Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok hüvelyen (148 db)

Miért nem tudok huvelyi uton elelvezni?

Kb már 6szor egyutt voltunk a barátommal,a szuzessegem elvesztése óta,és még mindig nem tudok,ugy elmennni! Lehet az az oka,h nagyon hozzaszoktam a csiklommal elevezni? Nem tudom,de egy kicsit zavar,és a barátomat is! Remelem tud valaki valami tanácsot adni!

Legjobb válasz: Ne zavarjon, mert butaság ezen cakkozódni. Elõször is, azt meg kell "tanulni", meg kell érnie rá a szervezetnek sokszor, vagy hogy mondjam. Sok nõnek egyáltalán nincs hüvelyi orgazmusa életében, akiknek meg van, azoknak sem valószínû, hogy mindig és hogy irányítani tudják, hogy az legyen. Ha korábban sem volt hüvelyi orgazmusod maszturbáláskor, akkor ne várd, hogy most hirtelen lennie kell, mert hogy most aktusban vagy. Elõször is örülj annak, hogy a csiklói megvan így is. Nekem például a szüzességem elvesztése után három hónap volt (az együttléteket nem számoltam), míg egyáltalán volt orgazmusom. Én azt tanácsolom, hogy vegyétek ezt mindketten lazábban. Ez nem egy kitûzendõ cél. Az a cél, hogy élvezetet és örömöt szerezzetek egymásnak, ennek érdekében próbáljatok ki pózokat, technikákat, ami jól esik. Aztán lehet, hogy közben összejön a hüvelyi orgazmus is, lehet, hogy nem, lehet, hogy sokat kell rá várni.

Ne zavarjon, mert butaság ezen cakkozódni. Elõször is, azt meg kell "tanulni", meg kell érnie rá a szervezetnek sokszor, vagy hogy mondjam. Sok nõnek egyáltalán nincs hüvelyi orgazmusa életében, akiknek meg van, azoknak sem valószínû, hogy mindig és hogy irányítani tudják, hogy az legyen. Ha korábban sem volt hüvelyi orgazmusod maszturbáláskor, akkor ne várd, hogy most hirtelen lennie kell, mert hogy most aktusban vagy. Elõször is örülj annak, hogy a csiklói megvan így is. Nekem például a szüzességem elvesztése után három hónap volt (az együttléteket nem számoltam), míg egyáltalán volt orgazmusom. Én azt tanácsolom, hogy vegyétek ezt mindketten lazábban. Ez nem egy kitûzendõ cél. Az a cél, hogy élvezetet és örömöt szerezzetek egymásnak, ennek érdekében próbáljatok ki pózokat, technikákat, ami jól esik. Aztán lehet, hogy közben összejön a hüvelyi orgazmus is, lehet, hogy nem, lehet, hogy sokat kell rá várni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Ezt fogjuk tenni, köszönöm a segitseget! :)
Nem tudom hány éves lehetsz, de még biztosan fiatal. Elárulom neked, hogy a nõk 3 fajta csoportba tartoznak. 1-csiklón keresztül élveznek el 2-hüvelyi úton élveznek el 3-van akinek mindkettõ megy, de az a nõk 1%-a kb. Felesleges ezen törnöd magad, hogy te hüvelyi orgazmust szeretnél. A sikertelenség csak a szex megutálását fogja kiváltani belõled. Ne akarj mindent elérni, a saját és a partnered érdekében is mondom. Élvezd ki amit te kaptál, nevezetesen a csiklós gyönyöröket. Tudod hány nõ adná oda akár a fél karját egyetlen orgazmusért? Örülj, hogy te ezt bármikor átélheted!

Félek egy kicsit a második szüléstõl mert az elsõ nem túl jól sikerült szerintem. Az volt a gond, h hol ki csuszott a pici feje hol vissza csuszott és a doki kinyomta a hasamból. Szerintetek nem tudok hüvelyi uton szülni?

Legjobb válasz: Nem ismerjük a részleteket, így nem tudunk válaszolni a kérdésedre! De, ha már egyszer szültél hüvelyi úton, akkor tudsz úgy szülni.

Nem ismerjük a részleteket, így nem tudunk válaszolni a kérdésedre! De, ha már egyszer szültél hüvelyi úton, akkor tudsz úgy szülni.
A szülés folyamán teljesen természetes amikor a tolófájások alatt a baba fejecskéke nem egyenletesen halad a szülõcsatornában. Az összehúzódások és a te toló erõd segítségével csúszik kifelé, majd a két fájás közötti szünetben picit mindig visszacsúszik. Így kíméletesen tudja tágítani a hüvelyed, illetve a kijáratot. Mindennek idõt kell hagyni, a természet ezt sem véletlenül így intézte. Az orvosok gyakran szoktak fizikálisan "rásegíteni" a pocak nyomásával, de ez általában csak az események felgyorsítására szolgálnak, illetve ha a baba szívhangja lassul - esetleg már te is és a baba is elfáradt. Úgyhogy ne aggódj, teljesen alkalmas vagy a hüvelyi szülésre! :)
Én is tartok kicsit a másodiktól! Pedig nekem az elsõ hihetetlen "gyors" volt. 9kor éreztem enyhe fájásokat, rá egy órára erõsödtek ugy igazán, aztán du. 2kor már a kezemben volt a nagylány. Attól tartok másodikkal nem lesz ekkora szerencsém.

Miért van az, hogy nem tudok hüvelyi úton eljutni az orgazmusig?

soha sem volt még hüvelyi orgazmusom, csak ha a csiklómmal játszanak.. csak úgy :S

Legjobb válasz: nem engeded el magad a pasid béna a pasid nem birja olyan sokáig számtalan oka lehet!!!

nem engeded el magad a pasid béna a pasid nem birja olyan sokáig számtalan oka lehet!!!
Én sem tudok hüvelyi úton eljutni az orgazmusig, nem is tudom, miért. 20/F
Egy kéréds tudom, hogy nem lehetne de akinek annyi tapasztalata van valamihez mint döglött sündisznonak a rendszergazdasághoz akkor mért válaszol?? A "hüvelyi orgazmus"-t megkell tanulni és nehéz nem a pasid béna sec és linkelek egy oldalt.
http://velvet.hu/szex/2011/05/23/huvely_orgazmus/ Érdemes elolvasni bár nekem szerencsém van mert én barátnöm magátol képes és körübelül minden 40. orgazmusa nem hüvelyi na de m1 olvasd ezt el !!
Nekem sem volt még soha hüvelyi orgazmusom. Ha nem állítanák sokan, hogy nekik van, akkor el sem hinném, hogy létezik egyáltalán, mert rengeteg nõ panaszkodik arra, hogy nincs neki. Én remélem, hogy létezik és egyszer én is megtanulom majd, csak eddig még nem jöttem rá a technikára, vagy nem találtam hozzá megfelelõ partnert. Szerintem a partner is fontos, persze nem arról beszélek, hogy béna, vagy nem béna a pasi, hanem arról, hogy törõdik-e veled, szeret-e téged és bíztok-e egymásban. Egyébként hány éves vagy? Nálam az a baj, hogy általában még fáj is a behatolás, peig fel vagyok izgulva, nedves vagyok és nincs semmi betegségem. Így nyilván nem lesz orgazmusom. Néha összejön, hogy nem fáj, de orgazmusig akkor sem jutok el. 21/L
A kérdező hozzászólása: 18 leszek hamarosan, tudom nem vagyok túl öreg, elég tapasztalan is vagyok, de azért nem annyira. és tudom miket élhetsz át :/ ja és üzenem neked aki így hülyéskedik, hogy agyi szinted padlón lehet..

Cinkes dolog, ha én megmondon a pasinak, hogy nem tudok huvelyben elélvezni, csak csikloban?

Legjobb válasz: nem, legalább tudni fogja, h ne nagyon strapálja magát, vagy inkább, h ne hibáztassa magát, ha nem sikerül elélvezned. amúgy ezt honnan veszed ilyen biztosra? mert sztem mindenki tud, csak a jó partnert kell hozzá megtalálnia..

nem, legalább tudni fogja, h ne nagyon strapálja magát, vagy inkább, h ne hibáztassa magát, ha nem sikerül elélvezned. amúgy ezt honnan veszed ilyen biztosra? mert sztem mindenki tud, csak a jó partnert kell hozzá megtalálnia..
nem cinkes, inkább hasznos, meg a pasi is megkönnyebbül, hogy nem kell "annyira" teljesitenie. egyébként pedig hagyni kell próbálkozni az ipsét, hátha összehoz neked egyet. sose lehet tudni...
Három pasi volt az életemben "úgy", az elsõ kettõvel soha még a közelében sem voltam a hüvelyi orgazmusnak, a mostani párommal viszont fél év után sikerült, és azóta is állandóan sikerül...ne add fel van remény. Ja és nem ciki egyáltalán!!!!
Egyáltalán nem ciki, a jelenlegi párommal egy éve vagyunk együtt, emlékszem alig mertem bevallani én is, aztán annyira megkönnyebbültem! Azóta is próbálkozunk, életemben ennyit még nem szeretkeztem, ez egy kihívás mindkettõtöknek. Hidd el meg fogja érteni, bátorság!!!
A kérdező hozzászólása: koszike, aranyos vagy :o))
Hogy a fenébe sikert a 3.-kal a hüvelyi orgazmus?Mennyivel másabb?Irigyellek ám, nem sok lány van akinek sikerül, nekem sem megy.Én nem mondtam a barátomnak hanem rájött magától.:P

Miért nem tudok hüvelyen elélvezni?

Legjobb válasz: mert fiú vagy.

mert fiú vagy.
Mert még nem feküdtél le velem.
nem gyakoroltál eleget. ;)
petboj, vazze, ez [email protected] nagy volt. :DDDDDD Végre egy vicces troll.
Mondjuk egy férfi rá tud élvezni a hüvelyre.Ha ez vígasztal.

Csak huvelyi orgazmus van vagy van mas milyen is es az milyen, es hogy lehet eloidezni? Meg szuz vagyok nem tudom

Legjobb válasz: szia! a lányok nagy részének a csiklója érzékenyebb, mint a hüvelye. sokaknak nehéz hüvelyi orgazmushoz jutniuk, vannak, akiknek közben a csikló izgatása is szükséges, is olyan is aki még soha sem élt át hüvelyi orgazmust. én azt tanácsolnám, hogy megfelelõ védekezés mellett, elõjáték után, ha már kellõen fel vagytok izgulva mindketten, és nedves a hüvelyed, csak akkor történjen a behatolás. elõtte lehet orálisan (szájjal) vagy kézzel izgatni a csiklód, és persze ezt a behatolás alatt is meg lehet tenni, mármint az izgatást pl kézzel, vagy a misszionárius pozícióban, a fiú szeméremdombja is tud izgató hatással lenni a csiklódra. ha van kedved ki is próbálhatod magadon, hogy hol vagy érzékenyebb, mi az ami neked jól esik, így már tudod irányítani a fiút is, hogy mit csináljon, ami neked jól esik lehet eleinte a hímvesszõ behatolása nélkül is ismerkedni egymással szexuálisan (kézzel, szájjal), és ha már így megy, akkor jöhet a pénisz is... kellemes idõtöltést :)

szia! a lányok nagy részének a csiklója érzékenyebb, mint a hüvelye. sokaknak nehéz hüvelyi orgazmushoz jutniuk, vannak, akiknek közben a csikló izgatása is szükséges, is olyan is aki még soha sem élt át hüvelyi orgazmust. én azt tanácsolnám, hogy megfelelõ védekezés mellett, elõjáték után, ha már kellõen fel vagytok izgulva mindketten, és nedves a hüvelyed, csak akkor történjen a behatolás. elõtte lehet orálisan (szájjal) vagy kézzel izgatni a csiklód, és persze ezt a behatolás alatt is meg lehet tenni, mármint az izgatást pl kézzel, vagy a misszionárius pozícióban, a fiú szeméremdombja is tud izgató hatással lenni a csiklódra. ha van kedved ki is próbálhatod magadon, hogy hol vagy érzékenyebb, mi az ami neked jól esik, így már tudod irányítani a fiút is, hogy mit csináljon, ami neked jól esik lehet eleinte a hímvesszõ behatolása nélkül is ismerkedni egymással szexuálisan (kézzel, szájjal), és ha már így megy, akkor jöhet a pénisz is... kellemes idõtöltést :)
Létezik csikló orgazmus is. Azt úgy tudod elérni, hogy simogatot, vagy vibrátorral izgatod (illetve a partnered nyalogatja). Sok nõnek csak ilyen orgazmusa van.

14 éves vagyok és gyakran lesz a bugyimon fehéres nyálkás folyadék de sok, valamikor viszket is a hüvely, de nem tudom, hogy ez ellen mit tudnék tenni vagy valamilyen betegség e?

Segítenétek? Valaki tapasztalat? Tanács?

Legjobb válasz: Ha nagy mennyiségû a hüvelyi folyás és közben viszket is, akkor sanszos lehet egy hüvelyi fertõzés. El kell menni orvoshoz, mert a nem kikezelt vagy nem megfelelõen kezelt hüvelyi fertõzés igen komoly gyulladásokat is tud okozni.

Ha nagy mennyiségû a hüvelyi folyás és közben viszket is, akkor sanszos lehet egy hüvelyi fertõzés. El kell menni orvoshoz, mert a nem kikezelt vagy nem megfelelõen kezelt hüvelyi fertõzés igen komoly gyulladásokat is tud okozni.
Megint a 2. vagyok. Látod, most írtad, hogy nagyon érzed a viszketést. Ezért kell orvoshoz menni. Neked nem jobb ha egy szakember mond biztosat, mint ismeretlen internetes fórumozók látatlanban találgatnak?
A kérdező hozzászólása: De a viszketés sem mindig van hanem 1-2 naponta néha de akkor nagyon, és majdnem megõrülök.
3-as és 6-os válaszoló! Nyilván sokan tisztában vagyunk azzal, hogy a fehér folyás teljesen természetes dolog. Senki nem is ez miatt ajánlott orvost, hanem a viszketés miatt. Ami nem jár együtt fehér folyással, csak akkor, ha fertõzés, allergia vagy irritáció jelentkezik. Éppen ezért, hogy tisztázódva legyen, hogy miért van ez, ezért kell orvoshoz menni!
Mestruálsz már egyátalán?
Ha ez a peteérés környékén van / a menzesr elsõ napjától számított 12-14 nap tájékán/ és ilyen tojásfehérje állagú, kissé nyúlós akkor ez normális.
2. vagyok. Én is a viszketés miatt mondtam, hogy jobb lenne ha orvoshoz mennél.
A fehér folyás valóban normális, de a viszketés nem. Lehet, hogy fertõzés, de például allergia is okozhatja. Emiatt kéne elmenned orvoshoz.
Szerintem ez szinte mindenkinél elõfordul. Nekem is volt. Egyik felvilágosító órán beszéltek errõl, és úgy emlékszem azt mondták, hogy ez "fehér folyás" és normális dolog. De menj el egy nõgyógyászhoz, és kérdezd meg, ha biztos akarsz benne lenni.
Jobb lenne ha orvoshoz mennél.
2 naponta nagyon. Az épp elég. Nem kéne lennie.

Még nem sikerült a hüvelyi orgazmus, és ha a csiklómat túl sokáig izgatja a párom, nem tudok elmenni, túl érzékeny lesz. Õ pedig kudarcként fogja fel az egészet, mert biztos rosszul csinálja. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: - csináld magadnak, amikor õ is ott van, és meg tudod mutatni neki, hogy szereted, akkor nem tart sokáig.. ha szégyenlõs vagy akkor igyál meg elõtte egy pohárka vörösbort :) - abban a pózban csináljátok, ahogy magadnak szoktad, - pl ha hason fekve, akkor behatolhat úgy, vagy az õ 1-2ujja a hüvelyedben van és te a csiklódat izgatod - > õ is érzi belül... segíthetsz kitapintani a G pontodat is (hüvely (f)elsõ fele kb 3-4 dc mélyen)

- csináld magadnak, amikor õ is ott van, és meg tudod mutatni neki, hogy szereted, akkor nem tart sokáig.. ha szégyenlõs vagy akkor igyál meg elõtte egy pohárka vörösbort :) - abban a pózban csináljátok, ahogy magadnak szoktad, - pl ha hason fekve, akkor behatolhat úgy, vagy az õ 1-2ujja a hüvelyedben van és te a csiklódat izgatod - > õ is érzi belül... segíthetsz kitapintani a G pontodat is (hüvely (f)elsõ fele kb 3-4 dc mélyen)
nekem is ue a problémám
A kérdező hozzászólása: de nem megy sehogysem.magamnak fõleg nem érzek semmit.
huhh az baj :S a lényeg hogy ez miatt nem szabad rosszul érezni magatokat! mindenki máshogy mûködik, nemis olyan ritka hogy nem megy egybõl a kielégítés a párodnak.
A kérdező hozzászólása: a csiklói megy akárhogy, csak akkor nem, ha túl sokáig húzza a párom...
Szia! Nekem a 9. héten volt hüvelyi uh és nem fájt, sajnálom, hogy neked igen. Fel a fejjel, úgy tudom, innentõl már csak hasi lesz...
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat!Remelem legkozelebb nem fogok gorcsolni elotte, de gondolom akkor mar nekem se fognak tobbet csinalni mert ma vagyok epp 12 hetes es ma csinaltak az uh ot!Remelem nem lesz semmi gond!Boldog kismamai
Ne görcsölj a vizgálatokon. Fogd fel úgy, hogy ezzel csak segítenek a babának. Nem fájhatna elvileg. Nincs gyulladásod? Nem csíp, amikor pisilsz? Esetleg ég... Mert ha kis gyulladás is van, akkor valóban fájhat, vagy nem kent elég zselés anyagot a doki az uh.fejre (amit a hüvelyi uh-nál a gumi felhelyezése után kennek rá). Nekem a citológia (rákszûrés) fájt, mert pici gyulladásom volt. Egyébként ne félj a hüvelyi uh-tól, ha lazítasz és nincs gyulladás, akkor meg sem érzed. Nekem a 20 hetes uh-on hasi uh-t is és hüvelyi uh-ot is csinált a doki (mondta, hogy ilyenkor már nem szokták, de ezzel jobban látja azt, ahol elõször gondot látott a hasi uh-on (elõtte egy héttel). Ne félj a vizsgálatoktól, nem fog fájni legközelebb. Így állj hozzá. Boldog babavárást. Üdv.: 23 hetes kismama
Valószínû görcsöltél a dolgon, ezért volt ez a fájdalom. Meg esetleg a doki a méhszájhoz ért többször, ez lehet fájdalmas valakiknél. A 12. heti UH az utolsó hüvelyi, onnantól kezdve hasi van, kivéve ha valami rendellenesség vagy probléma indokolja az elõzõt (nekem 15. héten vérzés miatt csináltak egy hüvelyit is). Ne izgulj, várd békében és nagy örömmel a kicsit! :)
A kérdező hozzászólása: Amugy abszolut nem faj a szex!A parom iszonyat ovatos es figyelmes sose szokott fajni plane nem igy mint ez fajt! Remelem nem csinalnak tobb ilyet, mert tiszta gorcsbe vagyok a kov.vizsgalatoktol!Koszi a valaszokat!
A kérdező hozzászólása: Sajnos en annyira tudatlan vagyok meg nem is tudom hogy az egyaltalan uh. volt vagy csak egy vizgalat amivel nezett valamit, hogy minden rendben van e?Gondolom uh. volt csinalt hasit is es latszott a kis babym!Most varom az elsot azert vagyok ilyen tudatlan!
Ne izgulj, biztos hogy nincs gond veled. A szex fáj? Mert he nem akkor tényleg megnyugodhatsz!
Nekem a 12 heten csinalt utoljara huvelyi uh-t, es egyszer sem fajt, ratett arra a huvelyi uh fejre egy gumit, es bekente vmivel amitol meg konnyebben becsuszott. Nagyon sajnalom, h neked fajt, es ha esetleg legkozelebb megis csinalna, mondjuk En ugy tudom, h a 12 heti az utolso huvelyi, akkor mond meg neki, h ovatosabban. 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Isszonyatosan izgultam!Szoval lehet azert fajt annyira!Az orvosom szerintem nem volt durva nagyon kedves es megerto volt o is azt mondta hogy alt. nem szokott fajni ill. nem kene hogy fajon szoval akkor valami gond van nalam??
folytatom az elõzõt...Mindenesetre ha mégis csinál, említsd meg neki!!!!!Boldog babavárást!Ne felejtsd el, most van a tarkóredõ mérés, Down-kór szûrés!!!16 hetes kismama
Hát ez nagyon érdekes, mert én szinte nem is éreztem. Izgultál?Nagyon összeszorítottad magad?De én inkább azt gondolom az orvos csinálta durván, mert annak nem szabadna fájnia. De megnyugodhatsz, mert a 12.héttõl már hasi UH-t csinálnak. Csak az elsõ hetekben csinálják hüvelyivel, amikor még annyira pici a baba, hogy hasin nem jól látszik.Mindenestere, ha mégi
szia.arra , hogy neked miért fájt ennyire csak egy rövid történet. : mikor elõszõr mentem nõgyógyászhoz nõvérem kísért el.a váróban ott rágta a körmét.kérdeztem mi baja.azt mondta nagyon izgul miattam, mert nagyon fájdalmas a vizsgálat.hát mire sorra kerültem gondolhatod hogy izgultam.aztán nem is fájt :) szóval van aki érzékenyebb. már ne gondolj rá.csak a babádra! boldog babavárást 23hetes kismama

Ez mi volt? Létezik olyan, hogy hüvelyi úton nem tudok elmenni, de análisan igen?

Pár hete popsiszexeltünk a barátommal, és nekem olyan érzésem volt, hogy menten kirobban bel?lem valami. Olyasmi volt, mintha pisilnem kellett volna megállíthatatlanul, de mégsem egészen... Nagyon megijedtem t?le, mert ilyesmiben még nem volt részem, ezért abba is maradt a dolog akkor. De szerintetek ezután következett volna az orgazmus? Esetleg spriccel?s? Vagy ez most mi? :D Ilyesmit tapasztalt hölgy társaim, vagy ilyenek barátjának a hozzászólásait várom. 25/L

Legjobb válasz: Nos, a végbeled, és a hüvelyed között csak egy vékony hártya van. Az anális együttlétkor a pasid szerencsésen eltalálta a G pontodat, legalábbis az állandó pisilési inger erre utal! Ha így eljutsz a csúcsra valószínûleg fogsz is fröcskölni kicsit, úgyhogy a srácot készítsd fel elõre erre! Ha legközelebb ugyanebban a testhelyzetben csináljátok, akkor valószínûleg hüvelyen keresztül is menni fog.

Nos, a végbeled, és a hüvelyed között csak egy vékony hártya van. Az anális együttlétkor a pasid szerencsésen eltalálta a G pontodat, legalábbis az állandó pisilési inger erre utal! Ha így eljutsz a csúcsra valószínûleg fogsz is fröcskölni kicsit, úgyhogy a srácot készítsd fel elõre erre! Ha legközelebb ugyanebban a testhelyzetben csináljátok, akkor valószínûleg hüvelyen keresztül is menni fog.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hüvelyen keresztül soha nem éreztem ilyesmit, pedig elmondhatom, hogy mindenhogyan csináltuk már. És az a fröcskölés az tulajdonképpen micsoda? Elnézést a tájékozatlanságomért, eleddig nem nagyon kellett foglalkoznom a témával. Õ mondta, hogy nem zavarná. De én azért szeretem tudni, hogy mi történik...
Igen, így a leírás alapján valóban az orgazmus következett volna utána valószínûleg. A pisilési inger is tipikusan a G-pontos orgazmust megelõzõ állapot, szóval nagyon jó úton ártok. :) Egyébként attól függetlenül, hogy elõtte pisilési ingert érzel, még nem biztos, hogy lesz ejakulációd is közben, ez adottság kérdése. Mindenesetre tapasztaljátok ki! Legközelebb abba ne hagyjátok idõ elõtt! És az se zavarjon, hogy hüvelyen keresztül nem sikerül ugyanezt elérni, csak popsiban. Ha szeretitek az anális szexet, akkor mostantól nyugodtan csinálhatjátok úgy gyakrabban. Ha ugyanis képes vagy análisan elélvezni, az azt jelenti, hogy teljesen el vagy lazulva, és garantáltan nem tud károsodni a végbeled izomzata tõle. ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!