Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok az elözö (71 db)

Még mindig nem tudom. Az előző nem jó, milyen telefon?

40 perc múlva megyek Ceglédre telefont venni de még mindíg nem tudom milyet, a T-Mobile-s üzletbe megyek szóval olyan kéne ami ott kapható, 25ezer környékén legyen (max 28) és kártyám van szóval nem el?fizetéssel szeretném.. kérlek adjatok linket vagy telefon nevet mert nem akarok rosszul választani :( (jó lenne ha lenne hozzá headseat..)

Legjobb válasz: samsung star II

samsung star II
A kérdező hozzászólása: na hazaértem, azt vettem, igaz most olvastam a válaszod, tetszik :) csak még fbzni nem tudok rajta mert nem tudok felcsatlakozni a netre..:(

Hogyan lehet új Pin kódot kérni bankkártyához ha nem tudom az előzőt?

Sajna elfelejtettem a pin kódom és nem tudom hol/hogyan lehetne újat igényelni. (OTP bankos)

Legjobb válasz: Bemész a bankba. megmondod mivan, erre elkérik az adataid, személyid, miegymás, és küldenek újat. ennyi.

Bemész a bankba. megmondod mivan, erre elkérik az adataid, személyid, miegymás, és küldenek újat. ennyi.
Arra azért számíts, hogy nem lesz ingyen.
Kérdezd meg a diákszövetkezetben, hogy vissza kell-e fizetned?
Ha nem jelentkeztél semmilyen munkára, és ezért nem dolgoztál, akkor szerintem semmi nincs. Ha elõre meg volt adva, hogy mikor kell bemenned a munkahelyre, és nem mentél, akkor van gond.
Semmit. Hibaztak az adminisztracional es kesz. Nem vagy koteles szolni. Legrosszabb esetben (ha rajonnek) is max. vissza kell fizetned. S.


Lesz valami baja a 2hónapos palotapincsimnek ha az állatorvos beoltja, mert nem tudom, hogy előző gazdája beoltatta-e?

Legjobb válasz: elsõ vagyok. egy 2 hónapos kutyának, 1 parvónak kéne lennie, és mostanában kéne kapnia 1 kombináltat. A doki lehet , h.kombival akarja kezdeni az oltást, de ne engedd neki, mond h. parvót akarsz most. Mi dokink is így akarta, aztán mondtuk, h. nem. Ha nincs meg az "építkezés" alapja, akkor nem ér semmit az egész!

elsõ vagyok. egy 2 hónapos kutyának, 1 parvónak kéne lennie, és mostanában kéne kapnia 1 kombináltat. A doki lehet , h.kombival akarja kezdeni az oltást, de ne engedd neki, mond h. parvót akarsz most. Mi dokink is így akarta, aztán mondtuk, h. nem. Ha nincs meg az "építkezés" alapja, akkor nem ér semmit az egész!
Semmi baja nem lesz. Mienk is be lett oltva 2 parvóval, 2 kombival, mert a tenyésztõ azt mondta h. beoltotta, de nem volt róla papír, így inkább beoltottuk, minthogy valami baja lszármazzon abból, hogy esetleg mégsem lett beoltva. (a tenyésztõrõl inkább no comment, pedig neves tenyésztõ) 23/L
jaj a pincsik nagyon arik, nekem is van egy fehér 5éves, 7hónapos volt amikor meg kaptam szegényt ki dobták az utcára egyedül mászkált úgy hozta a nagy bátyám.neki ezt mind be adattuk de nem is tudjuk hogy be volt-e volta.azért nem lehetett valami jó sorsa, pedig egy kis macika sok szépség versenyt meg nyert, persze nem ilyen nagyobbakat ahova kell törzs könyv ha nem ilyen simát.na mindegy szerintem nem lesz semmi baja

Adóbevallás 2012 Sziasztok! Két munkahelyem volt az előző évben, a jelenlegi munkahelyem által kiállított igazolás érthető számomra, de az előző munkahelyemtől kapott adatlapom nem igazán. Nem tudom, hogy hogy töltsem ki!?

Az adatok: 1.munkahely: Bér: 464.702.- összevont adóalapba tartozó jövedelmek: 464.702.- adóalap kiegészítés összege: 16.782.- összevont adóalap: 481.484.- adóelőleg alapja: 481.484.- 2.munkahely: Bér: 3.520.500.- összevont adóalapba tartozó jövedelmek: 3.520.500.- adóalap kiegészítés alapja: 1.096.500.- adóalap kiegészítés összege: 296.055.- összevont adóalap: 3.816.555.- levont adóelőleg: 610.649.- Előre is köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Az 1. munkahelyen nem vontak adóelõleget? Ez esetben volt igénybe vett családi kedvezményed vagy egyéb más ami módosítja az adóalapod?

Az 1. munkahelyen nem vontak adóelõleget? Ez esetben volt igénybe vett családi kedvezményed vagy egyéb más ami módosítja az adóalapod?
Ez így kevés egy kicsit! Gondolom ADATLAP 2012. nyomtatványról beszélünk. Akkor azt is nézd meg, hogy mit jelölt rajta a munkáltató, vagyis a 2. munkahelyi igazolásban szerepel-e a 1. munkahely jövedelmi adatai. Fejléc részen van egy olyasmi, hogy "Korábbi munkáltatótól (társas válallkozástól, polgári jogi társaságtól) más kifizetõtõl származó jövedelem is szerepel az adatlapon" szöveg, mellette valamilyen jelölés. Ha bevan X-elve, vagy 1-es áll mellette (kockában), akkor szerepel benne, és ebben az esetben csak a 2. munkahely igazolásából kell dolgoznod. Ha nulla van oda írva, vagy üres a kocka, akkor nem szerepel benne, és ebben az esetben a két igazolást "össze kell adni". Egyébként jogos a kérdés: Az 1. munkahely nem vont adóelõleget? Miért? Van valamilyen adóval kapcsolatos kedvezményed talán?
A kérdező hozzászólása: A második munkáltatónál nincs bejelölve a korábbi munkáltató. igen, azt lefelejtettem az elsõnél: adóalap-kiegészítés alapja: 62.156.- Csak azért nem értem, mert ha külön csinálom meg, a bevallásokat, úgy nullásra jön ki mind a kettõ, ha csak össze adom a jövedelmeket, és azt írom be az 1d oszlopba, akkor -17.000.- körülre jön. sajnos nem vagyok rutinos adóbevallás készítõ, és nincs könyvelõ ismerõsöm. De akár be tudom szkennelni, és át tudom küldeni, ha gondoljátok. Elõre is köszönöm a segítséget.
A kérdező hozzászólása: Most próbáltam újra kitölteni, azaz az elsõ munkahelynél ha külön csinálom, akkor sem jó.csak azért nem értem, mert a párom igazolásán a jövedelem, és az összevont adóalap, és az adóelõleg alapja ugyan az az összeg.
Írj egy privát üzenetet, majd adok egy e-mail címet, ahova küldheted az igazolásokat, megcsinálom a bevallást Neked.

Nem tudok visszalépni az "elözö válaszokhoz" ahol mondjuk 13 válasz érkezett. Pl most is meg akartam nézni h mik voltak az elözö válaszok és nem lép vissza. Segitseket már kérlek?

Mi az a link ahol az a kérdés h "miért nem adják örökbe a gyereket abortusz helyett" érdekelne a link amit az elözö válaszolok irtak csak nem tudo kvisszalépni és megnézni.

Legjobb válasz: Nálam is ez a hiba. Kiad egy linket, de az nem mûködik csak kattintok, tölt és ugyanazt a lapot hozza újra vissza. Próbáltam már 10x.

Nálam is ez a hiba. Kiad egy linket, de az nem mûködik csak kattintok, tölt és ugyanazt a lapot hozza újra vissza. Próbáltam már 10x.
bejelentkezve próbáltátok? mert sztem nekem csak akkor van ilyen ha nem vagyok bejelentkezve!
Na megtaláltuk a hiba okát, ez bejelentkezés nélküli állapotban fordulhatott elõ bizonyos esetekben. A hibát javítottuk, elnézést kérünk érte.
A válaszok a kérdéseknél idõpont szerinti növekvõ sorrendben vannak. Tehát ha megnyitod a kérdést, az elõször érkezett választ látod elõször, aztán a következõt és így tovább. Az oldal alján pedig találhatsz egy linket a következõ loldalnyi válaszokhoz. Az egy Visszalépés az elõzõ válaszokhoz linkkel indul, de utána ott a folytatás. Tehát nem értem kérdésed, mi az, hogy nem lép vissza!

Van jelenleg egy PLaystation 3-am, amihez nem tudok használt játékokat venni, mert a bennük lévő kódot az előző tulaj már felhasználta ( pl. Shift 2, fifa 11 ilyen), így nem tudok már velük online játszani. Az xbox 360 játékok is ugyanígy működnek?

Érdekelne, hogy a Xbox 360-ra gyártott játékok esetén is így van-e, vagy ott a netes játékhoz a Live el?fizetésén kívül nem kell külön kódot beírni?

Legjobb válasz: Nem kell külön Kódozni Xbox360-on,azzal jétszol Online amivel akarsz,csak elõ kell fizetni Xbox Live Gold-ra

Nem kell külön Kódozni Xbox360-on, azzal jétszol Online amivel akarsz, csak elõ kell fizetni Xbox Live Gold-ra
Am, csak még annyit hozzá tennék hogy ha az Xbox360-t ki flasheled, akkor bannolhatnak Xbox Live-ról...Teljesen mindegy hogy Eredeti vagy Másolt játékkal játszol Live-on, ha a konzol flashelt akkor magát a konzolt bannolják Live-ról és utána azzal a konzollal soha többet nem mehetsz fel...
Igen mostanság xbox360-on is van ilyen, ezt ugye pont a használt játékok miatt teszik bele, szerencsére azért még nem sok ilyennel találkoztam, bár marketplace-rõl tudsz venni onlie pass-t (ez a multi kód), átszámítva kb. 1900 Ft-ért, szerintem ez ps3-on is ugyanígy van.

Miért nem tudom "elengedni" az előző kapcsolataimat?

van barátn?m, és szeretem. de a minap beleolvastam egy régi beszélgetésbe, egy régi szerelmemmel... és nagyon rossz kedvem lettt.. miért nem tudom ezeket elfelejteni? már 1 éve lezártuk.. (de vannak régebbiek is, akik miatt néha még most is szomorú avgyok, ha eszembe jutnak..)

Legjobb válasz: nekem volt egy 6 éves kapcsolatom 17-23 éves koromig. Utána lett megint egy, és még azalatt sem tudtam feldolgozni az elõzõt, mert mint utóbb rájöttem nem hagytam magamnak idõt erre. neked is ezekszerint kevés az egy év. és tudod az a baj, hogy a mostani kapcsolatod fogja ennek kárát látni, nem az elõzõ kapcsolatod miatt, hanem azért mert még nem voltál kész egy újra és az olyan minõségû is lesz, mert elõbb-utóbb kibukik. Ettõl mégszerethedet a mostani barátnõdet, de az elõzõt még nem dolgoztad fel, ha negatv, ha pozitiv értelemben is még érzel valamit az elõzõ kacsolat iránt az az jelenti, hogy még nem szálltál ki belõle teljesen. Kicsit gondolkozz el mit akarsz, akarod e mostani barátnõdet igazán, vagy csak úgy vagy vele, mert akkor az õ idejét se húzd.û Amúgy lehet le kéne ülnöd exeddel egy átbeszélésre, lehet segítene átlendülnöd, mert így ha csak ülsz és csak úgy vagy a világban, nem fog változás történni. Beszéljétek át.

nekem volt egy 6 éves kapcsolatom 17-23 éves koromig. Utána lett megint egy, és még azalatt sem tudtam feldolgozni az elõzõt, mert mint utóbb rájöttem nem hagytam magamnak idõt erre. neked is ezekszerint kevés az egy év. és tudod az a baj, hogy a mostani kapcsolatod fogja ennek kárát látni, nem az elõzõ kapcsolatod miatt, hanem azért mert még nem voltál kész egy újra és az olyan minõségû is lesz, mert elõbb-utóbb kibukik. Ettõl mégszerethedet a mostani barátnõdet, de az elõzõt még nem dolgoztad fel, ha negatv, ha pozitiv értelemben is még érzel valamit az elõzõ kacsolat iránt az az jelenti, hogy még nem szálltál ki belõle teljesen. Kicsit gondolkozz el mit akarsz, akarod e mostani barátnõdet igazán, vagy csak úgy vagy vele, mert akkor az õ idejét se húzd.û Amúgy lehet le kéne ülnöd exeddel egy átbeszélésre, lehet segítene átlendülnöd, mert így ha csak ülsz és csak úgy vagy a világban, nem fog változás történni. Beszéljétek át.
mert hozzájuk annyira közel kerültél és nem akartad h vége legyen a kapcsoltatotoknak de muszály volt szerintem ezért
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat... igazából magamra ismertem, mert általában az egyik barátnõt követi a másik... és sajna nem volt lehetõség a megbeszélésre, mert ez egy különleges helyzet volt. mindkettõnknek volt egy épp haldokló kapcsolata, és én beleszerettem.. az én kapcsolatomnak vége lett, az övé rendbe jött.. így már nem állhatok oda elé, hogy figylej, akárhányszor az utcán megérzem egy nõn azt a parfümöt amit Te is használsz, kiráz a hideg...
hány éves vagy és mióta vagytok együtt a mostani barátnõddel?
A kérdező hozzászólása: 19, fél éve

Van két kisfiam egyik 3 és fél éves, az előző kapcsolatomból, a másik 3 hónapos lesz, a mostani páromtól. Két-három hete nagyon megromlott a kapcsolatunk, a veszekedések mindennapossá váltak.Nem tudom mit tegyek! Mit tennétek a helyemben?

Most albérletben lakunk,de folyamatban van egy ház vételünk.Szóval jól összevesztünk,és el?ször megállapodtunk,hogy kivesz egy albérletet,a gyerekeknek és nekem,aztán felajánlotta azt a megoldást,hogy megvesszük a házat,odaköltözünk,együtt élünk,de mégis külön.Megegyeztünk abban,hogy lezártuk a kapcsolatunkat,és a gyerekek miatt együtt maradunk.Nem érzek már szerelmet,de mégis ha arra gondolok,hogy más n?t ölel,csókol,szeret,akkor úgy érzem megbolondulok!Sok hibát követtem el,de soha nem csaltam meg,és most is azt mondom,hogy soha nem kell már más,de neki szerintem hamarosan lesz valakije,és nem tudom,hogy hogyan tudom ezt elviselni.Azt is elviselem,hogy ne szeressen,ne érjen hozzám,hogy nem akar t?lem semmit,de azt nem bírom,hogy esetleg mással van,és haza jön mit aki jól végezte dolgát!Mit csináljak?Szükségem van társra,és ?rá,mégha csak ilyen módon is.Nem tudnék már mással együtt lenni,f?leg nem szerelemb?l.Fontosak a gyerekeim,a nagyobbik fiamnak sem volt apukája,nem akarom,hogy a kisebbiknek se legyen.Nagyon jól bánik a gyerekekkel,szereti ?ket,még a nagyobbikat is,mintha a sajátja lenne.Nem tudom mi legyen!Most frissek a sebeink,lehet,hogy majd id?vel egymásra találunk újra?Vagy költözzünk külön még most?Félek az egyedüllétt?l,f?leg két gyerekkel.Dolgozni még nem tudok,mert nagyon pici a baba.Szükségem van rá minden téren,csak nem tudom hogyan gy?zzem le a féltékenységem!Karácsonykor megy a haverjával bulizni,és a haverja olyan,hogy beleviszi mindenféle n?zésbe.Én meg majd otthon b?gök,és rettegek,meg meg?rülök a gondolattól,hogy lehet,hogy épp más n?t csókol!Tanácstalan vagyok,de azt tudom,hogy így vagy úgy magam mellett akarom tudni!

Legjobb válasz: A hazvetelt ha meg meglehet, akkor akadalyozzatok meg szerintem, es maradjatok az alberletben ahol vagytok. Koncentralj a gyerekekre, mert szerintem elegge a pasikkal vagy inkabb elfoglalva. Ok, hogy mindenkinek tarsra van szuksege, ez az elet rendje, de azert en ugy gondolom, hogy egyik kapcsolatbol mesz a masikba, es ez meg nem is akkora nagy tragedia, hanem a rossz az az egeszbol, hogy mindegyikbol szuletik gyermeked. En a helyedben soha tobbet nem szulnek mar, mert a levet a gyerekek isszak meg annak, hogy tegedet boldogan nem latnak. Sirsz, ideges vagy gondolom, es boldogtalan. Igy gyereket nevelni felelotlenseg, es nem tudom mi volt az, amit irtal, hogy sokat hibaztal te is. Remelem tanultal a hibaidbol mar, es figyelsz jobban a gyerekekre, mert idegileg, lelkileg tonkre fognak menni! Maradjatok az alberletben, es majd meglatjatok hogy alakul a dolog, de kozosen hazat nehogy vegyetek. Ha tovabbra is veszekedtek, akkor koltozzetek kulon!

A hazvetelt ha meg meglehet, akkor akadalyozzatok meg szerintem, es maradjatok az alberletben ahol vagytok. Koncentralj a gyerekekre, mert szerintem elegge a pasikkal vagy inkabb elfoglalva. Ok, hogy mindenkinek tarsra van szuksege, ez az elet rendje, de azert en ugy gondolom, hogy egyik kapcsolatbol mesz a masikba, es ez meg nem is akkora nagy tragedia, hanem a rossz az az egeszbol, hogy mindegyikbol szuletik gyermeked. En a helyedben soha tobbet nem szulnek mar, mert a levet a gyerekek isszak meg annak, hogy tegedet boldogan nem latnak. Sirsz, ideges vagy gondolom, es boldogtalan. Igy gyereket nevelni felelotlenseg, es nem tudom mi volt az, amit irtal, hogy sokat hibaztal te is. Remelem tanultal a hibaidbol mar, es figyelsz jobban a gyerekekre, mert idegileg, lelkileg tonkre fognak menni! Maradjatok az alberletben, es majd meglatjatok hogy alakul a dolog, de kozosen hazat nehogy vegyetek. Ha tovabbra is veszekedtek, akkor koltozzetek kulon!
Szia! Megkérdezhetném hogy a párod hogy vélekedik a helyzetrõl? Õ egyszerûen belement, vagy õ kezdeményezet? esetleg te akartad hogy abbamaradjon a kapcsolatotok?
Nem érted. Itt már nem te vagy a fontosabb, hanem a gyerekeid nyugalma. Ha azt akarod, hogy felnõttként szemrehányást tegyen neked, hogy miért vállaltad õket, ha nem törõdtél azzal, hogy nyugodt légkörben nõhessenek fel, és megkíméld õket a szülõk konfliktusaitól, akkor csináld így, gondolom, jól fog esni 15-20 év múlva, hogy "nem voltál jó anya". Igen, kell az apa a gyereknek, de azt külön fedél alatt élve is megkaphatják. Hidd el, rosszabb folyamatos stresszben felnõni, mint külön a szülõtõl, de legalább nyugiban. Én ma reggel is arra ébredtem hajnalban, hogy a szüleim veszekednek. Mondhatom "szuper" volt ezt hamarabb meghallani, mint a madaraim csivitelését.
Ezt a féltékenykedést verd ki a fejedbõl, ha külön akar lakni, annak megvan az oka.Semmit nem tudsz tenni ebben a helyzetben, nem tudod megakadályozni, hogy mással jöjjön össze.Én szintén ebben a helyzetben voltam, tudom mit érzel!De sikerült tovább lépnem és azóta férjnél vagyok, a férjemmel imádjuk egymást és imádja az én két gyermekemet is!Lépj túl rajta, mert a gyerekek látják kárát!
Hidd el, nem fogja mardosni a féltékenység. De ez így hosszú távon nem fog mûködni. Ebben én most mernék fogadni, és a lottó fõnyereményét is rá merném tenni.
Csak a gyerekek miatt együtt maradni a legnagyobb hiba, amit elkövethettek a gyerek kárára. Inkább költözzetek teljesen külön és éljetek teljesen külön, mint hogy a gyerek stresszben nõjön fel, és a fejetekhez vágja, hogy miattatok lett "idegroncs". (egy "gyerekek miatt együtt maradt" pár idõsebbik gyereke, akinek már elfogyott az ereje, és nagyon elege van a szülõkbõl)
A kérdező hozzászólása: Nem akarok több gyereket, és azt hiszem egy kicsit félreértettél.Nem akarok más férfit a páromon kívül, mert nagyon szeretem, bár talán a szerelem elmúl, de ki tudja, még újra lángra lobbanhat egyszer.Hibáim közt szerepel, hogy nem foglalkoztam vele úgy és annyit amennyit kellett volna, a szexuális életünk már egy nagy nulla volt, mert nem kívántam magát a szexet.Volt hogy sokat költöttem a kelleténél, mert így akartam pótolni a boldogságot talán, nem tudom.Na mindegy, ezt azt egészet talán csak az érti meg aki volt, vagy van hasonló helyzetben, és nem gyerekként, hanem anyaként, nõként.
A kérdező hozzászólása: A gyerekeim a legfontosabbak, épp azért nem szeretném ha apa élkül nõnének fel.Nekem sem volt apám, tudom milyen.
A kérdező hozzászólása: A párom akarta, hogy vége legyen, vagyis hogy ha együtt is élünk, akkor is külön.Én csak úgy akarok így élni, ha tudunk normális emberi hangon beszélni egymással és veszekedés nélkül, ezzel talán nem is lesz baj, csak megszokni ezt a helyzetet nem könnyû!Meg valahogy azt nem akarom, hogy más nõvel legyen!Úgy állapodtunk meg, hogy ha nem tudunk normálisan így együtt élni akkor külön megyünk.Ha mûködik, veszekedések nélkül, akkor azt gondolom, hogy nem teszek rosszat a gyerekeimmel, és nem hinném, hogy ettõl szar anya lennél.Csak azt szeretém, ha családban nõnének fel.És igen, valamennyire függök tõle, hisz nem tudok dolgozni, így elég nehéz lenne megélni két gyerekkel, abból a pénzbõl amit utánnuk kapok.Azt szeretném, ha meg lenne mindenük, és nem szenvednének semmiben hiányt, sem apában, sem másban!Ez olyan nagy bûn?! Valóban magamat okolom, hisz tényleg hibás vagyok, bár tudom, hogy egy hibás sosincs!Most azt találtam ki, hogy ha õ elmegy bulizni karácsonykor, akkor én meg szilveszterkor megyek, õ meg marad a gyerekkel.Beleegyezett, de talán majd akkor éjjel én is hiányzom neki, és majd mardossa a féltékenység remélem, ha meg nem akkor tényleg elmúlt már minden.
annyi lehetõség van...lehet egyszerûen tényleg megjátszotta magát vagy csak játszott veled..lehet õ sem tudja mit akar aztán azért mondta


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!