Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom történik velem. A baba (2 db)

Nem tudom mi történik velem. A baba lennék? Vagy hormonzavar?

20 éves vagyok,és most 24 napra jött meg,ami azt jelenti hogy nagyon korán,mert 17.-e helyett 10.-én jött meg.És mindig pontos szokott lenni.De egy hete már fáj a petefészkemnél.Ez lehet terhesség jele? Vagy felejtsem el,mert megjött? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: nekem is volt hogy hamarabb jött meg, és nem voltamterhes... De ki tudja? Majd tesztelj

nekem is volt hogy hamarabb jött meg, és nem voltamterhes... De ki tudja? Majd tesztelj
lehet terhesség.Elõ szokott fordulni, hogy terhesen menstruál egy nõ. várj egy pár napot és tesztelj. ha negatív lesz a teszt, akkor várd meg, hogy következõ alkalommal mikor jön meg, és ha akkor is rendszertelen idõbe, akkor fordulj orvoshoz.

Haldoklik a hullámosom! Délután semmi baja nem volt, most viszont nem tudom mi történt. Semmi ereje sincs, csak zihál és piheg. Mit csináljak vele?

azon kívül hogy vigyem orvoshoz,mivel nemhinném hogy bármit is tudna csinálni vele...gyakorlatilag végigézem ahogy megdöglik és nem tehetek semmit:((((((

Legjobb válasz: jajj!! nagyon sajnálom, tippet nem tudok mondani sajnos... hány éves?

jajj!! nagyon sajnálom, tippet nem tudok mondani sajnos... hány éves?
sajnálom =((( de legalább nem szenvedett napokig...
hány éves? lehet megfázott szegényke amilyen hidegek vannak, és gondolom szoktál szellõztetni... sajnos nem értek a madarakhoz, de tényleg jó ötlet lenne elvinni egy orvoshoz, hátha mond valami értemeset rá.
:( Megfázott valószinû!Irány az orvos!!
A kérdező hozzászólása: késõ...Pötyike ma 22:44perckor eltávozott az örök papagájok hintájára...amúgy áprilisban vettem, és még a viaszhártyája sem színezõdött el...ego nem tudni, hogy fiu vagy lány volt e.. olyan rossz:((((((
=((((Sajnálom szegény Pötyikét!!!De legalább nem szenvedett sokat!
A kérdező hozzászólása: igen...ma temettem el borostyánnal futott földbe.Még egyszer utoljára kinyújtotta a szárnyacskáit meg a lábait majd elernyedt és akkor tudtam, hogy vége van:((((((
A kérdező hozzászólása: mármint mikor meghalt, nem mielõtt eltemettem.csak visszaolvastam és hülyén jön ki..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!