Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok szex közben! Mit tegyek (4 db)

Nem tudok elélvezni szex közben! Mit tegyek?

van egy ksifiunk is a pärommmal 8 hos,a szex is oltäri jo,jol megvagyunk,de sohasem volt vele hüvelyi orgazmusom....:(.nagyon bänt a dolog,és mär mindent kiprobältunk,de nem jön össze.nagyon zavaro.gondolom a päromnak is habàr egyszer sem mondta.azt mondja néha..reméli nem azert mert nem jo nekem ...stb...de tényleg nagyon jo a szex,de em tudok elmenni:(.mit csinäljak?valami tanäcsokat pls!!!

Legjobb válasz: Nekem is ez a gondom probáltuk akárhogy nem sikerült.Csiklóorgazmusod azért van nem?

Nekem is ez a gondom probáltuk akárhogy nem sikerült.Csiklóorgazmusod azért van nem?
A kérdező hozzászólása: igen az van!csak a hüvelyi nem jön össze, de borzalmasan idegesit.
és mással volt már hüvelyi orgazmusod?
A kérdező hozzászólása: az egyik volt barätommal, még jo régen..de csak vele.a többivel nem.(na nem mintha annyian lettek volna:D
Szerintem egyáltalán ne zavarjon! Azt olvastam több helyen is hogy a csiklóorgazmus az igazi! És ha az van akkor nem kell ezen idegeskedned, nagyon kevés nõnek van mindkettõ!
tényleg kevés nõnek van mindkettõ. Neked már volt egyszer akkor elérheted mégegyszer csak meg kell találni a módját. Mindenesetre ne várd és ne erõlködj rajta mert úgy tuti nagyon nehéz lesz. Szeressétek egymást, szexeljetek jó nagyokat, próbáljatok ki rengeteg pózt és egyszer csak amikor nem is várod, biztos megtörténik. Ne törõdj ezzel annyit, nem olyan fontos dolog ha minden rendben köztetek és még a szex is jó, akkor ne hagyd hogy ez elrontsa. Türelem, majd megtörténik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a vàlaszokat!!!!!!:)

Nem tudom mit csináljak ha barátnömmel vagyok szex közben mindig a legjobb baráom jut eszembe és ő jobban felizgat. Mit tegyek?

Mert nem vonzódom a férfiakhoz de ? mégis felozgat!

Legjobb válasz: Ember, te vagy meleg vagy (nincs ezzel semmi baj), vagy intellektuálisan vonzódsz a barátodhoz. Egyébként a barátnõd barát is egyben? Vagy csak szeretõ? Az a kapcsolat boldoggá tesz? Bár ha szexulisan is vonzódsz egy azonos nemûhöz (te irtad, hogy felizgat)akkor menthetetlenül meleg vagy. Vagy biszexuális. Mert ilyen is létezik. "Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra." mondotta volt Woody Allen.

Ember, te vagy meleg vagy (nincs ezzel semmi baj), vagy intellektuálisan vonzódsz a barátodhoz. Egyébként a barátnõd barát is egyben? Vagy csak szeretõ? Az a kapcsolat boldoggá tesz? Bár ha szexulisan is vonzódsz egy azonos nemûhöz (te irtad, hogy felizgat)akkor menthetetlenül meleg vagy. Vagy biszexuális. Mert ilyen is létezik. "Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra." mondotta volt Woody Allen.
Annyiban nem értek egyet az elsõ válaszolóval, hogy szerintem nem kellene emiatt kerülnöd a legjobb barátodat, elvégre a barátság minden esetben elsõbbséget élvez, és ha nem vonzódsz a férfiakhoz, akkor nem lehet olyan félnivalód hogy belezúgsz. Egyébként ha kettesben vagytok a barátoddal akkor is felizgat? Vagy csak ha a lánnyal? Ha pedig a barátnõd nem igazán izgat fel, az azért van mert nem szereted és nem is vonzódsz hozzá? Valószínûleg... ebben az esetben viszont jobb lenne inkább õt kerülnöd, hiszen így nem fair...
Hat ez eleg erdekes. Ha nem vonzodol hozza, akkor hogy izgathat fol? Es szereted-e egyaltalan a lanyt? Miota vagytok egyutt vele? Szerintem keruld egy darabig a baratodat, hatha nem fogsz ra annyit gondolni utana. Vagy legalabbis ritkabban talakozzatok.
hülye válasz
nalunk is ez a helyzet. csak csiklo orgazmusa volt. 3 eve szexelunk..
élj vele együtt valszeg nemfog vàltozni..... de legalább nem fog ellustulni a nyelved.
A kérdező hozzászólása: Csak tudod, én érzem szarul miatta.Lehet én vok béna.De akkor volt barátnõmnél mért ment? :S
Ha mindketten szeretnétek akkor megtanulod a testét, az erogén zónáit, az izgatását, a kielégítését. Ha Õ is szeretné akkor õszintén elmondja. Innentõl kezdve már csak kettõtökön múlik az eredmény!

Nem tudok ellazulni rendesen szex közben, az sem élvezem ha a párom simogat stb. Mit tegyek?

3 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: 3 évig, hogy oldottad meg?

3 évig, hogy oldottad meg?
Gondolj olyan dologra ami megnyugtat vagy felizgat.
A kérdező hozzászólása: Régebben sem nagyon tudtam...
Régebben sem tudtál ellazulni?
simogasd közben magad is
szerintem mondd el a párodnak és bezséljétek meg, oldjátok meg kettesben:)
ez furcsa...
de gáz vagy!
Lehet terhes vagy
Régen nem zaklatott valaki, nem molesztált?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!