Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom az (20290 db)

Miért nem tudom az angolt megtanulni? Miért nem tudok beszélni? Egyáltalán nem megy>. <

ez a 4. éve hogy elkezdtem angol tanulni, és nem tudok semmit.Egy értelmes mondatot nem tudok összerakni, pedig szavakat mindig tanulok, nyelvtant mindig tanulok, a dogáim mind 5-ösök, de magamtól nem megy semmi.Dogákban sincs olyan hogy szöveget magunktól kell írni.A szókincsem meg lent van a pincében...

Legjobb válasz: Nem, ez nálam tényleg nemtudás.Magamban össze tudok rakni egy mondatot, azt hiszem hogy stimmel, de aztán hangosan csak makogok és nem is tudom, nyelvtanilag sem a legjobb sosem..:S a szókincsem meg mint mondtam, ne is beszéljünk róla:S pedig filmeket is angolul nézek magyar felirattal, ezért nem értem..:S

A kérdező hozzászólása: Nem, ez nálam tényleg nemtudás.Magamban össze tudok rakni egy mondatot, azt hiszem hogy stimmel, de aztán hangosan csak makogok és nem is tudom, nyelvtanilag sem a legjobb sosem..:S a szókincsem meg mint mondtam, ne is beszéljünk róla:S pedig filmeket is angolul nézek magyar felirattal, ezért nem értem..:S
Szia. Én éppen most állok érettségi elõtt, eleinte én is hasonlóan éreztem, mint te, aztán sikerült felvennem a kapcsolatot egy olyannal, aki nagyon tud angolul és vele e-mailezek és egyre jobban érzem, hogy megy. :D Mindig kérem, hogy a válaszában említse meg, mik voltak a hibáim és egyre kevesebb. :D Ha gondolod, írj egy privát üzit, én nagyon szívesen e-maileznék veled is, ártani nem árt, mindkettõõnknek gyakorlás. :)
en az USA-ban vagyok, majd egy eve, es hiaba a 8 eves angol tudasom, neha en is hulyesegeket beszelek... De ugy sokat fejlodhetsz, ha nezed angolul a tv-t, hidd el, egy ido utan megertesz mindent:)
A kérdező hozzászólása: A megértéssel egyáltalán nincs gond, ebbõl a szempontból jó a nyelvérzékem.Megszólalni nem tudok.1 mondatot fél óráig rakok össze, kb 80 "öhm...izéé....õõõõ"-vel:S
Na várj - elolvastam mégegyszer a kérdés utolsó bekezdését "osztálytársaim-sulit váltottam, most németországban tanulok tovább- pedig mind anyanyelvi szinten beszélnek, ahogy a suli elvárása.." Ha jól értem, angolul beszélnek anyanyelvi szinten, mert ez az iskola alapkövetelménye - ezzel választ kaptam a kérdésemre: csak Te érzed úgy, hogy nem megy. Hisz ha valóban nem menne, nem vettel volna át abba a suliba. Jól értem? elsõ
A kérdező hozzászólása: Szia! Az oktatás meg minden németül megy.a felvételin szó se volt az angolról:S
"Azt nem lehet mondani hogy nincs nyelvérzékem mert németet anyanyelvi szinten beszélem" ".osztálytársaim-sulit váltottam, most németországban tanulok tovább- pedig mind anyanyelvi szinten beszélnek, ahogy a suli elvárása..és ez így nagyon szar" Akkor nem tudok szöveget értelmezni, így nem is tudom megérteni a kérdést (vagy csak számomra paradox, amit az elõbb bemásoltam?). Oké, a válaszom, hogy nem tudom, mi a megoldás, pláne így, hogy kiderült, nem is értelek.
Azt elfelejtettem hozzáírni, én úgy vettem ki a szavaidból, hogy mivel a németet te magad is anyanyelvi szinten beszéled, ezzel nem lehet gond, így hát maradt az, hogy az osztálytársaid az angolt beszélik anyanyelvi szinten "ahogy a suli elvárása", na de mindegy is - vállalom, hogy én vagyok a szõke, s ezennel ki is ikszelem a megválaszoltjaim listájából ezt a kérdést. Csókollak.

Ha kijelölnek egy napot hogy mikor tudom megtekinteni az érettségimet, de nem tudok azon a napon menni, akkor?

Akkor lesz abból valamiféle hátrányom? Nem járok már iskolába kormány hivatalon keresztül jelentkeztem, és kijelöltek egy napot, amikor megtekinthetem...viszont sajnos időköznem közbe jött valami ami miatt nem tudok menni. Ilyenkor mi a teendő? Emelt szintűről van szó.

Legjobb válasz: Nem tudod megtekinteni, nem tudsz észrevételt tenni, ha kevesled a pontszámodat. Hátrányod nem lesz belõle, nem kötelezõ odamenni.

Nem tudod megtekinteni, nem tudsz észrevételt tenni, ha kevesled a pontszámodat. Hátrányod nem lesz belõle, nem kötelezõ odamenni.
Esetleg kérdezd meg, nem tudnának-e másik idõpontot adni

Nem tudom az iOS 5-öt telepíteni az iPhone 3- omra. Nem tudom hogy van- e rajta régi iOS használtan vettem. Hol tudnám letölteni? Másik kérdés: mikor valamit leakarok tölteni miert írja ki hogy a Safari nem tudja letölteni a fájlt?

Legjobb válasz: Kérdés csak, mi az az iPhone 3? Csak mert eddig iPhone-ok ilyen nevekkel jelentek meg: iPhone iPhone 3G iPhone 3GS iPhone 4 stb Új iOS-t telepíteni az iTunesszal tudsz. Rádugod a gépre, aztán rámész a szoftverfrissítésre. Mivel az iOS 6 a legújabb, ezért 5-t nem tudsz iTunesszal rárakni. iOS 6-t azonban csak iPhone 3GS-re és az attól újabbakra lehet csak rakni. iPhone 3G-re az utolsó elérthetõ iOS a 4.2.1, ha minden igaz, de tuti, hogy csak iOS 4. A safarisat konkrétabban írd le, pontosan mit akarsz letölteni, mit ír ki?

Kérdés csak, mi az az iPhone 3? Csak mert eddig iPhone-ok ilyen nevekkel jelentek meg: iPhone iPhone 3G iPhone 3GS iPhone 4 stb Új iOS-t telepíteni az iTunesszal tudsz. Rádugod a gépre, aztán rámész a szoftverfrissítésre. Mivel az iOS 6 a legújabb, ezért 5-t nem tudsz iTunesszal rárakni. iOS 6-t azonban csak iPhone 3GS-re és az attól újabbakra lehet csak rakni. iPhone 3G-re az utolsó elérthetõ iOS a 4.2.1, ha minden igaz, de tuti, hogy csak iOS 4. A safarisat konkrétabban írd le, pontosan mit akarsz letölteni, mit ír ki?
elsõ jól írod, ha 3G-rõl van szó, arra legutolsó szoftver a 4.2.1. Safariból meg mit akarsz letölteni? zenét, videót ilyesmit nem fog menni. azt iTunes-al tudsz csak rátenni. és ha valóban 3G, akkor a legtöbb alkalmazást le se fogod tudni app store-ból tölteni, mert minimum 4.3 kellene hozzájuk.
A kérdező hozzászólása: Sajnos semmit nem tudok errõl a telórol. A szulinapomra kaptam, elõtte az unokahugomè volt. Mikor kérdeztem milyen azt mondta iPhone 3. Semmi mást nem mondott.semmit nem adott hozza csak töltõt. Honnan tudhatnám meg milyen? Az adatoknál ír egy olyat hogy verzió 4.2.1 Facebookot akartam letölteni és akk azt írja hogy iOS 5 szükséges. Utánna meg játékot akartam letölteni amikor azt írta ki hogy "a Safari nem képes letölteni a fájlt." Nem lehet hogy azért mert túl lassú a netem? 100 megas.
nem. ha nem tudsz vele videózni, akkor 3G, szóval nem is fogod tudni letölteni a Facebook-ot se, mert iOS 5re nem lehet frissíteni.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok vele videozni. Akkor ezek szerint 3g. Kezd a hócipöm tele lenni ezzel a ...... na mindegy. Köszönöm a segítségeteket!!!:) ))))

Keyloggert hogyan tudom előhívni a gépemen? Telepítettem, de sajnos most nem tudom azt az ablakot hol találom ahova menti a leütéseket!

Legjobb válasz: Kézikönyv? Readme fájl? Amúgy a keylogger egy gyûjtõnév, amíg nem mondod meg a program pontos nevét, sok használható infót nem tudunk mondani.

Kézikönyv? Readme fájl? Amúgy a keylogger egy gyûjtõnév, amíg nem mondod meg a program pontos nevét, sok használható infót nem tudunk mondani.

Mit csináljak a hatalmas libidómmal, amit nem tudok ki sem használni, mivel barátnőm nincsen, prostira meg nincs pénzem, meg amúgy sem szeretnék költeni? De csajozni nem tudok az fix.

Legjobb válasz: Szerintem próbálkozz a mûvészettel. Egyszer azt olvastam hogy sokszor azért festenek a mûvészek mert így vezetik le a fölös libidót. Neked is kéne valami kreatív hobbi. És ki tudja, hátha még a csajoknak is bejön.

Szerintem próbálkozz a mûvészettel. Egyszer azt olvastam hogy sokszor azért festenek a mûvészek mert így vezetik le a fölös libidót. Neked is kéne valami kreatív hobbi. És ki tudja, hátha még a csajoknak is bejön.
Csapd szét a golyóidat.
4. vagyok. Pedig nem a külsõ számít, hanem a kisugárzás. El kellene felejtened, hogy van külsõd, az énkép amúgy is belülrõl fakad. Még a pillanatnyi hangulatod is befolyásolja, milyennek látod magad. Én fel sem fogom, hogy van külsõm, amikor ismerkedek. Vannak gátlásaim nekem is, néha ugyan befészkeli magát a fejembe, hogy mit gondolhatnak rólam, meg hogy odamenjek e a lányhoz, de azonnal félre teszem. Az gátol meg, amit gondolsz magadról és nem a valóság.
Zoli, te vagy az?
A kérdező hozzászólása: ma 17:16 Igen, a külsõm problémás, de sajnos nem tudok változtatni rajta, értem ezalatt, hogy nõni már nem tudok, nagyon alacsony vagyok és arcom is ronda. Nagyon fura orrom van és csúnyítja az egész fejem. A rejszolásnál nem úgy értettem, hogy nem jó dolog, hogy ne tudnám élvezni, több órásra el tudom húzni, akkor élvezek, amikor akarok, nem nagy dolog, de egy igazi nõt sosem tud helyettesíteni, amire én vágyom. MÁr nem magamnak akarok örömet okozni, hanem másnak.
Csajozz be, ne lotyókba gondolkodj! A Te külsõdhöz, és anyagi helyzetedhez valót keress akkor nagy eséllyel nem [email protected] át. Freud mondta, hogy ha nem lenne maszturbálás ki kellene találni. A mai nõk is csinálják csak játsszák az agyukat.
Miért ne tudnál csajozni? Kezdj el edzeni, vegyél csinos ruhákat, és ismerkedj társkeresõn, vagy járj el valami közösségbe. Legyen önbizalmad, elõbb vagy utóbb biztos találsz magadhoz illõ párt.
Egy dolgot tehetsz, ami be is válik. Változtatsz a gondolkodásodon és úgy állsz hozzá, hogy sikerül. Ha a külsõddel van bajod, akkor elfogadod magad. Ha ez magától nem sikerül változtasd meg a külsõdet olyanná, amilyen már neked is tetszik. Egészséges határok között persze. Elég egyetlen sikerélmény és elindul a lavina. Saját példámból beszélek. Egyébként a rejszolás is tud jó lenni, csak ne arról szóljon, hogy gyorsan letudni. Mélyedj bele :)
A kérdező hozzászólása: Ez egész érdekes, bár nem igazán van tehetségem semmilyen mûvészeti ághoz, vagy még nem jöttem rá. :D Második, olvastam, gondolom kire célzol, hát jó neki. Cserélnék vele szívesen, nem jó ez a nagy szexéhség, fõleg, ha nem élheti ki magát az ember úgysem. A masztit meg hagyjuk, nem jó dolog, nem adja át azt sosem, amire vágyom.
Amig nem találsz barátnõt, sajnos csak masztizni tudsz... :(
Van itt egy 19 éves srác aki unja a szexet a barátnõjével! Keresd meg!
merre laksz?

Én a The Sims 3 Gold Edition 2012-vel játszok. Frissíteni sajnos nem tudok, azt írja ki: Nincs telepítve az alapjáték. Ezt lehet orvosolni valahogy? Illetve, ha telepítenék rá egy kiegészítőt meglehet valahogy oldani?

A válaszokat el?re is köszönöm, minden nem, trágár, gonoszkodó kommentel?nek megy a zöld mancs! ;)

Legjobb válasz: Szerintem ezt max úgy tudod megoldani, ha valakitõl elkéred az alapjátékot, feltelepíted és visszadaod. Utána tudod a saját kiegészítõdet telepíteni. Úgy gondolom, hogy máshogy nem lehet, de nem vagyok benne biztos...:)

Szerintem ezt max úgy tudod megoldani, ha valakitõl elkéred az alapjátékot, feltelepíted és visszadaod. Utána tudod a saját kiegészítõdet telepíteni. Úgy gondolom, hogy máshogy nem lehet, de nem vagyok benne biztos...:)

Normális, hogy nem tudok az érettségire tanulni/koncentrálni mert állandóan azon jár a fejem, hogy meglett-e a nyelvvizsgám?

nagyon rossznak érzem a nyelvvizsgát, úgy érzem, hogy nem lesz meg és szinte belebetegszem ebbe. szörny? érzés :S semmire nem tudok koncentrálni, állandóan arra gondolok :(

Legjobb válasz: Nekem most államvizsga közepén ez a ajom, de tudom, h nem lett meg, és csak elfogadom. Fontosabb, h tanuljak a vizsgára. Te is tedd inkább. Ne ezen törd magad, mert per pill fontosabb az, ami elõtted van, mint az, amit már megcsináltál, csak nem tudod az eredményét!

Nekem most államvizsga közepén ez a ajom, de tudom, h nem lett meg, és csak elfogadom. Fontosabb, h tanuljak a vizsgára. Te is tedd inkább. Ne ezen törd magad, mert per pill fontosabb az, ami elõtted van, mint az, amit már megcsináltál, csak nem tudod az eredményét!

A Bioshock 1-ben ezen a páján nem tudok továbbjutni mert nem tudom azt a 4 jegyű számkódot mi itta kód?

http://kepfeltoltes.hu/120502/Bioshock_2012-05-02_15-08-11-4..

Legjobb válasz: Valahol játék közben tudod meg a kódot, már rég játszottam vele, nem emlékszem.

Valahol játék közben tudod meg a kódot, már rég játszottam vele, nem emlékszem.
Azt írják, a harmadik emeleten az elõszobai ládában lévõ naplóban van a kód: 5744
A kérdező hozzászólása: 5744 ez bejött köszönöm.És a kérdésem másik felével kapcsolatban mi a válasz mármint a 408FPS-re gondolok ez hogy lehet?
Mert itt nincs miért dolgoznia a VGA-nak és a CPU-nak. Ez olyan mintha megnyitnál neki egy képet.
A kérdező hozzászólása: Ja én is erre gondoltam.Az lenne a nagy szám ha játék közben menne így!

Nem tudom az avast jelszavam de folyamatosan jelez hogy frissítsek. Nem tudom megcsinálni, és nem tudom hogyan kell kérni új jelszót. Valaki tud segíteni?

Friss verzió miatt ad ki jelz?hangot már pár napja,de nincs meg az email-em, amibe a jelszó volt. Hogyan tudom megoldani?

Legjobb válasz: persze. reinstall és regisztráld újra, gyorsabb, mint bohóckodni szerintem.

persze. reinstall és regisztráld újra, gyorsabb, mint bohóckodni szerintem.
Felmégy a honlapjukra megadsz egy nevet, akármit, egy jó email címet sajátod. Bejelölöd, hogy "home" felhasználás és enter. Pár perc múlva jön az email és a kód. 14 hónapig megy, majd újra ezt kell csinálnod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!