Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok a kormány (51 db)

Olvastátok ezt? Egyenesen felháborítónak tartom nem tudom. A kormány is miért csak pénzbüntetéssel sujtja az elkövetőt? Miért nem kaphat börtönbüntetést? ! Nagyon szeretem az állatokat, és mostmár tényleg véget kellene vetni az állatkínzásnak

http://www.boon.hu/hirek/magyarorszag/cikk/elve-temettek-el-..

Legjobb válasz: Na igen, ilyenkor a nagy amerika utálók kiváncsi vagyok mit mondanak, ugyanis Amerikában külön állatrendõrség van, és nem a pénzbüntetés a legmagasabb bírság. De õk a hülyék, mi vagyunk a királyok... Gyûlölöm az összes állatkínzót!!!

Na igen, ilyenkor a nagy amerika utálók kiváncsi vagyok mit mondanak, ugyanis Amerikában külön állatrendõrség van, és nem a pénzbüntetés a legmagasabb bírság. De õk a hülyék, mi vagyunk a királyok... Gyûlölöm az összes állatkínzót!!!
Az elkövetõ, vagy elkövetõk, valószínûleg ahhoz a fajhoz tartoznak, amihez mi embererek is tartozuk. Ez nem szabad, hogy megtévesszen bennünket. Tehát, ilyen esetben úgy kellene eljárnunk, ahogy valamelyest civilizált lények járnának el. Bizonyára mindeki egyetért abban, hogy nem akarunk semmi közös vonást vele (velük). Tehát: megkeresni, megfogni, bezárni egy bánya mélyére, hogy kijönni ne tudjon, és elfelejteni.
Az amerikai állatrendõrséget talán hagyjuk! Én is szoktam nézni a mûsoraikat.Nagyon sokszor mutatják, hogy egy állatot hetekig-hónapokig hagynak azon a helyen, ahol nem tartják jól, mondván hogy a "gazdának"még adnak idõt.Közben az állat éhezik, szenved.Sokszor látom a filmen, hogy az éhezõ állatot még 24/48 órára otthagyják anélkül, hogy kaját tennének be neki. A múltkor volt pl.hogy egy lovat 5 hónapig(!!!)hagytak az õt éheztetõ tulajdonosnál.Mikor végre elhozták, már nem lehetett segíteni az állaton és ezek a nagyokos "állatvédõk"ott sipákoltak, hogy már tudják, jóval elõbb kellett volna elhozniuk. Ez állatvédelem? Sok jót is tesznek persze, de sok ilyen baromságot csinálnak.
De legalább õk csinálnak valamit, mi meg ...... ennyi erõvel olyan mintha semmit se tennénk .. komolyan.. A kiscicás esetre gondoljunk ... semmit se kaptak pedig még fel is vették a: ****** (cenzúra.. nem lenne nagyon helyes ha leírnám mit gondolok az állatkínzókról)
szerintem az ilyeneknek nem börtönbüntetés kéne hanem ugyanazt kéne csinálni velük amit õk tettek az állattal...
1. A kormány nem büntet (szépen is néznénk ki), az a bíróság dolga! 2. Az állatkínzás bûncselekmény és büntethetõ letölthetõ szabadságvesztássel. Lásd BTK.
Hogy lehet valaki ennyire értelmi fogyatékos még állatnak sem mondható szemét aki ilyet tesz!Áhhh én megtalálnám azt a köcs...öt azt 2000 méter mélyre ásnám hadd fulladjon meg ott ahol van!Szerencsétlen állat! :S Elkeserítõ!


Mi hallszik Magyarorszagon? Ki nyer? Lesz Orban vezette kormany? Erdelyben elek es nem tudom a hireket, de erdekelne? Mit tudtok?

Legjobb válasz: Orbán nyer, ez a tuti, 3-5 párt juthat be a parlamentbe, és van rá esély, hogy kaptok valamiféle kettõs állampolgárságot, a vita azon van, hogy szavazhattok e.

Orbán nyer, ez a tuti, 3-5 párt juthat be a parlamentbe, és van rá esély, hogy kaptok valamiféle kettõs állampolgárságot, a vita azon van, hogy szavazhattok e.
Kérdezõ Bevallom õszintén, nekem azzal nincs bajom, hogy állampolgár legyél, miért ne lehetnél, ugye, de a szavazati joggal szemben vannak fenntartásaim. És ne feledd, a többség igenre szavazott 2004-ben, csak alacsony volt a részvétel.
Úgy tûnik, hogy Orbán fog nyerni, és a másik két erõs párt a Jobbik és az MSZP lesz, de hogy melyik végez a 2. illetve 3. helyen, azt senki nem tudja megmondani... majd kiderül választások után!
sajnos itt a mostani határokon belül rengetek antimagyar hazug lopós mocskos hazaáruó ember van ( röviden: MSZP)
Valószinû a Fidesz fog nyerni, a második a jobbik lesz .Sajnálom , hogy nem lett megszavazva a kettõs-állampolgárság, akkor még sokan bedõltek a ennek a "félcédulás" kormánynak.Most megfogjátok kapni a kettõs állampolgárságot, testvérek vagytok, magyarok , jár nektek!
Én biztos vagyok benne hogy mst megválasztják õket! Az MSZP nagyon tökön rúgta magát például a BKV-meglopásával
A kérdező hozzászólása: Sajnos keves volt ehhz Orban, azt hiszem, sok beleszolasa nem volt, ezt elinteztek nagyobb kutyak, mint annak idejen Trianonnal
Kérdezõ! Azt megjegyzem, hogy mikor Románia csatlakozott az EU-ba Orbán megígérte, hogy Erdély autonómiája lesz a tét. Megkérdem tõled. Autonómiában éltek?
Igen, valószínûleg a Fidesz nyer, de ahhoz, hogy bármit is tegyen értetek, kell egy erõs Jobbik is, aki noszogatja. Szurkolok nektek.
Az alacsony részvétel annak is volt köszönhetõ, ahogy a médiában hozzáálltak. ment a politikai sárdobálás innen is, onnan is. Meg jött a rémítgetés, hogy a románok majd elözönlik munkában bízva az országot és kiszorítanak minket, magyarokat. A végén már mindenrõl szólt az egész, csak a határon túli magyarokról nem...
A Fidesz-gyõzelem szinte biztos, a kérdés, hogy lesz-e 2/3-os többségük (Alkotmánymódosítás). A Jobbik és az Mszp fej-fej mellett, és persze mindenki mindenki ellen. Még az LMP juthat be, más nem nagyon.
Ha a Jobbik nyerne akkor még talán szavazhatnátok is
A kérdező hozzászólása: Koszonom, remenykedunk, jo lenne, ha ujra egyuve tartozhatnanak a magyarok, nem is ertem miert szavaztak olyan sokan ellene anno az anyahonban
Szebb Jövõt!!!
Az optionsnál át kell állítani azt hogy a kotrmánnyal irányíts, ne a klaviatúrával.
A kérdező hozzászólása: És azt hol kell?
Nem is montad milyen autos jatek amm ha need for speed akk options majd controls de altalaba mindegyik jateknal ott kell beallitani ha angol.Ja es ne csodalkozz hha belepsz a jatekba majd utana csatlakoztatod a kormanyt mert akk nem megy.Ujra kell lepni
legalább ne emelted volna ki a "baly" szót
de komolyan mért kellett kiemelni? Legalább tudnád helyesen írni
A flatland-ezés helyett tanulj meg helyesen írni.
A kérdező hozzászólása: hát figy nem azért írtam kérdést hogy egy pár f.a.sz ki gúnyoljon inkább válaszolnátok
de ha ennyire nem tudsz irni hogy vegyünk komolyan?
A kérdező hozzászólása: tudod mit kapd be a fa.szomat és ne is válaszolj

15 gombos csatlakozó van egy kormányhoz amit pc-hez szeretnék kötni nem tudom hogy a pc-n hova kell csatlakoztatni ha bárki tudja légyszíves írjon a kormány neve : blue lightning racing wheel! Akinek ilyen kormánya van az be tudja dugni a pc-jébe?

Legjobb válasz: Egyik se jó az a baj hogyha nincsen ilyened akkor nem tudod hogy milyen ugyan olyan mint a monitor csatlakozója csak nagyobb egy kicsivel USB csatlakozó nincsen rajta. Pedig ennek a kormányak jónak kéne lenni pc-hez de nem találok a gépen olyan csatlakozót ahova ez be menne na mind1 azért köszi a választ a továbbiakban is kérek segítséget :)

A kérdező hozzászólása: Egyik se jó az a baj hogyha nincsen ilyened akkor nem tudod hogy milyen ugyan olyan mint a monitor csatlakozója csak nagyobb egy kicsivel USB csatlakozó nincsen rajta. Pedig ennek a kormányak jónak kéne lenni pc-hez de nem találok a gépen olyan csatlakozót ahova ez be menne na mind1 azért köszi a választ a továbbiakban is kérek segítséget :)
Vagy USB-be dugd, vagy ahol a monitor csatlakozója kijön a gépház hátulján, ott közvetlenül mellette kell lenni egy "soklábas" csatlakozónak. Na abba próbáld.

Hogy ha van 1 robogóm és a kormányon van a világitás de én akarok egy cross kormányt ( akkor nem tudom hovatenni a világitást) mit csináljak?

Legjobb válasz: Vegyél olyan lámpát ami a cross kormányra is rögzíthetõ. (bár robogón cross kormány elégérdekes) Lámpa az kötelezõ.

Vegyél olyan lámpát ami a cross kormányra is rögzíthetõ. (bár robogón cross kormány elégérdekes) Lámpa az kötelezõ.
gondolom úgy érted dh kormány. ilyenkor érdemes valahova (térdidomba) lyukat vágni, majd ajtót szerelsz rá, és egyszerûen ide kötöd az elektronikát, vagy egyszerûen megcsinálod állandóra, ami annyit jelent, hogy nem tudsz fel le kapcsolni dolgokat, hanem pl. a lámpák egyfolytában égnek.

Euró truck simulator 2 be hogy tudom beállitani a kormányt? Ugyanis csak az x y tengelyt érzékeli a pedált és a gombokat nem?

Legjobb válasz: mi a neve a kormánynak???mert ha nem logitech g25 vagy logitech g27 akkor nem tudsz játszani a kormányoddal.

mi a neve a kormánynak???mert ha nem logitech g25 vagy logitech g27 akkor nem tudsz játszani a kormányoddal.
A kérdező hozzászólása: Manta tudtam jatszani csak a bal 4 gombot erzekeli az meg nem all kezre:/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!