Találatok a következő kifejezésre: Nem tudom, mikor van (5279 db)

Mit érzel amikor vele vagy?
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól érzem magam vele...csak az baj vele hogy féltékeny bár mondjuk szeretek bókolni és persze nem gondolom komolyan de túl reagálja...meg õ maga is bevalotta ezt nekem

Nem tudom, mi van. MIT TEGYEK?

Van egy fiú a suliban, és azt hiszem hogy eléggé tetszik, vagy még több. Magamnak se merem nagyon bevallani. Kissé sznob, és nagyon okos, meg menő, meg vicces, és nem szeretnék sose leégni előtte. Amikor csinálok valamit, akkor is mindig arra gondolok hogy ő mit reagálna, hogyan nézne. Mindig hiányolom a társaságból, ha nincs ott, és ha egyedül vagyok, akkor azon fantáziálok, hogy mennyivel jobb lenne ha itt lenne velem. Próbálok nem idétlenül viselkedni, mert van egy-pár elejtett bókja, de azt hiszem neki más tetszik. És nagyon félek ettől, és ááá. Oké, szóval szerintetek mit tegyek, hogy észrevegyen, vagy hogy kicsit jobban foglalkozzon velem? Nem vagyok folyton a nyomában, meg alig nézek rá, és amíg el nem mondtam ezt az ikertesómnak, addig nem is gondolta volna, hogy érzek valamit iránta, szóval akkor nem vagyok annyira feltűnő, és nem is vagyok/nem akarok egy csicskuló haverlány lenni... Mindegy... ááá. Köszi:)

Legjobb válasz: Hát figyu... Ha neki más tetszik, akkor sajnos azt kell mondjam, nem nagyon tudsz mit tenni, el kell felejtened. Borzasztó nehéz, tudom. Velem is volt már ilyen: ezt hívják viszonzatlan szerelemnek, ami bizonyítottan minden ember életében megjelenik egyszer. Nálad ez most van, én 12 évesen vetettem véget a 3 évig tartó viszonzatlan szerelemnek, mire végre felfogtam, hogy esélyem sincs. Inkább próbálkozz másnál vagy ha nagyon zavar, szólítsd meg a srácot és kezdj el beszélgetni vele valahogy - ehhez én sem nagyon értek, de meg lehet próbálni lehet hogy ösztönösen jön. :) Mindenesetre ne bánkódj miatta, nemsokára ki tudod verni a fejedbõl, csak törekedj arra, hogy megismerj más fiúkat is. :) Szurkolok!

Hát figyu... Ha neki más tetszik, akkor sajnos azt kell mondjam, nem nagyon tudsz mit tenni, el kell felejtened. Borzasztó nehéz, tudom. Velem is volt már ilyen: ezt hívják viszonzatlan szerelemnek, ami bizonyítottan minden ember életében megjelenik egyszer. Nálad ez most van, én 12 évesen vetettem véget a 3 évig tartó viszonzatlan szerelemnek, mire végre felfogtam, hogy esélyem sincs. Inkább próbálkozz másnál vagy ha nagyon zavar, szólítsd meg a srácot és kezdj el beszélgetni vele valahogy - ehhez én sem nagyon értek, de meg lehet próbálni lehet hogy ösztönösen jön. :) Mindenesetre ne bánkódj miatta, nemsokára ki tudod verni a fejedbõl, csak törekedj arra, hogy megismerj más fiúkat is. :) Szurkolok!

Nem tudom mi van velem? !

A barátn?im mind azt mondják hogy nagyon szép vagyok, de ezt nem tudom elhinni.Aki tetszik fiú, látványosan néz, szemezünk, kedves, de mégsem tudom elhinni hogy tetszem neki.Egyértelm? jelei vannak, de nem tudom magam elfogadni..Mikor magamra nézek, tulajdonképpen szépnek érzem magam, de amint társaságba kerülök, összemérem magam másokkal, és arra jutok hogy b?n ronda vagyok..Mikor kifestem magam, nem érzem hogy önmagam lennék, inkább egy maszk..Vannak akik azt mondják így gyönyör? vagyok, de vannak akik azt mondják smink nélkül természetesen vagyok szebb.Ez egyszer?en már felemészt, mert senki mellett nem tudom elképzelni magam, meg arra gondolok, hogy milyen gáz lenne neki velem mutatkozni.. Nem tudom mivel lehetne ezen javítani..

Legjobb válasz: Szerintem az van, hogy túl sokat gondolkozol értelmetlen dolgokon. Érdekes, tudod magadról, hogy szép vagy, mások is azt mondják... Esetleg aláztak már meg vagy szóltak már be társaság elõtt? Talán túlságosan sokat számítanak a külsõségek? Az rendben van, hogy úgy érezzük, hogy társaságban a lehetõ legjobban kell kinéznünk, fõleg fiatalabb korban, de ez elég érdekes, hogy nem tudod elképzelni magad valaki oldalán. Szoktad magad hasonlítani híres emberekhez, sztárokhoz?

Szerintem az van, hogy túl sokat gondolkozol értelmetlen dolgokon. Érdekes, tudod magadról, hogy szép vagy, mások is azt mondják... Esetleg aláztak már meg vagy szóltak már be társaság elõtt? Talán túlságosan sokat számítanak a külsõségek? Az rendben van, hogy úgy érezzük, hogy társaságban a lehetõ legjobban kell kinéznünk, fõleg fiatalabb korban, de ez elég érdekes, hogy nem tudod elképzelni magad valaki oldalán. Szoktad magad hasonlítani híres emberekhez, sztárokhoz?
Ha küldesz képet, akkor mondok neked egy õszinte véleményt a külsõdrõl. Próbáld elfogadni magad olyannak, amilyen vagy! Mást nem nagyon lehet tenni. Sportolj, élj egészségesen, szórakozz, érezd jól magad, mosolyogj sokat, és persze tanulj! Mennyi idõs vagy?
Én is hasonló(!) helyzetben vagyok.. fogalmam sincs, mit csinálják.

Nem tudom mi van velem mostanában, a múltkor elképzeltem hogy milyen lenne lánnyal ágyba bújni. Ez arra utal hogy biszex vagyok? Van egy 5 hónapos kapcsolatom, és nagyon szeretem a pasimat Õ azt mondta hogy elfogad. Szóval akkor biszex vagyok?

Legjobb válasz: Jellemzõ. Az ilyen kislányok (14-16) gondolkodását befolyásolja a legkönnyebben a média. A "kedvencem" az, amikor azt mondják: egy nõnek csak egy másik nõ képes igazi élvezetet adni, mert egy nõ tudhatja csak, mi a jó egy másik nõnek. Nos, ha ezt a logikát követjük, akkor egy férfinak is csak egy másik férfi lehet képes igazi élvezetet nyújtani, nem? Jaj, de jó... haljon csak ki az emberiség, a szerelem pedig legyen csak puszta nemi élvezkedés, vagyis ne legyen szerelem, csak kíváncsiságból adódó buzulás. Nem is tudom... én kíváncsiságból egy sütit szoktam megkóstolni; ha van párom, szerelmem, semmilyen oknál fogva sem fogom megcsalni vagy képzelegni másokról.

Jellemzõ. Az ilyen kislányok (14-16) gondolkodását befolyásolja a legkönnyebben a média. A "kedvencem" az, amikor azt mondják: egy nõnek csak egy másik nõ képes igazi élvezetet adni, mert egy nõ tudhatja csak, mi a jó egy másik nõnek. Nos, ha ezt a logikát követjük, akkor egy férfinak is csak egy másik férfi lehet képes igazi élvezetet nyújtani, nem? Jaj, de jó... haljon csak ki az emberiség, a szerelem pedig legyen csak puszta nemi élvezkedés, vagyis ne legyen szerelem, csak kíváncsiságból adódó buzulás. Nem is tudom... én kíváncsiságból egy sütit szoktam megkóstolni; ha van párom, szerelmem, semmilyen oknál fogva sem fogom megcsalni vagy képzelegni másokról.
Szerintem, csak kíváncsi vagy. Bár az sem kizárt, hogy biszex vagy. Hány éves vagy?
Mennyivel lennél másabb ember, ha rád lenne akasztva ez a tábla, hogy biszex vagy? Változtatna ez vmit is? Attól még ugyanaz az ember vagy. Mint minden ember, kiváncsi, felfedezni vágyó. Lehet, hogy ez csak kiváncsiság. Szeretnéd kipróbálni és megtapasztalni. Ettöl még ugyanolyan hetero (is) lehetsz, mint még sok millióan.
nem
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy sokat nézek tévét, de akkor is felizgat a leszbipornó XD
A kérdező hozzászólása: Igen , felizgat a gondolat :D
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszolónak üzenem: Amúgy köszi , nagyon kedves vagy :@ , akkor miért írsz?? hogy másokat megbánts? mert azt teszed köcce
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok :)
"Nem tudom mi van velem mostanában, a múltkor elképzeltem hogy milyen lenne lánnyal ágyba bújni. Ez arra utal hogy biszex vagyok?" Nem, ez arra utal, hogy túl sokat tévézel, ahonnan ömlik az olyasmi, mint az "I kissed a girl" és társai.
annyira nem birom az ilyen huje kerdeseket...Honnan a faszbol tudjuk , hogy te biszex vagye??? WTF :@:@:@ Neked kell erezni...
na és felizgatott a gondolat?
én vagyok az a 2. és ha igen akkor sürgõsen fordulj pszichológus-hoz

Nem tudom mit erzek? Nem tudom mi van velem. Ossze vagyok zavarodva.

13 eves lany vagyok. Nem volt meg baratom, nem voltam soha igazan szerelmes DE erzek valamit idosebb nok irant. Nem annyira idosek..25 ev koruliek es egyszerre altalabban egy. Szoval ha megismerek egyet aki kedves, megerto meg ilyenek akkor elkezdek rajongani erte. Pont, mint a szerelembe. Mindig ra gondolok, vele akarok beszelni, talalkozni. Ha beszelunk gyorsan ver a szivem. Es neha mikor megyek az utcan azon gondolkodok, hogy de jo lenne ha osszefutnank. De nem tudnam megcsokolni el se tudnam kepzelni, hogy egyutt legyunk szoval fizikailag nem vonzodok hozza. Viszont van egy fiu haverom es ot meg valahogy csendbe szeretem..szeretem de nem erzem ezt a rajongast viszont hozza vonzodok testileg is. Egyatalan nem izgat fel a lezbi porno meg semmi. Sokan mondjak, hogy az idosebb nokre peldakepkent tekintek es ezert van ez. De nem tudom... Szerintetek mi ez? Elore is nagyon koszonom

Legjobb válasz: Amit az idõsebb nõk iránt érzel, az nem szerelem. Inkább példaképet keresel szerintem. Azt nem érzed, hogy szeretnél tõlük tanulni, rájuk hasonlítani? Nyugi, nem kóros ez a rajongás. Nincs ezzel semmi baj. A fiú haverod iránt meg miért kéne rajonganod? A szerelem nem a rajongással egyenlõ. Vonzódsz hozzá, ezzel mindent elmondtál. És ne haragudj, de... te 13 évesen leszbipornót nézel??? Hát nem semmi... Pornót inkább ne, semmilyet, fõleg a te korodban. Helyette olvass el inkább egy-két felvilágosító könyvet, többet tanulsz belõlük, és vannak nagyon jók, nem csak a gagyik.

Amit az idõsebb nõk iránt érzel, az nem szerelem. Inkább példaképet keresel szerintem. Azt nem érzed, hogy szeretnél tõlük tanulni, rájuk hasonlítani? Nyugi, nem kóros ez a rajongás. Nincs ezzel semmi baj. A fiú haverod iránt meg miért kéne rajonganod? A szerelem nem a rajongással egyenlõ. Vonzódsz hozzá, ezzel mindent elmondtál. És ne haragudj, de... te 13 évesen leszbipornót nézel??? Hát nem semmi... Pornót inkább ne, semmilyet, fõleg a te korodban. Helyette olvass el inkább egy-két felvilágosító könyvet, többet tanulsz belõlük, és vannak nagyon jók, nem csak a gagyik.
ne izgulj ez így tök jól van. még szerelem is lehet, de sokan nem tudják az mit jelent így nemszeretem használni ezt a szót. lényeg, hogy bármi ami kicsitja a lelkedet, ami a magasba visz, aziránt az ember "szenvedélyesen" érez. ez nagyon jól van így. pl ha valaki azt mondja ö szerelmes a természetbe, azon senki sem lepödik meg. :) bizonyára szimpatikus számodra ahogy az a nö él a világban, ahogy van egy kiállása, ami számodra nagyon tetszik, és végre látsz valakit akiröl példát vehetsz. testileg meg vonzódsz a fiukhoz, ez pont így van kitalálva. :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a megnyugtato valaszokat!:) igen, valami olyasmi mintha peldakepkent neznek azokra a nokre meg olyan akarok lenni, mint ok. Es nem nem nezek pornot csak nagyon meg voltam ijedve, hogy lehet leszbikus vagyok?! Es azert neztem.. De ennyi
hát szivesen :)

Nem tudom mi van a tenyeremmel mikor meleg van akkor izzad, nedves de már olyan szinten hogy csepeg róla a víz néha meg csont száraz mintha öregedne nem igazán tudom most mi a helyzet szerintetek?

Legjobb válasz: A bõr hidratáltsága és a verejtékezés nem igazán függ össze. SOk embernek izzad a tenyere a melegben vagy a stressztõl. Ha éppen nyugalomban vagy és nincs meleged, akkor visszatér a normál állapotba. Ha száraz a bõröd, kend hidratáló krémmel, a fokozott verejtékezés ellen pedig a sós víz is hatékony. :)

A bõr hidratáltsága és a verejtékezés nem igazán függ össze. SOk embernek izzad a tenyere a melegben vagy a stressztõl. Ha éppen nyugalomban vagy és nincs meleged, akkor visszatér a normál állapotba. Ha száraz a bõröd, kend hidratáló krémmel, a fokozott verejtékezés ellen pedig a sós víz is hatékony. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)

Nem tudom mi van a Micro SD kártyámmal! Mi baja lehet? ! FONTOS!

A Micro SD kártyámat nem érzékeli egyik telefon sem, a számítógép pedig formázni akarja. nem tudom, mi lehet a probléma, de sürgősen kéne róla egykét adat. A márkája Kingston. A segítséget előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Amikor bedugod a nagyobb adapterbe a pici sd-kártyát azon oldalt van egy pöcök annak nem szabad a Lock feliratnál lennie mert akkor írásvédett. Ha azt felpöccinted már meg tudod nyitni. Ha elsõre nem megy vedd ki és tedd vissza.

Amikor bedugod a nagyobb adapterbe a pici sd-kártyát azon oldalt van egy pöcök annak nem szabad a Lock feliratnál lennie mert akkor írásvédett. Ha azt felpöccinted már meg tudod nyitni. Ha elsõre nem megy vedd ki és tedd vissza.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!:)
A kérdező hozzászólása: nem a lock-nál volt, megpróbáltam többször, de továbbra sem mûködik.:S
valamilyen okból sérült a file rendszer az sd kártyán, ha abszolute nem értesz hozzá akkor javaslom keres valami céget neten ami adatmentéssel foglakozik sd kártyáról (nem lesz olcsó)
A kérdező hozzászólása: köszi, akkor inkább hagyom, megpróbálom máshogy megoldani!

Szerintetek mit jelent ha a párom meg bánt de már nem tudok miatta sírni és nem is érdekel hogy miket vág a fejemhez? Nem tudom mi van velem!

Legjobb válasz: Akkor ott már vége van az egésznek. Ha már az is hidegen hagy, ha megbánt. sorry

Akkor ott már vége van az egésznek. Ha már az is hidegen hagy, ha megbánt. sorry
A kérdező hozzászólása: De amúgy meg el vagyok vele szóval szeretek vele hülyéskedni meg stb... Csak már nem érzem azt amit régen!!!!
párom..behányok...lehet mégsem az nem?
A kérdező hozzászólása: Igen a párom mert még velem van be hányni meg nem itt kell!!!! -.-
Egyszerûen azt jelenti, hogy szakadsz el lelkileg tõle.
azt jelenti, hogy màr nem vagy belè szerelmes....

Nem tudom mi van az msn-nel most mit csináljak?

A 2009-es Messenger volt nekem feltelepítve és egyszer mikor beleakartam lépni azt írta ki hogy megjelent a szoftver újabb verziója telepítenem kell hogy be tudjak lépni...ok telepítettem de ez az Msn nekem nem tetszik egyszer?en irritáló számomra.Most újra vissza telepítettem a 2009-es Msnt de ugyan ezt írja ki..mit csináljak?

Legjobb válasz: Most már a 2011-es Msn kezdi azt is hogy 2 másodpercenként elõre hozza az ablakot és nem csak msnen írni nem tudok tõle hanem semmit csinálni ezért kitöröltem szóval most msnezni nem tudok a 2011es megbolondult a 2009est meg nem hagyja hogy belelépjek...

A kérdező hozzászólása: Most már a 2011-es Msn kezdi azt is hogy 2 másodpercenként elõre hozza az ablakot és nem csak msnen írni nem tudok tõle hanem semmit csinálni ezért kitöröltem szóval most msnezni nem tudok a 2011es megbolondult a 2009est meg nem hagyja hogy belelépjek...
nekem is a 2011-es MSN-t kellett telepítenem és most meg nem megy , valamilyen hülye számkombinációkat ír ki a beszélgetõablakba és nem kapom meg amit küldenek, mégcsak írni sem tudok
Kötelezõ átállni a 2011-es verzióra, a régieket mindig kivonják és nem mûködnek. A 2009-et is elérte, ahogy a régebbieket nem tudod használni, most már azt sem. Szokd meg, annyira nem vészes a másik, nemsokára úgyis jön egy új amit utálni lehet.
A kérdező hozzászólása: De a barátomnak a 2009-es van feltelepítve és neki jó...:(
Nekem is ez volt a múlthéten. Le kellett töltenem vagy nem tudtam belépni. Anyának elõbb felhozta, nekem csak 2 hét múlva.(Külön gép)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!