Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok szex (436 db)

Miért nem tudok szex közben elmenni, csak ha pl barátnõm kézzel rásegít?

Az van, hogy szinte már elképzelhetetlennek tartom, hogy szex közben menjek el a barátnõmmel, régebben pedig már sikerült, akkor meg is könnyebbültem, de az már nem mostanában volt. Elõfordul, hogy már nagyon közel járok, de aztán valahogy mégsem jön össze, barátnõmnek szinte mindig van orgazmusa, nekem szinte soha pedig rengetegszer kimerülésig csináljuk. Barátnõm mellett naponta maszturbálok, erre még régebben szoktam rá mikor még õ sem volt meg nekem, de egyszerûen nem tudok vele leállni, lehet, hogy emiatt van, hogy nem tudok elmenni?

Legjobb válasz: Szex közben miért akarsz egyáltalán elmenni? Ennyire szar a partnered az ágyban? uff, akkor meg ne lássa ezt a kérdést4

Szex közben miért akarsz egyáltalán elmenni? Ennyire szar a partnered az ágyban? uff, akkor meg ne lássa ezt a kérdést4
Fú, remélem nem ez lesz velem is... egyszer dugtam még csak de én sem tdutam elmenni a lány meg már ott élvezkdett alattam rendsen... :/
vagy a sok ricsi-recsi, vagy kezdesz impotens lenni.
A kérdező hozzászólása: Velem veszítette el, már azóta nagyon sokat fejlõdött, élvezem igazából, de valahogy soha nem érzem azt, hogy vissza kéne tartanom, nem jön el az az izgalmi állapot, vagy ha el is jön elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Ha például kézzel vagy szájjal csinálja nem kell 5 perc se ha nem tartom vissza, ezért nem tudom mi lehet a probléma, potens vagyok arról semmi kétségem.
Márpedig a maszti lesz az oka. Hozzászoktál, hogy mindig ugyanaz az inger éri, és csak erre sikerül... Valahogy próbálj meg legalább pár napra leállni vele, mielõtt együtt vagytok. Vagy ne mindig csak kiverd. Hanem hagyj neki más ingereket. Lassíts a tempón, ne mindig ugyanazokkal a mozdulatokkal csináld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ha a cigirõl sikerült, szerintem errõl is sikerülni fog leszokni, vagy leredukálni a számát.
A maszturbálást felejtsd el egy idõre és csak szex legyen!

Miért nem tudok szex közben elmenni?

Az a problémám, hogy hiába szeretkezünk a barátnőmmel sokszor képtelen vagyok elélvezni. Van amikor sikerül, de van amikor még a közelében sem járok, mi lehet a gond? F19

Legjobb válasz: Lehet h nem kívánod. Nekem lehet hogy annyi is elég lenne hogy hozzám ér egy csaj... nem hogy még dugom is :DD

Lehet h nem kívánod. Nekem lehet hogy annyi is elég lenne hogy hozzám ér egy csaj... nem hogy még dugom is :DD
hozzászoktál a markod intenzitásához, és a puncija esetleg kevéssé szorítja....

Miért nem tudok szex közben elmenni?

Mostanában ha a barátommal szexelek, nem tudok elmenni, csak simán élvezem, mert ett?l függetlenül nagyon jó.Ez kb két hete megy, el?tte mindig elmentem. Viszont, ha masztizok, akkor még spriccelek is, és a csiklómat nem is nagyon izgatom ilyenkor. Miért nem tudok akkor szex közben is elmenni?

Legjobb válasz: 21:26 én is ezt akartam írniii :D. Egyébként talán azért, mert nem jó helyen izgat? Próbáljátok meg máshol, hátha.

21:26 én is ezt akartam írniii :D. Egyébként talán azért, mert nem jó helyen izgat? Próbáljátok meg máshol, hátha.
Ha eddig a sráccal elementél.. most meg nem.. az lehet attól is hogy nem kívánod õt annyira. Mert gondlom masztizás közben ugye nem õ róla fantáziálsz hanem vagy film... vagy valaki más... most így hirtelen más nem jut eszembe
Szerintem is valamit nem jól csináltok. Lehet, hogy rövid az elõjáték ahhoz, hogy ráhangolódj a dologra. Az ilyen dolgokat mindenképp beszéld meg a pároddal, mert késõbb pszichés problémáid lehetnek belõle.
ne masztizz:)

Nem tudom szex közben kielégíteni a barátnőmet sőt nem is élvezi viszont orálisan és még ujjal is sikerül mit csináljak?

Azt mondta egy fiú se tudta és senkivel nem élvezte még a szexet de ez engem zavar, próbálkoztam már több pózzal is de semmi.Csajok szerintetek?

Legjobb válasz: Mi lenne ha õ is próbálkozna? :) Legyen felül! Õ irányítson! Nekem is azóta jó. Egy lány...

Mi lenne ha õ is próbálkozna? :) Legyen felül! Õ irányítson! Nekem is azóta jó. Egy lány...
Örülök, hogy komolyan veszed a problémát, ez már fél siker. :) Én egyrészt azt javaslom, kellõ izgatás után keressetek egy olyan pózt, ami közben tudod kézzel tovább ingerelni aktus közben is a csiklóját. Lehet, ez kényelmetlen Neked, de megéri, fõleg mert késõbb lehet, hogy csökkenthetõ vagy elhagyható ez a plusz inger. Viszont elgondolkodtató, lehet, egy ideig hagyni kéne a behatolásos szexet. „Nem az a típus, aki felül legyen” – ez azt jelenti, hogy még nem igazán érzett rá a szexre, annak ritmusára, lüktetésére. Sok éve én se voltam „az a típus”. Nekem ezt anno úgy sikerült megváltoztatni, hogy kellõen feljazott állapotban szembõl a pasim ölébe ültem, nem történt behatolás, csak a farkához dörzsöltem a csiklómat, ami egy idõ után orgazmushoz juttatott. (Õt is, vagy ha nem, hát kézzel segítettem befejezni.) Ha kipróbálnátok így is, tehát hogy nem Te izgatod kézzel, szájjal, hanem neki kell az orgazmusért „megdolgozni”, kénytelen lenne a csajszi mozogni, és így talán már pár alkalom után ráérezne, hogyan is kell szexelni valójában :) (Mondjuk nem úgy, hogy mivel csaj vagyok, fekszek, mint egy darab fa.) Amíg rá nem érez, nem mozgatja a csípõjét, stb., addig felesleges a behatolásos szexet erõltetni, mert csak erõsödik benne az a meggyõzõdés, hogy õ ezt „nem tudja” élvezni. Ha már így ráérzett, akkor lehet, érdemes rávenni, hogy ebben a pozícióban próbáljátok ki újra a szexet – tehát hogy Te megtámasztott háttal ülsz, õ pedig szembõl az öledben, mert így kedvezõen dörzsölõdik a csikló behatolás esetén is. Vagy mondom, Te magad is simogathatod kézzel. Hypathia
Hát õszintén, általában "normális" sex közben én sem jutok a csúcsra... Mondjuk élvezni szoktam, de csak egy darabig, így nálunk nincsenek órákig tartó szeretkezések... Viszont ha a párom végzett, utána mindig én jövök egy kis utójáték keretein belül, így mindig jó nekem is. :D Mi ezt így szoktuk meg, és nincs vele semmi gond, bár a páromnak biztosan fura volt az elején. De szerintem sokkal jobb ez a megoldás, mint a színlelés.
hàt ha mèg senki nem csinàlta vele, akkor csak pròbàlkozz tovàbb, aztàn majd ha megismeri biztos h nekikezd irànyitani. èn amugy ilyenröl nem hallottam mèg, m`rmint csak olyanrol, amikor volt egy 22 csaj ès nem tudott elmenni, mert az orvosa szerint odabent mèg nem fejlödött ki neki az g pontja, vagy vmi ilyesmi a lènyeg. de ha ujjal sikerül az pedig majdnem olyan mintha a "fegyverrel" csinàlnàd. lehet amugy h hülye következtetès de a csajok hajlamosak bebeszèlni maguknak dolgokat.nem lehet h azèrt mert màr ennyi ideje nem sikerült ugy èlveznie a szexet, mert annyira lelombozta az eddigi tapasztalat, hogy gondolatban nem tudja elengedni magàt, ès ez lehet a gond?mert ha ilyen èrzèsi vannak, ùgy sosem fog menni.de erre orvos is tud okosat mondani, mert ez igy nyilvàn nem jo
mintha az én esetem latnam bnõmmel.(õ 14 én 16) nyarvegen azt monta h szeretne lefeküdni velem mert annyira szeret.. nekem is õ volt az elsõ .. és nagyon nem atta:S azota parszor probaltuk mer ugye nemtul pozitiv az elmeny:S es elkezdjuk es azt mondja h nemélvezi egyaltalan (ezt igy par perc utan) es akk nagyon rossz kedve lesz meg tökre összevan törve, meg h õ sose fogja élvezni ieneket mond:S barmit megtennek h élvezzük a szexet mert imadom õt (oralisan viszont gond nélkül m1n ha ez szamit vmit 17cmes a farkam..)
A kérdező hozzászólása: Annál tuti jobb.Most mi is úgy csináljuk hogy ha végeztem akkor orálisan kielégítem.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A nõk jó része nem tud elélvezni a csikló kényeztetése nélkül. Mondd neki hogy a kezével foglalkozzon a csiklójával és valószínûleg megoldódik a probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszi a javaslatokat és az ötleteket! A nem olyan típust arra értettem hogy nem az aki irányít!Õ úgy gondolja nem tudja mit hogy.Ez butaság.Van amikor az ölembe ül és mozgatja a csípõjét. Igyekszem mindent elkövetni hogy neki is jó legyen és megfogadom a tanácsokat!Még egyszer köszi!
A kérdező hozzászólása: Az még nekem is tetszene, de az a baj hogy õ nem olyan típus.
Szia! Az a tapasztalatom, ha sokszor élvezek el klitoriálisan (csikló ingerlése útján), akkor az a terület lesz érzékenyebb, és a hüvely kevésbé. Ha viszont ezt a területet hanyagoljuk a párommal, és sokat szeretkezünk, akkor a vaginám lesz érzékenyebb, és vaginális orgazmusom lesz. Sztem ez úgy mûködik, hogy amit használsz az mûködik, amit nem használsz, az egy idõ után "elsorvad". Ha azt szeretnéd, hogy a barátnõd veled élvezzen el, hanyagolnia kell a csiklós orgazmust és erõsítenie kell a hüvely izmait (pl. úgy, hogy megfeszít-elernyeszt és ezt töbször a nap folyamán..pl mikor áll a sorban a postán, v. a buszon utazik..) 25L

Nem tudok szex közben elmenni úgy egy hónapja. Mit tehetnénk az ügy érdekében?

A barátom mindent megtesz hogy sikerüljön.eddig minden rendben volt, de mostanában nem élvezem a sex-et. csak a petting az ami jó. a barátom (nem tudom miért) magát hibáztatja, pedig vele biztos nincs gond. segítsetek. mit csinálhatnánk, hogy újra jó legyen a sex? LÉCCI SEGíTSETEK...:(

Legjobb válasz: Szerintem magadban kell keresni a bibit.Lehet nem vele vagy lélekben,mikor együtt vagytok?...gondold át változott e valami az életedben ,esetleg a kapcsolatodban az elmúlt idõszakban..

Szerintem magadban kell keresni a bibit.Lehet nem vele vagy lélekben, mikor együtt vagytok?...gondold át változott e valami az életedben , esetleg a kapcsolatodban az elmúlt idõszakban..
Én azt tanácsolom neked, hogy egy kicsit tekint vissza arra az idõszakra, amikor jó volt. Mitõl volt az jó? Vajon mi változhatott azóta benned? Ne csak a belsõ hanem a külsõ tényezõkre is vedd figyelembe pl.család, barátok, iskola, munkahely..bármi, ami nyomaszthat, terhelhet, akár tudat alatt is. Szerintem a legfontosab, hogy sokat beszélgess a pároddal arról, mi kellmes neked a szeretkezésetek közben.Mi az, ami felizgat és mi az, ami nem. Hátha együtt sikerülne rájönni a "problémára". Hidd el, ha bevonod a megoldásába õ is sokkal boldogabb lesz, hogy segíthet neked. Minden jót nektek!
Léteznek férfiak és nõk számára is potencianövelõk, vágykeltõk: http://www.libidoshop.hu
Én is azt a véleményt osztom, hogy ha eddig jó volt minden, akkor valami megváltozott és benned. Talán már nem úgy érzel, vagy valaki más fele kacsingatsz a lelked mélyén, vagy simán szorongsz valamitõl. Terhsség, suli, bármi nyomaszthat. Ha te nem tudod az okát, kereshetsz egy szakembert (pszichológust) és segíteni fog neked. A párod szerintem sem hibás, ha eddig rendben volt minden, ezt tudatosítsd benne. Nekem sem ment sokáig, de csak szexuális életem elején, de már rendben van. De ha nálad eddig volt rendben és most nem, keresd meg az okát. Nõgyógyász megnézheti, hogy nem szervi baj van-e, ez is fontos lehet. Egy fertõzés, vagy bármi... Sok sikert

Nem tudom miért nem élvezem a fiumal a szexet? Már 2 éve vagyok vele ö volt nekem az elsö az elö játékot élvezem de aztán nem és babát is szeretnénk de nagyon mit tegyek?

Legjobb válasz: A jó hír az, hogy a gyermekcsináláshoz nem kell élvezni a szexet. Legalábbis a nõnek nem muszáj. Hogy egyébként mi a probléma, ennyi alapján nem tudunk neked segíteni. Ezt vele kell, hogy megbeszéld. Vonzónak találod õt egyébként? Én a páromnak már az illatától is beindulok. De volt olyan pasi, akivel azért nem kezdtem el járni, mert akármilyen kedves is volt velem, nem tudtam volna elképzelni az ágyban vele magamat. Elmehetsz egyébként szexuálpszichológushoz is, de állítólag nem olcsó mulatság. Azért én a babával még várnék, ha nem jó vele a szex. Tényleg egy olyan emberrel akarod leélni az életedet, akivel nem élvezed a szexet? Pedig gyereket csak annak szülj, akivel együtt is akarsz maradni.

A jó hír az, hogy a gyermekcsináláshoz nem kell élvezni a szexet. Legalábbis a nõnek nem muszáj. Hogy egyébként mi a probléma, ennyi alapján nem tudunk neked segíteni. Ezt vele kell, hogy megbeszéld. Vonzónak találod õt egyébként? Én a páromnak már az illatától is beindulok. De volt olyan pasi, akivel azért nem kezdtem el járni, mert akármilyen kedves is volt velem, nem tudtam volna elképzelni az ágyban vele magamat. Elmehetsz egyébként szexuálpszichológushoz is, de állítólag nem olcsó mulatság. Azért én a babával még várnék, ha nem jó vele a szex. Tényleg egy olyan emberrel akarod leélni az életedet, akivel nem élvezed a szexet? Pedig gyereket csak annak szülj, akivel együtt is akarsz maradni.
Egyetértek.
Fõzz egy kis pacalpörköltet és hûts be egy rekesz sört. Alap.
Végy neki egy guminõt, te meg csak nézzed ahogyan keféli.Ez hasonlít a szexhez de neked mégsem az.
orál?
verd ki neki vagy orálisan elégítsd ki esetleg kapcsolj be neki egy jó pornó filmet, vagy ami legjobb adj neki sört.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam és egyszerûen képtelen vagyok rá :s szinte elkap a hányinger és öklendezni tudnék szóval ezzel nem is szeretnék próbálkozni mer sztem nem lenne neki vmi jó ha félbehagynám a dolgokat...:sde azért köszi a választ
A kérdező hozzászólása: ...kössz
Van cicid? Mármint akkora, amivel össze tudod fogni az õ szerszámát? Akkor engedd be õt oda...
hogy lehet az, hogy egy mániákus szex rajóngónak a csaja elhányja magát ha szájába kell vennie :D lol
A kérdező hozzászólása: ugy h nálunk nincs orál mer téll nem vok rá képes cicim meg van köszi a tippet

Nem tudom mit tegyek? ! A baratnom nem tud elelvezni, es nem is erdekli a dolog. Nem kivanja a szexet. Pedig azt mondja jol esik ha szeretkezunk de en ne foglalkozzak vele ha nekem jol esik.

Volt nekem mas baratnom is rajta kivul kivel a sex jo volt. A mostani baratnommel 2 eve vagyunk egyutt.1 ev utan fekudt le velem 19 evesen minden nagyon jo jobb nem is lehetne kiveve a szexet.Nagyon szeretem szeretkeztunk kb havi 5,6 de akarhanyszor is mindig en kezdemenyeztem o soha. Azt mondja nagyon szeret senkit nem fog tobet igy szeretni mind engem de valahogy nem kivanja a sexet. Es soha nem is elvezett el. Az onkielegitest sem probalta.Egyszeruen nem tudom mit csinaljak de nem erdekli a sex. Nagyon szeretem de mar ugy kivanok egy jot szexelni ahol nem csak en elvezem.Nem szereti ha csiklojat izgatom nem engedi oralisan probaljam hatha elelvez.es faj neki ha ujjalom pedig finoman csinalom 1 ujjal vagy csak nem szereti nem tudom.Kutyapozban pedig azt mondja lealacsonyitoan erzi magat. ha szeretkezunk azt mondja azt elvezi de nem latom rajta hogy jol esne neki.nem tudom mit csinaljak.az utobbi 1 honapban nem szexeltunk nincs kedvem hoza latom nem erdekli es valahogy a kedvem elmegy.O azt mondja o megvan szex nelkul nem erti engem miert erdekel ha nem megy el!nem akarom megcsalni sem szakitani de mar egyebre sem tudok gondolni. segitsetek.

Legjobb válasz: Nézd, vannak ilyen emberek, mindenki más. A páromnak elég havi 1-2 szex (ffi) és én nem szoktam elmenni normál szex közben és ez ÕT nem zavarja, pedig nem egy bunkó, önzõ ember. De már engem sem zavar. Megkértem, hogy elégítsen ki a kezével és azt megteszi. Ugyanez a szöveg volt nálunk is. Engem nem zavar, mert ha minden más szempontból jó a pároddal, ez nem lehet akadály. Próbálkozzatok új pózokkal, hozakodj elõ a szex témával újra és újra, hogy érezze, neked ez fontos (nincs abban semmi rossz!). Ha nem változik, el kell döntened, hogy vagy megszokod és elfogadod, ahogy van vagy mást kell keresned.

Nézd, vannak ilyen emberek, mindenki más. A páromnak elég havi 1-2 szex (ffi) és én nem szoktam elmenni normál szex közben és ez ÕT nem zavarja, pedig nem egy bunkó, önzõ ember. De már engem sem zavar. Megkértem, hogy elégítsen ki a kezével és azt megteszi. Ugyanez a szöveg volt nálunk is. Engem nem zavar, mert ha minden más szempontból jó a pároddal, ez nem lehet akadály. Próbálkozzatok új pózokkal, hozakodj elõ a szex témával újra és újra, hogy érezze, neked ez fontos (nincs abban semmi rossz!). Ha nem változik, el kell döntened, hogy vagy megszokod és elfogadod, ahogy van vagy mást kell keresned.
Lehet, hogy van egy korábbi traumája, volt ezzel kapcsolatban rossz élménye, vagy nem tudja magát teljesen elengedni, esetleg fél valamitõl. Ha tudtok õszintén beszélgetni, akkor ne félj megkérdezni õt is, hogy miért van ez! Kérd meg õt, hogy õ vezessen, hogy õ mondja meg, mit szeretne, hogyan szeretné. Ha van póz, amit szívesen kipróbálna veled, vagy valami más módszer. Ha nem ujjal próbálnád, hanem csak simogatnád... Oldjátok meg közösen!
A kérdező hozzászólása: a kerdes iroja: a baratnom velem vesztette el a szuzesseget.elettem csak 1 baratja volt az sem komoly:
A barátnõd nem izgul fel. Ezért fáj neki, ha ujjal próbálod kielégietni. Amúgy is érzékenyebb lehet és valószínûleg gátlásos is. A nõk nagy része úgy szeretkezik, hogy igazán nem adja oda magát. Szerintem a Ti esetetkben is errõl lehet szó. Testben veled van, de igazán akkor fogja élvezni a szeretkezést, ha eléred, hogy teljesen feloldódjon melletted. Talán a hely ahol csináljátok feszélyezi (gondolom nem saját lakásban laktok, hanem még szülõkkel s talán fél, hogy rátok nyitnak...) Rengeteg oka lehet annak, milrt nem oldódik fel, de a lényeg: azért nem élvezi, mert feszült. Ha fontos Neked, akkor ne hagyd hogy beforduljon, mert minél több ilyen élménye van (szexeltek, de neki nem élmény), annál kevésbé fogja élvezni a szeretkezést.
meg korai, en 17 eves voltam amikor a mostani baratomman elvesztettem a szuzessegem, most 22 eves vagyok, es most egy par napja sikerult elernem eletem elso huvelyi orgazmusat..tehat 5 ev kellett hozza..amugy nekem csiklo orgazmusaom mindig is volt, es szex kozben izgattam a csiklom es ugy elevztem el...tehat a tanacsom: TURELEM HUVELYI ORGAZMUST TEREM

Kb 2 éve voltam együtt a barátommal és nem tudtam szex közbe elélvezni de a mostani partnernél sem. Miért nem tudok elélvezni?

ez sztem nagyon nagy probléma h csak vibrátor segítségével tudok elélvezni...Miért?SEGÍTS KÉRLEK

Legjobb válasz: Ne ijedj meg!Már 12éve szexelek,de még nem volt pasi aki hüvelyi úton eltudott volna juttatni a csúcsra.A nõk többsége képtelen a hüvelyi orgazmusra,csak csikló izgatással,vibrációval,orális szexel tudunk elmenni.(vízsugár)Én már nem is próbálkozom(állítólag tanulható),mert a legtöbb komoly partnerem azt nézte,hogy nekem legyen jó így orálisan v.egyéb más eszközökkel kielégített,majd utánna jött a szex.Add oda a vibrátort a partnerednek,hagyd hogy õ csinálja,úgy is lehet,hogy pl.oldalt fekszete õ belédhatol a vibrátort pedig a csiklódhoz teszed és úgy élvezel el,hogy õ benned lassan ritmikusan mozog.Ugyanezt megteheted a kádban az ölébe ülsz és vízsugarat engedsz a csiklódra.Vagy õ izgat szex közben,de magadnak is simogathatod.És még mindig kielégíthet orálisan v.egymást a 69-ben.Sok sikert!És légy õszinte a pasiddal,ha fontos vagy neki eljuttat a csúcsra.

Ne ijedj meg!Már 12éve szexelek, de még nem volt pasi aki hüvelyi úton eltudott volna juttatni a csúcsra.A nõk többsége képtelen a hüvelyi orgazmusra, csak csikló izgatással, vibrációval, orális szexel tudunk elmenni.(vízsugár)Én már nem is próbálkozom(állítólag tanulható), mert a legtöbb komoly partnerem azt nézte, hogy nekem legyen jó így orálisan v.egyéb más eszközökkel kielégített, majd utánna jött a szex.Add oda a vibrátort a partnerednek, hagyd hogy õ csinálja, úgy is lehet, hogy pl.oldalt fekszete õ belédhatol a vibrátort pedig a csiklódhoz teszed és úgy élvezel el, hogy õ benned lassan ritmikusan mozog.Ugyanezt megteheted a kádban az ölébe ülsz és vízsugarat engedsz a csiklódra.Vagy õ izgat szex közben, de magadnak is simogathatod.És még mindig kielégíthet orálisan v.egymást a 69-ben.Sok sikert!És légy õszinte a pasiddal, ha fontos vagy neki eljuttat a csúcsra.
Szia, Szexshopban lehet kapni mûanyag kis tojást amit a csiklódhoz tudsz tenni amikor éppen eggyütt vagy a pasiddal.Olyan mintha kézzel ingerelnéd magad, csak 1000000szer jobb.Nekem nem jön be a kézzel való ingerlés, tehát évek óta ezt a módszert alkalmazom.Az ára változó 2500-5000 ft-ig.Ne olyat vegyél amin szilikon van, mert az nagyon tompa érzés.A sima mûanyag a legjobb, aminek állítható a sebessége:o) Sok sikert...
Nekem se megy, amúgy nagyon jó, meg minden, csak egyszerûen nem tudok elmenni. De én még nem olyan régóta csinálom, és reménykedem, hogy késõbb fog menni. Ne add fel!

A pasimnak hiányzik az orális szex, de én valahogy nem tudom neki ezt nyújtani. Mit tegyek, hogy anélkül is élvezze a pasim a szexet vagy mi a megoldás?

Legjobb válasz: mi az, hogy nem tudod nyújtani? Nem jó ahogy csinálod? Ha ez a helyzet, akkor olvass utána, jó pár helyen lehet találni leírást, tippeket, trükköket. pl. itt: http://www.noi-praktikak.com/?kat=Szex Kérd az õ segítségét, mondja, hogy mi a jó, mi nem, mennyire erõsen stb. Végsõ megoldásként meg nézz meg egy-két filmet (halkan mondom, mert nem az az igazi jó tanács)

mi az, hogy nem tudod nyújtani? Nem jó ahogy csinálod? Ha ez a helyzet, akkor olvass utána, jó pár helyen lehet találni leírást, tippeket, trükköket. pl. itt: http://www.noi-praktikak.com/?kat=Szex Kérd az õ segítségét, mondja, hogy mi a jó, mi nem, mennyire erõsen stb. Végsõ megoldásként meg nézz meg egy-két filmet (halkan mondom, mert nem az az igazi jó tanács)
Mindent lehet, csak akarni kell. Írd inkább akkor azt, hogy nem akarod, vagy nem esik jól neked. Ha ez van, ezt el kell fogadja, nem erõltetheti. Gondolom azt õ sem akarja, hogy lehányd az undortól. Amúgy szoktathatod is magad, nem oylan rossz az:-) Ha a techikával van gondod, akkor csak óvatosan nyalogasd, puszilgasd, simogasd, enyhén szívd, vagy egyszerûen kérdezd meg, mit élvez. Ne félj tõle. Errõl nehezen mond le az, aki szereti az orális szexet. De ha sok sikosítót teszel a kezedre, az már hasonló érzés lehet..
Ezt nem nagyon lehet mással pótolni. Ha nagyon nem akarod ne tedd, de szerintem megér egy próbát. Ha igazán ennyire szereted, az lesz a legjobb, hogy látod mennyire élvezi..
Nézd. Ezt erõltetni nem lehet. De ha rádöbbensz, hogy ezzel mekkora örömet szerzel majd neki, akkor megteszed. Esetleg õ elégített már ki orálisan téged??? Vagy ez sem izgat?
A kérdező hozzászólása: Õ nem elégített még ki..de szeretne csak én nem engedem..Amugy nagyon szépen köszönöm!!
Hát sajnálom, h. nem elégített még õ sem ki, mert te nem engeded.Ennek nem lesz jó vége, mert ott fog hagyni.Nemértem az ilyen lányokat, h. miért nem szeretik az orális sexet, én imádom!!Az a megoldás h. rászánod magad és kipróbálod és amikor belejössz akkor kívánni fogod, hidd el!
Én is nagyon utáltam a gondolatát is. fõleg, mikor mondta h pedig neki ez milyen jól esne.--> na puff. kicsit becsipve ment is a dolog, oda vissza. Azóta én már elégítettem ki a barátom, nem volt kellemes. de neki jó volt. az izen meg segit az ananász lé, és a fahéj. itass vele kola helyett ananász levet.ha akkor se, akkor még lehet h nem vagy megérve rá. haggy idõt magadnak. És légy a pároddal öszinte. Sok sikert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!