Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok a fiukkal miért van (22 db)

Az csak álom. Addig jó, amig nem a valóságban történik vmi.
Szerintem ez teljesen normális én is voltam így és ugyan úgy szeretem a párom.... az álmaidat nem tudod befolyásolni... és ezzel nem csalod meg a barátodat
Nem tudom mennyi idõs vagy és hogy vagytok a barátoddal, de nem lehet, hogy valami hiányzik az életedbõl? Gondolok itt a szexre, nem lehet, hogy tudat alatt arra vágysz és ez álmodban visszaüt? Persze ha mondjuk nagyon fiatal vagy, vagy esetleg rendben van a szexuális életetek, akkor nem szóltam, akkor ne törõdj az álmokkal és szeresd tovább a barátodat. :) 23/F

Nem tudok beszélni a fiukkal miért van ez?

valami tanácsot tudnátok adni?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel zavarban vagy,mikor beszélni kéne velük.Velem is ugyanez volt,és félre is ismertek az emberek.Azonban én úgy tudtam magam túltenni ezeken a dolgokon,hogy megújultam valamilyen szinten,és sokkal több önbizalmat szereztem.Ezenkivûl -középiskolás vagyok már 2 éve-,a mostani osztálytársaimmal egészen máshogy viselkedtem,mint a régiekkel,el tudtam velük beszélgetni nyiltan,és semmi félelem nélkül.Szerintem neked is az önbizalmaddal van a gond,és ha ezt rendbe teszed,és elhiszed,hogy te is jó csaj vagy(nem kell egoistának lenned,egészséges önbizalomról beszélek),akkor neked is lesz jó sok fiú barátod,mint nekem,és párkapcsolatot is ki tudsz így alakítani. Ezenkivül javaslom,hogy sportolj valamit,vagy legyen valami hobbyd,hogy tudjatok témázni is. Remélem segítettem :)

Nagy valószínûséggel zavarban vagy, mikor beszélni kéne velük.Velem is ugyanez volt, és félre is ismertek az emberek.Azonban én úgy tudtam magam túltenni ezeken a dolgokon, hogy megújultam valamilyen szinten, és sokkal több önbizalmat szereztem.Ezenkivûl -középiskolás vagyok már 2 éve-, a mostani osztálytársaimmal egészen máshogy viselkedtem, mint a régiekkel, el tudtam velük beszélgetni nyiltan, és semmi félelem nélkül.Szerintem neked is az önbizalmaddal van a gond, és ha ezt rendbe teszed, és elhiszed, hogy te is jó csaj vagy(nem kell egoistának lenned, egészséges önbizalomról beszélek), akkor neked is lesz jó sok fiú barátod, mint nekem, és párkapcsolatot is ki tudsz így alakítani. Ezenkivül javaslom, hogy sportolj valamit, vagy legyen valami hobbyd, hogy tudjatok témázni is. Remélem segítettem :)
Lehet, hogy kisebbségi kompkexusod van.Elõször vizsgáld meg, hogy egészséges-e az önértékelésed.Lehet, hogy úgy érzed, hogy kevesebb vagy a többieknél, hogy õk menõbbek, jobbak, Ha ez a helyzet, zt ajánlom, hogy keresd meg a jó tulajdonságaidat.Ahoz hasonlíthatnám, hogy ha valakinek szép a szeme, az a szemét fogja hangsúlyozni.Tehát ha te jó vagy például vlamilyen témában, azt hangsúlyozd, tünj ki vlamiben, amit úgy gondolsz, hogy a többiek is diazni fognak és te is élvezni fogod.JÓ TANÁCS, SAJÁT TAPASZTALAT ALAPJÁN, NE TÜNJ EL A SZÜRKE KÖDBEN, NE VÁLLJ SZÜRKE KISEGÉRRÉ, HA EGYSZER ELINDULSZ A LEJTÕN, NEM ÁLLSZ MEG
igen, az önbizalom! szerintem próbálj otthon fél-1 órákat a tükör elõtt beszélni. ne lássák rajtad hogy félsz, esetleg zavarban vagy! légy magabiztos! esetleg ha van fiú barátod (nem pasira gondolok), kérd meg hogy segítsen! :)

15 éves a fiam. elváltam. van egy barátom elakarok költözni a barátomhoz de a kisfiam nem akar velem jönni nem tudom miért hanem az apjához akar menni. mit csináljak? nem velem van baja nem a barátommal mert jól megvannak.

Legjobb válasz: meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.

meg kéne kérdezni a 15 éves gyereket hogy miért is akar oda menni? és nem mindegy nem te hagyod el. ha az apa normális és tud róla gondoskodni akkor lehet hogy veletek van egy hetet apával meg a másikat. amúgy a fiad szemében ti most egy turékolo pár vagytok.
azt tedd amit ö jónak lát..ha ö az apjával szeretne lenni akkor legyen ott(15 évesen már képes dönteni)...hétvégenként vagy hétközben is veled lehet....én már csak tudom h mien rossz h ha a szüleim döntenek helyettem mert azt teszik ami nekik jo pl h veledmarad mert te úgy szeretnéd...és lehet h van baja a barátoddal (és szerintem nem akarja azt h az apja helyét vki más átvegye..lehet h nem mutassa ki )-én egy 15 éves lány vagyok a szüleim szintén elválltak
Ez nem igaz már elnézést az utolsó válaszadotól, igen egy anyának a gyermeke az elsõ, de azér mégiscsak éljen boldogtalan házasságba, ott még rosszabb lesz a gyerek sorsa, mer ott azt látja majd, hogy anyuék nem szeretik egymást, esetleg veszekednek, az meg a gyerekre lelkileg hat. Inkább váljanak el, de igy még a fiú tudja látogatni az édesanyját mint hogy "kárt" tegyen a gyerekbe.
Szerintem tudat alatt (vagy magának sem ismeri be az érzéseit) van benne egy kis sértõdöttség a "harmadik" féllel szemben annak ellenére hogy kedveli. Talán picit így tüntet az összeköltözés ellen. Lehet hogy nem is a barátoddal van baja, hanem azzal hogy összeköltöztök. A férjem szülei elváltak, amikor õ még kisgyerek volt. Az anyukája szeretett volna természetesen továbblépni, de õ eléggé féltékeny kisfiú volt, meg nylván duzzogott az új szereplõ ellen. "Megfenyegette" az anykáját is hogy akkor õ elköltözik az apukájához ha neki barátja lesz. Akkor leült vele beszélni az anyósom, hogy nézd kisfiam nagyon szeretlek és nagyon fájna ha így döntenél, de ha te így gondolod, akkor én ezt tiszteletben tartom és elengedlek apuhoz lakni. Természetesen nem hagyta ott az anyukáját, csak megtanulta, hogy azért anyunak is szüksége van a boldogságra.
Ez nagyon új neki, nem akar nagy változásokat, most biztos stresszes is egy kicsit, én nem tartom jó ötletnek az összeköltözést, ha nem akar menni.
akkor te se menj. mert egy jo anyának elsõ a gyermeke.
Szerintem gondolj bele a helyzetébe kicsit és megérted..joformán egy idegenhez akarod õt vinni, akivel lehet , hogy jól megvannak, mégis igaza van az elõttem szolonak, csak egy turbékoló pár vagytok a szemében, és senki enm akar gyertyatartó lenni..engedd az apjához vagy ne költözzetek.
én se akarok anyuval lenni azé mer apu engedékennyeb meg anyu mindik csak azt mondja hogy mindent kulturátan meg heklyesen meg nembirja ki hogy csak 3, 4es az átlagom mer nála mindennek tökélletesnek kell lenni apu meg olyan volt mint én és õ megérti a természetem és a cselekedeteimet!
A kérdező hozzászólása: kérdeztem de nem mondja meg vagy nem akarja
A kérdező hozzászólása: tudod érte harcoltam.rettentöen fáj hogy nem engem választ.most megy középbe és a suliba is jobban tudna járni tõlünk.normális az apja de szeretem a fiamat.tudom hogy elkell engedni de fáj

Nem tudok belépni a youtube fiókomba. Miért van ez?

Sziasztok! 2 napja nem tudok belépni a youtube fiókomba. Jó a jelszó, és az e-mail cím is. Ezt írja ki: YouTube Account Not Available. This YouTube account is currently unavailable. Try again later. Mit kéne csinálnom?

Legjobb válasz: Lehet, hogy eltávolították a fiókod, mert megsértetted mások szerzõi jogát.

Lehet, hogy eltávolították a fiókod, mert megsértetted mások szerzõi jogát.

Nem tudok Gmail fiókot létrehozni, mert beleütközök abba, hogy a fiókellenőrzésnél adjam meg a mobilszámomat és majd küldenek egy kódot. Miért van ez?

Az a furcsa, hogy már csináltam egy fiókot egy ismer?snek, ami m?ködik is, de másodszorra magamnak már nem megy ... mindig ez a létrehozás el?tti ellen?rzés jön el?.

Legjobb válasz: Igen ez így van,de csak azért hogy valós emberek csináljanak fiókot maguknak..Az ál és kamu emailt csak úgy tudsz csinálni ha megadod a mobilszámodat.

Igen ez így van, de csak azért hogy valós emberek csináljanak fiókot maguknak..Az ál és kamu emailt csak úgy tudsz csinálni ha megadod a mobilszámodat.
Hát akkor passz. De azt tudom, hogy én is téptem a hajam, és én is ismerõsöm segítségét akartam kérni, mire egy reggel elsõre sikerült. És nem adtam meg számot, az is fix. Hát kívánom, hogy valaki megfejtse a rejtélyt!
ez mióta van így? régen asszem nem kellett smsezni
Engem nem hívtak fel de elküldték sms-be a kódot.
Engem a mobilon hiv fel. A mobilszamot adom meg h hivjon.
A kérdező hozzászólása: Sokszor törlöm az elõzményeket. Az újrapróbálkozás nálam azt jelenti, hogy heti két-három alkalommal próbálkoztam sikertelenül.
ezzel én is szenvedtem egyszer, feladtam. Azt hiszem másnap (újraindított gépen..) már ment és végül nem adtam meg számot, semmit!!! Ha törölsz minden elõzményt, sütit, tudom is én mit, akkor esetleg? Vagy indítsd újra a gépet.
A kérdező hozzászólása: Jólvan, csak az a baj, hogy nincs vezetékes telefonom, és SMS sem érkezett hiába adtam meg a számot. Gondoltam még arra is, hogy talán megjegyzi a IP címemet, így próbálkoztam pl. az egyetemen, de ott is kérte ezt az ellenõrzést. Ha csak a gmail-os azonosítót amit megadtam, lehet azt is megjegyezte, hogy többször próbáltam létrehozni. Nem tudom furcsa ez nekem.
ja, és kamucimet is csinaltam. egy gép hiv fel, én beirom a kódot de annak a nevére csinalok cimet akiére akarok:D
Semmi extra. Add meg a számod , egy gép felhiv, és amit bediktál számot ird be a kis rublikába amit kidob regisztralasnal. Én is igy csinaltam több cimet, ugynarra a számra lehet ám csinalni amennyit akarsz. Nem tom mi értelme van amugy. De inkább azt kérd h hivjanak fel ne az smst, mert én elõször smsbe kértem a kódot de csak kockákat jelenitett meg.
A kérdező hozzászólása: December végén szerettem volna regisztrálni. Elsõre sikerült, de másodszorra máig nem.

Nem tudom h kiben van a hiba! Miért nem talál rám egy fiú sem? Miért nem szeretnének velem járni? Tudom, hogy még nem dől össze semmi, de szeretnék már barátot. Nem értem a fiukat!

16 éves, budapesti vagyok, kékszem?, barna hajú, mindig mosolygós lány. Nagyon szeretek hülyéskedni, és jól érezni magam, de tudok komoly is lenni. De a kapcsolat terében eléggé visszafogott vagyok. Én nem bírok rámászni, ölelgetni, puszilgatni egy srácot sem, aki nem a pasim..., de a többi csaj, még a kis gólyák is úgy ölelgetnek mindenkit, mintha már 1 éve járnának... Én erre nem vagyok képes, mert csak azzal teszem meg akit szeretek...de azt tudok..viszont így egy srác sem mmozdul rám...:S Miért nem jó ez a fiuknak? Miért nem tetszem nekik? Nekem is azt kéne csinálnom mint a többieknek? Mert sajna arra nem vagyok képes...Kérlek, mondjátok meg, hogy mit tehetnék, h valaki felfigyeljen rám...:S

Legjobb válasz: mindenesetre ne csináld azt amit õk..én legalábbis jobban kedvelem az olyan típusú lányokat mint te:) 16/F Bp.:)

mindenesetre ne csináld azt amit õk..én legalábbis jobban kedvelem az olyan típusú lányokat mint te:) 16/F Bp.:)
Le a kalappal elõtted, hogy 16 évesen nem a tucathoz tartozol, hanem azokhoz akik az érzelmeik után mennek. Valóban érdekes, hogy a többség megbeszéli kedden, hogy járnak és szerdán már "szeretlek" van. Hidd el, az a jó amit Te csinálsz, csak a Te korosztályodban ezt nem értékelik. Majd ha picivel idõsebb leszel, akkor biztosan javadra fog válni. Majd jönni fog az a fiú, aki ezt fogja meglátni, értékelni benned és sokáig a társad lesz. Simán írnék Neked egy levelet, de picit idõs vagyok hozzád:) 21/F
A különlegességed elõbb, utóbb megragadja majd õket. Hidd el, hamarosan nem fog nekik olyan lány kelleni, akin már hatszor "átment" az egész iskola! Fel a fejjel, és még csak 16 vagy(: Gondolom férjhez menni nem most akarsz:D
Hány kiló vagy? Van egy érzésem, hogy enélkül nem kerek a történet... :)
A kérdező hozzászólása: 165 cm és 65kiló
Kép kéne, mert így akármilyennek el tudlak képzelni..
A kérdező hozzászólása: Most me a külsõmrõl van szó! az rendben van, hanem az olyyan faszokról, akiknek az kell, h rámászanak a srácok, és má 2 perc után a bugyijukban mászkáljanak...váh
kár hogy kevesen vagytok ilyenek magamból kiindulva adok egy tanácsot: próbálkozz egy kicsit gyerekesebb srácoknál. Én ien vagyok és az oan lányokat tartom normálisnak amien te vagy
A kérdező hozzászólása: köszi, az utolsónak és az utolsó elöttinek XD hallod a háromnegyed osztálytársam, nem csak hogy minden fiuval ezt csináálja, hanme 23 éves pasijaik vannak :S és az is puszilgat így másokat akinek pasija van áhh

Miért nem tudja elfogadni a párom anyja, hogy a fia velem van?

Valószínüleg az a baja, hogy én nem angol vagyok, ?k meg igen. Egy ideje Angliában élek, és a jelenlegi párom angol, és együtt is élek vele, külön házba, nem az anyjáékkal. De tudom, hogy az anyjának nem nagyon tetszik, hogy én magyar vagyok. A fiának is elmondta, hogy legyen óvatos velem, mert mi van ha csak azért vagyok vele, hogy legyen angol állampolgárságom, és ne kelljen hazamennem. De hát ide nem is kell vízum se semmi, miért kellene hazamennem, ha nem kötöm vele össze az életem .... Látszólag kedvel engem, de igazából tuti nem, ilyen kis apróságok, hogy szeret úgymond kritizálni a családjuk el?tt, vagy valamelyik vasárnap reggel mikor jött 8-kor, én még az ágyban feküdtem, erre hallottam lentr?l, hogy mondta a fiának, hogy mi az, én még mindig az ágyban vagyok?? Múlthéten úgy volt együtt megyünk vásárolni, de ? meg azt mondta, hogy én nem férek be az 5 személyes kocsiba, ha hárman megyünk.... Aztán legutóbb mikor jött és nem volt itthon a fia, azt mondta reméli nem vagyok terhes.... Tényleg olyan nagy baj, hogy én magyar vagyok, ?k meg angolok??????

Legjobb válasz: Ez csak ilyen "kezdeti" elõítélet a részérõl. Az Angliához hasonlóan viszonylag gazdag országokban az emberek fejében a világ kb úgy néz ki, hogy vannak õk, a többiek pedig mind barlangban laknak. Ezért te az õ szemükben kb egy szinten vagy az ott elég gyakori pakisztáni bevándorlókkal. Hidd el nem is tudja és nem is érdekli, hogy igazából mind a ketten ugyanannak az EU-nak vagytok az állampolgárai. Nem lát a fene nagy brit büszkeségétõl:) De szerintem nagy rá az esély, hogy ha látja, jól megvagytok, építitek közösen a saját jövõtöket, el fog ez mind múlni. Ha meg nem, akkor igazából ennyi, ilyen szinten maradtok és kész. Nem sûrûn fogod õket meglátogatni, ennyi:) A britek úgyis vannak olyan tapintatosak, hogy ha mondjuk ünnep van, veled is normálisan fognak viselkedni. Ha ennél nem lesz rosszabb, szerintem teljesen kibírható:)

Ez csak ilyen "kezdeti" elõítélet a részérõl. Az Angliához hasonlóan viszonylag gazdag országokban az emberek fejében a világ kb úgy néz ki, hogy vannak õk, a többiek pedig mind barlangban laknak. Ezért te az õ szemükben kb egy szinten vagy az ott elég gyakori pakisztáni bevándorlókkal. Hidd el nem is tudja és nem is érdekli, hogy igazából mind a ketten ugyanannak az EU-nak vagytok az állampolgárai. Nem lát a fene nagy brit büszkeségétõl:) De szerintem nagy rá az esély, hogy ha látja, jól megvagytok, építitek közösen a saját jövõtöket, el fog ez mind múlni. Ha meg nem, akkor igazából ennyi, ilyen szinten maradtok és kész. Nem sûrûn fogod õket meglátogatni, ennyi:) A britek úgyis vannak olyan tapintatosak, hogy ha mondjuk ünnep van, veled is normálisan fognak viselkedni. Ha ennél nem lesz rosszabb, szerintem teljesen kibírható:)
A legtöbb magyar csaj tényleg azért van ott.
A kérdező hozzászólása: Köszi :D de nekem nem áll ez szándékomban
Nézz körül az utcán, talán kibújtak már.
A kérdező hozzászólása: Vas megyében lakok :)
Minden "normális" fiúnak és nem normálisnak az elsõ gondolata a szex! Szokj hozzá kis csitri! :) A ribanc a te olvasatodban csábos közvetlen és kihívó lányt jelent és nem szürke szorongó gátlásos csajt mint te! Még jó hogy vonzóbb egy bevállalós csaj, aki nem tartogatja magát amikor különben nagyon akarja, csakmert a nagy társadalom hülyéinek a kicsi szívüknek ez a vágya! Szóval ha te elhiszed ezt a sok korlátozó hülye mesét a rosszlányokról, és emiatt maradsz meg visszafogott átlagos csajnak akkor magadra vess! Mellesleg a kedves vicces megértõ õszinte hûséges fiúk attól még ugyanolyanok, csakmert szeretik az elevenebb csajokat! Ugye te sem gondoltad komolyan hogy a kettõ kizárja egymást?! 28F
há gyere fel pestre, itt hemzsegnek a jó fiúk!
A kérdező hozzászólása: és mégis honnan veszed, hén gátlásos és szürke egyéniség vagyok? ez egyáltalán nem igaz rám...
Én is egy pont ilyen fiú vagyok, és szeretnélek megdu- málni egy találkozóra, ahol megismerkedhetnénk. Hiszen bárhol lehet ismerkedni, a szex- árdi állomás kivételével, mert ott a kutyám is csak szop- ornyicát kapott.
hány éves vagy?
látom vannak elvárások....te is fel tudsz mutatni ilyeneket?
A kérdező hozzászólása: Igen vannak elvárásaim, de emellett én is fel tudom ezeket a tulajdonságokat mutatni (õszinte, hûséges, szeretek viccelõdni, értelmesnek tartom magam, kedves, segítõkész vagyok), és még ezeken felül is sok van, amit szerintem sokan értékelnének. Csak eddig még nem botlottam olyan fiúba.
Hol laksz hercegnõm, megyek és kiszabaditlak :)
itt vagyok :P mi az e-mail címed írd meg privibe ?
A kérdező hozzászólása: Hát ha kinézek az utcánkra, itt bezzeg egyet nem látok, maximum Pista bácsi integet :D
Hány éves vagy? Én olyan vagyok nagyjából amúgy amit leírtál.
Pista bácsi unokája, aki te korodbeli, épp most látogatja meg.
A lányok azt hiszik, hogy a fiúknak minden gondolata a dugás körül forog. Pedig ez nem is igaz, gyakran jut eszünkbe a sör is. :-D
Én itt vagyok, csak a barátnõm, már megelõzött:) De az egyik közeli barátom, pont ilyen, csak akkora mint egy maci. Ha van kedved, dobhatok egy skype-ot:P 20/F
Nekem az elsõ gondolatom a dugás, de egyébként kedves, vicces, megértõ, õszinte és hûséges vagyok. :D
Na és miért integet Pista bácsi? Mert õ is olvasta amit írtál, és most jelentkezik, hogy õ ilyen, mint amit leírtál.
no és merre laksz kérdezõ?
Nem, mert csak a jokepu modelleket veszed eszre. Nezz szed a baratzonaban es mar lesznek is normalis fiuk...

A google fiók/fióktevékenység lapon felül van két dátum a kuka jel elõtt, amin nem tudok állítani. Miért nem, és mit jelent a dátum? Lehet hogy a fiók létrehozása?

Legjobb válasz: Fel lehetett iratkozni anno, fióktevékenységre, hogy mit csináltál a fiókodon belül. Ha erre feliratkoztál, akkor havonta küldenek egy értesítõt, hogy a fióktevékenység már elérhetõ. Ezek a dátumok azok,amikor ezt küldték. Itt megnézheted pl. tavaly novemberben mennyi emailt kaptál, mennyit küldtél....stb.

Fel lehetett iratkozni anno, fióktevékenységre, hogy mit csináltál a fiókodon belül. Ha erre feliratkoztál, akkor havonta küldenek egy értesítõt, hogy a fióktevékenység már elérhetõ. Ezek a dátumok azok, amikor ezt küldték. Itt megnézheted pl. tavaly novemberben mennyi emailt kaptál, mennyit küldtél....stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!