Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom terhes vagyok-e, (95 db)

Lehet a beágyazódás jele. S az jó hír!
Bocs, de ly-nal semmi sem muszáj! Egyébként nem vagyunk egyformák, mindenkinek másképp mûködik a teste, nem kell barna folyásnak lennie, van akinek van, van akinek nincs! Sok sikert!

Nem tudom, terhes vagyok-e? Mit tehetnék igazából? Nagyon furcsa helyzet.

Nos, október 29-én jött meg a menstruációm, de egyáltalán nem hasonlított a szokásosra. Oké, véreztem, de nem annyira, vagy nem is tudom... más volt. Most rá másfél hétre nagyon fáj az alhasam, és sûrûn kell mennem wc-re, székrekedésem is van. Tegnap hánytam, de este, nem úgy, mintha reggeli rosszullét volna. Gyanakodtam betegségre is, mert páromnak is hasonló baja van, az alhasi görcsöket leszámítva... holnap veszek egy tesztet, hogy megbizonyosodjam, mert tudom jól, hogy a terhesség elsõ két hónapjában lehet mensi, csak nem olyan és annyi, amennyi szokott, hanem kevesebb. Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!

Legjobb válasz: nem lehet, hogy túl sok sajtot ettél?

nem lehet, hogy túl sok sajtot ettél?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom valakinek miért jó gúnyolódni... a nevekkel... az utolsónak pedig köszönöm, oda is betérek hétfõn. Csak az a baj, hogy nem régen költöztem még csak ebbe a városba, és idegilenes lakcímem van, satöbbi. Kicsit új még minden nekem... :D
(( Nem csak a nõgyógyász, de háziorvosod is tud ebben okosat mondani. Hozzá is fordulhatsz bizalommal. ))
Inkább legyen az a neve : Hercegnõ a Holdról. Ha pasi akkor meg : Perzsia Hercege.
A kérdező hozzászólása: Talán azért nem tõle kérdeztem meg, mert mint mondtam, pár napja jött ki ez a tünetegyüttes rajtam, és volt is menstruációm... nem merült fel bennem tegnap elõttig, hogy ez lehetne a helyzet. De egyébként, hogy lássátok, nem megsértõdöm, a neve Zsuzsanna Katalin lenne ha lány, Miklós pedig ha fiú. :)
Nõgyógyásztól kérj idõpontot, neki tálalj ki és kérj ott segítséget. Örömmel fog felvilágosítani. Lehet le fog tolni, hogy miért nem elõbb kérdezted meg ezeket tõle.
az lesz a neve hogy hercegnõ a holdról
Terhes vagy. Mi lesz a kicsi neve?
A kérdező hozzászólása: Rendben, leghamarabb vasárnap reggel, mivel mindenképp a reggeli idõszakban végzem el. Szeretnék is babát, meg nem is, mert azért ki kéne élnem még magam most amíg fiatal vagyok...
fene tudja. majd írd már meg mi lett az eredmény :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, a teszt eredmény holnap meglesz, addig felesleges aggódnom... most néztem a naptárt, azon gondolkozom, nem-e a peteérés miatt vagyok ilyen izé.
fene tudja akkor, majd az orvos megmondja, bár anyu szerint terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Páromon ma jött ki ez a betegség, amit leírtam: székrekedés, hányinger, fáradtság, fájdalom. Nekem pedig két napja vannak ilyen tüneteim, hogy hányinger, hányás, székrekedés, gyakori vizelési inger... és mintha pár kilót fel szedtem volna, pocakra (alhasra), mintha... Holnap mindenképp veszek egy tesztet, orvoshoz pedig keddre kaptam idõpontot.
miért nem mentek orvoshoz? másfél hete szenvedtek ha jólértem.
A kérdező hozzászólása: Védekezés megvolt, mindig védekezünk. Sajtot pedig egyáltalán nem ettem mostanában, esetleg kicsit több tejet... házit.
anyu szerint valszeg terhes vagy.
védekezéstõl egy szót sem írtál, ezek szerint nem volt ?
A kérdező hozzászólása: Sajnos vagy nem, de nem vagyok várandós.

Egy általános orvos (tehát nem nőgyógyász) is meg tudja állapítani, hogy terhes vagy-e vagy sem, ha megvizsgál? Ha igen, akkor hogyan?

Legjobb válasz: Elküld a bótba egy tesztért és mondja, h pisilj rá. Ha egy csíkot lát, azt mondja, nem vagy terhes. Ha kettõt, akkor meg azt, h terhes vagy.

Elküld a bótba egy tesztért és mondja, h pisilj rá. Ha egy csíkot lát, azt mondja, nem vagy terhes. Ha kettõt, akkor meg azt, h terhes vagy.
Ha elõrehaladott terhes vagy, tehat minimum 26 hetes, akkor a hason keresztül érezheti a magzatot. Ha korai terhessége gondolsz, azt vizelet illetve vervizsgalattal lehe megállapítani.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) )

Hogyan védekezzek a bárányhimlő ellen ha nem tudom hogy voltam-e kiskoromban és 10+6 hetes terhes vagyok? Mennyire veszélyes a babára nézve?

Legjobb válasz: nagyon veszélyes. ha nem tudod már meg sem fogod tudni, mert ezt egy teszttel végzik el de úgy tudom terheseken ezt sem végzik már. védekezni csak úgy tudsz hogy ha pl gyerekkele dolgozol akkor elmész táppénzre, és figyeled a környezetedet. pl ha szól a tesód akinek van gyereke hogy barihimlös a gyerek, vagy az ovijukban több bárányhimlös van akkor egyszerüen tesódékkal nem talákozol pár hétig. ennyi. én nem voltam, második terhességem, elsönél kevés gyerekkel találkoztam másodiknál már elég sokkal.

nagyon veszélyes. ha nem tudod már meg sem fogod tudni, mert ezt egy teszttel végzik el de úgy tudom terheseken ezt sem végzik már. védekezni csak úgy tudsz hogy ha pl gyerekkele dolgozol akkor elmész táppénzre, és figyeled a környezetedet. pl ha szól a tesód akinek van gyereke hogy barihimlös a gyerek, vagy az ovijukban több bárányhimlös van akkor egyszerüen tesódékkal nem talákozol pár hétig. ennyi. én nem voltam, második terhességem, elsönél kevés gyerekkel találkoztam másodiknál már elég sokkal.
Nem kell stresszben élned, de azért kerüld a bárányhimlõs vagy bárányhimlõ gyanúsak társaságát és nagyon nagyobb gyerekközösségbe se menjél. ha esetleg óvónõ vagy tanárnõ vagy akkor lehet, hogy egy vérvétellel meg lehet tudni, hogy átestél-e már rajta. (anyukád vagy egyéb rokonodat nem tudod megkérdezni? vagy a gyerekorvosod? Nekik tudniuk kell, hogy voltál-e)
A kérdező hozzászólása: Csak azért nem értem mert a kórtörténetemben nincs nyoma hogy lettem volna, de a tesóm két gyereke volt a párom kis huga is, de én nem kaptam el tõlük, ez hogy lehet?
Én nem voltam bárányhimlõs, és elsõ terhességnél nem is igazán aggódtam, mert még nem volt gyerekem, aki hazahozza, és nem is igazán találkoztam gyerekekkel sem. Most hogy van már babám, a második terhességem elõtt valószínû beoltatom magam, és reménykedem, hogy nem lesz épp akkor bárányhimlõs a lányom, vagy bárki.
Ez furi, hogy nem lehet megnézni, mert nekem terhesgondozáson megkérdezték, nem tudtam, ezért vérvizsgálattal megnézették (a kötelezõ vérvizsgálathoz csapták hozzá, hogy ezt is nézzék). Bár ez külföldön történt.
Én sem voltam bárányhimlõs így a terhességeim alatt fokozottan figyelnem kellett nehogy bárányhimlõs közegbe kerüljek, az elsõ 12 héten alakulnak a szervek, akkor veszélyes meg azt hiszem a terhesség utolsó pár hetében. Nem biztos hogy elkaptam volna, de jobb ezt nem kockáztatni, nagyon rossz dolgokat okozhat a vírus maga ( süketség stb.)
A terhesség elsõ 12 hetében és az utolsó négy hétben veszélyes nekem nõgyógyász mondta.18 hetes terhes voltam mikor a lányom bárányhimlõs lett semmi baja nem lett a babának egészséges.Próbáld ezekben az idõszakokban kerülni a gyerekeket fõleg tõlük lehet elkapni .Amúgy vérvétellel ki lehet mutatni hogy voltál-e vagy sem

Már 2 hete késik a menzeszem. Nem feküdtem le a barátommal, tudom h szűz vagyok, viszont én azt hallottam, hogy hiába szűz az ember attól még terhes lehet ha a fiú megujjazza! Igaz ez? :O (nem tudom h kerülhetett-e ODA sperma. )

emélem h csk az izgulás és a stressz miatt késik a menzim...

Legjobb válasz: Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.

Nyugi nem vagy terhes ez biztos viszont jó lenne ha elmennél dokihoz a késének más nõ gyógyászati okai is lehetnek.
nyugi, tuti nem vagy terhes. menj el dokihoz, lehet h valami hormonális dolog, de lehet pl a vizsgák miatt is h késik. ennyi késés után a doki már meg tudja mondani, h mi lehet. és a szüzességed nem veszi el a vizsgálat, mert uh, vagy laborvizsgálatot csinálnak ilyenkor. szóval ne félj a dokitól és ne kombinálj:) menj dokihoz. ha még fiatalka vagy, van már mindenhol tini ambulancia, nézz annak utána
Szia! Áhh, szinte kizárt, hogy terhes vagy, csak a stressz :) , de megnyugtatásképp vegyél egy tesztet, akár már holnapután is megcsinálhatod, reggeli elsõ vizeletbõl. Amik szerintem megbízható tesztek: Qupido, Gravi-HCG, Clearblue, a lényeg az, hogy 10-es érzékenységû legyen. Ha rám hallhatsz lilyt semmi féleképpen ne vegyél. Remélem tudtam segíteni :)
Ha erre az oldalra eljutottál akkor keress tovább a neten, hogyan is mûködik a szex és hasonlók. Tuti nem vagy terhes.

Árthat az orgazmus, ha valójában még nem is tudom hogy terhes vagyok-e?

27-ére nem várom. Tegnap is együtt voltunk a párommal és kicsit féltem, hogy ha netán már összejött a baba, akkor árthat-e így az elején az orgazmus? egyébként múlt hónapban már előtte egy héttel mindjárt megjön érzésem volt, gyakori pisiléssel és sajna meg is jött időre. Most semmi nem érzek, nincs mindjárt megjön érzésem. Egyébként azért ebbe a kategóriába írtam és nem a teherbeeséshez, mert itt több kismama van és gondoltam ők csak jobban tudják, hogy volt nekik az elején, mint, akik még csak most próbálnak teherbe esni. Köszi előre is a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha nem egészséges és normális a terhesség, akkor teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, szexelsz-e vagy sem, élvezed-e vagy sem, a baba nem fog megmaradni. Érted? Ellentmondásos amit csinálsz. Ha nem szexelsz, nem jön össze a baba. Márpedig hogy lehetne úgy szexelni, hogy na, jó, leendõ apuka elment, akkor roló lehúzva, lehet megvan a gyerek! Ezt így nem lehet. Nyugodtan élvezd, amit csináltok!:)

Ha nem egészséges és normális a terhesség, akkor teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, szexelsz-e vagy sem, élvezed-e vagy sem, a baba nem fog megmaradni. Érted? Ellentmondásos amit csinálsz. Ha nem szexelsz, nem jön össze a baba. Márpedig hogy lehetne úgy szexelni, hogy na, jó, leendõ apuka elment, akkor roló lehúzva, lehet megvan a gyerek! Ezt így nem lehet. Nyugodtan élvezd, amit csináltok!:)
Terhesség alatt se árt az orgazmus, ha ártana, akkor nem volna szabad szexelni sem, hisz bármikor orgazmusa lehetne a kismamának és durr nem lenne baba! Ez nem így mûködik. Ha valaki veszélyeztetett terhes, annak okozhat gondot, ha valakinek olyan problémája van, annak okozhat gondot. De egy egészséges és normális terhesség alatt lehet szexelni is és lehet orgazmust is átélni. Ennyire azért ne legyél túlaggódó!:)
A kérdező hozzászólása: Értem amit írsz, de még én azt sem tudom hogy összejötte a baba. Így nem tudom, hogy minden rendben van-e vagy pl. nem e leszek veszélyeztetett, mert pl. vérzek ne adj isten. Azért félek hogy még nagyon az elején, nem-e okozhat vetélést. Elsõ baba lesz, így hát nagyon aggódó típus vagyok :)
Ha így aggódsz akkor pokol lesz az a kilenc hónap. Miért agyalsz olyanokon, hogy veszélyeztetett leszel? Butaság! Az orgazmus meg nem árt. Majd ha tényleg veszélyeztetett leszel és az orvos eltilt a szextõl, akkor ráérsz azon aggódni, hogy árthat-e az orgazmus. Én veszélyeztetett vagyok és akármit csinálok álmomban orgazmusom van. Ezt nem lehet kikerülni, mert terhesség alatt még kívánósabb lettem. :-) Szóval ne parázz! :-) Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Megpróbálok lazább lenni :)
Semki baja nem lesz, fõképp, hogy ez csak a szádban volt, kisebb a sugárzás. Emellett nem is biztos, hogy terhes vagy.
Szia! Nekem kb. peteérés körül (tehát amikor nagy valószínûséggel már terhes voltam) csináltak mellkas röntgent, kötény nélkül. Rá két hétre, amikor még mindig nem tudtam hogy babát várok (azt hittem csak az idegesség miatt késik, mert közben volt egy kisebb mûtétem is), a nagyobbik fiammal voltam együtt a röntgenben, igaz akkor kaptam kötényt. Most már lassan 2 éves lesz a pici, egészséges, semmi baja :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ! egy kicsit megnyugodtam!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak is köszönöm a választ!most már megnyugodtam! :)

3 hónapos terhes vagyok és lehet e vagy szabad e az anál szex terhessen? Mert a párom és én is szeretem az anál szexet csak nem tudjuk, hogy szabad e ilyenkor is.

Legjobb válasz: nyugodtan. és késõbb is. a baba annyit fog érezni, hogy az anyukájának jó, és ez benne is boldogsághormont szabadít fel :-)

nyugodtan. és késõbb is. a baba annyit fog érezni, hogy az anyukájának jó, és ez benne is boldogsághormont szabadít fel :-)
miért ne szabadna?ennyi erõvel a punciba való dugást se szabadna.Szerintem nincs evvel gond, csak óvatosan csináljátok és ha kicsit is fáj, hagyjátok abba....ne erõltessétek, majd akkor inkább szülés után(kb egy évvel ha tudtok a gátmetszés miatt)
persze, hogy lehet
Anális szexet óvatosabban! Mivel olyankor a méh kívülrõl van "bökdösve", tehát azért illik vigyázni. Tehát na vaduljatok be nagyon! Hagyományos szex esetén, az, hogy a hüvelyben mozog egy farok, nem okoz problémát - kivéve kinyílt méhszáj. Amikor az orvos eltilt a szextõl, az sem azért van, mert a mechanikus ingerek veszélyesek, hanem az orgazmus során történõ méh összehúzódások, amelyek nem kívánatosak (azaz nem dugni nem szabad csak, hanem egyéb úton orgazmizálni sem javasolt olyankor).
Hát ha nagyon sokat csináljátok csináltátok szüléskor kijöhet az aranyered
Akkor már miért nem rendesen hüvelybe szeretkeztek?
lehet vetélés is belõle.
Igen, elvetélhetsz azért mondják hogy a 12.hétig nagyon kell vigyázni!
Mennyire nagy ütés volt? Érzel azóta valamit? Vérzés vagy görcs? Ha nem akkor reméljük nem lesz baj. Én nagy hassal estem el (hasra), de szerencsére semmi baj nem lett belõle. A kicsik odabent elég erõs burokban vannak, jól védve. Amúgy még "kisterhes" vagy, úgyhogy lehet a beágyazódás sem történt még meg, így nincs is ami sérüljön egyelõre. Még lehet csak úton van a sejtecske, és nem lett baja.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon fájt, és egy picit a görcsöléshez hasonlót érezte. Azóta már nem fáj, csak abban a pillanatban. Vérzés meg eggyáltalán nincs
Kicsit több, mint 4 évvel ezelõtt egy pénteki nap teszteltem pozitívat, nagy volt a boldogság. Másnap frontálisan ütköztünk egy másik autóval. Nagy ütés érte szinte minden testrészemet, elég súlyos sérüléseink voltak... de nagyon bizakodtam, mert nem kezdtem vérezni. Naponta néztek uh-on, három nap múlva már biztos volt, hogy megmarad a baba, volt szívhang :) Most nemsokára 4 éves lesz a kisfiam. Gyönyörû okos érzékeny kisfiú :) Csak azért írtam le ezt most neked, hogy lásd van jó példa is :) Ilyenkor még annyira aprócskák és olyan jól be vannak csomagolva. Akkor minden doki aki megnézett azt mondta, hogy ilyenkor még mindent vagy semmit elv alapján dõl el a kis életük, tehát ha valami baja történt volna akkor nem marad meg. Bízz benne, hogy minden rendben, hidd el, hogy a kisbabád a lehetõ legjobb helyen van a pocakodban! Kíváncsian várom a történeted folytatását. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugtattál :)
Szerintem ebbõl nem lesz baj. A baba, már ha van, akkor egyenlõre nem a hasadban van, hanem egészen lenn, a szeméremdomb mögött. Eléggé védett helyen. Szóval szerintem emiatt ne aggódj.
Ennyire korai terhességnél semmi baja nem lehet a babának. Sõt õk még ilyenkor egy sejtecskék, pici gombostûfejnél is kisebbek. Amúgy meg tényleg nem a hasadba van még, hanem maximum most ágyazódhatott be a méhnyálkahártyádba, nyugi, ha terhes vagy semmi baja nem lehet az ég világon! Pozitív tesztet kívánok!!
Mi újság Veled?

Nem tudom, hogy terhes vagyok-e. Ha igen, és iszom mondjuk egy Baileys-t, árthat az embriónak?

Legjobb válasz: Ha még az sem biztos, hogy terhes vagy (annyira fiatal lehet a terhesség), akkor még ha berúgsz, sem lesz baja a babádnak. Na, lehet lepontozni! :)))

Ha még az sem biztos, hogy terhes vagy (annyira fiatal lehet a terhesség), akkor még ha berúgsz, sem lesz baja a babádnak. Na, lehet lepontozni! :) ))
Vegyél egy tesztet, csináld meg, kiderül, hogy terhes vagy-e. Ha nem, akkor ihatsz, ha terhes vagy akkor viszont szerintem ne igyál!
Terhesen nem iszunk. Még sok mindent meg kell majd állnod, nemcsak az alkoholt. Ha egyáltalán terhes vagy.
Egy biztos nem.Azért többet ne igyál:)
Szerintem sem, de ha lehet, tényleg inkább mondj le róla :)
1 pohártól akkor sem lesz bajod, ha ott a baba. Sokat meg akkor sem tanácsos inni, ha az ember lánya nem terhes.
A kérdező hozzászólása: Huh, menet közben megjött. De így sem ittam részegre magam:) Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!