Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom hogy a (18235 db)

Egy bandázst szeretnék magamnak venni már ki is néztem hogy melyiket de nem tudom hogy a szüleimnek hogy mondjam meg hogy én azt nagyon szeretném, anyukámnak már mutattam és fel is hozogattam hogy jó lenne de nem tudom hogy megvenné-e?

(Anyukám rendes, megértő, aranyos. De nem tudom hogy hogy reagálna rá) Hogy-hogy kérdezzem mégis meg?

Legjobb válasz: Mond neki, hogy akkor is edzel, ha nem vesz neked, csak úgy szétmennek az ízületeid, de ha megveszi, úgy teljesen biztonságosan tudod csinálni.

Mond neki, hogy akkor is edzel, ha nem vesz neked, csak úgy szétmennek az ízületeid, de ha megveszi, úgy teljesen biztonságosan tudod csinálni.
Válassz egy olcsóbb fajtát

Egy rövid kapcsolatom volt egy nővel, és szeretném újra megtalálni. Nem tudom hogy a kapcsolatnak volt e következménye. Nem sokat tudok róla. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Milyen következményekre gondolsz? Telefonszáma nincs meg? Nevét tudod? Közösségi oldalakon próbáltad már keresni?

Milyen következményekre gondolsz? Telefonszáma nincs meg? Nevét tudod? Közösségi oldalakon próbáltad már keresni?
Közösségi oldal, közös ismerõsök, ilyesmi
A kérdező hozzászólása: mivel egy gyenge pillanatban intim viszonyban voltam vele ezért ennek lehet következménye, bár védekeztünk, de 100% bizonyosságot szeretnék. a közösségi oldalakat már megnéztem de nincs kiindulópont csak az hogy egy tetoválás volt a hátán (kígyó) Nincs valamilyen praktika amivel bevonzhatnám az igazságot, választ, vagy a nõt?

Nem tudom hogy a barátnőm elélvezett-e. De ő azt mondja igen. Mért nem látom jeleit?

Az a problémám már 16 hónapja vagyunk 1 üt és még egyszer se láttam rajta hogy elélvezett-e.De ? aszt mondja igen,de attól félek csak miattam mondja aszt mert akkor nagyon elszomorodnék.

Legjobb válasz: Úgy kell írni: együtt, és AZT. Lehet, hogy csak nem akar megbántani és azért mondja, hogy igen. Ha nem mondja, hogy mit csinálj másképp akkor nem nagyon tudsz mit tenni. Próbálj ki más pózokat esetleg elégítsd ki szájjal. Hátha úgy jobban sikerül. Kérdezd meg mit szeretne. Ha egy lánynak orgazmusa van akkor azt belül érzed mert összerándul a hüvelye. Vagyis az izmok benne. Kívülrõl kb annyi vehetõ észre, hogy gyorsabban lélegzik meg nem tudom... :D gondolom csak észre lehet venni. Persze lehet, hogy õ így megy el. De szerintem az beválhat, ha megpróbálod másképpen kielégíteni mint eddig. Ja és remélem tudod, hogy nem 2 perc alatt van meg mint nálad, neki kellhet 20-30 perc is. Legyél türelmes vagy bele se kezdj.

Úgy kell írni: együtt, és AZT. Lehet, hogy csak nem akar megbántani és azért mondja, hogy igen. Ha nem mondja, hogy mit csinálj másképp akkor nem nagyon tudsz mit tenni. Próbálj ki más pózokat esetleg elégítsd ki szájjal. Hátha úgy jobban sikerül. Kérdezd meg mit szeretne. Ha egy lánynak orgazmusa van akkor azt belül érzed mert összerándul a hüvelye. Vagyis az izmok benne. Kívülrõl kb annyi vehetõ észre, hogy gyorsabban lélegzik meg nem tudom... :D gondolom csak észre lehet venni. Persze lehet, hogy õ így megy el. De szerintem az beválhat, ha megpróbálod másképpen kielégíteni mint eddig. Ja és remélem tudod, hogy nem 2 perc alatt van meg mint nálad, neki kellhet 20-30 perc is. Legyél türelmes vagy bele se kezdj.
ez 1 orok titok :)
Kell lennie jelnek, ha nem látod õket, annak több oka lehet. A lány nem izgult fel eléggé.Ajánlom a hoszabb elõjátékot. Mivel a lányok nem valami tárgyak, ezért mindenkit kicsit másképp lehe felizgatni. Ismer med a testét, kísérletezz, figyeld meg mire, hogy reagál. Ne szomorodj el, ha valamit kevésbé élvez, azt keresd meg mi a jó neki. Ha a lány elélvez miközben szeretkeztek, érzed hogy elkezd szûkülni a hüvely, ezt te úgy fogod átélni, hogy hirtelen egyre jobban élvezed õt, és nem sokára elmész.Ilyenkor nekik még kell egy kis idõ hogy eljussanak a csúcsra. Sajnos hajlamoska lemaradni. Gyakorolni kell a késleltetést. Azon múlik minden, hogy mennyire ismered meg a partnered.
Ha egy nõ elmegy annak nem feltétlen van jól látható jele. Maximum hirtelen valamivel nedvesebb lesz, ellazul vagy épp összeszorul a hüvelyizma. De ugye a nedvesedés és a hüvelyizom is nõnként változó. Sosem biztos, hogy észreveszed. Ha nem lenne neki jó, biztos mondaná, ha meg mégsem, akkor megérdemli. :)
Haaat lehetseges h fel elmonani nehogy megbancson:-s de lehet h oo elment es igazat mond ezt igy pontosan nm lehet megmondani:-??
A kérdező hozzászólása: Most tudtam meg hogy megcsalt:(((((( És nem tudok aludni.:S


Fogszabályozót szeretnék, igazából áttlátszót de nem tudom hogy a tb támogatja-e, Ha igen akkor mennyibe kerülhet?

16/F

Legjobb válasz: igen támogatja. nem tudom az átlátszó mennyibe fáj így

igen támogatja. nem tudom az átlátszó mennyibe fáj így

Venni szeretnék az autómba egy rádiót csak azt nem tudom hogy a csatlakozók megfelelőek-e magyarul megveszem a rádiót és bele is tudom tenni rögtön a másik helyére vagy még kell vennem valami átalakítót?

Így néz ki jelenleg a Rádió helye :

Legjobb válasz: Üdv Hogy ha ebbõl a beszerelõ keretbõl ügyesen ki tudod pattintani az iso és az antenna csatlakozót akkor a most kapható rádiókkal össze tudod kötni mert mindegyiken iso csatlakozó van (lehet hogy egy antenna átalakítóra szükséged lesz)

Üdv Hogy ha ebbõl a beszerelõ keretbõl ügyesen ki tudod pattintani az iso és az antenna csatlakozót akkor a most kapható rádiókkal össze tudod kötni mert mindegyiken iso csatlakozó van (lehet hogy egy antenna átalakítóra szükséged lesz)
A kérdező hozzászólása: Hmm :D Köszönöm a választ :)

Szerintetek miért mondta a volt barátom azt, hogy ronda a pasi akivel az egyik képen vagyok facebookon? (nem tudja, hogy a barátom)

Legjobb válasz: 1. féltékeny 2. lehet, hogy tudja és féltékeny 3. nem tudja és féltékeny 4. csak hogy idegesítsen 5. álmos vagyok

1. féltékeny 2. lehet, hogy tudja és féltékeny 3. nem tudja és féltékeny 4. csak hogy idegesítsen 5. álmos vagyok
Rossz neki hogy most nem õ fúr téged :D
Elõzõ nap kinyírta az exedet WOW-ban, és ezért most morci.
lehet, hogy tényleg ronda?
öööö mer ronda??????
Szerintem irigy hogy nem õ dug!

Üdv! Előkészülök a holnapra és nem tudom hogy a krumplit előre megpucolhatom-e? Azt tudom hogy víz nélkül be barnul, de azt nem hogy mi lenne ha vízbe raknám holnapig?

KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK! :-)

Legjobb válasz: ha gondolod, hogy ezzel elõbbre leszel, tedd hideg vízbe, hogy ellepje. nem fog megbarnulni. ha sütni akarod, szeletelés utén jól szárítsd le egy konyharuhával, és utána süssed forró zsirdékban. ha nem sült krumpli lesz belõle,leöblítve felteheted fõni. Neked is boldog karácsonyt:)))

ha gondolod, hogy ezzel elõbbre leszel, tedd hideg vízbe, hogy ellepje. nem fog megbarnulni. ha sütni akarod, szeletelés utén jól szárítsd le egy konyharuhával, és utána süssed forró zsirdékban. ha nem sült krumpli lesz belõle, leöblítve felteheted fõni. Neked is boldog karácsonyt:) ))
A kérdező hozzászólása: Pürét akarok!Azért lennék elõrébb mert nem kéne holnap a pucolással szuttyognom!
A kérdező hozzászólása: Csak éppen nincs idõm olvasgatni...
Na ne mondd! :)
A kérdező hozzászólása: Na deeee!:)
Igen, ki tudja költeni.
nekem a madaraim galambok, gerlék most egy pár napja keltek ki de ez nagyon egyed függõ mert volt olyan madár amelyik fiatal volt és nem ülte meg rendesen a tojást több ideig magára hagyta és ezekbõl nem is lett semmi.meg utána attól is függ hogy menyire vigyáz a kicsire a fiataloknál szokott általában nagyon ritkán probléma lenni hogy több ideig egyedül hagyja és ily módon nagy az esélye hogy elpusztulnak.de normális estben nem lehet gond
Elméletileg kitudja õket kelteni. Arra ügyelj, hogy ilyenkor elhúzódhat a kelési idõ akár 1 héttel is. Szóval ne dobáld ki a tojásokat ha nem kelnek a megadott idõben. Egyébként az odukat nyugottan rakd fel és majd a madarak eldöntik, hogy akarnak-e költeni vagy megvárják a melegebb idõt. Remélem segítettem.
Megtudod csinálni, de minimum 2 festét kell hozzá, mármint az ombréhez.
Én inkább fodrászra bíznám a helyedben.
igen meg lehet csináltatni de inkább bízd fodr5ászra. Nekem meg volt csináltatva de én visszafestettem sötétbarnára (nekem nem állt jól)
én a hondát választanám
Japánokkal általában sok baj nincs. És Toyotát (valami kis Corollát) vennék, de ez kb az android vs iphone vita :) Itt nézz körül: http://nepitelet.hu/autok/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
mitsubishi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!