Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok választani (281 db)

Egyiket sem
Mind a kettõt válaszd. Hármasban a legjobb. :D
Ha azt mondod nem tudsz választani akkor gondolj a 2 fiúra és próbáld ki azt , hogy kiválasztod az egyiket, ha a másik felé húz a szíved akkor a másikat ennyi :) nekem összejött
Utolsó tudja mi a helyzet!!! Egyertelmûen harmas! A 2 srac 1 csaj felallas a legjobb a vilagon! Tehat dumald meg a sracokkal, aztan mehet a party!
a másodikat válaszd, mert akkor nemszerettél volna bele a másodikba ha az elsõ igazán kellett volna: )
Hol? Talán ha belinkelnéd...
A kérdező hozzászólása: http://viewitem.eim.ebay.hu/-MENS-ZAR-WOOL-LONG-/13075626480.. Elnézés
Kiválasztani nem lehet, megrendelésnél írd meg neki hogy melyik méretet kéred.

Wow-ban halállovag kasztot nem tudok választani, pedig a leírás szerint van ilyen. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Csak akkor tudod választani, ha a WotLK kiegészítõt is megvetted, és a Battle.net accountodra aktiváltad.

Csak akkor tudod választani, ha a WotLK kiegészítõt is megvetted, és a Battle.net accountodra aktiváltad.
ahhoz kell a wrath of the lich king is
Van már 55ös karaktered? mert csak akkor lehet.


Új telefont akarok vásárolni, de nem tudok választani, melyiket ajánlanátok ezek közül: Samsung Galaxy S3, Htc one vagy valamelyik Xperia?

Legjobb válasz: Hát xperiak közül mire gondtoltal mert van xperia ami Ezeknél jobb es rosszabb is. Az SGS3 -nál jobb a HTC one mivel újabb.:) én a HTC one-t választanám. Nekem most 5s-em van.

Hát xperiak közül mire gondtoltal mert van xperia ami Ezeknél jobb es rosszabb is. Az SGS3 -nál jobb a HTC one mivel újabb.:) én a HTC one-t választanám. Nekem most 5s-em van.
Hali! :) Nekem viszont Z-m van. Szóval magabiztosan állítom, hogy az Xperia jobb :) ) Az S3-nál tuti jobb..Anyunak S3 van.. A Z-m magasan felette jár :) HTC one...Nincs tapasztalatom.. :/ De én Xperiat ajánlanék :3
A kérdező hozzászólása: Vagy esetleg a Samsung galaxy s4?
Sony xperia z ultra

Nem tudok választani. :/ Szerintetek melyik a jobb? Samsung Galaxy s2 vagy Concorde 5001? Válaszotokat indokoljátok!

Legjobb válasz: Én a Concorde 5001-est választanám, hardverileg erõsebb.

Én a Concorde 5001-est választanám, hardverileg erõsebb.

Segíts! Nem tudok választani! Mi legyen? (Samsung Galaxy S3 Mini és Sony Xperia L. )

LEginkább fényképek készítésére és zenehallgatásra használnám, (és tudom,hogy az Xperia kamerájának felbontása nagyobb,de nézzétek meg,gyengébb képeket csinál),azután pedig játékokra,és legkevésbé netezésre. Értékelést,kérlek :D

Legjobb válasz: Xperia. Kamerája gyengébb, bár ha nekem kellene választanom, ezt leszarnám.

Xperia. Kamerája gyengébb, bár ha nekem kellene választanom, ezt leszarnám.
A kérdező hozzászólása: De mondom, én fõleg fényképeket készítenék...
+1 Sanyi
A kérdező hozzászólása: -_-
Akkor miért mobiltelefont keresel???
A kérdező hozzászólása: Azért, mert egyszerre telefonálni is akarok rajta.Ezt úgy értem, hogy ha a telefon nagysága/, , ereje, , vagy a kamerája között kéne válasszak, a kamerát választanám.
Akkor vegyél egy 5 ezres téglát, mellé egy félprofi fényképezõt.

Ha két férfi közül nem tudok választani, mi lenne a helyes döntés?

Nagyjából egyid?ben ismertem meg mindkét fiatalembert, nem olyan régen. Mindketten rendkívül szimpatikusak és mindketten nagyon aranyosan udvarolnak. Nem akarom viszont hülyíteni egyiket sem. Ha megmondom nekik, hogy van konkurencia, akkor kétlem, hogy ismertségünk jelenlegi szakaszában bármelyikük is tovább próbálkozna, inkább hagynának a fenébe alapból. De dönteni egyel?re képtelen vagyok kettejük közül. Ha papírra leírnám el?nyeiket és hátrányaikat, nagyon hasonló eredmények jönnének ki. Még ha pontoznám is ?ket, akkor is egyenl? lenne az állás. (Ezek persze csak példák voltak, a döntésképtelenségem bemutatására, egyáltalán nem ilyen eszközökkel ítélem meg a férfiakat)

Legjobb válasz: Úgyis azt fogod választani, amelyikük jobban néz ki.

Úgyis azt fogod választani, amelyikük jobban néz ki.
Sokat kombinálsz, mintha használt autót akarnál éppen venni..ha a szíved nem tudja a választ erre kapásból akkor hagyd békén mindkettõt.
Küldj képet és megmondom melyiket válaszd!!
Szerintem randizgass velük tovább, menj el vacsorázni, sétálni, esetleg, bár ez lehet, hogy genyán hangzik, de mutasd be õket egy jó barátodnak, hogy lásd, hogy miként mûködtök együtt társaságban. Hogyan viszonyulnak hozzád, ha nem csak kettesben vagytok. Próbáld úgy felfogni, mintha simán csak barátkoznál velük. Éppen ezért ne feküdj le egyikkel sem szerintem, amíg nem tiszta benned a kép. Azt is nézd meg, hogy mennyire jó velük hosszabb idõt tölteni, például menjetek el dartsozni és a többi. Próbáld ki, ki hogyan reagál, ha mondjuk jobb vagy valamiben? Ez nekem mindig bevált, sokat elárul:)
Legyen benned gerinc és hagyd békén mindkettõt. Ha szeretnéd bármelyiket is, nem lenne ilyen kérdésed... De ha ki akarsz szúrni valamelyikkel (mert ki fogsz), akkor fej vagy írás.
Már megbocsáss, de én sem azt írtam, hogy feküdj le velük, hogy kiderüljön melyikhez vonzódsz jobban. Azért azt csak érzed, hogy melyikre nedvesedik be a bugyid jobban (már bocsánat)? Nem kell ahhoz mindig tapasztalni valamit, hogy érezzük, mire/jelen esetben kire vágyunk igazán!!!
A kérdező hozzászólása: Nem fogok mindkettõvel összefeküdni, pár nap eltéréssel, hogy kitapasztaljam, melyikükhöz vonzódok jobban, vagy melyikkel élvezem jobban az együttléteket... Köszi az eddigi válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ezért írtam a személyiségjegyeiket. Ha az egyik jobban nézne ki, de unnám magam mellette, akkor a másikat választanám.
Valamelyik mégiscsak közelebb áll a szívedhez, akivel jobban megérted magad, vagy akire többet gondolsz, akivel szívesebben töltöd az idõd! Elõbb utóbb ha sokáig vársz, akkor két szék közül a földre pottyansz. Ha a fentiek alapján sem tudsz dönteni, akkor válassz az alapján, hogy melyikhez vonzódsz jobban, vagyis melyiket kívánod szexuális értelemben jobban. Ez is fontos egy kapcsolatban, nem csak a lelki dolgok, és nem hiszem el, hogy az általam felsorolt ismérvek tekintetében is mindkét férfihoz egyformán viszonyulsz! Vagy ha igen, akkor tényleg hagyd mindkettõt és keress egy harmadikat!
Akkor ezért nem tudsz választani! :)
A kérdező hozzászólása: Vicces, kb egyforma jól is néznek ki. Szóval bocsi, ez nem jött be.
válassz egy harmadikat.erre tényleg nincs okosabb megoldás
Tudtál választani?

Nem tudok választani, Te melyik DVD játszót választanád?

Samsung

Legjobb válasz: Azért az sem mindegy, hogy az egyik Budapesten van, a másik Baranyában.

Azért az sem mindegy, hogy az egyik Budapesten van, a másik Baranyában.
A vaterán - használtan nem vennék elektronikai cucot! Egyik ismerõsömet egy tv-vel verték át! Megvétel után kiderûlt, hogy idõszakos hibája van. De ha te a kettõ közûl szeretnél választani én a samsungot ajánlom, az orion egy kinai "ipari hulladék" Sokan még mindig azt hiszik, hogy az orion márkanév a jóöreg Magyar minõségi termékeket gyártó válallat, pedig az mág megszünt sajnos! A kinaiak a saját "fejlesztésû "hulladékaikat" árûlják ezzel a márkanével!

Mit tegyek ha van két legjobb barátnőm, de ők utálják egymást és én nem tudok választani közülük?

Legjobb válasz: Akkor ne válassz. Nem is kell. Csak úgy csináld a szabadidõdet, hogy mindkettõre ugyanannyi idõ jusson. Ne érezzék, hogy fontosabb a másik. Nem kell választani!

Akkor ne válassz. Nem is kell. Csak úgy csináld a szabadidõdet, hogy mindkettõre ugyanannyi idõ jusson. Ne érezzék, hogy fontosabb a másik. Nem kell választani!
Esetleg próbáld összebarátkoztatni. Bár én így már estem pofára, hogy olyan jó összebarátkoztak, hogy aztán már csak egymással törõdtem, velem meg nem ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!