Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok választani. Mi megy a (3 db)

Az lenne a problémám hogy a Dead Space 2 Limited Editionom PS3ra a Multiplayer nem megy, van 3 opció Redeem code, purchase code és a free trial de egyiket se tudom választani. Mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: Ha bármelyikre rákapcsolsz, akkor annak be kéne jönnie. Szerintem, akkor gyári hibás. Ilyenkor vissza mész abba a boltba ahonnan vetted, és kicseréled. Más okot nem tudok írni.

Ha bármelyikre rákapcsolsz, akkor annak be kéne jönnie. Szerintem, akkor gyári hibás. Ilyenkor vissza mész abba a boltba ahonnan vetted, és kicseréled. Más okot nem tudok írni.

Nem tudok nevet választani. Mi megy a babos névhez?

Legjobb válasz: Ha lány, akkor nekem elsõre a Dorina jutott eszembe. Szerintem a B-betûs neveket kerüljétek, az túl sok lenne.

Ha lány, akkor nekem elsõre a Dorina jutott eszembe. Szerintem a B-betûs neveket kerüljétek, az túl sok lenne.
Nagyon sok szép van, van aki az egzotikusra bukik, van aki az egyszerûre. Én lánynak a Babos Zsófit, a Babos Lillát, a Babos Vikit el tudnám képzelni hozzá. Fiúnap pl. a Babos Marcit, a Babos Zsombort, vagy a Babos Danit. :)
Lánynak: Babos Nóra, fiúnak: Babos Tamás. Szerintem szépek!
Fiú: Babos Dorián Lány: Babos Hanna :)
Szia.Megvitattuk a kérdést itthon a sógornõmmel, és szerintünk tök jól hangzik B betûsökkel.Pl Bianka, Barbara, Bálint, Bence.
Hát... ezek közül egyik sem tetszik.
Milán ???
Nem hülyeség. (Elõzõ vagyok.) Mindenki szeretné, ha a gyermeke különleges lenne. Ez igaz a nevére is. Ízlések és pofonok. (Csak a véleményemet írtam le.) A kisfiam se Zolika lesz, hanem Zétény. Különleges, de magyar név. Lehet, ez meg neked nem tetszik. Az ismerõseinket, rokonainkat is megosztja ez a név. Hallottam már ilyen reakciót rá: Jajj, úristen, NE! Nekünk akkor is a Zétény név tetszik.
Nagyon szívesen. Könnyebb lesz, ha tudod már, hogy fiú-e vagy lányzó. (Csak még egy tipp lánynak: Leonóra. Így hívták volna a babónkat, ha lány lett volna.) Majd idõvel kialakul. Mi már most a nevén nevezzük, el sem tudom képzelni, hogy más legyen, mint Zéti. :-)
A kérdező hozzászólása: na látod például az tök jó név. nem cifra, de mégis különleges. azt hiszem türelemmel várunk addig, amíg meg nem tudom fiu vagy lány, és akkor már nekem is csak egy fele kell összpontosítani. de köszönöm a véleményed, hidd el, nekem ezek mindíg sokat jelentettek, hogy másoknak mi a véleménye. aztán majd eldöntöm hallgatok e rájuk. köszi mégegyszer.
A kérdező hozzászólása: nem? az a bajhogy nem tudom elképzelni hogy zolikát, vagy annácskát kiabáljak a picinek. bocs mindenkitõl, akinek így hívják a gyerekét, vagy saját magát, vagy valakijét. szóval annyi embert ismerek, és minden névrõl eszembe jut valaki, és nem akarom hogy olyas valaki jusson eszembe, akit nem nagyon kedvelek. hülyeség?
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi tippeket. szerintetek a babos mína, vagy babos nilla mennyire jó? vagy babos benke? igazság szerint olyan nevet szeretnénk, ami nem szokványos, nem tucat, de ne is legyen túl extra, mégis legyen különleges, becézhetõ, de felnõtt korban helytálló. még jó hogy csak ennyi problémám van.mi? próbáltam szám, és névmisztika alapján válogatni.vagy ez hülyeség? azt szeretném, ha jó nevet tudnánk találni. de lehet hogy kicsit túl lihegem.
Szia.Az én kislányom Doroti, a második lányom, pedig Melody lesz, ha fiú akkor pedig Armand.De még nagyon tetszik a lánynevek közül a Dragica, Darinka, meg a Gordana is.Fiúba meg a Goran, Damir, Damjan, Mirkó.Ezek idegen nevek, mégis használják õket.Nem elcsépelt nevek.

Hogyan jöhetek rá mi is az ami kell? Két ember közül kell választanom sőt egyet józan ésszel el kellene engednem de nem megy azt érzem mindenkit tönkre teszek mert nem tudok dönteni és gyűlölöm hogy nincs az életem a kezemben

Legjobb válasz: ilyenkor a legnagyobb valószínûsége annak van, hogy egyik sem az igaz, mert akkor éreznéd melyikhez húz a szíved vagy nem ismered egyiket sem igazán

ilyenkor a legnagyobb valószínûsége annak van, hogy egyik sem az igaz, mert akkor éreznéd melyikhez húz a szíved vagy nem ismered egyiket sem igazán
*igazi
A kérdező hozzászólása: az egyikhez húz de ezt annyira biztosra veszi és ezért utálom csak titokban szerethetem amikor alszik mert akkor nem bántjuk egymást és nem veszekedünk és sajna 3 éve nem engedem az ágyamba sem egyszerûen nem megy
A kérdező hozzászólása: Igen jó nagy butaság és vicc így az életünk sajnos de nem engedjük el egymást.ha szakításról van szó pánik érzésem van és két kézzel kapaszkodom csak s...t .ne kérjen
amíg arra vágysz, amitõl szenvedsz, addig nem lesz a szíved nyitva, annak, akit felhõtlenül szerethetsz
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ez annyira kimerít már évek és elegem van.nincs erre segítség?
csak a drasztikus lépés vezet megoldáshoz hagyd ott akitõl szenvedsz, indok nélkül ha kellessz neki 100% hogy rohan utánad és akkor már te is biztos lehetsz a kapcsolatotokban, ha nem rohan, akkor nem is kellettél neki nálunk is ilyen volt, nagyon nehezen tettem meg ezt a lépést, indoklásnak annyit mondtam, hogy: mert nem érzem, hogy szeretnél.szia és erre õ jött és békített :) és ehhez a lépéshez nagy bátorság kell tudom, de megéri :) mert amúgy meg minek olyanra fecsérelni az idõt, aki nem szeret


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!