Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok választani. Mi (72 db)

Egyiket sem
Mind a kettõt válaszd. Hármasban a legjobb. :D
Ha azt mondod nem tudsz választani akkor gondolj a 2 fiúra és próbáld ki azt , hogy kiválasztod az egyiket, ha a másik felé húz a szíved akkor a másikat ennyi :) nekem összejött
Utolsó tudja mi a helyzet!!! Egyertelmûen harmas! A 2 srac 1 csaj felallas a legjobb a vilagon! Tehat dumald meg a sracokkal, aztan mehet a party!
a másodikat válaszd, mert akkor nemszerettél volna bele a másodikba ha az elsõ igazán kellett volna: )

Segíts! Nem tudok választani! Mi legyen? (Samsung Galaxy S3 Mini és Sony Xperia L. )

LEginkább fényképek készítésére és zenehallgatásra használnám, (és tudom,hogy az Xperia kamerájának felbontása nagyobb,de nézzétek meg,gyengébb képeket csinál),azután pedig játékokra,és legkevésbé netezésre. Értékelést,kérlek :D

Legjobb válasz: Xperia. Kamerája gyengébb, bár ha nekem kellene választanom, ezt leszarnám.

Xperia. Kamerája gyengébb, bár ha nekem kellene választanom, ezt leszarnám.
A kérdező hozzászólása: De mondom, én fõleg fényképeket készítenék...
+1 Sanyi
A kérdező hozzászólása: -_-
Akkor miért mobiltelefont keresel???
A kérdező hozzászólása: Azért, mert egyszerre telefonálni is akarok rajta.Ezt úgy értem, hogy ha a telefon nagysága/, , ereje, , vagy a kamerája között kéne válasszak, a kamerát választanám.
Akkor vegyél egy 5 ezres téglát, mellé egy félprofi fényképezõt.

Ha két férfi közül nem tudok választani, mi lenne a helyes döntés?

Nagyjából egyid?ben ismertem meg mindkét fiatalembert, nem olyan régen. Mindketten rendkívül szimpatikusak és mindketten nagyon aranyosan udvarolnak. Nem akarom viszont hülyíteni egyiket sem. Ha megmondom nekik, hogy van konkurencia, akkor kétlem, hogy ismertségünk jelenlegi szakaszában bármelyikük is tovább próbálkozna, inkább hagynának a fenébe alapból. De dönteni egyel?re képtelen vagyok kettejük közül. Ha papírra leírnám el?nyeiket és hátrányaikat, nagyon hasonló eredmények jönnének ki. Még ha pontoznám is ?ket, akkor is egyenl? lenne az állás. (Ezek persze csak példák voltak, a döntésképtelenségem bemutatására, egyáltalán nem ilyen eszközökkel ítélem meg a férfiakat)

Legjobb válasz: Úgyis azt fogod választani, amelyikük jobban néz ki.

Úgyis azt fogod választani, amelyikük jobban néz ki.
Sokat kombinálsz, mintha használt autót akarnál éppen venni..ha a szíved nem tudja a választ erre kapásból akkor hagyd békén mindkettõt.
Küldj képet és megmondom melyiket válaszd!!
Szerintem randizgass velük tovább, menj el vacsorázni, sétálni, esetleg, bár ez lehet, hogy genyán hangzik, de mutasd be õket egy jó barátodnak, hogy lásd, hogy miként mûködtök együtt társaságban. Hogyan viszonyulnak hozzád, ha nem csak kettesben vagytok. Próbáld úgy felfogni, mintha simán csak barátkoznál velük. Éppen ezért ne feküdj le egyikkel sem szerintem, amíg nem tiszta benned a kép. Azt is nézd meg, hogy mennyire jó velük hosszabb idõt tölteni, például menjetek el dartsozni és a többi. Próbáld ki, ki hogyan reagál, ha mondjuk jobb vagy valamiben? Ez nekem mindig bevált, sokat elárul:)
Legyen benned gerinc és hagyd békén mindkettõt. Ha szeretnéd bármelyiket is, nem lenne ilyen kérdésed... De ha ki akarsz szúrni valamelyikkel (mert ki fogsz), akkor fej vagy írás.
Már megbocsáss, de én sem azt írtam, hogy feküdj le velük, hogy kiderüljön melyikhez vonzódsz jobban. Azért azt csak érzed, hogy melyikre nedvesedik be a bugyid jobban (már bocsánat)? Nem kell ahhoz mindig tapasztalni valamit, hogy érezzük, mire/jelen esetben kire vágyunk igazán!!!
A kérdező hozzászólása: Nem fogok mindkettõvel összefeküdni, pár nap eltéréssel, hogy kitapasztaljam, melyikükhöz vonzódok jobban, vagy melyikkel élvezem jobban az együttléteket... Köszi az eddigi válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ezért írtam a személyiségjegyeiket. Ha az egyik jobban nézne ki, de unnám magam mellette, akkor a másikat választanám.
Valamelyik mégiscsak közelebb áll a szívedhez, akivel jobban megérted magad, vagy akire többet gondolsz, akivel szívesebben töltöd az idõd! Elõbb utóbb ha sokáig vársz, akkor két szék közül a földre pottyansz. Ha a fentiek alapján sem tudsz dönteni, akkor válassz az alapján, hogy melyikhez vonzódsz jobban, vagyis melyiket kívánod szexuális értelemben jobban. Ez is fontos egy kapcsolatban, nem csak a lelki dolgok, és nem hiszem el, hogy az általam felsorolt ismérvek tekintetében is mindkét férfihoz egyformán viszonyulsz! Vagy ha igen, akkor tényleg hagyd mindkettõt és keress egy harmadikat!
Akkor ezért nem tudsz választani! :)
A kérdező hozzászólása: Vicces, kb egyforma jól is néznek ki. Szóval bocsi, ez nem jött be.
válassz egy harmadikat.erre tényleg nincs okosabb megoldás
Tudtál választani?


Sürgős nem tudok választani, mi különbség a gyakorló ápoló és az ápoló okj képzések között?

mindkettő okj 54-es viszont néhány helyeken meg azt láttam hogy a gyakorló ápoló okj 52-es. szóval most melyik? más munkát végeznek? fizetésben van különbség? külföldre szeretnék mjad menni,oda szinte mindehova okj 54-est keresnek

Legjobb válasz: Szia! Segédápolói munkakörben dolgozom jelenleg, és gyakorló ápolónak beiskolázott a kórház. A különbség annyi, hogy a gyakorló ápoló nem vénázhat, azaz nem adhat vénás injekciót, infúziót, nem vehet vért. Minden más ápolói szakfeladatot végezhet, pl beöntés, muscos injekció, tablettás gyógyszerelés, ételrendelés, ápolási feladatok stb.

Szia! Segédápolói munkakörben dolgozom jelenleg, és gyakorló ápolónak beiskolázott a kórház. A különbség annyi, hogy a gyakorló ápoló nem vénázhat, azaz nem adhat vénás injekciót, infúziót, nem vehet vért. Minden más ápolói szakfeladatot végezhet, pl beöntés, muscos injekció, tablettás gyógyszerelés, ételrendelés, ápolási feladatok stb.
Én azt szeretném kérdezni, hogy 54-es okj-s képzésre mindenféle képzettség nélkül, sima érettségivel is lehet jelentkezni? Netán 54-esre csak szakosodni lehet, tudom is én, pl.: a gyakoroló ápoló okj-s képzés után? Elõre is köszönöm! :)
Igazából azért lenne fontos, mert az elsõ okj-m lenne, és jó lenne, ha rögtön ápoló válhatna belõlem. Mind az anyagiak, mind pedig az idõ miatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az elsõnek a választ ! a második válaszolónak:persze lehet egybõl ápoló 3 éves a képzés az új OKJ miatt :S, egyébként hány éves vagy hova valósi? nyelvekkel hogy állsz? mert van egy ingyenes nyelvtanfolyammal egybekötött ápoló tanfolyam OKJ 54-es amire most felvételt nyertem és kell még pár ember , hátha te is megfelelsz a feltételeknek
19/L, de elokeszitos voltam, szoval ez az utolso evem gimiben. Sajnos. :( Koszonom, es neked sok sikert a nyelvtanulas, es az apoloi palya teren is! :)

Nem tudok választani! Mit tegyek?

Nemrég óta van egy barátom, de sajnos egyik kollégámat nagyon kívánom és ? is érzi a szexuális feszültséget. Tudom, nem lenne helyes kockáztatni, de amikor meglátom és megérzem az illatát, úgy érzem annyira kell, mint egy falat kenyér. Nem vagyok erre büszke, de gondolom sokan találkoztak már ezzel a problémával.

Legjobb válasz: Remélem ez nem egy általános probléma a nõknél. Ha szeretem a párom nincs olyan hogy kell egy másik pasi mint egy falat kenyér

Remélem ez nem egy általános probléma a nõknél. Ha szeretem a párom nincs olyan hogy kell egy másik pasi mint egy falat kenyér
Ha csak kívánod, akkor nem szereted, úgy mint a barátodat, hanem csak szexuálisan vonzódsz hozzá. Próbáld ki, aztán majd lesz valami.
Írtam a priviben.
A kérdező hozzászólása: szia! köszönöm, nagyon kedves vagy, így is sokat segítettél :) nincs nálad olyan opció, h privit tudjak írni, de te írhatsz nekem nyugodtan! még egyszer köszönöm!
Szió.Ha akakrod segítek neked, hogy így könnyebb lesz neked.Írj Privit és msn megbesz.Ha akarod.21/F Meg kell neki mondani, hogy vegye komolyan a dolgot, mert nem lessz jó vége.Lehet a barátodból hiányzik ami a kollegában megvan.Ez pedig a vonzerõ, vagy a megjelenés és a személyisége.Ezért érzed így.
A kérdező hozzászólása: fontos vagyok neki, azt érzem, de inkább olyan baráti kapcsolatnak érzem a részérõl. még beszélgetni sem szeret ilyen komoly dolgokról. tervezem egyébként, h elmondom neki a csókot, de félek, h vége lesz. tudom, elõbb kellett volna gondolkodni :(
A kérdező hozzászólása: csak flörtöltünk, de megelégeltem a célozgatásait és rászóltam. nem vagyok általában egy könnyûvérû cafka, de furamód jobban érdekel (kizárólag szexuális értelemben), mióta van barátom :s pedig egész jó a szex vele, és mégis...
Akkor mond meg neki, hogy nem érzed hogy szeret téged.Beszélgessél vele a kapcsolatokról.ennyi az egész, ha nem érezteti veled akkor szakíts.1 kapcsolathoz 2 ember kell.És talán valld be neki, h mi történt.nem könnyû, de túl kell esni rajta.14:44 hsz. Am 21/F
Eddig is kívántad a kollegádat vagy csak amióta van barátod? Ha már régóta kívánod miért nem jöttetek össze?
A kérdező hozzászólása: 25 vagyok, barátom 27. õ (még) nem szerelmes belém és nem vagyok benne biztos, h az lesz. ha látnám a jeleket, h van rá esély, talán a csók sem történt volna meg a kollégával. persze ez nem azt jelenti, h nincs bûntudatom, elég [email protected] érzés, de mégis hagytam és hagynám újra :s
csak szexuálisan vonzódsz hozzá, de a barátodat szereted... most dönts: egy kiadós baszás vagy szerelem?
Szerintem maradj a barátoddal.És a munka helyeden nem kéne vele találkoznod v beszélni vele.Ha nem jön össze , akkor tudom nehéz lessz, de válts munkahelyet.Ne tedd tönkre a barátodat.Hány éves vagy. 14:44 hsz
A kérdező hozzászólása: én is azt hittem, h ilyen nem létezik, de sajnos mégis :( örüljön neki, aki még nem tapasztalta!
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretem a barátomat, de õ engem még nem, és ez jutott eszembe a csóknál. 5 hete vagyunk együtt egyébként. tudom, h nem kéne tönkretennem, de megõrülök :s
Csók is volt?:D Akkor elástad magad a barátodnál, de szerintem mond meg neki.Egyszer úgyis minden kiderül.
Most az a lényeg, hogy mennyire szereted a barátodat.Ha a másik iránt csak szexuális vágyat érzel, akkor szerintem fogd vissza magad.Nem érdemes átbaszni a barátodat.Ha mégis megteszed, , az élet keményebben adja vissza neked!Ha már nem szereted akkor szakíts vele, és akkor próbálkozhatsz a kollegánál.
A kérdező hozzászólása: megölne a bûntudat :s így sem tudom, h hogyan mondjam el a barátomnak azt, h csókolóztunk :s
Azért álljon már meg a menet, nehogy már még a barátja legyen a hibás egybõl...5 hete vagytok együtt, nem is vagy biztos benne, hogy szeret de azért lefekszel vele, flörtölsz meg csókolózol a munkatársaddal?Pff.El kellene gondolkodni a dolgokon...Az lenne a helyes, ha elmondanád, hogy eddig mi volt és most min jár az eszed állandóan, ha elhagy elhagy de legalább nem nézik hülyének te meg nyugodtan csinálhatsz amit akarsz.

Nem tudok választani mi a véleményetek? Nokia 6303 vagy Pedig Samsung s5230

http://nonstopmobil.hu/samsung-s5230-teszt-sztarom-a-parom-2.. Ennél a telefonnál leszólják a gyári füllhallgatóját( és mivel nincs 3.5-ös bemenet csak a gyári fülhallgatóval m?ködik sajnos.) Írjatok véleményt kérlek Akinek van ilyen telefonja, hogy hogyan szól fülhallgatója milyen a mp3 lejátszója stb-stb. Ha nem a legjobb akkor inkább a szerényebb Nokia 6303-at választom, mely eléggé csúnyácska de dícsérték.. :)

Legjobb válasz: Én mindenféleképpen a Nokia 6303-at ajánlom, mert az tartósabb is, szerintem a Samsung hamarabb elromlik. Nem mindig a külsõ számít, persze az is fontos...

Én mindenféleképpen a Nokia 6303-at ajánlom, mert az tartósabb is, szerintem a Samsung hamarabb elromlik. Nem mindig a külsõ számít, persze az is fontos...
A kérdező hozzászólása: nekem nem lényeg a külsõ számomra a zene lejátszási képessége a fontos.(Hogy szól fülhallgatóval(minõség gyári fülhallgató mennyire hangos és meddig bírja az aksi) És a Samsungnál eléggé szídták a tesztelõk ezt a funkciót viszont a Nokia-ra itt az oldalon sokan azt írják h borzasztó a hangja. Nem tudom melyik legyen 1 hete töröm a fejem.
Nekem Samsungom van. Hangos, nincs vele semmi probléma.

Szeretnék játszani a számitógépen játékokat, de nem tudok választani. Mit tudnátok alyánlani?

Akármilyen kategória lehet. Kinek mi a kedvence.

Legjobb válasz: Ajánlani* De ez attól is függ hogy milyen géped van.. De ettõlfüggetlenül én a Far Cry 3, Counter Strike Source, Call of Duty Modern Warfare 2, Trackmania, Need for Speed Underground 2, Battlefield 3, Planetside 2, Need for Speed Hot Pursuit 3. Nekem ezek jönnek be.. Ja és persze várom a Grand Theft Auto V-öt :)

Ajánlani* De ez attól is függ hogy milyen géped van.. De ettõlfüggetlenül én a Far Cry 3, Counter Strike Source, Call of Duty Modern Warfare 2, Trackmania, Need for Speed Underground 2, Battlefield 3, Planetside 2, Need for Speed Hot Pursuit 3. Nekem ezek jönnek be.. Ja és persze várom a Grand Theft Auto V-öt :)
Fallout 3 GOTY (van hozzá Magyarítás is) Fallout New Vegas Ultimate Edition The Elder Scroll:Skyrim Legendary Edition Ezek a kiadások tartalmazzák az összes DLC-t és javítást. http://www.youtube.com/watch?v=pkdKkgE78Rw http://www.youtube.com/watch?v=608IqdCssLw http://www.youtube.com/watch?v=9tTo_FpquUo
Assassin's Creed sorozat
STALKER sorozat, Metro 2033, Metro last light ezeket a játékokat úgy szeretem, hogy tízszer is kivinném õket
Az alábbi játékok vagy magyarul jelentek meg vagy már készült hozzájuk magyarítás. X-Blades Bioshock 1-2 Resident Evil 5 Metro 2033 Batman Arkham Asylum Batman Arkham City Dead Space 1-2 Far Cry 2 Portal 1-2 Dragon Age: Origins Dragon Age 2 Alan Wake Alan Wake American Nightmare The Witcher The Witcher 2 - Assassins of Kings L.A. Noire Deadlight Risen Risen 2: Dark Waters Divinity II - Dragon Knight Saga Borderlands (Elsõ válaszoló: A GTA 5-öt még nem jelentették be PC-re.)

Szeretnék lakberendező és webdesinger is lenni, így biztosan a KREÁ-ra jelentkeznék. De nem tudok választani, mit tegyek?

A KREÁN mind a kett?b?l lehet továbbtanulni. A két szakma közel áll hozzám és nem tudok dönteni,hogy melyiket tanuljam el?bb meg ilyesmi. Tudnátok segíteni? L

Legjobb válasz: Sztem a lakberendezõ jobb.

Sztem a lakberendezõ jobb.
szerintem webdesigner. többre van belõle szükség mint lakberendezõbõl.
A kérdező hozzászólása: elég kétértelmû lett a dolog, na mind1:D nem pont arra gondoltam, hogy melyik jobb, hanem mindkettõt kitanulnám, de nem tudod, hogy oldjam meg. Járjak a KREÁ-ra lakberendezõnek és máshova webdesingnernek? :s elõbb az egyiket, utána a másikat? Tippek?

Egy komoly filmet szeretnék nézni, de nem tudok választani. Mit ajánlanátok?

Lehet horror, thriller vagy bármi, csak ne valamilyen eszetlen vígjáték. Például Viharsziget-szer? filmek jöhetnek, akár még undorítóbb horrorok is, mint a Mártírok. Szinkron nem számít.

Legjobb válasz: Schindler listája, A remény rabjai, Tizenkét dühös ember.

Schindler listája, A remény rabjai, Tizenkét dühös ember.
Veronika meg akar halni. nem horror meg hasonlók, de van mondanivalója.
Eredet Harcosok klubja

Wow-ban halállovag kasztot nem tudok választani, pedig a leírás szerint van ilyen. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Csak akkor tudod választani, ha a WotLK kiegészítõt is megvetted, és a Battle.net accountodra aktiváltad.

Csak akkor tudod választani, ha a WotLK kiegészítõt is megvetted, és a Battle.net accountodra aktiváltad.
ahhoz kell a wrath of the lich king is
Van már 55ös karaktered? mert csak akkor lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!