Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom a (40084 db)

Sajnos nem tudom a szam cimet. Nem tudom mi lehet az?

A hajnal Tuzet hozott ram egy reszlet a szambol

Legjobb válasz: esetleg EDDA-Ítélet hallgasd meg...én sem tudom biztosra

esetleg EDDA-Ítélet hallgasd meg...én sem tudom biztosra
A kérdező hozzászólása: Kossz meghalgattam de nem az

Egy régebbi stratégiai játékot keresek, de nem tudom a címét sajnos! Megközelítőleges leírást viszont tudok adni róla. Valaki esetleg tudja mire gondolok?

Ez nem egy mostani stratégiai játék. Körülbelül olyan 2000-es lehet, bár koránt sem vagyok benne biztos, tehát maradjunk abban, hogy 2000 körüli.

Legjobb válasz: Battle Realms

Battle Realms
A kérdező hozzászólása: Telitalálat! Hálásan köszönöm a segítséged! :)

Vans cipõ, nem tudom a nevét, de szeretnék ilyet venni ausztriában vagy itthon, lehetséges?

Sziasztok!

Legjobb válasz: uhh én ausztriában éllek én is akkartam egy hasonlot multkor sehol nem találtam rendelni kell.. nem tudom americai oldalrol , mert ausztriában nem fogsz kapni..:/

uhh én ausztriában éllek én is akkartam egy hasonlot multkor sehol nem találtam rendelni kell.. nem tudom americai oldalrol , mert ausztriában nem fogsz kapni..:/
ha segít valamit, szerintem ez egy era modell :)
[link] éés ebayen meg is találtam :D
[link] ez picit tágabb keresés. oké megállok, nem írok több kommentet :)

Miért nem tudom a húgomat családtagnak jelölni facebookon?

á mentem hogy új családtag kiválasztottam hogy lánytesó és beakartam elkezdtem beírni a nevét beadta a többi ismer?söm nevét akinek hasonlóan kezd?dött a neve az övét nem aztán be írtam én teljesen de így meg email címét kéri hogy hívjam meg facebookra. Pedig fent van és az ismer?söm is.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem családtag:D Bocs:( Nem tudom, mert nem használom.

Lehet, hogy nem családtag:D Bocs:( Nem tudom, mert nem használom.
A kérdező hozzászólása: :P
A kérdező hozzászólása: megoldottam :)

Ha terhes vagyok és elmegyek nőgyógyászhoz, de nem tudom a menstruációm dátumát, akkor mi lesz? Mindenki írogatja, de én sosem írom fel. Az orvos mit fog szólni?

Legjobb válasz: Igazad van utolsó, valóban nem mindenki méreget stb., én sem tettem, de azért a menstruációmra emlékezni szoktam. Nem árt az, ha az ember tudja, bármilyen más okból is lehet rá szükség. Végül is minden hónapban kitart pár napot, ilyenre emlékezni szoktunk:) Kérdezõ, nem kell írkálni, ha megjön, figyelj oda, és kösd valamihez, soha többet nem felejted el. Akkor se árt, ha nem tudományosan próbálkoztok, mert ha tudod mikor volt az utolsó, akkor be tudod lõni, mikor legyetek együtt, és kb. mikorra "nem" várod:)

Igazad van utolsó, valóban nem mindenki méreget stb., én sem tettem, de azért a menstruációmra emlékezni szoktam. Nem árt az, ha az ember tudja, bármilyen más okból is lehet rá szükség. Végül is minden hónapban kitart pár napot, ilyenre emlékezni szoktunk:) Kérdezõ, nem kell írkálni, ha megjön, figyelj oda, és kösd valamihez, soha többet nem felejted el. Akkor se árt, ha nem tudományosan próbálkoztok, mert ha tudod mikor volt az utolsó, akkor be tudod lõni, mikor legyetek együtt, és kb. mikorra "nem" várod:)
bocsi ezt már tudtad. nem olvastam a válaszokat:)
Ne aggódj ez miatt én is így voltam.:) Az ultrahan elárulja majd neked mekkora a baba.
A kérdező hozzászólása: Hehe, hát igen, volt egy sejtésem, hogy az uh meg tudja mondani :)
Szia csak nyugi ultrahang alapján majd meg mondják hogy hány hetes a baba. Pont Hétfõn voltam ultrahangon és egy csajszival beszélgettem. Megkérdeztem tõle hogy hány hetes, azt válaszolta hogy most volt meg a mensije, 5-6 hetes körül lehett (hozzá teszem már 3 gyereke van) Majd be ment ultrahangra, majd mikor kijött, meglepõdve válaszolta hogy már 11 hetes terhes.
09:01 vagyok én a telefonomba szoktam felírni az elsõ napot. plusz még ahhoz hozzáadok 28 napot és a következõ várhatót is beírom, hogy ne érjen meglepetés
ha nem emlékszel és terhes lennél, akkor az azért gond, mert másmilyen terhességi héttel számolnak majd (ha rosszul saccolod, mit amilyenben vagy valójában) de mivel egy túl hosszú, vagy egy rövid ciklus is ezt eredményezi, nem gáz. ha nagyon nem tudod, akkor próbáld meg úgy, hogy ha mutatna valami a terh teszt. (nem várt napján általában mutat), akkor abból levonsz 4 hetet, és azt tekinted az utolsó menstruációnak. ha meg nem vagy terhes, akkor egyszerûen megmondod, hogy nem tudod, mikor volt
Ha rendszeresen jön meg, vissza tudsz számolni. HA nem, próbáld meg valamihez kötni. Ha terhes vagy, ez nagyon fontos, ettõl számolják a terhességet. Megoldja, ha nem is tudod, ha rendesen fejlõdik a méreteibõl tud életkort mondani, de ezt egy nõnek nagyon fontos tudnia. Innentõl kezdd el jegyezni.
Nyugi! nem lesz semmi! Igen, rákérdez, hogy mikor volt, de ha nem tudod pontosan, akkor az uh alapján fogja beírni. én soha nem írogattam (mondjuk, általában tudtam). Az egyik babámnál azonban én se voltam biztos benne. Nem csinált belõle a doki ügyet, hisz az uh pontos képet ad, de amíg nem csinál uh-t, addig is meg tudja becsülni a méhed nagysága alapján. nem mindenki hõmérõzik, írogat, tapintgatja a méhszájat állandóan... így is egészséges gyerekek születnek :) ) (bocs, ha valakit ezzel bántottam!!)
Nem mindegy, nem a dokinak kell írogatni, ez a saját érdeked.
A kérdező hozzászólása: Csak arra nem emlékszem, hogy 3, 4 vagy 5 hete volt meg utoljára Gáz :) Na mindegy.
A kérdező hozzászólása: Persze simán lehet, hogy még nem vagyok terhes :) 50%
A kérdező hozzászólása: Hát jó. 2 hete biztosan nem havizok, mert azóta kezdtünk el védekezés nélkül szeretkezni. Lehet hogy abba kéne ezt hagyni és várni még 2 hetet, hogy most mi lesz :)
Hát engem már volt, hogy lecs.szett emiatt, bár terhesség még akkor szóba sem jött. Mindegy, ezzel most számolnod kell, egyszer túl leszel rajta, aztán úgyis megbecsüli UH alapján a magzat nagyságát. Azért szerintem legalább próbálj meg a hétre visszaemlékezni, vagy legalább, hogy hó elején, közepén vagy végén volt.
8.04-es vagyok. én pl. most a 4. babával úgy jártam, hogy fog. gátló és 2 havi teljesen normális mensi után kiderült, egy rutin vizsgálaton, hogy ott a baba... A doki a méh nagysága alapján úgy saccolta, hogy 8-9 hetes...az uh pontosan 9 hetesnek.. Mondom, nem csinálnak belõle ügyet... nálam se volt semmi :) )
nop;
A kérdező hozzászólása: nem Tescoban, de hasonlóban :D remélem én is...bár igazából azt sem tudom, ha visszajönne, mit csinálnék! :D Olyan rövid idõ alatt, meg munka közben, és fél is az ember...de azt hiszem már jobb lenne a lelkem, ha visszajönne :D nem szoktak idegenek ilyen hatást kelteni nálam :)
jaaaa, te pénztárban voltál? Hát akkor simán lehet hogy jár még arra. Amúgy nem valamelyik Tescoban vagy? Valamelyik fiatal csajszi?
A kérdező hozzászólása: Itt biztosan nem, mert nem Magyarországon történt, de jó is lenne :) Munkahelyemen történt, nálam fizetett, azért reménykedem benne hogy még egyszer betéved hozzánk :D
Figyelj, hol láttad, mikor, hogy nézett ki?Ha leírod akkor akik megnézik a kérdést lehet, hogy felismerik.Még mindig van esély
Nekem is volt ilyen! :D Egyszer a vonatállón pillantottam meg. Akkor még nem nagyon törõdtem vele. Aztán facebook-on kidobta a gép hogy kiket ismerhetek és ott volt õ is. Külsõre tetszett szóval bejelöltem :D A mai napig kellemes viszonyt ápolunk..! Hát ilyen a sors!! Én hiszek benne :D
A kérdező hozzászólása: 8., hogy sikerült? :)
Nekem volt már találatom hasonló esetben :D
Hát igen, tudom mirõl beszélsz :D
A kérdező hozzászólása: :D igen, tudom, csak idegesít ez a tehetetlenség! :( már csak abban bízm, hogy egysze rmég az utamba sodorja az élet :D
Egyszer álmodtam hogy volt facebookom és hogy beszéltem rajta valami lánnyal aki érdekelt nagyon, és reggel odaültem a gép elé hogy bejelentkezzek és nem értettem miért nem fogadja el a gép a jelszavamat, és legalább öt perc kellett hogy rájöjjek hogy fiókom sincs. ENNÉL neked több esélyed van.
Azért egy tetûnyi remény mindig van :D
Hát nem sok az biztos! De lehetetlen nincs!
Annyi mint tût keresni a szènakazalban :)
ahaa akkor Auchan-ban! ja, igen. Az ismerõs érzés. Még ha nem is lesz mondjuk semmi, de legalább túl leszel ezen, és visszajön még egyszer, és nincs az az érzés hogy na bakker.. :(:(

Van egy srác aki nekem nagyon bejön, de nem tudom a nevét és szinte semmit nem tudok róla, csak annyit hogy irtó helyes hogyan tudnám megtalálni?

A lényeg az, hogy mi még soha nem beszélgettünk egymással csak folyton néztünk egymást. Elsõ az úgy történt hogy egy sützõben közel ültünk egymáshoz és csak néztük egymást. A második pedig, hogy el ment mellettem az úton és akkor is csak néztük egymást.. Nagyon szeretném megtudni ki eza fiú. Tudtok segíteni?

Legjobb válasz: Sütõben? Mik vagytok ti, grillcsirkék?!

Sütõben? Mik vagytok ti, grillcsirkék?!
Sützõ..? Amúgy így nem nagyon lehet, hacsak nem kerdezed meg, vagy tudsz meg róla bármilyen infót vhogyan. Fb alapján akkor nem lenne talán olyan nehéz kikutatni.:) Kérdés, h akkor rá mernél-e írni...
A kérdező hozzászólása: Bocsi * sütizõben:)
Ha netán megint összetalálkoznátok ne csak szemezzetek, szólitsd le!
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam fb-n úgy hogy ugye tudom hogy haova jár suliba....de egyszerûen nem találom...
A kérdező hozzászólása: Egyébként ha leszólítanám nem lenne gáz. Úgyértem nem neki kellene engem..??
Nõk.... -.-' Mi a frászért neki kéne? Te akarod Õt nem? Akkor Te szólítsd le! Istenem!!!
A kezdeményezés nyilván a pasik dolga, de ha azt akarod, hogy leszólítson, akkor legközelebb mosolyogj rá, lassíts le, mikor a közelébe érsz, simán beszélgetni fog veled. Köszönj neki nagy mosollyal.

Belebetegedtem? Nem tudok a volt barátom nélkül élni bár tudom hogy úgy se bocsájt meg soha. Minden nap sírva alszok el soha nem alszom ki magamat. Állandóvan rá gondolok és sokat beszélek róla!

Folyton ott van ahol én és nem hagy békén lehord mindenek megaláz egy szóval nagyon rám van szállva.És én már nem is akarok élni annyira kikészít.

Legjobb válasz: ilyen ez.. idõvel jobb lesz :/

ilyen ez.. idõvel jobb lesz :/
ez ilyen
Miert.. Mit tettel, amit nem bocsajt meg?
Tereld a gondolataidat. Menj bulizni es próbálj ne rá gondolni folyamatosan. Pár hónap múlva keresd fel egy pozitív üzenettel.
A kérdező hozzászólása: Hazudtam neki de neki nagyobb bûnei voltak bunkóskodik és ver.

Egy számlára szeretnék utalni, de nem tudom a számlaszámot. Mit tudok tenni?

Adott egy személy, akinek tudom a nevét, és a lakcímét, de a bankszámlájára kéne utalnom pénzt, viszont ezt nem tudom. Ha bankba bemegyek, elég ha csak a nevet, és a lakcímet mondom? (nem lehet megkérdezni az illetõt, mert adott helyzetben "meglepi")

Legjobb válasz: Hát nagy meglepetés lessz. Roszabb esetben szja adót is ráverhetnek. Bankban névrõl is beazonosíthatják, ha akarják, de mit teszel, ha több számlája van, vagy elnéznek valamit és félre utalnak. Kp.

Hát nagy meglepetés lessz. Roszabb esetben szja adót is ráverhetnek. Bankban névrõl is beazonosíthatják, ha akarják, de mit teszel, ha több számlája van, vagy elnéznek valamit és félre utalnak. Kp.
A kérdező hozzászólása: ezért írtam idézõ jelbe a meglepetést, mert nem az, csak bonyolult a dolog. a lényeg, hogy lehetséges a dolog?
Nem lehetséges utalni számlaszám nélkül. Add fel postán a pénzt.
A kérdező hozzászólása: ok. köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!