Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom hogy a pharmatexet (4 db)

Mennyire megbízható a pharmatex? Tudnék gyógyszert is szedni, de tegnap este jött meg és nem tudom hogy akkor ma bevehetem-e az elsőt?

Hosszú id? után szednék újra tablettát. Novynettet szedtem. Csak úgy simán kérhetek receptet, vagy mindenképpen kell a kivizsgálás?

Legjobb válasz: Ezt általában az orvos határozza meg, de ha jól tudom a háziorvos is ír ki gyógyszert. De inkább menj el nõgyógyászhoz az a biztos, az se baj ha megvizsgál legalább tudod hogy minden rendben van.

Ezt általában az orvos határozza meg, de ha jól tudom a háziorvos is ír ki gyógyszert. De inkább menj el nõgyógyászhoz az a biztos, az se baj ha megvizsgál legalább tudod hogy minden rendben van.
Nem megbízható. Csak akkor használd ha nem gond hogy mégis jön a baba. Szerintem ma beveheted az elsõ szemet. Háziorvos is ír föl fogamzásgátlót, ha már szedtél akkor lehet kiadja a receptet, de becsületes doki elküld vérvételre.
10 hónapja szedem, mindig a használati utasításnak megfelelõen, és nekem bevált. Kérdezd meg te is a nõgyógyászodat. Ami a kivizsgálást illeti, ha akkor lát elõször, és nem vizsgál ki, akkor hanyag orvos. Számíts rá, hogy megnéz, amivel semmi gond nincs, a rákszûrés sem ártott még meg senkinek.
sztem tök mindegy
egyforma mind a kettõ.a phatentex oval az olcsóbb.ennyi a különbség

Van valakinek tapasztalata a Pharmatex hüvelytablettáról? Sokat olvastam róla és nem tudom kinek higgyek. Az is érdekelne, hogy az orális szex megengedett-e mellette.

Legjobb válasz: Ha meghallom hogy pharmatex,kiráz a hideg is.. A hüvelykrémrõl lebeszélnélek,mert abortusz lett belõle..

Ha meghallom hogy pharmatex, kiráz a hideg is.. A hüvelykrémrõl lebeszélnélek, mert abortusz lett belõle..
Ha nem akarsz gyereket, akkor max kiegészítésként használd.
Én csak hallottam róla, de nem merném kipróbálni.

Mi történik olyankor, hogy ha a lány nem helyezi elég mélyre a Pharmatex kúpot? Egyáltalán honnan tudja, hogy "elég mélyen" van?

Legjobb válasz: Annyira mélyre kell felhelyezni, amennyire tudod. Mint egy tampont, addig, amíg ér az ujjad.

Annyira mélyre kell felhelyezni, amennyire tudod. Mint egy tampont, addig, amíg ér az ujjad.
Szerintem ezt érezni lehet, de ha mégsem így lenne addig tolja ameddig csak felér.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!