Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok szex közben! (110 db)

Miért nem tudok szex közben elmenni, csak ha pl barátnõm kézzel rásegít?

Az van, hogy szinte már elképzelhetetlennek tartom, hogy szex közben menjek el a barátnõmmel, régebben pedig már sikerült, akkor meg is könnyebbültem, de az már nem mostanában volt. Elõfordul, hogy már nagyon közel járok, de aztán valahogy mégsem jön össze, barátnõmnek szinte mindig van orgazmusa, nekem szinte soha pedig rengetegszer kimerülésig csináljuk. Barátnõm mellett naponta maszturbálok, erre még régebben szoktam rá mikor még õ sem volt meg nekem, de egyszerûen nem tudok vele leállni, lehet, hogy emiatt van, hogy nem tudok elmenni?

Legjobb válasz: Szex közben miért akarsz egyáltalán elmenni? Ennyire szar a partnered az ágyban? uff, akkor meg ne lássa ezt a kérdést4

Szex közben miért akarsz egyáltalán elmenni? Ennyire szar a partnered az ágyban? uff, akkor meg ne lássa ezt a kérdést4
Fú, remélem nem ez lesz velem is... egyszer dugtam még csak de én sem tdutam elmenni a lány meg már ott élvezkdett alattam rendsen... :/
vagy a sok ricsi-recsi, vagy kezdesz impotens lenni.
A kérdező hozzászólása: Velem veszítette el, már azóta nagyon sokat fejlõdött, élvezem igazából, de valahogy soha nem érzem azt, hogy vissza kéne tartanom, nem jön el az az izgalmi állapot, vagy ha el is jön elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Ha például kézzel vagy szájjal csinálja nem kell 5 perc se ha nem tartom vissza, ezért nem tudom mi lehet a probléma, potens vagyok arról semmi kétségem.
Márpedig a maszti lesz az oka. Hozzászoktál, hogy mindig ugyanaz az inger éri, és csak erre sikerül... Valahogy próbálj meg legalább pár napra leállni vele, mielõtt együtt vagytok. Vagy ne mindig csak kiverd. Hanem hagyj neki más ingereket. Lassíts a tempón, ne mindig ugyanazokkal a mozdulatokkal csináld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ha a cigirõl sikerült, szerintem errõl is sikerülni fog leszokni, vagy leredukálni a számát.
A maszturbálást felejtsd el egy idõre és csak szex legyen!

Miért nem tudok szex közben elmenni?

Az a problémám, hogy hiába szeretkezünk a barátnőmmel sokszor képtelen vagyok elélvezni. Van amikor sikerül, de van amikor még a közelében sem járok, mi lehet a gond? F19

Legjobb válasz: Lehet h nem kívánod. Nekem lehet hogy annyi is elég lenne hogy hozzám ér egy csaj... nem hogy még dugom is :DD

Lehet h nem kívánod. Nekem lehet hogy annyi is elég lenne hogy hozzám ér egy csaj... nem hogy még dugom is :DD
hozzászoktál a markod intenzitásához, és a puncija esetleg kevéssé szorítja....

Miért nem tudok szex közben elmenni?

Mostanában ha a barátommal szexelek, nem tudok elmenni, csak simán élvezem, mert ett?l függetlenül nagyon jó.Ez kb két hete megy, el?tte mindig elmentem. Viszont, ha masztizok, akkor még spriccelek is, és a csiklómat nem is nagyon izgatom ilyenkor. Miért nem tudok akkor szex közben is elmenni?

Legjobb válasz: 21:26 én is ezt akartam írniii :D. Egyébként talán azért, mert nem jó helyen izgat? Próbáljátok meg máshol, hátha.

21:26 én is ezt akartam írniii :D. Egyébként talán azért, mert nem jó helyen izgat? Próbáljátok meg máshol, hátha.
Ha eddig a sráccal elementél.. most meg nem.. az lehet attól is hogy nem kívánod õt annyira. Mert gondlom masztizás közben ugye nem õ róla fantáziálsz hanem vagy film... vagy valaki más... most így hirtelen más nem jut eszembe
Szerintem is valamit nem jól csináltok. Lehet, hogy rövid az elõjáték ahhoz, hogy ráhangolódj a dologra. Az ilyen dolgokat mindenképp beszéld meg a pároddal, mert késõbb pszichés problémáid lehetnek belõle.
ne masztizz:)

Nem tudom szex közben kielégíteni a barátnőmet sőt nem is élvezi viszont orálisan és még ujjal is sikerül mit csináljak?

Azt mondta egy fiú se tudta és senkivel nem élvezte még a szexet de ez engem zavar, próbálkoztam már több pózzal is de semmi.Csajok szerintetek?

Legjobb válasz: Mi lenne ha õ is próbálkozna? :) Legyen felül! Õ irányítson! Nekem is azóta jó. Egy lány...

Mi lenne ha õ is próbálkozna? :) Legyen felül! Õ irányítson! Nekem is azóta jó. Egy lány...
Örülök, hogy komolyan veszed a problémát, ez már fél siker. :) Én egyrészt azt javaslom, kellõ izgatás után keressetek egy olyan pózt, ami közben tudod kézzel tovább ingerelni aktus közben is a csiklóját. Lehet, ez kényelmetlen Neked, de megéri, fõleg mert késõbb lehet, hogy csökkenthetõ vagy elhagyható ez a plusz inger. Viszont elgondolkodtató, lehet, egy ideig hagyni kéne a behatolásos szexet. „Nem az a típus, aki felül legyen” – ez azt jelenti, hogy még nem igazán érzett rá a szexre, annak ritmusára, lüktetésére. Sok éve én se voltam „az a típus”. Nekem ezt anno úgy sikerült megváltoztatni, hogy kellõen feljazott állapotban szembõl a pasim ölébe ültem, nem történt behatolás, csak a farkához dörzsöltem a csiklómat, ami egy idõ után orgazmushoz juttatott. (Õt is, vagy ha nem, hát kézzel segítettem befejezni.) Ha kipróbálnátok így is, tehát hogy nem Te izgatod kézzel, szájjal, hanem neki kell az orgazmusért „megdolgozni”, kénytelen lenne a csajszi mozogni, és így talán már pár alkalom után ráérezne, hogyan is kell szexelni valójában :) (Mondjuk nem úgy, hogy mivel csaj vagyok, fekszek, mint egy darab fa.) Amíg rá nem érez, nem mozgatja a csípõjét, stb., addig felesleges a behatolásos szexet erõltetni, mert csak erõsödik benne az a meggyõzõdés, hogy õ ezt „nem tudja” élvezni. Ha már így ráérzett, akkor lehet, érdemes rávenni, hogy ebben a pozícióban próbáljátok ki újra a szexet – tehát hogy Te megtámasztott háttal ülsz, õ pedig szembõl az öledben, mert így kedvezõen dörzsölõdik a csikló behatolás esetén is. Vagy mondom, Te magad is simogathatod kézzel. Hypathia
Hát õszintén, általában "normális" sex közben én sem jutok a csúcsra... Mondjuk élvezni szoktam, de csak egy darabig, így nálunk nincsenek órákig tartó szeretkezések... Viszont ha a párom végzett, utána mindig én jövök egy kis utójáték keretein belül, így mindig jó nekem is. :D Mi ezt így szoktuk meg, és nincs vele semmi gond, bár a páromnak biztosan fura volt az elején. De szerintem sokkal jobb ez a megoldás, mint a színlelés.
hàt ha mèg senki nem csinàlta vele, akkor csak pròbàlkozz tovàbb, aztàn majd ha megismeri biztos h nekikezd irànyitani. èn amugy ilyenröl nem hallottam mèg, m`rmint csak olyanrol, amikor volt egy 22 csaj ès nem tudott elmenni, mert az orvosa szerint odabent mèg nem fejlödött ki neki az g pontja, vagy vmi ilyesmi a lènyeg. de ha ujjal sikerül az pedig majdnem olyan mintha a "fegyverrel" csinàlnàd. lehet amugy h hülye következtetès de a csajok hajlamosak bebeszèlni maguknak dolgokat.nem lehet h azèrt mert màr ennyi ideje nem sikerült ugy èlveznie a szexet, mert annyira lelombozta az eddigi tapasztalat, hogy gondolatban nem tudja elengedni magàt, ès ez lehet a gond?mert ha ilyen èrzèsi vannak, ùgy sosem fog menni.de erre orvos is tud okosat mondani, mert ez igy nyilvàn nem jo
mintha az én esetem latnam bnõmmel.(õ 14 én 16) nyarvegen azt monta h szeretne lefeküdni velem mert annyira szeret.. nekem is õ volt az elsõ .. és nagyon nem atta:S azota parszor probaltuk mer ugye nemtul pozitiv az elmeny:S es elkezdjuk es azt mondja h nemélvezi egyaltalan (ezt igy par perc utan) es akk nagyon rossz kedve lesz meg tökre összevan törve, meg h õ sose fogja élvezni ieneket mond:S barmit megtennek h élvezzük a szexet mert imadom õt (oralisan viszont gond nélkül m1n ha ez szamit vmit 17cmes a farkam..)
A kérdező hozzászólása: Annál tuti jobb.Most mi is úgy csináljuk hogy ha végeztem akkor orálisan kielégítem.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A nõk jó része nem tud elélvezni a csikló kényeztetése nélkül. Mondd neki hogy a kezével foglalkozzon a csiklójával és valószínûleg megoldódik a probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszi a javaslatokat és az ötleteket! A nem olyan típust arra értettem hogy nem az aki irányít!Õ úgy gondolja nem tudja mit hogy.Ez butaság.Van amikor az ölembe ül és mozgatja a csípõjét. Igyekszem mindent elkövetni hogy neki is jó legyen és megfogadom a tanácsokat!Még egyszer köszi!
A kérdező hozzászólása: Az még nekem is tetszene, de az a baj hogy õ nem olyan típus.
Szia! Az a tapasztalatom, ha sokszor élvezek el klitoriálisan (csikló ingerlése útján), akkor az a terület lesz érzékenyebb, és a hüvely kevésbé. Ha viszont ezt a területet hanyagoljuk a párommal, és sokat szeretkezünk, akkor a vaginám lesz érzékenyebb, és vaginális orgazmusom lesz. Sztem ez úgy mûködik, hogy amit használsz az mûködik, amit nem használsz, az egy idõ után "elsorvad". Ha azt szeretnéd, hogy a barátnõd veled élvezzen el, hanyagolnia kell a csiklós orgazmust és erõsítenie kell a hüvely izmait (pl. úgy, hogy megfeszít-elernyeszt és ezt töbször a nap folyamán..pl mikor áll a sorban a postán, v. a buszon utazik..) 25L

Nem tudok szex közben elmenni úgy egy hónapja. Mit tehetnénk az ügy érdekében?

A barátom mindent megtesz hogy sikerüljön.eddig minden rendben volt, de mostanában nem élvezem a sex-et. csak a petting az ami jó. a barátom (nem tudom miért) magát hibáztatja, pedig vele biztos nincs gond. segítsetek. mit csinálhatnánk, hogy újra jó legyen a sex? LÉCCI SEGíTSETEK...:(

Legjobb válasz: Szerintem magadban kell keresni a bibit.Lehet nem vele vagy lélekben,mikor együtt vagytok?...gondold át változott e valami az életedben ,esetleg a kapcsolatodban az elmúlt idõszakban..

Szerintem magadban kell keresni a bibit.Lehet nem vele vagy lélekben, mikor együtt vagytok?...gondold át változott e valami az életedben , esetleg a kapcsolatodban az elmúlt idõszakban..
Én azt tanácsolom neked, hogy egy kicsit tekint vissza arra az idõszakra, amikor jó volt. Mitõl volt az jó? Vajon mi változhatott azóta benned? Ne csak a belsõ hanem a külsõ tényezõkre is vedd figyelembe pl.család, barátok, iskola, munkahely..bármi, ami nyomaszthat, terhelhet, akár tudat alatt is. Szerintem a legfontosab, hogy sokat beszélgess a pároddal arról, mi kellmes neked a szeretkezésetek közben.Mi az, ami felizgat és mi az, ami nem. Hátha együtt sikerülne rájönni a "problémára". Hidd el, ha bevonod a megoldásába õ is sokkal boldogabb lesz, hogy segíthet neked. Minden jót nektek!
Léteznek férfiak és nõk számára is potencianövelõk, vágykeltõk: http://www.libidoshop.hu
Én is azt a véleményt osztom, hogy ha eddig jó volt minden, akkor valami megváltozott és benned. Talán már nem úgy érzel, vagy valaki más fele kacsingatsz a lelked mélyén, vagy simán szorongsz valamitõl. Terhsség, suli, bármi nyomaszthat. Ha te nem tudod az okát, kereshetsz egy szakembert (pszichológust) és segíteni fog neked. A párod szerintem sem hibás, ha eddig rendben volt minden, ezt tudatosítsd benne. Nekem sem ment sokáig, de csak szexuális életem elején, de már rendben van. De ha nálad eddig volt rendben és most nem, keresd meg az okát. Nõgyógyász megnézheti, hogy nem szervi baj van-e, ez is fontos lehet. Egy fertõzés, vagy bármi... Sok sikert

Kb 2 éve voltam együtt a barátommal és nem tudtam szex közbe elélvezni de a mostani partnernél sem. Miért nem tudok elélvezni?

ez sztem nagyon nagy probléma h csak vibrátor segítségével tudok elélvezni...Miért?SEGÍTS KÉRLEK

Legjobb válasz: Ne ijedj meg!Már 12éve szexelek,de még nem volt pasi aki hüvelyi úton eltudott volna juttatni a csúcsra.A nõk többsége képtelen a hüvelyi orgazmusra,csak csikló izgatással,vibrációval,orális szexel tudunk elmenni.(vízsugár)Én már nem is próbálkozom(állítólag tanulható),mert a legtöbb komoly partnerem azt nézte,hogy nekem legyen jó így orálisan v.egyéb más eszközökkel kielégített,majd utánna jött a szex.Add oda a vibrátort a partnerednek,hagyd hogy õ csinálja,úgy is lehet,hogy pl.oldalt fekszete õ belédhatol a vibrátort pedig a csiklódhoz teszed és úgy élvezel el,hogy õ benned lassan ritmikusan mozog.Ugyanezt megteheted a kádban az ölébe ülsz és vízsugarat engedsz a csiklódra.Vagy õ izgat szex közben,de magadnak is simogathatod.És még mindig kielégíthet orálisan v.egymást a 69-ben.Sok sikert!És légy õszinte a pasiddal,ha fontos vagy neki eljuttat a csúcsra.

Ne ijedj meg!Már 12éve szexelek, de még nem volt pasi aki hüvelyi úton eltudott volna juttatni a csúcsra.A nõk többsége képtelen a hüvelyi orgazmusra, csak csikló izgatással, vibrációval, orális szexel tudunk elmenni.(vízsugár)Én már nem is próbálkozom(állítólag tanulható), mert a legtöbb komoly partnerem azt nézte, hogy nekem legyen jó így orálisan v.egyéb más eszközökkel kielégített, majd utánna jött a szex.Add oda a vibrátort a partnerednek, hagyd hogy õ csinálja, úgy is lehet, hogy pl.oldalt fekszete õ belédhatol a vibrátort pedig a csiklódhoz teszed és úgy élvezel el, hogy õ benned lassan ritmikusan mozog.Ugyanezt megteheted a kádban az ölébe ülsz és vízsugarat engedsz a csiklódra.Vagy õ izgat szex közben, de magadnak is simogathatod.És még mindig kielégíthet orálisan v.egymást a 69-ben.Sok sikert!És légy õszinte a pasiddal, ha fontos vagy neki eljuttat a csúcsra.
Szia, Szexshopban lehet kapni mûanyag kis tojást amit a csiklódhoz tudsz tenni amikor éppen eggyütt vagy a pasiddal.Olyan mintha kézzel ingerelnéd magad, csak 1000000szer jobb.Nekem nem jön be a kézzel való ingerlés, tehát évek óta ezt a módszert alkalmazom.Az ára változó 2500-5000 ft-ig.Ne olyat vegyél amin szilikon van, mert az nagyon tompa érzés.A sima mûanyag a legjobb, aminek állítható a sebessége:o) Sok sikert...
Nekem se megy, amúgy nagyon jó, meg minden, csak egyszerûen nem tudok elmenni. De én még nem olyan régóta csinálom, és reménykedem, hogy késõbb fog menni. Ne add fel!

Masztizáskor nem tudok csak vékony dolgokat feldugni. Maximum 3cm átmérőjőt. Próbáltam nagyobbat is de nem ment. Nagyon fájt. Mit csináljak? Mi a baj velem? Szex közben más lesz? 15/L

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy közben ezen kellene járjon az eszed. Ez nem verseny. S hidd el ha szex közben ettõl nagyobbat kapsz, meg fogja oldani a srác a dolgot.

Nem hiszem, hogy közben ezen kellene járjon az eszed. Ez nem verseny. S hidd el ha szex közben ettõl nagyobbat kapsz, meg fogja oldani a srác a dolgot.
még nem voltál fiúval? akkor lényegében szûzteleníted magad? :)
Igen szex közben teljesen más lesz . 3 cm átmérõ az már elég, miért kellene vastagabbat feldugni ?
nem az a cél hogy egy elefánt cerkája beférjen, de ha sikerül megcsinálni akkor üdv a Guiness rekordok könyvében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazából nem versenyezni szeretnék, csak meg akartam tudni, hogy ez nem lesz-e gond a késõbbiekben. Mert volt barátomnak tudom, hogy mekkora, és hát .. nem 3 cm. :)

Miért van, hogy szex közben van orgazmuson, de magamnak meg nem tudom elérni?

Legjobb válasz: Érdekes...Én meg szex közben nem tudok elélvezni.

Érdekes...Én meg szex közben nem tudok elélvezni.
Gondolom lány vagy. Ez nem egyedi. Neked a szex nem maga a dugás, hanem a partnereddel való együttlét. Ez teljesen természetes és szerintem jobb mint a másik.
talán mert nem olyankor csinálod, amikor fel vagy izgulva...
En a hejedbe orulnek neki, szerintem rosszul csinalod ! Vagy nemis nagyon akarod azert nincs !
Ha van párod, és jó is vele a szex.Akkor minek akarsz masztizni?
A kérdező hozzászólása: Havi 1-2x van szex...:(

Még szűz srác vagyok és nem tudom, hogy szex közben is annyi ideig fogom-e bírni, mint maszturbálás során? Vagy szex közben hamarabb elélvezek. Normális válaszokat légyszi.

F?leg férfiak véleményére lennék kíváncsi. Kort is írjatok légyszi.

Legjobb válasz: én nem mentem el hamar :D és a lány is nagyon élvezte.. mondjuk én valahogy olyan egyed vagyok aki szabályozni tudja :D de mondjuk a lábtartásból is függ :D

én nem mentem el hamar :D és a lány is nagyon élvezte.. mondjuk én valahogy olyan egyed vagyok aki szabályozni tudja :D de mondjuk a lábtartásból is függ :D
Én ugyan lány vagyok, de találkoztam már több ilyen sráccal. Volt, aki annyira izgult, hogy konkrétan a behatolásig nem jutott el, de volt olyan is, aki sokáig bírta. Szerintem ez rengeteg dologtól függ, mennyire vagy izgulós, milyen a kapcsolatod a lánnyal, mennyire izgulsz, mennyire tudsz ellazulni, mennyire jó a lány az ágyban, stb. 22N
Én jóval tovább tartottam az elsõ szexnél mint maszturbálásnál. Valszeg, mert az nem csak céltalan önkielégítés ;)
Ez mindenkinél változó. De úgy mindenképp tovább bírhatod, ha nem magadra figyelsz, hanem h a lánynak minél jobb legyen.
A lábtartástól függ...Ha merev akkor gyors, ha pedig laza a lábad (mindkettõ) akkor meg késõbb...Próbáld ki :D
tapasztalatom szerint az alkohol a legjobb modszer arra hogy sokáig birja az ember...de gondolom ez nem opcio szoval de szerintem tovább fogod birni ibár ez is emberfüggö.:)

Miért nem tudok elélvezni szex közben?

Férfiként kérdezem. Szex és orál közben is szinte már akarnom kell, hogy elélvezzek, nem jön csak úgy magától. Jólesik mindkettő, jó érzés, de nagyon nehezen tudok elélvezni. Szerintetek miért van ez?

Legjobb válasz: Nekem is így volt az elején meg még most is néha, hogy rá kell koncentrálni. Mondjuk rendes szex közben ha átadja magát az ember az élvezetnek akkor nincs ilyen gond és relatíve hamar el is tud menni :) 23/F

Nekem is így volt az elején meg még most is néha, hogy rá kell koncentrálni. Mondjuk rendes szex közben ha átadja magát az ember az élvezetnek akkor nincs ilyen gond és relatíve hamar el is tud menni :) 23/F
Detto ugyanez van nekem is. Szex közben alig tudok elmenni, meg ha leszop, akkor is nehezen. Közben meg isteni érzés, 110%-ban kívánom a barátnõmet. Régen pont az ellenkezõje volt. Alig, hogy hozzáért a farkamhoz már olyat lõttem, mint a puska, most meg komoly koncentrációt igényel, hogy 1 óra alatt eltudjak menni. Pénteken fogok találkozni a barátnõmmel, szerintem addig ki sem verem most, mert nem akarom, hogy ez megint megismétlõdjön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!