Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom a megerkezett (8 db)

Mit tegyek? A telenornál nem tudom aktiválni a sim-kártyámat, megérkezett már a kód, de amikor az smst próbálom elküldeni az üzenet küldése sikertelen.

A szám tutira jó, a tudakozóban meg nincs olyan menüpont ahol foglalkoznának ilyen jellegû problémával.

Mit tegyek? Megbuntettek 2 napja a BKV-n, mert lejart az ideiglenes diakom, a sulim zarva igy a mar megerkezett matricat nem tudom atvenni szeptemberig, az ugyeleten egy igazolast kaptam, amin meghosszabbitottak irasban az ideiglenesemet.

Viszont csak most tudok bemenni befizetni. 2000 ft-ot, de mar lejart a 2 nap 1 oraja. Ugye meg igy is csak 2000-et kell fizetnem?

Legjobb válasz: Akkor miért van a határidõ, ha utána is be lehet fizetni? Gondolkodj már. Menj be, próbáld meg, nem veszítesz semmit.

Akkor miért van a határidõ, ha utána is be lehet fizetni? Gondolkodj már. Menj be, próbáld meg, nem veszítesz semmit.
kedves thankyou azért mert utána többet kell fizetni.. ilyen egyszerû
A határidõ lejárta után többet kell fizetni, az biztos, viszont van lehetõség méltányossági kérelemre. Menj be mielõbb és tudd meg, mik a lehetõségeid.
Thankyou ironizált, kedves második válaszoló :) Kérdezõ, ha határidõ után vagy, az sajnos bukta :( Amikor kérted az ideiglenest nem mondták el, hogy csak 60 napig érvényes?

A november havi rokkant nyugdíjam rendben megérkezett, viszont ugyanaznap jött egy másik (kisebb összegű) utalás is, szintén a NYUFI-tól, szintén nyugdíjátutalás címén. Mi lehet ez a plusz összeg? (Nem tudok emelésről. )

Legjobb válasz: Visszamenõleg(január 1.-tõl) jár mindenkinek 0.5% emelés, mert magasabb lett az infláció! Most egy összegben fizették ki dec. 31-ig. 12x0.5= 6%

Visszamenõleg(január 1.-tõl) jár mindenkinek 0.5% emelés, mert magasabb lett az infláció! Most egy összegben fizették ki dec. 31-ig. 12x0.5= 6%
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ezt nem tudtam (nem követtem a híreket).


Honnan tudom hogy megérkezett a csomagom a postára ha a rendeléshez nem adtam meg lakcímet csak postát?

Legjobb válasz: A feladonak kell jeleznie hogy feladta a csomagot es keresheted a postan (pl. Avon SMS-t kuld).Ha ezt nem teszi meg akkor bemehetsz mondjuk 2-3 naponta a potara megkerdezni hogy jott-e csomagod.

A feladonak kell jeleznie hogy feladta a csomagot es keresheted a postan (pl. Avon SMS-t kuld).Ha ezt nem teszi meg akkor bemehetsz mondjuk 2-3 naponta a potara megkerdezni hogy jott-e csomagod.
Onnan, hogy bemész és megkérdezed. Nyilván ha a csomagon nincs rajta a címed nem fogják tudni hová kell kivinniük.

Nem tudom lehallgatni a megerkezett kepeslapokhoz a zenei alafestest. Hianyzik valami program?

Hangszoro van:)azert ne gondoljatok,filmet nezunk,barmi meghalgathato!

Legjobb válasz: Lehet hogy, a hangkártyáddal van a baj nézesd meg valahol!

Lehet hogy, a hangkártyáddal van a baj nézesd meg valahol!

Ebay-en hogy tudom megreklamálni a nem megérkezett dolgokat?

Ebay-en rendeltem november elején és még mindig nem jött meg a cucc. Már reklamáltam annál, akitől rendeltem, de nem történt semmi. Ebben az esetben mit tudok lépni?

Legjobb válasz: Irhatsz az oldal vezetésének, akkor az illetöt esetleg kitiltják az Ebay-ról. Ha a megrendelt dolog értéke bizonyos összeg (ha jól tudom, 100 Euor, de nem biztos) felett van, akkor inditanak eljárást, egyébként nem.

Irhatsz az oldal vezetésének, akkor az illetöt esetleg kitiltják az Ebay-ról. Ha a megrendelt dolog értéke bizonyos összeg (ha jól tudom, 100 Euor, de nem biztos) felett van, akkor inditanak eljárást, egyébként nem.
Ha magyarul írtál nem biztos hogy el tudta olvasni.
A kérdező hozzászólása: Angolul írtam neki, de semmi reakció. Várok még egy hetet, hátha postára adta, de utána valószínûleg felveszem az ebay-el a kapcsolatot.

OTP kártyám letiltódott mert nem volt rajta pénz én pedig azt gondoltam, hogy már megérkezett a várt pénz és megpróbáltam levenni. Hogyan tudom feloldani? Csak személyesen otp bankban? Van lehetőség online vagy telefonon keresztül is?

Legjobb válasz: Ez nem teljesen stimmel így. Attól, hogy nincs pénz a számlán, a kártyát nem tiltják le emiatt. Valami más lesz a háttérben, hívd fel a telefonos ügyfélszolgálatot.

Ez nem teljesen stimmel így. Attól, hogy nincs pénz a számlán, a kártyát nem tiltják le emiatt. Valami más lesz a háttérben, hívd fel a telefonos ügyfélszolgálatot.
Én személyesen mennék be.

Elküldtem 5 napja egy elsőbbségi ajánlott levelet, úgy tudom, ha nem veszik át valamiért, akkor vissza jön a levél a feladónak. Ez igaz? Tudni szeretném, hogy biztos megérkezett-e.

Legjobb válasz: Ha ajánlottan adtad fel, akkor a postán bármikor megkérdezheted, hogy hol van a levél, megkapta-e a címzett, csak a küldeményazonosító kell a papírról :) Õk a rendszerben elvileg látják, hogy célba ért-e a levél.

Ha ajánlottan adtad fel, akkor a postán bármikor megkérdezheted, hogy hol van a levél, megkapta-e a címzett, csak a küldeményazonosító kell a papírról :) Õk a rendszerben elvileg látják, hogy célba ért-e a levél.
A kérdező hozzászólása: remélem cálba ért, köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!