Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom tegyek (3981 db)

Ha az "A" hitelem leveszem a számlámról és megszűnik a munkaviszonyom, emiatt pedig nem tudom tegyük fel visszafizetni a hitelt, akkor a bank mit tud velem csinálni?

Ingatlan nincs a nevemen, se kocsi. Anyámékkal lakom. Esetleg hozzájuk küldhetnek behajtókat ilyen esetben? Vagy pedig ha változik a lakcímem, mert mondjuk külföldre megyek, akkor lehet az az ideiglenes címem? Még nem vettem fel hitelt, és nem is biztos, hogy fogok, csak biztonsági okokból szeretném körüljárni a témát. Előre is köszönöm!

Érzem, hogy a férjem megcsal, de konkrétan nem tudom bizonyítani, mit tegyek?

lehet hogy indokolatlanok az érzéseim?

Legjobb válasz: Hidd el tudom mit érzel.Én is három év után jöttem rá sok érdekes dologra.Pedig mindent megadtam neki.Hónapokat vivódtam mit tegyek.Én nem tudom megbocsátani mert hiába igérget mindent nincs többé bizalom.Mérlegeld tudsz neki hinni ha vele maradsz?.Ha kiteszi a lábát nem fog azon járni az eszed hol van és kivel?Bizalom nélkül nincs semmi sem.Én nem azt mondom,hogy dobd ki csak mérlegelj.Mert nem hiszem,hogy így le lehet élni egy életet.Hidd el én tudom mit érzel.Átéltem.Három évig voltunk együtt.Drukkolok nagyon.Vigyázz magadra.Ja nálam tudod mi volt a döntö mikor már beteg lettem testileg is az egésztõl.

Hidd el tudom mit érzel.Én is három év után jöttem rá sok érdekes dologra.Pedig mindent megadtam neki.Hónapokat vivódtam mit tegyek.Én nem tudom megbocsátani mert hiába igérget mindent nincs többé bizalom.Mérlegeld tudsz neki hinni ha vele maradsz?.Ha kiteszi a lábát nem fog azon járni az eszed hol van és kivel?Bizalom nélkül nincs semmi sem.Én nem azt mondom, hogy dobd ki csak mérlegelj.Mert nem hiszem, hogy így le lehet élni egy életet.Hidd el én tudom mit érzel.Átéltem.Három évig voltunk együtt.Drukkolok nagyon.Vigyázz magadra.Ja nálam tudod mi volt a döntö mikor már beteg lettem testileg is az egésztõl.
Szia! Szerintem mindenképpen beszéld meg a férjeddel a problémát. Célosgass rá pl. hogy keveset foglalkozik veled, milyen most a kapcsolatotok.Említsd meg neki milyen volt, amikor megismerkedtetek. Az érzéseidben neked kell biztosnak lenned. A másik, hogy elõbb vagy utóbb kiugrik a szög a zsákból, és én ezt a te helyedben megelõzném!Fõleg, ha baba is van. Ez már nem csak egy párkapcsolat, ahol gyerek van, ott felelõsségnek is lennie kell! Beszélj vele mindenképp, mert ez az élet már nemcsak róla, hanem rólatok szól. Tisztázd vele, állítsd helyzet elé, ha másképp nem megy. Nehéz ilyenkor okosnak lenni, jó tanácsot adni. Sok sikert! Próbáld meg!
"Véletlenül sikerült belépnem az emailjébe..." pffff... mit szólnál hozzá, ha a te üzeneteidet olvasgatnák? Minden személyes dolgát elolvasod? Majd ha egy bugyit találsz, vagy rúzsnyomot, szóval egyenes bizonyítékot találsz, akkor dobd ki. De a másik személyes levelezésében túrkálni undorító és aljas dolog.
jaaajjjjj már de ki vagy akadva akár csávó vagy akár nõ Te is meg fogod tenni, csak kerülj egy rossz kapcsolatba és nézzen ki jól a párod és tudjad hogy a környezet amibe nélküled van elég "veszélyes"... akarva akaratlanul is a saját nyugtatásodra meg fogod nézni! tudom milyen szar, most már nem nézem meg amióta olyan láttam amit nem akartam, nem hittem el a magyarázatot, nem volt durva de számomra érthetõ... lehet aljas dolog de néha jobb hogy kihúzzon egy élethelyzetbõl amit még Te se akarsz igazán!
A kérdező hozzászólása: Köszike az eddigi válaszokat, tanácsokat.De már 2 hónapja külön vagyunk és a válás is folyamatban.Sajnos többször is lebukott így ez volt a helyes döntés a részemrõl.

Nem tudom mit tegyek.2 hete legyantáztattam a szemöldököm és kezd visszanőni és nem tudom kiszedni magamnak de nem akkora h megérje elmenni vele kozmetikushoz. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hagyd megnõni ... ha már próbáltad szemöldök csipesszel, de nem megy, akkor szerintem holnapra már lesz akkora, hogy ki tudd szedni.. ha nem, akkor go vissza a kozmetikushoz, õ biztos tud vele kezdeni valamit :)

Hagyd megnõni ... ha már próbáltad szemöldök csipesszel, de nem megy, akkor szerintem holnapra már lesz akkora, hogy ki tudd szedni.. ha nem, akkor go vissza a kozmetikushoz, õ biztos tud vele kezdeni valamit :)
A punci gyanta csodákra képes !

Mit tegyek ha szénhidrát napon nem tudom mennyi az elég? Rendszeresen teleeszem magam, mert a szénhidráttól még éhesebb leszek és, mint tudjuk az a nap a leghízlalóbb. Mit tegyek, hogy ne legyek éhes?

Legjobb válasz: Próbáj mértéket tartani, és ne egyél annyit.Gondolj a diéta hatékonyságára. Ha teleszed magad ezen a napon lassítod a diéta eredményéd, a célod ugye bár pedig fogyni!!!!!!Persze nehéz, ha éhes az ember.Nem tudok jobbat mondani, foglald le magad valamival, hátha az eltereli a gondolatot a kajáról.

Próbáj mértéket tartani, és ne egyél annyit.Gondolj a diéta hatékonyságára. Ha teleszed magad ezen a napon lassítod a diéta eredményéd, a célod ugye bár pedig fogyni!!!!!!Persze nehéz, ha éhes az ember.Nem tudok jobbat mondani, foglald le magad valamival, hátha az eltereli a gondolatot a kajáról.

Nem tudom mit tegyek! Életem romokban! Öngyilkos látom a legjobb megoldásnak vagy mit tegyek?

Mostanában egyre többet gondolok az öngyilkosságra. Mert lassan 1 éve munkanélküli vagyok! Az életem romokban hever. Már mindenhogyan kerestem állást (neten, újságokban, cégekhez elmentem személyesen)de legtöbb helyr?l elküldenek mert nincs tapasztalatom! Mindenkit?l csak azt hallom hogy dolgozni kéne de hogyan dolgozzak amikor nem vesznek fel sehová mert nincs tapasztalatom vagy nincs protekcióm a cégnél! Bármilyen vélemény vagy javaslat érdekel!

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Mindíg van kiút. Hány éves vagy? Ha van kedved beszélgetni, írj. Sokszor álltam már a semmi szélén, csak nekem a két fiamról is kellett közben gondoskodnom. Másfél évig éltem úgy, hogy napi 100Ft-ból kellett megoldanom hármunk kajáját. Tudom milyen nehéz, végigcsináltam! Tudom, hogy mindíg van tovább.

Elsõ vagyok. Mindíg van kiút. Hány éves vagy? Ha van kedved beszélgetni, írj. Sokszor álltam már a semmi szélén, csak nekem a két fiamról is kellett közben gondoskodnom. Másfél évig éltem úgy, hogy napi 100Ft-ból kellett megoldanom hármunk kajáját. Tudom milyen nehéz, végigcsináltam! Tudom, hogy mindíg van tovább.
úristen...csak azért, mert nincs melód kinyírnád magad?
Hát ha megölöd magad, már biztos nem találsz munkát. Ne menekülj el a gondok elõl, hanem tarts ki. Az élet ilyen megpróbáltatásokkal tanít téged. Mindennek oka van. Azt, hogy ezt az idõszakot miért is kell megélned, csak késõbb tudod meg, amikor a jövõdben megmutatkozik. Lehet, hogy azért nem találsz munkát, mert nem az a feladatod, hogy egy cégnél dolgozz. Ha tehetséges vagy valamiben, akkor vágj bele. Vagy csak segíts másoknak önzetlenül. Ahogy elkezdesz cselekedni, abban a pillanatban meglátod majd a kínálkozó lehetõségeket. Mert lesznek lehetõségek.
A biztosítónál én az ügynökként, vállalkozóként történõ elhelyezkedést mondanám. Nem alkalmazottnak marketingesként. Ha van vállalkozó ismerõsöd, akkor oda be tudsz jelentkezni napi két órába, ha nincs, akkor valamelyik ismerõsöd aki 8 órában dolgozik ki tudja váltani a vállalkozóit, így neki nem kerül semmibe, és be tud jelenteni két órába. Melyik biztosítónál voltál?
A kérdező hozzászólása: Groupama és ING-nél
Melyik megyében laksz?
A kérdező hozzászólása: Heves megye
ááá vas megyébe tudtam volna segíteni :( nincs több ötletem :(
Szia! Én fõiskolára jártam..volt egy olyan tanárom, aki folyamatosan szivatott, de mar lelkileg annyira belebetegedtem, hogy több károm volt ebbõl az iskolából, mint hasznom, a legutolsó vizsgán megbuktatott..kiestem fõiskoláról..most itthon ülök, nincs munkám, pedig én is rettenetesen igyekszem...igaz még csak 3 hónapja..figyelj, fel a fejjel!!! el se tudod képzelni mennyien vannak ebbe a helyzetbe...én már sokkal pozitivabban látom ezt az egészet...bár engem is nagyon zavar, hogy nincs egyenlõre munkám..de ahányszor elküldenek valahonnan csak megvonom a vállám, és várom, hogy milyen utat szánt nekem a sors..és én úgy vélem, hogy utólag ha találok egy szimpatikus tiszta helyzet még hálás leszek a sorsnak, hogy elküldtek pár szar helyrõl, ahol ugattak volna rám egész nap!
ez a mai világ, ha nincs tapasztalatod nem kellesz senkinek, de, ha nem kellesz senkinek, talán sehogy sem lesz tapasztalatod:// Szerintem kérdezd meg néhány ismerõsödet nem-e keresnek valahova munkaerõt.
elvileg nem érdemes meghalni, gyakorlatilag meg egy optimistát se láttam még, akinek kemény élete lett volna. a javaslatom az, ha véletlenül sikerülne pénzhez jutnod, tegyél félre arra hogy kiutazz. angliában például nyelvtudás nélkül takarítással 380Et lehet keresni, itthon ezt egy orvos is megirigyelné. # 1/26 gratulálok, sikerült az összes idióta közhelyet egy csokorba gyûjtened valószínûleg annak is oka van, hogy az élet néhány csecsemõt torzszülöttséggtel akar tanítani valamire, amit mi földi halandók nem értünk... # 2/26 egyetértek, és egyre több lesz az ilyen ember, remélem majd egy napon a fehérbõrû embernek is legális lesz a megélhetési bûnözés. nevetséges, de szerintem senkibe nem tudnak hazaszeretetet nevelni, ha éhezik és munkanélküli. ha valahogy be is hajtatja a kedves állampárt a magyaradót (tehát a pénzt azért hogy magyarnak születtél és állami egyetemen tanultál), akkor is jobban fogsz járni. ha nincs egyetemi végzettséged, ezt sem kell megfizetni, ha van, akkor kb 1 év alatt visszafizeted, és röhögve megélsz. # 3/26 én gondoltam már olyanra, hogy stoppal elmenni bécsig, aztán koldulni vagy valami önkormányzati menedéket kérni, de nem tudom ez az elképzelés mennyire kivitelezhetõ, bár lehet ott koldulással is jobban járnék, mint itthon. # 4/26 "csak azért" mert neked a 2 szép szemedért adnak ételt a boltban és áramot a lakásodba, nem biztos hogy másokkal is úgy teszik... # 11/26 garzont bérelni? :D egy minimálbérbõl alig telik a rezsire, kajára, utazásra, nemhogy bérleti díj is mellé. de adja az ég hogy úgy legyen. # 25/26 nagyon szép filozófiai teológiai bokrokat fûzni a nyomorból, de egy olyan ember akit nem tartanak el, nem teheti meg hogy megvonja a vállát, mert holnap éhen hal. # 26/26 ezt én se értem, milyen idióta munkáltatók vannak, ráadásul vannak akik kifejezetten 35-40 éves mérnök hölgyet keresnek 10 év tapasztalattal, egy pályakezdõnek meg hogy lenne 3 év tapasztalata? ezek el vannak varázsolva, kéne valami munkanélküli szakszervezet, aki védi a jogait a munkavállalónak, mert így hamar bûnözésbe kezdenek majd az emberek. lehet hogy páran felakasztják magukat meg külföldre mennek, de biztos vagyok benne, hogy nem mindenki fogadja majd ilyen jószívvel a helyzetet. még vagy 10 év és ez az ország eltûnik a föld színérõl, valami rablóhorda balkánterritóriuma lesz, szabad préda a tõkés nyugatiaknak. szánalmas, amit ezek a politikusok mûvelnek ezzel az országgal, de a legszomorúbb, hogy maguk se tudják, mit akarnak, naponta találnak ki új törvényeket, addig meg az egyszerû emberek éhenhalnak...
Én is ebben a helyzetben vagyok, csak már 2 éve nem találok normális munkát. Persze ilyen havi 40 ezreseket találtam...De ott meg szemetek voltak. Fel a fejjel.Én is most azon vagyok, hogy mielõbb ki tudjak menni, de Angliába nem szeretnék, de Ausztriába igen.nem tudok németül.Úgyhogy nekem is tele van a hócipõm. 31 n
Én meg azt mondom, hogy nem csak a politikusok a hibásak, hanem az emberek is!Tudod hány rendes, normális munkaadóm volt? 1! Aki bejelentett, nem minimálbérre.Ezenkívül még 1 volt aki bejelentett.Egy pár helyrõl kirúgtak ezért, mert kértem a szerzõdést.Szerinted? 31 N
Kirúgják a kismamákat, megkérdezik, hogy mikor akarok gyereket? Hát mi a f közük hozzá?! Tényleg nagyon [email protected] a magyar emberek mentalitása! Mondom ezt úgy, hogy én is az vagyok. Tisztelet a kivételnek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Megpróbálok pozitívabb lenni, de nagyon el vagyok keseredve! Minden lehetséges módon keresek állást. Mennék külföldre ha lenne pénzem (ha lesz pénzem mindenképp megpróbálom!).
"Ha van vállalkozó ismerõsöd, akkor oda be tudsz jelentkezni napi két órába, ha nincs, akkor valamelyik ismerõsöd aki 8 órában dolgozik ki tudja váltani a vállalkozóit, így neki nem kerül semmibe, és be tud jelenteni két órába. " Ez a dolog hogy megy pontosabban?
A kérdező hozzászólása: Voltam már biztosítói állásinterjún de ott is ugyan az volt a kifogás mint a többinél! Nem volt minimum 2-3 tapasztalatom!
A kérdező hozzászólása: Voltam már biztosítói állásinterjún de ott is ugyan az volt a kifogás mint a többinél! Minimum 2-3 tapasztalatom!
Lehet, hogy a következõ ötletemhez nincs kedved, de ha kell a pénz nem haszontalan dolog. Biztosítóhoz bármikor elmehetsz dolgozni, én is lehúztam két évet anno mert nem volt más lehetõségem. Most még az idõpont is jó, fõleg ha vagyonbiztosítást fogsz csinálni. Mindenki most vált kötelezõt, jó a jutalék. Tényleg jó százalékkal dolgoznak. Akár még házalni is érdemes ilyenkor, meg fel lehet keresni autókereskedéseket, gumisokat stb. Jó pénz van benne.
Ezzel nem csak te vagy így hanem sokan! Sajnos én egy év alatt nem találtam munkát, pedig elég jó iskoláim vannak, plusz meg van mindenre a jogosítványom is! Öngyilkosságot? Ne legyél hülye ezért a szemét Országért SOHA! El kell menni külföldre, itt nem szabad maradni egyre rosszabb lesz minden.. aki itt marad azt elöbb utobb megeszik ugy is.. itt senki képp nem szabad maradni! Nekem szerencsére nincs családom nem is vágyakozom család után, élem az életem így egyenlõre.. Nélkülözni nem fogok! Ha kell lopok csalok hazudok, de nem fogom meg adni azt az örömöt egyiknek sem hogy öngyi legyek és te se add meg! Ki kell huzzni innen a francba.. undorító szar zsídó országban élünk ennyi..
A kérdező hozzászólása: Így sem találok állást! Belefognék olyanhoz amihez értek de nincs pénzem! Ugyanez a helyzet a külföldi munkával hogy nincs pénzem a külföldi munka/élet kezdéshez! Úgy érzem nincs kiút!
A kérdező hozzászólása: 23 évek vagyok (2 hónap múlva 24)! Nemcsak melóm nincs, pénzem sincs! # 5 Eddig nem vettem észre hogy mindenbõl van kiút!
Ha már észrevetted volna, akkor nem lennél ennyire elkeseredve.
A kérdező hozzászólása: Nem vettem észre! Nagyon elvagyok keseredve! Mindent megpróbálok, hogy találjak állást de még mindig nem sikerült találnom és már a pénzem is elfogyott!
Szüleiddel milyen a kapcsolatod? Testvéred, jó barátod van?
A kérdező hozzászólása: Szüleimmel nem jó a kapcsolatom! Állandóan zaklatnak hogy találjak állást! Ráadásul úgy tûnik hogy az anyukám munkahelye is megszûnik! Testvéremmel jó a kapcsolatom de kb. 200 km-re lakik tõlem. Jó barát van! Próbál segíteni!
Tesódék környékén nincs több lehetõség? Nem tudnának segíteni munkát találni ott a közelükbe? Az elsõ havi keresetedbõl már tudnál egy kis garzont bérelni, csak átmenetileg kellene náluk laknod.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs! Próbál segíteni de õ sem talál arrafelé nekem!
Mihez értesz? Mi a végzettséged? Nyelvet beszélsz esetleg?
A kérdező hozzászólása: Marketing menedzser! Nyelvvizsgát pénz miatt még nem tudtam lerakni! Angol tudásom középfok! Már mindenféle állásra jelentkeztem már (pl. gyári munkára is!)
Ha lenne munka pl angliába, tudnál kölcsönkérni pénzt egy hónapra?
A kérdező hozzászólása: Nem tudnék! Szüleim és baráti köreim is meg vannak szorulva!
Havi 65 ezerért dolgozni se jobb, amibõl megvan a helyed, a kajád , meg utazhatsz a munkába. Én is 8 hónapig voltam munkanélküli. Sz...ezaz egész. Nincs választás. Már ahhoz is kölcsön kellett kérnem, hogy munkába állhassak. Aztán meg a fél fizum erre ment. Én meg ezért nem akarok élni, vagy nincs munkám, vagy szarért-húgyért m kihasználnak. 26 évesen otthon kell rohadnom a szüleimnél. Bocsi, de én se nagyon tudok biztatót mondani. Alkalmi munka, ismerõsök megkérdezése. Önkéntesség, kuytasétáltatás.

Mit tegyek, semmi értelme élnem? Tudom, sokadik ilyen kérdés, de nem tudom mit tegyek már.16/l

Több hsz-ben írok,mert telefonról csak így tudok.Nincs célom,próbálok keresni,de nem érzem hogy bármi is érdekelne,nincs semmi

Legjobb válasz: hobbim,ebbõl adódik hogy sokat unatkozom.A családommal semmit nem beszélek meg,mert azt mondják hogy õk most mit csináljanak

A kérdező hozzászólása: hobbim, ebbõl adódik hogy sokat unatkozom.A családommal semmit nem beszélek meg, mert azt mondják hogy õk most mit csináljanak
A kérdező hozzászólása: vele.Barátaim, senkim sincs, iskolában mindig én leszek/vagyok a kiközösített, bár erre rátesz hogy pl tesibõl alap dolgokkal
A kérdező hozzászólása: bénázok.Iskolán kivül sincs senkim, max ilyen facebook "haverok".Mondjuk néha úgy érzem jobb is, mert akiket én megszerettem
A kérdező hozzászólása: barátilag azokat is elveszítettem, és így sokkal rosszabb lett.Elég csendes vagyok, hiába mondják hogy mondjak valamit, belõlem
A kérdező hozzászólása: nem jön úgy a szó mint másból, kb senkivel sem beszélgetek soha.Lehet, hogy ezek ilyen tipikus tini gondok, és leírva elég
A kérdező hozzászólása: egyszerûnek, jelentéktelennek tûnnek, de hosszútávon átélni nagyon rossz.Gondolkoztam már az öngyilkosságon, de még ezt se merem,
A kérdező hozzászólása: és legjobban attól félek hogy mi van ha nem sikerülne.
Például cselekedj. Kezdd azzal, hogy orvoshoz viszed.
Orvoshoz kell vinni, addig meg legyen diétán.Rízs, víz.
Hívj fel azonnal egy 0-24-es állatkórházat, vagy a saját dokitokat is, kérdezd meg hogy mi a teendõ, de legjobb lenne azonnal bevinni egy állatorvoshoz és kezeltetni.Ha erre semmiképp nincs lehetõséged, akkor holnap reggel ez legyen az elsõ!
Mondjuk állatorvos? Mondjuk mostazonnal?
Félek rákos daganat! Valószínûleg meg fog halni! :( Nem szeretnélek szomorítani, de 1 barátom pont így volt! Pár hónap múlva meghalt a kutyája! :( Ez nagyon rossz tudom! :( Azért vidd el állatorvoshoz!!! Én drukkolok!
Gondolom az a púp feleség nem egy nap alatt került oda. Rég el kelett volna vinni orvoshoz. Be van oltva Parvo vírus ellen? Mert az is okoz hányást hasmenést. Lehet hogy az nem daganat, hanem csak egy zsírszövet, amit egyszerûen csak kivág az állatorvos. Meg kellene nézetni. És nem szenvedni hagyni az állatot. Tejet ne adj neki. Rakj ki neki vizet. És ne egyen zsíros kaját. Víz legyen elõtte. Azt javaslom hogy mi hamarabb keress egy állatorvost, mert csak rosszabodni fog, és több fájdalmat szenvedést okozol neki.

Nem tudom, hogy, hogy döntsek? Mit tegyek?

A volt baratommal 3 évig voltunk együtt,de már egy jo ideje szakitottunk. Amig vele voltam nem voltam ilyen szabad mint most,nagyon féltékeny tipus.Baratnőimmel nem tudtam annyitt lenni.A szorakozas sem volt olyan,mint most,mentünk mi szorakozni,de hat nem tudtam ugy elengedni magam,meg elég sokszor vitaval fejeződött be. Most,ahogy ő nincs az életemben minden más,vannak baratnoim,jarok szorakozni,és élvezem ezt az életet nagyon,de viszont nagyon hianyzik a volt baratom.Neha amikor igy össze futunk,beszélünk,és néha smszünk is.Tudom,hogy,ha akarnam vissza kaphatnam,csak nem tudom eldönteni,hogy akarom e.Hogy fel tudok e adni mindent érte,mert,ha megint vele leszek,akkor ennek a szép életnek vége.Szeretek bulizni,de őt is szeretem.És nem mas fiu miatt nem akarok vele lenni,mert mas fiu nincs az életemben.MIndennap rá gondolok,hianyzik is nagyon.Nem tudom érdemes e lenne mindent feladnom miatta,félek,hogy talan rosszabb lesz. 18L

Legjobb válasz: Tehát vissza akarsz menni ahhoz, akivel már vége lett, nem mûködött, és aki mellett sz'rul érezted magad? Hát hajrá! Csak aztán nehogy pár hónap múlva meg újabb kérdést írj ki, hogy "mit tegyek? a barátom miatt semmi életem nincs, még a barátnõimmel se tudok találkozni".

Tehát vissza akarsz menni ahhoz, akivel már vége lett, nem mûködött, és aki mellett sz'rul érezted magad? Hát hajrá! Csak aztán nehogy pár hónap múlva meg újabb kérdést írj ki, hogy "mit tegyek? a barátom miatt semmi életem nincs, még a barátnõimmel se tudok találkozni".
Tedd pénzzé minden ingóságodatz, add neki és jöjjetek össze megint. Ha látja, milyen elszánt vagy, tuti megváltozik és nem fog annyira bezárni.
én is voltam hasonló szituációban. ne hidd azt, hogy meg fog változni, mert nem fog. az emberek nem tudnak csak úgy hipp-hopp megváltozni.. én elhittem a volt barátomnak, aztán a kapcsolatunk kezdett leépítõ lenni, aztán végleg szakítottunk.

51 éves vagyok, a második nőm akim van. Ez most komoly, együtt élünk.6 évig győzködtem szeretem, de semmit nem tettem hogy érezze, addig örömlányokhpz jártam. Egszerübb volt mint udvarolni. ő mpst fontos, de nem tudom kimutatni. Mit tegyek?

2 éve együtt élünk,ő kezdeményezett.de elege van,azt mondta segitett elindulni,viszont nem lrzi szeretem.mit tennétek?

Legjobb válasz: "Mit tegyek?" Tegyük fel, hogy nem fake kérdés. :) Benne van a kérdésedben a válasz: Mutasd ki a szereteted. Ha meg olyan környezetben nõttél fel, ahol a szeretet kimutatásának nem volt értéke, és így szocializálódtál, akkor itt nem fogsz tudni egyszerû választ kapni. A személyiségeden elég nehéz lesz változtatni, de ha nagyon akarsz, akkor egy pszichológus talán tud segíteni. De õ is csak segíteni tud, akarni neked kell.

"Mit tegyek?" Tegyük fel, hogy nem fake kérdés. :) Benne van a kérdésedben a válasz: Mutasd ki a szereteted. Ha meg olyan környezetben nõttél fel, ahol a szeretet kimutatásának nem volt értéke, és így szocializálódtál, akkor itt nem fogsz tudni egyszerû választ kapni. A személyiségeden elég nehéz lesz változtatni, de ha nagyon akarsz, akkor egy pszichológus talán tud segíteni. De õ is csak segíteni tud, akarni neked kell.
tibor... te már rengeteg fake kérdést írtál ki... kicsit húzd ki a netkábelt, és pihengessél inkább!!
Udvarolj neki. Mondd el neki, hogy szereted. Menj el vele nyaralni. Mutasd ki, hogy fontos neked. Lepd meg virággal, csokival. Fõzz neki egy vacsorát. Ha nem tudsz fõzni, akkor vegyél valami kaját, és teríts meg. Vidd el hétvégén állatkertbe, vagy hajókázzatok a Dunán.
Mondjuk tegyél neki házassági ajánlatot. Megérdemelné. Ennyi idõs korban ilyen elõzmények után örülj, ha hozzád megy. Becsüld meg és legyél szeretõ, hû társa. Segíts neki mindenben, mint egy normális férj.
Biztos megvan rá az okod, hogy ilyen szeretetre képtelen vagy! Ha tényleg szereted, hagyd most elmenni, ne tedd tönkre több évét! Aztán próbálj változtatni magadon, kérd szakember segítségét. Az örömlányok látogatása még többet ront az érzelemmentességeden! Ezzel hagyj fel. Sok munka lesz, mire megváltozol, de sikerülhet. Aztán ha úgy érzed, adni is képes vagy, képes vagy szeretni a társadat, és azt ki is tudod mutatni, akkor kezdj csak kapcsolatba. Mert a párodat nem szereted! Ez nem szeretet, ahogy vele vagy, ez csak azt mutatja, hogy önmagadat szereted, de nem õt!
Öleld át, puszild vagy csókold meg. Dicsérd a ruháját, vagy a fõztjét, ha épp olyan készít, amit nagyon szeretsz. Néha elmehetsz helyette bevásárolni, megveszed a tejet meg a kenyeret. Meg mindkettõtöknek egy-egy sört ha mindketten szeretitek. Kérdezd meg, milyen napja volt a munkahelyén.
minek neked nõ basszus???
Egy ilyen embertõl én nem akarnék szeretetet kapni. Így jártál.
Hát dolgozz a lelki képességeiden, kérj segítséget, mert van ez a problémád, hogy nem tudod kimutatni a szeretetedet. És mondd is meg neki, hogy ez Neked probléma, és most dolgozol ezen.

Mit tegyek? Lakásra szeretnék félre tenni, de nem tudok, mert rezsi+kaját én állok 125%-ban?

Mit tegyek?A szüleimnél lakom, önkormányzati lakásban, én fizetem az egész rezsit+az élelmiszert is én veszem meg, a bérleti jog a szüleimé, de én adok fel mindent. Õk próbálnak segíteni, de nem tudnak fele fele arányban. A kereset, hitel egyéb. A tesóm is ide van bejelentve 3-4 gyerekével, mindennap itt vannak itt esznek, nem a kaját irigylem, csak hóvégére nem marad a hűtőben semmi nekünk. Õ igényt tart erre a (lakásra, (van háza, kertel) de még az én nevemben akar magának egy lakást pályázni. Úgy volt először a szüleim rám írják a bérleti jogot, de aztán nem mert a tesóm fontosabb. Megérteném ha nem tudna hova menni lakni. Mit tegyek? Lakásra szeretnék félre tenni, de nem tudok, mert rezsi+kaját én állok 125%-ban.

Legjobb válasz: Elküldeném õket a halál f*szára. Bocsánat tudom hogy a rokonaid de ez nem azt jelenti hogy visszaélhetnek a helyzetükkel. Szépen fizetsz mindenki helyett, nekik ez hatalmas buli lehet... Meg mondanám nekik hogy ez az én lakásom, ha bármit akarnak arányosan tegyenek a közösbe, ja és nem adnám a nevemet a következõ lakás pályázathoz sem, a végén azt is veled fizettetnék... Jó olvasni hogy van ilyen önfeláldozó ember de vannak határok. A testvéred átlépte illetve átlépte és még le is vizelte a határokat...

Elküldeném õket a halál f*szára. Bocsánat tudom hogy a rokonaid de ez nem azt jelenti hogy visszaélhetnek a helyzetükkel. Szépen fizetsz mindenki helyett, nekik ez hatalmas buli lehet... Meg mondanám nekik hogy ez az én lakásom, ha bármit akarnak arányosan tegyenek a közösbe, ja és nem adnám a nevemet a következõ lakás pályázathoz sem, a végén azt is veled fizettetnék... Jó olvasni hogy van ilyen önfeláldozó ember de vannak határok. A testvéred átlépte illetve átlépte és még le is vizelte a határokat...
Azert ennyire ne hagyd mar magad kihasznalni. A csaladod oke, de akkor is.
Így mennyit fizetsz? Lehet olcsóbbak jönnél ki ha összeköltöznél pár diákkal. Az havi 50 ezerbõl, szûken kajával megvan (mivel többen laknak együtt, általában 20-30 között van az albi és rezsi, és 20-30 között marad neked kajára. Mivel csak magadnak fõzöl, olcsóóóó nagyon. Csinálsz egy fõzeléket és 3 napig eheted. Így lehet többet tudnál félre tenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!