Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom mi mást lehetne (12 db)

Nem tudom hogy mi mást lehetne adni a kutyámnak és a macskámnak enni valót, mert én általába mindig tejet és kutya kaját adok nekik. Tudom hogy ez nem jó, de mit adjak nekik?

Nem nagyon szokott kimaradni kajamaradék,amit odatudnék nekik adni..

Legjobb válasz: A macskának vizezett tejet adj vagy vizezett tejfölt, és a boltban kapható macskakonzervet, vagy száraztápot. A kutyának kutyakaját adj, van konzerv, száraz, ezerféle, tudsz válogatni. Jó váltogatni szerintem kicsit h szárazat kap, aztán konzervet, bár a mi kutyáink száraztápot esznek mindig, pedig az egyik kiállításra is megy, szóval teljesen rendben van az is. Az is ok, ha néha a szárazra teszel neki kicsi húslevest, maradékot, mi kicsi vízbe áztatva adjuk nekik a száraztápot. Nem írtad, mennyi idõsek az állataid! Ha már több mint fél évesek, akkor érvényes a fenti!

A macskának vizezett tejet adj vagy vizezett tejfölt, és a boltban kapható macskakonzervet, vagy száraztápot. A kutyának kutyakaját adj, van konzerv, száraz, ezerféle, tudsz válogatni. Jó váltogatni szerintem kicsit h szárazat kap, aztán konzervet, bár a mi kutyáink száraztápot esznek mindig, pedig az egyik kiállításra is megy, szóval teljesen rendben van az is. Az is ok, ha néha a szárazra teszel neki kicsi húslevest, maradékot, mi kicsi vízbe áztatva adjuk nekik a száraztápot. Nem írtad, mennyi idõsek az állataid! Ha már több mint fél évesek, akkor érvényes a fenti!
Szia! Sok kutya csak kutyakaját eszik. Mi szoktunk a kutyusnak idõnként fõzni. Szívet, nyakat, csirkemellcsontot, farhátat, éppen ami olcsó, vagy akciós a piacon, vagy a hentesnél. Ebbe szoktunk neki srépát, paszternákot fõzni. A kajcsi fõzõlevében pedig rizst fõzünk, és azzal keverve kapja. Ha nincs olcsó csontos husi, akkor eszi egy darabig a tápot. Cicát nem tudom, de a szivet biztos õ is eheti.
Én eleve úgy fõzök, hogy maradjon kaja, amit megehetnek, mert jobban szeretik a házikosztot. Kapják a konzervet, száraztápot, felénk lehet kapni csirkefejet, cica is eheti azt. Kutyának szoktam fõzni, nyakat, szárnyat, far hátat, tésztával vagy rizzsel. Cicáim pl imádják a leveseket, azt mindig úgy fõzök hogy maradjon nekik.
Igen, a legjobb valami értelmesebb száraztáp (nem Pedigree, Chappi, meg ilyenek), és a házikoszt keveréke. Ahogy írták többen is lehet olyan húsféléket kapni olcsón amit mi nem igazán eszünk meg (fej, nyak...), viszont a kutyáknak/macskáknak tökéletes kiegészítõ a táp mellé. Így biztosítani tudod mindazokat a tápanyagokat amire szükség van (a tápok által), és a kutya nem fogja "megunni", ha kap mellé valami finomat. Azt ugye nem mondod komolyan, hogy amikor nem maradt más akkor csak tejet adtál az állatoknak???
Macskáknak vehetnél párizsit, bármilyen olcsóbb fajta megteszi, nekem 3 macskám van, nagyon szeretik, egy rúddal kitart majdnem egy hétig a 3nak. Tejet ne adj nekik túl sokat, inkább víz. Meg vehetnél száraz macskakaját is nekik. Kutyának pedig csak szokott maradni levesbõl csont, kenyér beáztatva, vagy bármi más... az én kutyám kedvence a májkrémes kenyér, persze csak a csontok után :)
Az állatok nem ehetnek kenyeret, mivel az felpuffasztja õket!
Valamit benézel. Ezt a megoldást ajánlom: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_det..
A kérdező hozzászólása: Huh kösz szépen sokat segitettél!
Sharan/Alhambra/Galaxy?
Elgondolkodtató, hogy a Totalcar, Top Gear és a Fift Gear is a Fiat Multiplát tartja a legjobb egyterûnek.Nekem Sharanom van, de valóban praktikusabb, hogy 6 ember elfér a Multiplában úgy, hogy senki nem ül a csomagtartóban.A 7 személyesség nem használható ki a Sharanban, mert akkor nincs csomagtartó.
A franciát ne, hülyeség. A német triótól olcsóbban kapsz picassot. És nem rosszabb
Alhanmbra Sharan franciát ne !
szerintem is Sharan/Alhambra/Galaxy 1.9 tdi motorral.
Esetleg ehhez mit szólna a családotok.Ebbe tuti elfér 3 gyerek ülés is :) CHRYSLER VOYAGER [link]
Citroen Berlingo / Peugeot Partner ?
Alhambra/Sharan!
picasso jó megoldás. Nekem az van. Olcsóbb sokkal mint pl a sharan, touran. Scenic is jó megoldás lehet. Zafira szûkösebb hátul.
Toyota Land Cruiser V8 L200 4.5 Diesel vagy 4.7 Benzin :)


Van 1 előfizetésem, 2év hűséggel. De nem tudom, hogy mikor lehet venni másik telefont.1 év múlva már lehetne venni telefont, mikor már nem kell fizetni az előző telefonért? Vagy meg kel várni azt a 2 évet, mikor lejár?

Legjobb válasz: Általában a hûségidõ (két év) lejárta elõtt néhány hónappal már lehet venni új telefont kedvezményesen, további két év hûséggel, és az új két év a mostani lejártától indul. De csak akkor engedi ezt a szolgáltató (általában), ha nem volt késedelmes számlakifizetés.

Általában a hûségidõ (két év) lejárta elõtt néhány hónappal már lehet venni új telefont kedvezményesen, további két év hûséggel, és az új két év a mostani lejártától indul. De csak akkor engedi ezt a szolgáltató (általában), ha nem volt késedelmes számlakifizetés.
A kérdező hozzászólása: Hát, akkor, ha februárban jár le, akkor november v. december körül tudok venni 1 telefont?
Én úgy tudom, hogy a 20.hónaptól lehet venni új készüléket.
A kérdező hozzászólása: Érdeklõdtem, s kiderült, hogy van társkártyás valami, azzal meg lehet venni.
A kérdező hozzászólása: Mást nem mondtak.

Amikor játszani szeretnék egy külföldi szerveren Counter Strike Source-ben akkor ezt írja ki:"Your version does not match the server". Tudom mit jelent, de nem lehetne tenni valamit ellene hogy vigyen más szervereket is a játék?

Legjobb válasz: Mivel gondolom noSteam-es vagy, ezért steam-es szerora nem tudsz felmenni. Meg kell venned. Amúgy ha a szerver neve fehér színû, akkor arra nem tudsz felmenni mert steam-es. Keress fekete betûvel kiírt szerokat

Mivel gondolom noSteam-es vagy, ezért steam-es szerora nem tudsz felmenni. Meg kell venned. Amúgy ha a szerver neve fehér színû, akkor arra nem tudsz felmenni mert steam-es. Keress fekete betûvel kiírt szerokat

A macskám reggel óta nem tudja elvégezni a dolgát. Egyik helyről a másikra megy leguggol de nem jön ki semmi. Mi lehet a baja és hogy lehetne segíteni rajta? CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉRNÉK!

EGY éves fiú cica.

Legjobb válasz: Adj neki természetes hashajtót... pl. olaj, vagy margarin. Bár attól lehet, hogy behány, de mikor olajat ivott a dinka kutyánk, végigf.sta az udvart.

Adj neki természetes hashajtót... pl. olaj, vagy margarin. Bár attól lehet, hogy behány, de mikor olajat ivott a dinka kutyánk, végigf.sta az udvart.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Egy Ura-Pet Pasta nevû krémet kapott, azt szájon át kell neki adni, naponta fél-egy teáskanálnyit, 2-3 napig.ha nem lesz jobban akkor vigyem el.Mert nem tudtam elvinni amúgy, nem maradt a dobozban.:) Húgyúti fertõzés.
No lám, csak ki derült hogy a pisivel van itt a probléma... Ez nagyon úgy tûnik hogy húgykõ lesz. Sürgõsen irány a doki, veszélyes játék ez! A cica étrendjén is minden bizonnyal változtatni kell majd. 10:06es voltam
valami húgyúti problémája lehet, biztosan kap egy -két szurit, és lehet, hogy többször is. jobbulást a cicusodnak, majd írj, hogy mit mondott a doki. üdv.
A kérdező hozzászólása: kakilt egy picit, de most reggel összepisilte magát, utána lement a lépcsõn és rózsaszínt pisilt.Nem gubbaszt, figyeli a madarakat, mászkál...délután tudom orvoshoz vinni...mi lehet vele???
egészen biztos vagy benne hogy tud pisilni? Könnyû összekeverni...
Boci tej vagy tojásfehérje, ha nem bírja. Lehet hogy bírja a macskád, akkor nem hatásos:)
Elõttem is írták már: olajat kell adni neki. Amikor az én cicámnak volt hasonló baja, fecskendõvel szívtam fel az olajoshalról az olajat, és azt adtam neki. Hatásos volt :) !Sima olaj is megteszi, és nem kell belõle sok.
A kérdező hozzászólása: Kakilni nem tud.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kipróbálom a margarint és a kefírt azok vannak itthon.
Pisilni nem tud vagy kakilni? Ha pisilni, az nagyobb baj.
ha van otthon olajoshal, kínáld meg azzal. szeretik is általában és a problémát is megoldja. az olajban nyomkodd szét a halat. üdv.
kefir
ricinus
aranyos vagy, hogy írtál, reméljük jobban lesz a cicusod. dobozban én is képtelen voltam egy 2 kilós cicust is elvinni dokihoz, aztán kölcsönkértem egy cicaszállító boxot, végül vettünk egyet...:) üdv-cicás-

3 hónapos a csivim állandóan követ mindenhová egyik fotelből a másikba, de ha hívom nem akar odajönni és nem tudom hogyan lehetne tanítani, 2. az utcán mindenkitől fél, mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Próbáld jutalomfalattal. Ha hívod és odamegy, akkor adj neki egyet. Viszont ha nem megy, akkor ne szidd le, mert utána félni fog és nem megy oda. Az, pedig, hogy fél, az nagyon nem jó... Kemény meló lesz! Nálam is ugyanez a helyzet, csak nem az utcán, hanem ha valaki lehajol hozzá (bárhol).

Próbáld jutalomfalattal. Ha hívod és odamegy, akkor adj neki egyet. Viszont ha nem megy, akkor ne szidd le, mert utána félni fog és nem megy oda. Az, pedig, hogy fél, az nagyon nem jó... Kemény meló lesz! Nálam is ugyanez a helyzet, csak nem az utcán, hanem ha valaki lehajol hozzá (bárhol).
Vidd el egy jobb (!) kutyaoviba, ahol foglalkoznak a kutya-gazda kapcsolattal, vagy hívj házhoz szakembert.

Ma vettem egy Samsung Galaxy Mini-t és nem tudok vele avi-s videókat lejátszani. Más is így van vele? Mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Tölts le hozzá egy lejátszót Marketrõl. A legnépszerûbbek: Mx video player, Mobo player, rock playeer. De ha a keresõbe beírod, hogy avi akkor még találsz egy jó pár lejátszót.

Tölts le hozzá egy lejátszót Marketrõl. A legnépszerûbbek: Mx video player, Mobo player, rock playeer. De ha a keresõbe beírod, hogy avi akkor még találsz egy jó pár lejátszót.
Szedd le marketrõl a moboplayert vagy a rockplayert, ez a két legjobb de van még rengeteg marketen. Mondjuk azt ne várd, hogy 720 vagy 1080p-s filmeket le fog játszani, galaxy mini ahhoz kevés.

Miért van az, hogy ha tudom, hogy valaki más hallja hogyan vizelek, akkor nem megy? Mit lehetne tenni?

Bocs nem tudtam jobban megfogalmazni a kérdést :) 17/F

Legjobb válasz: fel kéne keress egy pszichológust, aki kikezel a fóbiádból...

fel kéne keress egy pszichológust, aki kikezel a fóbiádból...
A kérdező hozzászólása: meggondolom, köszönöm a választ
Olvass utána ezen az oldalon...RENGETEG ilyen kérdés, RENGETEG válasszal.
Szia. Kb én is ennyi voltam tavaly és most 166 cm és 49 kg vagyok. Én úgy fogytam le, hogy elöször a vacsorákat kezdtem elhagyni. Elöször egy héten 3 szor hagytam ki majd így fokozatosan. Most már nem is szoktam vacsorázni. Az étel mennyiségét elöször a 3/4-ére és így elég hamar lefogytam kb 4 kilót kb 2-3 honap allat. Aztán az eredeti étel mennyiségét a felére csökkentetem és mivel ilyenkor tavaly nyár volt sokat voltam lent a haverokkal és nem tul sokat ettem. Szeptemberre 53 kg lettem így. Én mondjuk nem sportolok semmit csak magamtol tornázok de azis inkább a hajlékonyságom növelése (pl.: kézenállás, cigánykerék, spárga)és csak akkor ha kedvem van hozzá. És most is tartom azt hogy naponta álltalában ebédelek és eszek egy kis nasit. És még azt tanácsolom tüz ki egy célt hány kiló szeretnél lenni, de ne túl nagy célt pl 5 kg ha ez meg van akkor ha még nem vagy elégedet vidd lejebb a kitüzött célt de szerintem ne kezdj rögtön fogyozni azaz tarsd meg az elért súlyod és ha megvan akkor ígyekez elérni a következõ célod. sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: Köszi..am én is szoktam otthon kézen állni vagy kézen menni meg cigánykerekezi..de a spárga még nem nagyon jön össze..:P Am köszi..hát én már annak is örülök h ha 56kg lennék..hát alapból én nem iis szoktam vacsorázni mondjuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!