Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom tegyek. hogy (1468 db)

Menj el orvoshoz, lehet, hogy van vmi bajod.
Menj el dietetikushoz! Mindenki azt hiszi, hogy csak azok járnak oda, akik túlsúlyosak. Ez nem igaz! Bátran menj el, õ majd biztos ad valami tanácsot! :)
Mérd meg a vércukrod, cukorbetegség elsõ tünete is lehet.
leginkább pajzsmirigy problámánk tûnik, túl gyors anyagcsere, fogyás, szóval háziorvostól kérjbeutalót endokrinológushoz
Mit tegyél? Légy a barátnõm. :) Egyébként meg örülj neki. Míg a többi lány 20 felett már gurulni fog, te még mindig csinos leszel.

Probléma! Nagy gondom az hogy barátommal egyre inkább minden nap vita van! Nem tudom elfogadni hogy alig foglalkozik velem! Szerinte más lányok is szépek nem csak én! Ez nekem nagyon rosszul esik! Mit tegyek?

Mivel sokat nem foglalkozott velem kb 1 ève 3x is megcsaltam! Igaz kibèkûlt velem de azelött csak èn voltam szèp meg jo neki! Miota megcsaltam nagyon màs lett!!! Sokszor avval venyeget hogy ö is ezt teszi aztàn nekem is fàjjon! Nem hiszem hogy csak èn vagyok a hibàs? Mit tegyek?

Legjobb válasz: én nem állnék már szóba azzal az emberrel aki engem megcsalt. Az, hogy õ már 3x is, szerintem kicsit gáz. (a masik pedig, azon nem kell megsértõdni, hogy neki vagy egy privát véleménye. az hogy más lányok is szépek. Mert ez több mint valószinû így van. azt nem várhatod el, hogy csak te legyél szép számára.) Ha azt el tudod nézni neki, hogy megcsalt, akkor mi a veszekedés témája ???

én nem állnék már szóba azzal az emberrel aki engem megcsalt. Az, hogy õ már 3x is, szerintem kicsit gáz. (a masik pedig, azon nem kell megsértõdni, hogy neki vagy egy privát véleménye. az hogy más lányok is szépek. Mert ez több mint valószinû így van. azt nem várhatod el, hogy csak te legyél szép számára.) Ha azt el tudod nézni neki, hogy megcsalt, akkor mi a veszekedés témája ???
Elsõ, a kérdezõ csalta meg a srácot!!! Amúgy én biztos ott hagytalak volna!! Mi az, hogy 3x te megcsalód kibékültök és még te vagy felháborodva, hogy másokra is mondja hogy szép. Nem igazán értem, miért vagytok ti együtt -.- Engem egyszer csalna meg vki a büdös életbe vissza nem fogadnám, még ha szeretem és fáj is.Ha már egy 1x vki megcsalta a másikat akkor bármikor megteheti. Te meg mi a francért mentél vissza hozzá 3x vagy 4x is ha nem foglalkozott/foglalkozik veled eleget. Egyáltalán megbeszélted vele, hogy te úgy érzed háttérbe vagy szorítva vagy ilyesmi? Mert tudod két ember kapcsolata közt legyen az párkapcsolat vagy barátság fontos minden megbeszélni!!!
Húú..ez kemény..:) még gondolom fiatalka lehetsz, de ideje lenne felnõni, mert bizony sok szép lány van a világon..egyébként meg te csaltad meg már 3x is, nem értem akkor minek vagy vele..
A kérdező hozzászólása: Igaz! Akkor mièrt ô bèkûlt ki velem? Mert nem èn kônyôrôgtem neki h fogadjon vissza! Azon kîvûl van egy kôzôs hàzunk csak egymàsra szàmîthatunk! 5ève vagyunk egyûtt! Szûleink eldobtak minket! 21 èvesek vagyunk kûzdûnk a szàmlàkkal mindennel! Ebbôl is sok vita van!
Hát szerintem üljetek le és beszéljétek át az egész kapcsolatot.Kezdjetek tiszta lappal.Vagy váljon szét útjaitok egyikõtöknek sem jó ez az állapot.Házat adjátok el és elosztoztok a pénzen vagy egyezzetek meg, hogy ki megy ki marad.Bár az eladás ilyenkor célra vezetõbb. Miben nyilvánul meg, hogy keveset foglalkozik veled? Mivel együtt laktok nyilván esténként együtt vagytok.
Cigány vagy? Mert úgy írsz és olyan dolgokat csináltok...
A kérdező hozzászólása: Màr bocsi!Nem vagyok cigàny! Ha az lennèk akkor sem lenne semmi! Nem ide tartozik amit te irjàl! Nem adhatjuk el a hàzat mèg 3 èvig szerzôdèsbe van foglalva! Az a baj nem tudunk leûlni megbeszèlni! Ô nem az a fajta! Ha valami nem tetszik neki tör zuz! Nehèz helyzet ez! Ja elöbbi hozzà szolo! Azèrt mert nehèz ennyi pènzbôl szàmlàkat feladni meg intèzetbe volam nem jelenti azt h roma vagyok! Ha roma nô ilyet tesz akkor az màr sîrba lenne! Èn viszont itt vagyok ès èpp irok!
mekkora az a ház? ha nem értitek meg egymást, akkor legyetek külön szobába. És ti kell megoldjátok a problémáitokat. Egy kivülálló, amúgyis olyan tanácsokat adhat ami neki jó ötletnek tûnik, de ahogy látom neked az nem jó. Szóval ne mástól várjátok a megoldást. A masik, mi az, hogy õ nem olyan akivel le lehetne ülni beszélgetni?? Eröltesd meg magad, ha eredményeket akarsz látni. Az nem elég ha itt megbeszéled a dolgokat. Ti vagytok ebben a szituációban, ti is kell tegyetek azért, hogy jobb legyen. :)
Nem tudom mióta vagytok együtt, de még fiatal vagy tanulj hibáidból. Ne légy elfogult, féltékenykedõ a korral minden kialakul a helyes mederbe, vagy nem. A bizalom számomra a legfontosabb, ha ez elvész minden megváltozik, valami kialszik a kapcsolatban.
WhaT The FuCk??????
A kérdező hozzászólása: Az a sszemély egy fiu!
menj oda hozzá és smárold le, aztán majd lesz ami lesz ha meg azt mondja, hogy bocs nem akarja, akkor legalább szerencséd van mert utána ha elmondtad volna neki, hogy a másik lány nem szereti, és emiatt jöttök össze akkor meg azon rágódnál késõbb, hogy nem e 2. leszel nála mindig
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom lesmárolni a másik meg azt tuggya h nem szereti a másik lány és nem tudom mi tegyek :(
nem tudod lesmárolni? az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Hát le tudom csak még 12 vok ö még 14 és kanos
ja... akkor nem mondtam semmit azt hittem idõsebb vagx
A kérdező hozzászólása: Gondoltam xDDD


Mit tegyek ha egyszerüen nem tudja eldönteni, hogy mit akar?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Röviden annyi a véleményem h lusta, koszos neki a munka, de tudja hogy vannak körülötte olyan hülyék akik eltartják majd õt. És néha meghallgatja a véleményüket de magasról tesz rá.

Röviden annyi a véleményem h lusta, koszos neki a munka, de tudja hogy vannak körülötte olyan hülyék akik eltartják majd õt. És néha meghallgatja a véleményüket de magasról tesz rá.
nem akar dolgozni.. ennyi az egesz.
csókold meg
Beszélgess vele sokat. Õ hány éves?
A kérdező hozzászólása: 11, 12 kábé

Keresztény katolikus hithű ember vagyok 13 éves és nem tudom eldönteni hogy kiverjem vagy nem elvileg nem szabadni de van amikor havi 2x van amikor napi 4x kiverem nem tudok dönteni! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Verd ki. Kinek ártasz vele, úgy õszintén? Ez szükséglet, nem abortusz. (mert az már tényleg gyilkosság szerintem is)

Verd ki. Kinek ártasz vele, úgy õszintén? Ez szükséglet, nem abortusz. (mert az már tényleg gyilkosság szerintem is)
Meghalok xD Na komolyan, kicsoda Isten, hogy megáljt parancsoljon a cerkának ? Ez teljessen természetes dolog.
Ez egy természetes szükséglet, ami ellen harcolhatsz, de õszintén, minek?
Kár, hogy a katolikus egyház egyáltalán semmit nem mond a híveinek arról, hogyan kell hívõ életet élni, és ezért is idejönnek nem hívõ emberektõl kérdezõsködni, akik persze kiröhögik õket. csókoltatom az új pápát is. már csak az a baj, hogy a katolikusok nem tudják, hogyan kell hívõ életet élni, mert senki nem mondja meg nekik.
Istenem, te nem nézel tv-t? A katolikus papok egy része betegesen perverz, nem rég nagy botrány volt belõle pár éve. A másik, több olyan keresztény papról is tudok akinek volt barátnõje, élettársa... szóval A harmadik meg h a sperma nem véletlen termelõdik újra annak ürülnie kell.
ez tényleg bûn, hiába lett általánosan elfogadott természetes dolog a világban..de ne keseredj el, imádkozz Jézushoz, õ meg tud szabadítani. nem lesz semmi gond, lehet idõbe tellik, csak ki kell tartani :) szerintem inkább dönts Isten és az örök élet mellett, mint a pillanatnyi mámor mellett. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igazatok van köszi a válaszokat! de azért a szüleimtõl mégsem kérdezhettem meg
Ekkora ökört! XDDDDDD
A kérdező hozzászólása: ja ez így van azért kérdeztem meg tõletek
10. az más módon is ürülhet. fõleg ha megházasodik az ember, de elõtte is ürülhet más módon is.
Ez az ember szükségletekhez tartozik természetes ösztön ami azért van hogy nehogy elfelejtsünk szaporodni és kihaljunk. Azért jó érzés mert így a jó érzés ösztönöz. Szóval csak csináld de a szüleid ne vegyék észre.

Nem tudom eldönteni, hogy szakítsak-e vele, vagy nem. Mit tegyek?

2,5 hónapja vagyunk együtt, én érzem, hogy nem nekem való ?, viszont nem akarom összetörni és fájdalmat okozni neki, ezért nem szakítanék, mert tudom, hogy ? nagyon, nagyon szeret. Nagyon gáz, nem tudom mit tegyek!

Legjobb válasz: lehet, hogy csak átmeneti érzés ez a "szakítani-akarok-vele", nem?:S nem tudom mit csináljak.

A kérdező hozzászólása: lehet, hogy csak átmeneti érzés ez a "szakítani-akarok-vele", nem?:S nem tudom mit csináljak.
Pár hónap múlva nem fog neki fájni? Ess rajta túl minél elõbb, és akkor õ is elkezdhet helyrerázódni.
az ember érzi az ilyesmit és ha érzi az nem véletlen, az jobban fájna neki, ha tudná, hogy te sajnálatból vagy vele, szakíts ha azt érzed... az nem véletlen
ha nem akarod simán kidobni akkor ne vedd fel a telefont, ne hívd fel, legyél távolságtartó, kerüld a szexet vele, felejtsd el a dolgait, legyél bunkó vele elõbb utóbb õ fog kidobni téged
Õszintén mondd el neki az érzéseidet. Akkor biztosan fájni fog neki (és lehet Neked is), de késõbb hálás lesz, hogy nem húztátok évekig egy nem mûködõ kapcsolatban együtt az igát. Te számítasz, ezt jegyezd meg! A társak jönnek-mennek, de Te maradsz mindig a saját életedben! Ha érzed, hogy nem neked való, akkor így is van!
A kérdező hozzászólása: szakítottam vele. elmondtam neki az érzéseimet, és hogy nem akarok játszani az érzéseivel, megértette. nagyon sajnálom most.:((
A kérdező hozzászólása: na, mostmár jól érzem magam:) nem vagyok gondterhelt, és végre nem függök senkitõl sem!

Az Assassin's Creed Brotherhoodban nem tudom beállítani, hogy teljes képernyőre tegye a játékot. Hogy tudom beállítani?

Csak 16:9 képméret ben tudok játszani.HD-ba.

Legjobb válasz: Nekem az volt az 1 nél h ha letettem tálcára akkor nem rakta vissza teljes képernyõre. én olyankor nyomtam 1 SHIFT + ENTER- t és akkor vissza tette.Szetem te is probáld meg

Nekem az volt az 1 nél h ha letettem tálcára akkor nem rakta vissza teljes képernyõre. én olyankor nyomtam 1 SHIFT + ENTER- t és akkor vissza tette.Szetem te is probáld meg

Nem tudom elfogadni, hogy nem tetszem neki, de megválni se tudok tőle. Mit tegyek?

Barátok vagyunk.. én többet érzek, ? nem..

Legjobb válasz: Nyíltan kimondta, hogy nem tetszel neki?

Nyíltan kimondta, hogy nem tetszel neki?
"Megmondtam, h inkább hagyjuk, de az istennek se érti meg.. és ez meg reményt kelt bennem, h hátha meggondolta magát, aztán mégse .. újból és újból pofára esek" No de pofára esni csak az tud, aki reményeket táplál. Na jó, értem én... egyébként, ha meg szabad kérdezni, nõ vagy vagy férfi?
Ha meg akarom szakitani a barátságot, õ késöbb odajön h legyünk jóban.. ha csak felhozom h nem jó igy..:(" Meg kellene neki mondanod, hogy neked nem jó így.
"Igen, csak barátnak tart... én meg ezt nem tudom elfogadni, mintha nem lennék elég értékes ember... és ez kikészít.. de nem enged el magától.:(" De mi az, hogy nem enged el?
ehh, nálam is ez a helyzet..azt mondja: Szeretlek, de nem szerelembõl..vagy: annyira összeillünk, de mégse.. vagy mi összejárunk egymást szórakoztatni barátként is és: szeretek veled csókolózni.. kikészít ezzel :( Miközben tegnap mondta el hogy csajozik közben..szarul esett.. :( 186L
186L Együtt vagytok hogy ilyeneket mond? Nyitott kapcsolat?
elõzõ vagyok..persze csak 18/L vagyok :)
igy van!
próbálj közömbösen viselkedni, az tuti zavarni fogja. Vagy meséld el neki, hogy mennyire tetszik egy srác, kérj tanácsot, szerintem erre lépni fog és a te irányodba :]
ne csinalj semmit. az a legjobb. mikor nem erti hogy mi van, es elgondolkozik, na akkor jott el a te idod!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nõ.. és igen reménykedtem, de hiába.. csalódtam is, nagyot.. sajnos, mégse tudom csak ugy elengedni.. hogy fogadhatnám ezt el? H csak barát?
A kérdező hozzászólása: Igen, csak barátnak tart... én meg ezt nem tudom elfogadni, mintha nem lennék elég értékes ember... és ez kikészít.. de nem enged el magától.:(
A kérdező hozzászólása: Megmondtam, h inkább hagyjuk, de az istennek se érti meg.. és ez meg reményt kelt bennem, h hátha meggondolta magát, aztán mégse .. újból és újból pofára esek
A kérdező hozzászólása: Ha meg akarom szakitani a barátságot, õ késöbb odajön h legyünk jóban.. ha csak felhozom h nem jó igy..:(
Húzhatnád az agyát, pl.:Más lányok nyílt dicsérésével, rideg, közömbös viselkedéssel.Kicsit fordított pszichológia.Szerintem mûködik, bár én lányban csináltam ugyanezt.Egy fél napig voltam az átlagosnál bunkóbb, nah, hát, nem bírta elviselni, és pitizni kezdett.Tudni kell megfogni a gyenge pontjait.

Mit tegyek? Van egy anyajegyem a hónaljamon, nem tudom leborotválni hogyan tudom ott szőrteleníteni?

Legjobb válasz: Én a helyedben leszedetném az anyajegyet. A késõbbiekben problémát okozhat, ha megsérül. A kérdésedre válaszolva: a gyantázást javaslom, de ne otthon magadnak. Inkább menj el kozmetikushoz, õ óvatosabban kezeli majd a bõrödet és jobban látja, hogyan kerülje ki az anyajegyed.

Én a helyedben leszedetném az anyajegyet. A késõbbiekben problémát okozhat, ha megsérül. A kérdésedre válaszolva: a gyantázást javaslom, de ne otthon magadnak. Inkább menj el kozmetikushoz, õ óvatosabban kezeli majd a bõrödet és jobban látja, hogyan kerülje ki az anyajegyed.
szerintem szõrtelenítõ krémmel
kb 1000-1500 ft, 1-2 napig jó, olyan mint a borotva, csak a felszíni szõrt szedi le.
A kérdező hozzászólása: köszi a szõrtelenítõ krém télleg jó lehet és kb.mennyibe kerül és hogyan kell használni? mennyi idõ után nõ ki újra a szõr? nem erõsödik meg?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!