Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok Nagy István (2 db)

Nem tudok dönteni Nagy István Géza és Lukács dr. között a debreceni Klinikán. Melyiket válasszam?

Legjobb válasz: Szia! Én amikor szültem,Lukács is bent volt.Nagy dokit nem ismerem.Lukács rendes,emberséges.

Szia! Én amikor szültem, Lukács is bent volt.Nagy dokit nem ismerem.Lukács rendes, emberséges.

Hogy vehetném fel a kapcsolatot Tótfalusi Istvánnal? Nagyon érdekel a nyelvészet, de egyszerűen nem tudom, hogy hogyan elégítsem ki ezt az érdeklődésemet.

Az ELTE-n van nyelvészet, de amennyire tudom, nem nagyon működik, azonkívül nem akarok csak ebbe egy teljes egyetemi képzést belefektetni. Viszont hobbiból nagyon szívesen foglalkoznék vele.

Legjobb válasz: Keress rá különbözõ keresõkben . Nézd meg a Google-ban azt, hogy ELTE nyelvészet . Ha meg találod a jó kulcszót onnan már adja magát, hogy neked mi kell :)

Keress rá különbözõ keresõkben . Nézd meg a Google-ban azt, hogy ELTE nyelvészet . Ha meg találod a jó kulcszót onnan már adja magát, hogy neked mi kell :)
És nem csak az ELTE-n van nyelvészet. Pl a Pázmányon van nyelvészeti minor program. Szóval elkezdesz egy fõszakot, mondjuk magyart vagy angolt vagy amit akarsz, és felveszed minornak az elméleti nyelvészetet. Így hobbiból foglalkozhatsz vele, és nem is fektetsz bele egy teljes egyetemi képzést. És hozzá kell tegyem, nagyon elismert nyelvészek tanítanak a Pázmányon, meg tudod nézni a bölcsészkar honlapján.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!