Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom a babám étkezését, Hogy (2 db)

Nem tudom beállítani a babám étkezését, Hogy csináljam?

2 hetes a kislányom, és vsn hogy napközben 1 óránként sír a tejcsiért van hogy alszik 4-5 órát aztán felébred vagy ébrestem akkor meg nem gy?zi tömni a hasát és órákon át csak eszik. Hogy lesz ebb?l rendszer?

Legjobb válasz: Lassan sok türelmemmel. még kicsi kitartás:))

Lassan sok türelmemmel. még kicsi kitartás:) )
A kérdező hozzászólása: Türelmem az van, csak nem tudom hogy egyáltalán mikortól áll át a rendszerességre, és hogy lehet ezt csinálni. Vagy majd õ maga alakít engem???
Òh, a 2 hét az keve´s.Majd sze´pen fokozatosan idövel ö magának bea´ll.Semmit nem kell eröltetni, vagy idöt húzni, ill.ébreszteni öt. Annyiszor adj neki szopizni, ahányszor, e´s amikor kéri...Nem is tudom, talán nálunk 1 hónap kellett, talán még több is. & hónapos kislány anyukája
Többnyire õ alakít téged... Még csak 2 hetes, dehogy kell irányítani az érkezését. Próbálkozhatsz, de szerintem felesleges, majd lassan kialakul az magától. Nagyon keveset lehet elérni tudatosan...Mi most vagyunk 5 hetesek, de már nagyjából elõre tudom mikor fog enni kérni. Semmit sem tettem ennek érdekében, csak figyeltem õt. Nálunk is volt ilyen idõszak, szegénykém kiéhezett a több alvástól, aztán nem gyõzte bepótolni...de ez is elmúlt. Mindig jön valami új, ezen felesleges aggódni. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Hogyan nem rontom el a 16 hónapos babám étkezését ha nem tudom lefoglalni, hogy megüljön miközben eszik?

Mindig mozgásban van le kell foglalni valamivel evés közben,máskor egy percre ha megül az etet?székben máris ki akar szállni.Két napja a kanapén eszik,úgy hogy valamit nézünk a tévében.Elrontom ezzel?Kicsit félek,hogy hozzászokik,de már nem tudok mit csinálni,örülök hogy legalább így eszik.

Legjobb válasz: Hát ez nem túl jó módszer! Adj az etetõszékbe valami játékot akkor inkább. Én néha a hûtõmágneseket adom neki, és az lefoglalja.

Hát ez nem túl jó módszer! Adj az etetõszékbe valami játékot akkor inkább. Én néha a hûtõmágneseket adom neki, és az lefoglalja.
Szóról szóra, mintha mi lennénk, igaz, az asztalnál eszünk, de közben mesét néz a kisfiam. Kényszermegoldás volt, már ezer féle dologgal próbálkoztam korábban, de sikertelen volt. Igen, sajnos tutira elrontjuk ezzel a tévézéses módszerrel, de én bízom abban, hogy ahogy nõ, majd megoldódik a probléma.Talán jobban megérti, ha nagyobb lesz.Én is örülök, hogy legalább így eszeget...
Igen, erontod, de mi van akkor? Majd az oviban nem így fog enni. Ilyenek miatt ne aggófj. Örülj, hogy eszik.
Szia! Engem 15 hónapos lányom akaszt ki már ezzel. Most már ott tartunk hogy nem is játszik el az etetõszékben, rakhatok oda neki bármit, csak fel akar ülni a tálcájára, vagy átmászni az asztalra. Meséket amúgy sem néz el, maximum 1 perceg nézi a tv-t.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!