Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok szex közben! Mit (34 db)

Nem tudom szex közben kielégíteni a barátnőmet sőt nem is élvezi viszont orálisan és még ujjal is sikerül mit csináljak?

Azt mondta egy fiú se tudta és senkivel nem élvezte még a szexet de ez engem zavar, próbálkoztam már több pózzal is de semmi.Csajok szerintetek?

Legjobb válasz: Mi lenne ha õ is próbálkozna? :) Legyen felül! Õ irányítson! Nekem is azóta jó. Egy lány...

Mi lenne ha õ is próbálkozna? :) Legyen felül! Õ irányítson! Nekem is azóta jó. Egy lány...
Örülök, hogy komolyan veszed a problémát, ez már fél siker. :) Én egyrészt azt javaslom, kellõ izgatás után keressetek egy olyan pózt, ami közben tudod kézzel tovább ingerelni aktus közben is a csiklóját. Lehet, ez kényelmetlen Neked, de megéri, fõleg mert késõbb lehet, hogy csökkenthetõ vagy elhagyható ez a plusz inger. Viszont elgondolkodtató, lehet, egy ideig hagyni kéne a behatolásos szexet. „Nem az a típus, aki felül legyen” – ez azt jelenti, hogy még nem igazán érzett rá a szexre, annak ritmusára, lüktetésére. Sok éve én se voltam „az a típus”. Nekem ezt anno úgy sikerült megváltoztatni, hogy kellõen feljazott állapotban szembõl a pasim ölébe ültem, nem történt behatolás, csak a farkához dörzsöltem a csiklómat, ami egy idõ után orgazmushoz juttatott. (Õt is, vagy ha nem, hát kézzel segítettem befejezni.) Ha kipróbálnátok így is, tehát hogy nem Te izgatod kézzel, szájjal, hanem neki kell az orgazmusért „megdolgozni”, kénytelen lenne a csajszi mozogni, és így talán már pár alkalom után ráérezne, hogyan is kell szexelni valójában :) (Mondjuk nem úgy, hogy mivel csaj vagyok, fekszek, mint egy darab fa.) Amíg rá nem érez, nem mozgatja a csípõjét, stb., addig felesleges a behatolásos szexet erõltetni, mert csak erõsödik benne az a meggyõzõdés, hogy õ ezt „nem tudja” élvezni. Ha már így ráérzett, akkor lehet, érdemes rávenni, hogy ebben a pozícióban próbáljátok ki újra a szexet – tehát hogy Te megtámasztott háttal ülsz, õ pedig szembõl az öledben, mert így kedvezõen dörzsölõdik a csikló behatolás esetén is. Vagy mondom, Te magad is simogathatod kézzel. Hypathia
Hát õszintén, általában "normális" sex közben én sem jutok a csúcsra... Mondjuk élvezni szoktam, de csak egy darabig, így nálunk nincsenek órákig tartó szeretkezések... Viszont ha a párom végzett, utána mindig én jövök egy kis utójáték keretein belül, így mindig jó nekem is. :D Mi ezt így szoktuk meg, és nincs vele semmi gond, bár a páromnak biztosan fura volt az elején. De szerintem sokkal jobb ez a megoldás, mint a színlelés.
hàt ha mèg senki nem csinàlta vele, akkor csak pròbàlkozz tovàbb, aztàn majd ha megismeri biztos h nekikezd irànyitani. èn amugy ilyenröl nem hallottam mèg, m`rmint csak olyanrol, amikor volt egy 22 csaj ès nem tudott elmenni, mert az orvosa szerint odabent mèg nem fejlödött ki neki az g pontja, vagy vmi ilyesmi a lènyeg. de ha ujjal sikerül az pedig majdnem olyan mintha a "fegyverrel" csinàlnàd. lehet amugy h hülye következtetès de a csajok hajlamosak bebeszèlni maguknak dolgokat.nem lehet h azèrt mert màr ennyi ideje nem sikerült ugy èlveznie a szexet, mert annyira lelombozta az eddigi tapasztalat, hogy gondolatban nem tudja elengedni magàt, ès ez lehet a gond?mert ha ilyen èrzèsi vannak, ùgy sosem fog menni.de erre orvos is tud okosat mondani, mert ez igy nyilvàn nem jo
mintha az én esetem latnam bnõmmel.(õ 14 én 16) nyarvegen azt monta h szeretne lefeküdni velem mert annyira szeret.. nekem is õ volt az elsõ .. és nagyon nem atta:S azota parszor probaltuk mer ugye nemtul pozitiv az elmeny:S es elkezdjuk es azt mondja h nemélvezi egyaltalan (ezt igy par perc utan) es akk nagyon rossz kedve lesz meg tökre összevan törve, meg h õ sose fogja élvezni ieneket mond:S barmit megtennek h élvezzük a szexet mert imadom õt (oralisan viszont gond nélkül m1n ha ez szamit vmit 17cmes a farkam..)
A kérdező hozzászólása: Annál tuti jobb.Most mi is úgy csináljuk hogy ha végeztem akkor orálisan kielégítem.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A nõk jó része nem tud elélvezni a csikló kényeztetése nélkül. Mondd neki hogy a kezével foglalkozzon a csiklójával és valószínûleg megoldódik a probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszi a javaslatokat és az ötleteket! A nem olyan típust arra értettem hogy nem az aki irányít!Õ úgy gondolja nem tudja mit hogy.Ez butaság.Van amikor az ölembe ül és mozgatja a csípõjét. Igyekszem mindent elkövetni hogy neki is jó legyen és megfogadom a tanácsokat!Még egyszer köszi!
A kérdező hozzászólása: Az még nekem is tetszene, de az a baj hogy õ nem olyan típus.
Szia! Az a tapasztalatom, ha sokszor élvezek el klitoriálisan (csikló ingerlése útján), akkor az a terület lesz érzékenyebb, és a hüvely kevésbé. Ha viszont ezt a területet hanyagoljuk a párommal, és sokat szeretkezünk, akkor a vaginám lesz érzékenyebb, és vaginális orgazmusom lesz. Sztem ez úgy mûködik, hogy amit használsz az mûködik, amit nem használsz, az egy idõ után "elsorvad". Ha azt szeretnéd, hogy a barátnõd veled élvezzen el, hanyagolnia kell a csiklós orgazmust és erõsítenie kell a hüvely izmait (pl. úgy, hogy megfeszít-elernyeszt és ezt töbször a nap folyamán..pl mikor áll a sorban a postán, v. a buszon utazik..) 25L

Nem tudok szex közben elmenni úgy egy hónapja. Mit tehetnénk az ügy érdekében?

A barátom mindent megtesz hogy sikerüljön.eddig minden rendben volt, de mostanában nem élvezem a sex-et. csak a petting az ami jó. a barátom (nem tudom miért) magát hibáztatja, pedig vele biztos nincs gond. segítsetek. mit csinálhatnánk, hogy újra jó legyen a sex? LÉCCI SEGíTSETEK...:(

Legjobb válasz: Szerintem magadban kell keresni a bibit.Lehet nem vele vagy lélekben,mikor együtt vagytok?...gondold át változott e valami az életedben ,esetleg a kapcsolatodban az elmúlt idõszakban..

Szerintem magadban kell keresni a bibit.Lehet nem vele vagy lélekben, mikor együtt vagytok?...gondold át változott e valami az életedben , esetleg a kapcsolatodban az elmúlt idõszakban..
Én azt tanácsolom neked, hogy egy kicsit tekint vissza arra az idõszakra, amikor jó volt. Mitõl volt az jó? Vajon mi változhatott azóta benned? Ne csak a belsõ hanem a külsõ tényezõkre is vedd figyelembe pl.család, barátok, iskola, munkahely..bármi, ami nyomaszthat, terhelhet, akár tudat alatt is. Szerintem a legfontosab, hogy sokat beszélgess a pároddal arról, mi kellmes neked a szeretkezésetek közben.Mi az, ami felizgat és mi az, ami nem. Hátha együtt sikerülne rájönni a "problémára". Hidd el, ha bevonod a megoldásába õ is sokkal boldogabb lesz, hogy segíthet neked. Minden jót nektek!
Léteznek férfiak és nõk számára is potencianövelõk, vágykeltõk: http://www.libidoshop.hu
Én is azt a véleményt osztom, hogy ha eddig jó volt minden, akkor valami megváltozott és benned. Talán már nem úgy érzel, vagy valaki más fele kacsingatsz a lelked mélyén, vagy simán szorongsz valamitõl. Terhsség, suli, bármi nyomaszthat. Ha te nem tudod az okát, kereshetsz egy szakembert (pszichológust) és segíteni fog neked. A párod szerintem sem hibás, ha eddig rendben volt minden, ezt tudatosítsd benne. Nekem sem ment sokáig, de csak szexuális életem elején, de már rendben van. De ha nálad eddig volt rendben és most nem, keresd meg az okát. Nõgyógyász megnézheti, hogy nem szervi baj van-e, ez is fontos lehet. Egy fertõzés, vagy bármi... Sok sikert

Találkoztatok olyannal, hogy a barátnőtök szinte teljesen érzéketlen volt szex közben? Mivel lehetne ezen javítani, ha ez nem az én hibám? Lehet e segíteni a frigitségen? Õ is jobban szeretné élvezni de nem tudja.

Legjobb válasz: Részvétem és hajrá. Nem lesz könnyû dolgod. Nyíltan el kell vele beszélgetned, mi a kellemes és jó neki. Ha azt mondja, nem szereti a szexet, mert minek az és vásárolni szeret helyette, akkor így kell elfogadnod. Az is lehet nem szeret igazán, csak valamiért kellesz neki. Lehet Brad Pitt-el nem lenne frigid.

Részvétem és hajrá. Nem lesz könnyû dolgod. Nyíltan el kell vele beszélgetned, mi a kellemes és jó neki. Ha azt mondja, nem szereti a szexet, mert minek az és vásárolni szeret helyette, akkor így kell elfogadnod. Az is lehet nem szeret igazán, csak valamiért kellesz neki. Lehet Brad Pitt-el nem lenne frigid.
A kérdező hozzászólása: Ó köszönöm, de nem errõl van szó. Az a helyzet, hogy szeretné és akarja is csak épp alig érez valamit. NAgyon nehéz elérni nálla hogy valamejjest jó legyen. Szerintem lelki oka lehet.

Fiú vagyok és nem tudok elmenni szex közben. Mi a bajom?

18 éves fiú vagyok. én és a párom heti egyszer tudunk komolyabban együtlenni. Õ azt mondja hogy ? nagyon élvezi én is látom rjata ellenben én nem tudok elélvezni. nem tudom mi a baj velem. elég sokáig is csináljuk óvszer nélkül is de semmi :( tudnátok tanácsot adni ?

Legjobb válasz: Szerezz be egy anál intrudert!

Szerezz be egy anál intrudert!
selejt vagy
Ne verd a farkad, tartalékold magad mindig hétvégére és hidd el akkorra már elég érzékeny leszel és jóval alacsonyabb lesz az ingerküszöböd! Szép lassan majd átállsz a dologra.
A kérdező hozzászólása: kössz az elsõ elsõ és 3. kommentért... a másodikat megpróbálom köszönöm :)
Eleinte néha nehezebben megy, mert hozzá kell szokni a másik félhez idõvel menni fog. Ne törekedj semmire csak élvezd
de most komojan, az anal intruder tökre izgató, könnyebben elmész tõle!

Nem tudok elélvezni szex közben! Mit tegyek?

van egy ksifiunk is a pärommmal 8 hos,a szex is oltäri jo,jol megvagyunk,de sohasem volt vele hüvelyi orgazmusom....:(.nagyon bänt a dolog,és mär mindent kiprobältunk,de nem jön össze.nagyon zavaro.gondolom a päromnak is habàr egyszer sem mondta.azt mondja néha..reméli nem azert mert nem jo nekem ...stb...de tényleg nagyon jo a szex,de em tudok elmenni:(.mit csinäljak?valami tanäcsokat pls!!!

Legjobb válasz: Nekem is ez a gondom probáltuk akárhogy nem sikerült.Csiklóorgazmusod azért van nem?

Nekem is ez a gondom probáltuk akárhogy nem sikerült.Csiklóorgazmusod azért van nem?
A kérdező hozzászólása: igen az van!csak a hüvelyi nem jön össze, de borzalmasan idegesit.
és mással volt már hüvelyi orgazmusod?
A kérdező hozzászólása: az egyik volt barätommal, még jo régen..de csak vele.a többivel nem.(na nem mintha annyian lettek volna:D
Szerintem egyáltalán ne zavarjon! Azt olvastam több helyen is hogy a csiklóorgazmus az igazi! És ha az van akkor nem kell ezen idegeskedned, nagyon kevés nõnek van mindkettõ!
tényleg kevés nõnek van mindkettõ. Neked már volt egyszer akkor elérheted mégegyszer csak meg kell találni a módját. Mindenesetre ne várd és ne erõlködj rajta mert úgy tuti nagyon nehéz lesz. Szeressétek egymást, szexeljetek jó nagyokat, próbáljatok ki rengeteg pózt és egyszer csak amikor nem is várod, biztos megtörténik. Ne törõdj ezzel annyit, nem olyan fontos dolog ha minden rendben köztetek és még a szex is jó, akkor ne hagyd hogy ez elrontsa. Türelem, majd megtörténik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a vàlaszokat!!!!!!:)

Masztizáskor nem tudok csak vékony dolgokat feldugni. Maximum 3cm átmérőjőt. Próbáltam nagyobbat is de nem ment. Nagyon fájt. Mit csináljak? Mi a baj velem? Szex közben más lesz? 15/L

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy közben ezen kellene járjon az eszed. Ez nem verseny. S hidd el ha szex közben ettõl nagyobbat kapsz, meg fogja oldani a srác a dolgot.

Nem hiszem, hogy közben ezen kellene járjon az eszed. Ez nem verseny. S hidd el ha szex közben ettõl nagyobbat kapsz, meg fogja oldani a srác a dolgot.
még nem voltál fiúval? akkor lényegében szûzteleníted magad? :)
Igen szex közben teljesen más lesz . 3 cm átmérõ az már elég, miért kellene vastagabbat feldugni ?
nem az a cél hogy egy elefánt cerkája beférjen, de ha sikerül megcsinálni akkor üdv a Guiness rekordok könyvében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazából nem versenyezni szeretnék, csak meg akartam tudni, hogy ez nem lesz-e gond a késõbbiekben. Mert volt barátomnak tudom, hogy mekkora, és hát .. nem 3 cm. :)

Mit csináljak ha tudom h szex közben a barátom fantáziál? Nem rám gondol vagyis értitek.

Legjobb válasz: Legelsõ hozzászólóval egyet értek. Én sem tudom, hogy a párom sex közben másról fantáziál-e közben vagy rólam. Mibõl gondolod, hogy nem rólad fantáziál? 30/N.

mibõl gondolod ezt? más lány nevét szokta emlegetni, vagy mi? azt látni nem látod rajta, legfeljebb akkor, ha kerüli veled a szemkontaktust, vagy nem simogat, nem tapogat és a csókolózást is kerüli. szóval ha nem érzed úgy, hogy törõdik veled, akkor esetleg van alapja a feltételezésednek.
Legelsõ hozzászólóval egyet értek. Én sem tudom, hogy a párom sex közben másról fantáziál-e közben vagy rólam. Mibõl gondolod, hogy nem rólad fantáziál? 30/N.
3. válaszoló akkor neked elég gáz haverjaid vannak...vagy csak megdugnak mindenféle gránátot! Aki szerelmes az imádja a másik testét nem más csöcsérõl fantáziál szex közben...
Attól még veled szeret szexelni és nem mással. Ha fantáziál, annak pl. maszturbációs megszokás lehet az oka. Én pl. kislányokról fantáziálok néha szex közben.
Beszélj hozzá, zökkentsd ki.
zavar? honnan tudod?
Nekem mondták a haverjaim, hogy akármennyire is szerelmesek, akkor is szoktam más nõk mellérõl, fenekérõl fantáziálni szex közben, elvileg enélkül nehézkes nekik elélvezni.. hát nem tudom..:D
A kérdező hozzászólása: persze, hogy zavar!!!
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom...látom rajta...ezt azért érzi egy lány.
Remélem férfiként írtad ezt (3.válaszoló vagyok), mert én is ezt mondtam, hogyha igazán szerelmes, akkor kizárt hogy így legyen.

Már több, mint egy éve szeretkezünk a párommal és nem tudok elmenni. Se szex közbe, se ujjazással és nem merem neki elmondani, nehogy megbántsam. Szerintetek mit kéne tennem?

Legjobb válasz: El kéne mondanod. Ha nem mondod el, késõbb még rosszabb lesz. De ha szex és ujjazás nem mûködött akkor miért nem próbáljátok nyalással? :D Csak mert azt nem írtad.. Egyébként szarul fog neki esni, de ha szeret mindent meg fog tenni, hogy elmenj. Ha nem szeret, le fogja szarni. Akkor meg nincs mirõl beszélni. 24/F

El kéne mondanod. Ha nem mondod el, késõbb még rosszabb lesz. De ha szex és ujjazás nem mûködött akkor miért nem próbáljátok nyalással? :D Csak mert azt nem írtad.. Egyébként szarul fog neki esni, de ha szeret mindent meg fog tenni, hogy elmenj. Ha nem szeret, le fogja szarni. Akkor meg nincs mirõl beszélni. 24/F
Elõször is próbáld meg magadtól! Ha megy, mond el a barátodnak hogy esik jól, ha nem akkor vagy fejben nem vagy ott, vagy szervi gond van amivel nõgyógyászhoz fordulhatsz.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretem magamat piszkálni. Inkább ráhagyom. Szoktam neki ondani, hogy mikor jó. Meg megtudom mondani mi esne jól. Kb mennyi elõjáték kell, hogy elmehessek, vagy kint legyen a G pont?
Másfél évig jártam egy fiúval . azt hittem jó a szex közöttünk. Õ volt az életemben az elsõ. 3-4 hónapja járok egy új fiúval, azaz nem járok, hanem repülök a fellegekben. Ezt minden nõnek érezni kellene. Nekem ez a váltás hozta meg a gyönyört.
A kérdező hozzászólása: De én nem akarok másik fiút! Én õt akarom, mert nagyon szeretem! Ha más pasi kell ahhoz, hogy eljussak a gyönyörig, akkor inkább nem jutok el. Nekem ennyit nem ér meg, hogy elveszítsem
Azt mondtad csikló izgatással el tudsz menni, akkor most hol a gond? Szex közben is lehet izgatni a csiklót, ujjazás közben is lehet izgatni. A nõk legnagyobb része máshogy el sem tud menni, aki mégis az szintén a csiklónak köszönhetõ ami a hüvely két oldalára ráborul. Ezt az orgazmust azért nehéz elérni mert egyszerûen kevésbé izgatható. A hüvelyben egyébként alig van érzõ ideg (ami ugye jól jön a szülésnél), tehát már csak ezért sem a hüvely az élvezet forrása. A g ponton még a tudósok is vitatkoznak, ugyanis boncolásnál nem sikerült semmi hasonlót találni. Véleményem szerint a hüvely falára boruló csiklónyúlvány lehet az érintett g pont. Azért írtam hogy magadon is kísérletezz mert az élvezést is tanulni, szokni kell a legtöbb esetben. Remélem elég kimerítõ választ adtam.
Basszus nem azon fog múlni hogy "mennyi elõjáték" volt. Ez nem idõre megy. -.- Próbálkozzatok ezer féleképp, bocs de erre nem lehet mit mondani. A csiklód meg vesd be szex közben!
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm a válaszaidat. Elgondolkodom és megfogadom a tanácsokat!
A kérdező hozzászólása: 20:13-as kommentelõnek: akkor írj, ha tudsz valami értelmeset. Meg ne oltogass ha kérdezek. Nem tom mennyire figyeltél oda a suliba, de a kérdésre választ kell írni, nem baszogatást.
Olvass utána a neten a hüvelyi orgazmusnak, rengeteg nõ egész életében nem éli át! Lehet tudnák, lehet nem - nem vagyok szakértõ, de nem sikerül nekik. Van aki a hüvelytornára esküszik, mások csak a lelki dolgokban látják a gátját....Neked kell megtalálnod a megoldást...De mondom, a G pontodat megkereshetnétek - aminek szintén neten olvass utánna- Egyébként szex közben is izgathatod a csiklód.
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõnek: lehet, hogy éretlennek tartanak, de legalább te hidd el, hogy én nem olyan vagyok, mint egy mai 15 éves. Eddig te voltál hajlandó normálisan válaszolni. Hogy ismerhetném meg a testemet? A párom már úgymond kiismert. Minden jó, amit csinál. Nagyon élvezem, csak nem tudok elmenni. Már a csúcson vagyok, de valamiért ne tudom megtenni az "utolsó lépést". Szerinted mi miatt lehet?
Hú szerintem azért nem válaszol senki mert itt tartunk: "uhh ostoba 14 évesen d*g, még meg sem ismerte a testét és még a barátjának sem szól hogy valami probléma van, vagy legalább õ ismerje meg a csajszi testét. Uhh megint egy magát érettnek képzelõ egyén aki még semmit nem tud." 1. Ismerd meg a tested. 2. A párod ismerje meg a tested. 3. Mindig mondd el neki, ami zavar, amit akarsz, amitõl jobb lenne és a problémáidat. Addig nem fogsz elmenni. Keressétek a g-pontod, legyen sok elõjáték. Na az meg a másik, hogy jobb helyeken alap az elõjáték, mert a nõnek kell... de látom te emiatt sem mersz szólni. Szerintem még tanulj!!
Még 20 évesen se fogod magad oda tenni. Az igazi nagyjátékosok 30 felett vannak, na akkor fogod magad oda tenni, ha tudod, de addig csak...XD semmit se kiscsillag, hogy tudd az igazságot.
törõdj bele....
A kérdező hozzászólása: Mit kéne tennem, hogy végre elmenjek? Eddig gumival csináltuk.....ha gumi nélkül csináljuk az miben más?
A kérdező hozzászólása: Még nem nyúltam sose magamhoz, mert kicsit viszolygok tõle. Ez az elsõ párkapcsolatom és 14 éves korom óta nem vagyok szûz. Most 15 vagyok. Csiklósan el tudok menni, de máshogy nem. És a szexhez is elég jól oda szoktam magam tenni.(máramennyire egy 15 éves lány oda tudja magát tenni) Hetente 2-3 alkalommal vagyunk együtt. És a párom is nagyon jól csinálja. De szex elõtt nem igen van elõjáték....ez befolyásolhatja valamennyire?
Nekem is volt ilyen problémám, és de én nem színleltem soha az orgazmust, ezért a párom elõször megértõ volt, aztán csakis engem tette felelõssé érte, és folyton szekált, hogy menjek orvoshoz, végül magától megoldódott a probléma, ami valószínû lelki eredetû volt, mert közben elköltöztem a szüleimtõl, és minden rendbe jött, de megkértem a páromat, hogy nézzen több leszbi pornót, sokat lehet belõle tanulni, hisz csak egy nõ tudja mi a jó a másik nõnek!
Szerintem ez elsõ sorban a te hibád, el kellett volna mondanod neki legelõször! Ha azt hiszi, hogy minden rendben nincs érdekében a változtatás! A kapcsolatban meg kommunikálni kell, különben [email protected] lesz az egész. Na tessék.... Már kicsit elkéstél.... megszívtad.
egyedül megy? exeddel ment?
A kérdező hozzászólása: Nincs valakinek ötlete, hogy hogy mondjam el neki?

Szex közben nem tudok elélvezni, mi a megoldás?

A barátn?mmel elég gyakran szoktunk lefeküdni és valamiért nem tudok elélvezni vele. Mindent jól csinálunk, élvezem is, és ? is nagyon, de amíg neki többször is van orgazmusa egy alkalommal, addig én még sose tudtam elélvezni... Egyedül mindig megy! Ez mit?l lehet? Van valami megoldás??

Legjobb válasz: Legalább eltudod magadról mondani, hogy tökéletesen el tudod juttatni a csajt a csúcsra. Lehet az a probléma, hogy annyira igyekszel, hogy megfelelj a csajnak, hogy ne te élvez el hamarabb, hogy egyszerûen nagyon jól visszafojtod az ingert és ezért nem élvezel. Megoldást erre nem tudok talán csináljátok olyan technikával amikor több ingert több élvezetet kapsz. pl a kutyapóz

Legalább eltudod magadról mondani, hogy tökéletesen el tudod juttatni a csajt a csúcsra. Lehet az a probléma, hogy annyira igyekszel, hogy megfelelj a csajnak, hogy ne te élvez el hamarabb, hogy egyszerûen nagyon jól visszafojtod az ingert és ezért nem élvezel. Megoldást erre nem tudok talán csináljátok olyan technikával amikor több ingert több élvezetet kapsz. pl a kutyapóz
Ugyan szûz vagyok még, de õszintén irigyellek már most is..
Szerintem, kisebb fajta feszéjezettséget érzel a csaj közelében, ami gátol abban hogy elélvezz. Egyedül természetesen másabb. Valamilyen szinten a dutatalattid is közre játszik, lehet hogy bebeszéled magadnak hogy nem tudsz elélvezni a csaj közellétében.
Próbáld meg, hogy nem rá figyelsz, csak magadra és mond neki is hogy most mi lenne jó, csinálja ezt vagy azt. Ha elötte már elélvezett, biztos szívesen asszisztál a te boldogságodhoz is :)
Próbáljátok ki esetleg az ultravékony óvszert (ha használtok egyáltalán), úgy több stimulációt kapsz. Vagy új pózokat. A hagyományos misszionáriusban például valamiért én sem tudtam még elélvezni soha.
Lehet elkéne nézned pszichológushoz vagy szexológushoz. Nekem is hasonló a problémám azt hittem óvszer zavar, de nem anélkül is elõfordul hogy néha elsõre de van amikor másodszorra több órás pihenés után se megy.
mi a megoldás ? élvezz el !
probalj hasznalni pl kenocsot, kremet, amitol jobban csuszik a farkad, es ugy probald meg, illetve mas pozokban , ne csak az alap ( pl misszionarius/lovaglo)
Ez érdekes. Egyszer hallottam ilyen esetrõl. Akkor a fiú megjátszotta az orgazmust sokszor. Ez hogy mehet neki azt nem tudom. Te is megszoktad játszani és a lány mit mond neked? Biztos nem esik neki jól, hogy míg õ hatalmasokat élvez addig õ nem tud téged eljuttatni a csúcsra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!