Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom felhúzni (47 db)

A tökünkön alul van az az akármi amitől a bőrt nem lehet felhúzni. Az el fog szakadni vagy mi lesz vele? Mert addig nem tudod felhúzni, ameddig az ott van. Hogy van ez?

Legjobb válasz: Ha a fitymafékre gondolsz: nem szakad el, de ha igen akkor az vérzik és k*rvára fájni fog, és hosszú ideig gyógyul. Ha rövid, és amiatt nem tudod hátrahúzni a fitymát teljesen, akkor egy mûtét során szakszerûen megoldják, hogy ne legyen vele bajod. De legalább a saját testedet ismerhetnéd annyira, hogy normális kifejezd mire gondolsz.

Ha a fitymafékre gondolsz: nem szakad el, de ha igen akkor az vérzik és k*rvára fájni fog, és hosszú ideig gyógyul. Ha rövid, és amiatt nem tudod hátrahúzni a fitymát teljesen, akkor egy mûtét során szakszerûen megoldják, hogy ne legyen vele bajod. De legalább a saját testedet ismerhetnéd annyira, hogy normális kifejezd mire gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Igen, de ez felnõttkorba nem fog jól jönni nekem, mert családot szeretnék! Így nehéz lesz...
Nekem is ilyen van, bár nem olyan durván, mert fel tudom tõle húzni, csak ha merev, akkor szinte egybõl vissza húzza. Én 18 vagyok, szóval én szülõk nélkül fogom megoldani szerintem, de nem nagyon visz rá a lélek h foglalkozzak vele, mert lusta is vok meg nem annyira égetõ a probléma. Na m1 valamikor meg kell csináltatni...
A kérdező hozzászólása: Biztos azt mondanák, hogy "ne találgass már" (ezzel anyumat értem). Apumnak elõbb mondtam el üzenetben (õ külföldön lakik, de találkozunk...) Legyen mûtét, vagy bármi, csak oldódjon meg a probléma!!!
Azzal bizony orvoshoz kell menni, és egy beavatkozással oldható meg. Mi az hogy a szüleid kiröhögnének? ezt ugye most nem mondod komolyan?
A kérdező hozzászólása: Volt már orvosi vizsgálat - kérdezte a doki: fel tudod húzni? Mondtam: - Igen, de k*rva hülye voltam...
Beszélj csak az egyikükkel, amelyik szülõdet komolyabbnak gondolod. Szerintem apukáddal, mert mégis ez férfi dolog és rögtön fogja tudni, hogy mirõl van szó. Ne szégyelld, ha most nem mondod el, akkor késõbb tényleg ciki lesz.
A kérdező hozzászólása: És mégis milyen szavakkal mondjam el? :(
Valószínûleg kiröhögnek majd... Legfeljebb mondd azt hogy szégyenlõs vagy elõttük, de ne hülyeséget kombinálj bele a dologba és helyezd háttérbe az egészet. Ha nem csinálsz semmit, mert nem akarsz, akkor majd úgyis lesz iskolai vizsgálat, ahol kiszúrják ezt, vagy legalább jelzed hogy gond van. Magától ez nem fog megszûnni, viszont ahelyett hogy az emberek a lehetõ legrövidebb idõn belül túl lennének a kellemetlen dolgokon és megoldanák a problémát (vagy más késõbbieket is), és megnyugodnának, ahelyett általában elbagatellizálják vagy elodázzák, évekig húzzák a dolgot, amikor már tényleg muszáj beavatkozni, és esetleg rosszabb eredménye van a dolognak, mert korábban nem foglalkoztak vele. Ezt most magadra is veheted, mert pont ezt kezded csinálni. Azt pedig ne várd el, hogy majd meg fognak nyugtatni, hogy úgy sincs semmi gond, vagy ellenkezõ dolgot mondanak (ha ezt várod) mert ha már feltetted a kérdést, akkor te is tudod hogy ez így nem jó.
A kérdező hozzászólása: Próbálom mindig felhúzni (mikor áll), de nem merem megerõltetni mert félek, hogy elszakad és az k*rvára fájna. Szüleimnek pedig nem merem mondani mert kiröhögnének...
akkor valószínû a fitymaféked rövid Vizsgáltasd meg orvossal!!! Ha mûteni kell az 5 perces ambuláns beavatkozás, helyi érzéstelenítéssel. 1-2 hét sebgyógyulás, (szexre kb 1, 5-2 hónap kerülhet sor, enyi a teljes gyógyulás) gondolom nálad ez utóbbi még nem áll fenn, úgyhogy talán neked is könnyebb lenne, ha most derülne ki, ha mûteni kell. Mert nem biztos: "Tizennyolc éves korig szülõi beleegyezés kell, sõt a szülõnek el kell kisérnie vizsgálatra. Kis fokban rövid fékkel csak akkor van teendõ, ha panaszt okoz. Óvszer nincs hatással a rövid fékre. A rövid fék nincs hatással a pénisz növekedésére, ha nem fáj nincs vele teendõ."
A kérdező hozzászólása: Még csak 13 éves vagyok... De mikor nem áll fel, akkor fel bírom húzni - mikor áll, akkor nem...
Ha emiatt nem tudod, akkor vagy fitymaszûkületed van, vagy pedig rövid a fitymaféked, mindkét esetben urológus tud segíteni. Hány éves vagy? Mert általában fájdalmas szexuális élettel járhatnak ezek a problémák, ezért érdemes hamar orvoshoz fordulni. Ráadásul nem higiénikus, mert a fityma alatt minden szütyi ottmaradhat, és begyulladhat...
Ez nem idõhöz, idõszakhoz vagy korhoz kötve. Bármikor fel kell tudnod húzni és vissza le 1-2 éves kortól, mert az a normális állapot. Ha nem sikerül, két oka lehet: - rövid fitymafék: mûtéttel megoldják - fitymaszûkület: mûtéttel megoldják Magától egyik sem múlik el, mert a fitymafék nem fog nyúlni. A fitymaszûkületet valamilyen krémmel meg lehet próbálni oldani, de ha nem sikerül, akkor orvosnak kell közbeavatkozni. Ha halogatod a dolgot, és pont fejlõdésben vagy, akkor a növõ makkot leszorítja a fityma, ami nem csak fájdalmas, de káros is. Eltitkolni sem lehet, ezért vannak az iskolai szûrõvizsgálatok, hogy megelõzzék a késõbbi problémákat. Ha kicsúsztál ebbõl az idõszakból, és már senki nem veheti észre, akkor érdemes jelezni a szülõnek vagy orvosnak, ha kiskorú vagy, vagy egyedül felkeresni egy urológust, ha nagykorú vagy.
A kérdező hozzászólása: Akkor mikor fogom tudni rendesen felhúzni a bõrt?
Na sikerült megoldani kedves kérdezõ? Mert nekem is ez a problémám és kiváncsi vagyok mi történt veled.

Miért nem tudom felhúzni rendesen a bőrt?

Amikor áll a péniszem nehezen félig vagy pedig néha sikerül felhúzni a b?rt.És nagyon feszít a makkomon ami rajtvan b?r ahogyan húzodik.És amikor sikerül felhúzni elegedem és akkor egyb?l vissza ugrik a makkhoz

Legjobb válasz: felhúzni vagy lehúzni? :D Szerintem lehúzni érted, fitymaszûkület lehet, menj el dokihoz, de ha egybõl metélni akar, elõbb kérdezd meg más lehetõségekrõl :).

felhúzni vagy lehúzni? :D Szerintem lehúzni érted, fitymaszûkület lehet, menj el dokihoz, de ha egybõl metélni akar, elõbb kérdezd meg más lehetõségekrõl :) .
A kérdező hozzászólása: Mert ez ilyen súlyos lehet? De néha feltudom húzni sõt ma is feltudtam.
Nekem is ilyen volt. Lebírtam húzni, de akkor úgy fájt, mintha harapófogóval szorongatnák. Elmentem dokihoz, mondta metélés lesz, így utólag derült ki hogy 1001 más módja is lett volna.. Szóval ne hagyd magad. És igen, ha nem mész el súllyosbodhat, de ne hagyd magad csak úgy metélni!
A kérdező hozzászólása: Mint például mi történhet?
A kérdező hozzászólása: De ez nem befolyásolja azt hogy lehet e gyerekem igaz?
Ha szûkületed van, és dugni akarsz, akkor elõfordulhat, hogy szex közben úgy hátracsúszik, nem tudod majd visszahúzni.
Magyarul nem tudod hátrahúzni a makk mögé a fitymádat... ez bizony fitymaszûkület.
De a bõr az maga a fityma... Kis képzavart érzek :D
A kérdező hozzászólása: Rendben, rajzolok xD : mondjuk ilyen egy pénisz --> 8=====D= , a 8as a heregolyók az = a bõr, a D a fityma. Mint a képen is látszik nincs felhuzva a bõr a nemi szerven. Tehát nekem ilyesmi bajom van. Ha nem elég privibe képet is küldök.
naszóval... a D (a bõr alatti, érzékeny feje a pénisznek) az a *makk*. A makkot fedõ bõr neve (a túllógó résszel egyetemben) pedig a *fityma* :)
A kérdezõ letolt - talán jogosan - , mert szerinte: "A fityma szûkületben szenvedõk egy részének nem szûkül a fitymája. Nézz utánna, és ne kritizálj egybõl." Tud segíteni valaki utánanézni, hogy hogyan lehetséges fitymaszûkület anélkül, hogy a fityma szûkûlne???... (Ez kb. olyannak hangzik, hogy valakinek fejfájása van, anélkül, hogy lenne feje ...)
Azt hiszem maga a kérdezõ adta meg az egyik lehetséges választ: "csak a borral van gond." Hát a borral bizony lehet gond, 2 liter után már másképp áll a fityma is... :D
A kérdező hozzászólása: Hehe. Ez jó, amúgy az oldalon is szétnézhetsz, vagy wikipédián, de ott csak egy kép van.
A véleményhez a tiédet kellene látni, nem a wikipédiásét... :)
A kérdező hozzászólása: Skype, nem adat lopás hanem pont h egy ezekre a célokra való fiokomön keresztül mutatnám a bajt ( perverzeket/pedifilokat ne, privibe se). A címet priviben küldöm.
Add akkor priviben légyszí a skype-fiókót. Legjobb késõ délután lenne (de lehet késõbb is)
A legjobb az lenne, ha orvossal nézetnéd meg és nem az interneten!
A kérdező hozzászólása: A fitymámmal semmi baj sincs ( nem lett kisebb úgy értem, minden oké vele), akinek nem annyira világos annak leírom normálisan: szóvalnincs (vagy lehet hogy van) fityma szûkületem és a zárójelben azért írtam oda mert többen küldték priviben " ez biza az". Csak a bõrt nem tudom lehúzni, de nem tapadt oda, meg semmi, csak a borral van gond. (Ezúton is közlöm ne fikázz, ha nem tudsz segíteni ugord át a kérdést)
Csak nyugi! Piszkálódással ne törõdj! De abban igaza van, hogy nem egyértelmû, amit írtál. Azt írtad, hogy nem tudod felhúzni, amibõl arra lehet következtetni, hogy a fitymád szûk. Majd a zárójelben már azt írtad, hogy a fitymád nem szûkült. Akkor most melyik is pontosan?
A kérdező hozzászólása: Ja és nem azt írtam h fityma szûkületem van hanem h szerintem az. Kápis ?
Nekem is volt ilyen kb 16 évesen, aztán elkezdtem idõnként maszturbálni, és mára nincs semmi baja. Eleinte próbálkozz zuhanyzásnál, szép fokozatosan, ne fájjon nagyon.
Valószínûleg fitymaszûkületed van! Ha csak merev állapotban nem megy, akkor relatív szûkületed van. Ha lankadtan sem megy, azt abszolút fitymaszûkületnek hívják. De ha mégsem szûkület, lehet, hogy a fitymaféked rövid. Mindegyiket kezelni kell, mert a szûkület miatt nehezebb lehet a tisztálkodás, késõbb a nemi életben is akadályozhat, a fitymafék pedig a nemi élet során elszakadhat. Érdemes lenne megnézetni orvossal!
Életkorod is írhatnád .
A kérdező hozzászólása: Életkorom nem fontos, de ha igen 10-15 között. A probléma 1 éve jelenkezett.
Annyiból fontos a korod, hogy esetleg változhat-e még a helyzet...
Ha egy éve jelentkezett kb., akkor nem veleszületett szûkületrõl van szó (Ez ebben a korban már nem is jellemzõ). Tehát magától ez már nem fog helyrejönni. Szüleiddel beszéltél már errõl?
Adhatnál picit pontosabb leírást is akkor már. — Volt valaha olyan, hogy hátra tudtad húzni? Lankadtan mennyire ment hátra 1 éve, és mennyire ment hátra mereven? — Mi most pontosan a helyzet? Most mennyire megy hátra lankadtan és mennyire megy hátra mereven?
"Életkorom nem fontos, de ha igen 10-15 között" - hát vazze, azt sem tudod hány éves vagy :(
A másik meg: "fitymaszûkületem van, de a fitymám nem szûkült" - idiót....
A kérdező hozzászólása: Figyi, egyik kezdi másik folytatja. Jó h nektek nincs problémátok, nekem van. Nem kell szidni írj privit és megmondom. ennyi.
A kérdező hozzászólása: #24 természetesen elviszem dokihoz, csak megkérdem mire számítsak. :)
egy kukkot nem értettem. ez felér egy tippel?:D
A kérdező hozzászólása: Tehát amikor a vázpörit beakarom adni ollizni kell. és olli közben leteszem a lábamat a földre egybõl. ÉRTED? :D
A kérdező hozzászólása: Mármint a vázról veszem le a lábamat. És amikor ollizok képtelen vagyok fölhúzni a lábam.
fiam talán nem kellett volna láncfûrésszel maszturbálni
ugorj nagyon magasra kb 50cm és amikor a legmagasabban vagy akkor rúgd ki
Ti ennyire komolyan meg akartok halni ???
te sötét barom itt bunny van nem ollie hol élsz? szedd ki a deszkát a seggedbol
A bõrt valójában nem húzni, hanem hátra görgetni kell . Merev állapotban már kis szükületet jelez.A többi magyarázatot majd priviben .
Az, hogy olyan, mintha felgörgetnéd, az bizony teljesen normális, ne is aggódj miatta :) Az viszont, hogy mereven már nem megy hátra, az kevésbé normális, de lehet rajta javítani :) Mennyire nem megy egyébként?

Segítség! Nem tudom felhúzni a kisfiam kukiját?

1 éves 1 hete a dokinő felhúzta neki (nagyon sírt szegénykém) azóta minden fürdésnél próbáltam, de azt se tudom, hogy fogjam meg, mennyire ...

Legjobb válasz: kérd meg a nagymamát, vagy valaki rokont, hogy segítsen, ha ez nem lehetséges, akkor vidd el védõnõhöz/ dokihoz, hogy segítsen nem szégyen ilyen esetben a segítség kérés

kérd meg a nagymamát, vagy valaki rokont, hogy segítsen, ha ez nem lehetséges, akkor vidd el védõnõhöz/ dokihoz, hogy segítsen nem szégyen ilyen esetben a segítség kérés
Ne felj tole, nem fogsz kart okozni :-) A doktorneninek azert sirt, mert o felszakitotta neki valamennyire. A mindennapos fitymafelhuzas nem fajdalmas. Az egyik kezeddel megtamasztod a futyit a tovenel, a masik kezeddel pedig, a mutato es a huvelykujjad koze fogod a kuki tetejet, es hatarozottan, de nem szoritva lehuzod a bort. De egy kezzel is mukodik. Apukat is bevonhatod, legalabb a tanacsaival segitsen, ha a gyakorlatban esetleg nem is mer :-)
2 perc környékén beszélnek róla: http://www.youtube.com/watch?v=fwpKWHWbTp4 A gyakorlatban ha nem megy rendesen, jobb hozzáértõ tanácsát kérni, és jól megfigyelni, õ hogy csinálja. Sajnálom a picit, remélem, mielõbb helyrejön!

Merev allapotban nem tudom felhuzni a fitymam. Fitymaszükületem van? És ha igen akk nem lehetne ezt otthol elintézni?

Legjobb válasz: Mind két bátyámat megmûtötték, kellemetlen de ki lehet bírni. Egy vágás.

Mind két bátyámat megmûtötték, kellemetlen de ki lehet bírni. Egy vágás.
Ez már arra vall bizony .Otthon kevés esély van erre .
Mirõl beszélsz te itt 2 es. A fék átvágása az, de nem ez. A bátyáinak meg volt, most te következhetsz.Na majd akkor megtudod milyen is .
miért, láttad hogy néz ki neki? Nem biztos hogy azonnal körbemetélik!
*ahhoz, hogy válaszolni lehessen a kérdésedre, ...
Ha csak merev állapotban nem jön fel, akkor az nem vészes. Teljes körülmetélés egészen biztos, hogy nem kell. Ha valamelyik hentes ilyet ajánl, hagyd ott és keress másikat. Engem körülmetéltek, levágták az egész fitymát - amikor pedig nem kellett volna, csak nekik ez nyilván egyszerûbb - és azóta csak a baj van nekem emiatt. Szóval legyél nagyon óvatos!
A kérdező hozzászólása: Rendben.Koszonom mindenkinek.
Fürdéskor, ha már eléggé kiáztál amúgyis, akkor kezd el tornáztatni a fitymádat és lazulhat idõvel a fitymád és mindig hátrébb tudod majd kicsivel húzni, rendszeresen csináld és a legjobb ha merev már a péniszed és úgy tornáztatod.Amúgy orvosilag fityma plasztikával lehet a szükületet kezelni.

Miért nem tudom felhúzni a bőrt a hímvesszőmön ha áll? Lankadt állapotba feltudom.

Fitymasz?kület lenne?

Legjobb válasz: Nem azért mert körülmetéltek?:)

Nem azért mert körülmetéltek?:)
A kérdező hozzászólása: De most hogy így mondod a makkérzékenység ellen mit tudok tenni?=/
Menj el orvoshoz, de teljes körülmetélést ne hagyd mert csúnya lehet, meg érzékeny lehet majd tõle a makkod.Meg szerintem nincs is szükség metélésre, válasz inkább plasztikát, azzal apró vágással lazítnak a bõrõn és nem marad heg se. Vagy húzkod fürdés közbe hogy lassan idõvel minnél hátárbb tud húzni.De menj dokihoz nézesd meg aztán majd tudsz döntei mi legyen.
Ez enyhe szûkület. Elnézhetnél egy dokihoz, de a teljes körülmetélést én se ajánlom, mert nekem megcsinálták és nagyon gáz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget:)
A kérdező hozzászólása: Hát lankadt állapotban teljesen hátratudom.
Ha elmennél orvoshoz akkor ha a körülmetlését javasolná, kérd meg mondja el az össze lehetõséget mik vannak még, abba nem menj bele, mert valószínûleg megmenthetõ a fitymád, de sok doki egybõl vagdosna.
Igen.Mennyi idõs vagy? Kádban, fürdéskor meleg vízben húzogad, de óvatosan és lazulni fog a bõr, attól helyre jöhet. De egyedül gyerekként is elmehetsz urologushoz aki megnézi, csak ha valami orvosi beavatkozásra kerülne késõbb sor akkor kell szülõi nyilatkozat, hozzájárulás.Akár a saját körezti orvosod is meg tudja nézni. Ha csak merev állapotban van gond, akkor még nem olyan komoly remélhetõleg a szükületed.Húzogasd rendszeresen, de ne erõltesd túl. Egyáltalán nem tudod hátrahúzni, vagy meddig tudod?
igen ez fitymaszûkület. menj orvoshoz
gyakorolsz. beülsz forróvízbe a kádba és hátrahúzod a fitymát és próbálgatod megérinteni. nekem is ez volt, most is kicsit érzékeny még, de ez már türhetõ.

A péniszemen merevedett állapotban nem tudom felhúzni a "fitymát". Van egy ilyen pici valami ami ezt akadályozza. Mért van ez? Még szűz vagyok F/16

Legjobb válasz: Lehet rövid a fitymaféked. Ezt egy pár perces orvosi "mûtét"-el meg lehet oldani , de el se végzik mindig, csak akkor ha egyáltalán nincs rendben, mert legfeljebb zavar, de baj nem elsz tõle.

Lehet rövid a fitymaféked. Ezt egy pár perces orvosi "mûtét"-el meg lehet oldani , de el se végzik mindig, csak akkor ha egyáltalán nincs rendben, mert legfeljebb zavar, de baj nem elsz tõle.
ez a rövid fitymafék probléma. az orvos ezt télleg 10 perc alatt orvosolja, csinál egykis bemetszést, és ennyi. 2 hét alatt már felis gyógyultál. szüleidnek nemis kell elmondanod, ha nemakarod, eccerûen csak elsétálsz az urolgiára, és közlöd h rövid a fitymaféked.
ne metéltesd körül magad, semmi értelme. a rövid fék problémát nem metéléssel orvosolják, nehogy megengedd h körülmetéljenek....
A fitymára vigyázni kell és figyelni, hogy ha nem lehet krémmel, sok idõ alatt megoldani a tágítást, akkor minél kevesebbet vágjanak le belõle, mivel funkciója van (meglepõ módon, mint mindennek rajtunk és bennünk) szóval bemetszés, részleges metélés, esetleg valami jobb plasztika még szóbajöhet, nem kell elhinni, hogy a "legjobb megoldás" a körülmetélés, mert ezt a szüleimmel is elhitették és most, mivel magamon viselem az elrontott mûtét összes jellemzõjét, ezért most nem tudok tisztességes szexuális életet élni és úgy nézek ki, mint egy nemibeteg. Ne higgyetek azoknak, akik arc nélkül a neten másokat akarnak csonkoltatni, kihasználva a tájékozatlanságot!
a páromnak is ez volt a baja, és egyszer túlságosan eljátszadozott magával még szüzen és felrántotta magának. ömlött a vér belõle, de pár nap alatt begyógyult. azóta semmi baja, de én biztos inkább orvoshoz küldtem volna... inkább vágják szépen és gyorsan mint szakadjon szana széjjel. menj orvoshoz azzal jobban jársz:D jobbulást
Hát pedig jobban jársz ha összeszeded magad. Elõbb utóbb gondolom akarsz nemi életet élni... Így nem fog menni, amíg ez a probléma fennáll. De egyedül is elmehetsz már az orvoshoz, ha nem mered szüleidnek mondani.
Szia!Lehet hogy fitymaszûkületed van, mindenképpen menj el orvoshoz és vizsgáltasd meg mert ez késõbb a szexuális életedet is akadályozni fogja.
Erre én is kíváncsi vok mer nekem is ez a problémám 15/F
A kérdező hozzászólása: hááát köszönöm ... így igazából "félek" a szüleimnek elmondani mert szerintem ez ciki ..:S

12 éves fiu vagyok természetesen szűz, a péniszem mikor merev álapotba van, akkor a fitymámrol nem tudom felhuzni a bört, mert olyan háromnegyed részén elkezd fájni? Ez nagy baj? Valaki segitene?

Legjobb válasz: nem az a baj h a figymafék vagy mi nem engedi.. hanem a fitymámon már feszül nagyon a bör de szerintem hátrébb leehtne csak nagyonnagyon kelemetlen lene.. ez mindenkinél igy volt??:S

A kérdező hozzászólása: nem az a baj h a figymafék vagy mi nem engedi.. hanem a fitymámon már feszül nagyon a bör de szerintem hátrébb leehtne csak nagyonnagyon kelemetlen lene.. ez mindenkinél igy volt??:S
Fitymaszûkületed van, amivel mindenképpen orvoshoz kellene fordulni. Beszélj a szüleiddel, s mielõbb lépjetek. Ha kell még segítség, írj e-mailt.
A kérdező hozzászólása: Na nyugtassatok meg:D este próbálkoztam és rájötem erre: Mere álapotba tök simán feljön de ha elõte izgatva van akor olyan mintha megduzzadna a fitymám (nagyobb lene ) ne akor már nem jön fel vagyis nem merek próbálkozni mert fájna akor ez szükület vagy nem??
Figyelj en megertem, hogy probalsz kibujni a doki alol, de nem szabad. En is 12 evese vagyok, es engem mar utottek ilyen problemaval. Nem kell felni, semmit nem erzel, meg a mutet utan sem, csak anni, hogy amukor vizelsz a peniszed kozben le kell onteni valami szerrel amit az orvosok adnak, hogy ne csipjen.
Szia!Ne huzd hátra ha fáj mert abból nagyobb baj lehet mert felszakad és nemcsak hogy nagyon fog fájni de még nagyon vérezni is fog!Szerintem menj el vele dokihoz!
Ez javulni sajnos nem fog!Most még annyira hátrányod nincs benne de ha majd egyszer lesz barátnõd akkor nagy baj lesz!Menj el még most dokihoz és ne félj!Beszélj anyukáddal vagy apukáddal hogy vigyenek el.
A kérdező hozzászólása: Olvastam egy fórumon , hogy valaki sokat huzogatta le- fel a bört és lám már simén ment neki.. nekem is szerintem egy nagyon kevés kelene még talán próbálkozak meg ezel??:S Nagy bajom nem lehet belõle..
A kérdező hozzászólása: És ez nem tud magátol megjavulni?? Vagy töbet romlani? Mert van amikor feljön:S
Szia!Linkelek egy oldalt ahol kitudod választani hogy melyik orvostól szeretnéd megkérdezni! http://www.orvostudakozo.hu/index.php?menu=doctoranswers&id=..
A kérdező hozzászólása: + amikor felhuzum a bört a bör alatt van pár milyen kis pött vagyis nem pötty hanem kis dudor vagy nem tudom hogy mondjam nem fehér hanem ilyen bõr szinü az baj??:(
Figyelj, fiatal vagy, tudom a szüleid elõtt is talán szégyenlõs, ez oké, érthetõ, de mindenképpen menj el urológushoz, mert ez így ahogy van is baj, de még nagyobb baj lehet belõle! És ha meg olyan jellegû a szûkület, hogy mûteni kell, akkor jobb ezen most gyorsan átesni, sokkal vacakabb ám pl 18 éves korban. Mire jön az elsõ barátnõ már minden oké lesz pont :-) Ne gondolj arra, hogy ciki, urológián láttak már ilyet, semmi gond! Sok sikert!
rndszeresen huzogasd még merevedés elõtt le-fel, hogy táguljon ha ez nem vezet eredményre akkor doki
A kérdező hozzászólása: azt olvastam hogy ha nem áll és letufdom huzni a bõrt nagyon akor nincs baj de ana örülnk a legjobban ha valaki megdná egy doki e-mail cimét és az töbet tudna nekem mondani..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!