Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok Mit tegyek (4075 db)

Nem tudom mit tegyek, több mint két éve vagyunk együtt a párommal, kisebb nagyobb szakítások már voltak, és mindig teljesen össze törtem az alatt a pár nap alatt míg külön voltunk, hamarosan megint itt a vége, nem tudom mit tegyek?

de nagyon sok problémánk van, én akarok majd gyereket, õ nem, én közösnek tekintem a pénzt, õ nem, állandóan kényeztetem, õ sosem tett ilyet, és az utóbbi idõben minden este a fejemhez vágja hogy õ ezt már nem akarja, és elakar hagyni, mindenki szerint ez lenne a lejobb, de én abba szó szerint bele õrülnék , én nagyon kötõdöm hozzá, és szeretem,, de boldognak nem mondhatom magam, már szex sincs nagyon a kapcsolatunkban, régebben 1-2 naponta, most már olyan 2-3 hetente talán-talán ha van valami, akkor is én kezdeményezek. Sajnos olyan hülyeségek miatt aggódok mint pl : mi lesz amikor szakít és lesz új barátnõje, és vele bodlogabb lesz, meg ha már pár nap után talál valakit. Mondjuk ilyenr evolt példa, egyik szakításunk után már más nap kavart egy lánnyal , és ezt 100 % ban féltékenység nélkül mondom hogy tényleg egy ostromba kis csúnya tini lány volt. Ezt a fájdalma tmég a mai napig sem tudom feldolgozni, mindennap sírok, mindig megbánt valamivel, egyszer sem dicsért meg semmiért, én mindig maszírozom, megmosom a hátát, sütök-fõzök neki, reggel érte kelek hogy kávét adjak és a ruháját kikészítsem, ezek mellett persze nekem is vannak hibáim, túlzottan féltékeny vagyok, és sajnos ha épp nem a munka helyén van és nem is itthon akkor majd megõrülök hogy mit csinálhat, de szerintem ebbe az õ keze is benne van hogy ennyire féltékeny vagyok, hiszen szerintem ha valakinek nem adják a tudtára hogy szeretik, stb..... akkor kialakulhat a féltékenység. Én tisztában vagyok a saját problémáimmal is , de én akarok, és tudok is változni, mikor ezt felhozom neki, hogy õ is változzon, hogy együtt tegyünk kettõnkért, akkor õ mindig azt mondja : ezért õ semmit nem tesz, õt ez nem érdekli. Nem tudom mit tegyek, nagyon félek,és érzem lassan itt a vége. 2 év együtt lét után sem hanyagoltam el a külsõm, mindig változtatok magamon, próbálok napról napra jobban kinézni, a kedvébe járni , egy dicséretet sem kapok, Õt a saját jövõje érdekli, én mindig a mi jövõnket ervezem gyerekekkel . Õ nem ! Próbáltam röviden le írni, de így sikerült. :)

Legjobb válasz: hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...

hat te amit ide leirtal azegy nagyon hoszu litvania de viszont ebben az esetben kerdezd meg tole tobbszor is hogy miert gondolta meg annyi even keresztul egyutt voltatok? mi bantja ? a masik dolog viszont az hogy mikor oszevesztetek akkor o nem kellett volna mas csajjal oszejojjon. es kinek a hibajabol vesztetek osze? pl mi ha oszekapunk akkor 5 perc mulva bocsanatot kerunk egymastol . mi 4 eve vagyunk egyutt amibol egy ev hazassag es mi is szeretnenk gyereket es megoldunk mindent ketten es dolgozunk meg beoszuk a penzt . ...
Irtam neked privit...
hany evesek vagytok ???az is szamit !

Nem tudom mit tegyek.2 hete legyantáztattam a szemöldököm és kezd visszanőni és nem tudom kiszedni magamnak de nem akkora h megérje elmenni vele kozmetikushoz. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hagyd megnõni ... ha már próbáltad szemöldök csipesszel, de nem megy, akkor szerintem holnapra már lesz akkora, hogy ki tudd szedni.. ha nem, akkor go vissza a kozmetikushoz, õ biztos tud vele kezdeni valamit :)

Hagyd megnõni ... ha már próbáltad szemöldök csipesszel, de nem megy, akkor szerintem holnapra már lesz akkora, hogy ki tudd szedni.. ha nem, akkor go vissza a kozmetikushoz, õ biztos tud vele kezdeni valamit :)
A punci gyanta csodákra képes !

Mit tegyek, semmi értelme élnem? Tudom, sokadik ilyen kérdés, de nem tudom mit tegyek már.16/l

Több hsz-ben írok,mert telefonról csak így tudok.Nincs célom,próbálok keresni,de nem érzem hogy bármi is érdekelne,nincs semmi

Legjobb válasz: hobbim,ebbõl adódik hogy sokat unatkozom.A családommal semmit nem beszélek meg,mert azt mondják hogy õk most mit csináljanak

A kérdező hozzászólása: hobbim, ebbõl adódik hogy sokat unatkozom.A családommal semmit nem beszélek meg, mert azt mondják hogy õk most mit csináljanak
A kérdező hozzászólása: vele.Barátaim, senkim sincs, iskolában mindig én leszek/vagyok a kiközösített, bár erre rátesz hogy pl tesibõl alap dolgokkal
A kérdező hozzászólása: bénázok.Iskolán kivül sincs senkim, max ilyen facebook "haverok".Mondjuk néha úgy érzem jobb is, mert akiket én megszerettem
A kérdező hozzászólása: barátilag azokat is elveszítettem, és így sokkal rosszabb lett.Elég csendes vagyok, hiába mondják hogy mondjak valamit, belõlem
A kérdező hozzászólása: nem jön úgy a szó mint másból, kb senkivel sem beszélgetek soha.Lehet, hogy ezek ilyen tipikus tini gondok, és leírva elég
A kérdező hozzászólása: egyszerûnek, jelentéktelennek tûnnek, de hosszútávon átélni nagyon rossz.Gondolkoztam már az öngyilkosságon, de még ezt se merem,
A kérdező hozzászólása: és legjobban attól félek hogy mi van ha nem sikerülne.
Például cselekedj. Kezdd azzal, hogy orvoshoz viszed.
Orvoshoz kell vinni, addig meg legyen diétán.Rízs, víz.
Hívj fel azonnal egy 0-24-es állatkórházat, vagy a saját dokitokat is, kérdezd meg hogy mi a teendõ, de legjobb lenne azonnal bevinni egy állatorvoshoz és kezeltetni.Ha erre semmiképp nincs lehetõséged, akkor holnap reggel ez legyen az elsõ!
Mondjuk állatorvos? Mondjuk mostazonnal?
Félek rákos daganat! Valószínûleg meg fog halni! :( Nem szeretnélek szomorítani, de 1 barátom pont így volt! Pár hónap múlva meghalt a kutyája! :( Ez nagyon rossz tudom! :( Azért vidd el állatorvoshoz!!! Én drukkolok!
Gondolom az a púp feleség nem egy nap alatt került oda. Rég el kelett volna vinni orvoshoz. Be van oltva Parvo vírus ellen? Mert az is okoz hányást hasmenést. Lehet hogy az nem daganat, hanem csak egy zsírszövet, amit egyszerûen csak kivág az állatorvos. Meg kellene nézetni. És nem szenvedni hagyni az állatot. Tejet ne adj neki. Rakj ki neki vizet. És ne egyen zsíros kaját. Víz legyen elõtte. Azt javaslom hogy mi hamarabb keress egy állatorvost, mert csak rosszabodni fog, és több fájdalmat szenvedést okozol neki.

Nem tudom mit tegyek! Életem romokban! Öngyilkos látom a legjobb megoldásnak vagy mit tegyek?

Mostanában egyre többet gondolok az öngyilkosságra. Mert lassan 1 éve munkanélküli vagyok! Az életem romokban hever. Már mindenhogyan kerestem állást (neten, újságokban, cégekhez elmentem személyesen)de legtöbb helyr?l elküldenek mert nincs tapasztalatom! Mindenkit?l csak azt hallom hogy dolgozni kéne de hogyan dolgozzak amikor nem vesznek fel sehová mert nincs tapasztalatom vagy nincs protekcióm a cégnél! Bármilyen vélemény vagy javaslat érdekel!

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Mindíg van kiút. Hány éves vagy? Ha van kedved beszélgetni, írj. Sokszor álltam már a semmi szélén, csak nekem a két fiamról is kellett közben gondoskodnom. Másfél évig éltem úgy, hogy napi 100Ft-ból kellett megoldanom hármunk kajáját. Tudom milyen nehéz, végigcsináltam! Tudom, hogy mindíg van tovább.

Elsõ vagyok. Mindíg van kiút. Hány éves vagy? Ha van kedved beszélgetni, írj. Sokszor álltam már a semmi szélén, csak nekem a két fiamról is kellett közben gondoskodnom. Másfél évig éltem úgy, hogy napi 100Ft-ból kellett megoldanom hármunk kajáját. Tudom milyen nehéz, végigcsináltam! Tudom, hogy mindíg van tovább.
úristen...csak azért, mert nincs melód kinyírnád magad?
Hát ha megölöd magad, már biztos nem találsz munkát. Ne menekülj el a gondok elõl, hanem tarts ki. Az élet ilyen megpróbáltatásokkal tanít téged. Mindennek oka van. Azt, hogy ezt az idõszakot miért is kell megélned, csak késõbb tudod meg, amikor a jövõdben megmutatkozik. Lehet, hogy azért nem találsz munkát, mert nem az a feladatod, hogy egy cégnél dolgozz. Ha tehetséges vagy valamiben, akkor vágj bele. Vagy csak segíts másoknak önzetlenül. Ahogy elkezdesz cselekedni, abban a pillanatban meglátod majd a kínálkozó lehetõségeket. Mert lesznek lehetõségek.
A biztosítónál én az ügynökként, vállalkozóként történõ elhelyezkedést mondanám. Nem alkalmazottnak marketingesként. Ha van vállalkozó ismerõsöd, akkor oda be tudsz jelentkezni napi két órába, ha nincs, akkor valamelyik ismerõsöd aki 8 órában dolgozik ki tudja váltani a vállalkozóit, így neki nem kerül semmibe, és be tud jelenteni két órába. Melyik biztosítónál voltál?
A kérdező hozzászólása: Groupama és ING-nél
Melyik megyében laksz?
A kérdező hozzászólása: Heves megye
ááá vas megyébe tudtam volna segíteni :( nincs több ötletem :(
Szia! Én fõiskolára jártam..volt egy olyan tanárom, aki folyamatosan szivatott, de mar lelkileg annyira belebetegedtem, hogy több károm volt ebbõl az iskolából, mint hasznom, a legutolsó vizsgán megbuktatott..kiestem fõiskoláról..most itthon ülök, nincs munkám, pedig én is rettenetesen igyekszem...igaz még csak 3 hónapja..figyelj, fel a fejjel!!! el se tudod képzelni mennyien vannak ebbe a helyzetbe...én már sokkal pozitivabban látom ezt az egészet...bár engem is nagyon zavar, hogy nincs egyenlõre munkám..de ahányszor elküldenek valahonnan csak megvonom a vállám, és várom, hogy milyen utat szánt nekem a sors..és én úgy vélem, hogy utólag ha találok egy szimpatikus tiszta helyzet még hálás leszek a sorsnak, hogy elküldtek pár szar helyrõl, ahol ugattak volna rám egész nap!
ez a mai világ, ha nincs tapasztalatod nem kellesz senkinek, de, ha nem kellesz senkinek, talán sehogy sem lesz tapasztalatod:// Szerintem kérdezd meg néhány ismerõsödet nem-e keresnek valahova munkaerõt.
elvileg nem érdemes meghalni, gyakorlatilag meg egy optimistát se láttam még, akinek kemény élete lett volna. a javaslatom az, ha véletlenül sikerülne pénzhez jutnod, tegyél félre arra hogy kiutazz. angliában például nyelvtudás nélkül takarítással 380Et lehet keresni, itthon ezt egy orvos is megirigyelné. # 1/26 gratulálok, sikerült az összes idióta közhelyet egy csokorba gyûjtened valószínûleg annak is oka van, hogy az élet néhány csecsemõt torzszülöttséggtel akar tanítani valamire, amit mi földi halandók nem értünk... # 2/26 egyetértek, és egyre több lesz az ilyen ember, remélem majd egy napon a fehérbõrû embernek is legális lesz a megélhetési bûnözés. nevetséges, de szerintem senkibe nem tudnak hazaszeretetet nevelni, ha éhezik és munkanélküli. ha valahogy be is hajtatja a kedves állampárt a magyaradót (tehát a pénzt azért hogy magyarnak születtél és állami egyetemen tanultál), akkor is jobban fogsz járni. ha nincs egyetemi végzettséged, ezt sem kell megfizetni, ha van, akkor kb 1 év alatt visszafizeted, és röhögve megélsz. # 3/26 én gondoltam már olyanra, hogy stoppal elmenni bécsig, aztán koldulni vagy valami önkormányzati menedéket kérni, de nem tudom ez az elképzelés mennyire kivitelezhetõ, bár lehet ott koldulással is jobban járnék, mint itthon. # 4/26 "csak azért" mert neked a 2 szép szemedért adnak ételt a boltban és áramot a lakásodba, nem biztos hogy másokkal is úgy teszik... # 11/26 garzont bérelni? :D egy minimálbérbõl alig telik a rezsire, kajára, utazásra, nemhogy bérleti díj is mellé. de adja az ég hogy úgy legyen. # 25/26 nagyon szép filozófiai teológiai bokrokat fûzni a nyomorból, de egy olyan ember akit nem tartanak el, nem teheti meg hogy megvonja a vállát, mert holnap éhen hal. # 26/26 ezt én se értem, milyen idióta munkáltatók vannak, ráadásul vannak akik kifejezetten 35-40 éves mérnök hölgyet keresnek 10 év tapasztalattal, egy pályakezdõnek meg hogy lenne 3 év tapasztalata? ezek el vannak varázsolva, kéne valami munkanélküli szakszervezet, aki védi a jogait a munkavállalónak, mert így hamar bûnözésbe kezdenek majd az emberek. lehet hogy páran felakasztják magukat meg külföldre mennek, de biztos vagyok benne, hogy nem mindenki fogadja majd ilyen jószívvel a helyzetet. még vagy 10 év és ez az ország eltûnik a föld színérõl, valami rablóhorda balkánterritóriuma lesz, szabad préda a tõkés nyugatiaknak. szánalmas, amit ezek a politikusok mûvelnek ezzel az országgal, de a legszomorúbb, hogy maguk se tudják, mit akarnak, naponta találnak ki új törvényeket, addig meg az egyszerû emberek éhenhalnak...
Én is ebben a helyzetben vagyok, csak már 2 éve nem találok normális munkát. Persze ilyen havi 40 ezreseket találtam...De ott meg szemetek voltak. Fel a fejjel.Én is most azon vagyok, hogy mielõbb ki tudjak menni, de Angliába nem szeretnék, de Ausztriába igen.nem tudok németül.Úgyhogy nekem is tele van a hócipõm. 31 n
Én meg azt mondom, hogy nem csak a politikusok a hibásak, hanem az emberek is!Tudod hány rendes, normális munkaadóm volt? 1! Aki bejelentett, nem minimálbérre.Ezenkívül még 1 volt aki bejelentett.Egy pár helyrõl kirúgtak ezért, mert kértem a szerzõdést.Szerinted? 31 N
Kirúgják a kismamákat, megkérdezik, hogy mikor akarok gyereket? Hát mi a f közük hozzá?! Tényleg nagyon [email protected] a magyar emberek mentalitása! Mondom ezt úgy, hogy én is az vagyok. Tisztelet a kivételnek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Megpróbálok pozitívabb lenni, de nagyon el vagyok keseredve! Minden lehetséges módon keresek állást. Mennék külföldre ha lenne pénzem (ha lesz pénzem mindenképp megpróbálom!).
"Ha van vállalkozó ismerõsöd, akkor oda be tudsz jelentkezni napi két órába, ha nincs, akkor valamelyik ismerõsöd aki 8 órában dolgozik ki tudja váltani a vállalkozóit, így neki nem kerül semmibe, és be tud jelenteni két órába. " Ez a dolog hogy megy pontosabban?
A kérdező hozzászólása: Voltam már biztosítói állásinterjún de ott is ugyan az volt a kifogás mint a többinél! Nem volt minimum 2-3 tapasztalatom!
A kérdező hozzászólása: Voltam már biztosítói állásinterjún de ott is ugyan az volt a kifogás mint a többinél! Minimum 2-3 tapasztalatom!
Lehet, hogy a következõ ötletemhez nincs kedved, de ha kell a pénz nem haszontalan dolog. Biztosítóhoz bármikor elmehetsz dolgozni, én is lehúztam két évet anno mert nem volt más lehetõségem. Most még az idõpont is jó, fõleg ha vagyonbiztosítást fogsz csinálni. Mindenki most vált kötelezõt, jó a jutalék. Tényleg jó százalékkal dolgoznak. Akár még házalni is érdemes ilyenkor, meg fel lehet keresni autókereskedéseket, gumisokat stb. Jó pénz van benne.
Ezzel nem csak te vagy így hanem sokan! Sajnos én egy év alatt nem találtam munkát, pedig elég jó iskoláim vannak, plusz meg van mindenre a jogosítványom is! Öngyilkosságot? Ne legyél hülye ezért a szemét Országért SOHA! El kell menni külföldre, itt nem szabad maradni egyre rosszabb lesz minden.. aki itt marad azt elöbb utobb megeszik ugy is.. itt senki képp nem szabad maradni! Nekem szerencsére nincs családom nem is vágyakozom család után, élem az életem így egyenlõre.. Nélkülözni nem fogok! Ha kell lopok csalok hazudok, de nem fogom meg adni azt az örömöt egyiknek sem hogy öngyi legyek és te se add meg! Ki kell huzzni innen a francba.. undorító szar zsídó országban élünk ennyi..
A kérdező hozzászólása: Így sem találok állást! Belefognék olyanhoz amihez értek de nincs pénzem! Ugyanez a helyzet a külföldi munkával hogy nincs pénzem a külföldi munka/élet kezdéshez! Úgy érzem nincs kiút!
A kérdező hozzászólása: 23 évek vagyok (2 hónap múlva 24)! Nemcsak melóm nincs, pénzem sincs! # 5 Eddig nem vettem észre hogy mindenbõl van kiút!
Ha már észrevetted volna, akkor nem lennél ennyire elkeseredve.
A kérdező hozzászólása: Nem vettem észre! Nagyon elvagyok keseredve! Mindent megpróbálok, hogy találjak állást de még mindig nem sikerült találnom és már a pénzem is elfogyott!
Szüleiddel milyen a kapcsolatod? Testvéred, jó barátod van?
A kérdező hozzászólása: Szüleimmel nem jó a kapcsolatom! Állandóan zaklatnak hogy találjak állást! Ráadásul úgy tûnik hogy az anyukám munkahelye is megszûnik! Testvéremmel jó a kapcsolatom de kb. 200 km-re lakik tõlem. Jó barát van! Próbál segíteni!
Tesódék környékén nincs több lehetõség? Nem tudnának segíteni munkát találni ott a közelükbe? Az elsõ havi keresetedbõl már tudnál egy kis garzont bérelni, csak átmenetileg kellene náluk laknod.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs! Próbál segíteni de õ sem talál arrafelé nekem!
Mihez értesz? Mi a végzettséged? Nyelvet beszélsz esetleg?
A kérdező hozzászólása: Marketing menedzser! Nyelvvizsgát pénz miatt még nem tudtam lerakni! Angol tudásom középfok! Már mindenféle állásra jelentkeztem már (pl. gyári munkára is!)
Ha lenne munka pl angliába, tudnál kölcsönkérni pénzt egy hónapra?
A kérdező hozzászólása: Nem tudnék! Szüleim és baráti köreim is meg vannak szorulva!
Havi 65 ezerért dolgozni se jobb, amibõl megvan a helyed, a kajád , meg utazhatsz a munkába. Én is 8 hónapig voltam munkanélküli. Sz...ezaz egész. Nincs választás. Már ahhoz is kölcsön kellett kérnem, hogy munkába állhassak. Aztán meg a fél fizum erre ment. Én meg ezért nem akarok élni, vagy nincs munkám, vagy szarért-húgyért m kihasználnak. 26 évesen otthon kell rohadnom a szüleimnél. Bocsi, de én se nagyon tudok biztatót mondani. Alkalmi munka, ismerõsök megkérdezése. Önkéntesség, kuytasétáltatás.

Ebből nekem elegem van nem tudom mit tegyek? Segítség! 16/L

Anyuék most már minden nap veszekednek. Eddig ha összevesztek pár óra után kibékültek és egy jó 2 hétig bírták veszekedés nélkül, de most legalább egy hete állandó veszekedés van. Anyu hazaér 2 óra felé a munkából és onnantól kezdve este 10-11-ig veszekedés van. Aztán éjszaka "kibékülnek" de másnap folytatódik el?röl amit én le is szarok csak van két kis testvérem és rajtuk csapódik le minden most is együtt alszanak átölelve de holnap megint kezd?dik minden el?röl mondtam már nekik hogy váljanak el de nem képesek se elválni se normális kapcsolatot kialakítani. Én nagyon apás vagyok vagyis szó szerint utálom az anyám és adott is rá okot úgy kezel mint egy rabszolgát apum meg mindig aranyos velem mindent megbeszélünk próbál segíteni. Anyu meg azért veszekszik apuval hogy nincs munka helye, de azt nem veszi észre hogy miközben kis tesóimat fogorvoshoz szemészetre és egyéb dolgokra cipeli el ?ket mindig az állás hirdetést nézi és telefonál mindenhova meg minden. Elegem van az egészb?l de nem tudom mit tegyek

Legjobb válasz: Hasonlóan érzek veled, én is 16 vagyok és a szüleim szinte ugyan ezt nyomatják egy ideje(körülbelül két éve)De egy ideje már odáig romlott, hogy mindenki veszekszik mindenkivel. Nekem két bátyám van úgy, hogy én vagyok a legkisebb, de annyiszor azt érzem, hogy most azonnal összecsomagolok és elhúzok. Veled ellentétben én az apámat utálom, de gyakran anyát is, és nem tudom, hogy mikor fog valami történni ami elõrébb viszi ezt az egészet. Szerintem ilyenkor meg kell várni, hogy magától történjen valami, és nem erõltetni semmit. Mert helyettük nem tudsz dönteni, hogy mit tegyenek.

Hasonlóan érzek veled, én is 16 vagyok és a szüleim szinte ugyan ezt nyomatják egy ideje(körülbelül két éve)De egy ideje már odáig romlott, hogy mindenki veszekszik mindenkivel. Nekem két bátyám van úgy, hogy én vagyok a legkisebb, de annyiszor azt érzem, hogy most azonnal összecsomagolok és elhúzok. Veled ellentétben én az apámat utálom, de gyakran anyát is, és nem tudom, hogy mikor fog valami történni ami elõrébb viszi ezt az egészet. Szerintem ilyenkor meg kell várni, hogy magától történjen valami, és nem erõltetni semmit. Mert helyettük nem tudsz dönteni, hogy mit tegyenek.
Együtt érzek veled. Nálunk az a különbség, hogy minden rajtam csapódik le mert, (anyám állítása szerint) én vagyok mindenben a hibás, meg tönkretettem az életét, mert megszülettem. Ja és nálunk is mindenki veszekszik mindenkivel. :(

28 éves vagyok nagyon feledékeny. Nem tudom mit tegyek mert néha már sirok hogy mit hová tettem és nem jut eszembe. Orvos látot azt mondta semmi bajom . Mit tegyek?

Legjobb válasz: Megoldást még nem tudok, de velem is ez van, aztán nem veszik komolyan, csak azt mondják, hogy mert nem figyelek arra... én elkezdtem 3 napja szójalecitin kapszulát szedni, majd meglátjuk, hogy használ-e. :)

Megoldást még nem tudok, de velem is ez van, aztán nem veszik komolyan, csak azt mondják, hogy mert nem figyelek arra... én elkezdtem 3 napja szójalecitin kapszulát szedni, majd meglátjuk, hogy használ-e. :)
Ja, amúgy 18 éves vagyok.
Nekem is vannak ilyen idõszakaim. Elmesélnéd esetleg, hogy zajlik egy napod-heted? Ha nincs egészségügyi rendellenesség, akkor valószínûleg az életritmusban keresendõ a hiba.
Ugyanez vagyok én is. Már gyerek korom óta. Nagymamám folyamatosan csak kiabál velem miatta, én meg szégyenemben csak sírok. Hiszen tényleg nem tudom hová tettem ezt meg azt, vagy tényleg nem komolyan felejtettem ezt vagy azt venni a boltban. Nagyon szégyellem magam miatta, és sokszor idegileg felõröl. De nem tudom mit tegyek.
Nálunk szivatásból mindig a Cavintont mondták, hogy szedjük állítólag jó feledékenységre (remélem jól írtam le a nevét). ezen kívül még a páfrányfenyõ / bilobil / kapszulát hallottam, ami segíthet, nem tudom használ-e nálam a notesz jött be...
Hangulatjavito teakeverek fogyasztasa es relax! Talald meg azt a technikat, amikor kikapcsolod az agyadat, az elmedet, es csak pihensz. Ezt vegezd napi rendszereseggel es elfog mulni. A jogaban "hulla" poznak hivjak, amikor lefekszel a foldre s kicsit szetrakod a labaidat, s a kezeid a torzsed mellett helyezkednek el, igy fekszel, s nem gondolsz semmire! Ha eleinte nem sikerul, akkor pl. lehet szamolni a lelegzetedet igy, 1 be, 1 ki, 2 be, 2 ki stb. Ez a szamolas elmehet 50-100-g, s amikor elteveszted a szamolast, akkor kezd elorol!

25 éves barátom van. Nem tudom mit tegyek mert a barátok szerint jol kijövünk tökre össze illünk, én nem tudom hogy mi legyen mert anyuméknak nem monhatom meg mert a 20-at se nagyon "engedik". deh szakitani sem szakithatok. Most mit tegyek? 15 vagyok

Legjobb válasz: Azért a 15-25 nem ugyanaz, mint az 5-15. :) A középkorban meg ennél jóval durvább dolgok voltak, sõt, csak manapság ciki, ha a pasi jóval idõsebb. Egyébként meg hülyeség, hogy mindenáron a "korosztályában" keressen. Többet ér egy rendes 25 éves, mint egy perverz, hataloméhes, durva 18 éves. Kedves kérdezõ, szerintem ameddig nem komoly a kapcsoalt, nem muszáj egybõl világgá kürtölni. De azért tényleg bizonyosodj meg róla, hogy normális a pasi, és nem csak le akar fektetni! Ekkora korkülönbségnél ritka a türelmes, megértõ pasi, de azért van néhány ilyen. ;)

Azért a 15-25 nem ugyanaz, mint az 5-15. :) A középkorban meg ennél jóval durvább dolgok voltak, sõt, csak manapság ciki, ha a pasi jóval idõsebb. Egyébként meg hülyeség, hogy mindenáron a "korosztályában" keressen. Többet ér egy rendes 25 éves, mint egy perverz, hataloméhes, durva 18 éves. Kedves kérdezõ, szerintem ameddig nem komoly a kapcsoalt, nem muszáj egybõl világgá kürtölni. De azért tényleg bizonyosodj meg róla, hogy normális a pasi, és nem csak le akar fektetni! Ekkora korkülönbségnél ritka a türelmes, megértõ pasi, de azért van néhány ilyen. ;)
Nekem 16-17 évesen volt egy 10 évvel idõsebb barátom. Megértettük egymást, beszélgetni is tudtunk mindenrõl, szóval jól elvoltunk. Mások furán néztek, hogy 10 év, milyen sok... De igazából a velem egykorúaknak olyan a felfogása, hogy inkább el se kezdek köztük keresgélni... Én is hazudtam a korával kapcsolatban a szüleimnek. (Bár akkor még nem gondoltam hogy sokáig együtt leszünk.) Késõbb kiderült, és kaptam fejmosást rendesen. De engedték a kapcsolatot. 1 évig tartott. Aztán rájöttem, hogy annyira nem is illettünk össze. (Amíg õt az zavarta hogy hol lakjon, mit dolgozzon, engem az kötött le hogy mikor plázázzak, milyenre fessem a körmöm...) Ja, és a végén meg kiderült hogy a szüleim utálták... Szóval gondold át. A korával kapcsolatban meg jobb az õszinteség. Egyszer úgyis kiderül, és akkor rossz lesz. Merthogy nem elég hogy 10 év, még hazudtál is... Amúgy miért nem szakíthatsz? 19/L
Szerintem ez hatalmas korkülönbség, fõleg ebben a korban. Attól még, hogy menõ, jól néz ki, még nem biztos, hogy összeilletek, sõt, ebben a korban biztos is vagyok, hogy nem illetek össze. Tudtok önfeledten beszélgetni akármikor, akármirõl? Van közös témátok? Van közös hobbitok? Mit szoktatok együtt csinálni? Mit érzel érzelmileg? Ezek fontos kérdések, és ha néhányra nem tudtál válaszolni, akkor lépj tovább és keress egy korodbeli fiút. Nem éri meg ilyen idõsekkel együtt lenni, mert valószínûleg csak egy dolgot akarnak tõled... Remélem segítettem! 15/F
Szerintem nem jó titkolózni, pláne nem a szüleid elõtt. Mondd el nekik, és beszéld meg velük, de fontold meg, amit elsõnek írtam
Igazuk van, a 20 is sok. Bocsi hogy ezt írom, de keresgélj a saját korosztályodból. Ez nem normális! 15/F
egyetértek... :S a középkorban már halott lennél :) Ma más idõk vannak, de ez olyan, mintha egy 5 éves lánnyal járna egy 15 éves fiú (sajnos undorító, de a volt sulimban egyik évfolyamtársam ezt csinálta :S )
és miért "nem szakíthatsz?" :S
Nem kell mindent az orrukra kötni. Ha tényleg normális a pasid, akkor ezt megérti. Meg aztán ne a szakítás legyen az elsõ gondolatod, ha szereted! Mellesleg 3 év múlva már senki nem szólhat bele, hogy kivel jársz. Addig meg nem olyan nehéz titkolózni.
egykoru vagyok veled kedves kérdezõ, nekem is volt idõs pasim bár õ csak 23 volt. de te érzed hogy mit kell tenni. én apukámnak elmondtam, nem tartotta jó ötletnek de nem tiltott tõle... most már van egy komoly kapcsolatom de õ 20 alatt van :)
A 10 év korkülönbség nagyon sok.Szakítanod kell vele...képzeld el mikor te 20 leszel õ 30.... Amúgy megértem a mai lányokat..15-16 éves lány barátaim panaszkodnak nekem, hogy nincsen a korosztályukban egy normális pasi mert mindenki csak dugni akar stb.... Ezért keressnek 20 éves pasit mert egy 15 éves lány 20 éves pasihoz már majdnem érett, de magánvéleményem szerint inkább egy 16 éves csaj érett annyira mint egy 20 éves pasi. 20F
:) Én 25 éves vagyok a férjem 37 és kb 10 éve ismerjük egymást... Annó mikor én 15 éves voltam õ akkor 27 volt... haverok voltunk... de már akkor nagyon vonzódtunk egymáshoz...Persze az sokat számított, hogy én kb 20 nak néztem ki, õ pedig max 24 nek... de a tényeken ez nem változtatott semmit... 30éves korában kiment külföldre 2 évre, 32 éves volt mikor visszajött és elkezdtünk találkozgatni, járni... 3 év után pedig összeházasodtunk... Ha boldog vagy vele, és szeret téged ill. te is õt, akkor ne foglalkozz senki véleményével..!!! Ja és amúgy igaz, h 37 éves, de sokkal jobban néz ki, és jobb formában van, mint egy néhány huszonéves :) ) De nem is nagyon hagyhatja el magát, egy fiatal feleség mellett :) ) üdv
12:18 anno másabb volt a helyzet, akkor még nem is fajult el ennyire a világ. Nekem 22évesen volt egy párom, 2évig éltünk együtt a legnagyobb szerelemben, Õ 42éves volt. De egy mostani 25éves a szexre hajt, senki nem mondja azt, hogy nem! Szóval kedves kérdezõ, nem cselekszel helyesen. Nem kellene, hogy egy 25éves ember színvonalán élj. Te még tini vagy, ott keresd az életed. Kerülj ki a csapatból, ha máshogy nem megy. Lesznek más barátaid. Nem egészséges, amit csinálsz. De ha Te már elhatároztad magad az "öreged" mellett, akkor ne kérdezd a véleményünket!
Ne haragudj, de nem tartom jó ötletnek ezt a kapcsolatot. Neked biztos nagyon érdekes, hogy egy tapasztalt férfival lehetsz, de ez beteges. Egy 20éves srác bõven elég melléd. De amúgy is annyira ráérsz még!! Az iskolával törõdj (tudom, most szünet van), hogy 25évesen már igényes kapcsolatod lehessen, saját egzisztenciával! Hidd el, van tapasztalatom, jót akarok. Ez a 25éves pasi biztos örül, hogy kifogott egy hamvas barackot. És ha fáj is, Õ ezt látja benned, ezt szereti. Biztos nem a fõztödet stb.. Nyisd ki a szemed, légy kemény és a saját érdekedben szakíts! Minden jót!
a pasid egy pedofil allat hiaba vagy te mar 15 az agyad meg nincs a helyen es o ezt tudja es csak ki akar hasznalni. Annyira nem tudom megerteni az ilyen csajokat! Miert nem jo neked egy egykoru vagy egy 18 eves? hanyok az ilyen csajoktol de komolyan 18/F Muhaha
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az ágyasa ha ezt hiszitek. szakitani meg azért nem szakithatok vele mert egy baráti körben vagyunk és ha most szakitunk nem lesz olyan mint régen hogy ha öszejön a "kis CSapat" akor ne legyen feszültség. amugy türelmes mert már lassan fél éve küzködött hogy az elsõ randi meglegyen.
A pasid kiéli perverz vágyait (ha nem így lenne, megvárna, de tutira fogadom, hogy ilyesmirõl szó sincs), te pedig a hülye kis fejeddel azt hiszed, hogy ettõl leszel nagylány. Egy 25 éves pasi semmi mást nem akar egy 15 éves csajtól, mint dugni, amennyit csak lehet. Neki ez jó játék, te pedig nem gondolkozol. Ennyit lehet ebbõl leszûrni. A szüleidnek pedig igaza van, de mint oly sok esetben, ez most sem érdekel senkit, különösen nem téged, hiszen annyival okosabbnak hiszed már most magad. Ha azt hiszed neked ez a jó, és 18 évesen kiégve visszagondolsz, majd meglátod, valójában ki akart neked jót, a szüleid, vagy ez a pasas. L27
még kis csitri vagy, ne haragudj. manapság a huszon, sõt harminc évesek is buknak az ostoba, hamvas börû, kemény combú friss husikra, akik valljuk be, egyre korábban érnek és néznek ki valós koruknál 4-5-6 évvel idõsebbeknek. de egy ilyen kapcsolat neked nem adhat semmi pluszt, ami a javadra válhat. neked még moziba kéne járnod az osztálytársaiddal, és hannah montanat hallgatni, nem egy 25 éves pasi ágyasává válni. mert nem tudom elképzeni, hogy szexen kivül mi mást is tudnátok együtt csinálni. elhiszem, hogy imponál a kora, hogy esetleg van pénze és kocsija, és iszod minden szavát amit mond neked, de ez nem minden. számára csak egy ostoba csitri vagy, aki õt bálványozza.
Próbáld valahogy megismertetni szüleiddel de az elején ne úgy mint a barátod így hátha megkedvelik és akkor sokkal több esély arra hogy nem zavarná õket. Azokkal nem értek egyet akik szerint szakítanod kéne ha szereted csak ez számít! 19/f
A kérdező hozzászólása: köszönöm a véleményeket volt amelyik segített volt ameik nem vagy volt ameik össze zavart. A történethez még anyit hogy nem kellet sokat gondolkozni mostanság ezen a témán mert egy hete pénteken találkoztunk jol el voltunk együtt és utánna eltünt pár napra tegnap mikor öszejöttünk páran hogy bulizzunk nem is foglalkozott velem igy én se vele aztán igy megoldodott a helyzetem. Köszi mindenkinek a véleményt

Mit tegyek? Van egy lány akivel szerelmesek vagyunk egymásba, de ő nagyon csöndes és visszahúzódó. Nem tudom mit tegyek amikor vele vagyok, mit mondjak. "Nem merek és nem tudok semmit tenni, mert félek hogy elrontok valamit és vége.

De msn-en meg irogatjuk egymásnak hogy "szeretlek.(Nem volt még kézen sétálás sem se semmi)

Legjobb válasz: nem kecskemétiek vagytok véletlenül? beszéljétek ezt meg egymással, mondd neki hogy hiányolod a közelségét.

nem kecskemétiek vagytok véletlenül? beszéljétek ezt meg egymással, mondd neki hogy hiányolod a közelségét.
ez csak egy msn függõ. nemigen lesz rendes kapcsolata. ne beszélgess msn en hanem a valóságba ismerkedj.
Valószínûleg túl fiatal vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk olyan fiatalok (16), nem vagyunk kecskemétiek és nem msn függõ mert már többször is találkoztunk (heti 3-4szer), de õ mindig ugyanolyan pedig ha valaki akkor én nem vagyok unalmas.
Szerintem meg nyugodtan mondj amit akarsz, ha nem tettszesz neki olyannak, amilyen vagy, akkor az egész kapcsolat sem ér semmit :) Biztos bátortalanabb, msn-en könnyebben adjuk ki magunkat és a gondolatainkat, mint élõben. Amennyiben Te is zavart vagy, gondolom ez Õt még bizonytalanabbá teszi. Beszéld meg vele, hogy zavarba érzi-e magát Veled vagy jól érzi -e. Szerintem egy ilyen beszélgetés segíthet Neki, Nektek. Sok sikert. :)
és fogd meg a kezét!
én is beszédesebb vagyok msnen mint élõben. de attól hogy õ az, nem kell neked is csendesnek lenned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, hasznát veszem az biztos...
Ha félsz, hogy hülyeséget mondassz, akkor kérdezz. Bármit, amirôl mesélhet (barátok, suli, nyaralás, sport...), aztán majd észrevétlenül beindul a dolog.

Mit tegyek hogy a párom anyja elfogadjon? , nagyon szeretjük egymást. Nem tudja mit tegyen a szerelmét válassza-e vagy szüleit Bár szerintem nem kellene választania Kérem valaki adjon tanácsot!

két gyermekes özvegy vagyok az anyja ki nem állhat,nem tudom miért,talán félti a fiát.43 éves.

Legjobb válasz: Hm... ez alapján csak azt tudom mondani, hogy a párod mintha élvezné, hogy mindketten "harcoltok" érte. Bár egyetértek veled abban, hogy ez teljesen felesleges: egyáltalán nem kellene döntenie. Ha viszont tényleg annyira szeret téged, akkor 43 évesen azért illene eldöntenie, hogy mit akar kezdeni a kapcsolatotokkal...

Hm... ez alapján csak azt tudom mondani, hogy a párod mintha élvezné, hogy mindketten "harcoltok" érte. Bár egyetértek veled abban, hogy ez teljesen felesleges: egyáltalán nem kellene döntenie. Ha viszont tényleg annyira szeret téged, akkor 43 évesen azért illene eldöntenie, hogy mit akar kezdeni a kapcsolatotokkal...
Oszinte leszek. Nem hinnem, h normalis dolog valakit ennyire felteni 43 evesen, es ez vissza is igaz. Nem fugghet valaki ennyire az anyjatol 43 evesen. Ha az oszinte velemenyemre vagy kivancsi, ha a parod nem tud elszakadni az anyjatol (ami ezek szerint meg nem valosult meg!), nem sok jovot josolok ennek a kapcsolatnak. Sok vitat fog ez meg szulni koztetek.
nalunk is ez a problema csak annyi kulonbseggel h en vagyok kozep pontban a szuleim es a baratnom kozott ha vedem az egyik haragszik a masik ha a masikat akkor haragszik az elso
A kérdező hozzászólása: köszi sajnos nem lettem okosabb, nem tudom mitévõ legyek, mert én nem érzemmagam hibásnak, az én igazi anyósom, aki a 9éve halott férjem édesanyja nagyon szeret, én is õt mint a saját anyámat, és elfogadta a kedvesem mert õ valóban egy igazi anya.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!