Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom tegyek. hogy legyen (94 db)

Mit tegyek hogy ne legyek lelkibeteg a terhesség okozta hízástól? Második gyermekemet várom, a terhesség előtt 40 kilótól szabadultam meg, most pedig nem tudom feldolgozni hogy gyarapodik a súlyom! 16 hetes kismama vagyok!

NAGYON FONTOS A GYERMEKEM!!nem eszem sokat,megfontoltan táplálkozom,kismamatornázom,sokat mozgolódok!

Legjobb válasz: 25 kilót fogytam terhesség elõtt, büszke voltam rá hogy csinos vagyok! Terhesség alatt 32- kg- ot szedtem fel, nem néztem mit mikor ettem mindent, az volt a legfontosabb hogy egészséges legyen a baba, mert ha korábban születne ne egy 1-1,5 kg súllyal szülessen! Szülés után lement a kórházban 5 nap alatt 18 kg, a többi pedig 9 hónap alatt! Ha fontos a babád, ne azon gonfolkodj mit eszel mit nem mert hízol, hanem kösd le magad babás dolgokkal, és nem fog az agyadra menni a hízás! Nem terhesség alatt kel fogyózni, hanem utánna! Most az a legfontosabb elegendõ tápanyagot kapjon a baba, hogy szép okos egészséges legyen, kell enni kenyeret cukort tejtermékeket, húst zöldséget, és nem csak napi 1-1 falatot!

25 kilót fogytam terhesség elõtt, büszke voltam rá hogy csinos vagyok! Terhesség alatt 32- kg- ot szedtem fel, nem néztem mit mikor ettem mindent, az volt a legfontosabb hogy egészséges legyen a baba, mert ha korábban születne ne egy 1-1, 5 kg súllyal szülessen! Szülés után lement a kórházban 5 nap alatt 18 kg, a többi pedig 9 hónap alatt! Ha fontos a babád, ne azon gonfolkodj mit eszel mit nem mert hízol, hanem kösd le magad babás dolgokkal, és nem fog az agyadra menni a hízás! Nem terhesség alatt kel fogyózni, hanem utánna! Most az a legfontosabb elegendõ tápanyagot kapjon a baba, hogy szép okos egészséges legyen, kell enni kenyeret cukort tejtermékeket, húst zöldséget, és nem csak napi 1-1 falatot!
Az elõzõ kislány nagyon aranyosan próbál vígasztalni. :) És tul.képpen igaza is van. Kivéve ebben: *Mondjuk a Mekit/gyorskajáldákat/kínai éttermeket módjával, A gyereknek nincs szüksége gyorkajára. Az egy halom szemét és csak árt. Úgyhogy nem módjával, hanem egyáltalán nem. Veled, kérdezõ, kicsit keményebb leszek. Javítsatok ki, ha tévedek, de nem kötelezõ 30-40 kilót hízni terhesség alatt! Sõt, még csak nem is "ajánlott". Igen, a koplalás tilos, de oda lehet és kell is figyelni. Megvan, hogy egy egészséges terhesség alatt mennyi a normális gyarapodás, a 30-40 kiló ezt bõven túllépi...
ha nem eszel sokat és tornázol mellé akkor nem kell aggódnod, nem fogsz sokat hízni. amennyit meg hízol az meg szülés után ill szoptatáskor lemegy. Hány kilóról indultál, mennyit szedtél fel eddig? illetve hány centi vagy ?
gondold át hogy mennyire ésszerû emiatt lelkibetegnek lenni... teljesen természtes dolog, ráadásul ha megszültél, már vissza is állithatod az állapotot...addig meg senki le se szarja hogy hogy nézel ki...most nem ez a legfontosabb... egyebkent, ha csinálod a tornát és figyelsz...nem lehet nagy a baj...
Kérd férjed, hogy segítsen ebben!Pl ha ö azt az érzést adja, hogy továbbra is szép és kívánatos vagy neked is könnyebb elviselni ezt az ÀTMENETI ÀLLAPOTOT!
megtudom érteni a félelmedet a hízással kapcsolatban (16 éves lány vagyok, anorexia-féleségbõl kezdek kijövögetni, és ELÉÉÉGÉÉÉ gyakran nézem, hogy mennyit eszek és mibõl...) de azt mondom, hogy élvezd ki a falatok ízét, és ne gondolj arra, hogy most hízni fogsz-e vagy sem! Gyermeked lesz, senki nem azt nézi az utcán, hogy mennyit szedtél/szedsz fel, hanem magukban mosolyognak, hogy: de jó annak a nõnek, hamarosan kisbabája lesz! Mondjuk a Mekit/gyorskajáldákat/kínai éttermeket módjával, de ne gondolkozz azon, hogy mennyit fogsz felszedni a terhesség végére, ahogy az elõttem szólók mondták, lefog majd menni =) nekem ebben még nincs tapasztalatom, úgyhogy nem mondhatok saját élményeket ("kicsit" korai lenne =P) Úgyhogy nyugodtan egyél, enni jóóóóóó =D
A kérdező hozzászólása: Az kimaradt hogy már közel 1, 5 éve vagyok belé szerelmes vagyok belé de nekem õ az igazi lehet hogy kissé kitartó vagyok de ez van :)
Hát, én az javaslom gondolj a következõre: Ha nem mész oda hozzá sosem derül ki, te vajon tetszel-e neki. Ha nem nyitsz felé talán sosem derül ki, és lemaradsz egy lehetõségrõl. Szóval nadrágot fel, és hívd el valahova holnap!
Én nem rohannám le semmivel a helyedben, az ilyen érzésekkel nem jó nyitni. Még el is menekülhet :D Szóval tényleg, valami egyszerûre gondolj, és lazán hívd el valahova egy randira.
Szerintem mond el neki! A mostani barátom sem merte elmondani az érzéseit... Na ugyebár ha elmondta volna h mit érez akkor már 1 évvel korábban összejöttünk volna :)
Mindenképpen mondd el neki! Semmit sem veszíthetsz :) ! Egyébként hány évesek vagytok?
Jujj, ahogy olvastam már azt hittem, h te vagy az a srác, aztán rájöttem h nem :D De sztem mondd el neki, elõször hívd el valahova, és meglátod, h õ mennyire nyit feléd:)

Nem tudom mit tegyek. hogy legyen tovább?

nem bírom már tovább:( szerelmes vgayok egy fiúba akiért bármit megtettem volna .de ?t csak becsapott és jászott velem.egy jó ideje nem is beszélünk . nem ír nem hív én pedig nem merek már írni neki. teljesen elkeseredtem . én nem akarok így már élni

Legjobb válasz: Elõször is, egy olyan fiú miatt, aki becsapott, szórakozott veled, nem érdemes azon gondolkodnod, hogy nem akarsz így élni. Akkor õ nem a te igazid!! Valahol rád vár az a VALAKI, a bizonyos Õ, hidd el nekem!! Olyan aki megtisztel azzal, hogy õszinte. Ez a minimum. És persze nem használ ki. Az ilyen fickó meg nem érdemel meg ennyi kesergést!!! Annyi minden van még az életben elõtted!! :):)

Elõször is, egy olyan fiú miatt, aki becsapott, szórakozott veled, nem érdemes azon gondolkodnod, hogy nem akarsz így élni. Akkor õ nem a te igazid!! Valahol rád vár az a VALAKI, a bizonyos Õ, hidd el nekem!! Olyan aki megtisztel azzal, hogy õszinte. Ez a minimum. És persze nem használ ki. Az ilyen fickó meg nem érdemel meg ennyi kesergést!!! Annyi minden van még az életben elõtted!! :) :)
Szia! Veled érzek, velem is igy bánt a volt barátom.Én is elvoltam keseredve de kéthónapja megtaláltam életem párját, aki nagyon szeret és én is öt.Ez a pasi nem érdemel meg téged, tudom nagyon nehéz elfelejteni, de próbáld meg utálni aki ilyet csinál veled az soha nem szeretett egy könnyet nem érdemel.Van élet utána is hidd el!!Nagyon fájt nekem is mert ö volt az elsö szerelmem, rövid kapcsolat volt tele fájdalommal, de az idö minden sebet begyógyít. Fel a fejjel a rossz után egy jó jön majd meglátod!!
egy ilyen pasi miatt nem szabad ilyet mondjal.meg sen erdemelt teged.az ido majd segit.foglald el magad valamivel.meglatod majd eljon az igazi aki szeretni fog es te leszel ma mindene.tudom most nagyon faj nem erdekel semmi.de fel e fejjel.egy ilyen gazem, ber miatt mar boccs hujeseg szomorkodni.!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm midnenkinek. igyekszem túllépni
Hát ha ez téged alapba nem ábrándít ki... Most komolyan? Mit szeretsz benne? Egy kapcsolat (bármilyen kapcsolat) alappillére a tisztelet. Õ pedig ezekszerint nem nagyon tisztel téged. Azonkívül van egy ilyen mondás; "akiért érdemes meghalni, azért élni kell" , ne felejtsd el! Nekem is volt egy ilyen "idõszakom", nem akartam tovább élni az illetõ nélkül. Tudod mért nem öltem meg magam? Mert vannak álmaim, és ezeket valóra akarom váltani! Minden jót neked, és ne aggódj, mindig azt hiszed, hogy ennél már nincs is nagyobb szerelem... PEDIG mennyire hogy van! Neked is lesz egy férjed, és gyerekeid, és ha te is akarod, nagyon nagyon sokszor boldog lehetsz még :) Csak akarnod kell.
Én is átéltem hasonlót! "Talán Isten úgy akarja, hogy találkozzunk sok nem hozzánk illõ emberrel, mielõtt találkozunk az igazival. Így mikor végre találkozunk vele, tudunk majd hálásak lenni ezért az adományért" "Ne vesztegesd idõdet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra hogy veled töltse" Kitartás, ennél az érzésnél, amit most érzel, már csak jobb jön!!!!!! :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek. és igazatok van. túl kell valahoyg lépni ezen is, csak olyan nehéz
Nehezs, de legyn noi buszkeseged! Higyj teljes erodbol abban h kapsz egy sokkal jobbat es rendesebbet, es ugy lesz meglatod! Te sokkal jobbat erdemelsz! majd meglatod h mennyire fogja banni, h elveszitett, es akkor TE leszel az, akinek nem fog kelleni, mert boldog leszel massal. Erdemes kiprobalni. Adj masnak is eselyt, h kozelebb keruljon hozzad, mert igy c sak eltaszitod magad mellol a rendes pasikat! Sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszi


Mit tegyek, hogy legyen türelmem a szexhez? Állandóan siettetem a páromat, hogy haladjon már, tudom, hogy nem normális, de nincs türelmem még a szexhez sem.

Legjobb válasz: Már mint siessen az aktussal? Gondolom nõ vagy...vedd fel az aktust, lassítsd fele sebességre és élvezkedj rajta. :D

Már mint siessen az aktussal? Gondolom nõ vagy...vedd fel az aktust, lassítsd fele sebességre és élvezkedj rajta. :D
Lehet, hogy csak olyanokkal voltál eddig, akikkel egyszerûen nem illetek össze valahol. Tudod, ez olyan, mint a tégla a falban. Ha 1 centivel rövidebb, szélesebb, már nem illeszkedik be rendesen. Ilyenek az emberek is. Ha kicsit mások vagytok valamiben, lehet, hogy pont az ágyban csapódik le.
A kérdező hozzászólása: Ez így van, ha utána olvasott volna, akkor tudná õ is. Tudom, hogy nem vagyok frigid, mert kívánom a szexet!
Nem frigid, miért lenne az? A legtöbb nõnek nincs hüvelyi orgazmusa. Aki itt ez ellen tiltakozni fog, annak épp van, de jellemzõen nem sok nõ képes rá. Barátnõim is egy kivételével csak klitorális orgazmusra voltak képesek. Pedig már nem egyszer hallottam vissza azt, hogy nagyszerû a szex velem.
Frigid vagy.
A kérdező hozzászólása: Hüvelyi nincs, de klitorális van.
Ha csak túl akarsz lenni rajta, akkor az gáz. Van orgazmusod?
A kérdező hozzászólása: Nem nem volt, és nem is tetszene! Eddig csak férfiakba hittem, hogy szerelmes vagyok, a nõk nem vonzanak. Türelmetlen vagyok, csak azt nem tudom, hogy ezt hogy lehet kezelni.
A kérdező hozzászólása: Biztos velem van baj!
Akkor valami látens biszexualitás esetleg leszbikus hajlamod lehet. Lehetséges, hogy nem is férfivel kívánnád a szexet. Nem volt még ilyen gondolatod?
A kérdező hozzászólása: Nem, az elsõ perctõl ilyen, nem régóta vagyunk együtt, de nekem eddig mindegyik pasimmal ez volt a helyzet.
hát ez gáz.
Nem lehet, hogy itt a kapcsolatotokkal van a gond? Nem biztos, hogy veled. Lehet, hogy megszokott a szex és már nem látsz benne kihívást.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok. Nem nagyon élvezem, pontosabban valameddig élvezem, aztán alig várom, hogy elmenjen.
Én akkor szoktam siettetni a páromat, ha nem esik jól, amit csinál és túl szeretnék rajta lenni. Szóval ha majd megtalálod a megfelelõ partnert, akkor nem fogod majd akarni, hogy hamar vége legyen :)
Lehet, hogy rosszul értelmeztem a kérdést :D
Más meg azt kívánja, bárcsak három órán át tartana... :D Nincs rá módszer. Igyekszel egyre türelmesebb lenni, és kis lépésekben majd sikerülni fog.
Majd lesz egy olyan lány akiért megéri türtõztetni magad.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor várjak?! :-)
Keresgélj tovább! Biztosan lesz majd olyan lány, aki szeretni fog és te is õt viszont! Ne keseredj el! :) 18/L
nezzel Micimackot es maris annyi szeretet lessz benned hogy el sem fer, legalabbis nekem mindig mukodik ha ugy erzem nem kapok eleg szeretetet 21L
Én is így éreztem, de mára már totál kiégtem és csak a szexkapcsolatokra vadászom jelenleg. Szerintem ez mese, hogy lelkisárs meg nagy Õ és nagy szerelem. Én is hittem még két hónapja, hogy van aztán szépen megbántott egy kedves lány, azóta már nem is tudok egy lányba sem beleszeretni, csak dugásra való mind ezt érzem sajnos.

Mit tegyek ha szénhidrát napon nem tudom mennyi az elég? Rendszeresen teleeszem magam, mert a szénhidráttól még éhesebb leszek és, mint tudjuk az a nap a leghízlalóbb. Mit tegyek, hogy ne legyek éhes?

Legjobb válasz: Próbáj mértéket tartani, és ne egyél annyit.Gondolj a diéta hatékonyságára. Ha teleszed magad ezen a napon lassítod a diéta eredményéd, a célod ugye bár pedig fogyni!!!!!!Persze nehéz, ha éhes az ember.Nem tudok jobbat mondani, foglald le magad valamival, hátha az eltereli a gondolatot a kajáról.

Próbáj mértéket tartani, és ne egyél annyit.Gondolj a diéta hatékonyságára. Ha teleszed magad ezen a napon lassítod a diéta eredményéd, a célod ugye bár pedig fogyni!!!!!!Persze nehéz, ha éhes az ember.Nem tudok jobbat mondani, foglald le magad valamival, hátha az eltereli a gondolatot a kajáról.

A szüleim elváltak és nem tudom mit tegyek, nem tudom hogy dolgozzam fel, mi legyen? /többi lent/

Van 2 bátáym ők már kb 4 évvel idősebbek nálam, én 14 éves vagyok. A szüleim bejelentették kb 1 hete hogy elválnak és hogy már több mint 1 éve elakartak válni csak nem volt pénz hogy tudjanak házat venni. Mi először nem akartuk elhinni. Az egyik tesóm már tudta, de én és a másik tesóm nem. A bátyáim nem annyira mutatták ki az érzéseiket, de én azonnal ahogy befejezték a mondandójukat befutottam a szobámba mert nem akartam elhinni, és sírni kezdtem... A lényeg hogy mióta bejelentették azóta folyton veszekednek de ha rájuk szólunk akkor nem vallják be hogy veszekedtek és amint végre elfelejtem az egészet és úgy tekintek rá mint egy rémálomra azonnal felhozza valaki és rám tör a sírhatnék... Nem akarok anyámmal maradni még 4 évig, folyton szemétkedik velem de ő ezt nem veszi észre, folyton a tesóimmal kivételezik, és csodálja azt hogy apámat jobban szeretem, apám az egyetlen aki megért. Mióta bejelentették ezt az egészet azóta legalább a tesóimmal jóba vagyok de anyám egyre kiállhatatlanabb velem, úgy kezel mintha nem is a lánya lennék csak mint akit örökbe fogadott volna és muszáj hogy adjon nekem ételt szobát stb... Nem bírom ki pedig még apám el se ment, azt hogy fogom kibírni? Segítsetek..:'(

Legjobb válasz: 14 éves vagy, te döntöd el kivel szeretnél élni. Arra készülj, hogy a válási procedúra hosszú lesz. Ez ellen tenni nem tudsz. Légy erõs és tarts ki ,hidd el egy idõ után érezni fogod a különbséget, mennyivel nyugodtabbak lesznek a szüleid, nem lesz napi szinten a kiabálás, veszekedés. Sok ember szülei elváltak már és a nagy része azt mondta, hogy így sokkal nyugodtabb az élete.

14 éves vagy, te döntöd el kivel szeretnél élni. Arra készülj, hogy a válási procedúra hosszú lesz. Ez ellen tenni nem tudsz. Légy erõs és tarts ki , hidd el egy idõ után érezni fogod a különbséget, mennyivel nyugodtabbak lesznek a szüleid, nem lesz napi szinten a kiabálás, veszekedés. Sok ember szülei elváltak már és a nagy része azt mondta, hogy így sokkal nyugodtabb az élete.
Nem mehetsz apukáddal?
Van megoldás: Menny vissza az idõbe és csináld újra az egészet! Sajnos tudom milyen az amikor a szülõk válnak, De légy talpraesettebb! Csinálj valamit hogy újra összehozhasd õket! Csinálj valamit hozd fel a jó emlékeket hozd föl a jó emlékeket! Beszélgess egyszer anyukáddal hogy miért, és ez tényleges -e? Érted? Ha semmit nem tehetsz akkor csináld mind a 2 õt! egyszar anyudnál egyser apudnál! De ha nem engedi anyud akkor telefonáljatok apukáddal! Sok megoláds van! Légy talpraesett és csinálj valamit! Ha legalább semelyik se mûködik amit mondam: Örülj annak hogy van anyukád meg apukád!
A szakember jelen esetben azt jelenti, hogy meg tudja mondani, kihez fordulhatsz.Akár ügyvédet ajánl (édesapádnak is), vagy szociális munkást ajánl, esetleg családgondozó stb. Én azért mondtam ezt mert én laikus, azaz hozzá nem értõ vagyok. De végül is mehetsz a sarki henteshez is.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, mondjuk lehet hogy majd túlzás lenne egy szakembert hívni emiatt, apával megpróbálom megbeszélni hogy vele mehessek, köszi^^
nekem 7 éve elváltak, most vagyok 16, akkor nem kérték ki a véleményt persze a bíróság általába anya oldalra dönt ha nincs visszahúzó ok.Az én szüleim nagyon brutálisan veszekedtek minden amit el tudsz képzelni 2 évig éltünk mamámnál hogy legyen pénzünk házra, anyu csak háztartásbeli volt, akkor kezdte el az egyetemet.Neked ennyi bajod nem lesz vele.Sokkal jobb így, nem is akarom hogy együtt legyenek egyáltalán mert 1 percet nem bírnak egymással...Jobb lesz úgy, nyugodtabb lesz, megszokod.Azért 14 év fölött számításba veszik az akaratodat...Bátyámmal mi még gyerekek voltunk nagyon 9-10 évesen, nem dönthettünk, és nem is akartunk választani.
Szerintem menj el a területileg illetékes családsegítõbe, ott szakember segítségét kérheted a felmerülõ kérdéseidre. nem hinném, hogy kényszeríthetnek hogy anyukáddal maradj, ha nem akarsz.
A kérdező hozzászólása: 6, válaszoló Elvileg úgy kellett volna de anyám az apám elõtt elkezdi hogy szomorú lenne ha elszakítaná tõlem, a háta mögött meg le se sz*r... ennyit anyámról
A kérdező hozzászólása: 5, válaszoló Teljesen más ha kis korodba hagynak el téged mert azt fel se fogod, és te neked nem olyan szüleid vannak mint nekem, és mi az hogy örüljek neki hogy van pénzünk? Annyi pénzünk van amibõl megtudunk élni, ehhez az egészhez kölcsönt kellett felvennünk... Mert anyám nem bírta volna ki hogy tovább maradjon apám hogy ne keljen kölcsönt felvenni... Ha nem érted a bajomat akkor ne írj ide jó?
De elvileg megkérdezik a gyerekeket is, hogy hol akarnak lenni, nem? Mármint, hogy melyik szülõnél.
Istenem, mit kell rinyálni ? Faterom elhagyott kiskoromba anyámmal élek a telepen. Örülj neki, hogy van pénzetek, tesód, saját ház...
A kérdező hozzászólása: Remélem:/ Köszi hogy válaszoltál:)
A kérdező hozzászólása: Nem:// Anyám nem engedi, azt mondja még kicsi vagyok hozzá.. /:
A kérdező hozzászólása: Semelyik se mûködne mer anya már meghozta a döntését és nagyon önfejû, egyedül talán apából nézném ki hogy nem akar elválni, de ha anya már ezt mondta akkor nem lehet semmit se csinálni. Hát 3 év múlva majdnem 18 leszek vagyis felnõtt és én döntök hogy hova megyek de anya azt mondta amíg õ a gyámom és nincs munkám addig õ dönti el hogy hova mehetek, de ha sikerülne hogy apával maradok akkor anya azt mondta hogy kiszáll az életembõl, magyarul olyan lesz mintha csak apám lenne és anyámat elnyelte volna a föld../nem mintha zavarna.../

Szakember véleményére lenne szükségem. Nem tudom mit tegyek, állandoan szorongok, ideges, gyenge vagyok. Már nem tudok hogy mit tegyek, hogy jobb legyen. Kérem segitsenek?

Legjobb válasz: Itt nem igen találsz szakmeret keresgélj az orvostudakozóün, házipatikán webetegen vagy más hasonló oldalakon

Itt nem igen találsz szakmeret keresgélj az orvostudakozóün, házipatikán webetegen vagy más hasonló oldalakon
Elismerem az orvosokat, csak ne adnának azonnal gyógyszert, amihez rendszerint fõleg kétségbeesésünkben jól hozzá is szokunk.Ha az életemben kilátástalan helyzetbe kerültem és nagyon vágytam arra, hogy valaki segítsen, mindig rádöbbentem, hogy SENKI nem fogja megoldani helyettem a problémát, amit ÉN MAGAM GERJESZTETTEM.Vagy ahogy Szendi Gábor mondaná:Ez nem történik velem, EZT ÉN CSINÁLOM.Persze a szakember elindíthat, de akarnod kell a változást, és igazán hinned benne, hogy erõs vagy és kijössz ebbõl az állapotból.Minden nehézség van valamiért, és a legnehezebb élethelyzetbõl is ki lehet lépni.El kell hinned.Kezd ma másként gondolkodni önmagadról.Makacsul másként.
Nagyon jól írtad: SZAKEMBERre van szükséged. A pszichológus nem írhat fel gyógyszert. A pszichiáter igen. Dönts el, melyikhez fordulsz.
Szia! Egyáltalán nem jó megoldás, ha gyógyszert szedsz...nem kell pszichológushoz, pszichiáterhez fordulnod, hidd el, tönkretesznek! Amit tanácsolhatok, hogy nézd meg és dönts: http://www.dianetika.hu Ez az ami segíthet!
AKI AZT MONDJA H. NEM KELL GYÓGYSZER, ANNAK AZT ÜZENEM H. MAJD EGYSZER Õ IS
Nem azt mondjuk, hogy nem kell gyógyszer, néha elkerülhetetlen.(Bár a legtöbb ideggyengeség B vitaminok+Kalcium/Magnéziummal AZONNAL enyhül.Ha ezek hiányoznak, biztos, hogy kialakul enyhébb vagy erõsebb neurotikus tünet.De ha a gyógyszert elkezded, hajlamos vagy ráhagyni magad, hajlamos vagy belenyugodni, hogy ez talán majd segít, és úgy járhatsz, mint számtalan ember, aki alig tudott leállni róluk.Ezek gyógyszerek.Kémiai anyagok számtalan mellékhatással.Egyfajta gyógyhatással, és SZÁMTALAN MELLÉKHATÁSSAL.Tehát:Olykor kikerülhetetlen a gyógyszer.De az, hogy manapság egy bõrbetegségre ugyanazt írják fel, mint fáradékonyságra(xanax)ez több, mint furcsa.
A lényeg, hogy a gyógyszer nem megoldás.Meddig akarunk tüneti kezelésekkel lébecolni?Nem lenne jobb megoldást találni egy olyan problémára, ami kifejezetten a modern kor hozománya, tehát kikövetkeztethetõ hogy mitõl, vagy éppen minek a hiányától van?
Mellékhatások A pszichiáterek nem tudják elõre megmondani, hogy milyen káros mellékhatásokat tapasztalhat az ember, mivel egyikük sem tudja, hogyan mûködnek az általuk felírt szerek. A tudatmódosító szerekrõl egyre inkább kiderül, hogy kémiai méreganyagok, amelyek halált okozhatnak. A pszichiáterek szerint a szereik életeket mentenek, ám saját tanulmányaik szerint a tudatmódosító szerek megduplázhatják az öngyilkosság kockázatát. Ami jó megoldást jelenthet: http://www.dianetika.hu

25 éves barátom van. Nem tudom mit tegyek mert a barátok szerint jol kijövünk tökre össze illünk, én nem tudom hogy mi legyen mert anyuméknak nem monhatom meg mert a 20-at se nagyon "engedik". deh szakitani sem szakithatok. Most mit tegyek? 15 vagyok

Legjobb válasz: Azért a 15-25 nem ugyanaz, mint az 5-15. :) A középkorban meg ennél jóval durvább dolgok voltak, sõt, csak manapság ciki, ha a pasi jóval idõsebb. Egyébként meg hülyeség, hogy mindenáron a "korosztályában" keressen. Többet ér egy rendes 25 éves, mint egy perverz, hataloméhes, durva 18 éves. Kedves kérdezõ, szerintem ameddig nem komoly a kapcsoalt, nem muszáj egybõl világgá kürtölni. De azért tényleg bizonyosodj meg róla, hogy normális a pasi, és nem csak le akar fektetni! Ekkora korkülönbségnél ritka a türelmes, megértõ pasi, de azért van néhány ilyen. ;)

Azért a 15-25 nem ugyanaz, mint az 5-15. :) A középkorban meg ennél jóval durvább dolgok voltak, sõt, csak manapság ciki, ha a pasi jóval idõsebb. Egyébként meg hülyeség, hogy mindenáron a "korosztályában" keressen. Többet ér egy rendes 25 éves, mint egy perverz, hataloméhes, durva 18 éves. Kedves kérdezõ, szerintem ameddig nem komoly a kapcsoalt, nem muszáj egybõl világgá kürtölni. De azért tényleg bizonyosodj meg róla, hogy normális a pasi, és nem csak le akar fektetni! Ekkora korkülönbségnél ritka a türelmes, megértõ pasi, de azért van néhány ilyen. ;)
Nekem 16-17 évesen volt egy 10 évvel idõsebb barátom. Megértettük egymást, beszélgetni is tudtunk mindenrõl, szóval jól elvoltunk. Mások furán néztek, hogy 10 év, milyen sok... De igazából a velem egykorúaknak olyan a felfogása, hogy inkább el se kezdek köztük keresgélni... Én is hazudtam a korával kapcsolatban a szüleimnek. (Bár akkor még nem gondoltam hogy sokáig együtt leszünk.) Késõbb kiderült, és kaptam fejmosást rendesen. De engedték a kapcsolatot. 1 évig tartott. Aztán rájöttem, hogy annyira nem is illettünk össze. (Amíg õt az zavarta hogy hol lakjon, mit dolgozzon, engem az kötött le hogy mikor plázázzak, milyenre fessem a körmöm...) Ja, és a végén meg kiderült hogy a szüleim utálták... Szóval gondold át. A korával kapcsolatban meg jobb az õszinteség. Egyszer úgyis kiderül, és akkor rossz lesz. Merthogy nem elég hogy 10 év, még hazudtál is... Amúgy miért nem szakíthatsz? 19/L
Szerintem ez hatalmas korkülönbség, fõleg ebben a korban. Attól még, hogy menõ, jól néz ki, még nem biztos, hogy összeilletek, sõt, ebben a korban biztos is vagyok, hogy nem illetek össze. Tudtok önfeledten beszélgetni akármikor, akármirõl? Van közös témátok? Van közös hobbitok? Mit szoktatok együtt csinálni? Mit érzel érzelmileg? Ezek fontos kérdések, és ha néhányra nem tudtál válaszolni, akkor lépj tovább és keress egy korodbeli fiút. Nem éri meg ilyen idõsekkel együtt lenni, mert valószínûleg csak egy dolgot akarnak tõled... Remélem segítettem! 15/F
Szerintem nem jó titkolózni, pláne nem a szüleid elõtt. Mondd el nekik, és beszéld meg velük, de fontold meg, amit elsõnek írtam
Igazuk van, a 20 is sok. Bocsi hogy ezt írom, de keresgélj a saját korosztályodból. Ez nem normális! 15/F
egyetértek... :S a középkorban már halott lennél :) Ma más idõk vannak, de ez olyan, mintha egy 5 éves lánnyal járna egy 15 éves fiú (sajnos undorító, de a volt sulimban egyik évfolyamtársam ezt csinálta :S )
és miért "nem szakíthatsz?" :S
Nem kell mindent az orrukra kötni. Ha tényleg normális a pasid, akkor ezt megérti. Meg aztán ne a szakítás legyen az elsõ gondolatod, ha szereted! Mellesleg 3 év múlva már senki nem szólhat bele, hogy kivel jársz. Addig meg nem olyan nehéz titkolózni.
egykoru vagyok veled kedves kérdezõ, nekem is volt idõs pasim bár õ csak 23 volt. de te érzed hogy mit kell tenni. én apukámnak elmondtam, nem tartotta jó ötletnek de nem tiltott tõle... most már van egy komoly kapcsolatom de õ 20 alatt van :)
A 10 év korkülönbség nagyon sok.Szakítanod kell vele...képzeld el mikor te 20 leszel õ 30.... Amúgy megértem a mai lányokat..15-16 éves lány barátaim panaszkodnak nekem, hogy nincsen a korosztályukban egy normális pasi mert mindenki csak dugni akar stb.... Ezért keressnek 20 éves pasit mert egy 15 éves lány 20 éves pasihoz már majdnem érett, de magánvéleményem szerint inkább egy 16 éves csaj érett annyira mint egy 20 éves pasi. 20F
:) Én 25 éves vagyok a férjem 37 és kb 10 éve ismerjük egymást... Annó mikor én 15 éves voltam õ akkor 27 volt... haverok voltunk... de már akkor nagyon vonzódtunk egymáshoz...Persze az sokat számított, hogy én kb 20 nak néztem ki, õ pedig max 24 nek... de a tényeken ez nem változtatott semmit... 30éves korában kiment külföldre 2 évre, 32 éves volt mikor visszajött és elkezdtünk találkozgatni, járni... 3 év után pedig összeházasodtunk... Ha boldog vagy vele, és szeret téged ill. te is õt, akkor ne foglalkozz senki véleményével..!!! Ja és amúgy igaz, h 37 éves, de sokkal jobban néz ki, és jobb formában van, mint egy néhány huszonéves :) ) De nem is nagyon hagyhatja el magát, egy fiatal feleség mellett :) ) üdv
12:18 anno másabb volt a helyzet, akkor még nem is fajult el ennyire a világ. Nekem 22évesen volt egy párom, 2évig éltünk együtt a legnagyobb szerelemben, Õ 42éves volt. De egy mostani 25éves a szexre hajt, senki nem mondja azt, hogy nem! Szóval kedves kérdezõ, nem cselekszel helyesen. Nem kellene, hogy egy 25éves ember színvonalán élj. Te még tini vagy, ott keresd az életed. Kerülj ki a csapatból, ha máshogy nem megy. Lesznek más barátaid. Nem egészséges, amit csinálsz. De ha Te már elhatároztad magad az "öreged" mellett, akkor ne kérdezd a véleményünket!
Ne haragudj, de nem tartom jó ötletnek ezt a kapcsolatot. Neked biztos nagyon érdekes, hogy egy tapasztalt férfival lehetsz, de ez beteges. Egy 20éves srác bõven elég melléd. De amúgy is annyira ráérsz még!! Az iskolával törõdj (tudom, most szünet van), hogy 25évesen már igényes kapcsolatod lehessen, saját egzisztenciával! Hidd el, van tapasztalatom, jót akarok. Ez a 25éves pasi biztos örül, hogy kifogott egy hamvas barackot. És ha fáj is, Õ ezt látja benned, ezt szereti. Biztos nem a fõztödet stb.. Nyisd ki a szemed, légy kemény és a saját érdekedben szakíts! Minden jót!
a pasid egy pedofil allat hiaba vagy te mar 15 az agyad meg nincs a helyen es o ezt tudja es csak ki akar hasznalni. Annyira nem tudom megerteni az ilyen csajokat! Miert nem jo neked egy egykoru vagy egy 18 eves? hanyok az ilyen csajoktol de komolyan 18/F Muhaha
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az ágyasa ha ezt hiszitek. szakitani meg azért nem szakithatok vele mert egy baráti körben vagyunk és ha most szakitunk nem lesz olyan mint régen hogy ha öszejön a "kis CSapat" akor ne legyen feszültség. amugy türelmes mert már lassan fél éve küzködött hogy az elsõ randi meglegyen.
A pasid kiéli perverz vágyait (ha nem így lenne, megvárna, de tutira fogadom, hogy ilyesmirõl szó sincs), te pedig a hülye kis fejeddel azt hiszed, hogy ettõl leszel nagylány. Egy 25 éves pasi semmi mást nem akar egy 15 éves csajtól, mint dugni, amennyit csak lehet. Neki ez jó játék, te pedig nem gondolkozol. Ennyit lehet ebbõl leszûrni. A szüleidnek pedig igaza van, de mint oly sok esetben, ez most sem érdekel senkit, különösen nem téged, hiszen annyival okosabbnak hiszed már most magad. Ha azt hiszed neked ez a jó, és 18 évesen kiégve visszagondolsz, majd meglátod, valójában ki akart neked jót, a szüleid, vagy ez a pasas. L27
még kis csitri vagy, ne haragudj. manapság a huszon, sõt harminc évesek is buknak az ostoba, hamvas börû, kemény combú friss husikra, akik valljuk be, egyre korábban érnek és néznek ki valós koruknál 4-5-6 évvel idõsebbeknek. de egy ilyen kapcsolat neked nem adhat semmi pluszt, ami a javadra válhat. neked még moziba kéne járnod az osztálytársaiddal, és hannah montanat hallgatni, nem egy 25 éves pasi ágyasává válni. mert nem tudom elképzeni, hogy szexen kivül mi mást is tudnátok együtt csinálni. elhiszem, hogy imponál a kora, hogy esetleg van pénze és kocsija, és iszod minden szavát amit mond neked, de ez nem minden. számára csak egy ostoba csitri vagy, aki õt bálványozza.
Próbáld valahogy megismertetni szüleiddel de az elején ne úgy mint a barátod így hátha megkedvelik és akkor sokkal több esély arra hogy nem zavarná õket. Azokkal nem értek egyet akik szerint szakítanod kéne ha szereted csak ez számít! 19/f
A kérdező hozzászólása: köszönöm a véleményeket volt amelyik segített volt ameik nem vagy volt ameik össze zavart. A történethez még anyit hogy nem kellet sokat gondolkozni mostanság ezen a témán mert egy hete pénteken találkoztunk jol el voltunk együtt és utánna eltünt pár napra tegnap mikor öszejöttünk páran hogy bulizzunk nem is foglalkozott velem igy én se vele aztán igy megoldodott a helyzetem. Köszi mindenkinek a véleményt

Elegem van! Eddig a karácsony volt életem legszebb ünnepe. De apukám meghalt Mikuláskor, és most már semmi nem olyan. Tudom, hogy azt akarja, hogy boldog legyek, de nem tudok. Mit tegyek? Van még vki, akinek fáj?

1 óra van, és én még mindig sírok. Utálom a karácsonyt, és utálom magam, mert utálom. Mert nem akarom, de mégis mit tegyek, hogy ne így érezzek. Írjatok vmit, bármit. Nem érdekel.

Legjobb válasz: Szia! Nagyon szomorú, ami veled történt, hidd el, átérzem a problémádat (nekem is nagyon nehéz volt a nyáron)! Nem hiszem, hogy bárki elvárná, hogy boldog legyél, hogy is tudnál, hiányzik az apukád. Azért godnolom, anyukád mindent megtett, hogy ne legyen olyan szörnyû a Karácsony, gondolj arra, hogy mennyire nehéz lehet neki is és mégis milyen erõs, hogy igyekszik elviselhetõbbé tenni azt, amit érzel. Csak egymásra számíthattok és ha van testvéred, akkor rá(juk), igyekezzetek, hogy minél tovább megmaradjatok egymásnak és ne kelljen ilyen szörnyû tragédiát átélni újra! Vigyázz nagyon anyukádra, beszélgessetek sokat! Nyugodtan sírd ki magad, mondd el neki, mennyire hiányzik apukád, ne maradj egyedül a szomorúságoddal! Én a helyedben gyújtanék egy gyertyát most és beszélgetnék apukámmal, mintha ott lenne, sokkal könnyebb lesz tõle a lelkednek, hidd el! Nagyon vigyázz magadra és kívánom, hogy enyhüljön az a szörnyû érzés, ami most a lelkedben van!

Szia! Nagyon szomorú, ami veled történt, hidd el, átérzem a problémádat (nekem is nagyon nehéz volt a nyáron)! Nem hiszem, hogy bárki elvárná, hogy boldog legyél, hogy is tudnál, hiányzik az apukád. Azért godnolom, anyukád mindent megtett, hogy ne legyen olyan szörnyû a Karácsony, gondolj arra, hogy mennyire nehéz lehet neki is és mégis milyen erõs, hogy igyekszik elviselhetõbbé tenni azt, amit érzel. Csak egymásra számíthattok és ha van testvéred, akkor rá(juk), igyekezzetek, hogy minél tovább megmaradjatok egymásnak és ne kelljen ilyen szörnyû tragédiát átélni újra! Vigyázz nagyon anyukádra, beszélgessetek sokat! Nyugodtan sírd ki magad, mondd el neki, mennyire hiányzik apukád, ne maradj egyedül a szomorúságoddal! Én a helyedben gyújtanék egy gyertyát most és beszélgetnék apukámmal, mintha ott lenne, sokkal könnyebb lesz tõle a lelkednek, hidd el! Nagyon vigyázz magadra és kívánom, hogy enyhüljön az a szörnyû érzés, ami most a lelkedben van!
amit írtál a kérdés alatt hogy: "Utálom a karácsonyt, és utálom magam, mert utálom" ..ijenkor nem a Karácsonyt utálod, sem magadat, hanem azt a helyzetet amibe Te most kerültél. Az Én apukám már meghalt 2001ben..már kiherevtem és ..igaz nem olyan a Karácsony mint vele volt, de már nem sírok Karácsonykor. remélem ez valahogy segített.
szia! Hazudnék, ha azt írnám, h úl leszel rajta és minden oké lesz. Nekem tavaly halt meg apum... Nehéz út elõtt állsz, át kell élned a gyász minden szakaszát, és ne szégyelld az érzelmeid, volt h a boltban bõgtem, mert a kedvenc felvágottját láttam meg, és tényleg kicsit segít, ha ilyenkor van veled valaki. Még ha csak meghallgat...s bátran sírj együtt anyuddal, és emlékezzetek. Nekem a temetés után 3 hónap kellett h ki tudjak menni a temetõbe, mivel ott az ember szembesül a véglegessel....van jó pár gyászról szóló könyv, vagy keress rá itt a neten, nekem segített h megértsem nem én hülyültem meg, hanem a gyász szakaszait élem át...fel a fejjel, az elsõ év nagyon nehéz, utána meg megtanul az ember a szeretett személy nélkül élni...vigyázz magadra és anyudra
Én nem vagyok jóban apámmal, örülnék, ha nem nézne le, szerencsés vagy, és részvétem, de akkor is szerencsésebb vagy, mint én.
Nekem júniusban halt meg APukám és december 7-én a nagymamám. Ráadásul messze külföldön élek és még a temetésükön sem tudtam ott lenni. Fogadd nagyon õszinte részvétemet, mert megértem, mit érzel. Gondolj rá sokat és nem baj, ha sirsz. Az is segit.
Tényleg nehéz lesz, de az idõ majd sokat segít. Az én apukám is tavaly még velünk volt, januárig. Az elsõ hónap volt a legnehezebb. Nekem sokat jelentett, hogy az akkor 1 éves lányom elõtt tartanom kellett magam, hogy minél kevesebbet érezzen a fájdalmamból. Bár még neked elképzelhetetlen, de könnyebb lesz ... majd. Addig meg próbáld megosztani a bánatodat anyuddal.
nagyon szomoru ami apukadal tortent de o lateged fentrol a mengybol ne szomorkodj o lat csak te nm lathatod ot de amikort teis meghalsz akort felmesz a mngybe es talalkozol vele higy magadba!!!!:)
Elõször meg kell élned a fájdalom mélységét, hogy utána ki tudj belõle mászni.
Azt tanácsolom, ne legyél semmiképpen egyedül, fõleg karácsonykor, mert az a legrosszabb, amit tehetsz-ha már legalább egy emberrel meg tudod osztani ezeket a napokat, már nem akkora teher, vagy akár egy társaságban-a fájdalom pedig idõvel enyhülni fog, még ha nem is múlik el teljesen-de enyhül, de karácsonykor elõ szokott jönni nagyobb intenzitással-sajnos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok kedves választ. Igen, anyukám mindent megtett, és tesz is, én is ugyanúgy megteszek mindent, hogy neki is könnyebb legyen. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen apukám nagyon szeretett minket, és most itt van párom is, hogy ne legyünk annyira egyedül. Mert sajnos ha én szomorú vagyok, anyum is az, és nem szeretném, hogy az legyen. Kellemes ünnepeket, és köszönök mégegyszer mindent!
A kérdező hozzászólása: Igen, segített, köszi:) Igazából olyan, mintha nem tudnám felfogni, hogy mi történt, hiába látom a sírkövet. Ha belegondolok, hogy nem ölelhetem, nem beszélhetek vele, akkor esem letargiába, bár általában igyekszem nem nagyon belegondolni, ami meglepõ, de nem olyan nehéz. Mindenki így érez, vagy csak bennem "romlott" el valami?
Szia! Nekem Anyukám halt meg Mikulás és Karácsony között. 14 éves voltam! Most 18 vagyok és azt hiszem depressziós is. Mindenért sírok, nem tudok semmit tenni, hogy boldog legyek. Ez nem csak Anya miatt van, hanem minden miatt. Nem tudok boldog lenni, pedig nagyon szeretnék de egyszerûen nem megy... Fogadd részvétem Apukád miatt, tudom, mit érzel. És tényleg beszéld ki magadból, hidd el, sokat segít. Én nem beszéltem senkinek, látod, itt az eredménye. Mindig boldognak tetettem magam, hogy mások ne sajnáljanak meg. Utálom, ha sajnálnak.. Most 18 éves vagyok.
Szia én még most olvasom soraidat de remélem azóta a helyzet változott és jól vagy!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!