Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok az elözö (72 db)

Még mindig nem tudom. Az előző nem jó, milyen telefon?

40 perc múlva megyek Ceglédre telefont venni de még mindíg nem tudom milyet, a T-Mobile-s üzletbe megyek szóval olyan kéne ami ott kapható, 25ezer környékén legyen (max 28) és kártyám van szóval nem el?fizetéssel szeretném.. kérlek adjatok linket vagy telefon nevet mert nem akarok rosszul választani :( (jó lenne ha lenne hozzá headseat..)

Legjobb válasz: samsung star II

samsung star II
A kérdező hozzászólása: na hazaértem, azt vettem, igaz most olvastam a válaszod, tetszik :) csak még fbzni nem tudok rajta mert nem tudok felcsatlakozni a netre..:(

Hogyan lehet új Pin kódot kérni bankkártyához ha nem tudom az előzőt?

Sajna elfelejtettem a pin kódom és nem tudom hol/hogyan lehetne újat igényelni. (OTP bankos)

Legjobb válasz: Bemész a bankba. megmondod mivan, erre elkérik az adataid, személyid, miegymás, és küldenek újat. ennyi.

Bemész a bankba. megmondod mivan, erre elkérik az adataid, személyid, miegymás, és küldenek újat. ennyi.
Arra azért számíts, hogy nem lesz ingyen.
Kérdezd meg a diákszövetkezetben, hogy vissza kell-e fizetned?
Ha nem jelentkeztél semmilyen munkára, és ezért nem dolgoztál, akkor szerintem semmi nincs. Ha elõre meg volt adva, hogy mikor kell bemenned a munkahelyre, és nem mentél, akkor van gond.
Semmit. Hibaztak az adminisztracional es kesz. Nem vagy koteles szolni. Legrosszabb esetben (ha rajonnek) is max. vissza kell fizetned. S.


Lesz valami baja a 2hónapos palotapincsimnek ha az állatorvos beoltja, mert nem tudom, hogy előző gazdája beoltatta-e?

Legjobb válasz: elsõ vagyok. egy 2 hónapos kutyának, 1 parvónak kéne lennie, és mostanában kéne kapnia 1 kombináltat. A doki lehet , h.kombival akarja kezdeni az oltást, de ne engedd neki, mond h. parvót akarsz most. Mi dokink is így akarta, aztán mondtuk, h. nem. Ha nincs meg az "építkezés" alapja, akkor nem ér semmit az egész!

elsõ vagyok. egy 2 hónapos kutyának, 1 parvónak kéne lennie, és mostanában kéne kapnia 1 kombináltat. A doki lehet , h.kombival akarja kezdeni az oltást, de ne engedd neki, mond h. parvót akarsz most. Mi dokink is így akarta, aztán mondtuk, h. nem. Ha nincs meg az "építkezés" alapja, akkor nem ér semmit az egész!
Semmi baja nem lesz. Mienk is be lett oltva 2 parvóval, 2 kombival, mert a tenyésztõ azt mondta h. beoltotta, de nem volt róla papír, így inkább beoltottuk, minthogy valami baja lszármazzon abból, hogy esetleg mégsem lett beoltva. (a tenyésztõrõl inkább no comment, pedig neves tenyésztõ) 23/L
jaj a pincsik nagyon arik, nekem is van egy fehér 5éves, 7hónapos volt amikor meg kaptam szegényt ki dobták az utcára egyedül mászkált úgy hozta a nagy bátyám.neki ezt mind be adattuk de nem is tudjuk hogy be volt-e volta.azért nem lehetett valami jó sorsa, pedig egy kis macika sok szépség versenyt meg nyert, persze nem ilyen nagyobbakat ahova kell törzs könyv ha nem ilyen simát.na mindegy szerintem nem lesz semmi baja

Sims free play játékban második szinten felajánlotta csinálják új simset házzal, de az elozobe már nem tudok visszamenni. Miert nem?

Sajnos tök alap a hazam és pénzt se tudok gyujteni mert az új sims semmit nem tud. Se kutya, se ultetveny.

Legjobb válasz: Az elozo feladatba nem tudsz visszamenni? Vagy az elso sims hazaba? Az elozo feladatot mar teljesitetted ezert kaptal eg ujjat. Szerintem meg nem haladtal elore sokat ugyhogy reseteld a jatekot es kezd ujbol. En is ezt csinaltam pont eg oraja de en mar a 14 szinten voltam es elrontottam valamit . Most kb ott tartok mint te Ui: mi a user neved? Bejelolhetnelek baratnak

Az elozo feladatba nem tudsz visszamenni? Vagy az elso sims hazaba? Az elozo feladatot mar teljesitetted ezert kaptal eg ujjat. Szerintem meg nem haladtal elore sokat ugyhogy reseteld a jatekot es kezd ujbol. En is ezt csinaltam pont eg oraja de en mar a 14 szinten voltam es elrontottam valamit . Most kb ott tartok mint te Ui: mi a user neved? Bejelolhetnelek baratnak

Adóbevallás 2012 Sziasztok! Két munkahelyem volt az előző évben, a jelenlegi munkahelyem által kiállított igazolás érthető számomra, de az előző munkahelyemtől kapott adatlapom nem igazán. Nem tudom, hogy hogy töltsem ki!?

Az adatok: 1.munkahely: Bér: 464.702.- összevont adóalapba tartozó jövedelmek: 464.702.- adóalap kiegészítés összege: 16.782.- összevont adóalap: 481.484.- adóelőleg alapja: 481.484.- 2.munkahely: Bér: 3.520.500.- összevont adóalapba tartozó jövedelmek: 3.520.500.- adóalap kiegészítés alapja: 1.096.500.- adóalap kiegészítés összege: 296.055.- összevont adóalap: 3.816.555.- levont adóelőleg: 610.649.- Előre is köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Az 1. munkahelyen nem vontak adóelõleget? Ez esetben volt igénybe vett családi kedvezményed vagy egyéb más ami módosítja az adóalapod?

Az 1. munkahelyen nem vontak adóelõleget? Ez esetben volt igénybe vett családi kedvezményed vagy egyéb más ami módosítja az adóalapod?
Ez így kevés egy kicsit! Gondolom ADATLAP 2012. nyomtatványról beszélünk. Akkor azt is nézd meg, hogy mit jelölt rajta a munkáltató, vagyis a 2. munkahelyi igazolásban szerepel-e a 1. munkahely jövedelmi adatai. Fejléc részen van egy olyasmi, hogy "Korábbi munkáltatótól (társas válallkozástól, polgári jogi társaságtól) más kifizetõtõl származó jövedelem is szerepel az adatlapon" szöveg, mellette valamilyen jelölés. Ha bevan X-elve, vagy 1-es áll mellette (kockában), akkor szerepel benne, és ebben az esetben csak a 2. munkahely igazolásából kell dolgoznod. Ha nulla van oda írva, vagy üres a kocka, akkor nem szerepel benne, és ebben az esetben a két igazolást "össze kell adni". Egyébként jogos a kérdés: Az 1. munkahely nem vont adóelõleget? Miért? Van valamilyen adóval kapcsolatos kedvezményed talán?
A kérdező hozzászólása: A második munkáltatónál nincs bejelölve a korábbi munkáltató. igen, azt lefelejtettem az elsõnél: adóalap-kiegészítés alapja: 62.156.- Csak azért nem értem, mert ha külön csinálom meg, a bevallásokat, úgy nullásra jön ki mind a kettõ, ha csak össze adom a jövedelmeket, és azt írom be az 1d oszlopba, akkor -17.000.- körülre jön. sajnos nem vagyok rutinos adóbevallás készítõ, és nincs könyvelõ ismerõsöm. De akár be tudom szkennelni, és át tudom küldeni, ha gondoljátok. Elõre is köszönöm a segítséget.
A kérdező hozzászólása: Most próbáltam újra kitölteni, azaz az elsõ munkahelynél ha külön csinálom, akkor sem jó.csak azért nem értem, mert a párom igazolásán a jövedelem, és az összevont adóalap, és az adóelõleg alapja ugyan az az összeg.
Írj egy privát üzenetet, majd adok egy e-mail címet, ahova küldheted az igazolásokat, megcsinálom a bevallást Neked.

Nem tudok visszalépni az "elözö válaszokhoz" ahol mondjuk 13 válasz érkezett. Pl most is meg akartam nézni h mik voltak az elözö válaszok és nem lép vissza. Segitseket már kérlek?

Mi az a link ahol az a kérdés h "miért nem adják örökbe a gyereket abortusz helyett" érdekelne a link amit az elözö válaszolok irtak csak nem tudo kvisszalépni és megnézni.

Legjobb válasz: Nálam is ez a hiba. Kiad egy linket, de az nem mûködik csak kattintok, tölt és ugyanazt a lapot hozza újra vissza. Próbáltam már 10x.

Nálam is ez a hiba. Kiad egy linket, de az nem mûködik csak kattintok, tölt és ugyanazt a lapot hozza újra vissza. Próbáltam már 10x.
bejelentkezve próbáltátok? mert sztem nekem csak akkor van ilyen ha nem vagyok bejelentkezve!
Na megtaláltuk a hiba okát, ez bejelentkezés nélküli állapotban fordulhatott elõ bizonyos esetekben. A hibát javítottuk, elnézést kérünk érte.
A válaszok a kérdéseknél idõpont szerinti növekvõ sorrendben vannak. Tehát ha megnyitod a kérdést, az elõször érkezett választ látod elõször, aztán a következõt és így tovább. Az oldal alján pedig találhatsz egy linket a következõ loldalnyi válaszokhoz. Az egy Visszalépés az elõzõ válaszokhoz linkkel indul, de utána ott a folytatás. Tehát nem értem kérdésed, mi az, hogy nem lép vissza!
Semmilyen oldószer nem használ, lecsiszolni lehet, esetleg lemaratni, de lakásban nem igazán javasolt.
Semmivel. Cseréljétek ki a kádat :S
A kérdező hozzászólása: essek neko chromofaggal?

Van jelenleg egy PLaystation 3-am, amihez nem tudok használt játékokat venni, mert a bennük lévő kódot az előző tulaj már felhasználta ( pl. Shift 2, fifa 11 ilyen), így nem tudok már velük online játszani. Az xbox 360 játékok is ugyanígy működnek?

Érdekelne, hogy a Xbox 360-ra gyártott játékok esetén is így van-e, vagy ott a netes játékhoz a Live el?fizetésén kívül nem kell külön kódot beírni?

Legjobb válasz: Nem kell külön Kódozni Xbox360-on,azzal jétszol Online amivel akarsz,csak elõ kell fizetni Xbox Live Gold-ra

Nem kell külön Kódozni Xbox360-on, azzal jétszol Online amivel akarsz, csak elõ kell fizetni Xbox Live Gold-ra
Am, csak még annyit hozzá tennék hogy ha az Xbox360-t ki flasheled, akkor bannolhatnak Xbox Live-ról...Teljesen mindegy hogy Eredeti vagy Másolt játékkal játszol Live-on, ha a konzol flashelt akkor magát a konzolt bannolják Live-ról és utána azzal a konzollal soha többet nem mehetsz fel...
Igen mostanság xbox360-on is van ilyen, ezt ugye pont a használt játékok miatt teszik bele, szerencsére azért még nem sok ilyennel találkoztam, bár marketplace-rõl tudsz venni onlie pass-t (ez a multi kód), átszámítva kb. 1900 Ft-ért, szerintem ez ps3-on is ugyanígy van.

Miért nem tudom "elengedni" az előző kapcsolataimat?

van barátn?m, és szeretem. de a minap beleolvastam egy régi beszélgetésbe, egy régi szerelmemmel... és nagyon rossz kedvem lettt.. miért nem tudom ezeket elfelejteni? már 1 éve lezártuk.. (de vannak régebbiek is, akik miatt néha még most is szomorú avgyok, ha eszembe jutnak..)

Legjobb válasz: nekem volt egy 6 éves kapcsolatom 17-23 éves koromig. Utána lett megint egy, és még azalatt sem tudtam feldolgozni az elõzõt, mert mint utóbb rájöttem nem hagytam magamnak idõt erre. neked is ezekszerint kevés az egy év. és tudod az a baj, hogy a mostani kapcsolatod fogja ennek kárát látni, nem az elõzõ kapcsolatod miatt, hanem azért mert még nem voltál kész egy újra és az olyan minõségû is lesz, mert elõbb-utóbb kibukik. Ettõl mégszerethedet a mostani barátnõdet, de az elõzõt még nem dolgoztad fel, ha negatv, ha pozitiv értelemben is még érzel valamit az elõzõ kacsolat iránt az az jelenti, hogy még nem szálltál ki belõle teljesen. Kicsit gondolkozz el mit akarsz, akarod e mostani barátnõdet igazán, vagy csak úgy vagy vele, mert akkor az õ idejét se húzd.û Amúgy lehet le kéne ülnöd exeddel egy átbeszélésre, lehet segítene átlendülnöd, mert így ha csak ülsz és csak úgy vagy a világban, nem fog változás történni. Beszéljétek át.

nekem volt egy 6 éves kapcsolatom 17-23 éves koromig. Utána lett megint egy, és még azalatt sem tudtam feldolgozni az elõzõt, mert mint utóbb rájöttem nem hagytam magamnak idõt erre. neked is ezekszerint kevés az egy év. és tudod az a baj, hogy a mostani kapcsolatod fogja ennek kárát látni, nem az elõzõ kapcsolatod miatt, hanem azért mert még nem voltál kész egy újra és az olyan minõségû is lesz, mert elõbb-utóbb kibukik. Ettõl mégszerethedet a mostani barátnõdet, de az elõzõt még nem dolgoztad fel, ha negatv, ha pozitiv értelemben is még érzel valamit az elõzõ kacsolat iránt az az jelenti, hogy még nem szálltál ki belõle teljesen. Kicsit gondolkozz el mit akarsz, akarod e mostani barátnõdet igazán, vagy csak úgy vagy vele, mert akkor az õ idejét se húzd.û Amúgy lehet le kéne ülnöd exeddel egy átbeszélésre, lehet segítene átlendülnöd, mert így ha csak ülsz és csak úgy vagy a világban, nem fog változás történni. Beszéljétek át.
mert hozzájuk annyira közel kerültél és nem akartad h vége legyen a kapcsoltatotoknak de muszály volt szerintem ezért
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat... igazából magamra ismertem, mert általában az egyik barátnõt követi a másik... és sajna nem volt lehetõség a megbeszélésre, mert ez egy különleges helyzet volt. mindkettõnknek volt egy épp haldokló kapcsolata, és én beleszerettem.. az én kapcsolatomnak vége lett, az övé rendbe jött.. így már nem állhatok oda elé, hogy figylej, akárhányszor az utcán megérzem egy nõn azt a parfümöt amit Te is használsz, kiráz a hideg...
hány éves vagy és mióta vagytok együtt a mostani barátnõddel?
A kérdező hozzászólása: 19, fél éve


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!