Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok a (38261 db)

Sajnos nem tudom a szam cimet. Nem tudom mi lehet az?

A hajnal Tuzet hozott ram egy reszlet a szambol

Legjobb válasz: esetleg EDDA-Ítélet hallgasd meg...én sem tudom biztosra

esetleg EDDA-Ítélet hallgasd meg...én sem tudom biztosra
A kérdező hozzászólása: Kossz meghalgattam de nem az

Egy régebbi stratégiai játékot keresek, de nem tudom a címét sajnos! Megközelítőleges leírást viszont tudok adni róla. Valaki esetleg tudja mire gondolok?

Ez nem egy mostani stratégiai játék. Körülbelül olyan 2000-es lehet, bár koránt sem vagyok benne biztos, tehát maradjunk abban, hogy 2000 körüli.

Legjobb válasz: Battle Realms

Battle Realms
A kérdező hozzászólása: Telitalálat! Hálásan köszönöm a segítséged! :)

Ha terhes vagyok és elmegyek nőgyógyászhoz, de nem tudom a menstruációm dátumát, akkor mi lesz? Mindenki írogatja, de én sosem írom fel. Az orvos mit fog szólni?

Legjobb válasz: Igazad van utolsó, valóban nem mindenki méreget stb., én sem tettem, de azért a menstruációmra emlékezni szoktam. Nem árt az, ha az ember tudja, bármilyen más okból is lehet rá szükség. Végül is minden hónapban kitart pár napot, ilyenre emlékezni szoktunk:) Kérdezõ, nem kell írkálni, ha megjön, figyelj oda, és kösd valamihez, soha többet nem felejted el. Akkor se árt, ha nem tudományosan próbálkoztok, mert ha tudod mikor volt az utolsó, akkor be tudod lõni, mikor legyetek együtt, és kb. mikorra "nem" várod:)

Igazad van utolsó, valóban nem mindenki méreget stb., én sem tettem, de azért a menstruációmra emlékezni szoktam. Nem árt az, ha az ember tudja, bármilyen más okból is lehet rá szükség. Végül is minden hónapban kitart pár napot, ilyenre emlékezni szoktunk:) Kérdezõ, nem kell írkálni, ha megjön, figyelj oda, és kösd valamihez, soha többet nem felejted el. Akkor se árt, ha nem tudományosan próbálkoztok, mert ha tudod mikor volt az utolsó, akkor be tudod lõni, mikor legyetek együtt, és kb. mikorra "nem" várod:)
bocsi ezt már tudtad. nem olvastam a válaszokat:)
Ne aggódj ez miatt én is így voltam.:) Az ultrahan elárulja majd neked mekkora a baba.
A kérdező hozzászólása: Hehe, hát igen, volt egy sejtésem, hogy az uh meg tudja mondani :)
Szia csak nyugi ultrahang alapján majd meg mondják hogy hány hetes a baba. Pont Hétfõn voltam ultrahangon és egy csajszival beszélgettem. Megkérdeztem tõle hogy hány hetes, azt válaszolta hogy most volt meg a mensije, 5-6 hetes körül lehett (hozzá teszem már 3 gyereke van) Majd be ment ultrahangra, majd mikor kijött, meglepõdve válaszolta hogy már 11 hetes terhes.
09:01 vagyok én a telefonomba szoktam felírni az elsõ napot. plusz még ahhoz hozzáadok 28 napot és a következõ várhatót is beírom, hogy ne érjen meglepetés
ha nem emlékszel és terhes lennél, akkor az azért gond, mert másmilyen terhességi héttel számolnak majd (ha rosszul saccolod, mit amilyenben vagy valójában) de mivel egy túl hosszú, vagy egy rövid ciklus is ezt eredményezi, nem gáz. ha nagyon nem tudod, akkor próbáld meg úgy, hogy ha mutatna valami a terh teszt. (nem várt napján általában mutat), akkor abból levonsz 4 hetet, és azt tekinted az utolsó menstruációnak. ha meg nem vagy terhes, akkor egyszerûen megmondod, hogy nem tudod, mikor volt
Ha rendszeresen jön meg, vissza tudsz számolni. HA nem, próbáld meg valamihez kötni. Ha terhes vagy, ez nagyon fontos, ettõl számolják a terhességet. Megoldja, ha nem is tudod, ha rendesen fejlõdik a méreteibõl tud életkort mondani, de ezt egy nõnek nagyon fontos tudnia. Innentõl kezdd el jegyezni.
Nyugi! nem lesz semmi! Igen, rákérdez, hogy mikor volt, de ha nem tudod pontosan, akkor az uh alapján fogja beírni. én soha nem írogattam (mondjuk, általában tudtam). Az egyik babámnál azonban én se voltam biztos benne. Nem csinált belõle a doki ügyet, hisz az uh pontos képet ad, de amíg nem csinál uh-t, addig is meg tudja becsülni a méhed nagysága alapján. nem mindenki hõmérõzik, írogat, tapintgatja a méhszájat állandóan... így is egészséges gyerekek születnek :) ) (bocs, ha valakit ezzel bántottam!!)
Nem mindegy, nem a dokinak kell írogatni, ez a saját érdeked.
A kérdező hozzászólása: Csak arra nem emlékszem, hogy 3, 4 vagy 5 hete volt meg utoljára Gáz :) Na mindegy.
A kérdező hozzászólása: Persze simán lehet, hogy még nem vagyok terhes :) 50%
A kérdező hozzászólása: Hát jó. 2 hete biztosan nem havizok, mert azóta kezdtünk el védekezés nélkül szeretkezni. Lehet hogy abba kéne ezt hagyni és várni még 2 hetet, hogy most mi lesz :)
Hát engem már volt, hogy lecs.szett emiatt, bár terhesség még akkor szóba sem jött. Mindegy, ezzel most számolnod kell, egyszer túl leszel rajta, aztán úgyis megbecsüli UH alapján a magzat nagyságát. Azért szerintem legalább próbálj meg a hétre visszaemlékezni, vagy legalább, hogy hó elején, közepén vagy végén volt.
8.04-es vagyok. én pl. most a 4. babával úgy jártam, hogy fog. gátló és 2 havi teljesen normális mensi után kiderült, egy rutin vizsgálaton, hogy ott a baba... A doki a méh nagysága alapján úgy saccolta, hogy 8-9 hetes...az uh pontosan 9 hetesnek.. Mondom, nem csinálnak belõle ügyet... nálam se volt semmi :) )

Egy számlára szeretnék utalni, de nem tudom a számlaszámot. Mit tudok tenni?

Adott egy személy, akinek tudom a nevét, és a lakcímét, de a bankszámlájára kéne utalnom pénzt, viszont ezt nem tudom. Ha bankba bemegyek, elég ha csak a nevet, és a lakcímet mondom? (nem lehet megkérdezni az illetõt, mert adott helyzetben "meglepi")

Legjobb válasz: Hát nagy meglepetés lessz. Roszabb esetben szja adót is ráverhetnek. Bankban névrõl is beazonosíthatják, ha akarják, de mit teszel, ha több számlája van, vagy elnéznek valamit és félre utalnak. Kp.

Hát nagy meglepetés lessz. Roszabb esetben szja adót is ráverhetnek. Bankban névrõl is beazonosíthatják, ha akarják, de mit teszel, ha több számlája van, vagy elnéznek valamit és félre utalnak. Kp.
A kérdező hozzászólása: ezért írtam idézõ jelbe a meglepetést, mert nem az, csak bonyolult a dolog. a lényeg, hogy lehetséges a dolog?
Nem lehetséges utalni számlaszám nélkül. Add fel postán a pénzt.
A kérdező hozzászólása: ok. köszönöm

HoGyan tudok belepni az e-naplomba ha nem tudom a jelszawam?

nincs ilyen lehetoseg h elfelejtettem a jelszawam !!!! :/ mit csinaljak ???? walaszokat elore is koszonom !!!!! :)

Legjobb válasz: Beszélj az informatika tanároddal, vagy aki kezeli az e-naplót

Beszélj az informatika tanároddal, vagy aki kezeli az e-naplót
A kérdező hozzászólása: megprobalom !!! :) koszii azert h probaltral segiteni !!! :) (Y)

Van 1 szám aminek nem tudom a címét!?

Van 1 szám az a baj nem tudom a címét csak annyi maradt meg belõle hogy "Where are youuu" nagyon régóta keresem de egyszerûen nem találom ... Aki tudja legalább csak tippelni tudna az is sokat segítene. Elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Én nem tudom mire gondolsz, de azt mondom inkább hallhass Furakort, Kávát, Akkezdetphiait, Dsp-t, Killakikittet :D

Én nem tudom mire gondolsz, de azt mondom inkább hallhass Furakort, Kávát, Akkezdetphiait, Dsp-t, Killakikittet :D
A kérdező hozzászólása: Annyit tudok hogy csaj énekli xD

Miért szólsz hozza olyan kérdéshez, amire nem tudod a választ?

Pl tartasdijjal kapcsolatban állítja, hogy nem lehet letiltast kérni a per folyamán: de lehet. Nem jo a fix tartasdij, csak a szazalekos: a kettő kombinációja létezik csak es a lehető legjobb megoldás. Két szulo kell a szemelyi igazolvány hoz: nem kell csak egy. Stb. Miért válaszol, aki nem tudja a választ?

Legjobb válasz: Láttam már olyan választ is, hogy: "bocsi, de nem tudom" :)))

Láttam már olyan választ is, hogy: "bocsi, de nem tudom" :) ))
te még nem tudod ? -itt a 12 évesek válaszolnak a 42 évesek kérdéseire , XD
Szerintem meg az a nem normalis, aki itt, idegen, arc nelkuli valaszoloktol erdemi valaszt var tenyleges, komoly kerdesekr, olyanokra, ami valamelyik hivatalara, meg rosszabb esetben orvosra tartozik. Ertem ez alatt, hogy pl.abtehessegem vegen zold folyasom van, mit tegyek, hany a babam egy hete, mit tegyek, vagy pl. ez is, hogyba tartasdijat le lehet-e tiltani. Ha ez igazan fontos a kerdezonek, akkor nem itt fog idegenektol kerdezgetni, ha meg mindegy, akkor nezzen szembe a tennyel, hogy itt mindenki ARRA es leginkabb AZT valaszol, amit o akar. Mert ez egy ilyen oldal, senki nem ellenorzi a valaszok helyesseget, valodisagat.
Valószínû, hogy tényleg meg van gyõzõdve arról, hogy õ tudja jól.
Ne is mondd. Ha valakinek bizonyos típusú gondjai vannak, lehet, hogy épp hozzám jön be a hivatalba, segítséget kérni, ugyanis ezzel foglalkozom. Itt is szoktam ilyen típusú kérdésekre válaszolni. Ha kell, bemásolom a törvény ide vonatkozó részét. A legszebb az egészben, hogy mindig van valaki, aki ezt írja az én válaszomra: "szerintem nem, mert a szomszéd unokahúgánál sem így volt...." Egyszer számolni kellett, kiszámoltam a kérdezõnek, a törvénnyel alátámasztva, teljesen érthetõen. (és tudom, hogy jól, mert határozatokat is hozok ilyenekrõl a munkahelyemen, amik közül pár a bíróságon is megállja a helyét), erre jön valaki, hogy õ ezt nem így értelmezi, szerinte nem jó, ahogy számolok. (cirka 2-3 módszertani útmutatót dolgoztak ki a törvény alapján a hivatal jogászai a központban, de a laikus kérdezõ szerint nem jó...) Ez az, ami idegesít. Ja, és az meg jól esett, amikor 1 válaszoló írt erre, hogy én mondom jól, mert õ ugyan nem ért hozzá, de korábban válaszoltam neki is, és tökéletes volt, megismer a stílusomról, és ahogy levezettem. :)
Gondolom õ is úgy van vele mint te h teljes mértékben biztos az igazában.
Te még sosem jártál úgy hogy azt hiszed tudod a választ és késõbb derül ki hogy mégsem?
A kérdező hozzászólása: Azzal nincs bajom. Viszont agyvérzés kerülhet, amikor állítja, hogy o tudja jol, pedig nem.
A kérdező hozzászólása: Az faxa. De mi értelme van???
A kérdező hozzászólása: Nem utolsó. En csak akkor adok választ, ha 100 százalékig biztos vagyok benne. Pl magam tapasztaltam, vagy illetékes helyen utána kérdeztem.
Valószínûleg azért szólnak hozzá, mert azt hiszik, hogy helyes tudják. Viszont igaza van az egyik hozzászólónak. Elég idióta az, aki egy ilyen oldalon tájékozódik fontos dolgokról. Ha nekem egy információ kiemelten fontos, akkor olyan oldalon nézek utána, ahol hivatalos, megbízható információt kapok. Ha bajom van, akkor meg orvoshoz megyek, nem laikusokkal diagnosztizáltatom magam egy weboldalon keresztül. Aki olyan hülye, hogy ilyen témákban ismeretlen emberekre hallgat, az meg is érdemli.
"En csak akkor adok választ, ha 100 százalékig biztos vagyok benne." Épp ma történt. Igazam teljes tudatában válaszoltam, s rá félórával kiderült, hogy a nyár óta harmadszor változtatták meg a díjszabást.

Nem tudom a Facebook jelszavam, és új jelszót nem kérhetek mert az e-mail amire küldené már nem létezik. Mit tudok csinálni?

Próbáltam már azt is, hogy kódot küldök néhány ismerősömnek és akkor beírom, aztán elvileg mennie kellett volna.. De nem ment. Nem engedte, azt írta hogy próbáljam újra. Az újra próbálásnál pedig már nem engedte hogy újra kijelöljem az embereket, mert "már megtettem". Gondolkodtam a jelszavamon, mert emlékszem az első felére, de nem akar menni.

Legjobb válasz: Gondolkodj erõsen!

Gondolkodj erõsen!

MICROSOFT WORD-ben nem tudom a szöveget szerkeszteni, miért lehet ez?

Egyről a kettőre elment minden szerkesztési lehetőség. Valamit elállíthattam, de nemtusom mit. Sürgős lenne. Köszönöm előre is

Legjobb válasz: Másolni tudod? Mert akkor illeszd át egy új doksiba és happy end. :)

Másolni tudod? Mert akkor illeszd át egy új doksiba és happy end. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!