Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom még a (7249 db)

Talalkoztam egy fiuval egy korhazban. Nagyon szimpatikus, nem tudom meg a nevet sem es mire legkozelebb eljutok abba a korhazba mar lehet nem lesz ott. Van valami oldal, adatbazis vagy valami, ahol meg tudnam keresni?

Legjobb válasz: Ha van lehetõséged, látogasd meg, és ezúttal kérd a telefonszámát, vagy valami elérhetõséget. Sajnos nem tudok más tanácsot adni. Tudom egyébként, hogy milyen [email protected] érzés ez, én ezt egy lánnyal játszottam el, és meglátogatni se tudtam, mert pont a szétment térdem miatt kerültem be...

Ha van lehetõséged, látogasd meg, és ezúttal kérd a telefonszámát, vagy valami elérhetõséget. Sajnos nem tudok más tanácsot adni. Tudom egyébként, hogy milyen [email protected] érzés ez, én ezt egy lánnyal játszottam el, és meglátogatni se tudtam, mert pont a szétment térdem miatt kerültem be...
xD mintha a kérdésben szereplõ fiú az elsõ válaszoló lenne
A kérdező hozzászólása: :D... sajnos nem o az :(
A kérdező hozzászólása: egyebkent..mire legkozelebb mentem mar nem volt ott.:/
Amikor kötözésre jártam, én is láttam egy helyes fiút, neki is pont a bal keze volt bekötve. :D A nevét tudom, mert hallottam amikor beszólították, de Tóth a vezetékneve, így elég nehéz megtalálni...
A kérdező hozzászólása: legalább a nevét tudod :D

Milyen megoldás létezik arra ha kintről behozott kocsival szeretnék járkálni viszont nem tudom még a regadót még 1 db-ig kifizetni?

Legjobb válasz: Lehet bérelni rendszámot (P, E nemtom pontosan). De inkább fizesd ki, mert a bérlés nagyon drága és a rendõrök is b...hatnak, mivel ha jól tudom nem teljesen szabályos.

Lehet bérelni rendszámot (P, E nemtom pontosan). De inkább fizesd ki, mert a bérlés nagyon drága és a rendõrök is b...hatnak, mivel ha jól tudom nem teljesen szabályos.
Az E betûs rendszám a te barátod. Tavaly utána jártam hogyan mûködik, hasonló helyzetben voltam és ez a legjobb megoldás. ( végül nem volt rá szükségem ) Ideiglenes rendszám az E betûs, ha jól emlékszem 6 hónapig használható (nem 100%) viszont az biztos hogy nem hosszabbítható, utána vagy rendesen lepapiroztatod a járgányt vagy marad forgalmon kívül.
Ha németbõl hozod, ott is lehet igényelni olyan ideiglenes rendszmámot, amelyik több hónapig érvényes, és bárhol járhatsz vele.

Hogy tudnék rátalálni egy olyan emberre akiről szószerint semmit nem tudok még a nevét sem?

Legjobb válasz: A neten sehogy. Ha tudod kik tartoznak az ismerõsi körébe, talán rájuk keresve találsz kapcsolatot és közös pontot, de ez is az adatvédelmi beállítások miatt sok oldalon megnehezített.

A neten sehogy. Ha tudod kik tartoznak az ismerõsi körébe, talán rájuk keresve találsz kapcsolatot és közös pontot, de ez is az adatvédelmi beállítások miatt sok oldalon megnehezített.


Nem tudom még a baba nemét, de a Borsos vezetéknévhez milyen keresztnév illene?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a fiú névre egybõl a Máté ugrott be. Nem tudom miért. :) Lány valahogy nem jut eszembe. Nekünk ha lány lett volna akkor apa nevezte volna el, és akkor Emma lenne.

Szia! Nekem a fiú névre egybõl a Máté ugrott be. Nem tudom miért. :) Lány valahogy nem jut eszembe. Nekünk ha lány lett volna akkor apa nevezte volna el, és akkor Emma lenne.
Az én kislányom Mirtill... Borsos Mirtill(sztem nagyon jó)
Ha fiú, akkor talán Balázs, Bence, Olivér, ha lány esetleg Barbara (Barbi), Boglárka, Ottília.
Eszter??(ha lány..)
Vagy Rebeka. Ja és nekem a Máté és a Krisztián illik, ha fiú.
Nekem van egy Borsos Orsi barátném. Jó a ritmusa.
Nekem az elsõ ami eszembe jutott a Bernadett volt.
-Fiúnevek: Erik; Elõd; Etele - második névként:Borsos Erik Artúr; Borsos Elõd Ajándok; Borsos Etele Márton. Lánynevek: Eszter; Ivett; Effi; Elke vagy: Borsos Eszter Áfra; Borsos Ivett Dorka; Borsos Effi Bianka illetve Borsos Elke Zsófia.
Fiú:Roland, Patrik, Márk, Viktor Lány:Tímea, Vivien, Vanda, Natália
És? Nem bírtok ki két hónapot? Marha erõs lehet egy kapcsolat, ha egy nyarat nem bír ki....

Ma kéne visszamennem a munkaügyi központba de nem tudok még a héten nsem mert nem tartózkodom a városban, oda kéne szólnom hogy tudják vagy nem késő még a jövö héten?

Legjobb válasz: Ha kapsz ellátást (járadékot, segélyt), akkor hívd fel õket, hogy nem tudsz bemenni. Ha nem kapsz, akkor ráérsz a jövõ héten, nem kell szólnod. Maximum kiküldi az értesítést, hogy nem jelentél meg idõben, jelentkezz.

Ha kapsz ellátást (járadékot, segélyt), akkor hívd fel õket, hogy nem tudsz bemenni. Ha nem kapsz, akkor ráérsz a jövõ héten, nem kell szólnod. Maximum kiküldi az értesítést, hogy nem jelentél meg idõben, jelentkezz.
szerintem szólj be mindenképpen, mert velem is szemétkedtek miután nem jelentem meg
A kérdező hozzászólása: beszóltam, de akkora bunkók voltak:( pffff
csak nem a Bartók Béla úti?
A kérdező hozzászólása: nem

Melyik szám lehet? Sziasztok, én egy számot keresnék, csak sajna sem előadó, sem pedig számcímet nem tudok. Még a '90-es években volt nagy sláger, (talán) trances-progressives muzsika vonalon, Robert Miles, Westbam MTV-s idejében.

A klip fekete-fehér volt, és egy tengerparton játszódott,talán még lányok is röplabdáztak a homokban. Szövege nem sok volt,talán 2-3 mondatot énekelgetett egy n?. Tudom, elég karcsú információ, de hátha..dúdolni meg itt nem lehet,ugye..

Legjobb válasz: Nalin & Kane - Beachball http://www.youtube.com/watch?v=XXQdAK0OEAU remélem ez az üdv

Nalin & Kane - Beachball http://www.youtube.com/watch?v=XXQdAK0OEAU remélem ez az üdv
A kérdező hozzászólása: Ezzz azzz, nem gondoltam volna, hogy ennyi infóból kiderül. Nagyon köszi =)

Álmodtatok a babátokkal? Én kétszer álmodtam vele és álmomban lány volt. A párom is egyszer álmodott vele és kislányt. Izgalmas, mert nem tudjuk még a nemét!

Legjobb válasz: Én megálmodtam hogy fiú, aztán kiderült, h lány. Másodikkal lányt álmodtam, azt hitem éppen ezért fiú lesz. De õ is lány lett.

Én megálmodtam hogy fiú, aztán kiderült, h lány. Másodikkal lányt álmodtam, azt hitem éppen ezért fiú lesz. De õ is lány lett.
3szor álmodtam, mind 3szor lányt és lány is lesz, már semmi kétség...:)
Minden éjjel a babámmal álmodok, egyik nap fiú, másik nap lány az álmomban. A párommal kb. a 15. hétig mindketten egyértelmûen fiúnak gondoltuk, õ sötét hajjal, sötét szemmel képzelte el, mint amilyen õ maga, én szõke hajú, kékszemû kisfiút láttam magam elõtt. Mivel az egész rokonság azt sulykolja belénk, hogy egészen biztosan lány lesz, mert õk tudják, azóta mi is inkább kislányra gondolunk. Most 20 hetes vagyok, de még mindig nem mutatta meg magát a picim, úgyhogy azt hiszem kezdek becsavarodni a kíváncsiságtól :D Azt viszont nem tudnám megmondani, hogy melyiket szeretném. Határozottan egyetértek a mondással, hogy teljesen mindegy, csak egészséges legyen :)
Amikor még meg sem fogant a kisfiam, már akkor tudtam, hogy fiú lesz. Már ekkor "beszéltem" hozzá, elképzeltem, milyen lesz. Aztan az elsõ uh után amikor a doki közölte, hogy kisbabát várok, azonnal mondtam, hogy õ a kisfiam. A 19. hétig nem tudtuk ultrahanggal a nemét, de én az összes rokonomnak mondtam hogy biztosan kisfiú lesz, érzem és évek óta tudom, hogy ez a kis lélek engem választott anyukájának. Mindenki röhögött. Aztán kiderült, hogy kisfiú lesz. Még ekkor is volt aki kételkedett. Majd eljött a nap, amikor egy egészséges fiúnak adtam életet. Tudtam, hogy róla álmodtam évek óta, tudtam, hogy õ hozzám tartozik. Életem értelme Õ!!!
azt álmodtam, h. kisfiú, kétszer is plusz sógornõm is fiút álmodott, most egy 11 hónapos kislány alszik a szobájában. :)
Még mi sem tudjuk a nemét, de már többször álmodtam és mindig ugyanazt, hogy mindig egy pufi, piros pofijú fiút tartok a karomban. Lehet, hogy éppen azért álmodok mindig kisfiút, mert a párommal valahogy lánnyal képzeljük el magunkat. Tuti épp ezért kisfiunk lesz :-)
Igen, mindkét gyerekem nemét megálmodtam, a terhességek alatt.
álmodtam, de egyszerûen nem volt neme (vagyis nem lehetett megállapítani) :) kis, fehér rugdalózóban lévõ baba volt, semmit nem láttam rajta :) kislányt várok egyébként
Egyetlen egyszer álmodtam a fiammal, míg terhes voltam. Én már a legelejétõl éreztem, hogy fiam lesz, egyértelmûen ezt egyébként a 33 hetes ultrahangon erõsítették meg. És azt álmodtam, hogy egy sötét hajú, nagy súllyal született, gyönyörû szép kék szemû kisfiam lett. Nos, a fiam 3960 grammal, 54 cm-el, sötét hajjal született és kék szemû.:) És ez az álmom még az elõtt volt, hogy tudtuk volna biztosra a nemét. Tehát még a 33. hét elõtt.
igen, de akkora már tudtam, h kisfiú és vhogy mindig sötétbarna hajúnak képzeltem, mert apai ágon az a gyakoribb. anyai ágon a szõke, de feltételeztem, h a dominánsabb öröklõdik majd. álmomban viszont szõke volt - épp errõl szólt az álom, h mennyire meglepõdtem. azóta 8 hónapos és aranyszõke haja van :) .
Az elsõ babámnál meg voltam róla gyõzõdve, hogy lány lesz, kétszer is azt álmodtam, hogy fiú, az uh-on a lehetõ legkorábban mutatta, hogy fiú.:) A mostani babámnál már nem mertem hinni semmit, de egyszer megálmodtam, hogy lány lesz, és tényleg az lesz.:)
mi mindig is fiút szerettünk volna elsõre, de amint megfogant onnantól valahányszor vele álmodtam, lánnyal álmodtam :) lány is lesz :)
Álmodtam vele kétszer is de a nemére nem emlékszem már :P Egyébként kislányt várunk 26 hkm
Szia! Én kislányt álmodtam, de nem tudjuk mi lesz. 2 kislányom van a babucin kívül. :) 15hkm
A konfliktus értelmetlenségét.
Nem voltak valami jóban, meg nem is voltak túl szimpatikusak egymásnak. Azt hiszem valami elszámolásbeli vita volt közöttük. De azt biztosra veheted, hogy nem facebookos vita állt a háttérben!
Már régebb óta lehetett közöttük ellentét.
A kérdező hozzászólása: re:Berényi András a mûböl maga a konfliktus NEM derül ki(NEM elszámolásbeli vita miatt), a kérdés, hogy Shakespeare miért akarta így?
Nekem maga Shakespeare mondta, hogy elszámolásbeli volt a vita! :D Capulet nem akart kifizetni Montagut, vagy fordítva. Ezért megharagudtak egymásra. Hogy Skekespeare miért döntött így? Ha most jó barátok lennének, akkor azon lenne a töprengés... Valahogy el kell kezdeni egy történetet, itt egy örök rejtéllyel kezdõdött. (Már nem az, hogy megmondtam a megoldást!)
A kérdező hozzászólása: ja ok :D (persze a kérdés nem ez volt..)
Bocsánat, erre én is kíváncsi lennék.
Igazából ezt majd csak akkor tudod elkezdeni, ha megszületett a kicsi és ki küldték már az iratait. Vidéken legalább is így megy, szerintem nálatok is.
Elõzõ jól leírta. Csak még annyi, ha nem volt munkahelyed, akkor a gyest is az államkincstárnál intézheted. A honlapukon megkeresed , kinyomtatod, kitöltöd, mellékeled az iratok fénymásolatát és tértivevényesen feladod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!