Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom furán érzem magam (7 db)

20. -ára nem várom, furán érzem magam. Görcsöl a hasam, fáj a derekam amenzeszem is mindig normális, nem ilyenek a menzesz elötti tüneteim. Tudom még korai, de lehethogy?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok, szia! Nem tesztelek, olyan sokszor láttam már 1 csíkot, és az nagyon kiábrándító! Inkább várok türelemmel, de lehet csak 1-2 napig, mert gabriel van itthon és azt mondják az érzékenységre nagyon jó. Cicifájás változatlan, de semmi egyéb jel. Többiek, hogy vagyok?

Elõzõ vagyok, szia! Nem tesztelek, olyan sokszor láttam már 1 csíkot, és az nagyon kiábrándító! Inkább várok türelemmel, de lehet csak 1-2 napig, mert gabriel van itthon és azt mondják az érzékenységre nagyon jó. Cicifájás változatlan, de semmi egyéb jel. Többiek, hogy vagyok?
Ez méh nagyon korai bármilyen terhességre vonatkozó következtetést levonni, szerintem türelmeskedj és ne koncentrálj ennyire rá, egy hétig még úgysem kaphatsz egzakt választ. Lazíts, mert ha sikerült a dolog, akkor most a nyugi a legfontosabb, Magne B6 segít nyugiban lenni és ha sikerült a megtermékenyülés még a beágyazódást is segíti.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen aranyos vagy hogy nyugtatsz de már elég régota szeretnénk babát, éshát persze higymost ideges vagyok hogy milehet ez, sosem éreztem még igy magam , éshát persze hogy reménykedem.Tudom csalodhatok is mint eddig minden honapban, de a reményhalmeg utoljára
rossz hozzáállás (elsõ vagyok), szerintem ez most különleges hónap, mert lehet, hogy sikerül, én is paráztam, amikor összejött- tök feleslegesen. Teljesen megkavartam magam, már annyira összekeveredtem, hogy azt sem vettem észre, hogy terhes vagyok. vedd lazábban, mást nem tudok tanácsolni, nézz valami romatikusat, bújj össze a pároddal, ......valentin napozz, bármit, ami nem a gyerekkel kapcsolatos. Egy hétig éld bele magad, bízz abban, hogy sikerült- a csalódás nem ezen múlik, az egy átparázott hónap után is sokkol, ha megjön, nem lesz kevésbé rossz, mert nem hittél benne, ahogy attól sem lesz rosszabb, ha beleéled magad. Csak közen szépeket gondolsz és boldog vagy, mert ha csak egy kicsit is anyának érzed magad.
Szia! Ha más mint mensikor, akkor lehet. Én is 20-ra nem várom! Nekem semmi tünet, csak egy, de az felülmúl mindent: a melleim annyira, de annyira fájnak!! már éjjel sírhatnékom volt mikor felkeltem, hogy kimenjek a wc-re, annyira fájt, pedig alig mozdultam. Mensi elõtt szokott pár nappal, de már 5-e óta fáj, és egyre jobban. Van otthon 2 tesztem is, de még várok vele. Szorítsunk egymásnak!:)
A kérdező hozzászólása: sZIA nekem nemfajnak a melleim, de a hasam görcsöl, a menzeszemkor nemszokott ilyen lenni, vagyis nem ilyen korán, nemtudom hogybirod hogy nemcsinálsz tesztet, én nembirnám ki igaz énsem csináltam még, félek nemakarok megint csalodni, de azért szoritok neked SZIA

A párom testvérének kisbabája született pár napja. Én meg annyira furin érzem magam, olyan féltékenység féle meg irigység vagy nem is tudom. Nagyon furcsán érzem magam. Miért van ez így?

A párom testvérének kisbabája született pár napja.Én meg annyira furin érzem magam,olyan féltékenység féle meg irigység vagy nem is tudom:S nem olyan jó érzés:( Én is szeretnék majd kisbabát(még azért jó pár év múlva:) De most olyan furcsán érzem magam:(

Legjobb válasz: egyszer volt 1 hosszabb 5 éves kapcsolatom.nos a csajom nõvérének is gyereke született.elkezdett gyötörni h legyen gyerek de nem akartam fiatalok voltunk.hamar lekoccolt mással aki akitöl hamar gyereke is lett,de rossz kapcsolat lett belöle s vége lett.nos szerintem ez tudat alatt benne van a nõkben kitör az anyai ösztön.de gondold végig azért azt is mennyi felelõsséggel jár 1 gyerek s nyugodj meg van még idõd.

egyszer volt 1 hosszabb 5 éves kapcsolatom.nos a csajom nõvérének is gyereke született.elkezdett gyötörni h legyen gyerek de nem akartam fiatalok voltunk.hamar lekoccolt mással aki akitöl hamar gyereke is lett, de rossz kapcsolat lett belöle s vége lett.nos szerintem ez tudat alatt benne van a nõkben kitör az anyai ösztön.de gondold végig azért azt is mennyi felelõsséggel jár 1 gyerek s nyugodj meg van még idõd.
nem alszol rosszul meg keveset?
ezt mér tõlünk kérdezed?
szedsz valamilyen erõs fájdalom csillapítót/altatót, esetleg nyugtatót? mert azok okzhatnak ilyen tüneteket, még ha nem is rendszeresen szeded,
A kérdező hozzászólása: Huh köszönök mindent mindenkinek, csupán 1 kérdésem lenne hogyan lehet ezt, vagyis a fõ kérdést kitörölni???


szókeresõzz
Én ösztönösen rá szoktam markolni a cickóimra :D 24L
megnézem a híradót!
14 bocs, nem voltam világos, szóval: akkor csinálja ezeket ha jól csinálom, ha nem jól csinálom akkor mondja meg hogy szar, és ne dicsérgessen mert az nekem se, neki sem jó.
ma 18:53 hidd el ha jol csinálod akkor könyörögni fognak ;)... ha nem akkor...
Könyörögjön hogy ne hagyjam abba, és kérjen még még és még. Simogassa vagy húzza a hajam, szorítsa a kezem. Ezt szeretem. 23/F
fogom a haját, simogatom a karját, gyûröm a lepedõt stb...
Én simogatni szoktam közben a haját és/vagy a kezét
a hajtúrás tényleg jó ötlet én baártnöm is a csuklomat szorongatta és egyszer azért kellett abahagyni mert olyan erösen kapta el, hogy felsértette a csuklomat és eltalálhatott valami ideget amitöl feljajdultam ö meg bepánikolt mert azt hitte "odalent" van valami para... fiatalok voltunk és buták. De ez volt benne a szép. :)
én általában szorítom a kezét :D Csak néha már fáj neki, annyira erõsen fogom :D
Túrj a hajába, mozgasd a fejét. Én imádom ha irányít közben, ja és a kézszorítós is jó ötlet, az erõsségbõl tudom jó úton járok hogy neki is nagyon jó legyen. Jobb adni mint kapni :D 23/F
Azt csináld, amit szeretnél, amit érzel, ami jó Neked!
én az ágyat markolom... úgy nem lesz senkinek baja :D
az elsõhöz hasonlóan én is szorítom a kezét :)
Fantázia?
69?
ez engem is foglalkoztat :D vagy fõleg az h hova nézzek, mer ha rá nézek akk félek h hülye fejem van ( viccen kívül)

Mmit jelenthetnek ezek a dolgok? Furán érzem magamat ebben a helyzetben! Nem tudom, hogy mi lehet ez! Többi lent!

már egy csomó dolgot előre láttam, csak így gondolkozok, és beugrik egy kép néha, és az utána meg is történik. pl.: édesapámnál voltam egy hétvégén ( a szüleim elváltak ) és láttam a garázsba egy kötelet. Csak egy kötél volt. Amikor viszont hazaértem, mondtam anyának, hogy apa fel fogja akasztani magát. Ez meg is történt rá 4 napra. sok ilyesmi volt még, meg apróságok is. mi lehet ez? vagy mit jelenthet?

Ma voltam nst-n nem mértek fájásokat, de pár órája furán érzem magam.2napja megy a hasam, melegem van szédelgek. A hasam alja szurkál már pár orája. Honnan tudom hogy fájás vagy a baba feje illeszkedik?

Mert a doki azt mondta hogy azért szurkáll

Legjobb válasz: Én is mindig attól féltem,hogy majd összetévesztem de hidd el,hogy nem lehet. Mert az görcsölni fog,elõször általában rendszertelenül aztán majd egyre sûrûbben jönnek a fájások. Nekem egybõl 7 perces fájásokkal kezdõdött. De az is lehet,hogy neked a magzatvíz folyik el elõször.

Én is mindig attól féltem, hogy majd összetévesztem de hidd el, hogy nem lehet. Mert az görcsölni fog, elõször általában rendszertelenül aztán majd egyre sûrûbben jönnek a fájások. Nekem egybõl 7 perces fájásokkal kezdõdött. De az is lehet, hogy neked a magzatvíz folyik el elõször.
Nyugi, nem fogod túl késõn észrevenni.Hidd el, fog annyira fájni, hogy tudd mi az.Nekem este indultak be a fájások, és már reggel éreztem, hogy valami lesz, mert olyan máshogy éreztem magam. A hasmenésre meg mondjuk fõtt enyhén sós krumplit egyél.A szülést jelzõ hesmenés az a fájások kezdete körül jelentkezik, ha van. Meg azokban a fájásokban rendszer van.A nagykönyv szerint 20 majd 10 majd 7 majd 5 majd 2-3 majd már te sem emlékszel hány percenként kell jönniük.Nah most ezzel szemben nekem rögtön 2-3 percesek voltak, és így is eljátszottunk 7 órát mire szülésre került a sor.Ha jól sejtem elsõ babás vagy.Az eddigi legrövidebb ideig tartó elsõbabás vajúdás 6 óra volt azoknál az anyukáknál, akiket én ismerek.Aztán jöbök én a hét órámmal és utána mindenki 10en felül van.Tehát lesz idõd rájönni.A szülés nem olyan mint a filmekben, hogy jön egy fájás, majd még a taxiban megszül a nõ a kh felé.
Amíg a fájás elviselhetõ érzés, "olyan majdnem megjön", addig jóslófájás. Amikor már erõs és úgy érzed, és érzed, hogy megfeszül a méh kb. olyan 30-40 mp-ig, na az már vajúdás. Én azt vallom, hogy inkább idõben induljon az ember a kórházba, mert minden szülés idõtartama más és más, én elsõ babánál 1 és fél óra szültem meg. Itthon elfolyt a magzatvíz és egybõl 5 perces volt a fájás, majd röviddel utána 2 perces. Lehet, hogy nem általános az én példám, de senkinél nem lehet elõre tudni, hogy hogyan zajlik majd. A szúrkálós érzésed valóban a baba illeszkedésétõl lehet, a szülési fájdalom más jellegû, az a méh összehúzódása által okozott kisugárzó fájdalom, amit a hasadban érzel inkább nem ott lent. Remélem tudtam segíteni egy kicsit a kérdésedben. 39 hetes kismama
Aszurkálás valószínû tényleg az illeszkedéstõl van.Akeményedéseket figyeld, akkor is ha nem fáj.Nekem elsõ baba volt és az elsõ fájástól számítva 1 órán belül kint is volt.Én magam is csodálkoztam.Elötte persze keményedtem, de nem fájt egy picit sem.Szóval ha rendszeresen keményedsz, akkor jobb ha bemész a kórházba, vagy ha szivárog a magzatvíz.Nem feltétlen kell fájnia a vajúdásnak szerencsére.A tüneteid normálisak, de akár még2-3 hétig is eltarthatnak.Csak a szülés közeledtét jelzik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
Allitolag a nem igazi fajasok meleg zuhi hatasara, lepihenesre abbamaradnak, az igaziak nem.

Nem tudom olyan furán érzem magam mióta megtudtam hogy terhes vagyok. Lehet hogy nem fogom szeretni a babám?

Mikor még nem tudtam hogy terhes vagyok, szinte irigy voltam mikor megtudtam hogy a rokonságban, vagy a baráti körben valaki terhes vagy netán már szült. Most meg egyszer?en nem tudok neki örülni. Mióta nem szedem a gyogyszert mindig szomorú voltam ha megjött, most meg alig vártam hogy megjöjjön de mégse. Fog ez még változni? 5 hetet töltöttem.

Legjobb válasz: Hormonok. Ne aggódj. Biztos, hogy szeretni fogod a babád.

Hormonok. Ne aggódj. Biztos, hogy szeretni fogod a babád.
Semmi baj! Meg vagy ijedve a körülményektõl. A terhesség nagy munka és pszichológiailag sem könnyû felfogni hogy nemsokára lesz babád. Gondolj arra hogy egészséges lesz, nem lesz baj, és csomó mindenre megtaníthatod és mindenki szereti majd, még én is pedig nem is ismerem. Dehát lehet egy kicsit nemszeretni? Majd akkor jusson eszedbe amikor fordul a gondolatod és mindennél jobban akarod. Én több hétig azt álmodtam, hogy elvetélek és a kezemben fogtam azt a pici valamit, és hidd el nagyon örülte, hogy felébredtem és tudtam hogy ott van.
Szia! Nem lehet, hogy csak megijedtél? Hiszen egy új élet növekszik benned, akiért életed végéig felelõsséget kell vállalj! Ez mindenképp csodálatos dolog, de hihetetlen sok minden meg fog változni és felnevelni egy gyermeket nagy kihivás, és ez hirtelen meghátráltál. Szerintem ne aggódj emiatt... és persze meglehet, hogy a hormonok is bejátszanak az érzelmi hullámaidba! Biztosan meg fog változni!
Pont így voltam én is mint te. Nagyon vártam, hogy végre terhes legyek, mikor meg az lettem, nem örültem neki. Ez eltartott néhány hétig. Utána viszont repkedtem a boldogságtól, és nagyon büszke voltam a pocakomra.
Szia! Pont így vagyok, mint Te! Már megijedtem, hogy velem nem stimmel valami, de ezek szerint azok a fránya hormonok, meg kedvetlen is vagy, igaz?! Talán pár nap, vagy hét és megváltozik! Boldog babavárást! 6 hetes kismami
Én még nem vagyok terhes, csak próbálkozunk, de nálam ez máris jelentkezik, látod, vannak nálad bolondabbak! :-D
Ne aggódj én is igy voltam pár hétig, kb a 6-tól a 9-ig. Aztán már nagyon vártam, és amikor mér a 12 hetes Uh-n megláttam a kicsi ember formáju magzatot akkor a könny is kijött a szemembõl. 23 hetes kismami
szintén még nem vagyok babás, nagyon szeretnék már pedig!de az érzés meg van bennem is!ha poz.lesz a teszt, tuti beroncsizok!!!
Fog változni bõven.Szinte hihetetlen ragaszkodás lesz benned.Én is így voltam.10 hetesen szakítottunk a párommal (Én voltam hülye, illetve a hormonok.Elküldtem és úgy éreztem végleg vége, nekem nem kell ez a pasi.23 órán keresztûl tartott a különlétünk.)Akkor még el lehetett volna vetetni, de nem tettem volna meg.Addigra már megszerettem.Amikor megmozdul, onnantól meg imádod.Minnél erõsebben érzed, annál jobban.Már a pocakban lehet vele játszani, ismerkedni vele.Lesznek még furcsa érzéseid, de ez természetes.Mindig más jelentkezik a terhesség alatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!