Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok az e-mailomra (164 db)

Az msnbe miért nem tudom az e-mail címem helyett a nevem beírni és hogy kell azt megcsinálni h betudjam írni?

Legjobb válasz: "Ha a Windows Messenger a „felhasználóné[email protected]ánynév (E-mail címe nem megerõsített)” feliratot jeleníti meg a felhasználónév mellett, és a felirat nem módosítható, akkor nem történt meg az e-mail cím megerõsítése a .NET Passport szolgáltatással. .NET Passport-fiók regisztrálásakor megerõsítési céllal e-mailt küld a rendszer arra az e-mail címre, amelyet regisztrálásakor megadott a felhasználó. Az e-mail cím megerõsítéséhez az üzenetben szereplõ hivatkozásra kell kattintani."

"Ha a Windows Messenger a „felhasználóné[email protected]ánynév (E-mail címe nem megerõsített)” feliratot jeleníti meg a felhasználónév mellett, és a felirat nem módosítható, akkor nem történt meg az e-mail cím megerõsítése a .NET Passport szolgáltatással. .NET Passport-fiók regisztrálásakor megerõsítési céllal e-mailt küld a rendszer arra az e-mail címre, amelyet regisztrálásakor megadott a felhasználó. Az e-mail cím megerõsítéséhez az üzenetben szereplõ hivatkozásra kell kattintani."
ha freemailos vagy citromailos vagy akkor sehogy nem tudod megcsinálni.. stem
hát a kérdést jól értelmeztem ami nem biztos :$.:D.... akkor hát sztem megkell erõsítened sajna nem tidom hogy kell énis csak kattingattam össze vissza valahogy rájöttem hogy kellxD...
elözõ vagy ... *hát HA a kérdést jól.....
A kérdező hozzászólása: köszi

Meglehet valahogy szüntetni a facebookomat ha nem tudom az e-mail címem se a jelszavam?

Legjobb válasz: Ha nem tudod még az e-mail címet se, akkor az nem a tiéd, értelemszerûen nem lehet.

Ha nem tudod még az e-mail címet se, akkor az nem a tiéd, értelemszerûen nem lehet.
A kérdező hozzászólása: de az enyém

Mi a legalja.hu e-mail címe? SZeretnék képet beküldeni, de nem tudom az e-mail címüket!

Lécci aki tudja, vagy szokott képeket beküldeni az írjon!! köszi!

Legjobb válasz: [email protected]

A kérdező hozzászólása: köszi


Nem tudok az e-mailre fájlt feltölteni! Mit állítsak a routeren be?

Van most egy routerem, aztán már egyszer feltelepítettem, így minden weboldalt behoz, de valami proxy vagy t?zfal miatt nem engedi, hogy feltöltsek az e-mail mellé küldend? fájlt. TP-LINK a routerem. Valaki segítsen, hogy konkrétan mit és hol állítsak át, hogy tudjak fájlt is küldeni!

Legjobb válasz: Proxy van beállítva a böngidben. A beállítások-kapcsolat/hálózat fülnél ki tudod iktatni

Proxy van beállítva a böngidben. A beállítások-kapcsolat/hálózat fülnél ki tudod iktatni

Miért nem tudom az E-mailekben érkező linkeket megnyitni? Nagyon kezdő vagyok. Olyan egyszerű válaszokat kérek, amit az én mechanikus agyam is fel tud dolgozni.

Újra lett telepítve a gép. Azóta ha rákattintok a linkre kiírja, hogy forduljak a rendszergazdához. Mit ronthattam el?

Legjobb válasz: Ha rákattintasz A linkre? Tehát nem egy linkre a sok közül? Csak azt az 1-et nem engedi megnyitni?

Ha rákattintasz A linkre? Tehát nem egy linkre a sok közül? Csak azt az 1-et nem engedi megnyitni?
A kérdező hozzászólása: Nem egy linkrõl van szó, hanem az összesrõl amit az újratelepítés óta kaptam

Egy magyar hírességtől autogramot szeretnék kérni, de a címét nem tudom. Ha e-mailben kérem el a címét, akkor az e-mail rövid legyen? Egyáltalán van esély, hogy visszaír?

Legjobb válasz: Nem szerencsés gondolat. Én inkább azt ajánlom, fürkészd ki, melyik szinházban dolgozik, vagy melyik TV-nél. Inkább oda írj neki, de semmiképpen ne emailt.

Nem szerencsés gondolat. Én inkább azt ajánlom, fürkészd ki, melyik szinházban dolgozik, vagy melyik TV-nél. Inkább oda írj neki, de semmiképpen ne emailt.

Hogna tudom a facebook-os felhasználónévnél kitörölni azt hogy nem csak az e-mail címem irtam be, hanem mellévéletlen a jelszavamat is?

Beirtam az e-mailcímem mellé a jelszavamat és most bárki rákattint kétszer és a javaslatoknál ott az e-mailcimem mellet a jelszavam is.

Legjobb válasz: Elkezded beírni, megjelenik a lehetõség a doboz alatt. Ráállsz az egérrel, vagy a lefelé mutató nyíllal hogy ki legyen jelölve, majd a billentyûzeten a DELETE gombot lenyomod, és törlésre kerül.

Elkezded beírni, megjelenik a lehetõség a doboz alatt. Ráállsz az egérrel, vagy a lefelé mutató nyíllal hogy ki legyen jelölve, majd a billentyûzeten a DELETE gombot lenyomod, és törlésre kerül.
Linkeld be a profilod, megnézzük mi a teendõ :D :D
Hiába kijelölöm és nyomok egy DELETE-t nem történik semmi :( régebben töröltem már így..akkor sikerült...de most miért nem ? :(
Az alkalmazáskezelõben letörlöd az alkalmazás adatit ami Gmailhez tartozik.
A kérdező hozzászólása: Azt hogyan kell? :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!