Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom az egyik (5625 db)

Ha szóbelin nem tudom az egyik tételt akkor csak azt kell újra húznom? Ugyanúgy megfeleződik a szóbeli maximálisan elérhető pontszáma ha az egyik tételt teljesen jól elmondtam?

Tehát..

Legjobb válasz: Ha az egyik felét tudod annyira, hogy elérd a tíz %-ot, és az írásbelivel együtt kijön a 30 pont, akkor nem kell póttételt húzni. De amúgy mindkét részbõl felelni kéne újra, mert ez egy tétel,nem kettõ.

Ha az egyik felét tudod annyira, hogy elérd a tíz %-ot, és az írásbelivel együtt kijön a 30 pont, akkor nem kell póttételt húzni. De amúgy mindkét részbõl felelni kéne újra, mert ez egy tétel, nem kettõ.
igen, akkor mindkét részt újra kell húzni, de ha az egyiket hibátlanul elmondod akkor már nem fogsz újat húzni, mert akkor csak a pontjaid felét fogod megkapni

SZLOVÁK! Néhány szavat nem tudok az egyik keresztrejtvényben. Segítenél kitalálni, hogy mik lehetnek azok? ^^

1.On sa stará o ¹kolu, opravuje pokazené veci. 7 betű, a 3. O betű 2. Tu obedujú ¾iaci v ¹kole. 14 betű, az 5. S betű (Bocs, de ezekre sehogy sem jövök rá! ^^')

Legjobb válasz: Ne nevess ki, de azt hiszem, hogy másodikat megfejtettem, függetlenül attól, hogy nem érted szlovákul egy kukkot sem. 2. Valami olyasmi, hogy Itt esznek az iskolában? skolska jedalen iskolai ebédlõ Persze az elsõ s-en és az utolsó n-en van egy kicsi jel. Az elsõ mondatot nem tudom lefordítani.

Ne nevess ki, de azt hiszem, hogy másodikat megfejtettem, függetlenül attól, hogy nem érted szlovákul egy kukkot sem. 2. Valami olyasmi, hogy Itt esznek az iskolában? skolska jedalen iskolai ebédlõ Persze az elsõ s-en és az utolsó n-en van egy kicsi jel. Az elsõ mondatot nem tudom lefordítani.
Ahogy az elõzõ válaszoló mondja: ¹kolská jedáleò A második (gondolom): ¹kolník = pedellus


Nem tudom az egyik memóriáról áttenni a másikra. Vettem egy LG e400 vagy ha jobban hangzik l3-as telefont! Mit tegyek?

és állandóan azt írja ki, hogy kevés a hely. Már szoftverfrissítést is elvégeztek rajta. Az sd kártyán még rengeteg hely van ahol simán elférnének a programok mit tegyek?Segítséget szeretnék kérni hozzá értő emberektől! Köszönöm a segítséget! Értelmes, részletes válaszokat várok!

Legjobb válasz: tehát a telefonról akarod átmásolni a mem.kártyára vagy merm.káryáról másik mem.kártyára? amúgy szerintem formáz le a memó.kártyát (elõtte ami kell mentsd le) aztán hátha sikerül!

tehát a telefonról akarod átmásolni a mem.kártyára vagy merm.káryáról másik mem.kártyára? amúgy szerintem formáz le a memó.kártyát (elõtte ami kell mentsd le) aztán hátha sikerül!

Az Ikariam játékban, miért nem tudok, az egyik városomból a másikba nyersanyagot küldeni? Mi a megoldás?

Létrhoztam egy új telepet, hogy ne kelljen mindíg vásárolnom márványt, drága aranypénzért. Hajóval át is szállítja, de a nyersanyag elt?nik. Se a telepemen nem marad, se a f?városomba nem jelenik meg.

Legjobb válasz: Olyan nincs. Akkor vagy nem jelölted be, hogy mennyit akarsz küldeni, csak az üres hajót küldted, vagy azóta kifosztottak^^

Olyan nincs. Akkor vagy nem jelölted be, hogy mennyit akarsz küldeni, csak az üres hajót küldted, vagy azóta kifosztottak^^
Nem lehetséges, hogy az új városodban nincs raktárkapacitás? És akkor egyszerûen a tengerbe ömlik a nyersanyag.

(? ) Nem tudom az egyik (Egri csillagok) feladatot. Azt írja : A regény alapján jellemezd Gábor papot a következő szempontok szerint! Gyūjts minél több példát!

a) Az író megnevezi a tulajdonságot : ? b) Beszélteti hõsét : ? c) Cselekedteti hõsét : ? d) Környezetével jellemezd : ? e) Más szereplõ beszél róla : ?

Nem tudom az egyik zeném címét?

Van egy zene szám a telefonomon aminek az a neve, hogy Szám2 és próbáltam zenefelismerővel felismerni, google-be zeneszöveg.hu-ba és youtube-ra is be írtam és nem volt találat. Le írom a szövegét aki fel ismeri válaszoljon. Figyelj rá! Itt valami nem oké. Nem, nem, nem, hahahaha. Hideg az ágyam, kopik az állam, sötét az utca, kevés az áram, üres a tévé, vizes a kávé és senkit sem érdekel, hogy köpök a mára, a politikára, s akár hogy élsz, mindennek meg van az ára. Ne kérdezd tőle hogy mit érhetsz el, csak a pénz ami éltet. Itt valami nem oké, nem nem nem nem(x4). Megint egy sztár úgy hallom is merős dallam, mindenki zenél ebben a k*rva nagy zajban. Gyorsan jutsz fel és aztán csendben tűnsz el, de az már senkit sem érdekel, hideg az ágyam, kopik az állam, szakadt az ingek, folyik a nyálam, üres a tévé, vizes a kávé, én akkor is mondom ha nem érdekel hogy sz*rok a mára, a politikára, a válaszom ennyi és nem kell a hála. De nekem ettől akkor is hánynom kell és akár te is így érzel. Itt valami nem oké. Nem nem nem nem(x4). Én akkor is mondom hogy ha nem érdekel(x4). Itt valami nem oké. Nem nem nem nem(x4).

Miért nem tudom az egyik RAM slot-ot használni bios frissítés és proci csere után?

Kicseréletem a régi procimat egy 4magos i5-3550-re, amihez előtte a biost frissítenem kellett. Az alaplapomon két foglalat van a memóriamoduloknak. Van két darab 2GBramos egyforma ramom. Mind a kettő működik de csak az egyik slotban, míg ha a másikat is használni akarom, akkor a számítógép bekapcsolásakor nem ad képet a monitor.

Mit csináljak ha nem tudom az egyik játék nevét amivel régen játszottam? Csak elfelejtettem

Legjobb válasz: Mondd el, hogy mirõl szólt. Akkor talán ráismer valaki.

Mondd el, hogy mirõl szólt. Akkor talán ráismer valaki.
:D
A kérdező hozzászólása: Szerepjáték nem online. Nem mostani játék. Elején egy nõvel kezded a játékot ókor féleség. Ahogy mész át a pályákon vala melyik pályán kapsz több hõst. Városba lehet venni egy ilyen kisebb sereget. kb ennyi ha jól emlékszem Jane-vel kezdõdik a neve.
Nem a Dungeon Siege?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!