Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok egy srácot, és ezért (2 db)

Nem tudok elfelejteni egy srácot, és ezért nem tudok járni valakivel. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Én mindig úgy voltam vele, hogy elõzõ kapcsolatom személyét, csak akkor tudtam elfelejteni, ha egy olyan emberrel - férfival - találkoztam, aki képes volt elfeledtetni velem. Amikor megtaláltam ezt a férfit, akkor már nem is gondoltam arra a korábbira, csak õ létezett. Ha megérkezik az a férfi, akiben látsz valami fantáziát az elsõ pillanattól kezdve már eszedbe sem fog jutni más.

Szia! Én mindig úgy voltam vele, hogy elõzõ kapcsolatom személyét, csak akkor tudtam elfelejteni, ha egy olyan emberrel - férfival - találkoztam, aki képes volt elfeledtetni velem. Amikor megtaláltam ezt a férfit, akkor már nem is gondoltam arra a korábbira, csak õ létezett. Ha megérkezik az a férfi, akiben látsz valami fantáziát az elsõ pillanattól kezdve már eszedbe sem fog jutni más.
Szia!!!Szerintem ha annyira nemtudod azt a srácot elfelejteni, szerintem próbálkozzatok meg vele újra járni!!!Ha meg már ez nem lehetséges, akkor meg bírd ki nélküle, egy idõ utánn ugyis elfelejted!!!Sok sikert neked!!!
Szerintem amíg szerelmes vagy abba a fiúba ne akarj mással járni, mert úgy se lesz jó.Inkább keress egy legjobb barátot idövel elfelejtetei a gonjaidat föleg ha fiú.ök jobb barátok mint a lányok!
Szia! Én is pont ebben a helyzetben voltam, szerintem el kell telni jó sok idõnek, addig is járj szórakozni, bulizni barátnõiddel, érzelmek nélkül pasizz flörtöjj és közben keresd az igazit, ne utasits vissza senkit!Azt a fiút el kell felejteni!!Vele nem volt az igazi minden mert vége lett, olyan fiút kell találnod aki megbecsûl és igazán szeret!És majd lesz ilyen, nekem is sikerült, több mint egy év szenvedés után!Ha megtalálod akkor majd tudod mondani hogy nem kell neked az a pasi!Erõsnek kell lenni, nehogy már egy pasi irányitson!Sok sikert!!
En is ebben a hejzetben vagyok, de en marv nem birom nelkule es nem ojan konnyu elfelejteni mind mondja:((

Van egy srác, nagyon szeretem, de ő nem tudja, csak a barátnőim. Osztálytársnőm is szerelmes belé, ezért, csinált egy álprofilt. A srác totál beleszeretett, és nekem meg is mondta, szerintetek megmondjam neki, mit érzek?

A "barátnőm" is szerelmes belé, és nem mert vele beszélni, ezért csinálta a profilt, és a fiú, teljesen beleszeretett, és nekem mikor megírta rögtön rám tört a sírás, nagyon szeretem a fiút, de nem tudom mit tegyek, főleg, hogy nem is tudja, kit tart nagyon jó fejnek...amúgy az a lány egy nagyon bunkó, hazudós ember valójában, aki csak nyalizik. :( nem tudom mit csináljak, nagyon kéne segítség!

Legjobb válasz: Szerintem mondd, mielõtt még késõ lesz. ;) Sok sikert!

Szerintem mondd, mielõtt még késõ lesz. ;) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: De...hogyan, és még az a baj, hogy én elég szégyenlõs, meg félénk vagyok, nem tudom, hogyan mondhatnám meg neki :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!