Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom tegyek, nagyon (507 db)

Nagy gondot jelent számomra, hogy egyszerűen nem tudok barátkozni. A suliban is csak általában egyedül vagyok, néha beszélgetek a padtársnőmmel, de ő sem olyan mint egy igazi barátnő. Egyszerűen nem tudok barátkozni, nagyon félénk vagyok. Mi tegyek?

Egyetlen barátn?m van,de ? vele is ritkán találkozom,hogy tudnék könnyen barátkozni,suliban kiközösítenek,mert nem vagyok gazdag,nincsenek márkás cuccaim.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az az egyetlen barátnõ nekem bõven elég lenne, amennyiben nem használ ki, meghallgatja a problémáidat és megosztja veled a sajátjait, mindig megpróbál segíteni, ha szükséged van rá, mellesleg jól el lehet vele marháskodni is :) Becsüld meg õt, ha ilyen!

Az az egyetlen barátnõ nekem bõven elég lenne, amennyiben nem használ ki, meghallgatja a problémáidat és megosztja veled a sajátjait, mindig megpróbál segíteni, ha szükséged van rá, mellesleg jól el lehet vele marháskodni is :) Becsüld meg õt, ha ilyen!
hány éves vagy? Miért hiányzik olyanoknak a barátsága akik kiközösítenek, mert nincs márkás cuccod. Gondolkodj el, hogy mi az igazi emberi értékek és ha Te rendelkezel ilyenekkel akkor nincs miért félénknek lenned!
A kérdező hozzászólása: Gyakran vagyok szomorú, mert nincs kivel kimennem valahová, ezért általában otthon ülök, angolra járok, vagy úszni.Meg a macskáimmal foglalkozom.
Ilyen a jellemed. Ezen nem, vagy csak nagyon nehezen lehet változtatni. De örülj neki, hogy nem ilyen vagy: "Szercsi, láwcsi, terhes vagyok? " <----- engem ezek idegesitenek, a csöndes, visszahuzodokal nincs semmi bajom.
Nem mondom, hogy "örülj neki". Azért nem mondom, mert Téged ez zavar. Tehát akkor tényleg gond. (Van akit nem zavar, jól elvan magában.) Alkati dolog is ez persze, és azt hiszem, fõként azokkal fordul elõ, akik hajlamosak saját magukat (esetleg a többieket is egyszerre) kívülrõl látni, miközben beszélgetnek, kommunikálnak, reagálnak. Talán az segít, ha õszintén a másikra próbálsz figyelni. Tudatosan. Megpróbálhatnád elképzelni, mi jár a fejében éppen, vagy mit érezhet. És nem a saját(esetleg csak képzelt) korlátaidra figyelni, hanem kizárólag a másik személyre. Mintha csak befogadnánk valakinek a gondolatait, érzelmeit, saját reakciók nélkül. A nyitottságot tanulni kell, nagyon kevesen születnek vele. Sokan csak évtizedek után jutnak el oda, hogy nyitottak legyenek a többiekre. Gyakoroljuk, és fokozatosan majd egyre jobban megy. Meglepõ tud lenni, hogy egy ilyen elhatározással kezdett napon mennyi új információt kaphat az ember...
Próbálkoztál azóta ismerkedni? Sikerült?

Jarok a pasimmal akit nagyon szeretek es o is igy van vele hogy szeret es a sozmszedba van egy sarc aki nem tudom de nagyon tetszik. Mit tegyek?

Tehetetlen vagyopk.

Legjobb válasz: próbáld meg elfelejteni...ha szeretitek egymást a pároddal akkor minek felháborgatni a dolokat? =) szerintem kerüld el a szomszédot valamilyen módon...azt tudod-e hogy a szomszéd érez-e valamit irántad? Vagy beszélgettetek-e már? Vagy ez csak olyan dolog, hogy meglátod és megtetszik de még nem beszélgettetek?

próbáld meg elfelejteni...ha szeretitek egymást a pároddal akkor minek felháborgatni a dolokat? =) szerintem kerüld el a szomszédot valamilyen módon...azt tudod-e hogy a szomszéd érez-e valamit irántad? Vagy beszélgettetek-e már? Vagy ez csak olyan dolog, hogy meglátod és megtetszik de még nem beszélgettetek?
A kérdező hozzászólása: hat beszeltunk msn-en meg tan az uzelteb es nagyon megnzett m meg azt mdonat h di akepem...de ez jelent valyon valamit?
szerintem semmit... több beszélgetés kéne a szomszéddal ahhoz, hogy kialakuljon a kapcsolat.MÉg nem is nagyon beszélgettél vele normálisan 4 szem közt de már eztért szakítani akarsz a srácoddal? NE TEDD!

Nem tudom elhagyni nagyon kötődöm hozzá félek hogy nem találok mást most mit tegyek? Bővebben lent.

októberbe lesz 1 éve hogy együtt vagyunk. Azt érzem hogy már nem szeret úgy beszél velem mint egy kutyával meg látom a viselkedésén és ha rákérdezek azt mondja hogy hülyeségeket beszélek. Már én se szeretem vagy is nem tudom igazából, de elhagyni félek... nem tudom mit csináljak és senkinek se tudom ezeket elmondani mert nem enged sehova nem tarthatom a barátaimmal a kapcsolatot stb...már az anyukája is mondja neki hogy milyen csúnyán beszél velem. Meg megkérem nagyon szépen hogy ne menjen el és el megy úgy hogy itt hagy sírva. nincs pórázon mert szinte mindig elengedem, de ő engem sose enged sehova. nem értem hogy ő miért nem hagy el ha már nem szeret és idegesítem. Már egy szakítás után kellet járnom pszichológushoz lehet hogy megint kell mennem?

Legjobb válasz: Ha csak attól félsz, hogy nem találsz mást, akkor hagyd el. Ha szereted, és szeretnéd vele folytatni, akkor meg komolyan el kell beszélgetned vele, hogy ez így nem mehet tovább, mert nagyon rosszul esnek neked a dolgai.

Ha csak attól félsz, hogy nem találsz mást, akkor hagyd el. Ha szereted, és szeretnéd vele folytatni, akkor meg komolyan el kell beszélgetned vele, hogy ez így nem mehet tovább, mert nagyon rosszul esnek neked a dolgai.
A kérdező hozzászólása: Hiába beszélem meg vele ... 1 óráig kedves utánna folytatja. és ha azt mondom neki hogy akkor haza megyek és legyen vége akkor meg azt mondja hogy mennyél.. semmi marasztalás... Elindulni meg nem tudok mert akkor meg úgy érzem szeretem és akkor õ is azt érzi... vagy ez már lehet a kötõdés..
Hány éves vagy?
Attól félsz, hogy nem találsz még egy ekkora bunkót? Érdekes...
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok.
Akkor mit aggódsz? Simán találsz másikat. Hagyd ott a francba.
Azt érzed szereted, de nincs így. Arra gondolj, így csak szenvedni fogsz mellette, teljesen elhasznál lelkileg. Hagyd ott... amikor mondja hogy menj, vegyél erõt magadon és fuss el. Ne nézz vissza, ezt a lépést meg kell tenned, sokkal jobb lesz utána. Még egy tanács. Ha látja lazul a pórázod, esélye van, hogy elmész ugy fog kinézni mintha megváltozna: kedves lesz, udvarol ujra, megpróbál visszaszerezni: NE DÕLJ BE NEKI, másodszorra nem fogja hagyni hogy elmenj, még rosszabb lesz. Ha nem tudod megtenni, kérj támogatást a szüleidtõl vagy a még megmaradt barátaidtól. Ha pedig elbizonytalanodsz tedd fel a kérdést: akarom vele ezt folytatni, így élni?
Rabszolga vagy......ismerj meg mást mert te nem ezt érdemled. 21/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Már ezek is erõt adnak !!

Már kezdek megőrülni, hogy a SÖTÉT MÚLTAM állandóan visszajár és már naponta vannak rémálmaim a múltból. És nem tudok megszabadulni a rossz emlékektől. Mit tegyek mert nem tudom elfelejteni? Nagyon fáj a sötét múlt.

Általános iskolában ütöttek, vertek, megszégyenítettek minden ok nélkül sokszor azért mert béna voltam tornaórán és nehéz volt a felfogásom. Ha valamib?l 4-est vagy 5-öst kaptam egyszer?en kék-zöldre vertek a szünetbe. Leköpködtek és volt hogy alsó tagozatosokat is bevontak a megszégyenítésbe. A tanárok segítsége semmit sem ért.

Legjobb válasz: Ez szerintem rossz ötlet volt, mármint hogy még a gyerekeiknek is rosszat kívántál, hát mit tehetnek azok róla, hogy a szüleik így bántak veled!? A gyerekek sokszor kegyetlenek, engem is piszkáltak, kötözködtem, volt hogy egy fiú fejbe rúgott, meg kést szorított a torkomhoz, pedig én lány vagyok, de bátyám ment és megverte õket. Hidd el hogy visszakapják az élettõl, Isten nem bottal ver!

Ez szerintem rossz ötlet volt, mármint hogy még a gyerekeiknek is rosszat kívántál, hát mit tehetnek azok róla, hogy a szüleik így bántak veled!? A gyerekek sokszor kegyetlenek, engem is piszkáltak, kötözködtem, volt hogy egy fiú fejbe rúgott, meg kést szorított a torkomhoz, pedig én lány vagyok, de bátyám ment és megverte õket. Hidd el hogy visszakapják az élettõl, Isten nem bottal ver!
mondd inkább olyannak, aki szeret, mert aki nem szeret azt úgysem érdekli a bajod
Komoly dolgok kavarognak benned nagyon, és ezt a nagy haragot és gyûlöletet jó lenne, ha a helyén tudnád kezelni. Annyit mindenképpen mondanék, hogy ez a múlt azok szégyene, akik ezt tették veled, nem a tiéd. A te "felelõsséged" legfeljebb az, ahogyan te akkor viselkedtél - jelentsen ez bármit is. Pont ezeknek a komoly és erõs érzelmeknek a helyretételében tudna segíteni egy szakember, hogy ne kelljen hurcolnod magaddal ezt a lelki súlyt tovább. Nekem õ segített: http://szokolai.blog.hu/
Rohad a szemétládák! Szerintem az ember nem változik, aki akkor igy viselkedett embertársával, az most is az. lehet, hogy egy-kettõben feléledt a lelkiismeret, talán. Csak tudod az a gond, hogy nem fognak mások hinni neked, ha már név szerint említesz másokat -ilyen az emberi faj. S lehet még becsületsértéssel is meghurcolnak. Ember egyébként hova jártál suliba? Én ilyet egyáltalán nem tapasztaltam. Sõt egyszer valakit megvédtem az még alsos általánosban volt (pedig pici lány voltam). Ugy neki mentem felháborodásomban, máig emlékszem. pedig ez jól sült el.Neked meg nagyon rosszul. Nagyon kívánom, hogy meggyógyulj az emlékeidbõl, megtaláld a megoldást!!!!!! Írd meg, ha van ötleted.....nem tudnál elmenni vh-vá önkéntesnek, ahol rászorulónak segítesz, talán ez gyógyítana.
Nekem is ilyen hasonló volt az általános iskola. Sõt még a középiskolában is volt egy kettõ aki "pszkált" elég durván. Sõt általános iskolában még alányok is piszkáltak meg csúfoltak. Most 20 éves vagyok nekem is visszajár a múlt, meg minden, [email protected] gyerekkorom vol és [email protected] kamaszkorom van. 20/f
ptsd tündérhegyre menj

Egyszerűen nem tudok lebarnulni! Nagyon fehér bőrű vagyok, de hiába vagyok kint fél napot is a napon, még soha nem voltam se leégve se lebarnulva! Mit tegyek?

Legjobb válasz: menjél te is szoliba. már az elsõ alkalommal meg fog látszani az eredmény. én eddig kb 5x voltam most tök jó szinem lett

menjél te is szoliba. már az elsõ alkalommal meg fog látszani az eredmény. én eddig kb 5x voltam most tök jó szinem lett
Hát vagy szoláriumba mész (bár sztem itt a nyár szóval fölösleges na mind1) v otthom szépen kiülsz megtöltesz egy flakon vízt és mondjuk 5 percenként locsolgatod magad vele pl én a lábammal vagyok így de most már tök jó színe lett:) persze ne várd az eredményt egy fél órán belül jah és mivel h nagyon fehér vagy csak csinnyán evvel a napozással meg a szoláriummal mert nekem volt egy olyan barátnöm h kimentünk egy napra strandra (õ is ilyen fehér volt) és felhólyagosodott a háta és gondolhatopd h fájt neki:S szóval mindennt csak mértékkel:) remélem tudtam segíteni
a szolárium se fog meg mindenkit XD
de, megfog a szoli. Nekem ritka fehér bõröm volt, télen mármár kékes, és akkor elkezdtem járni heti 2-3szor 6percekre szoliba, kb 2hónapig, mostanra mindenki aztmondja milyen szép barna vagyok. ha van egy alapszíned, akkormeg már a napnak is lesz hatása. csak kitartást hozzá, énis azthittem hogy soha nem lesz barna a lábam, stb. de sikerülhet, csak ne a napra ülj ki az elején!
Bár igaz, h nem fehér a bõröm, de remélem, h tudok vmennyit segíteni! Én kb május óta napozgatok kint a kertben....nem használt semmit. Amikor mászkáltam kint az uccán az jobban megfogott, mint a napozás :) Ideges lettem és elmentem szoliba....azon a 7végén még elmentünk a velencei-tóra és nem is napoztam, csak fürödtem...Na és azon az estén elmondhattam, h igen barna lettem :D Szóval egy alap szoli sztem belefér mindenkinek :) Ha úgy alakul akkor utána úgy napozzál, h víz legyen a közeledben és locsolod magad :) Biztos, h sikerülni fog. Sok sikert :)
Én szintén fehér bõrû, vagyok és ráadásul szeplõs az arcom! Gyerekkoromban napcsalán nevû kiütéseket kaptam ha napra mentem és szörnyen viszeketett! Sokféle gyógyszert és kenõcsöt kaptam rá de nem javult a helyzet! Az egyik bõrgyógyász szoláriumba küldött 11 évesen! Eleinte attól is kijött a kiütés és vörös lett a bõröm. De aztán kitartó voltam és minden alkalommal egyre jobb lett! Nem járok sokat max heti 2, de inkább 1. Nagyon barna nem vagyok de emberi színem van legalább. Ha heti több alkalommal járnék biztosan letudnék jobban is barnulni. De tudod, ez nagyon sok pénz lenne és nem is túl egézséges sokat szolizni mert nagyon szárít és öregíti a bõrt ha túlzásba viszed!
Rheuma krémmel masszírozgasd napjában háromszor.
A kérdező hozzászólása: Napjában 3szor? És körülbelül magától mennyi idõ alatt múlna el?
Óvatosan fordítsd el ameddig bírod balra és képzeld el, hogy körbeforog a fejed, majd ismételd meg jobbra is, nekem ez mindig segít oldani a görcsöt.
A kérdező hozzászólása: ÁÁÁÁÁ nemigazán segít, nem tudom elég lassan fordítani ahhoz, hogy hihetetlenül be ne görcsöljön :SSS
Ulj vagy allj egyenes gerinccel, ez nagyon fontos! A gerinc egyenes, a fejtartas is legyen az. Eloszor elore-hatra hajtod a fejet, amit a nyakbol kell elinditani, ovatosan, lassan, ezt 5-sz0r vegezd, ezutan jobbra-balra szinten 5-or, s ha nehezen is, de probald meg a fejkorzest, ha nem megy hagyni kell. A tobbi gyakorlatot lehet napjaban tobbszor is, de mindig probald a fejkorzest is.
Akkor csak simán képzeld el, hogy körbeforog a fejed. Változó, hogy meddig tart, van mikor 1 nap, de lehet több is, ha nincs rheuma krémed, tegyél rá jó melegvizes szivacsot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megpróbálok mindent:)

Nem tudom elfelejteni, nagyon fáj. Mit tegyek?

Sziasztok! Brigi vagyok 16 éves! Mind a négy nagyszül?m meghalt külmböz? okok miatt!10 éve a papám.2 éve a másik papám rá a mamám 1 évre és a másik mamám most nyáron ami teljesen lesujtott és összezavart. Azóta mindnnap eszembe jut milyen rossz volt végig nézni ahogy meghall és holtan rá találni.! Mit tegyek? Segítsetek :(

Legjobb válasz: Ne tétovázz segítséget kérni. www.gyaszolok.hu, www.gyaszportal.hu, vagy a vigasztalodas.hu oldalakon kaphatsz tanácsokat.

Ne tétovázz segítséget kérni. http://www.gyaszolok.hu, http://www.gyaszportal.hu, vagy a vigasztalodas.hu oldalakon kaphatsz tanácsokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Viszont attól félek hogyha ezekre az oldalakra rámennák mégjobban kísérteném a fájdalmat magamban :(
Látod milyen erõs vagy? Csak te tudod ezt végig csinálni, helyetted senki. De ne ess kétségbe, mert felejteni fogsz. Fõleg egy szeretõ partner mellett, hamarosan.:)
A kérdező hozzászólása: Lehet! A szüleimnek viszont már nem akarom felemlegetni nehoggy elõjöjjön belõlük szóval velük nem tudom megbszélni!
Próbálj a szüleidre támaszkodni.. Biztos nekik is nagyon nehéz ez az idõszak, de lehet segít, ha beszéltek róla.. akár nekik is ahogy talán Neked is.. Vagy nem tudom, van-e testvéred, hogy esetleg vele.. Mindig nagyon fájdalmas, ha elveszítjük a szerettünket.. a Te esetedben rövid idõ alatt többet is.. nem csoda, hogy ennyire rosszul érzed magad.. gyászold meg õket magadban, beszélj róla, ha az segít, de hidd el, õk is annak örülnének, ha mosolygós, vidám fiatal lennél újra. Gondolj arra, hogy fentrõl óvnak, és nézik minden lépésed, és akkor jó nekik is, ha boldognak látnak!
Elõzõ vagyok, most láttam, hogy írod, hogy a szüleidnek nem tudsz errõl beszélni. Te nem akarod, vagy ténylegesen látod/tudod, hogy nem jó nekik felhozni a témát? Mert lehet csak miattad nem beszélnek róla, de közben nekik is jól esne, ha nem hallgatnátok el az emlékeket és minden egyebet ezzel kapcsolatban.. egy próbát azért szerintem még megér..
Furcsállom, hogy az unokát jobban megviseli, mint a saját gyerekét, azaz a kérdezõ szüleit. Nagyszüleinkhez való kötõdés egy nemes jó dolog, ami nekem sajnos nekem nem igazán adatott meg. De azért nem stimmel valami, hogy ennyire nem megy a dolog megemésztése. Az idõnek elvileg meg kellene oldania. A szülõkkel pedig bátran beszélj, hisz õk méginkább érintettek az ügyben.
Szüleidnek is segítessz, ha módot adsz nekik, hoyg beszéljenek róla. Most már velük kell törõdnöd! Amíg itt vannak velünk!
A kérdező hozzászólása: Köszönmö mindenkinek a jó tanácsokat. Megfogadom õket! ..

Mit tegyek? 5 hónapos kismama vagyok és nem tudom mit tegyek, hogy a férjemmel való jó kapcsolat ne menjen tönkre! Nagyon szeretjük egymást, de én félek.

Félek, hogy tönkre megy a kapcsolatom. A párom szüleinél lakunk és mindenbe beleszólnak már. Nemtudom mit csináljak. Nem bírom tovább ?ket.Már lassan ott tartunk, hogy ?k nevelnék fel a mi kisbabánkat, amit nem hagyok!!! Az én szüleimhez a párom nem szívesen költözne.Ezért inkább ezt hagyom mert nem akkarok veszekedni emiatt.

Legjobb válasz: Tudom milyen nehéz,én is voltam ebben a helyzetben.Egyszerüen nem is nagyon lehet mit tanácsolni.A legjobb az lenne ha külön költöznétek.Egyébként a párod is hozhatna annyi áldozatot,hogy anyukádhoz menjetek,hogy te jol érezd magad.Türelmesnek kell lenned a párod szüleiddel,de nem kell mindent rájuk hagyni.Igenis mond meg a véleményed ha valami nem tetszik.A pároddal pedig ha igazán szeretitek egymást nincs ami tönkre tenne egy kapcsolatot.

Tudom milyen nehéz, én is voltam ebben a helyzetben.Egyszerüen nem is nagyon lehet mit tanácsolni.A legjobb az lenne ha külön költöznétek.Egyébként a párod is hozhatna annyi áldozatot, hogy anyukádhoz menjetek, hogy te jol érezd magad.Türelmesnek kell lenned a párod szüleiddel, de nem kell mindent rájuk hagyni.Igenis mond meg a véleményed ha valami nem tetszik.A pároddal pedig ha igazán szeretitek egymást nincs ami tönkre tenne egy kapcsolatot.
Mindenképpen beszéljed meg vele, mert ezzel nagyon elfajul a helyzet. Van idõd higgadtan , fokozatosan elõadni a problémádat, többekközt igazad van és mondd meg nyugodtan anyósodéknak, hogy megvan a te kis képzeleted, hogyan neveljétek a gyereket, õk már bizonyítottak, hogy tudnak gyereket nevelni, mert hiszen itt a párod, de köszönöd ha valami nem megy majd hozzájuk fordulsz elõször. Na igen és sajnos az a tapasztalat a körökben, hogy az együttélést le kell korlátozni, tehát külön kellköltözni! Biztosan nehéz, de vetsd fel a témát és én drukkolok, hogy sikerüljön, mert nem fog menni megváltoztatni azidõseket és nagyon akaratosak, ragaszkodnak a véleményükhöz, ezzel pedig nem lehet együtt élni.
Mikbe szolnak bele pontosan? Szerintem beszelj anyosodekkal, meg a paroddal is. A parod meg lehetne veled megertobb, hisz foleg hogy most terhes vagy, baromira nem hianyzik neked a stressz, idegeskedes.
sajnos a lányom születése után mi is anyósnál voltunk 3 hónapig.senkinek nem kívánom.már az elsõ nap elakartam válni a férjemtõl mert az anyós amibe csak tudott belekötött, utálaskodott és még sorolhatnám.a gyermekem látta ill.hallotta kárát a sok vitának, kiabálásnak.aztán sikerült az új lakásba elköltözni és azóta minden csodálatos.amúgy imádtuk és imádjuk egymást a párommal.
Na te is kifogtad! Szülõk és nagyik imádnak mindenhol tanácsot adni egyébként! Emiatt nálunk is van, volt vita! Ezt le kell ülni és megbeszélni, még ha aztán van egy kis sértõdés aztán! A másik, hogy minden kismama valamilyen szinten néha azért kívánós, ez van! nagyim erre azt mondta, hogy egy a fontos, ezt a vágyat ki kell valahogy elégíteni! Szerinte neki azért ment el egy baba, mert nem vették meg a barackot, mivel az éretlen volt. Jah és két füled van: egyiken be a másikon ki! Emeletes házban vagytok? Mert ott esetleg megoldható, hogy leminimalizáld a családi kapcsolattartást! Akkor el szoktak gondolkodni, hogy miért kerülöd õket! Ez tapasztalat! És hát sajna a "jótanácsok" sora végtelen a család, rokonság, barátok részérõl ilyenkor! Mivel férjed családjánál laktok õ tud jobban beszélni velük, hogy megértsék, kicsit szeretnétek magatok dönteni, ketten lenni!
Hát sajnos ezt jól kifogtad. Itt egyetlen megoldás van, az, ha különköltöztök, legyen az albérlet vagy saját lakás. Addig az anyósod úgy sem fog békén hagyni. A kicsi megszületése után pedig még csak rosszabb lesz. valamit próbáljatok meg tenni azért, hogy elköltözhessetek tõlük.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat!!!
Szia! Lehet mégis inkább jobb lenne a Te szüleidhez költözni, ha ott nyugalmad lenne, szerintem ez a minimum amit megtehet a nyugalmad érdekében. Inkább alkalmazkodjon õ hozzád, hiszen most Ti vagytok a legfontosabbak. Átérzem a bánatod, az én anyósom is gonosz. Nem értem legalább ilyenkor hagynának minket békén. Boldog babavárást: 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A párom megvéd és én örülök neki, de egy csomó olyan dolog akkor történik amikor nincs itt velem. Na és akkor mindí elmesélem neki, hogy ez volt meg az volt. Én mindíg kiakadok mert már unalmas, hogy olyan leszek már lassan mint egy árulkodós kisgyerek.
Nem irigyellek. Beszelj a paroddal, hogy az allando cseszegetestol nem fogod magad jobban erezni. Igenis vedjen meg teged ebben a helyzetben. Aztan beszeljetek kozosen a szulokkel. Szerintem a legjobb, ha mindannyian tisztazzatok a problemakat. Ha nagyon szeretitek egymast, akkor emiatt nem mehet szet egy kapcsolat.
úr isten!te is kifogtad az anyóst!amíg ott laktok addig nem leszel nyugodt fõleg ha a babád is meglesz.4.válaszoló voltam
A kérdező hozzászólása: sajnos nemtudunk hitelt felvenni.... válság is van.... albérlet meg drága :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszkat. Amibe beleszólnak: - nem táplálkozól tudatossan, hova menntek, miért menntek, minek menntek, minek veszed meg ezt, a cigifüst amit ha én belélegeznék nem ártana, DE IGEN ÁRT!!! nem mész eleget, minek fõzöl ilyet, milyen olajszag van, koszos a tûzhely, ne legyél kívános, fogd vissza magad a kajaügyileg, mit urgáltatod a párod ......sorolhatnám még. A lényeg, hogy semmi sem úgy van ahogy õk gondolják.
A kérdező hozzászólása: igen szeretnék a párommal együtt lenni, hogy mi neveljük a babát. panelban

Van kettő szifóm (xifóm) melyek állapotosok de nem tudom mit tegyek? Mit tegyek mert van egy 10 literes akváriumom szűrő és lámpa nélkül, abba tegyem őket vagy vegyek egy kis elkerítőt amiben a kis halak eggyütt lehetnek a nagyokkal.

Legjobb válasz: Ivadékhálót vegyél szerintem és egyet tegyél bele, nézd meg hogy mennyire sodródik benne. Ha nekicsapódik a falnak, akkor inkább a 10 literesbe tedd egy hétre, és naponta csinálj a nagy akváriumból kiszedett vízzel egy kis vízcserét. De ha tud úszni akkor mehet a hálóba.

Ivadékhálót vegyél szerintem és egyet tegyél bele, nézd meg hogy mennyire sodródik benne. Ha nekicsapódik a falnak, akkor inkább a 10 literesbe tedd egy hétre, és naponta csinálj a nagy akváriumból kiszedett vízzel egy kis vízcserét. De ha tud úszni akkor mehet a hálóba.
A kérdező hozzászólása: Ok, de lehet az hogy csak fel voltak puffadva?Mert mostmár nem nagy a hasuk.
Semmit.
ha mondta hogy barátilag, akkor azt úgy is gondolja semmit, ez van
Az, hogy barátként szeret maximum azt jelenti, hogy barátként szeret. Ne képzelj bele többet, mert egyrészt te fogsz csalódni benne, mint lehetséges partnerben, másrészt õ fog benned csalódni, mint barátban.
A kérdező hozzászólása: Ha megkérdezném hogy járna-e velem akkor nagyon leégnék??? (köszi a gyors válaszokat)
A kérdező hozzászólása: És még az hogy én vagyok a legjobb fiú barátja!Mindig kéri azt hogy pusziljam meg ezért nem tudom hogy érez-e többet mint barátság :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!