Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom a barátomról (5 db)

A volt barátomról lenne szó. Igazából nem tudom eldönteni már hogyan viszonyuljak hozzá. , akarjam őt vagy próbáljam elfelejteni?

Most lennénk egy évesek, ha együtt lennénk még. Fél évig együtt és fél évig külön voltunk .4 hónapig próbáltuk egymást elfelejteni, de nem sok sikerrel. Elején csak vitatkoztunk a múlton, később kialakulóban látszott egy jobb kapcsolati viszony. Mindennapos beszélgetések. Nagyon akartuk egymást testileg és úgy látszott lelkileg is. Két hete találkoztunk egyszer át jött és semmi vitatkozás nem volt köztünk, csak szimplán elhülyéskedtünk és akkor még a szemembe is mondta, hogy hiányoztam. Mondhatni az nap után rá kérdeztem, hogy mit szeretne most tőlem és azóta csak azt hajtogatja, hogy nem tudja és össze zavarom. Már kevesebbet beszélünk, alig keres stb. Igazából nagyon őszinte ember és makacs is. De ha ő nem tudja az érzéseit felém mit tegyek? Próbáltam már sokszor erről vele beszélni, de ugyan oda lyukadunk ki. Felejtsem el vagy reménykedjek még?(bocsánat,ha nagyon hosszú és köszönöm előre is a véleményeket/tanácsokat) L/18

Legjobb válasz: Elfelejteni akarod ? Mondja egy megyét, és elfeledtetem én veled :D

Elfelejteni akarod ? Mondja egy megyét, és elfeledtetem én veled :D
Basszus... Ezt ti is úgy olvastátok fel, hogy hallottátok a fejetekben a szöveget, amint egy elégikus hangú lelkileg összetört harmincéves nõ mondja ilyen monológ formájában, és közben szomorú zongorazene megy? Én még képet is láttam hozzá, amint az erkélyen ül, miközben mesél. De durvaaaaaa!

A legjobb barátomról tudom, hogy füllentett nekem. Szembesítsem ezzel? Nem tudom, félek, mert nekem nagyon fontos ez a személy, úgy szeretem, mintha testvérem volna, de bánt, hogy nem az igazat mondta nekem.

Legjobb válasz: Kérdés, hogy miröl volt szó, mit füllentett, mennyire fontos dologban nem mondott igazat. Mert nem mindegy, lehet, hogy téged akart kimélni, vagy neki lett volna kinos a teljes igazság. Meg azért akármilyen jó barát valaki, azért vannak olyan dolgok, amiket meg akar magának tartani. HAcsak nem jelent neked igazán nagy problémát a füllentés tárgya, nem a ténye - akkor nem kezdenék emiatt stresszt csinálni.

Kérdés, hogy miröl volt szó, mit füllentett, mennyire fontos dologban nem mondott igazat. Mert nem mindegy, lehet, hogy téged akart kimélni, vagy neki lett volna kinos a teljes igazság. Meg azért akármilyen jó barát valaki, azért vannak olyan dolgok, amiket meg akar magának tartani. HAcsak nem jelent neked igazán nagy problémát a füllentés tárgya, nem a ténye - akkor nem kezdenék emiatt stresszt csinálni.
A kérdező hozzászólása: Egy találkozó... kedden írtam neki, hogy találkozzunk hétvégén. A face szerint látta az üzenetet még aznap este, meg én is láttam, hogy fent volt.. azt mondta, nem volt fent é nem olvasta el az üzenetet... nem tudja, hogy a fész kijezi, mert nem figyel ilyenekre, tudom, hogy olvasta, de azt mondta nem látta. :(
Egyrészt elöfordul olyan, hogy a gépe úgy van beállítva, hogy ha bekapcsolja, akkor automatikusan belogol, és neked visszajelez, annak ellenére, hogy arra az oldalra nem ment be. Másrészt lehetséges, hogy tényleg látta az üzenetet, de valami miatt nem akart sem találkozni (mert más dolga volt, nem érezte magát jól vagy fáradt volt), de nem akarta neked mondani, nehogy megsértödj. De ilyen apróság miatt nem érdemes cirkuszt csinálni, kivéve, ha az a szándékod, hogy megutáljon.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm... csak szerintem a barátság egyik alapja az õszinteség, tehát ha nem jó neki a hétvége, akkor mondja azt.. fontos az õszinteség.

Nem mondtam igazat a barátomról, mert tudom, hogy akkor nem engednének vele találkozni. Hogy mondjam el az igazat? 17/L

Otthon azt mondtam, hogy a párom 22 éves, de igazából 26. Hétvégén mutatom be itthon és vhogy ezt ki kellene küszöbölni. Tudom, hogy nem ilyenkor kellene gondolkodni, de nem tudom mit csináljak. Segítsetek.

Legjobb válasz: Kár volt füllentened. Állj a szüleid elé és mondd meg az igazat. Úgyis kiderül.

Kár volt füllentened. Állj a szüleid elé és mondd meg az igazat. Úgyis kiderül.
Egyetértek mielõbb mond meg..ezek olyan dolgok amiket nem lehet eltitkolni.Egyébként sem tartom olyan irtózatos korkülönbségnek de ha te gondnak érzed hogy eltitkoltad az már baj..
hát szerintem még mialõt bemutatod, inkább akkor mondd el a szüleidnek, mert ha a barátodtól kérdezik meg és akkor még õ is hazudja hogy 22, az úgy cinkesebb :)
Jó kapcsolat lesz, ami miatt hazudozol már az elején...
A kérdező hozzászólása: Most már én is tudom, hogy kár volt füllenteni. Én nem érzem soknak a korkülönbséget. A bátyámnak volt egy 8 évvel fiatalabb barátnõje és kiakadtak rajta. Akkor a bátyám 24 volt. Ezért nem tudom, mit szólnak majd hozzá.
Szerintem nem olyan nagy cucc, egy kis füllentés belefér. Mondd meg, hogy hát... hát... nem teljesen az igazat mondtam, de csak azért, mert, hogy ezért (ami volt a tesóddal kapcsolatban) nem mondtad meg az igazat, de most megmondod. Viszont van egy mondás: amit félelmbõl tennél, azt ne tedd. Végsõ soron a félelem, és a bizalmatlanság volt az ok, ezek a negatív érzelmek elkerülhetõk lettek volna, ha a szülõktõl nem kell félni. Tehát azt is lehetne mondani, hogy õk az okai. Viszont: Ha házasságról lenne szó, nem tartanám súlyos korkülönbségnek, vagy ha mondjuk te lennél 25 õ meg 35, de a jelen esetben egy tini, meg egy fenõtt, szóval nem ugyanaz az életforma, neked még tanulni kell, õ már lehet, hogy dolgozik õ már felnõtt kapcsolatot akar, (hûségeskû, reggelikészítés, esetleg gyerek, stb) lehet hogy neked az nem tetszene még.
Szerintem légy következetes, a barátod is mondjon 22-t. Már ha tényleg rendes gyerek, komolyan vesz, szeret Téged (és nem hülyít a korod miatt...), de a szülõk a puszta számadat miatt kiakadnának. Tudom milyen az otthoni cseszegetés, nem kell az Neked.... És ez ártalmatlan füllentés (már ha tényleg nem vagy veszélyben)

A barátomról van szó. Nem tudom, ez mi? Többi lent.

Az van, hogy a barátom, sokat csuklik, mostanában pedig a szive is görcsöl. Volt orvosnál de azt mondják semmi extra, nem pihen eleget... De ez így nem igaz!!!!! Plussz a vállát sokat fájlalja, Van ezeknek köze egymáshoz? Mi lehet ez? Vagy mitől?

Legjobb válasz: Ne hagyjátok magatokat lerázni egyetlen orvos által sem. A leírt tünetek szív-és/vagy tüdõ problémákra is utalhatnak. Keressetek másik orvost és ragaszkodjatok a komoly vizsgálatokhoz. Addig, amíg nem késõ.

Ne hagyjátok magatokat lerázni egyetlen orvos által sem. A leírt tünetek szív-és/vagy tüdõ problémákra is utalhatnak. Keressetek másik orvost és ragaszkodjatok a komoly vizsgálatokhoz. Addig, amíg nem késõ.
A kérdező hozzászólása: Míért?
Kedves L! Ma már sokféle és nagyon pontos vizsgálati módszer létezik. Sajnos hamar elküldik az embert az orvosok, de ne hagyja magát. Ha a problémái fennállnak, akkor miért hisz az õt elküldõ orvosnak? Nem is értem! Kérjen részletes kórház kivizsgálást. Ehhez joga van. Ha nagy baj lesz, az õt elküldõ orvos sem fogja vállalni a felelõsséget. Minden ember elsõsorban magáért felelõs. Beszéld rá a kivizsgálásra, mert a tünetek komoly bajt jeleznek!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szèpen köszönöm a válaszokat. Érdemes hát aggódnom? Megpróbálom de nem hallgat rám ...

Nem tudom levenni a barátomról a nadrágot! Mit csináljak?

fekszünk az ágyon meg minden de hogy vegyem le a nadrágot róla?

Legjobb válasz: kigombolod, lehúzod a sliccet és leveszed (Ha farmer van rajta) ha nem akkor simán lehúzod. mi ebbe a nehéz? fejezzétek már be az idióta kérdéseket.

kigombolod, lehúzod a sliccet és leveszed (Ha farmer van rajta) ha nem akkor simán lehúzod. mi ebbe a nehéz? fejezzétek már be az idióta kérdéseket.
Mi az, csak béna nyomorék fiúkkal tudsz összejönni? A gatyát se tudják levenni? Arra nem kérsz tanácsot, hogy állítsd fel a farkát?
én a 3.válaszoló vagyok!nem tom miért kell bántani azokatt akik ieneket kérdeznek, szerintem is hüe kérédés de lehet válaszolni normálisan is, ha meg nem tetszik a kérdése akkor ne írj neki!! de sztem egyszerû ha meg nem megy segítt õ!!
aki még a nadrágot se tudja levenni a pasiárol az inkább ne szexeljen...
sehogy, olvasd inkább a Dörmögõ Dömötört
vegyél ollót a szabótól!:XD , de ha megleped õt fürdés közben, no para, nincs gatya:XXXDDDDDddd
Tépd le róla. Az ám a vágy!
Egyszerûbb rágyújtani a picsába a gatyáját!
úristen ien kérdést!!olyan nincs h nem tudod leveni a nadrágját, mondjuk elõfordulhat ha már annyira kívánjátok egymást h nem is figyelsz arra h mitt csinálsz de ez akkor is túlzás h nem tudod leveni a nadrágját!ha meg annyira akarjátok egymást segít leveni !de ez tökre hüe kérdés vol sztem!!
vegyél egy nadráglevõvõ készüléket
A kérdező hozzászólása: nem bazdmeg utolsó író!!! mert impotens xdxd a szegyénke szal fel is út le is út!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!