Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom nyomtatót (104 db)

Lehet, hogy rossz a CD(DVD)olvasód, és nem ismeri fel a lemezeket.

Nagyon fontos! Ha egy nyomtató csak wifi kapcsolattal működik, de az én gépemen nincs wifi, akkor nem tudom használni?

Legjobb válasz: "Ha egy nyomtató csak wifi kapcsolattal mûködik, de az én gépemen nincs wifi, akkor nem tudom használni?" Szerintem ez elég nyilvánvaló. Rossz az írásjel a mondat végén. :) De tekerhetjük az állításokat, ha szeretnéd: 1) nyomtató csak wifivel megy = nyomtató nem megy wifi nélkül 2) gépedben nincs wifi -> nyomtató wifi nélkül van -> nyomtató nem megy 1) alapján Egyébként milyen nyomtató ez? Én még ilyet nem hallottam (noha sosem néztem körül a nyomtatók piacán).

"Ha egy nyomtató csak wifi kapcsolattal mûködik, de az én gépemen nincs wifi, akkor nem tudom használni?" Szerintem ez elég nyilvánvaló. Rossz az írásjel a mondat végén. :) De tekerhetjük az állításokat, ha szeretnéd: 1) nyomtató csak wifivel megy = nyomtató nem megy wifi nélkül 2) gépedben nincs wifi -> nyomtató wifi nélkül van -> nyomtató nem megy 1) alapján Egyébként milyen nyomtató ez? Én még ilyet nem hallottam (noha sosem néztem körül a nyomtatók piacán).
(1.) Egyébként meg párezerért veszel egy usb-s wifi antennát és csókolom.
A kérdező hozzászólása: Akkor én most nagyon nagy hülye vagyok... Ma vettem egy EPSON SX235W nyomtatót, azt gondoltam, hogy lesz hozzá kábel is, de csak wi-fivel óhajt mûködni. Az én laptopomon csak bluetooth van és próbáltam beüzemelni. hát... nem sikerült. Hihetetlen, hogy ekkora hülye vagyok, ezt nem hiszem el :(
Nincs ilyen nyomtató a piacon :D csak lusta vagy USB nyomtatókábelt venni.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok lusta, hanem nem értek hozzá túlzottan. ma vettem a nyomtatót és gondoltam, van hozzá kábel is.
(1.) Nézd, megesik mással is. Manapság igen, kispórolják a kábelt. Amikor a 2. nyomtatómat vettem, én is meglepõdtem, hogy nincs hozzá kábel, de szerencsére az elsõhöz adtak anno, így nem volt gond.

új gépem van, windows-7, van egy Lexmark nyomtatóm, de nem tudom a win-7-el használni, állítólag, ha felteszek egy win xp-3-at, akkor menni fog, igaz ez? Vagy cseréljem le a nyomtatót is.

Legjobb válasz: Megnézed, hogy a nyomtató gyártó oldalán van-e driver a nyomtatódhoz Win7-re vagy Vistára. Ha nincs akkor vagy cserélsz nyomtatót vagy oprendszert...

Megnézed, hogy a nyomtató gyártó oldalán van-e driver a nyomtatódhoz Win7-re vagy Vistára. Ha nincs akkor vagy cserélsz nyomtatót vagy oprendszert...
Hát le tudod tölteni csak 5GB (a LINUX) azon menni fog!
A kérdező hozzászólása: Köszike, szerintem lecserélem a nyomtatót.


Újra lett telepítve a Windows 7 a gépemen és most nem tudom feltelepíteni a nyomtatómat. A Scann-ert feltelepítette de amikor maga a nyomtató jönne akkor kiírja hogy can not be recognized. Be van dugva az USB. Valakinek ötlete?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell telepíteni.(én sem telepítettem fel) Ha nyomtatni akarsz akkor kiválasztod a nyomtató nevét a nyomtatásnál. Ha scann-elni akkor az "Eszközök és nyomtatók" nál kiválasztod a nyomtatódat és megkeresed a beolvasás menüpontot.

Szerintem nem kell telepíteni.(én sem telepítettem fel) Ha nyomtatni akarsz akkor kiválasztod a nyomtató nevét a nyomtatásnál. Ha scann-elni akkor az "Eszközök és nyomtatók" nál kiválasztod a nyomtatódat és megkeresed a beolvasás menüpontot.

HP nyomtatóm van, nem érzékeli a laptopom ahogy az usb-t hozzáillesztem nem tudok nyomtatni?

HP laserjet P1100-as nyomtatóm van. Nem érzékeli a laptopom, ahogy bedugom az usb kábelt, mintha nem is lenne csatlakoztatva.

Legjobb válasz: Nézd meg, hogy nincs-e korábbról bennmaradt befejezetlen nyomtatás. (A HP nyomtatóknak szinte típushibája, hogy baromi nehéz eltávolítani egy korábbról félbemaradt nyomtatást. Néha még a számítógép többszöri újraindítása sem segít.) Szóval keresd meg a nyomtatódat a vezérlõpulton, nyisd meg, és ha vannak félbemaradt nyomtatások a nyomtatási sorban, akkor vagy fejeztesd be, vagy töröld õket (utóbbi nem biztos, hogy könnyû lesz). Ha nm ez a helyzet, akkor nincs más ötletem. Esetleg keress a google-on sorstársakat. Vagy a kézikönyv végén van egy telefonszám, hátha ott tudnak valamit mondani.

Nézd meg, hogy nincs-e korábbról bennmaradt befejezetlen nyomtatás. (A HP nyomtatóknak szinte típushibája, hogy baromi nehéz eltávolítani egy korábbról félbemaradt nyomtatást. Néha még a számítógép többszöri újraindítása sem segít.) Szóval keresd meg a nyomtatódat a vezérlõpulton, nyisd meg, és ha vannak félbemaradt nyomtatások a nyomtatási sorban, akkor vagy fejeztesd be, vagy töröld õket (utóbbi nem biztos, hogy könnyû lesz). Ha nm ez a helyzet, akkor nincs más ötletem. Esetleg keress a google-on sorstársakat. Vagy a kézikönyv végén van egy telefonszám, hátha ott tudnak valamit mondani.

Nem tudom telepíteni a nyomtatót, mert azt írja ki, hogy az RPC kiszolgáló nem elérhető. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Sokat segítene a válaszadásban az, ha leírnád, hogy pontosan hogyan próbáltad telepíteni a nyomtatót, és hogy a nyomtató hálózaton keresztül érhetõ e el, vagy direkt a gépedbe csatlakozik.

Sokat segítene a válaszadásban az, ha leírnád, hogy pontosan hogyan próbáltad telepíteni a nyomtatót, és hogy a nyomtató hálózaton keresztül érhetõ e el, vagy direkt a gépedbe csatlakozik.

Van egy HP Deskjet D2460-as nyomtatóm, de néhány napja nem tudok nyomtatni vele. Mi lehet a nyomtatómmal?

Ráklikkelek hogy nyomtatás, és csak berakja abba a nyomtatásra váró mappábaés aztán semmit nem csinál, még tesztoldalt sem tudok vele nyomtatni. Mi lehet a baja?...hogy tudnám megoldani?

Legjobb válasz: Telepítsd újra a nyomtató drivereket a gyári lemezérõl.

Telepítsd újra a nyomtató drivereket a gyári lemezérõl.
Lehet, hogy amikor nyomtattál, (korábban), és rákattintottál a "felfüggesztés"-re. Ez egy fordítási hiba, ilyenkor a nyomtatóval való kapcsolatát szünteti meg a gép. Ilyenkor vezérlõpultban a nyomtatóknál jobbklikk a nyomtatóra, és ujrainditás.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, újratelepítettem, utána sem volt jó, majd megnésztem a felfüggesztést, és ott tényleg a teljes nyoomtatás ezzel a nyomtatóval fel volt függesztve
Ha van várólista, töröld! Ha egyetlen hibás dokumentum megakasztja a nyomtatást, a többi "nem tudja kikerülni". Tehát addig nem lehet nyomtatni.

Most vettem HP Deskjet 1050 J410 series nyomtatót. A telepítést követően nem tudom beállítani alapértelmezett nyomtatónak. Ezen kívül PDF fájlt nem tudok vele nyomtatni. Mi a megoldás?

Mikor be akarom állítani alapértelmezettnek egy hibaüzenet jön ki, hogy ellenőrizzem a nyomtató nevét és győződjek meg róla, hogy csatlakozik-e a hálózathoz. PDF nyomtatásnál nem is hozza fel választási lehetőségként ezt a nyomtatót, csak a régit, amit már rég letöröltem.

Legjobb válasz: nekem is ilyenem van. Nem tudod hogy kell szkenelni?

nekem is ilyenem van. Nem tudod hogy kell szkenelni?

Windows 7-re nem tudom telepíteni a nyomtatót. Melyik program kéne? (HP Deskjet nyomtató)

Már kerestem illesztőprogramot, frissítést de egyik se jó. Vagy csak én töltöm le a rosszat.. A CD-t továbbra se engedi telepíteni.

Legjobb válasz: HP Deskjet ( ide kéne írnod a típusát ) + ( windows7 ) + ( driver ) ( ide kéne írnod a típusát ) = van vagy 100 típus melyik is kellene ??? PL : HP Deskjet sfr-260 windows7 driver ( az adat nem valós , csak tájékoztató jelegû , mit is kellene beírnod a böngészõd keresõjébe !!! ) Mivel nem írtad le pontosan az összes adatot , így mi se tudunk keresni neked drivert . A cd nem tartalmazza a windows 7 drivert azért nem engedi telepíteni ! Fontos hogy csak is kizárólag "WINDOWS 7" drivert szedj le és próbáld telepíteni !

HP Deskjet ( ide kéne írnod a típusát ) + ( windows7 ) + ( driver ) ( ide kéne írnod a típusát ) = van vagy 100 típus melyik is kellene ??? PL : HP Deskjet sfr-260 windows7 driver ( az adat nem valós , csak tájékoztató jelegû , mit is kellene beírnod a böngészõd keresõjébe !!! ) Mivel nem írtad le pontosan az összes adatot , így mi se tudunk keresni neked drivert . A cd nem tartalmazza a windows 7 drivert azért nem engedi telepíteni ! Fontos hogy csak is kizárólag "WINDOWS 7" drivert szedj le és próbáld telepíteni !
A kérdező hozzászólása: Deskjet F2180 a nyomtató Letöltöm a programot és aztán elindítja majd nem hoz be semmit..és nincs semmi ikon se utána. Keresem de semmit nem mentett le. Nem tudom mi baja
Hewlett-Packard Deskjet F2180 All-in-One Driver Windows 7 Hewlett-Packard HP Deskjet ( All-in-One Printer ) teljes szoftver és illesztõprogramok http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?sof.. famouswhy HP Deskjet F2180 All-in-One Driver for Windows 7 13.1.0 Download http://download.famouswhy.com/hp_deskjet_f2180_all_in_one_dr..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Van egy HP Deskjet F4180 nyomtatóm és olyat csinál hogy fénymásolni lehet vele de nyomtatni nem tudok vele számítógéprõl. Nem ír ki semmi hibát el is kezdi a nyomtatást csak éppen üresen jön kifele a papír. Mi lehet a hiba hogy ezt csinálja?

Legjobb válasz: Ha új a nyomtató elõfordulhat hogy beleszáradt a festékpatron.Nekem is ez volt.Meg kell próbálni egy új patronnal mert a gyári lehet h beleszáradt,rosszul tárolták stb.

Ha új a nyomtató elõfordulhat hogy beleszáradt a festékpatron.Nekem is ez volt.Meg kell próbálni egy új patronnal mert a gyári lehet h beleszáradt, rosszul tárolták stb.
A kérdező hozzászólása: Most vettem bele a patront, fénymásolást csinilája rendesen tehát beleszáradva nincs. Csak géprõl nem tudok vele nyomtatni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!