Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok közben elmenni úgy (4 db)

Lehetséges? Nem tudok hüvelyről elmenni, de pl. ha a barátom bennem van és közben izgassa a csiklómat úgy megyek el h közben bennem is mozog, akkor más hogy érzem egy kicsit?

Lehetséges h akkor kezdem érezni a hüvelyr?l is, egy id? után eltudnák csak onnan menni?

Legjobb válasz: Úgy kell elmenni ahogy tetszik,gyakorolni kell és kialakul a dolog.Nincs erre szabály hogy hogy kell elmenni,mindenki úgy mén el ahogy el tud menni.

Úgy kell elmenni ahogy tetszik, gyakorolni kell és kialakul a dolog.Nincs erre szabály hogy hogy kell elmenni, mindenki úgy mén el ahogy el tud menni.
Izgassa az ám, még az orrodat is tisztíccsa!!!
IZGATJA te paraszt
A kérdező hozzászólása: Más érzés mintha 2 helyrõl is mennék el egyszerre sztm felerõsödik amikor csiklóról elmegyek és abban a pillanatban érzem jobban h bennem van és mozog és jó de szeretném ha csak onnan sikerülne.

Nem tudok szex közben elmenni úgy egy hónapja. Mit tehetnénk az ügy érdekében?

A barátom mindent megtesz hogy sikerüljön.eddig minden rendben volt, de mostanában nem élvezem a sex-et. csak a petting az ami jó. a barátom (nem tudom miért) magát hibáztatja, pedig vele biztos nincs gond. segítsetek. mit csinálhatnánk, hogy újra jó legyen a sex? LÉCCI SEGíTSETEK...:(

Legjobb válasz: Szerintem magadban kell keresni a bibit.Lehet nem vele vagy lélekben,mikor együtt vagytok?...gondold át változott e valami az életedben ,esetleg a kapcsolatodban az elmúlt idõszakban..

Szerintem magadban kell keresni a bibit.Lehet nem vele vagy lélekben, mikor együtt vagytok?...gondold át változott e valami az életedben , esetleg a kapcsolatodban az elmúlt idõszakban..
Én azt tanácsolom neked, hogy egy kicsit tekint vissza arra az idõszakra, amikor jó volt. Mitõl volt az jó? Vajon mi változhatott azóta benned? Ne csak a belsõ hanem a külsõ tényezõkre is vedd figyelembe pl.család, barátok, iskola, munkahely..bármi, ami nyomaszthat, terhelhet, akár tudat alatt is. Szerintem a legfontosab, hogy sokat beszélgess a pároddal arról, mi kellmes neked a szeretkezésetek közben.Mi az, ami felizgat és mi az, ami nem. Hátha együtt sikerülne rájönni a "problémára". Hidd el, ha bevonod a megoldásába õ is sokkal boldogabb lesz, hogy segíthet neked. Minden jót nektek!
Léteznek férfiak és nõk számára is potencianövelõk, vágykeltõk: http://www.libidoshop.hu
Én is azt a véleményt osztom, hogy ha eddig jó volt minden, akkor valami megváltozott és benned. Talán már nem úgy érzel, vagy valaki más fele kacsingatsz a lelked mélyén, vagy simán szorongsz valamitõl. Terhsség, suli, bármi nyomaszthat. Ha te nem tudod az okát, kereshetsz egy szakembert (pszichológust) és segíteni fog neked. A párod szerintem sem hibás, ha eddig rendben volt minden, ezt tudatosítsd benne. Nekem sem ment sokáig, de csak szexuális életem elején, de már rendben van. De ha nálad eddig volt rendben és most nem, keresd meg az okát. Nõgyógyász megnézheti, hogy nem szervi baj van-e, ez is fontos lehet. Egy fertõzés, vagy bármi... Sok sikert

Ha nem tudok elmenni órákig nagywc-zni akkor egy idő után elkezd szúrni a hasam. Ugyan ezt érzem mensi elött, után, közben. Ez normális?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy normális-e, de nálam is ugyanígy mûködik. Érzékenyebb amúgy is a has olyankor és az emésztés is megváltozik.

Nem tudom, hogy normális-e, de nálam is ugyanígy mûködik. Érzékenyebb amúgy is a has olyankor és az emésztés is megváltozik.


egyszer tovább kel vinni. mindenkinek ilyen ... szóval ne félj nem pisilsz be
Ha tovább mennél, átélhetnél egy hüvelyi orgazmust. Ne félj, nem pisilsz be, csak az elején olyan érzés (de ez nem az), utána egész más! :-) Pedro
A kérdező hozzászólása: Köszike, aranyosak vtok...alig várom már h továbblépjünkxD
én is megállítottam a párom az elsõnél és megijedtem, hogy bepisilek, de rájöttem hogy nem kell:) így legközelebb tovább hagytam. és basszus:) olyan nagyon jó volt, hogy amíg kellemetlenné nem válig addig hagyd:) hosszú lesz és erõs amúgy hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommentet:) 21 éves vagyok, ilyen szempontból kicsit más mint a többi, egyszerûen csak szerelmesen tudok ágyba bújni valakivel...Még egy nagy hibám, hogy inkább arra figyelek hogy neki mindenféle földi jót megadjak:DÉs közben azon veszem észre magam, hogy élvezem, de ha odakoncentrálnék, beleremegne minden:DPróbáltam magamra figyelni többet, de önzõ dolognak éreztem...:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!