Találatok a következő kifejezésre: Nem tudok Este (385 db)

Nem tudok este aludni?

Nekem nagyon melegem van!te mit csinálsz ha tudsz?

Legjobb válasz: Egész nap zárva ajtó-ablak, redõny leengedve. Este csak akkor nyitom ki, ha kint ugyanannyi a hõmérséklet vagy kevesebb, mint bent. (Tegnap 27 foknál volt ez.) Takaró nélkül, csak bugyiban alszom, és hajnalban felkelünk kiszellõztetni a lakást (24-25 fokra), utána bezárunk mindent, és akkor este elviselhetõ.

Egész nap zárva ajtó-ablak, redõny leengedve. Este csak akkor nyitom ki, ha kint ugyanannyi a hõmérséklet vagy kevesebb, mint bent. (Tegnap 27 foknál volt ez.) Takaró nélkül, csak bugyiban alszom, és hajnalban felkelünk kiszellõztetni a lakást (24-25 fokra), utána bezárunk mindent, és akkor este elviselhetõ.
Ja, és lefekvés elõtt még egyszer letusoltam, hideg vízben.
Én meg be is takarózom. Máshogy nem tudok elaludni.
Este már kezd enyhülni picit. Kinyitom az ablakokat. És csak bugyi van rajtam. Hajnalban kellemesen hûvös van.
Szorítsd oda a lábfejedet a falhoz. Én is így szoktam, tök jól lehût.
Letusolok lefekvés elõtt hideg vízzel, nagyon vékony takaróval alszom (takaró nélkül nem tudok). Amúgy én sem alszom túl jól az ilyen melegben.
Én meztelen alszom :DD, vékony takaróval takarózom, mert takaró nélkül én sem birok aludni. Elõtte hideg zuhanyt veszek. De még akkor sem bírok aludni , csak nagyon nehezen alszol el, a vizek vernek. :(
Kitartás gyerekek, állítólag holnap tetõzik a hõség, és utána már enyhébb lesz egy kicsit az idõ, én is alig várom már...:)
Én sem tudok takaró nélkül aludni :)
egészségedre
Annyiszor vagy egy nap felizgulva? Hogy oldod meg suli/meló mellett? O.O
Amúgy addig nincs is vele semmi gond, amíg fel nem sérted vagy ki nem dörzsölöd a nunikádat.
Te vagy az Anita?
Jó szórakozást mai adagodhoz!
Szerintem nincs ezzel gond. Örülnék egy ilyen túlfûtött leányzónak :) 23F
én 14 évesen nem tudom élvezni a masztizást.."nem találtam meg azt ami ehhez kell hogy élvezzem" - hát lehet de akkor se megy. ha kívül mozgatom a bõrt akkor viszont ha elérek odáig akkor élvezem de csak max 4-5 mp-ig tart . :/ (márciusba 15 leszek)

Mért nem tudok este aludni?

nagyon nehezen alszok el esténként. miért lehet ez? nem szoktam estére nehéz kajákat enni, mindig vmi fehérjedús kaját eszek. mit csináljak?

Legjobb válasz: köszönöm a választ. most 2 hétig itthon kellett ülnöm, mert bárányhimlõs voltam úgyhogy nem igazán tudtam mozogni. délután nem szoktam aludni, de viszont én is lefekvés elõtt szoktam számítógépezni. kipróbálom, hogy hanyagolom egy kicsit a gépet, max délelõtt ülök le elé és majd meglátom h milyen lesz. köszi még 1x a választ

A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. most 2 hétig itthon kellett ülnöm, mert bárányhimlõs voltam úgyhogy nem igazán tudtam mozogni. délután nem szoktam aludni, de viszont én is lefekvés elõtt szoktam számítógépezni. kipróbálom, hogy hanyagolom egy kicsit a gépet, max délelõtt ülök le elé és majd meglátom h milyen lesz. köszi még 1x a választ
Hány éves kérdezõ? Én is bárnyhimlõs lettem.:D
A kérdező hozzászólása: 16 leszek. te mennyi vagy?
Én 20 vagyok.

Nem tudok este elaludni. Altatót nem szeretnék szedni. Milyen megoldások vannak még?

Évek óta küzdök ettől a problémától, mivel ülő munkát végzek, és sajnos mozogni sem tudok rendszeresen eljárni, így pedig nagyon nehezen tudok elaludni.

Legjobb válasz: relaxáció

relaxáció
én beverek 1 sör-t és mindjárt fáradtabb leszek. Vagy, ami kevésbé egészségkárosítóbb és pénzigényes, az az, hogy korábban lefekszel és könyvet olvasol, vagy valami nyugisabb zenét is hallgathatsz.

Mit gondoltok erről a weboldalról? (nem tudok este elaludni)

napi 4 órát alszok és alig tudok felkelni

Legjobb válasz: "...azt szeretném hangsúlyozni, hogy ha hosszabb ideje fennáll [az alvászavar], akkor ne altatószert szedjen, vagy az altatószer szedése mellett mindenféleképpen próbálja meg feltárni szakember segítségével a kiváltó okot és azt kezelni." Eddig OK, de a többi csak reklám.

"...azt szeretném hangsúlyozni, hogy ha hosszabb ideje fennáll [az alvászavar], akkor ne altatószert szedjen, vagy az altatószer szedése mellett mindenféleképpen próbálja meg feltárni szakember segítségével a kiváltó okot és azt kezelni." Eddig OK, de a többi csak reklám.

Ti este pl mikor nincs frissen fúrdve a párotok lefranciázzátok? Mert úgy csinálnám neki csak nem tudom milyen neki estére. Vagy fiuk estére már bebüdósódik? Azt szeretném hogy hazajön és letérdelek és csinálom

Ez izgatna csak picitnfinnyás vagyok. Nem nagyon oraloztam meg illetve regebben csak . De azt mondta neki eleg a dugas de én franciaznék csak az nem ugy müködik hogy tusoljon le hanem amikor ramjon akkor akarok nekiesni értitek? Ja és fiuk nektek ha kakiltok belelog a wcbe? Mert még ezen gondoloodtam hogy ki tudja nem e kakilt és akkor a wcböl bármi rámegy? Pedig ugy lesz...nám mások hogy csinaljak?

Legjobb válasz: :D Feldobtad az estém, kösz! Próbáld ki, és megtudod! Azért olyan nagyon büdös csak nem lesz, de te tudod, hogy neked hol a határ. De ez a belelóg a wc-be... :D Most itt az a kérdés, hogy leszarja-e a farkát, vagy attól félsz, hogy belelóg a vízbe? Akkor viszont alapállapotban 20-30 centi kéne, hogy legyen...

:D Feldobtad az estém, kösz! Próbáld ki, és megtudod! Azért olyan nagyon büdös csak nem lesz, de te tudod, hogy neked hol a határ. De ez a belelóg a wc-be... :D Most itt az a kérdés, hogy leszarja-e a farkát, vagy attól félsz, hogy belelóg a vízbe? Akkor viszont alapállapotban 20-30 centi kéne, hogy legyen...
Persze, nem gyõzöm lesöpörni róla a kis dögöket, ahogy elkezdenek mászni felfelé. OMG
ezzel a helyesírással ne legyél igényes.
"Kifigyeltem hogy õ ráül." :D Egyébként olyan sokáig tudod magad tartani?
A kérdező hozzászólása: Hu ezt nem értem hogy olyan soká tudod magas tartani ez mit jelent ebben az esetben? Leirod maskent? Kifigyeltem igen hát lattam hogy masoknal is raul szallodaban is pl ahol együtt volt a fürdo a wcvel. Mar hazajott amugy igy ez a mai este elmaradt csak egy gyors sima menet volt de mar alszik.
Tehát pl. nagydolognál végig a wc felett tartod az elfeled, ahogy írtad? Nem fárasztó? Nem lenne egyszerûbb leülni? :D
Hány éves vagy, és a pasid?
A kérdező hozzászólása: Igy szoktam meg. Nálunk meg mikor nem itt laktunk ilyen pottyantos wc volt egy lyukat kepzelj el es fele kellett hajolni es celozni bele guggolni, ha lattal ilyet. Igy ez rögzített.de furanak is tartom a raülést nem egeszsegesnek de mindegy nem baj csak ebböl a szempontbol. 21 vagyok a parom meg 43
Ez igen. A nap kérdése! :-D
A kérdező hozzászólása: http://blogol.hu/comment.php?log=2733250 Szóval nem tudom jol fogalmaztam e de nalunk ahonnan jóttem kiskoromba ilyen wc volt itt nem lehet ülni ezt talalom en normalisnak. Oersze nem ilyen koszos volt hanem tiszta. Felénk legtöbb helyen ilyen van. Ne a koszra nezzetek hanem hogy hogy nez ki a wc
bolgárwc. hogy jön ez ide? ha kitörli a heréjébe törölheti nálatok is. ennek a tisztasághoz köze nincs
Jogos, ez eszembe se jutott. Riszpekt, én az itthonihoz vagyok hozzászokva, így nincsenek ehhez megfelelõ combizmaim. :D
Büdös tofu[szerkesztés | Forrásszöveg szerkesztése] A büdös tofu (kínai nyelven: ((臭豆腐; pinjin átírás: chòu dòufu) egy különleges lágy tofufajta, melyet zöldségek és halszósz keverékében erjesztettek. Szaga nagyon hasonlít egyes érlelt sajtokéhoz és a legtöbben kifejezetten büdösnek tartják.
van gyomruk hozzá. a kínaiak esznek rothasztott tojást is nem?
A kérdező hozzászólása: Miért mások hogy csináljak??L?
A kérdező hozzászólása: Nem q vizbe de gondolom a csészéhez hozzaér meg bellog ha nem is a vizbe a bakteriumok ramennek nem? Nem akarok torok vagy gyomorfertõzést kapni de jo lenne lesz...i
A kérdező hozzászólása: Komoly cályszokat varok mert mindjart hazaer segitsetek felvettem szexy ltálszó cuccot ami tudom hogy bejön neki sexy nemü. Az ovszert nem azereti aki irta priviben hogy izesitett ovszer ezert nem jo. És 1. Nek kinai vagyok nem magyar ahhoz képest sztem jol megértenek mások
Te vagy az, Csingcsangcsung? :D A kukac jobb esetben nem ér hozzá a budihoz. :D
fürdesd le és csináld úgy. különben hányni fogsz amilyen finnyás vagy.
A kérdező hozzászólása: Azt vártam normalisan valaszoltok ... Titeket barmikor leszop a csajotok? Vagy ti barmikor leszopjatok a papust? De amúgy az is fura hogy õ azt mondja nem muszaly ni jo a sima sex
Hát ha van esze, akkor nem érinti vele a csészét, szóval ennyi erõvel a lányok esetében is beszélhetnénk errõl.
A kérdező hozzászólása: Én pl sose ülök rá csak ráhajolok fõleg nem ha mashol vagyok de azt mar kifigyeltem hogy õ ráül
kérdezõ, te valami haláli jófej lehetsz :D hogy a kérdésre is válaszoljak: ha ennyire aggaszt a tisztasága a férfiúnak, akkor csábítsd be a fürdõbe és vegyetek egy izgi zuhanyt, közben eljátszadozol vele a szappannal, majd jön a többi ;)
rögtönözni akar. csak finnyás.
Legeslegjobb arc! :)

Help! Testépítés (fehérje) mi a véleményetek erről a fehérjéről? Ezt szeretném ma megrendelni csak nem tudom milyen? Az ára eléggé jó. Reggelre meg estére kellene vélemények?

Http://www.bodybuildingbolt.hu/termek. Php? Azon=699

Legjobb válasz: én nem tudom ez miféle tejsavó de leírása alapján élelmiszer nem pedig kiegézsítõ. meg olyan adagja van mint egy tömegnövelõnek. szóval nem tudom mit takar ez a szárított tejsavó de úgy tûnik nem ugyan az mit egy tejsavó protein. estére egyébként nem lesz jó mert estére lassú felszívódású kell.

én nem tudom ez miféle tejsavó de leírása alapján élelmiszer nem pedig kiegézsítõ. meg olyan adagja van mint egy tömegnövelõnek. szóval nem tudom mit takar ez a szárított tejsavó de úgy tûnik nem ugyan az mit egy tejsavó protein. estére egyébként nem lesz jó mert estére lassú felszívódású kell.
A kérdező hozzászólása: http://www.bodybuildingbolt.hu/termek.php?azon=699 Aminostar sweet whey tejsavó fehérje ízetlen de elég jó áron van :) kevert fehérjét akartam de sztem ez jobb nála nem?
ja már értem, tehát nem két sor, ha nem egy sor van benne ;-)
van benne egy sor fehérje és hét sor tejcukor.:)
Sajnos a legfontosabbat kihagyták. 100g-ban kb. 11%-13% között a proteintartalom. A lactose elérheti a 75%-ot (!!!!). Kíváncsi lennék, hogy mit kell azon érteni, hogy kiváló minõségû fehérjék egész sorát tartalmazza?!?!
Hát ha ez az amire gondolok, akkor elképesztõ dolgok lehetnek a dizájner proteinek esetében is. A szárított édes tejsavó egy kb. 11%-os fehérjét tartalamozó alapaynag, amit az édesiparnak, pl. a bonbon, fagyi, csoki gyártóknak árusítanak.
ha olcsón akarsz venni, nézd meg a muscle up proteint ezen az oldalon. nem sokkal drágább kilója ennél, de az 70%os tejsavó kreatinnal és taurinnal
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm!
[email protected] semmire nem jó!! Ez csak szárított tejsavó, amibõl nincs kiszûrve a tejcukor, azaz 70% a tejcukor és csak 11% a protein benne! Ez NEM tejsavóprotein!!
jól érted.:) Lényeg, hogy nyomokban fehérjét tartalmaz.:)

Hogy müködnek az Esti iskolák? Lehet estibe érettségizek inkább de nem tudom ez, hogy működik hány órát vagyok benn, hánytól-hányig, mennyibe kerül stb. valaki aki igy érettségizett leírhatná ha nem nagy gond.

Legjobb válasz: Az esti sulik legtöbbje nagyon laza. Iskola válogatja, mikor-mennyit kell bent lenni. Én kettõbe jártam, az egyikben heti 3x, a mostaniba heti 2x kell bejárni 14 órától este 7ig. Az ilyen helyek többségén nem nézik a hiányzásokat, általában mindenkit átrugdosnak év végén és az érettségin is. Esti sulik között is sok különbség van. Van olyan ami fizetõs és van olyan amiben csak egyszer kell fizetned x ezer Ft-ot (nálunk ez 5ezer volt) és utána minden ingyen van. Kivéve persze az érettségi amiért minden esti suliban fizetned kell. Nálunk 40ezer volt cakkon-pakk az érettségi, ami egész jónak számít máshoz viszonyítva.

Az esti sulik legtöbbje nagyon laza. Iskola válogatja, mikor-mennyit kell bent lenni. Én kettõbe jártam, az egyikben heti 3x, a mostaniba heti 2x kell bejárni 14 órától este 7ig. Az ilyen helyek többségén nem nézik a hiányzásokat, általában mindenkit átrugdosnak év végén és az érettségin is. Esti sulik között is sok különbség van. Van olyan ami fizetõs és van olyan amiben csak egyszer kell fizetned x ezer Ft-ot (nálunk ez 5ezer volt) és utána minden ingyen van. Kivéve persze az érettségi amiért minden esti suliban fizetned kell. Nálunk 40ezer volt cakkon-pakk az érettségi, ami egész jónak számít máshoz viszonyítva.
Én egy kemény esti suliban érettségiztem. Heti 3-szor 16órától 18:55ig vagy 19:40ig. Ingyenes volt. Kb 30 an indultunk és olyan 5en érettségiztünk le. Több embert húztak meg az érettségin is. Illetve az évfolyamok alatt. Szóval a követelmények kemények voltak. Az érettségi díja teljesen ingyenes volt. TEHÁT NEM MINDENHOL KELL FIZETNI ÉRTE. Utolsó évben a kis létszám miatt 10ezer Ft volt a tandíj félévente. De az esti tagozatok nagy része valóban olyan ahogy azt az elsõ válaszoló leírta.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) ha valakinek van még élménye ezzel kapcsolatba azt is várom.

6 hetes tacsi-yorki keverékem van és nagyon sokat alszik de utána meg szinte egész este fent van játékos de nem tudom hogy este hogy kéne hogy aludjon? (am tegnap kaptam meg)

Legjobb válasz: Ilyen idõsen még nagyon sokat alszanak :) Este ne játssz vele, próbáld meg hogy átálljon nappali üzemmódra,vagy nem tudom. Azt nem is említeném ,hogy egy ilyen idõs kiskutyának még az anyjánál kéne lennie...

Ilyen idõsen még nagyon sokat alszanak :) Este ne játssz vele, próbáld meg hogy átálljon nappali üzemmódra, vagy nem tudom. Azt nem is említeném , hogy egy ilyen idõs kiskutyának még az anyjánál kéne lennie...
Ilyen idõs korában még az anyjával és a testvéreivel lenne a helye. 8hetes kora elõtt TILOS elhozni!! Még nagyon kicsi, biztos meg van illetõdve még hisz egyedül van. A meleg miatt szinte mindig kutya csak jobbra-balra fekszik egész nap, este azonban mikor jobb az idõ majd kirobbannak az energiától. Játssz vele minél többet ilyenkor, akkor elfárad és aludni fog.
Meg kell még tanulnia az emberek idõbeosztását. Éjszaka ne engedd mászkálni, ne játssz vele, legyen a helyén. Idõ kell, míg megtanulja , az éjszaka az alvásé.
Nem igaz...Egy 6 hetes kutyust már el lehet hozni az anyától. :) Nos nekünk is voltak kiskutyusaink anyától.Most meleg van így nappal alszik, de kiszámítható, mert egy kölyökkutya mit csinál egész nap?Alszik, eszik, játszik...Nappal ha alszik, akkor este elõtt fáraszd ki jól(én úgy csináltam, hogy egy horgászbot kötelére rákötöttem a játékukat, egy mûanyag csirke XD s én leültem s lengettem jobbra-balra s így futottak utána és hamar kifáradtak.)Vagy más játékokkal szórakoztattam õket.Remélem tudtam segíteni :)
valóban a pici kutyusok sokat pihizgetnek! De próbáld napközbe lekötni egy kis játékkal lehetõleg ne túl intenzív mozgással, rohangálással mert akkor ugyan az az eredmény;elfárad és napközben alszik. Biztosan van valami ami leköti esetleg kötélhúzás, sípoló kedvenc játék, labda stb. Ha lekötöd napközbe akkor valószínüleg kifárad és este szundikál, mivel ha nappal nem hagyja az izgalom õt aludni! :) de azért arra figyelj ha tényleg fáradt hagyd aludni csak max ne olyan sokat. :D sok skiert!

állandóan attól félek, hogy be fogok pisilni az este, így nem tudok aludni, és iskolából is állandoan hiányozom?

a szüleim azt hiszik, alvási zavarom van, de igazából nem. altatót is szedek, de hatástalan, mert én nem akarok így elaludni. mióta egyik este úgy ébredtem, hogy azt hittem bepisiltem, azóta van ez. nem pisiltem be végül, csak nagyon izzadt voltam,(nyáron volt) de azóta mindig ett?l félek. ez kb egy éve kezd?dött és azóta egyre szarabb. mit tegyek?:((

Legjobb válasz: Ennek pszichés oka van,szóval elég nehéz megoldani egyedül.Mivel nem pisiltél be,ezért értelmetlen lenne urológushoz menni,hisz nincs semmi bajod.Amit tanácsolni tudnék.Tegyél az ágyra egy nilon-t,vagy vágj ketté egy kukazsákot és azt terítsd oda,aztán rá a lepedõdet.Ez azért kell,ha mégis megtörténne nem lesz olyan az ágy.A lepedõt pedig ki tudod mosni kézzel is,senki nem veszi észre.Este pedig kiteríted a szobádban reggelre megszárad. Muszáj ezzel a felkészüléssel megnyugtatnod magad,hogy nem lesz gond,ha mégis bemegy,otthon vagy,senki nem fog ezért cikizni stb,meg senki nem is fogja észrevenni,mert te meg tudod oldani. Szerintem nem lesz gond,nem fog bemenni semmi,csak a félelmedet kell elûzni.Próbáld ki,egy próbát szerintem megér. Ha nem jön be,akkor a helyedben felkeresnék egy pszichológust.Nem vagy bolond,de szerintem õ tudna segíteni.

Ennek pszichés oka van, szóval elég nehéz megoldani egyedül.Mivel nem pisiltél be, ezért értelmetlen lenne urológushoz menni, hisz nincs semmi bajod.Amit tanácsolni tudnék.Tegyél az ágyra egy nilon-t, vagy vágj ketté egy kukazsákot és azt terítsd oda, aztán rá a lepedõdet.Ez azért kell, ha mégis megtörténne nem lesz olyan az ágy.A lepedõt pedig ki tudod mosni kézzel is, senki nem veszi észre.Este pedig kiteríted a szobádban reggelre megszárad. Muszáj ezzel a felkészüléssel megnyugtatnod magad, hogy nem lesz gond, ha mégis bemegy, otthon vagy, senki nem fog ezért cikizni stb, meg senki nem is fogja észrevenni, mert te meg tudod oldani. Szerintem nem lesz gond, nem fog bemenni semmi, csak a félelmedet kell elûzni.Próbáld ki, egy próbát szerintem megér. Ha nem jön be, akkor a helyedben felkeresnék egy pszichológust.Nem vagy bolond, de szerintem õ tudna segíteni.
Nekem is voltak ilyen érzéseim ennyi idõs koromban. Tudod hogyan tudtam magammal ezt lerendezni. Minden este elalvás elõtt elmentem wc-re és pisiltem. Bevált, és nem rettegtem, hogy éjszaka bepisilhetek. Ne szorogj, próbáld meg elengedni magadat. Hidd nem fogsz bepisilni. Légy erõs, légy urrá a helyzeten.Iskolába meg járnod kell. És ha nem fog változni a helyzet menjetek el pszichológushoz.
A kérdező hozzászólása: az a neilonos jó ötlet, köszi, csak attól félek, hogy meglátja valaki, és akkor rájönnek erre a titkomra. nem tudom bezárni az ajtómat amikor alszom, és anyám néha bejön este, megnézni mi a helyzet, alszom e már meg ilyenek. ne nézzetek totál õrültnek, de valami pelenka szerüséget lehet könnyebben eltudnék rejteni, és azt nem találná meg talán senki. tudom ez nagyon õrülten hangzik, és a leírása közben is tiszta szégyen, meg égõ arcal írom, de más nem jut eszembe. persze megvenni sem merném az tuti, és azt sem tudom hogy lehetne e egyáltalán venni olyant ami jó nekem, meg hova tenném a többit, szal kilõve. a wc s dolgot próbáltam, de nem jött be. Most megpróbálok azért aludni még pár órát suli elött, nemtudom hogy menni fog e, ha nem akkor megint kába leszek egész nap.
lehet, hogy érdemes lenne azzal foglalkozni, hogy miért vagy ennyire szorongós és miért uralkodik rajtad ez a félelem. Ha gondolod írj emailt.
Ajaj, újfent felbukkant a pelenkás-barátunk...
Ne cikizd! Nincs ezzel semmi baj. Ne hallgass rá, mert nem vagy bolond, csak van vmi szorongás benned amit megkéne oldani egy pchihológusnak vagy nem tudom kinek.. :/ A nejlonzacsis jó ötlet, de sztem nem fogsz bepisilni, csak azt HISZED! Ezért szorongsz, nem? :O Na sok sikert és lazulj el, nyugi! ;)
Kérdezõ: A pelenka kicsit macerás, de lehet, hogy elég lenne, ha vennél egy doboz tisztasági betétet.Az összes drogéráiban lehet kapni.Ha úgy veszed, hogy veszel mellé még egy-két nõi cuccot, akkor azt fogja hinni az eladó, hogy a barátnõdnek viszed, ja és tegyél mellé egy óvszert is, hogy mégis megmaradjon a férfias oldalad. :) A betétet sokkal könnyebb használni, mint a pelenkát és ha bemenne valami, akkor felszívja.A tudat, hogy beragasztottad az alsódba szerintem már elég lesz, hogy ne félj.Reggel pedig meg fogod látni, hogy tök száraz lesz.Jah max a magömlésed lehet rajta, de azt csak megtudod különböztetni a pisitõl. Eldobni is jóval könnyebb, mint a pelenkát, hisz elég kicsi.Betekered egy wc papírba vagy zsepibe és annyi.Fel sem fog tûnni senkinek.
A kérdező hozzászólása: szia. Köszi a választ. szerinted ha mégis bepisilnék, az a betét kibírná? eléggé vékonynak tûnik. azért mégis csak több a semminél, lehet megpróbálom.
Igen, ki fogja bírni, ne aggódj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!