Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok egy (14438 db)

Ha nem tudok egy izomcsoportra 3-5 gyakorlatot [nincs lehetosegem], csak mondjuk kettot, akkor azt ki tudom valtani azzal, ha egy gyakorlatbol tobb sorozatot csinalok?

Legjobb válasz: Csigák nélkül is van 4-5 gyakorlat szinte minden izomra, én is itthon edzem szabad súlyokkal. PL: Mell: fekvenyomás kétkezes- és egykezes súllyal, ugyanez döntött padon, tárogatás (a pad dõlési szöge itt is változik hetente), áthúzás tolódzkodás. hát: húzódzkodás szélesen, egykezes evezés, kétkezes evezés, t-rúd (a rúd egyik végét megpakolom súllyal, a másik végét pedig betámasztom egy sarokba úgy hogy becsavarom a végét egy törölközõbe, hogy ne tegye tönkre a falat. Egy háromszög fogantyúval tudom húzni a megpakolt végét.) Hátnál még megy kéthetente felhúzás, illetve hiperextenzió (homorítás). Váll: egykezes nyomás ülve fej fölé vagy mellrõl nyomás kétkezessel, oldalemelés, oldalemelés döntött törzzsel. Csuklya: egykezes- vagy kétkezes súllyal vállvonogatás. Bicepsz: állva kétkezessel sima vagy francia rúddal, állva egykezes beforgatós bicepsz vagy kalapács, scott padon egykezes, koncentrált bic., húzódzkodás szûk fogással arc felé nézõ tenyérrel. Tricepsz: szûk fekvenyomás, fekve homlokra engedés (koponyatörõ), vagy ugyanez egykezessel, ülve egykezessel tarkóhoz engedés, hátsó támaszos tolódzkodás, lórugás. Láb: guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, egylábas vádli állva egyik kézben súlyzóval terhelve. Has: hasprés és függeszkedve lábemelés.

Csigák nélkül is van 4-5 gyakorlat szinte minden izomra, én is itthon edzem szabad súlyokkal. PL: Mell: fekvenyomás kétkezes- és egykezes súllyal, ugyanez döntött padon, tárogatás (a pad dõlési szöge itt is változik hetente), áthúzás tolódzkodás. hát: húzódzkodás szélesen, egykezes evezés, kétkezes evezés, t-rúd (a rúd egyik végét megpakolom súllyal, a másik végét pedig betámasztom egy sarokba úgy hogy becsavarom a végét egy törölközõbe, hogy ne tegye tönkre a falat. Egy háromszög fogantyúval tudom húzni a megpakolt végét.) Hátnál még megy kéthetente felhúzás, illetve hiperextenzió (homorítás). Váll: egykezes nyomás ülve fej fölé vagy mellrõl nyomás kétkezessel, oldalemelés, oldalemelés döntött törzzsel. Csuklya: egykezes- vagy kétkezes súllyal vállvonogatás. Bicepsz: állva kétkezessel sima vagy francia rúddal, állva egykezes beforgatós bicepsz vagy kalapács, scott padon egykezes, koncentrált bic., húzódzkodás szûk fogással arc felé nézõ tenyérrel. Tricepsz: szûk fekvenyomás, fekve homlokra engedés (koponyatörõ), vagy ugyanez egykezessel, ülve egykezessel tarkóhoz engedés, hátsó támaszos tolódzkodás, lórugás. Láb: guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, egylábas vádli állva egyik kézben súlyzóval terhelve. Has: hasprés és függeszkedve lábemelés.
szívesen.:)
Ezt tudod tenni, de jobb lenne több gyakorlat. Azért az többet ér.
De mi az hogy nincs lehetõséged rá? Ezt nem értem.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat. Nem konditerembe jarok, hanem csak egy "szegenyesebb" kornyezetbe. Parasztmodszerrel meg tudom oldani a dolgok nagy reszet, de a csigak, kulonbozo padok nehezen kivitelezhetoek.
Értem. Én a változatosság híve vagyok. Nem tudnék úgy hátazni például, hogy húzódzkodás meg döntött törzsû evezés, aztán hazamegyek. Hiányérzetem lenne.
A kérdező hozzászólása: Koszonom az igazan hasznos valaszt! A leirtak alapjan megis tudok tobb gyakorlatot, csak nem neztem elegge utana.

Dobott a barátnőm, és egyszerűen nem tudok egy új kapcsolatba sem belemenni, szerintetek mit tudok tenni?

Már több mint egy hónapja dobott , és elég bonyolult is volt a szakítás, mert előbb a szülei mondták ki, majd utána facebokon a leányzó, hogy vége. DE egyszerűen nem tudok új kapcsolatba belemenni, nincs elég erőm, és amikor az előző barátnőmre gondolok, szó szerint összeszorul a gyomrom.(annyira fájdalmas). Mindegy hogy miért dobott ki, talán annyi lényeges hogy nem azért mert hogy megcsaltam volna(mert nem csaltam meg) DE meddig fogja még az elmémet babonázni, még úgy is hogy nem beszélünk mert letiltott, meddig fogom még őt keresni mindenhol és mindenkiben, meddig kerülget a rosszullét amikor rá gondolok, meddig? Nem tudok új kapcsolatot teremteni, még ha találkozok lányokkal akkor sem, nem vagyok rá képes. Lehet hogy csúnyán hangzik és erre nagyon megsértődne, de olyan ez mint egy vírus, amely megfertőzött és gyógyíthatatlan mert mint a herpes vírus, soha nem tűnik el a szervezetemből. Mi tévő legyek szerintetek?Még mindig szeretem nagyon, nem tudok belőle kiszeretni, még ha megcsalt volna vagy megcsalna akkor sem :(((((( 19 éves fiú

Legjobb válasz: Ez nem jó így.... Lehet az a gond, hogy facebookon és nem mondta a szemedbe! Ez nagyon rossz érzés, hogy nem tudod elképzelni se h a szemedbe mondja, pedig ezt elvileg így kéne csinálni. A másik pedig igen, hogy nem tudod mi az oka így aztán még nehezebb meg kellett volna magyaráznia neked. Csak ezek után lehet elfelejteni a másikat viszonylag rövid idõn belül. Hogy mennyi idõ? Én 3 hetet szoktam mondani az az igazi fordulópont, hogy lesz-e még folytatás, utána egyre kevesebb az esély. Nehéz idõt mondani de 3-4 hónap esetleg fél év. Most hagyd egy kicsit a lányokat majd 24/N

Ez nem jó így.... Lehet az a gond, hogy facebookon és nem mondta a szemedbe! Ez nagyon rossz érzés, hogy nem tudod elképzelni se h a szemedbe mondja, pedig ezt elvileg így kéne csinálni. A másik pedig igen, hogy nem tudod mi az oka így aztán még nehezebb meg kellett volna magyaráznia neked. Csak ezek után lehet elfelejteni a másikat viszonylag rövid idõn belül. Hogy mennyi idõ? Én 3 hetet szoktam mondani az az igazi fordulópont, hogy lesz-e még folytatás, utána egyre kevesebb az esély. Nehéz idõt mondani de 3-4 hónap esetleg fél év. Most hagyd egy kicsit a lányokat majd 24/N
* majd találsz valakit idõvel akivel megrétitek egymást. 24/N


Tisztelt Válaszadók! Jelenleg megvásárolható-e a Gynevac injekció? Ha igen hol, és mennyibe kerül? Azt tudom, hogy mindkettőnknek fel kell venni, de azt nem tudom egy vagy két dobozzal kell személyenként?

Állandóan visszatérő kismedence gyulladás kezelésére szeretném felvenni, hogy a közeljövőben tervezett kisbabánk összejöjjön!

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy az Európa Patikákban kapható. Az áráról csak annyit tudok hogy igen borsos, talán 60.000Ft körül van egy adag (ez lehet hogy több ampulla).

Úgy tudom, hogy az Európa Patikákban kapható. Az áráról csak annyit tudok hogy igen borsos, talán 60.000Ft körül van egy adag (ez lehet hogy több ampulla).

Nem tudok egy normális párkapcsolatot kialakítani a tanulás miatt. Lebeszélnétek a saját hülyeségemről?

Egyetemista vagyok, és állandóan csak tanulok. Mivel nyelvszakon vagyok, és nulláról kezdtem a nyelvet, az órai anyagon kívül magamtól is sokat tanulok. És félek, hogy ha lenne barátom, sokkal kevesebb id? jutna erre, és lemaradnék. Persze tudom, hogy nem normális ahogy gondolkozok, más is megoldja. A vizsgákra is túlzásba vittem a tanulást de aztán úgy bepánikoltam, hogy nem is kaptam hármasnál jobbat. Hogy tudnék err?l leszokni? És mit csináljak magammal, hogy merjek ismerkedni?

Legjobb válasz: szia, elõször is rá kell jönnöd arra, hogy csak a kifogásokat keresed. Megkeresed azokat a gondolatokat amikkel egyetértesz, túlságosan egyoldalúan gondolkodsz... Ha most azt mondanám Neked, hogy gondolj 3 jó indokra, hogy miért lenne jó ha lenne párod, és hogyan tudnád összeegyeztetni az idõddel-életeddel, akkor biza menne:) Csak az emberek hajlamosak egyoldalú információkat gyûjteni.... És van erre egy jó mondás "ha valaki akar valamit, keresi a megoldásokat, ha nem akkor a kifogásokat"... Nekem 4. éve van párkapcsolatom, leérettségiztem mellette, és két éve egyetemista is vagyok, egy olyan szakon, ahol nem keveset kell fenekelni...a héten reggeltõl estig nyomattam én is megállás nélkül... Vizsgaidõszakban nem nagyon találkozunk (mondjuk jelenleg távkapcsolat) DE ha találkozunk is ilyen helyzetben, tudjuk, hogy fontos, hogy odategyük magunkat a tanuláshoz. Felnõtt emberek vagyunk, el tudjuk dönteni, hogy mi a helyes. Szerintem csak hozzáállás kérdése, meg lehet szokni. És ne mondd, hogy nincs napi 2-3 órád amit "csak úgy" töltesz el. Nyugi, megváltozik a hozzáállásod, ha szerelmes leszel:) 2o-L

szia, elõször is rá kell jönnöd arra, hogy csak a kifogásokat keresed. Megkeresed azokat a gondolatokat amikkel egyetértesz, túlságosan egyoldalúan gondolkodsz... Ha most azt mondanám Neked, hogy gondolj 3 jó indokra, hogy miért lenne jó ha lenne párod, és hogyan tudnád összeegyeztetni az idõddel-életeddel, akkor biza menne:) Csak az emberek hajlamosak egyoldalú információkat gyûjteni.... És van erre egy jó mondás "ha valaki akar valamit, keresi a megoldásokat, ha nem akkor a kifogásokat"... Nekem 4. éve van párkapcsolatom, leérettségiztem mellette, és két éve egyetemista is vagyok, egy olyan szakon, ahol nem keveset kell fenekelni...a héten reggeltõl estig nyomattam én is megállás nélkül... Vizsgaidõszakban nem nagyon találkozunk (mondjuk jelenleg távkapcsolat) DE ha találkozunk is ilyen helyzetben, tudjuk, hogy fontos, hogy odategyük magunkat a tanuláshoz. Felnõtt emberek vagyunk, el tudjuk dönteni, hogy mi a helyes. Szerintem csak hozzáállás kérdése, meg lehet szokni. És ne mondd, hogy nincs napi 2-3 órád amit "csak úgy" töltesz el. Nyugi, megváltozik a hozzáállásod, ha szerelmes leszel:) 2o-L
Szerintem ráérsz ezen akkor filózni, ha jön valami ígéretes férfijelölt. Ha netán szerelmes leszel, úgyis megduplázódik az energiád, és talán menni fog egyszerre a kettõ is, de ha ezt már lehetséges problémaként látod, kár lenne minden áron párt keresgélni.
Én nem olyan rég fejeztem be az egyetemet és nem épp egy bölcsészkart. Utólag azt tudom mondani, hogy foglalkozz annyit a tanulással, amennyi vizsgára kell és ne görcsölj rajta. Kb. ugyanazt a teljesítményt fogod elérni vizsgán és még életed is lesz. Nézz azokra a társaidra, akik lazábban nyomják. Mennyivel rosszabb nekik? Nem a hanyag emberekre gondoltam, de még azok is. Egy kis tudatossággal lenyomod a vizsgákat, azt csá. Ami viszont NEKED fontos, azt tanuld meg, képezd magad. Nekem is volt hasonló problémám, mint neked. Az egyetem nem ér annyit, hogy rámenjen az egészséged, akár fizikálisan, akár mentálisan. Inkább élj és legyél kiegyensúlyozott. Megkapod a plecsnit a végén, de 5 évvel öregebb leszel. Tudom, ez nem egy konformista válasz, lehet vitatkozni velem, nem gond. Attól még a munkaerõpiac romokban, az egyetem arra nem készít fel! Ezen a fórumon diplomás emberek akarnak öngyilkosok lenni...pont ma válaszoltam valakinek. Az egyetem csak a szükséges rossz, legyen meg, a többi nem fontos.
Szerintem diplomázz le és utána foglalkozz ilyesmivel.
off: elõzõ nõm pont ilyen volt még 10 perce sem volt rám egy nap mindig tanult és tanult utána meg még õ volt besértõdve amikor felhoztam a dolgot szal repült szegény...
ha majd szerelmes leszel és befed a rózsaszín köd, el fogod hanyagolni a tanulást magadtól :) csak ne felejts el ismerkedni :D :D
nekem azóta magasabb az átlagom mióta van barátnõm.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Tudom, hogy igazatok van, csak ilyen bíztatásokra van szükségem. Az a mondat külön nagy segítség volt, hogy ha valaki akar valamit, akkor keres megoldást, ha nem, akkor kifogásokat. :)
Szívesen tanácsolnám ugyanazt, mint az elõttem szóló, de attól tartok, aki ilyen beállítottságú, az diploma után majd a munkába ássa bele magát. Nem könnyû normálisnak lenni, az az igazság. Mert ha meg elkezdesz ismerkedni, belezúgsz valakibe, az még csak hagyján, de aztán jön a "szeret, nem szeret, csak egy kicsit, ..." stb, meg a szex mindent felülíró parancsolat, na akkor már nehezebb a tankönyvnél maradni. Viszont az Élet szép kell hogy legyen! Igenis menjél, jelenj meg különféle összejöveteleken, sporteseménye, ahol csak lehet, gondolj arra, hogy egy esztétikai élmény a megjelenésed, mosolyogj belül, az kívül is megszínezi az arcod egy kis titokzatossággal. Ha nekimégy valakinek, mondd, hogy pardon, és nézd meg jól, ki volt az, kérdezd meg valakitõl, nincs-e véletlenül egy fölösleges zsebkendõje, ugorj a nyakába valakinek, mondd: Szia Józsi, hogy kerülsz ide?", aztán csodálkozz el, hogy nem a Józsi az, szóval ilyenek.
a 2o-L vagyok. Jó lesz, meglátod, próbálj meg ismerkedni... Én is sokat tanulok, de mikor éppen nem (évközben) a hétvégéket a párommal töltöm...mikor meg tanulni kell nincs más, hát tanulunk:D ez se tart örökké. Ez nem lehet kifogás egy párkapcsolatnak:) minden jót

Nem tudom egy számnak a címét. Megmondanátok, ha felraknám valahova? Csak nem tudom hova rakjam fel.

Legjobb válasz: Techno vagy diszkó a stílusa. És igazából egy ilyen remix féleség, de nem igazán énekelnek benne, de egy férfi "beszél" benne vmit az elején. És egyeseket idegesít ez az a zene mert ilyen fura. Nem tudom leírni. :-S

A kérdező hozzászólása: Techno vagy diszkó a stílusa. És igazából egy ilyen remix féleség, de nem igazán énekelnek benne, de egy férfi "beszél" benne vmit az elején. És egyeseket idegesít ez az a zene mert ilyen fura. Nem tudom leírni. :-S
Írd körül. Stílusa?, ff/nõ énekli?, nagyjából mikori lehet? stb. Esetleg "idézhetsz" belõle, akár fonetikusan is.

Kisfiam 8hónapos, de még mindig nem tudom egyedül hagyni 1percre sem. Egyszerűen ha kimegyek valamiért a szobából azonnal el kezd utánam sírni. Nem tudok semmit sem csinálni. Mit tudnék tenni, hogy legalább pár percig el legyen a játékaival?

Legjobb válasz: Pont most van abban a korban, amikor rájön, hogy te és õ két külön lény vagytok azaz, hogy ha elmész, akkor nem vagy mellette, és úristen, mi van, ha nem jössz vissza. Szeparációs szorongás a hivatalos neve. Vidd magaddal mindenhová, tedd le a konyhában a kõre, vagy a szobában a szõnyegre, akárhová. Én még a wc-ajtót is nyitva hagyom. És ha ki kell mennem, akkor mondom neki, hogy most kimegyek rakok a tûzre, mindjárt jövök, várj meg. Ez egy ilyen idõszak, én is benne vagyok, 1 hete múlt 8 hónapos a fiam. Együtt teregetünk, együtt pakoljuk be a mosógépbe a ruhát, együtt porszívózunk. Mondjuk én gyakran a hátamra kötöm, ott aztán jó világ van, nem zavar semmiben, szépen elnézelõdik, én meg tudom csinálni a dolgomat.

Pont most van abban a korban, amikor rájön, hogy te és õ két külön lény vagytok azaz, hogy ha elmész, akkor nem vagy mellette, és úristen, mi van, ha nem jössz vissza. Szeparációs szorongás a hivatalos neve. Vidd magaddal mindenhová, tedd le a konyhában a kõre, vagy a szobában a szõnyegre, akárhová. Én még a wc-ajtót is nyitva hagyom. És ha ki kell mennem, akkor mondom neki, hogy most kimegyek rakok a tûzre, mindjárt jövök, várj meg. Ez egy ilyen idõszak, én is benne vagyok, 1 hete múlt 8 hónapos a fiam. Együtt teregetünk, együtt pakoljuk be a mosógépbe a ruhát, együtt porszívózunk. Mondjuk én gyakran a hátamra kötöm, ott aztán jó világ van, nem zavar semmiben, szépen elnézelõdik, én meg tudom csinálni a dolgomat.
szeparációs szorongás. majd kinövi.
Szia.Az én kisfiam is detto ugyan ilyen.Akkor eljátszik a játékaival ha bent vagyok, de ha ki megyek a konyhára, rögtön sir :(
Éppen mi is ebben az idõszakban vagyunk 2 hete. =( Sajnos nekünk az éjszakák is rosszak, sokat fel ébred.Most állt fel, mászik, lépeget majdnem mindent egyszerre.Majd kinövik. :)

Régen rengeteg verset írtam. Ma pedig már nem tudok egy normálisat sem összehozni. Honnan szerezhetnék ihletet?

Legjobb válasz: Ez jó kérdés, a válasz engem is érdekelne, ugyanis régebben nekem is ment a versírás, de egy idõ után valahogy elmaradoztak. Bár én azzal tudom összekötni, hogy abban az idõszakban eléggé depressziós voltam, szóval lehet, hogy a hangulatomtól függött. Most viszont novellákat tudok írni :D

Ez jó kérdés, a válasz engem is érdekelne, ugyanis régebben nekem is ment a versírás, de egy idõ után valahogy elmaradoztak. Bár én azzal tudom összekötni, hogy abban az idõszakban eléggé depressziós voltam, szóval lehet, hogy a hangulatomtól függött. Most viszont novellákat tudok írni :D
még meg akartam kérdezni, hogy nem lehet, hogy nálad is egy bizonyos idõszak, vagy hangulat idézte ezt elõ? elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: De nekem is a depressziós, magányos korszakomban ment az írás. És miútán megismertem a mostani barátnõm.

Vki tudja mi annak a filmnek a címe amibe egy Árnyék nevű Golden r. van meg egy Mázli nevű pitbull/argentín dog (nem tudom) + egy macska?

nagyon régen láttam már ezt a filmet és nem tudom címét..

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%9Aton_hazafel%C3%A9:_Egy_hi..

Mostanában sokat adják a Disney csatornán, hugommal szoktuk nézni :)
A kérdező hozzászólása: az elsõ részt néztem meg a youtubon a 2. -at meg vmelyik nap megfogom:) nagyon jó film :)
Úton hazafelé :) Egyik kedvenc
Annyira aranyos film :)
A kérdező hozzászólása: azt nem is tudtam, hogy két része van :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!! olyan 11-12 éves lehettem amikor láttam, most 20 vagyok :D
Úton hazafelé:( Nagyon szép film
Úton hazafelé, Amúgy tényleg jó film (:
Nézd meg mindkét részét. :)
A kérdező hozzászólása: *elsõ részt most néztem meg..

Honnan tudja/nem tudja egy pasi, hogy orgazmusom van/nincs? 20/L

Lassan rámegy a kapcsolatom arra, hogy én soha, semmilyen körülmények között nem tudok vele elmenni. Mindent kipróbáltunk, kismillió póz, kéz, nyelv, pia, megbeszélés, orvos, minden volt már, de nem sikerült, és ott tartunk, hogy a páromnak azért nincs kedve a szexhez, mert gyűlöli, hogy bármit tesz, nem tud kielégíteni (ellentétben minden egyes korábbi barátnőjével). Én belé vagyok szerelmes, nem az orgazmusba, úgyhogy nem nagyon zavarna a dolog, mert amúgy élvezem a szexet, de őt nagyon bántja, úgyhogy mindkettőnk érdekében el kell játszanom. Kérlek titeket, mondjátok el, mit lát, mit érez a pasi, mikor a nőnek orgazmusa van! Hogyan tudom kicsi lebukásveszéllyel előadni egy tapasztalt pasinak? 20/L

Legjobb válasz: Szerintem ne játszd el, elég csúnya átverés az ilyesmi és felesleges is. Gondold el, ha egyszer rájön, hogy hónapokig csak színlelted, miközben õ már azt hitte, hogy ki tud téged elégíteni... valószínûleg nem kicsit lesz dühös, sõt akár szakíthat is emiatt. Ha csiklóból és hüvelybõl sem tudsz elmenni, annak szerintem lelki oka van. Lehet, hogy túlságosan görcsös vagy, nem tudod magad elengedni teljesen. Vagy kevés idõt hagytok az elõjátékra.

Szerintem ne játszd el, elég csúnya átverés az ilyesmi és felesleges is. Gondold el, ha egyszer rájön, hogy hónapokig csak színlelted, miközben õ már azt hitte, hogy ki tud téged elégíteni... valószínûleg nem kicsit lesz dühös, sõt akár szakíthat is emiatt. Ha csiklóból és hüvelybõl sem tudsz elmenni, annak szerintem lelki oka van. Lehet, hogy túlságosan görcsös vagy, nem tudod magad elengedni teljesen. Vagy kevés idõt hagytok az elõjátékra.
Kap egy sms-t a vodafonetól hogy "Kedves ügyfelünk örömmel értesítjük hogy a barátnõének orgazmusa volt" vagy elküldi a barátnõ orgazmus szót a 1782-re.Barátnõ orgazmus a 1782-re.
Kinga!!! Mi az hogy át akarsz verni??????Majd megbeszéljük otthon! üdv Tamás
Nem tudja sehonnan máshonnan csak töled. A nök nagy százaléka szinleli az orgazmust akkor amikor a partnerrel "egyidöben" megy el. Vagy már jo volt neki elötte, vagy akkor sem, de tudják, hogy a partnere ezt szeretné, hát megjátsszák. Kis lihegés, nyögés esetleg sikoly. Ha még a hüvelyeddel egy kicsit meg is tudod szoritani neki, akkor 100% a siker. A lényeg, hogy ne vidd tulzásba a megjátszást.
A kérdező hozzászólása: De ha nem premier plánban lát mindent, hanem mondjuk félhomály van és tudok úgy fordulni, hogy ne lásson, akkor soha nem jön rá, hogy eljátszottam, nem?
Nem éri meg, rájön. Orgazmus alatt az izmaid megfeszülnek, remegnek, a hüvelyed is. Játszani csak a hangoddal tudsz, az pedig édes kevés. Világosban is ugyanakkora a bukás mint sötétben. Egyébként szoktál maszturbálni? Akkor elmész? Magadnak kellene kitapasztalni, hogy hogyan tudsz orgazmust elõidézni. Ha ez meg van, akkor megmutatni neki is, vagy szex közben a csiklódat izgatni.
Orgazmust az tud színlelni, akinek már volt és tudja milyen, tudja hogyan reagál a saját teste. Én például szerintem el sem tudnám játszani, maximum egy kezdõnek, mert olyan mozdulatokat szándékosan tenni, hát, hamarabb lesz belõle baleset, mint élvezet :DD
hát a hüvelyi izmok rángatózását elég nehezen lehetne szimulálni
Én szívesen megmutatom és bebizonyítom, hogy lehet orgazmusod... keress a priváton! 46/F
Hmm, szerintem az utolsó válaszoló nem 46 éves.
Ne színelelj!!! Az nagyon-nagyon csúnya átverés... a hüvelyi izmok összehúzódását, az ánusz lüktetését és a többit nem tudod eljátszani egyszerre!
ha csak tõle nem tudsz elmenni de saját kezûleg igen, akkor simogasd magd szex közben.neki is fog tetszeni és te is jol fogod magad érezni.egyébként meg ha veled egykorú vagy +2-3 év akkor hidd el, hogy annyira még nem tapasztalt mint ahogy te gondolod vagy ahogy õ állítja.
A kedvéért ne színlelj. Mit próbáltatok ki eddig?
A kérdező hozzászólása: Inkább dobjon azért, mert megtettem ezt az önértékelése érdekében, mint hogy azért dobjon, mert megelégelte a kudarcokat. Nekem nem rosszabb semmivel, hogy színlelek, mivel amúgy sincs orgazmusom, szóval aligha számít ilyen szempontból. Akkor se lenne, ha nem színlelném. Csak az õ kedvéért akarom.
Mi segítenénk, de ez hülyeség, amit te akarsz! Egész életedben majd csak színlelni fogsz? Az összes partneredet átvered? De ha minden áron színlelni akarsz, akkor színlelj csak. Nyögjél nagyokat, kapkodd a levegõt, remegtesd a lábad, stb. De ne csodálkozz, ha dobnak, mikor rájönnek.
A kérdező hozzászólása: Jajj, nem segítetek...
Úgy sprickolsz mint a csap azt csak észreveszi :D
A kérdező hozzászólása: Jó, valami konstruktív esetleg?
Hülyeség színlelni, de ha már mindenképp akarod, akkor nyögjél, súgd a fülébe, hogy "ahh, ez a, te állat, ahh!", lihegj, szorítsd össze az izmokat. Egyébként meg nem lehet, hogy frigid vagy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!