Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok a fiukkal miért van ez (9 db)

Nem tudok beszélni a fiukkal miért van ez?

valami tanácsot tudnátok adni?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel zavarban vagy,mikor beszélni kéne velük.Velem is ugyanez volt,és félre is ismertek az emberek.Azonban én úgy tudtam magam túltenni ezeken a dolgokon,hogy megújultam valamilyen szinten,és sokkal több önbizalmat szereztem.Ezenkivûl -középiskolás vagyok már 2 éve-,a mostani osztálytársaimmal egészen máshogy viselkedtem,mint a régiekkel,el tudtam velük beszélgetni nyiltan,és semmi félelem nélkül.Szerintem neked is az önbizalmaddal van a gond,és ha ezt rendbe teszed,és elhiszed,hogy te is jó csaj vagy(nem kell egoistának lenned,egészséges önbizalomról beszélek),akkor neked is lesz jó sok fiú barátod,mint nekem,és párkapcsolatot is ki tudsz így alakítani. Ezenkivül javaslom,hogy sportolj valamit,vagy legyen valami hobbyd,hogy tudjatok témázni is. Remélem segítettem :)

Nagy valószínûséggel zavarban vagy, mikor beszélni kéne velük.Velem is ugyanez volt, és félre is ismertek az emberek.Azonban én úgy tudtam magam túltenni ezeken a dolgokon, hogy megújultam valamilyen szinten, és sokkal több önbizalmat szereztem.Ezenkivûl -középiskolás vagyok már 2 éve-, a mostani osztálytársaimmal egészen máshogy viselkedtem, mint a régiekkel, el tudtam velük beszélgetni nyiltan, és semmi félelem nélkül.Szerintem neked is az önbizalmaddal van a gond, és ha ezt rendbe teszed, és elhiszed, hogy te is jó csaj vagy(nem kell egoistának lenned, egészséges önbizalomról beszélek), akkor neked is lesz jó sok fiú barátod, mint nekem, és párkapcsolatot is ki tudsz így alakítani. Ezenkivül javaslom, hogy sportolj valamit, vagy legyen valami hobbyd, hogy tudjatok témázni is. Remélem segítettem :)
Lehet, hogy kisebbségi kompkexusod van.Elõször vizsgáld meg, hogy egészséges-e az önértékelésed.Lehet, hogy úgy érzed, hogy kevesebb vagy a többieknél, hogy õk menõbbek, jobbak, Ha ez a helyzet, zt ajánlom, hogy keresd meg a jó tulajdonságaidat.Ahoz hasonlíthatnám, hogy ha valakinek szép a szeme, az a szemét fogja hangsúlyozni.Tehát ha te jó vagy például vlamilyen témában, azt hangsúlyozd, tünj ki vlamiben, amit úgy gondolsz, hogy a többiek is diazni fognak és te is élvezni fogod.JÓ TANÁCS, SAJÁT TAPASZTALAT ALAPJÁN, NE TÜNJ EL A SZÜRKE KÖDBEN, NE VÁLLJ SZÜRKE KISEGÉRRÉ, HA EGYSZER ELINDULSZ A LEJTÕN, NEM ÁLLSZ MEG
igen, az önbizalom! szerintem próbálj otthon fél-1 órákat a tükör elõtt beszélni. ne lássák rajtad hogy félsz, esetleg zavarban vagy! légy magabiztos! esetleg ha van fiú barátod (nem pasira gondolok), kérd meg hogy segítsen! :)

Nem tudok belépni a youtube fiókomba. Miért van ez?

Sziasztok! 2 napja nem tudok belépni a youtube fiókomba. Jó a jelszó, és az e-mail cím is. Ezt írja ki: YouTube Account Not Available. This YouTube account is currently unavailable. Try again later. Mit kéne csinálnom?

Legjobb válasz: Lehet, hogy eltávolították a fiókod, mert megsértetted mások szerzõi jogát.

Lehet, hogy eltávolították a fiókod, mert megsértetted mások szerzõi jogát.

Nem tudok Gmail fiókot létrehozni, mert beleütközök abba, hogy a fiókellenőrzésnél adjam meg a mobilszámomat és majd küldenek egy kódot. Miért van ez?

Az a furcsa, hogy már csináltam egy fiókot egy ismer?snek, ami m?ködik is, de másodszorra magamnak már nem megy ... mindig ez a létrehozás el?tti ellen?rzés jön el?.

Legjobb válasz: Igen ez így van,de csak azért hogy valós emberek csináljanak fiókot maguknak..Az ál és kamu emailt csak úgy tudsz csinálni ha megadod a mobilszámodat.

Igen ez így van, de csak azért hogy valós emberek csináljanak fiókot maguknak..Az ál és kamu emailt csak úgy tudsz csinálni ha megadod a mobilszámodat.
Hát akkor passz. De azt tudom, hogy én is téptem a hajam, és én is ismerõsöm segítségét akartam kérni, mire egy reggel elsõre sikerült. És nem adtam meg számot, az is fix. Hát kívánom, hogy valaki megfejtse a rejtélyt!
ez mióta van így? régen asszem nem kellett smsezni
Engem nem hívtak fel de elküldték sms-be a kódot.
Engem a mobilon hiv fel. A mobilszamot adom meg h hivjon.
A kérdező hozzászólása: Sokszor törlöm az elõzményeket. Az újrapróbálkozás nálam azt jelenti, hogy heti két-három alkalommal próbálkoztam sikertelenül.
ezzel én is szenvedtem egyszer, feladtam. Azt hiszem másnap (újraindított gépen..) már ment és végül nem adtam meg számot, semmit!!! Ha törölsz minden elõzményt, sütit, tudom is én mit, akkor esetleg? Vagy indítsd újra a gépet.
A kérdező hozzászólása: Jólvan, csak az a baj, hogy nincs vezetékes telefonom, és SMS sem érkezett hiába adtam meg a számot. Gondoltam még arra is, hogy talán megjegyzi a IP címemet, így próbálkoztam pl. az egyetemen, de ott is kérte ezt az ellenõrzést. Ha csak a gmail-os azonosítót amit megadtam, lehet azt is megjegyezte, hogy többször próbáltam létrehozni. Nem tudom furcsa ez nekem.
ja, és kamucimet is csinaltam. egy gép hiv fel, én beirom a kódot de annak a nevére csinalok cimet akiére akarok:D
Semmi extra. Add meg a számod , egy gép felhiv, és amit bediktál számot ird be a kis rublikába amit kidob regisztralasnal. Én is igy csinaltam több cimet, ugynarra a számra lehet ám csinalni amennyit akarsz. Nem tom mi értelme van amugy. De inkább azt kérd h hivjanak fel ne az smst, mert én elõször smsbe kértem a kódot de csak kockákat jelenitett meg.
A kérdező hozzászólása: December végén szerettem volna regisztrálni. Elsõre sikerült, de másodszorra máig nem.


Az csak álom. Addig jó, amig nem a valóságban történik vmi.
Szerintem ez teljesen normális én is voltam így és ugyan úgy szeretem a párom.... az álmaidat nem tudod befolyásolni... és ezzel nem csalod meg a barátodat
Nem tudom mennyi idõs vagy és hogy vagytok a barátoddal, de nem lehet, hogy valami hiányzik az életedbõl? Gondolok itt a szexre, nem lehet, hogy tudat alatt arra vágysz és ez álmodban visszaüt? Persze ha mondjuk nagyon fiatal vagy, vagy esetleg rendben van a szexuális életetek, akkor nem szóltam, akkor ne törõdj az álmokkal és szeresd tovább a barátodat. :) 23/F
Gondolom, mert még gyerekek vagytok, de nyugalom, nagyon sok felnõtt is így "oldja meg" a problémáját.
Hagyd, hogy kiduzzogja magát. Gyerekes módon próbál féltékennyé tenni, bûntudatot kelteni benned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Teljesen igaza van a fölöttem lévõ válaszadónak :) Ilyen egyszerû a válasz rá.
A kérdező hozzászólása: A szolgáltatóm Hfcnetwork Kft, amúgy T-mobilos vagyok, de megvan adva a kimenõ szerver is ami a mail.hfcnetwork.hu
Milyen a szolgáltatód (milyen kártya van benne)? Mert annak a kimenõ címét kell megadni, ahhoz, hogy küldeni tudj. pl.: mail.t-email.hu

Tegnap vásároltam egy Sony Vaio VPCEAS1E márkájú laptop-ot. Nem értek a laptopokhoz, ez az első. Van benne beépített wi-fi, ami az én egyszerű felfogásom szerint azt jelenti, hogy tudok kapcsolódni internethez. Mégsem sikerül! Miért?

Próbáltam beállítani a wi-fi csatlakozást, és fórumokon keresgéltem hátha találok valami segítséget a témában! Eddig nem nagyon találtam... Légyszi segítsetek! Köszi

Legjobb válasz: Csak akkor lesz a lapidon ,a beépített wifiden keresztül neted,ha kb max 10 méteren belül talál a lapid egy wifis routert.

Csak akkor lesz a lapidon , a beépített wifiden keresztül neted, ha kb max 10 méteren belül talál a lapid egy wifis routert.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak ott tudok netezni ahol, szabad wi-fi van?
Igen, ott tudsz csak netezni ahol wifi van. -ha szabad wifi van, arra a legegyszerûbb csatlakozni -ha jelszóval védett wifi van , arra meg a jelszó begépelése után lehet csatlakozni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!