Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom tegyek (4202 db)

Ha az "A" hitelem leveszem a számlámról és megszűnik a munkaviszonyom, emiatt pedig nem tudom tegyük fel visszafizetni a hitelt, akkor a bank mit tud velem csinálni?

Ingatlan nincs a nevemen, se kocsi. Anyámékkal lakom. Esetleg hozzájuk küldhetnek behajtókat ilyen esetben? Vagy pedig ha változik a lakcímem, mert mondjuk külföldre megyek, akkor lehet az az ideiglenes címem? Még nem vettem fel hitelt, és nem is biztos, hogy fogok, csak biztonsági okokból szeretném körüljárni a témát. Előre is köszönöm!

Érzem, hogy a férjem megcsal, de konkrétan nem tudom bizonyítani, mit tegyek?

lehet hogy indokolatlanok az érzéseim?

Legjobb válasz: Hidd el tudom mit érzel.Én is három év után jöttem rá sok érdekes dologra.Pedig mindent megadtam neki.Hónapokat vivódtam mit tegyek.Én nem tudom megbocsátani mert hiába igérget mindent nincs többé bizalom.Mérlegeld tudsz neki hinni ha vele maradsz?.Ha kiteszi a lábát nem fog azon járni az eszed hol van és kivel?Bizalom nélkül nincs semmi sem.Én nem azt mondom,hogy dobd ki csak mérlegelj.Mert nem hiszem,hogy így le lehet élni egy életet.Hidd el én tudom mit érzel.Átéltem.Három évig voltunk együtt.Drukkolok nagyon.Vigyázz magadra.Ja nálam tudod mi volt a döntö mikor már beteg lettem testileg is az egésztõl.

Hidd el tudom mit érzel.Én is három év után jöttem rá sok érdekes dologra.Pedig mindent megadtam neki.Hónapokat vivódtam mit tegyek.Én nem tudom megbocsátani mert hiába igérget mindent nincs többé bizalom.Mérlegeld tudsz neki hinni ha vele maradsz?.Ha kiteszi a lábát nem fog azon járni az eszed hol van és kivel?Bizalom nélkül nincs semmi sem.Én nem azt mondom, hogy dobd ki csak mérlegelj.Mert nem hiszem, hogy így le lehet élni egy életet.Hidd el én tudom mit érzel.Átéltem.Három évig voltunk együtt.Drukkolok nagyon.Vigyázz magadra.Ja nálam tudod mi volt a döntö mikor már beteg lettem testileg is az egésztõl.
Szia! Szerintem mindenképpen beszéld meg a férjeddel a problémát. Célosgass rá pl. hogy keveset foglalkozik veled, milyen most a kapcsolatotok.Említsd meg neki milyen volt, amikor megismerkedtetek. Az érzéseidben neked kell biztosnak lenned. A másik, hogy elõbb vagy utóbb kiugrik a szög a zsákból, és én ezt a te helyedben megelõzném!Fõleg, ha baba is van. Ez már nem csak egy párkapcsolat, ahol gyerek van, ott felelõsségnek is lennie kell! Beszélj vele mindenképp, mert ez az élet már nemcsak róla, hanem rólatok szól. Tisztázd vele, állítsd helyzet elé, ha másképp nem megy. Nehéz ilyenkor okosnak lenni, jó tanácsot adni. Sok sikert! Próbáld meg!
"Véletlenül sikerült belépnem az emailjébe..." pffff... mit szólnál hozzá, ha a te üzeneteidet olvasgatnák? Minden személyes dolgát elolvasod? Majd ha egy bugyit találsz, vagy rúzsnyomot, szóval egyenes bizonyítékot találsz, akkor dobd ki. De a másik személyes levelezésében túrkálni undorító és aljas dolog.
jaaajjjjj már de ki vagy akadva akár csávó vagy akár nõ Te is meg fogod tenni, csak kerülj egy rossz kapcsolatba és nézzen ki jól a párod és tudjad hogy a környezet amibe nélküled van elég "veszélyes"... akarva akaratlanul is a saját nyugtatásodra meg fogod nézni! tudom milyen szar, most már nem nézem meg amióta olyan láttam amit nem akartam, nem hittem el a magyarázatot, nem volt durva de számomra érthetõ... lehet aljas dolog de néha jobb hogy kihúzzon egy élethelyzetbõl amit még Te se akarsz igazán!
A kérdező hozzászólása: Köszike az eddigi válaszokat, tanácsokat.De már 2 hónapja külön vagyunk és a válás is folyamatban.Sajnos többször is lebukott így ez volt a helyes döntés a részemrõl.

Nem tudok tovább lépni, vissza akarom kapni! Mit tegyek?

Elsõ igazi kapcsolatomnak kb egy hónapja lett vège, mert a barátom más lányokkal találkozgatott ès állitolag nekem azèrt nem mondta hogy ne legyek fèltèkeny, nem becsült meg ès nem èreztette már hogy fontos vagyok neki. Nagyon hiányzik minden ami vele volt, õ maga is, mindene. Tudom haragudnom kène rá azokèrt amiket mûvelt de állandóan a règi dolgokon rágódok. Nehèz elfelejteni úgy, hogy irogat nekem hogy találkozzunk, látni akar, stb ès fèlek megbocsátani mert már sokszor kapott esèlyt hogy "változzon".:/ mit tegyek?

Legjobb válasz: Te is pontosan tudod hogy mit kell tenned. B*szott nehéz.. én már csak tudom, hasonló cipõbe jártam, így nem is papolok hogy ne legyél kis buta meg stb.. de gondolj csak arra hogy mit éreztél akkor amikor kiderült hogy mit csinált? vagy akkor amikor átnézett rajtad..? komolyan erre van szükséged? Tényleg így akarsz érni, a többi lánynak az árnyékában? Max annyi pozitívat tudok tanácsolni hogy teperjen.. hagy szenvedjen, érezze amit te éreztél, bizonyítson kicsit, te pedig hagyd hogy meg tegye ezeket. Bár túl sok remény így sincs, mert minden pasi csak addig tud teperni amíg meg nem kapja amit akar.. Egy szónak is száz a vége, ha valami nem jó, nem kell eröltetni. Bárcsak hamarabb rájöttem volna én is.. nem kérem hogy fogadd meg a tanácsom, csak én már túl vagyok azon amire te készülsz..( a sokadik megbocsájtás) és hidd el nekem.. bár szerelmes vagyok, de nagyon megbántam hogy nem voltam elég erõs.

Te is pontosan tudod hogy mit kell tenned. B*szott nehéz.. én már csak tudom, hasonló cipõbe jártam, így nem is papolok hogy ne legyél kis buta meg stb.. de gondolj csak arra hogy mit éreztél akkor amikor kiderült hogy mit csinált? vagy akkor amikor átnézett rajtad..? komolyan erre van szükséged? Tényleg így akarsz érni, a többi lánynak az árnyékában? Max annyi pozitívat tudok tanácsolni hogy teperjen.. hagy szenvedjen, érezze amit te éreztél, bizonyítson kicsit, te pedig hagyd hogy meg tegye ezeket. Bár túl sok remény így sincs, mert minden pasi csak addig tud teperni amíg meg nem kapja amit akar.. Egy szónak is száz a vége, ha valami nem jó, nem kell eröltetni. Bárcsak hamarabb rájöttem volna én is.. nem kérem hogy fogadd meg a tanácsom, csak én már túl vagyok azon amire te készülsz..( a sokadik megbocsájtás) és hidd el nekem.. bár szerelmes vagyok, de nagyon megbántam hogy nem voltam elég erõs.
"Kutyából nem lesz szalonna" ezt jól jegyezd meg. Ha visszakönyörgöd magad, még rosszabb lesz. Látni fogja, hogy ezek után is azt csinálhat amit akar, mert te odáig vagy. El kell felejteni, bármennyire is nehéz. Jön más és akkor eszedbe se fog jutni. 24/F
Nehogy találkozz vele. hagyd a fenébe. Nem érdemel meg téged. Ne foglalkozz vele. Ne is írj neki. Õ hibája hogy ezt tette. Következményét viselje el. hagyd az egészet
Nõi büszkeséget ne dobd el érte mert nem éri meg és õt rohadtul nem érdekli lépj túl
Próbálj meg nemet mondani és az eszedre hallgatni! Csak neked lesz jobb, ha hamarabb túllépsz rajta. Inkább adj esélyt komolyabb embereknek.
1-es vagyok, még annyit hozzá tennék hogy egy dologgal legyél tisztában. A pasik sokszor akkor is lelépnek ha szeretnek, de ezt álltalában csak egy dolog miatt csinálják, és az pedig az, hogy túl biztos pontnak érez az életében egy nõt.. magyarul úgy van vele hogy nyugodtan kalandozhat, te akkor is vissza fogadod. Pont ez miatt, teljesen igaza van az elõttem szólónak, és a büszkeséged ne dobd el, mert ha ezt megteszed, akkor a pasi megteszi veled azt amit én írtam.

Nem tudom mit tegyek.2 hete legyantáztattam a szemöldököm és kezd visszanőni és nem tudom kiszedni magamnak de nem akkora h megérje elmenni vele kozmetikushoz. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hagyd megnõni ... ha már próbáltad szemöldök csipesszel, de nem megy, akkor szerintem holnapra már lesz akkora, hogy ki tudd szedni.. ha nem, akkor go vissza a kozmetikushoz, õ biztos tud vele kezdeni valamit :)

Hagyd megnõni ... ha már próbáltad szemöldök csipesszel, de nem megy, akkor szerintem holnapra már lesz akkora, hogy ki tudd szedni.. ha nem, akkor go vissza a kozmetikushoz, õ biztos tud vele kezdeni valamit :)
A punci gyanta csodákra képes !

Mit tegyek ha szénhidrát napon nem tudom mennyi az elég? Rendszeresen teleeszem magam, mert a szénhidráttól még éhesebb leszek és, mint tudjuk az a nap a leghízlalóbb. Mit tegyek, hogy ne legyek éhes?

Legjobb válasz: Próbáj mértéket tartani, és ne egyél annyit.Gondolj a diéta hatékonyságára. Ha teleszed magad ezen a napon lassítod a diéta eredményéd, a célod ugye bár pedig fogyni!!!!!!Persze nehéz, ha éhes az ember.Nem tudok jobbat mondani, foglald le magad valamival, hátha az eltereli a gondolatot a kajáról.

Próbáj mértéket tartani, és ne egyél annyit.Gondolj a diéta hatékonyságára. Ha teleszed magad ezen a napon lassítod a diéta eredményéd, a célod ugye bár pedig fogyni!!!!!!Persze nehéz, ha éhes az ember.Nem tudok jobbat mondani, foglald le magad valamival, hátha az eltereli a gondolatot a kajáról.

Nem tudom mit tegyek! Életem romokban! Öngyilkos látom a legjobb megoldásnak vagy mit tegyek?

Mostanában egyre többet gondolok az öngyilkosságra. Mert lassan 1 éve munkanélküli vagyok! Az életem romokban hever. Már mindenhogyan kerestem állást (neten, újságokban, cégekhez elmentem személyesen)de legtöbb helyr?l elküldenek mert nincs tapasztalatom! Mindenkit?l csak azt hallom hogy dolgozni kéne de hogyan dolgozzak amikor nem vesznek fel sehová mert nincs tapasztalatom vagy nincs protekcióm a cégnél! Bármilyen vélemény vagy javaslat érdekel!

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Mindíg van kiút. Hány éves vagy? Ha van kedved beszélgetni, írj. Sokszor álltam már a semmi szélén, csak nekem a két fiamról is kellett közben gondoskodnom. Másfél évig éltem úgy, hogy napi 100Ft-ból kellett megoldanom hármunk kajáját. Tudom milyen nehéz, végigcsináltam! Tudom, hogy mindíg van tovább.

Elsõ vagyok. Mindíg van kiút. Hány éves vagy? Ha van kedved beszélgetni, írj. Sokszor álltam már a semmi szélén, csak nekem a két fiamról is kellett közben gondoskodnom. Másfél évig éltem úgy, hogy napi 100Ft-ból kellett megoldanom hármunk kajáját. Tudom milyen nehéz, végigcsináltam! Tudom, hogy mindíg van tovább.
úristen...csak azért, mert nincs melód kinyírnád magad?
Hát ha megölöd magad, már biztos nem találsz munkát. Ne menekülj el a gondok elõl, hanem tarts ki. Az élet ilyen megpróbáltatásokkal tanít téged. Mindennek oka van. Azt, hogy ezt az idõszakot miért is kell megélned, csak késõbb tudod meg, amikor a jövõdben megmutatkozik. Lehet, hogy azért nem találsz munkát, mert nem az a feladatod, hogy egy cégnél dolgozz. Ha tehetséges vagy valamiben, akkor vágj bele. Vagy csak segíts másoknak önzetlenül. Ahogy elkezdesz cselekedni, abban a pillanatban meglátod majd a kínálkozó lehetõségeket. Mert lesznek lehetõségek.
A biztosítónál én az ügynökként, vállalkozóként történõ elhelyezkedést mondanám. Nem alkalmazottnak marketingesként. Ha van vállalkozó ismerõsöd, akkor oda be tudsz jelentkezni napi két órába, ha nincs, akkor valamelyik ismerõsöd aki 8 órában dolgozik ki tudja váltani a vállalkozóit, így neki nem kerül semmibe, és be tud jelenteni két órába. Melyik biztosítónál voltál?
A kérdező hozzászólása: Groupama és ING-nél
Melyik megyében laksz?
A kérdező hozzászólása: Heves megye
ááá vas megyébe tudtam volna segíteni :( nincs több ötletem :(
Szia! Én fõiskolára jártam..volt egy olyan tanárom, aki folyamatosan szivatott, de mar lelkileg annyira belebetegedtem, hogy több károm volt ebbõl az iskolából, mint hasznom, a legutolsó vizsgán megbuktatott..kiestem fõiskoláról..most itthon ülök, nincs munkám, pedig én is rettenetesen igyekszem...igaz még csak 3 hónapja..figyelj, fel a fejjel!!! el se tudod képzelni mennyien vannak ebbe a helyzetbe...én már sokkal pozitivabban látom ezt az egészet...bár engem is nagyon zavar, hogy nincs egyenlõre munkám..de ahányszor elküldenek valahonnan csak megvonom a vállám, és várom, hogy milyen utat szánt nekem a sors..és én úgy vélem, hogy utólag ha találok egy szimpatikus tiszta helyzet még hálás leszek a sorsnak, hogy elküldtek pár szar helyrõl, ahol ugattak volna rám egész nap!
ez a mai világ, ha nincs tapasztalatod nem kellesz senkinek, de, ha nem kellesz senkinek, talán sehogy sem lesz tapasztalatod:// Szerintem kérdezd meg néhány ismerõsödet nem-e keresnek valahova munkaerõt.
elvileg nem érdemes meghalni, gyakorlatilag meg egy optimistát se láttam még, akinek kemény élete lett volna. a javaslatom az, ha véletlenül sikerülne pénzhez jutnod, tegyél félre arra hogy kiutazz. angliában például nyelvtudás nélkül takarítással 380Et lehet keresni, itthon ezt egy orvos is megirigyelné. # 1/26 gratulálok, sikerült az összes idióta közhelyet egy csokorba gyûjtened valószínûleg annak is oka van, hogy az élet néhány csecsemõt torzszülöttséggtel akar tanítani valamire, amit mi földi halandók nem értünk... # 2/26 egyetértek, és egyre több lesz az ilyen ember, remélem majd egy napon a fehérbõrû embernek is legális lesz a megélhetési bûnözés. nevetséges, de szerintem senkibe nem tudnak hazaszeretetet nevelni, ha éhezik és munkanélküli. ha valahogy be is hajtatja a kedves állampárt a magyaradót (tehát a pénzt azért hogy magyarnak születtél és állami egyetemen tanultál), akkor is jobban fogsz járni. ha nincs egyetemi végzettséged, ezt sem kell megfizetni, ha van, akkor kb 1 év alatt visszafizeted, és röhögve megélsz. # 3/26 én gondoltam már olyanra, hogy stoppal elmenni bécsig, aztán koldulni vagy valami önkormányzati menedéket kérni, de nem tudom ez az elképzelés mennyire kivitelezhetõ, bár lehet ott koldulással is jobban járnék, mint itthon. # 4/26 "csak azért" mert neked a 2 szép szemedért adnak ételt a boltban és áramot a lakásodba, nem biztos hogy másokkal is úgy teszik... # 11/26 garzont bérelni? :D egy minimálbérbõl alig telik a rezsire, kajára, utazásra, nemhogy bérleti díj is mellé. de adja az ég hogy úgy legyen. # 25/26 nagyon szép filozófiai teológiai bokrokat fûzni a nyomorból, de egy olyan ember akit nem tartanak el, nem teheti meg hogy megvonja a vállát, mert holnap éhen hal. # 26/26 ezt én se értem, milyen idióta munkáltatók vannak, ráadásul vannak akik kifejezetten 35-40 éves mérnök hölgyet keresnek 10 év tapasztalattal, egy pályakezdõnek meg hogy lenne 3 év tapasztalata? ezek el vannak varázsolva, kéne valami munkanélküli szakszervezet, aki védi a jogait a munkavállalónak, mert így hamar bûnözésbe kezdenek majd az emberek. lehet hogy páran felakasztják magukat meg külföldre mennek, de biztos vagyok benne, hogy nem mindenki fogadja majd ilyen jószívvel a helyzetet. még vagy 10 év és ez az ország eltûnik a föld színérõl, valami rablóhorda balkánterritóriuma lesz, szabad préda a tõkés nyugatiaknak. szánalmas, amit ezek a politikusok mûvelnek ezzel az országgal, de a legszomorúbb, hogy maguk se tudják, mit akarnak, naponta találnak ki új törvényeket, addig meg az egyszerû emberek éhenhalnak...
Én is ebben a helyzetben vagyok, csak már 2 éve nem találok normális munkát. Persze ilyen havi 40 ezreseket találtam...De ott meg szemetek voltak. Fel a fejjel.Én is most azon vagyok, hogy mielõbb ki tudjak menni, de Angliába nem szeretnék, de Ausztriába igen.nem tudok németül.Úgyhogy nekem is tele van a hócipõm. 31 n
Én meg azt mondom, hogy nem csak a politikusok a hibásak, hanem az emberek is!Tudod hány rendes, normális munkaadóm volt? 1! Aki bejelentett, nem minimálbérre.Ezenkívül még 1 volt aki bejelentett.Egy pár helyrõl kirúgtak ezért, mert kértem a szerzõdést.Szerinted? 31 N
Kirúgják a kismamákat, megkérdezik, hogy mikor akarok gyereket? Hát mi a f közük hozzá?! Tényleg nagyon [email protected] a magyar emberek mentalitása! Mondom ezt úgy, hogy én is az vagyok. Tisztelet a kivételnek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Megpróbálok pozitívabb lenni, de nagyon el vagyok keseredve! Minden lehetséges módon keresek állást. Mennék külföldre ha lenne pénzem (ha lesz pénzem mindenképp megpróbálom!).
"Ha van vállalkozó ismerõsöd, akkor oda be tudsz jelentkezni napi két órába, ha nincs, akkor valamelyik ismerõsöd aki 8 órában dolgozik ki tudja váltani a vállalkozóit, így neki nem kerül semmibe, és be tud jelenteni két órába. " Ez a dolog hogy megy pontosabban?
A kérdező hozzászólása: Voltam már biztosítói állásinterjún de ott is ugyan az volt a kifogás mint a többinél! Nem volt minimum 2-3 tapasztalatom!
A kérdező hozzászólása: Voltam már biztosítói állásinterjún de ott is ugyan az volt a kifogás mint a többinél! Minimum 2-3 tapasztalatom!
Lehet, hogy a következõ ötletemhez nincs kedved, de ha kell a pénz nem haszontalan dolog. Biztosítóhoz bármikor elmehetsz dolgozni, én is lehúztam két évet anno mert nem volt más lehetõségem. Most még az idõpont is jó, fõleg ha vagyonbiztosítást fogsz csinálni. Mindenki most vált kötelezõt, jó a jutalék. Tényleg jó százalékkal dolgoznak. Akár még házalni is érdemes ilyenkor, meg fel lehet keresni autókereskedéseket, gumisokat stb. Jó pénz van benne.
Ezzel nem csak te vagy így hanem sokan! Sajnos én egy év alatt nem találtam munkát, pedig elég jó iskoláim vannak, plusz meg van mindenre a jogosítványom is! Öngyilkosságot? Ne legyél hülye ezért a szemét Országért SOHA! El kell menni külföldre, itt nem szabad maradni egyre rosszabb lesz minden.. aki itt marad azt elöbb utobb megeszik ugy is.. itt senki képp nem szabad maradni! Nekem szerencsére nincs családom nem is vágyakozom család után, élem az életem így egyenlõre.. Nélkülözni nem fogok! Ha kell lopok csalok hazudok, de nem fogom meg adni azt az örömöt egyiknek sem hogy öngyi legyek és te se add meg! Ki kell huzzni innen a francba.. undorító szar zsídó országban élünk ennyi..
A kérdező hozzászólása: Így sem találok állást! Belefognék olyanhoz amihez értek de nincs pénzem! Ugyanez a helyzet a külföldi munkával hogy nincs pénzem a külföldi munka/élet kezdéshez! Úgy érzem nincs kiút!
A kérdező hozzászólása: 23 évek vagyok (2 hónap múlva 24)! Nemcsak melóm nincs, pénzem sincs! # 5 Eddig nem vettem észre hogy mindenbõl van kiút!
Ha már észrevetted volna, akkor nem lennél ennyire elkeseredve.
A kérdező hozzászólása: Nem vettem észre! Nagyon elvagyok keseredve! Mindent megpróbálok, hogy találjak állást de még mindig nem sikerült találnom és már a pénzem is elfogyott!
Szüleiddel milyen a kapcsolatod? Testvéred, jó barátod van?
A kérdező hozzászólása: Szüleimmel nem jó a kapcsolatom! Állandóan zaklatnak hogy találjak állást! Ráadásul úgy tûnik hogy az anyukám munkahelye is megszûnik! Testvéremmel jó a kapcsolatom de kb. 200 km-re lakik tõlem. Jó barát van! Próbál segíteni!
Tesódék környékén nincs több lehetõség? Nem tudnának segíteni munkát találni ott a közelükbe? Az elsõ havi keresetedbõl már tudnál egy kis garzont bérelni, csak átmenetileg kellene náluk laknod.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs! Próbál segíteni de õ sem talál arrafelé nekem!
Mihez értesz? Mi a végzettséged? Nyelvet beszélsz esetleg?
A kérdező hozzászólása: Marketing menedzser! Nyelvvizsgát pénz miatt még nem tudtam lerakni! Angol tudásom középfok! Már mindenféle állásra jelentkeztem már (pl. gyári munkára is!)
Ha lenne munka pl angliába, tudnál kölcsönkérni pénzt egy hónapra?
A kérdező hozzászólása: Nem tudnék! Szüleim és baráti köreim is meg vannak szorulva!
Havi 65 ezerért dolgozni se jobb, amibõl megvan a helyed, a kajád , meg utazhatsz a munkába. Én is 8 hónapig voltam munkanélküli. Sz...ezaz egész. Nincs választás. Már ahhoz is kölcsön kellett kérnem, hogy munkába állhassak. Aztán meg a fél fizum erre ment. Én meg ezért nem akarok élni, vagy nincs munkám, vagy szarért-húgyért m kihasználnak. 26 évesen otthon kell rohadnom a szüleimnél. Bocsi, de én se nagyon tudok biztatót mondani. Alkalmi munka, ismerõsök megkérdezése. Önkéntesség, kuytasétáltatás.

Nem tudom mit tegyek, több mint két éve vagyunk együtt a párommal, kisebb nagyobb szakítások már voltak, és mindig teljesen össze törtem az alatt a pár nap alatt míg külön voltunk, hamarosan megint itt a vége, nem tudom mit tegyek?

de nagyon sok problémánk van, én akarok majd gyereket, õ nem, én közösnek tekintem a pénzt, õ nem, állandóan kényeztetem, õ sosem tett ilyet, és az utóbbi idõben minden este a fejemhez vágja hogy õ ezt már nem akarja, és elakar hagyni, mindenki szerint ez lenne a lejobb, de én abba szó szerint bele õrülnék , én nagyon kötõdöm hozzá, és szeretem,, de boldognak nem mondhatom magam, már szex sincs nagyon a kapcsolatunkban, régebben 1-2 naponta, most már olyan 2-3 hetente talán-talán ha van valami, akkor is én kezdeményezek. Sajnos olyan hülyeségek miatt aggódok mint pl : mi lesz amikor szakít és lesz új barátnõje, és vele bodlogabb lesz, meg ha már pár nap után talál valakit. Mondjuk ilyenr evolt példa, egyik szakításunk után már más nap kavart egy lánnyal , és ezt 100 % ban féltékenység nélkül mondom hogy tényleg egy ostromba kis csúnya tini lány volt. Ezt a fájdalma tmég a mai napig sem tudom feldolgozni, mindennap sírok, mindig megbánt valamivel, egyszer sem dicsért meg semmiért, én mindig maszírozom, megmosom a hátát, sütök-fõzök neki, reggel érte kelek hogy kávét adjak és a ruháját kikészítsem, ezek mellett persze nekem is vannak hibáim, túlzottan féltékeny vagyok, és sajnos ha épp nem a munka helyén van és nem is itthon akkor majd megõrülök hogy mit csinálhat, de szerintem ebbe az õ keze is benne van hogy ennyire féltékeny vagyok, hiszen szerintem ha valakinek nem adják a tudtára hogy szeretik, stb..... akkor kialakulhat a féltékenység. Én tisztában vagyok a saját problémáimmal is , de én akarok, és tudok is változni, mikor ezt felhozom neki, hogy õ is változzon, hogy együtt tegyünk kettõnkért, akkor õ mindig azt mondja : ezért õ semmit nem tesz, õt ez nem érdekli. Nem tudom mit tegyek, nagyon félek,és érzem lassan itt a vége. 2 év együtt lét után sem hanyagoltam el a külsõm, mindig változtatok magamon, próbálok napról napra jobban kinézni, a kedvébe járni , egy dicséretet sem kapok, Õt a saját jövõje érdekli, én mindig a mi jövõnket ervezem gyerekekkel . Õ nem ! Próbáltam röviden le írni, de így sikerült. :)

Legjobb válasz: hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...

hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...
Irtam neked privit...
hany evesek vagytok ???az is szamit !

Nem tudom, hogy mit tegyek. Elutasitott és már senkim sincs, családomra sem tudok számitani. Mit tegyek?

Barátaim alig vannak, bulizni nem szoktam, önbizalom hiányos vagyok. Régebben drogoztam és ittam, hogy eltudjam felejteni, de szarabbul lettem, leálltam ezekkel. Mostanában már vagdosom magam, alig eszek. Mivel nincs senkim egész nap itthon vagyok, gépezek és a kutya nem kiváncsi rám. Tudom, hogy nem jó igy, de kezdek beletörõdni abba, hogy ez igy lesz örökre. Nagyon szerettem a lányt tényleg, miatta lettem ilyen, vele terveztem a jövõmet. Úgy volt, hogy összejövünk.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Ha a családodra nem tudnál számítani, akkor nem ülhetnél otthon és nem gépezhetnél, mert akkor már az utcán lennél.

Hány éves vagy? Ha a családodra nem tudnál számítani, akkor nem ülhetnél otthon és nem gépezhetnél, mert akkor már az utcán lennél.
ne nyígjál... itt egy szösszenet: https://www.youtube.com/watch?v=a2qZ10bWUcw
Hány éves vagy????? Keress mást!!!!
Pszichológus vagy pszichiáter. Mert ez nem normális dolog. Értem, hogy minden, amirõl azt hitted, hogy úgy lesz, ahogy gondoltad, összedõl. De egy ember ennél erõsebb. Szeresd magad annyira, hogy nem hagyod tovább romlani magad. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de tervezz, azt mindig lehet. Tanulj meg egy nyelvet, vagy járj sportolni, fejleszd magad. Becsüld meg az életet, amit kaptál. Ez egy ajándék. És ennél sokkal nagyobb problámák is vannak. Gondolj bele, valaki éhezik, szomjazik, vagy fázik, te meg itt sírsz, mert egy ostoba csajszi (ezt most csak úgy mondom, mert persze nem ismerem). Tudom, hogy iszonyat nehéz, és kétségbe vagy esve, de ne hagyd el magad. És a hülyeségek, hogy drog, ital meg az, hogy felsérted magad, mind baromság, nem lesz jobb tõlük a helyzet, sõt... És ugye nem akarod az egész életedet így leélni?
persze... a gyerek ül a gép elött és rinyál hogy õ utcagyerek meg utálja a családja... Apukám... kitõl keritetted a géped? ki etet? ki fõz most és takarit rád? hülye kis tunya p*csfej vagy semmi más akit agyonajnároztak és most hisztizik mert valaki nemet mert mondani neki... Brühühü... majd ha lesz idõm sajnállak...

Mit tegyek, semmi értelme élnem? Tudom, sokadik ilyen kérdés, de nem tudom mit tegyek már.16/l

Több hsz-ben írok,mert telefonról csak így tudok.Nincs célom,próbálok keresni,de nem érzem hogy bármi is érdekelne,nincs semmi

Legjobb válasz: hobbim,ebbõl adódik hogy sokat unatkozom.A családommal semmit nem beszélek meg,mert azt mondják hogy õk most mit csináljanak

A kérdező hozzászólása: hobbim, ebbõl adódik hogy sokat unatkozom.A családommal semmit nem beszélek meg, mert azt mondják hogy õk most mit csináljanak
A kérdező hozzászólása: vele.Barátaim, senkim sincs, iskolában mindig én leszek/vagyok a kiközösített, bár erre rátesz hogy pl tesibõl alap dolgokkal
A kérdező hozzászólása: bénázok.Iskolán kivül sincs senkim, max ilyen facebook "haverok".Mondjuk néha úgy érzem jobb is, mert akiket én megszerettem
A kérdező hozzászólása: barátilag azokat is elveszítettem, és így sokkal rosszabb lett.Elég csendes vagyok, hiába mondják hogy mondjak valamit, belõlem
A kérdező hozzászólása: nem jön úgy a szó mint másból, kb senkivel sem beszélgetek soha.Lehet, hogy ezek ilyen tipikus tini gondok, és leírva elég
A kérdező hozzászólása: egyszerûnek, jelentéktelennek tûnnek, de hosszútávon átélni nagyon rossz.Gondolkoztam már az öngyilkosságon, de még ezt se merem,
A kérdező hozzászólása: és legjobban attól félek hogy mi van ha nem sikerülne.
Például cselekedj. Kezdd azzal, hogy orvoshoz viszed.
Orvoshoz kell vinni, addig meg legyen diétán.Rízs, víz.
Hívj fel azonnal egy 0-24-es állatkórházat, vagy a saját dokitokat is, kérdezd meg hogy mi a teendõ, de legjobb lenne azonnal bevinni egy állatorvoshoz és kezeltetni.Ha erre semmiképp nincs lehetõséged, akkor holnap reggel ez legyen az elsõ!
Mondjuk állatorvos? Mondjuk mostazonnal?
Félek rákos daganat! Valószínûleg meg fog halni! :( Nem szeretnélek szomorítani, de 1 barátom pont így volt! Pár hónap múlva meghalt a kutyája! :( Ez nagyon rossz tudom! :( Azért vidd el állatorvoshoz!!! Én drukkolok!
Gondolom az a púp feleség nem egy nap alatt került oda. Rég el kelett volna vinni orvoshoz. Be van oltva Parvo vírus ellen? Mert az is okoz hányást hasmenést. Lehet hogy az nem daganat, hanem csak egy zsírszövet, amit egyszerûen csak kivág az állatorvos. Meg kellene nézetni. És nem szenvedni hagyni az állatot. Tejet ne adj neki. Rakj ki neki vizet. És ne egyen zsíros kaját. Víz legyen elõtte. Azt javaslom hogy mi hamarabb keress egy állatorvost, mert csak rosszabodni fog, és több fájdalmat szenvedést okozol neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!