Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom, mikor van ovulációm. Honnan (2 db)

Nem tudom, hogy mikor van ovulációm. Honnan lehet megtudni? Létezik tényleg kalkulátor?

Legjobb válasz: Szia, igen, a kalkulátorok egyszerûen ki tudják számolni. Csak meg kell adnod, hogy mikor volt utoljára mensid és hogy hány naposak a ciklusaid és abból kiszámolja neked. Itt találsz egy jót: http://www.szuloklapja.hu/baba/body/kalkulator.php

Szia, igen, a kalkulátorok egyszerûen ki tudják számolni. Csak meg kell adnod, hogy mikor volt utoljára mensid és hogy hány naposak a ciklusaid és abból kiszámolja neked. Itt találsz egy jót: http://www.szuloklapja.hu/baba/body/kalkulator.php
http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Kalkulátor is van, pl. ez, de biztosabb, ha veszel LH-tesztet!
Szia!A ciklus.hu-n is van kalkulátor! Nekem bejött! :)
elõször én is az ilyen kalkulátorokkal számoltattam ki az ovumat.pár hónap sikertelenség után, vettem egy ovu tesztet és teljesen mást mutatott mint amit a kalkulátor.persze csak 3, 4 nap eltérés, de ez számít ilyenkor.szóval nekem a kalkulátor nem jött be.a teszt igen.elsõre sikrerül a babó.
Szerintem is ovu tesztet vegyél, nekem a kalkulátorok máskorra mutatták a PÉ-t. Akkor kezdj el tesztelni, ha már van folyásos, legjobb az átlátszó nyák. Minden + és az elsõ nega napon kell együtt lenni, és ha mindenki úgy akarja összejöhet a hõn áhított babó!
Szia! Javaslom a babatervezok.otthona.net honlapot, rengeteg hasznos dolgot olvashatsz ott, én is rengeteget tanultam belõle.
a babatervezõket én is javasolni tudom. alapban nem ártana mérned a reggeli hõdet, nyálka típusaidat feljegyezni, ezekbõl lehet következtetni a pé-re, a ciklus.hu-n ezt meg is teheted rendszerezett, on-line menstruációs naptárban, ami nagyon hasznos, még akkor is, ha dokihoz mész

Ha nem emelkedik meg egyértelműen a hő, akkor nincs ovuláció? Esetleg később van? Vagy anovulációs a ciklus? Ilyenkor honnan tudom, h mikor kezdődik el a következő ciklusom?

8 napja késik a mensim, 2 negatív tesztet csináltam, de nem akar megjönni. A görbémen nem látszik egyértelmű emelkedés, ezért saccolom, h nem is volt ovum. Mi ilyenkor a teendő? Meg kell jönnie ahhoz, h újra legyen peteérésem? köszi előre is.

Legjobb válasz: Ilyenkor orvos! Az ovuhoz legalább két tizedet illik emelkedni az alaphõdhöz képest!

Ilyenkor orvos! Az ovuhoz legalább két tizedet illik emelkedni az alaphõdhöz képest!
A kérdező hozzászólása: Ma reggelre megjött, úgyh csak újra indulok én is. Az orvosom szabin van, ha vissza jön csinálunk hormontesztet. köszi a választ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!