Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok a laptopon filmet, (9 db)

szerintem tegyel kodeket ra es menni fog;)
Pontosan, kodecek hiányoznak:) elvégre új gép
BS Player?
Annak is szüksége van kodecekre, nem tom, hogy magával együtt telepít-e párat, de nálam elõfordult, hogy hangott nem játszott le, de 1 kodec frissítés megoldotta.
KMplayer, annak saját kodekjei vannak.
VLC Media Player is jó.
A Youtube-on elég sok film fent van teljes terjedelemben.
moovie(pont)cc -n rengeteg film van, mind online nézhetõ.
Van ilyen divx player valamid? Ha nincs, akkor lehet az a baj.

Miért nem tudja lejátszani Windows media centeren keresztül az xbox 360 slim (250gb) a laptopon lévő letöltött filmet? Sokáig tölt majd ez a szöveg jelenik meg (lent)

-VIDEOHIBA Nincsenek telepítve vagy nem működnek megfelelően a videó megjelenítéséhez szükséges fájlok.Indítsa újra a windows Media Center rendszert vagy a számítógépet- Újra indítom a boxot is meg a laptopot is de ugyan az. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: A Windows media center-t ne erõltesd, soha sem mûködött. A Windows media player-ben, amikor nincs elindítva benne videó, a fölsõ sávban az ,,Adatfolyam"-nál legyen bejelölve a ,,Lejátszó távvezérlésének engedélyezése" és a ,,Média fájlok lejátszásának automatikus engedélyezése". Utána ugyan ott a ,,További adatküldési beállítások"-nál engedélyezni kell az Xbox-ot (egy hálózaton legyen a laptoppal és legyen bekapcsolva). Xbox-ban csatlakozz a gépedre a ,,Connect to PC"-nél a hálózati beállításokban. A megosztani kívánt mappára jobb klikk > Megosztás ezzel > adott személyek > add hozzá hogy ,,Mindenki" Ezután ha a Xbox-ban rámész hogy Video, nem csak a pendrive-okat, hanem a géped és a megosztott mappát is látni fogja

A Windows media center-t ne erõltesd, soha sem mûködött. A Windows media player-ben, amikor nincs elindítva benne videó, a fölsõ sávban az , , Adatfolyam"-nál legyen bejelölve a , , Lejátszó távvezérlésének engedélyezése" és a , , Média fájlok lejátszásának automatikus engedélyezése". Utána ugyan ott a , , További adatküldési beállítások"-nál engedélyezni kell az Xbox-ot (egy hálózaton legyen a laptoppal és legyen bekapcsolva). Xbox-ban csatlakozz a gépedre a , , Connect to PC"-nél a hálózati beállításokban. A megosztani kívánt mappára jobb klikk > Megosztás ezzel > adott személyek > add hozzá hogy , , Mindenki" Ezután ha a Xbox-ban rámész hogy Video, nem csak a pendrive-okat, hanem a géped és a megosztott mappát is látni fogja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: Most meg ez a szöveg jelenik meg - UNPLAYABLE CONTENT Can't play this contetnt because it may not be supported.For more info, go to http://www.xbox.com/support. Én nem értem mindent úgy csináltam amit írtál.
Azt jelenti, hogy nem lejátszható, biztos .mkv vagy hasonló HD formátumú a videó, azokat sajnos nem játssza le :/ Szóval akkor sikerült a gépre csatlakozni xbox-ról vagy nem erre utal a hibaüzenet, amire gondolok?
A kérdező hozzászólása: Igen sikerült. Csak a formátum nem jó sajnos de megoldottam és átkonvertáltam amit elfogad. Köszi megint. :)


A laptopomon miért nem tudok filmet nézni?

vannak letöltve a számítógépemen filmek és pendriveon "áttetettem" a laptopra és ott se a windows media player se a power dvd nev? program nem játssza le egyik filmet se, a másik számítógépen pedig tökéletesen m?ködik!!! a hangot amúgy lejátssza, de kép nincs :S:( és a windows media player 10 van rajta, a film címe narancsságra lesz van mellette egy fekiáltójel és azt írja: ""a fájl lejátszásához szükség van egy kodekre. a websúgó gombra kattintva megtudhatja,hogy letölthet?-e a webr?l a kodek""

Legjobb válasz: Szia! Én ezt a codec "csomagot" használom a gépemen és mûködik: http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_In_1.htm A másik gépen töltsd le, és ahogy írtad, tedd fel a laptopra. Remélem tudtam segíteni.

Szia! Én ezt a codec "csomagot" használom a gépemen és mûködik: http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_In_1.htm A másik gépen töltsd le, és ahogy írtad, tedd fel a laptopra. Remélem tudtam segíteni.
Gondolom a leptopodon windows vista van :) , vagy valamiért görcsöl az xp.. nah most a "kodekok" azok kiegészítõk a rendszernek.. ha az asztali gépeden van internet akkor töltsd le innen: http://www.xpcodecpack.com/download ezt a "kodek pakot" ez ugymond sok sok kis kodeket tartalmaz magába valószínûleg megfogja oldani a problémádat:) , nah most látam hogy kérdezted pedrive-rõl átvinni progit lehet-e és telepíteni, igen természetesen lehet, de valószínûleg kezdõ vagy ezért bizt. kedvéért leírom hogy a program telepítõét mentsd rá a pendrivére és a leptopon telepítsd! (a linken amit adtam csak katt a "XP-Codec-Pack-2.5.0.exe" szövegre)
A kérdező hozzászólása: sikerült!! jaj nagyon szépen köszönöm!!! :) szép estét nektek! :) ))
Én a k-lite codec packot haszálom/ajánlom, de pl vlc vagy kmplayer ezek nélkül is szinte bármit lejátszik.Arra tessék figyelni, hogy ne legyen telepítve egyszerre csak egy kodekcsomag, különben bekavarhatnak.

Mi az oka annak, hogy nem tudok filmet nézni a laptop-on online?

Amikor elindítom a filmet az egybõl leáll és azt írja,hogy az internet explorer mûködése leállt.

Legjobb válasz: Az elsõ:Semmi kép ne internet explorert használj. Mozilla firefox. Google chrome, vagy esetleg Maxthon. Már megoldódott a problémád szerintem,de ha nem? Google,flash player 12 bepötyög,letölt,telepit.

Az elsõ:Semmi kép ne internet explorert használj. Mozilla firefox. Google chrome, vagy esetleg Maxthon. Már megoldódott a problémád szerintem, de ha nem? Google, flash player 12 bepötyög, letölt, telepit.
A kérdező hozzászólása: köszi, megpróbálom amit javasoltál, remélem jó lesz.
Nincs mit.

Elromlott a laptopom és így még nem tudok filmet nézni, mert nincs hang. Milyen programmal tudom a filmből a hangot "kiszedni"/"kimásolni", mp3 -ba konvertálni és rárakni az mp3 lejátszóra?

Legjobb válasz: bármely egyszerûbb konvertáló képes rá (pl. Format Factory, Winavi all in one, stb.) egyébként nézd (vagy inkább nézesd) meg, hogy pontosan mi romlott el. ha csak a hangszóró, akkor fülesrõl/külsõ hangfalról még megy. ha a hangkártya, akkor lehet kapni usbre csatlakoztatható hangkártyát, a noname modellek kb egy ezresbe kerülnek (vagy akár egy komolyabb többcsatornás jószágot is vehetsz, persze az már bõven 10k fölötti kategória)

bármely egyszerûbb konvertáló képes rá (pl. Format Factory, Winavi all in one, stb.) egyébként nézd (vagy inkább nézesd) meg, hogy pontosan mi romlott el. ha csak a hangszóró, akkor fülesrõl/külsõ hangfalról még megy. ha a hangkártya, akkor lehet kapni usbre csatlakoztatható hangkártyát, a noname modellek kb egy ezresbe kerülnek (vagy akár egy komolyabb többcsatornás jószágot is vehetsz, persze az már bõven 10k fölötti kategória)
Progit nem tudok ajánlani, de egy tipp: próbált tv-re kötni a laptopot!

Miért nem tudok online filmet nézni a laptopon ha a másik gépen igen? Értelmesebben lent:

Tehát, van a földszinten egy asztali gép, azon minden jó.

Legjobb válasz: esetleg probald meg mas codek packal.Ezeket amit leirtal tipikus codek hibak. Ajanlanam az ffdshow -t :)

esetleg probald meg mas codek packal.Ezeket amit leirtal tipikus codek hibak. Ajanlanam az ffdshow -t :)

Van egy ps3-am, szeretném kihasználni rajta a média szervert, szinkronba is hoztam a laptoppal, de csak a mappákat, almappákat látja, ezeken belül csak a képeket. Minden ami film vagy zene nem látja a ps3-om. Mi lehet a probléma? Mit tudok csinálni?

Legjobb válasz: Tök véletlen nem a fénykép menübõl próbálod a videókat/zenéket nézni? Úgy nem csoda, ha nem látod. Meg milyen programról van szó? Tversityt ajánlom, jobb, mint a ps3media server

Tök véletlen nem a fénykép menübõl próbálod a videókat/zenéket nézni? Úgy nem csoda, ha nem látod. Meg milyen programról van szó? Tversityt ajánlom, jobb, mint a ps3media server
Kozbe latom bH-n is valaszoltak mar :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!