Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok Nagy (4960 db)

Sokszor álmodtam már azt, hogy megakarok szólalni, de nem tudok, nagyon erõltetem, hogy megszólaljak és hangot tudjak kiadni, de nem tudok, csak nagyon halkan és alig. Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: A válaszokra én is kíváncsi lennék, hátha ért hozzá valaki többet, mint én.. Ez velem is nagyon sokszor elõfordult álmomban, valamint még az, hogy szaladnék, mert üldöznek, de alig haladok.

A válaszokra én is kíváncsi lennék, hátha ért hozzá valaki többet, mint én.. Ez velem is nagyon sokszor elõfordult álmomban, valamint még az, hogy szaladnék, mert üldöznek, de alig haladok.
A kérdező hozzászólása: Igen, velem is. Biztosan tud valaki válaszolni.
Velem is elofordult es nem tudpm hogy mi lehet
A kérdező hozzászólása: És amikor próbálok megszólalni álmomban, valami fontosat akarok mindig mondani, vagy kiáltani, ellenkezni... néha könyörögni, vagy valami rossz dolog ellen tiltakozni, hogy ne történjen meg.
Ha hasonlót álmodnék, fõleg visszatérõen, akkor én lehet, hogy azt a kérdést próbálnám õszintén megválaszolni magamnak, hogy vannak-e olyan élethelyzetek, emberi kapcsolatok az életemben, amikben valamiért nem merem, nem tudom, vagy nem akarom õszintén kimondani, amit valójában gondolok, vagy kifejezni az érzéseimet, vagy esetleg nem állok ki a saját érdekeimért, a saját igazamért. (Akár másokkal szembeni tapintatból, udvariasságból, megbékítésbõl, vagy netalán mert félek attól, hogy mások hogyan reagálnának az õszintén kimondott véleményemre.) Ha arra a felismerésre jutnék, hogy bizonyos helyzetekben valóban blokkolom magamat valamivel ezen a téren, akkor megpróbálnék rájönni, hogy mivel. Nekem elsõre hirtelen ez jutott eszembe, de biztosan lehet sokféle más értelmezése is. Én igazából nem hiszek abban, hogy az álmoknak teljesen egységes, mindenkire nézve egyformán értelmezhetõ szimbólumrendszere lenne, vagyis ugyanannak az álomnak azonos tudatalatti üzenete lenne bárki életében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)
Alvásparalizís
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy az.

Miért nem tudok nagy (mély) levegőt venni? Van hogy sikerül, de amig nem tudok, olyan ideges leszek és elaludni sem birok addig. Valakinek volt már hasonló?

Legjobb válasz: nekem dettó. annyira idegesítõ. kapsz levegõt, de mégse. próbálj meg ásítani, akkor nekem mindig megy, csak hát ha nem vagy álmos, akkor nem vagy álmos. az is lehet, hogy a testhelyzettel is összefügg. :/ egyébként, nemtom, milyen okai vannak, mert nekem pölö még nem nagyon volt ilyen, mostanában meg gyakran :((((

nekem dettó. annyira idegesítõ. kapsz levegõt, de mégse. próbálj meg ásítani, akkor nekem mindig megy, csak hát ha nem vagy álmos, akkor nem vagy álmos. az is lehet, hogy a testhelyzettel is összefügg. :/ egyébként, nemtom, milyen okai vannak, mert nekem pölö még nem nagyon volt ilyen, mostanában meg gyakran :((((

Elég nagy gázban vagyok mert bár 20 éves vagyok de még szûz vagyok Nem tudom nagyon semmit se arról, hogy mit hogyan kell csinálnom? Segítség kellene

Bnõm már nem szûz de én még igen, és én nem nagyon tudom ezeket a dolgokat,hogy mit hogyan kell csinálni

Legjobb válasz: Nefeszülj ennyire rá a dologra! Ha tudja a barátnõd,hogy még szûz vagy,akkor engedd had tanítson meg 1-2 "dologra" :)

Nefeszülj ennyire rá a dologra! Ha tudja a barátnõd, hogy még szûz vagy, akkor engedd had tanítson meg 1-2 "dologra" :)
A kérdező hozzászólása: Hát csak ez nem kínos ? Hogy ennyire segghülye vagyok ?
egyáltalán nem kínos, ha szeretitek egymást :)


14 éves vagyok, még nem tudok nagyon úszni, de meg szeretnék megtanulni, akár versenyszerűen. Ha ilyen későn kezdem, mennyi esélyem van rá, hogy országos/európabajnokságon indulhassak?

Elég kés? lehet, mert az olimpián 13 éves is kint van. Tudom, hogy f?leg tehetség/kitartás kérdése, de ha innen reménytelen, akkor inkább nem hajszolom magam, hanem "csak" megtanulok rendesen úszni. (194 cm, 65 kg vagyok, elég hosszúak a karjaim)

Legjobb válasz: Igazán nem szeretnélek elkeseríteni, de szerintem akik erre a szintre jutnak el õk már nagyon kicsi korban kezdik el a sportot, aztán még szelektálódnak is, mielõtt kijutnak ilyen eseményekre. Én is úsztam 7 évet és nagyon egészséges, ráadásul nagyon jó alakot ad. Ahogy az adataidból látom elég vékony lehetsz, ha ennyi kiló vagy ilyen magassággal, szóval az úszás csak a javadra válhat.

Igazán nem szeretnélek elkeseríteni, de szerintem akik erre a szintre jutnak el õk már nagyon kicsi korban kezdik el a sportot, aztán még szelektálódnak is, mielõtt kijutnak ilyen eseményekre. Én is úsztam 7 évet és nagyon egészséges, ráadásul nagyon jó alakot ad. Ahogy az adataidból látom elég vékony lehetsz, ha ennyi kiló vagy ilyen magassággal, szóval az úszás csak a javadra válhat.
Hogy úszásban élsportoló legyél, arra SEMMI esélyed, akárhogy is bíztatott némelyik válaszoló, ahhoz 10 évvel ezelõtt kellett volna elkezdened úszni tanulni. Viszont természetesen megtanulhatsz úszni, az csak a javadra válik, én 25 évesen tanultam meg.
valamelyik elozo valaszolonak: a vivast se 14 evesen kell kezdeni!!!
Szerintem maradj a saját sportágadon belül, esetleg hobbi szinten ússz.
A vívás egészen más tészta. Ott nem ritka a 30 éves olimpikon sem, mert MÁS KÉPESSÉGEK kellenek hozzá. A labdajátékok szintén ilyenek. De az úszás, a torna, a ritmikus gimnasztika MIND KORAI KIVÁLASZTÁSÚ SPORTÁGAK, legkésöbb 7éves korban elkezdik az élsportra való felkészítést. Aki nem hiszi, járjon utána tankönyvekben vagy interneten. Gyönyörûen megtanulhatod az úszást amozgás megtanulásához nincs késõ, de már sosem leszel képes olyan eredményeket elérni, mint az élvonalbeliek. Durván 7 éves lemaradással kezdenél, legtöbben 17-18 évesen abba is hagyják. Vannak képességek, pl hajlékonyság, amiknek a fejlesztése elengedhetetlen 6-10 éves korban az élsportbeli úszáshoz, és te ebbõl a korból már bõven kinõttél. Nincsenek meg az alapképességeid hozzá, és akárhogy is szeretnéd ezt a legnagyobb jóakarattal sem tudod behozni. Tanulj meg úszni, járj is rendszeresen, de ne számíts csodákra.
Hello! Én 20 évesen kezdtem el vívni...az edzõm akkor azt mondta, te jó ég de idõs vagy, ha szerencséd van megmaradhat hobbinak... Jó érzés volt na... :o( Aztán én nem hagytam, hogy lehurrogjanak, meg elkönyveljenek idõsnek... AKARTAM és kész! Azóta már jó pár érmem van nemzetközi bajnokságokon is. Sajnos nem Magyarországnak hatom az érmeket, mert itt tényleg esélyem sem lett volna...a 60 éves vívó teremben, ahol edzés közben a fejünkre szakadt a plafon ebbõl kifolyólag 3 hét kényszer szünet, mert ugye pénz az nncs másikat bérelni, és a felszerelés is nagyon drága...De akartam, kimentem és 2 évre rá már el is kezdtem szebelni az érmeket. Szóval az úszás az meg de pláne olyan, hogy sokáig tudod csinálni...Szóval ha 34 éves olimpikon is leszel sírni fogunk mikor érted szól a magyar HIMNUSZ!!!! HAJRÁÁÁÁÁ és ne hagyd magad lebeszélni!!!!!!
szerintem próbáõld ki a counter-striket xx
A versenyúszást felejtsd el, 11 éve úszok heti 5ször, de már belõlem se lehetne igazi versenyúszó. Csak akkor lehetsz az, ha eleve annak kezdesz el még kisgyerekként. Így már csak hobbiszinten lehetsz úszó. 16F
Háát... Talán még lehetsz akár olimpiai bajnok is, de ahhoz szinte az összes szabad napodat úszásra kéne halasztanod...
Annyi az esélyed, mint az Epson-i Derbyn egy falóval indulni.
szerintem már késõ elkezdened.. de figyelj.. próba szerencse.. van egy ismerõsöm aki most 21 éves és 19 évesen kezdett latint táncolni.. most országos bajnok a párjával.. igaz a tánc az tánc.. de nem olyan könnyû, mint amilyennek kinéz.. én 13 éves vagyok és 3 éves korom óta úszok.. amúgy.. 14 évesen 194 cm és 65 kg? kissé kamu szaga van.. de te tudod.. : ) minden esetre sok szerencsét.. L/13
4 éves korom óta úszok/tam egészen 13 éves koromig versenyszerûen azután felhagytam ilyen idõsen EB re esélyes sincs kijutni mert már a felnõtt csapat is kiskora óta uszik..
szerintem meg nyugisan van eselyed ra...hisz nem vagy olyan oreg meg, vegyel uszo orakat es ha van kitartasod akkor 2 het es meg tanultal uszni.ez velem is igy volt jo en 6 eves koromba kezdtem de van olyan ismerosom aki 26 eves es nem tud uszni es uszo orakatt vett es se perc alatt meg tanult..ugyhogy ne aggodj! csak hajra;)szoritok..pusziii...by szende
Simán elkezdhetsz tanulni úszni! Soha nem késõ! Az országos-európabajnokságog már más téma... ha fekszik neked az úszás és naponta több órát tudsz edzeni akkor talán még azis szóba jöhet! Na meg persze a tehetség is kell hozzá! Én 13 éves vagyok tavaly kezdtem el úszni és mostmár ott tartok hogy én "vezetem" a csoportot+ nyerem a versenyeket! Van még idõd! Vágj bele én azt tanácsolom! Sok sikert hozzá! :)
Én csak annyit mondanék: vannak még csodák és soha nem adj fel semmit!!!!!! Ha vannak álmaid, hát rajta!!!! Mindent bele!!!!!! :D
Hello! Sajnos azt kell mondanom, semmi esélyed nincs. Már kb. 3 éves kortól kell tudni úszni, aki nagy versenyzõ akar lenni. Te 14 vagy, és nem tudsz úszni. Inkább menny el vívni, vagy sportlövõnek
Én is csak azt tudom, mondani mint a többiek. Az olimpián is 16-17 éves lányok is indulnak, és nem 2 év alatt jutottak erre a szintre.
Hát én 2 éves korom óta úszom, de az olimpia nem jár nagyon a fejemben. Nem bírom a túl nagy feszültséget :) De elmondhatom, hogy azért pár elsõ helyezést már bezsebeltem. Az ismerõsöm lánya 10-11 évesen kezdte, de õ is egész szép eredményeket ér el. Ezzel mutatom, hogy semmi sem lehetetlen, de olimpikon már nem nagyon lehetsz.
Én meg csak azt mondom, hogy amit az elõttem szólóak elmondta, az reális, azonban az ember amit AKAR, azt el is tudja érni. Te is lehetsz még olimpikon. Miért is ne? Azonban van egy olyan sejtésem, hogy nálad ez most csak egy fellángolás az olimpia miatt...
Én csak bízatni tudlak. Ha valóban akarod akkor gõzerõvel hajtanod kell , íratkozz be úszótanfolyamra és hajrá!Amit meg akarunk kapni meg is kapjuk de csak ha nagyon akarjuk.És amúgy is a remény hal meg utoljára. Ha meg az olimpia dolog mégse jönne be(mégis maradsz az úszásnál) , akkor is jó karierred lesz , sok új haverod szép kidolgozott tested amivel együtt jár a szép barátnõ, egészséges életed.Kell ennél több?:) Ugye hogy nem! Ne félj a kihívásoktol nincs veszteni valód! Hajráá! Majd szurkolok neked az olimpián!;)
194 cm + hosszú karok = kosárlabda!
A kérdező hozzászólása: Igazolt kosaras vagyok. :)
14 évesen már az Olimpián kellene legyél Pekingben.
Semmit sem késõ elkezdened.Ha nagyon akarod még van esélyed kijutni egyszer az olimpiára.csak nagyon kell hogy akard is. De ha nem fog menni az úszás akkor ne is erõltesd a dolgot. 7-8 évesen próbáltam megtanulni uszni.Úszómester tanított minket de nekem ez az úszás dolog sehogysem ment.igazából örültem is ha nem kellett kimennem a strandra :) Nem voltam/vagyok sportos alkat gondoltam hogy el kellene kezdeni valamilyen sportotÉs most 16 évesen elkezdtem lovagolni ami tényleg eleinte nem is volt olyan könnyû mint ahogy azt bárki gondolja de már kb.1 éve lovagolok egész jól és majd remélem egyszer versenyezni is fogok :)
semmi nem késõ!kezdj bele, ha akarod tényleg küzdj keményen ha komolyan gondolod, 18 évesen már egész jó eredményt érhetsz el.bár londonban nemtudom ottlennél e ..:) a lényeg h.kezdj bele minél hamarabb, azthiszem volt oylan sportolo is az olimpián aki 16évesen kezdett az adott sport ûzéséhez és nagyon szép helyezéseket ért el az olimpián..:) sok sikert, kitartás!ha nyersz majd az olimpián emlékezz rám..:D:P
Sajnos csak kesereghetsz... tanulni sohasem késõ, de az úszás korai kiválasztású sportág no nem 3 évesen kezd az ember úszni, hisz még járni sem tud, de különféle tehetségkutató emberkék 7 évesen legkésõbb kiválasztják az utánpótlást. Tudom, mert annak idején én is ki voltam választva, de az egészségem nem bírta MÁR akkor sem. (1 évig napi 2 x 2, 5 óra edzés, és csak ált isk. elsõs voltam.)kerületi, megyei versenyen valamit mutathatsz, ha JÓ A FAJSÚLYOD, nagyon sok múlik ezen, de többet ne nagyon remélj. országos bajnokságról ne is álmodj... még így sem sikerül sok embernek... Tanulj meg úszni, szemet gyönyörködtetõen pillangózhatsz, ehhez soha nincs késõ. És légy sikeres kosaras :)
Miért lenne kamú? Lányom 14 éves 181 cm és 55 kiló és nem õ a legmagasabb az osztályában:)
nekem is ez van!
ne foglalkozz vele. a levegõvételt tudatalatti irányítja, úgyhogy ha nem figyelsz rá annyi levegõt veszel amennyi épp szükséges. futásnál értelemszerûen többet dohányzol ?
A kérdező hozzászólása: nem dohányzok!

Mit rajzoljak? Imádok rajzolni és valamennyire tudok is Embereket nem tudok, nagyon szörnyen szoktak sikerülni. Általában állatokat vagy disney állat szerepõket szoktam rajzolni. Esetleg van valami ötlet, hogy mit rajzoljak

válaszaitokat elõre is köszönöm 13/L

Legjobb válasz: Szia, én is így vagyok vele, állatot simán, viszont embernél a pálcika ember minden tudományom :D Most éppen egy szürreális baglyot rajzolok :) De szeretek lovakat is, vagy párducokat. Valami ilyesmit ha van kedved...? :) Vagy próbáld ki magad tájképekben, esetleg fantasy képek?

Szia, én is így vagyok vele, állatot simán, viszont embernél a pálcika ember minden tudományom :D Most éppen egy szürreális baglyot rajzolok :) De szeretek lovakat is, vagy párducokat. Valami ilyesmit ha van kedved...? :) Vagy próbáld ki magad tájképekben, esetleg fantasy képek?
A kérdező hozzászólása: Én is lovakat szoktam(ló mániás vagyok xD), de már nagyon sok lovas rajzom van és szeretnék valami újjat...nemrég egy barátnõmnek rajzoltam a szülinapjára egy tigriset pasztellkrétával...kiváncsi vagy rá?
Az egyik ismerõsöm legutóbb evvel a csodával drukkolt elõ: [link] Szerintem próbálj valami hasonlót készíteni :D Biztos lefoglal majd egy ideig ;)
Mutathatod, legalább kapunk egy képet arról, hogy kb mennyire megy és tudunk ajánlani :)
A kérdező hozzászólása: Na, õ lenne az: -pasztellkréta -A2. es rajzlap kb. fél nap munka :) [link]
Szép:) Aranyos nagyon, A2 az komoly vállalkozás, kell hozzá a kitartás. Én is szoktam néha de az általában több napos, mert idõközben ráunok, mondván, hogy majd holnap folytatom :D nekem tetszik. Persze lehetne jobb, kb minden kép lehetne jobb, de nekem bejön, pláne 13 évesen nem rossz:)
A kérdező hozzászólása: jah, ott az elsõ lábát nagyon elrontottam meg egy kicsit el is siettem :/ De most már kitaláltam, hogy mit rajzolok és éppen azon dolgozok..ahogy kész leszek felrakom :) Addig is vélemény errõl a digitális munkámról? :) [link]
Tûz ki egy célt gyakorold az emeberkét és az is olyan gyönyörû lesz mint az A2 rajzlapon a tigris

Segitseg! Egy hete nem tudok nagy wc-zni, mert cyclogest progeszteron kupot kell szednem a 12. hetig, milyen hashajtot hasznalhatnek?

Esetleg valamilyen hazi praktika? Az aszalt szilva+ leve sem valt be eddig :(

Legjobb válasz: Te jó ég! Szerintem csak a beöntés segít ilyen esetben. Az a legbiztosabb ha holnap elmész a háziorvoshoz szerintem, mert bélcsavarodást is kaphatsz. Egyszer nekem is volt szorulásom egy hétig, és a szüleim beöntést adtak egy bébibeöntõvel. Elõtte mindent próbáltam, köztük a szilvalekvárt is. Gyógyszert nem merek ajánlani, mert nem tudom terhesnek mit szabad. :(

Te jó ég! Szerintem csak a beöntés segít ilyen esetben. Az a legbiztosabb ha holnap elmész a háziorvoshoz szerintem, mert bélcsavarodást is kaphatsz. Egyszer nekem is volt szorulásom egy hétig, és a szüleim beöntést adtak egy bébibeöntõvel. Elõtte mindent próbáltam, köztük a szilvalekvárt is. Gyógyszert nem merek ajánlani, mert nem tudom terhesnek mit szabad. :(
glicerines kup! nem kellemetlen bedugni, 10-15 percet setalgatsz a lakasban, utana garantaltan kiurulsz. korhazban is ezt adjak pl szules utan.
Hát ne csodálkozz, a kúpot nem szedni kell, hanem dugni...
A tejcukor még ami segíthet, de ha a szilva Sem segített... akkor lehet jobb a doki. Nekem a terhesség idejére tejcukrot ajánlott a doki, 1-2 óra után tudtam menni. Habár külföldön élek, de nálunk Dm-ben lehet kapni.
Én az elsõ terhességemnél szedtem Levolac szirupot. Nagyon ajánlom, kíméletes.
A laevolac szirupot és a glicerines kúpot lehet terhesség alatt is alkalmazni, de azért kérdezd meg az orvost. Megpróbálhatsz még valami olajos magot nagy mennyiségben enni: szotyi, kesudió, sós mogyoró, de egyél meg legalább két zacskónyit, ne csak pár szemet. Esetleg valami olajos tocsogós étel jól megkenve egy kis fokhagymás tejföllel (pl. lángos), vagy más olajosabb kaja, mondjuk sült szalonna tükörtojással. De érdemes végiggondolnod, hogy alapesetben mitõl szokott lágyabb székleted lenni.
Nekem az vált be, ha egy kanál lenmagolajat kaptam be étkezések elõtt. Nagyon egészséges, és nem hogy árt, hanem használ. Omega3, stb... és még lazítja is a székleted. De amit írt egyik válaszoló, ebben az esetben már ne várj, mert sok méreg szívódik föl a beleidben 1 hét alatt a lerakódott székletbõl, tehát glicerines kúpot alkalmazz gyorsan. Az sem árt, de meghozza a dolgot. Minden jót!

Ma úgy néz ki, hogy megyek bulizni de nem tudok nagyon táncolni Szerintetek az baj, hogy ha nem tud egy fiú táncolni?

Legjobb válasz: Hát erre a mai diszkó zenére nem nagyon tud senki se táncolni.Csak lépkedj ide-oda.:D

Hát erre a mai diszkó zenére nem nagyon tud senki se táncolni.Csak lépkedj ide-oda.:D
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap és valóban vhogy nem sikerült egyesüljek a zene rítmusával nem találtam benne azt az igazi tüzet :D
Tedd félre a fogyókúrát, elsõ az egészség! Ennyitõl úgysem hízol meg.
A gyógyszerlobbista egy szó... Nem lobbizok én mellette, de ha [email protected] vagyok, teszek ellene, nem fekszek ki egy náthától, munkám miatt meg sem tehetném.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen amúgy súlyt tartok, krumplit is eszek mértékkel ém amondo vagyok hogy minden kell a szervezetnek, tudom sokan ebben sokan abba hinak hogy ez meg az káros stb csokit, chipset, üdítõt nem iszok, eszek, sütit ünnepekkor estek és kész is ezzel az édesség utáni vághyam banán tele van magnéziummal és mivel hó elött állok így görcsölök és a banán segyt benne joghurt-danone densia natur szerinten finom, krémes és nem hinném hogy egy 100kcal pohár joghurttól híznék de mivel cukrot nem eszek, így azért volt kiírva a kérdés hátha van cukor nélküli is
Van egy jó "cukorka" Stormy a neve, papírzacskóban árulják, baromi erõs és cukormentes, én ezt tolom. De jó az airwaves rágó is. Amúgy igen, sok-sok folyadék, C-vitamin. A láz ellen hûvös fürdõ és alvás.
Megjöttek a gyógyszer lobbisták is :( http://cukormentes.cafeblog.hu/2012/04/12/halalbiztos-natha-..
neo citran...
Amikor már beteg az ember, lázas, stb, a népi gyógymódok helyett egy kevés gyógyszer többet ér, kevésbé terheli a szervezetet, mint egy elhúzódó betegség.
Azért a joghurt nagyon sok 'okos' étkezési ajánlásba belekerül. A mai divatos táplálkozásban a joghurtoknak elõkelõ helyük van. Nevetséges.. Folytatás: tehát melegítõ ételek (fûszerek) zöldségek, húsok, sok tea és a vitaminok. Nem tudom hogy egy cukorkának lehet-e haszna.. gyógynövény tartalommal talán igen. Más részt a cukor kiváló tápanyag számos mikroba számára.. kórokozóknak is. Ha már helyi kezelés akkor: természetes antibiotikumok (valaki írta a fokhagymát, és lehet találni más gyógynövényeket is, csak keresgélni kell a témában). Pálinka is mehet, kis mennyiségben éppen csak hogy a tömény szesz lefertõtlenítse a torkod. Ez csíphet. Viszonylag tömény sóoldattal is lehet gargalizálni, a tömény só is mikrobaellenes hatású, de az érzékeny torkot egy tömény sóoldattól.. lehet szépeket fulladozni, bár nyilván a kórokozóid is átélnék a csodás agóniát. Szóval csak óvatosan, és jobbulást!
Amúgy tényleg érdekes:D Félsz a verbena-tól, de eszel banánt, törtkrumplit:) A banán és a törtkrumpli sokkal rosszabb a fogyókúra szempontjából, mint pár szem cukorka. Banán tele van káliummal és irdatlan magas a fruktóztartalma. Krumpliban ott a sok keményítõ, amitõl szintén minden, csak nem diétás. Érdekes diéta ez, hogy még joghurt is van benne:D Ezek a kaják egyetlen diétás étrendbe sem férnek bele.
Elsõdlegesen a fogyásról: Mert a zabkásád, banán, túró, joghurt, krumpli az fogyást segítõ? A banánt leszámítva ezek még káros ételek is, nem hogy fogyás céljából nem eszünk ilyeneket, amúgy sem. Torkodra kevés méz mehet, és ezzel is kevesebb szénhidrátot vinnél be mint a zabbal és a krumplival, és kevésbé hizlalna mint a túró, joghurt. Érdemes teázni, melegítõ hatású pl. gyömbér teát, lehet mézzel és narancslével forrón fogyasztani. 2-5g c-vitamint is nagyon ajánlott fogyasztani, valamint 5000-10 000 NE d3 vitamint. Az ételeid melegítõ hatásúak legyenek, hús, tojás, a zöldségek párolva nagyon jók.
ha olyannyira fáj a torkod, akkor elmész az orvoshoz, és ír fel neked antibiotikumot, amitõl valószínûleg nem fogsz meghízni. ha meg csak azért fáj a torkod hogy verbena cukorkát ehess nyugodt szívvel, akkor egyed, de nem hiszem attól meg fogsz gyógyulni.
Gargarizálj sós vízzel, rágcsálj fokhagymát, sós-szódabikarbónás fürdõ. Ezeket tudom javasolni kalóriamentesen. De ilyenkor tényleg félre lehet tenni a fogyókúrát. Jobbulást! :)
Nem volt meg bennem a kellõ hit, hogy létezik ilyen szó. A mai szélsõséges gyógyszerfogyasztás mellett én eleve elvetném a gyógyszerek ötletét. Egészen véletlen léteznek növényi alternatívái sok gyógyszernek. De elfogadom hogy ilyen nézet is van. Kérdezõ, ez a mindenre szüksége van a szervezetünknek és a joghurt finom krémes egy nagy rákfene hozzáállás. Ha nem lennének kövér, cukorbeteg, szívbeteg emberek a kórházakban akkor még azt gondolnám, hogy nem is írsz butaságot. A valóságban viszont nagyon sok ember betegszik meg a nélkülözhetetlen joghurttól, krumplitól, gabonától. Én nem kesergek, szerintem így is vicces és jó illatú, szivárvány színû a világ... De azért ajánlom komoly átgondolásra hogy mégis mit eszünk.

Segítség! Nem tudom nagyon megoldani ezt a 2 matek feladatot?

Matek feladat:

Legjobb válasz: az elsõ: 3+2=5 3*2=6 a második: 5-2=3 5*2=10 bocsi,de nem tudom levezetni neked,én még ilyet nem tanultam,csak így jött ki jól:|

az elsõ: 3+2=5 3*2=6 a második: 5-2=3 5*2=10 bocsi, de nem tudom levezetni neked, én még ilyet nem tanultam, csak így jött ki jól:|
kifejezel: x=5-y behelyettesítesz a másikba: (5-y)*y=6 ebbõl: 5y-y^2=6 nullára hozod az egyik oldalt: y^2-5y+6=0 és kaptál egy másodfokú egyenletet. Miután meg van a két y érték, mind a kettõvel vissza helyettesítesz x be is. Így lesz két helyes megoldásod x és y -ra. A másikkal ugyan ez. x=3+y (3+y)y=10 3y+y^2=10 y^2+3y-10=0 a másodfokú egyenlet megoldó képletét bármelyik függvénytáblázatban megtalálod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!