Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok hüvelyen keresztül a (6 db)

Akkor is van a lányoknál ejakulátum ha csak csiklón keresztül élvez el, és nem hüvelyi az orgazmus. Amúgy az milyen érzés és hogy lehet úgy szeretkezni hogy elmenjek hüvelyben is akárhogy csináljuk nem tudok csak ha a szájával izgatja a csiklómat?

Van erre valami fortély?

Legjobb válasz: Nekem akkor is van, de csak ha folyóvizet használok (te ne használd, mert nem jó, már én is kezdek leszokni róla). A hüvelyi orgazmus kicsit nehezebb dolog. Pettingeléskor próbálja megkeresni a G-pontodat és azt izgatni, majd próbáljatok ki különbözõ pózokat, hogy nektek melyik válik be. Lovaglóban van a legmélyebben benned, misszionáriusban izgatja legjobban a csiklód és hátulról van legközelebb a G-pontodhoz. Ezek csak tippek, sokat próbáljatok ki.

Nekem akkor is van, de csak ha folyóvizet használok (te ne használd, mert nem jó, már én is kezdek leszokni róla). A hüvelyi orgazmus kicsit nehezebb dolog. Pettingeléskor próbálja megkeresni a G-pontodat és azt izgatni, majd próbáljatok ki különbözõ pózokat, hogy nektek melyik válik be. Lovaglóban van a legmélyebben benned, misszionáriusban izgatja legjobban a csiklód és hátulról van legközelebb a G-pontodhoz. Ezek csak tippek, sokat próbáljatok ki.
A kérdező hozzászólása: folyóvizet?????? Nem fogom használni mert nem is értem , elmagyarázod? Légyszi!!!! Köszönöm szépen a tanácsokat , próbálom hasznosítani majd õket. :-)
Arra gondolt, mikor pl. tusolás közben a vízsugárral izgatod a csiklód, de nem érdemes túl gyakran alkalmazni, mert túl erõs és nem fogsz tudni a fiú által elmenni.

Nem tudok eljutni hüvelyen keresztül a csúcsra csak csiklón keresztül! Miért nem tudok elmenni máshogy?

Már próbáltuk de nagyon kicsi hiányzott hozzá!Miért van ez?

Legjobb válasz: Nem te vagy az egyetlen a nõk 3/4-e nem tud,hidd el! Állítólag kitartó gyakorlással meg lehet azt is tanulni!

Nem te vagy az egyetlen a nõk 3/4-e nem tud, hidd el! Állítólag kitartó gyakorlással meg lehet azt is tanulni!
Azért nem tudsz mert már megszoktad a másikat idõvel összejön.
me csiklóérzékeny vagy.

Õszintén lányok! Nektek olyan orgazmusotok van együttlétkor mint önkielégítéskor? Mert én csiklón keresztül juttatom el magam, szeretkezés jól esik, de hüvelyen keresztül nem tudok elmenni, pedig nagyon jó a szex.29/l

Legjobb válasz: Nekem sem sikerült jó darabig, de azt nem mondom, hogy gyakorolni kell, mert gondolom 29 évesen nem most kezdted. Próbáljatok ki mindenféle pózt, hogy megtaláljátok a neked legjobbat (ha még nem tettétek), vagy a csiklód izgatásával segítsetek rá. Csináljátok olyan pózban, hogy a fiú teste dörzsizze, vagy akár segítsen rá kézzel valamelyikõtök, úgy menni fog szeretkezés közben is. Bár ez nem minõsül hüvelyi orgazmusnak, de mégiscsak más szeretkezés közben.

Nekem sem sikerült jó darabig, de azt nem mondom, hogy gyakorolni kell, mert gondolom 29 évesen nem most kezdted. Próbáljatok ki mindenféle pózt, hogy megtaláljátok a neked legjobbat (ha még nem tettétek), vagy a csiklód izgatásával segítsetek rá. Csináljátok olyan pózban, hogy a fiú teste dörzsizze, vagy akár segítsen rá kézzel valamelyikõtök, úgy menni fog szeretkezés közben is. Bár ez nem minõsül hüvelyi orgazmusnak, de mégiscsak más szeretkezés közben.
Ja, ez kimaradt, nem, nem ugyanolyan.
Én sem tudok elélvezni szex közben, még akkor sem ha "rásegítünk" csikló izgatással. Viszont maszturbáció közben igen.
G pontos orgazmusom eddig a másfél év alatt szex közben csak egyetlen egyszer volt, ujjazással mindig az van, barátom szerint az enyémet könnyü volt megtalálni, csak kicsit kellett kutakodnia. Próbálja elõször a barátod ujjal megkeresni, mert farokkal nehebb. Mellesleg hallottam olyat is, hogy aki kis kora óta csiklóval elégíti ki magát, annak sokkal nehezebben megy a hüvelyi orgazmus, nem tudom, mennyi valóságalapja van, nála, m nem ez volt. A volt barátom nem tudta megtalálni, a mostani meg csak ugy csinálja.
nekem eléggé más a kettõ. a hüvelyi mély, a csiklói felületesebb, rövidebb. mondjuk utóbbit sajnos könnyebben is osztják:D nem mondom, el tudok jutni szex közben is a csúcsra, de ritkábban és nehezebben.
Hát ezt a kérdést akár én is írhattam volna :) ugyanis nálam is ugyan ez van :( én sem tudok elmenni hüvelyen :( pedig annyit próbálkoztam már más barátaimmal is és volt, hogy nagyon jó volt annyira, hogy teljesen euforikus állapotba kerültem és volt valami fura érzésem belül :D leginkább arra emlékeztetett, mintha beakarnék pisilni, de semmi ilyesmi nem történt :) lehet, hogy én sosem fogom megtapasztalni :S 22/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.akkor kicsit megnyugodtam hogy nem velem van a baj...az utolsónak üzenem hogy ennyit érzek én is! :)
Hát nekem is pont ez a bajom :) viszont legutóbb sikerült összehozni egy óriási hüvely orgazmust, nagyon meglepõdtem.Fun, de nekem az segített, hogy nem mentem el elötte pisilni =D
ha azt érzitek hogy pisilnetek kell engedjétek ki, nem az lesz ;D csak menjetek elõtte wc-re:D
több év is lehet. vagy akár soha nem lesz hüvelyi orgazmusaod. azért szurkolok, h mielõbb összehozzátok.
el sem tudod képzelni, h hány ilyen lány van, akinek soha sem volt orgazmusa, sajnos én is közéjük tartozom :( remélem, h majd nekünk is összejön, legalább egyszer:D
Ó csajok, akkor becsatlakozom a klubba én is! :D
béna volt a srác, nem tudsz ellazulni stb... de leginkább az elõbbi...

10 hetes kismami vagyok, és már két napja viszket a hüvelyem. Utrogestant szedek ami hüvelyen keresztül kell alkalmazni, folyást azt nem tudom meghatározni, hogy milyen, mert kijön a gyógyszer is csak oldott állapotban. Lehet ez az oka?

Pedig mindíg kezet mosok, miel?tt felhelyezném.

Legjobb válasz: Én sem hinném, hogy az Utrogestantól van. Nekem 3-szor 1-et kellett szednem, és semmi ilyen panaszom nem volt. Inkább szólj a dokidnak.

Én sem hinném, hogy az Utrogestantól van. Nekem 3-szor 1-et kellett szednem, és semmi ilyen panaszom nem volt. Inkább szólj a dokidnak.
Lehet, hogy ez a gyógyszer egyik mellékhatása, de érdemes rákérdezni a dokitól, Boldog babavárást, 19 hetes kismama:)
Szia! Nekem nem okozott ilyen gondot, pedig 3*2-öt használtam, lehet inkább valami fertõzés. Dokival beszélj mindenképpen szerintem.

Nem tudom miért de nagyon érződik a hüvelyem 'szaga' még ruhán keresztül is. Mitől van ez?

Legjobb válasz: De lehet, mert én is így vagyok ezzel. Bármire képes vagyok felizgulni, és csak úgy elkezdek nedvesedni, aminek igen erõs illata van!

De lehet, mert én is így vagyok ezzel. Bármire képes vagyok felizgulni, és csak úgy elkezdek nedvesedni, aminek igen erõs illata van!
Milyen szagra gondolsz?
Arra a kérdésre, hogy a folyás kellemetlen illatú, vagy a punci, azt tudom mondani, hogy én most gyógyultam ki egy baktériumos fertõzésbõl, de képzeljétek, nem a folyásnak volt "illata", hanem a nunimnak - nem tudom máshogy leírni, a csajok biztos értik, Kism te meg sokat olvastál ugyan, és mindenhol azt írják, hogy a folyás a bûzös, hát szerintem nem pont így.
Sztem az van hogy mikor masztizol, ugye nedves leszel:D És nem törlöd le stb csak felöltözöl azt kész:) Sztem:)
nekem is van ilyen, de ritkán, tényleg kellemetlen
A folyásnak van kellemetlen illata, vagy a puncidnak?
nem
A kérdező hozzászólása: nem mindig. csak nééhaa. igazából azért irtam ki h mássnak is van ilyen?
csak egy pucca kel neked
Ha gyakori akkor meg kéne néznie egy orvosnak, de ha csak idõnként van akkor egy egyszerû fürdés segít.
Sok mindentõl lehet, legtöbbször gomba fertõzés szokott ilyet produkálni. Érdemes elmenni nõgyógyászhoz, már csak azért is, mert fertõz...
Magának a hüvelynek nincs szaga. Ha érzel valamit, akkor egy esetleges fehérfolyás, vagy bármi vírusfertõzés lehet. Azt meg csak észrevennéd. Rendszeres tisztálkodás mellett magának a trüsidnek sem lehet szaga. Úgyhogy nem értem, mit érezhetsz.
A kérdező hozzászólása: eggyáltalán nem viszket!!
szerintem nezesd meg dokival mert huvejgomba is lehet!!! viszket?
Le kellene fürödni!
az en pucamat megkaphatod ha kell de azert mosd meg elotte :x marmindt a suniket:p

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!