Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom a terhességet, mert (30 db)

17hét3napos vagyok. Még mindig a terhesség előtti farmerokat hordom. Nem azért mert nem tudok venni, hanem mert teljesen jók rám. Más is van így?

a hasam szépen növekszik.nem nagy de látszik h baba van.

Legjobb válasz: Én 28 hetes terhes vagyok és jók a régi nadrágjaim! Csípõ nadrágok. Viszont már nem hordom, mert ülõmunkát végzek és szorít ülve. De átmenni boltba még jó. (Én is cukros diétán vagyok és csak a hasam nõ)

Én 28 hetes terhes vagyok és jók a régi nadrágjaim! Csípõ nadrágok. Viszont már nem hordom, mert ülõmunkát végzek és szorít ülve. De átmenni boltba még jó. (Én is cukros diétán vagyok és csak a hasam nõ)
Szia! Én 16 hkm vagyok, és még rám is jók a nadrágok, igaz összegombolni már nem nagyon tudom õket, ezt övvel küszöbölöm ki. :) Jó babavárást
Szia! 28 hetes vagyok, és kb 2 hete kellett felvegyek kismama nadrágot elõször. Eddig még jók voltak a régi cuccaim. Még most is feljönnének a régiek, de kényelmesebb már a kismama naci. Jó babavárást!
en meg 32 hetesen is a csipofarmeromban jartam, igaz a felso gombot mar ki kellett gombolni. most is ramjonne csak mar hideg van hozza es azert megis kenyelmesebb a kismamanaci.
szia. Nekem is 3.baba és ma is a rendes gatyám van rajtam:) Igaz begombolni már nem tudom, én ma gumival oldottam meg a gombolás kérdést! Ne izgulj, szerintem teljesen normális dolog! Én nem vagyok diétán, de én sem eszem össze-vissza, mivel nem vagyok kívánós meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszi lányok a válaszokat! megnyugodtam!:) mindenkinek ment a zöld!:)
22hetes vagyok, és rám is jók a terhesség elõtti farmerok, de összegombolni már nem tudom a pocimon, pedig nincs nagy pocim (még kicsi is).
Én egészen a 30. hétig a terhesség elõtti nadrágjaimat hordtam. Mondjuk nekem elég kicsi hasam volt.
de jó neked, hogy tudod hordani õket (bár a cukor miatt mégsem). én a 12. héttõl nem tudom felvenni a normális nadrágjaimat, akkor még a puffadás miatt, most már a pocakom miatt. szóval én vettem 2-3 kismama nadrágot.
mázlisták :-)én már a 7. héten vettem kismamanadrágot, mert olyan nagyon fel voltam puffadva. Sokat én se híztam, de nekem csak a nagy hasam volt, imádtam a kismama nacikat is!

Nem tudom élvezni a terhességet, mert folyton azon gondolkozom, hogy baj lesz. Mit tegyek?

Félek, hogy elvetélek,mert nem vagyok er?s,hogy kihordjam a gyerekem.Már volt egy vetélésem,és úgy érzem,ha mégegyszer megtörténik én abba belehalok.....Mit tegyek??Hoy "ragasszam" magamba a picit?

Legjobb válasz: Szia. Ezzel én is így vagyok, plusz nég attól is félek, hogy valami baja lesz a babámnak, valami betegség vagy hasonló. Alig várom a 12. hét végét, hogy kisebb legyen a vetélés kockázata. Nekem is volt vetélésem 1,5 éve. én most 11 hetes vagyok. Magadba ragasztani nem tudod, szedj terhesvitamint és folsavat, és bízz.

Szia. Ezzel én is így vagyok, plusz nég attól is félek, hogy valami baja lesz a babámnak, valami betegség vagy hasonló. Alig várom a 12. hét végét, hogy kisebb legyen a vetélés kockázata. Nekem is volt vetélésem 1, 5 éve. én most 11 hetes vagyok. Magadba ragasztani nem tudod, szedj terhesvitamint és folsavat, és bízz.
Teljesen emberiek és érthetõk az érzéseid. Sokat segíthetne, ha elsajátítanál valamilyen relaxálós vagy meditációs technikát, amiben el tudsz lazulni: ez jó lenne neked és a picinek. Ez segítene az ellazulásban is, így vsz csökken a vetélés egyébként sem túl nagy valószínûsége. Boldog babavárást kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Én is félek, hogy betegség vagy hasonló. Nagyon messze vagyok 12. héttõl..:o( "Fel a fejjel" neked is.
Én is így vagyok ezzel.Nem tudom miért.És többen így vannak akikkel beszélgettem.Volt már anno egy vetélésem, és volt koraszülésem is.A terhesség elején a vetéléstõl tartottam(kb a 20-22.hétig)Aztán a korszüléstõl féltem, most meg már a szüléstõl félek, hogy minden rendben legyen, és persze végig féltem-félek attól, hogy mi van ha ne adj isten nem lenne egészséges a baba...Kevés volt az az idõ amíg ténylegesen élvezni tudtam a terhességet....:(de nem tudom miért... 32hetes kismama
Mindenkinek üzenem: Ne görcsöljetek annyit lányok! Semmi rosszra nem szabad gondolnotok! Mindig csak a pozítív dolgokra gondoljatok a babóval kapcsolatban!
Szia! Huh, nem szabad ennyit aggódnod!! A gondolatoknak teremtõ erejük van, úgyhogy tessék szép dolgokra gondolni! Igenis erõs vagy és minden rendben lesz! Pikk-pakk eljön a 12. hét, meglátod!
Szedjél Hova nyugtatót, azt terhesen is lehet és vény nélkül kapható.Hidd el segít!
Ezzel én is így vagyok.Már 28 hetes vagyok de még mindig aggódom.Fölösleges idegeskedni nem lesz semmi baj.Csak pozitívan.:)
Mindennekelõtt ne idegeskedj, mert semmi baj nem lesz. Gondolj arra, hogy anyuci leszel, próbáld meg elképzelni, hogy mit fogsz vele csinálni, hogyan öltözteted, , hogy fürdeted, ilyesmi. Amikor én depis voltam , (veszélyeztetett terhes vagyok vérzés és görcsök miatt)vettem egy macis badyt, amit itthon kiraktam a kanapéra, hogy mindig lássam.Este pedig, ha nem tudtam elaludni, odavettem magam mellé. Lehet dedós dolog, de engem megnyugtatott. Nyugis babavárást kívánok, és legyél boldog, mert akkor õ is az lesz benned!

Nem tudja a doki, hogy terhes vagyok mert még túl korai a terhesség és rákszűrésre menyek nem lesz semmi baj, ugye vagy említsem meg neki?

Tudom,hogy terhességnél is csinálnak ráksz?rést csak gondolom akkor óvatosabbak,nem?

Legjobb válasz: Igen terhességnél is csinálnak, említsd meg!

Igen terhességnél is csinálnak, említsd meg!
Kisterhesen is csinálnak rákszûrést. Én mindenképp megemlíteném, mi a helyzet, de valószínû rájönne õ is . Nemeg miért nem mondanád el neki?

Csináltam egy terhességi tesztet és pozitiv lett! Meg nem tudok elmenni orvoshoz mert külföldön vagyok de nagyon sokat görcsölök és a melleim is sokat nőttek! Ez természetes hogy ennyit görcsölők?

Legjobb válasz: Nekem a pozitív teszt elõtt nagyon fájtak a melleim, a hasam és a derekam, de olyan szinten, hogy nem tudtam felkelni az ágyból. Kint sem tudsz elmenni orvoshoz? Nem ártana azért egy megerõsítés, hogy minden rendben van.

Nekem a pozitív teszt elõtt nagyon fájtak a melleim, a hasam és a derekam, de olyan szinten, hogy nem tudtam felkelni az ágyból. Kint sem tudsz elmenni orvoshoz? Nem ártana azért egy megerõsítés, hogy minden rendben van.
Rendben van ez így, gratulálok. Elég ha 8-10 hetesen mész elõször orvoshoz. Az én dokim így kéri.
Gratulálok! Nekem ugyanezek voltak a tünetek, olyan menzesz szerû görcsök, hogy rohantam 10 percenként a vécére, hogy biztosan megjött. Ez a nemvárt után 10-12 nappal megszûnt, de az iszonyatos, egyre fokozódó mellfájdalom maradt. 6+3 hkm
én is eléggé görcsöltem úgy a 6-7. hétig, normális volt. azt szokták mondani, ha nem olyan összegörnyedõs és nem vérzel, akkor nincs baj! pihenj sokat, és nyugodtan kezdj el magne B6-ot szedni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat, most mar megnyugodtam hogy biztos nincs baj! 6-dikan megyek haza es egyben akor megyek a dokihoz is! :)

A masculan óvszer spermicides? Lecsúszott a gumi, és nem tudom mit csináljak. Sokan mondták hogy kicsi a valószínűsége a terhességnek , mert kivette előtte...

és 2 napja múlt el a mensesem...

Legjobb válasz: hát, te tudhatod, h milyet használtatok... van amelyik spermicides, de tudtommal nem mindegyik, hiszen van több fajta

hát, te tudhatod, h milyet használtatok... van amelyik spermicides, de tudtommal nem mindegyik, hiszen van több fajta
Figyelj, ha ennyire nem vagy biztos, akkor menj el orvoshoz, mondd el neki mi történt, és kérdezd meg, hogy kell-e. Annakidején én írattam esemény utánit, mert kétszer csináltuk egymás után, a párom pedig nem mosta meg, és aggódtunk, hogy mi van, ha a második gumira sperma került. Már akkor is rohadt drága volt, ráadásul marha sok hormon van benne. De én úgy voltam, hogy inkább bogyó, mint 16 évesen baba. Nekem nem lett semmi bajom tõle, sõt halál pontosan megjött utána. De megjöhet elõbb vagy késhet is. Lehet tõle hányingered, szédülhetsz, meg még van egy halom mellékhatása, de nem mindenkit zavar össze. Én keresgéltem a masculan honlapján, de egyiknél sem láttam, hogy spermicides lenne. Viszont minden óvszer dobozában van egy kis tájékoztató, nézzétek meg abban mit írnak.
Írja rajta... keresd meg a dobozt és nézd meg
A kérdező hozzászólása: Gondolom olyan van hogy "sima" mert ez olyan volt...teljesen átlagos, semmi ízesítés... Lehetek terhes?? :S:S

Ez terhesség is lehet? A menzi-ig van még kb.1 hetem. Pontosan nem tudom, mert mostanában rendszertelenül jön meg.

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nincs arra semmilyen garancia, hogy egy semmi panaszt nem okozó terhesség után a második is ugyanolyan lehet. Akár errõl is lehet szó, de ennél biztosabbat majd csak egy hét múlva lehet tudni.

Nincs arra semmilyen garancia, hogy egy semmi panaszt nem okozó terhesség után a második is ugyanolyan lehet. Akár errõl is lehet szó, de ennél biztosabbat majd csak egy hét múlva lehet tudni.
Szia, lehet hogy terhes vagy. Vegyél egy tesztet, és akkor megbizonyosodhatsz. Biztos nem lesz egyforma a két terhesség. Nekem is vanmár egy 8 éves gyermekem, és most szeretnénk kistesót. Én is minden hónapban izgulok, de eddíg csak megjött mindíg. És tök nem tudom, hogy az elsõvel hogy is jöttem rá, pedíg volt hányingerem, szagokra rosszul voltam, de hogy pontosan mikortól azt nem tudom már. .. Szóval a vérzés elmaradása illetve egy teszt ami biztosabb jel. Utána lehet menni orvoshoz.. :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a választ:) Nos a kérdést most írtam és úgy 2 perce meg is jött.Ezt éreztem.Kicsit lehangoló, hogy a nõi szervezet alig képes külömbséget tenni terhesség és menstruáció között.Sok nõ dolgát könnyítené pedig, ha nagyobb lenne az eltérés.

Lehetséges hogy a terhesség második felétől csökken az alvásidő? Mert én rendszeresen hajnalba megébredek és nem tudok visszaaludni. Ez nagyon idegesítő.

Legjobb válasz: igen, van ilyen az alvászavar is a terhesség velejárója...nem akarlak ijesztgetni, de ez a végén sem lesz jobb...pedig most még tudnánk aludni...

igen, van ilyen az alvászavar is a terhesség velejárója...nem akarlak ijesztgetni, de ez a végén sem lesz jobb...pedig most még tudnánk aludni...
igen, nálam is volt ilyen, sokszor felébredtem, alig tudtam visszaaludni, volt hogy 3 -4 órán keresztül fent voltam. aztán egyre jobb lett, és most megint tök jókat alszom, pedig sokat járok pisilni éjjel, de simán visszaalszom. nálam ez 2 hónapig tartott, azóta ok. 30 hetes km
Én sem bírok aludni rendesen, már hetek óta, felébredek 3-4 körül, aztán 6-7 körül is. De ebédután általában alszom 1-1, 5 órát. 25 hetes
Nekem is ez a bajom. A 3. babámat várom és minddel ugyan ez volt. Nagyon idegesítõ tud lenni! Általában én hajnali 1-3 között ébredek fel, szinte bármire.Aztán 1, 5-2 óra mire újra el tudok aludni. Utánna persze kelnem kell fél7-kor mert a fiukat várja az ovi.Persze az éjszakai virrasztástól, meg egésznap fáradt meg ingerült vagyok.Ez hetente legalább 4* igy van. Bezzeg mikor már kint lesz a kicsi akkor meg majd tudnék aludni, de akkor már nem lehet mert hajnalban kelni kell hozzá. 24+5km
Én a 5.hónaptól megébredtem éjjelente 2 körül és órákig nem tudtam visszaaludni. Ilyenkor neteztem, olvastam, tervezgettem és a babócával beszélgettem, aki ilyenkor szintén megébredt (vagy õ ébresztett, nem tudom?) , viszont õ hamar visszaaludt. Arra gondoltam, h a baba edz engem az éjszakázáshoz:-) Lehet volt benne valami, mert most már 7 hónapos, de gyakran ébred 2 körül, tankol, majd 5 perc múlva alszik...és én mint régen, csak nézem a plafont és bosszankodom, h most aludhatnék mégsem teszem...Elkezdtem meditációval foglalkozni, hátha segít és igen, ha elkezdem figyelni a légzésemet és számolom, h 1 be , 1 ki, 2 be, 2 ki...kb.30 körül már el szoktam aludni, probáld ki...hátha
12 hetes vagyok és 23 órakor fekszem, fél4-4-kor kinyílik a szemem...... Minden nap.... :(((
Szia! Én is minden éjjel felébredek többször is, fõleg azért mert ki kell mennem pipilni, aztán simán visszaalszom, viszont rengeteget forgolódok, mert nagyon hamar elfárad a forgóm. 32 km
A zöldségekben is van szénhidrát, csak kevesebb, mint mondjuk a kenyérben vagy a sütikben. Nézz meg egy Ch táblázatot és látni fogod.
Szia! Az mindenképpen baj ha nem tartod be a diétát. Veszélyezteted velem a babát és magadat is. Keress fel agy dietetkust. Õ tud neked segíteni. Vagy ha igényleg én is szívesen de inkább magánban. Én is dietetikus vagyok.
Sokan valóban nem számítják bele a zöldségekben, gyümölcsökben, adalékokban, panírban, tejtermékekben, készételekben (bár reményeim szerint nem sok ilyet eszel) és habarás/rántásban lévõ szénhidrátmennyiséget. ha ezeket beleszámolod, biztos, h megvan, mert amúgy folyamatosan éhes lennél. Én 150 g-os diétán vagyok, és mindent bele kell számolni. Üresnek szerintem a húsfélék vagy a tojás számít, a többi ételben szinte mindenben van szénhidrát.
A kérdező hozzászólása: Találtam egy weboldalt, amin táblázatszerûen rajta van, hogy miben mennyi CH van.Ez alapján számolgattam.Az üres CH-nál arra utaltam, hogy bizonyos étkezéseknél nem eszek meg 10g-nál többet CH-ban, pedig minimálisan 20 g van kiírva. Ettõl függetlenül köszönöm szépen a válaszokat!!!

A tiltott szerelem sorozatban mi lett végül Bihter terhességével? Mert nem vetettel el, azt tudom.

Csak hébe- hóba nézegetem és nem tudom, mi lett Bihter terhességének sorsa.

Legjobb válasz: Elvetette végül, abortusz után kapott vmi gyógyszert és Adnan megtalálta, balhézott egyet Bihterrel, h megint elvetette és el sem mondta, h terhes, Adnan meg elmondta Behlülnek, h Bihter terhes volt, neki meg leesett, h akkor elõször mondott igazat Bihter, h terhes és az õ gyerekét vetette el.

Elvetette végül, abortusz után kapott vmi gyógyszert és Adnan megtalálta, balhézott egyet Bihterrel, h megint elvetette és el sem mondta, h terhes, Adnan meg elmondta Behlülnek, h Bihter terhes volt, neki meg leesett, h akkor elõször mondott igazat Bihter, h terhes és az õ gyerekét vetette el.
A kérdező hozzászólása: jaj köszi, hogy válaszoltál! én ott lemaradtam, hogy végül megtartotta, amikor elõször volt titokban a kórházban, mielõtt visszatért volna a házba. és hogy azt is mondta, hogy majd visszajön hozzá behlül (még apjának a sírjánál) utána miért vetette el mégis?
Konkrétan a kérdésedre nem tudok válaszolni, de nekem is megjött, mikor már terhes voltam.
ha rendes piros vérzésed volt akkor nincs szerintem terhesség de ha ilyen nyugtalan vagy menj inkább dokihoz az megmondja biztosra.szorítok hohy jo legyen minden:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!