Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom még a (6935 db)

Talalkoztam egy fiuval egy korhazban. Nagyon szimpatikus, nem tudom meg a nevet sem es mire legkozelebb eljutok abba a korhazba mar lehet nem lesz ott. Van valami oldal, adatbazis vagy valami, ahol meg tudnam keresni?

Legjobb válasz: Ha van lehetõséged, látogasd meg, és ezúttal kérd a telefonszámát, vagy valami elérhetõséget. Sajnos nem tudok más tanácsot adni. Tudom egyébként, hogy milyen [email protected] érzés ez, én ezt egy lánnyal játszottam el, és meglátogatni se tudtam, mert pont a szétment térdem miatt kerültem be...

Ha van lehetõséged, látogasd meg, és ezúttal kérd a telefonszámát, vagy valami elérhetõséget. Sajnos nem tudok más tanácsot adni. Tudom egyébként, hogy milyen [email protected] érzés ez, én ezt egy lánnyal játszottam el, és meglátogatni se tudtam, mert pont a szétment térdem miatt kerültem be...
xD mintha a kérdésben szereplõ fiú az elsõ válaszoló lenne
A kérdező hozzászólása: :D... sajnos nem o az :(
A kérdező hozzászólása: egyebkent..mire legkozelebb mentem mar nem volt ott.:/
Amikor kötözésre jártam, én is láttam egy helyes fiút, neki is pont a bal keze volt bekötve. :D A nevét tudom, mert hallottam amikor beszólították, de Tóth a vezetékneve, így elég nehéz megtalálni...
A kérdező hozzászólása: legalább a nevét tudod :D

Milyen megoldás létezik arra ha kintről behozott kocsival szeretnék járkálni viszont nem tudom még a regadót még 1 db-ig kifizetni?

Legjobb válasz: Lehet bérelni rendszámot (P, E nemtom pontosan). De inkább fizesd ki, mert a bérlés nagyon drága és a rendõrök is b...hatnak, mivel ha jól tudom nem teljesen szabályos.

Lehet bérelni rendszámot (P, E nemtom pontosan). De inkább fizesd ki, mert a bérlés nagyon drága és a rendõrök is b...hatnak, mivel ha jól tudom nem teljesen szabályos.
Az E betûs rendszám a te barátod. Tavaly utána jártam hogyan mûködik, hasonló helyzetben voltam és ez a legjobb megoldás. ( végül nem volt rá szükségem ) Ideiglenes rendszám az E betûs, ha jól emlékszem 6 hónapig használható (nem 100%) viszont az biztos hogy nem hosszabbítható, utána vagy rendesen lepapiroztatod a járgányt vagy marad forgalmon kívül.
Ha németbõl hozod, ott is lehet igényelni olyan ideiglenes rendszmámot, amelyik több hónapig érvényes, és bárhol járhatsz vele.

Hogy tudnék rátalálni egy olyan emberre akiről szószerint semmit nem tudok még a nevét sem?

Legjobb válasz: A neten sehogy. Ha tudod kik tartoznak az ismerõsi körébe, talán rájuk keresve találsz kapcsolatot és közös pontot, de ez is az adatvédelmi beállítások miatt sok oldalon megnehezített.

A neten sehogy. Ha tudod kik tartoznak az ismerõsi körébe, talán rájuk keresve találsz kapcsolatot és közös pontot, de ez is az adatvédelmi beállítások miatt sok oldalon megnehezített.


Nem tudom még a baba nemét, de a Borsos vezetéknévhez milyen keresztnév illene?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a fiú névre egybõl a Máté ugrott be. Nem tudom miért. :) Lány valahogy nem jut eszembe. Nekünk ha lány lett volna akkor apa nevezte volna el, és akkor Emma lenne.

Szia! Nekem a fiú névre egybõl a Máté ugrott be. Nem tudom miért. :) Lány valahogy nem jut eszembe. Nekünk ha lány lett volna akkor apa nevezte volna el, és akkor Emma lenne.
Az én kislányom Mirtill... Borsos Mirtill(sztem nagyon jó)
Ha fiú, akkor talán Balázs, Bence, Olivér, ha lány esetleg Barbara (Barbi), Boglárka, Ottília.
Eszter??(ha lány..)
Vagy Rebeka. Ja és nekem a Máté és a Krisztián illik, ha fiú.
Nekem van egy Borsos Orsi barátném. Jó a ritmusa.
Nekem az elsõ ami eszembe jutott a Bernadett volt.
-Fiúnevek: Erik; Elõd; Etele - második névként:Borsos Erik Artúr; Borsos Elõd Ajándok; Borsos Etele Márton. Lánynevek: Eszter; Ivett; Effi; Elke vagy: Borsos Eszter Áfra; Borsos Ivett Dorka; Borsos Effi Bianka illetve Borsos Elke Zsófia.
Fiú:Roland, Patrik, Márk, Viktor Lány:Tímea, Vivien, Vanda, Natália
És? Nem bírtok ki két hónapot? Marha erõs lehet egy kapcsolat, ha egy nyarat nem bír ki....

Melyik szám lehet? Sziasztok, én egy számot keresnék, csak sajna sem előadó, sem pedig számcímet nem tudok. Még a '90-es években volt nagy sláger, (talán) trances-progressives muzsika vonalon, Robert Miles, Westbam MTV-s idejében.

A klip fekete-fehér volt, és egy tengerparton játszódott,talán még lányok is röplabdáztak a homokban. Szövege nem sok volt,talán 2-3 mondatot énekelgetett egy n?. Tudom, elég karcsú információ, de hátha..dúdolni meg itt nem lehet,ugye..

Legjobb válasz: Nalin & Kane - Beachball http://www.youtube.com/watch?v=XXQdAK0OEAU remélem ez az üdv

Nalin & Kane - Beachball http://www.youtube.com/watch?v=XXQdAK0OEAU remélem ez az üdv
A kérdező hozzászólása: Ezzz azzz, nem gondoltam volna, hogy ennyi infóból kiderül. Nagyon köszi =)

Ma kéne visszamennem a munkaügyi központba de nem tudok még a héten nsem mert nem tartózkodom a városban, oda kéne szólnom hogy tudják vagy nem késő még a jövö héten?

Legjobb válasz: Ha kapsz ellátást (járadékot, segélyt), akkor hívd fel õket, hogy nem tudsz bemenni. Ha nem kapsz, akkor ráérsz a jövõ héten, nem kell szólnod. Maximum kiküldi az értesítést, hogy nem jelentél meg idõben, jelentkezz.

Ha kapsz ellátást (járadékot, segélyt), akkor hívd fel õket, hogy nem tudsz bemenni. Ha nem kapsz, akkor ráérsz a jövõ héten, nem kell szólnod. Maximum kiküldi az értesítést, hogy nem jelentél meg idõben, jelentkezz.
szerintem szólj be mindenképpen, mert velem is szemétkedtek miután nem jelentem meg
A kérdező hozzászólása: beszóltam, de akkora bunkók voltak:( pffff
csak nem a Bartók Béla úti?
A kérdező hozzászólása: nem
A konfliktus értelmetlenségét.
Nem voltak valami jóban, meg nem is voltak túl szimpatikusak egymásnak. Azt hiszem valami elszámolásbeli vita volt közöttük. De azt biztosra veheted, hogy nem facebookos vita állt a háttérben!
Már régebb óta lehetett közöttük ellentét.
A kérdező hozzászólása: re:Berényi András a mûböl maga a konfliktus NEM derül ki(NEM elszámolásbeli vita miatt), a kérdés, hogy Shakespeare miért akarta így?
Nekem maga Shakespeare mondta, hogy elszámolásbeli volt a vita! :D Capulet nem akart kifizetni Montagut, vagy fordítva. Ezért megharagudtak egymásra. Hogy Skekespeare miért döntött így? Ha most jó barátok lennének, akkor azon lenne a töprengés... Valahogy el kell kezdeni egy történetet, itt egy örök rejtéllyel kezdõdött. (Már nem az, hogy megmondtam a megoldást!)
A kérdező hozzászólása: ja ok :D (persze a kérdés nem ez volt..)
Bocsánat, erre én is kíváncsi lennék.
Igazából ezt majd csak akkor tudod elkezdeni, ha megszületett a kicsi és ki küldték már az iratait. Vidéken legalább is így megy, szerintem nálatok is.
Elõzõ jól leírta. Csak még annyi, ha nem volt munkahelyed, akkor a gyest is az államkincstárnál intézheted. A honlapukon megkeresed , kinyomtatod, kitöltöd, mellékeled az iratok fénymásolatát és tértivevényesen feladod.

Akinél reped a hüvely szülésnél, azt megmondja a doki? Vagy csak összevarja, és soha nem tudja meg a kismama?

Egyáltalán hogy derül ki, hogy a gátmetszésen kívül a hüvely is repedt? A gátat több rétegben varrják össze? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: én megkérdeztem, hogy hány varatom van. akkor mondták, hogy egy. nekem szólt a doki, hogy egy picit vágni fog. rá kell kérdezni.

én megkérdeztem, hogy hány varatom van. akkor mondták, hogy egy. nekem szólt a doki, hogy egy picit vágni fog. rá kell kérdezni.
Szia én vacuummal szültem.Vágott is és repedt is, bár érezni nem éreztem, csak amikor belül kívül is varrt.Tehát nekem varrás közben mondta el mi történt
Nekem irdatlan gátsebem lett, vágták, szakadt, minden ami kell. Három rétegben varrt össze a doki, többek közt a hüvelyemet is egy szakaszon. Egy órán keresztül. A szülés maga alig volt ennél több:) Szóval az idõ, míg a rekonstrukció folyt, már engedett következtetni arra, hogy mi lehet a helyzet odalenn... Egyébként nekem a doki akkor magyarázta el a dolgot, mikor megnézte a gátsebet. De akkorra már a szülésznõ amúgy is tájékoztatott. Egyébként profin megcsinálta, semmi problémám vele. Olyan, mint volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!