Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom, mit szeretne (493 db)

Hogyhogy nem tudja, hogy mit akar? A babat biztos szeretne? Akartatok a babat, vagy veletlen jott? Osszevesztetek, vagy miert ment el toled?
A kérdező hozzászólása: Hát a babát már szaeretné, az elején nem volt biztos benne.. Egyábként azért ment el mert állítólag nem érzi jól magát nálunk..viszont az apjánál meg igen ahol egerek vannak a lakásba, hideg van nagyon, kaja sincs, a fürdõbe nincs fûtés stb viszont jó neki!?
Jujj, probalj beszelni vele, es magyarzad el neki, hogy fontos a biztonsag most neki, es mar nemcsak sajat magaert a felelos! Hivd vissza, es legyel aranyos hozza, erezze, hogy fontos szamodra. Szegenyke. Valoszinu megijedt a ravaro feladattol. De miert nem szeret nalatok lenni? Teremts neki olyan otthont, hogy szivesen menjen haza, hozzad!!! Nem szabad, hogy most terhesen barmilyen betegseget osszeszedjen, es megfazzon az apjanal. Hozdd vissza, es mondd meg neki, hogy nagyon szereted, es nem mehet az apjahoz, hiszen a te gyereked is, nemcsak az ove, amit a szive alatt hord! Vigyazzal ra, a babahoz sok oromet kivanok nektek, allj melleje, mert nem konnyu kismamanak lenni. A biztonsag nagyon-nagyon fontos most is, es mindig egy anyanak egy gyerekkel!!! Ez lebegjen mindig a szemed elott, hogy biztonsagban legyenek nalatok, hiszen a te gyerekedrol van szo, es az anyajarol. Remelem visszamegy minel elobb, es egyutt varjatok a babatokat!
Valószínûleg szereti az apját, és az apja is szereti õt. Biztonságra vágyik, azért ment haza a családjához. Érzelmek tekintetében rendben volt a kapcsolatotok, kölcsönösen ragaszkodtok egymáshoz, vagy a jobb körülményekkel próbáltad "elvarázsolni" õt?
A kérdező hozzászólása: Az apja olyannyira szereti hogy felvetetett vele 180ezer forintos provident kölcsönt amibõl semmit sem fizetett vissza....Ez amúgy a megismerkedésünk elõtt történt!Augusztus óta ismerjük egymást és szeptembertõl vagyunk eggyütt én Vas megyébe lakom, õ Szabolcsba..szóval nálunk lakott 3, 5 hónapig!Elõttem võlegénye volt aki szintén csak kihasználta!A terhessége 2 hetétõl viselkedik így!Én nagyon megértõ kedves stb vagyok...feladtam érte a vezetõ beosztásom, ágyba vittem neki az ételt, semmi dolga, gondja nem volt!Most épp egyre jobban meg lesz fázva, de nem érti meg hogy nagyon rossz helyen van:(

Van egy barátom és nem tudom hogy ő hogy érez, hogy csak barát akar lenni vagy többet szeretne. Szóval nem tudom mit szeretne szerintetek?

kb. egy éve ismerjük egymást általánosból de nem voltunk osztálytársak nem túl szoros barátságban vagyunk de sokat szoktunk csetelni . És régebben volt hogy például nézett engem tök sokáig, és mostanában meg ugy köszön el hogy pussz meg mondta hogy akar valamit kérdezni de igy nem akarja elmondani csak majd ha részegek vagyunk

Legjobb válasz: Ha nem érzed, hogy szerelmes beléd, akkor az nem jó jel. Azért akarja részegen mondani, mert józanul visszautasítanád. Úgyhogy biztos valami csalafinta dolgot akar kérni. Lehet, hogy utat akar burkoltatni veled a házuk elõtt vagy rabszolgának akar tartani. Én a helyedben vigyáznék vele!

Ha nem érzed, hogy szerelmes beléd, akkor az nem jó jel. Azért akarja részegen mondani, mert józanul visszautasítanád. Úgyhogy biztos valami csalafinta dolgot akar kérni. Lehet, hogy utat akar burkoltatni veled a házuk elõtt vagy rabszolgának akar tartani. Én a helyedben vigyáznék vele!

Van olyan aki már egyetemista és még mindig nem tudja mi szeretne lenni?

Én sajnos így vagyok. Úgy választottam egyetemi szakot, hogy megnéztem mi áll hozzám a legközelebb, mit szeretnék tanulni. És ez még távol áll attól, hogy aszerint válasszak szakot, ami szeretnék lenni. Ugyanis akkor sem tudtam, ma sem tudom. Nagyon tetszik amit tanulok, de nem igazán tudom elképzelni magam ilyen szakemberként. És a legrosszabb az, hogy végiggondoltam már milliószor és alaposan, de semmi más szakmában nem tudnám magam elképzelni, úgyhogy mégiscsak az áll a legközelebb hozzám, amit jelenleg tanulok. Volt már valaki így? Mi a teend? ilyenkor?

Legjobb válasz: Van.Én is így vagyok.Egyetemre járok, két év alatt megjártam 3 kül. szakot, ami most van, az elfogadható, de még ez sem passzol hozzám, ma sem tudom elképzelni, mihez fogok kezdeni késõbb.Érettségi elõtt se tudtam, és ma sem. Nem tudom, mi a teendõ, ha az embernek nincs konkrét elképzelése.Hátha menet közben találsz valamit, ami illik hozzád, amit szívesen is csinálnál.Hátha.

Van.Én is így vagyok.Egyetemre járok, két év alatt megjártam 3 kül. szakot, ami most van, az elfogadható, de még ez sem passzol hozzám, ma sem tudom elképzelni, mihez fogok kezdeni késõbb.Érettségi elõtt se tudtam, és ma sem. Nem tudom, mi a teendõ, ha az embernek nincs konkrét elképzelése.Hátha menet közben találsz valamit, ami illik hozzád, amit szívesen is csinálnál.Hátha.


Ez most mit jelent? Akar is nem is? Vagy csak egyszeruen nem tudja mit szeretne?

A nyaron osszejottem egy volt osztalytarsammal, aki ilyen "rossz fiu",csak egy komoly kapcsolata volt, a csaj nagyon megbantotta. Egy honapot jartunk, aztan mondta h sokat szamitok neki,(es tudom h kulonosen is ertekel) de szorakozni akar, es nem akar megbantani.Ertekeltem az oszinteseget, es joba maradtunk.

Legjobb válasz: Szerintem kérdezd meg, hogy most, hogy is álltok. Neked se jó hogy nem tudod mi van. Mert ha vannak érzések a te részedrõl, akkor állandóan ezzel foglalkozol és más dolgokkal nem tudsz törõdni és emészted magad, hogy most mi van. Továbbá ha játszik veled, akkor azt jobb kideríteni. Kérd meg, hogy legyen veled õszinte, úgy mint akkor és mondja el, hogy mit akar.

Szerintem kérdezd meg, hogy most, hogy is álltok. Neked se jó hogy nem tudod mi van. Mert ha vannak érzések a te részedrõl, akkor állandóan ezzel foglalkozol és más dolgokkal nem tudsz törõdni és emészted magad, hogy most mi van. Továbbá ha játszik veled, akkor azt jobb kideríteni. Kérd meg, hogy legyen veled õszinte, úgy mint akkor és mondja el, hogy mit akar.
Teljesen egyetértek! Ha akkor volt annyira felnõtt, hogy tudott õszintén beszélni Veled, akkor most sem megijedni attól, hogy ezt megkérdezed tõle! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Juj!Rosszul írtam ki..:(
Akkor javítsd ki. :) Elõfordul. Ha kijavítod visszanézek és választ adok.
A kérdező hozzászólása: Nem a kérdés jó. Csak nem a címnek akartam írni az egészet..:) De elõre is köszi a válaszod!:)
Szerintem a plüss az örök poén. Vegyél valami olyat ami rá emlékeztet vagy rá hasonlít. Ha már nem akarja elárulni mit szeretne :D Azért béka ne legyen mert még a végén megharakszik. +Csoki vagy valami nagy kedvenc édesség. Szépen karácsonyi csomagolópapírba masnival a tetején :) Szép legyen! Sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)

Nem tudom mit szeretne! Valaki nem járt hasonló helyzetben?

Van egy fiú,aki mellesleg egy külföldi válogatott sportoló. Kb 1 hónapja találkoztunk egy házibuliban közös barát révén,nagyon jól éreztük magunkat,sokat kacagtunk!Másnap elkérte a közös baráttól a számom és írt,hogy találkozzunk..nagyon meglepődtem nem számítottam rá.Azóta többször találkoztunk,ő többször próbálkozott szexszel is de én "nem adtam magam" mivel a sportágának köszönhetően több lány odavan érte és akármikor lefeküdhet azzal amelyikkel akar..Érdekes a dolog ami kettőnk között van,többször eltűnik..mondván,hogy otthon volt(külföldön) és nem tudott írni.Az utolsó találkozásunkkor ami 2 napja volt..azzal állt elém,hogy gondoljam át,hogy mit akarok mert komoly szándékai vannak velem és ha én is úgy gondolom megismerkedhetnénk még jobban...félek,hogy én is csak egy lennék a sok lány közül! Szerintetek mennyi esélye van annak,hogy tényleg komolyan gondolja mindezt?

Legjobb válasz: többször próbálkozott szexszel is de én "nem adtam magam" mivel a sportágának köszönhetõen több lány odavan érte és akármikor lefeküdhet azzal amelyikkel akar.. Ha így nem jött be, akkor mutatja azt, amit szerinte látni akarsz... Nem hinném, h túlságosan komolyak a szándékai. Legalábbis akkor nem kellett volna többször egybõl a szexre terelnie a dolgot!

többször próbálkozott szexszel is de én "nem adtam magam" mivel a sportágának köszönhetõen több lány odavan érte és akármikor lefeküdhet azzal amelyikkel akar.. Ha így nem jött be, akkor mutatja azt, amit szerinte látni akarsz... Nem hinném, h túlságosan komolyak a szándékai. Legalábbis akkor nem kellett volna többször egybõl a szexre terelnie a dolgot!
A kérdező hozzászólása: igen, sajnos pont ettõl féltem :S
Továbbra se add oda magad! Ha tényleg komolyan gondolja ugyis vissza fog térni hozzád! Ha meg nem, tudni fogod, hogy csak szexre kellettél volna neki.

Ha valaki még 28 évesen abszolút nem tudja, mit szeretne csinálni, még később rájöhet azért? Vagy már elveszett ember?

Legjobb válasz: Én most 38,vagyok, és fogalmam sincs mit szeretnék. Volt aki 50 évesen jött rá mit akar, és sikeres is lett. Szóval, sohasem késõ.

Én most 38, vagyok, és fogalmam sincs mit szeretnék. Volt aki 50 évesen jött rá mit akar, és sikeres is lett. Szóval, sohasem késõ.
Az elég gáz, akkor nem ha sok szakmája van, vagy sok mindenhez ért, de ha otthon ül, akkor háááát... Persze lehet, hogy 40 évesen találja meg amit akar, de 28 évesen már illik valamihez érteni és csinálni.
Nem vagy egyedül, vannak még így mások is. A hivatásról (fõleg a kommentek miatt küldöm neked, nekem jó olvasni mások h vannak ezzel): http://cotcot.hu/kozosseg/cikk/3028
Ne erõltesd, mert azzal elriasztod.Hagyd gondolkodni, .
A kérdező hozzászólása: én mondtam neki h jo akkor gondolkodjon és egy ideig ne találkozzunk de azt mondta ö talizni akar ugyan ugy
én is férfi vagyok mindig is irigyeltem az ilyen embereket akik egyszerre több mindent akarnak és nem tudnak dönteni. Egyébként az is lehet hogy a szabadság te lennél vagy nem tudom.
igazat adok az elottem ironak....lehet te lennel a szabadsag szamara...lehetseges hogy benned megtalalja azt amire eppen vagyik ne szalaszd el ha ugyerzed kepes vagy ra hajra:)

A nővéremnek (19 éves) születésnapja lesz de nem tudom mit szeretne?

Azt mondja semmit de én szeretnék neki venni valamit.(fülbevalót,nyakláncot nem igen visel)

Legjobb válasz: Ajánlanék még egy szép fehérnemût (melltartó és hozzá tartozó tanga), annak szerintem mindenki örül. :)

Ajánlanék még egy szép fehérnemût (melltartó és hozzá tartozó tanga), annak szerintem mindenki örül. :)
vehetnél kettõtöknek színház jegyet.
Lindor csoki, az mindig bejön;)
konyvet, egy jo felsot, csokit, penztarca
Vegyél valami finom csokit (azt gondolom szereti:) ).

El vagyok jegyezve, de nem tudom, hogy szeretném e még a kapcsolatot. Mit tegyek?

6 éve vagyunk együtt a párommal, nyáron történt az eljegyzés. De az eljegyzés óta minden megváltozott. Mintha épp az ellenkezőjét érte volna el, átgondoltam a dolgokat, hogy én ezt tényleg komolyan szeretném e, ő e az igazi. Rájöttem, hogy nem ő álmaim férfije, nem szeretném vele leélni az életem. Õ nagyon ragaszkadó típus, egyszer szakítottunk és öngyilkos akart lenni, nagyon nehezen lehetett csak lebeszélni. Félek, hogy megint ez lesz. A helyzetet bonyolítja egy másik fiú is, akit nemrég ismertem meg. Sokat gondolok rá, és azt is tudom, hogy nem szakítana szét egy párkapcsolatot még akkor sem ha az már nem működik. Nem tudom igazából, hogy ő érez e irántam valamit, de már csak pár hónapig lehetek a közelébe. Úgy érzem, hogy félek szakítani, félek attól is, hogy egyedül leszek, és attól is, hogy elveszítem a lehetőséget a másik fiúnál. Teljesen kilátástalannak érzem a helyzetem. Tanácstalan vagyok. Kérlek segítsetek! Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: "Rájöttem, hogy nem õ álmaim férfije, nem szeretném vele leélni az életem." Választhatsz: vagy most szakítasz, vagy maradsz egy olyan férfi mellett, aki mellett nem vagy boldog. Persze, ez csak külsõ szemlélõként ilyen egyértelmû, nehéz lépni, de az írásodból úgy vettem ki, hogy pontosan tudod, hogy mit akarsz, csak nem mered megtenni. Viszont ha nyuszi vagy, tönkreteheted az életedet...

"Rájöttem, hogy nem õ álmaim férfije, nem szeretném vele leélni az életem." Választhatsz: vagy most szakítasz, vagy maradsz egy olyan férfi mellett, aki mellett nem vagy boldog. Persze, ez csak külsõ szemlélõként ilyen egyértelmû, nehéz lépni, de az írásodból úgy vettem ki, hogy pontosan tudod, hogy mit akarsz, csak nem mered megtenni. Viszont ha nyuszi vagy, tönkreteheted az életedet...
Leírtad: nem akarod leélni vele az életed. Szerintem itt már nincs mit tenni..
Pontosan, még nem is házasodtatok össze már kételyeid vannak. Nem maradtok sokáig együtt :)
Leírtad: nem vele akarod leélni az életed. Mi a kérdés?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!