Találatok a következő kifejezésre: Nem tud a (7270 db)

Ha még nem tud a baba egyedül ülő helyzetbe jutni, akkor azért megtartva ültessem?

nagyon szeretne már ülni,a nagy melegben a pancsi medencéjében is már csak ülni akar,h én fogom hátulról,de ez jó neki?nem tud felülni,hogy segíthetném elő,h sikerüljön neki?

Legjobb válasz: Nem szabad ültetni. Ha nagyon akarja, akkor dühében küzdeni fog érte, és erõsödik hozzá, majd megteszi egyedül. Addig amíg magától nem tud valamit megtenni, nem szabad segíteni, erõltetni. Igaz ez ülésre, állásra, járásra is.

Nem szabad ültetni. Ha nagyon akarja, akkor dühében küzdeni fog érte, és erõsödik hozzá, majd megteszi egyedül. Addig amíg magától nem tud valamit megtenni, nem szabad segíteni, erõltetni. Igaz ez ülésre, állásra, járásra is.
az öledben csücsültetheted, de ne erõltesd az ülést, nem tesz jót a gerincének.
Én alig vártam, hogy a lányom üljön, de megvártam amíg szépen magától tud egyedül ülni!
Én mindig ugy tartom az ölemben, hogy félig ülõ helyzetben van, tehát megdöntve. Aztán ha õ magától feltudja magát erõlködni ülésbe, akkor hagyom, hogy úgy maradjon, amig vissza nem dõl, el nem fárad. Szerintem ezt igy magától csinálja. Bár én annyira nem vagyok "ne éltessük a babát" mániás, ahogy az mostanság nagy divat, de azért én sem szoktam csak úgy ültetni a babámat.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Még nem készült fel a gerince.
Ne ültesd. Az az idõ is eljön hamar, ne aggódj :-)
Rövid ideig felültetheted semmi baja nem lesz, sehogyan nem tudsz segíteni majd kitalálja hogy kell.

Anyukám sosavat ivott 2 honapja történt 2 hete tudot enni de most már megint nem tud, a vizet is alig tudja inni nem nagyon akar neki lemenni mi az oka?

talán most gyogyulhat neki vagy sebesedig a torka?nem tudom..életveszélyben volt mikor bevitték kedden kel neki viszamenni

Legjobb válasz: Jézusom! Hogyan történt? Szerintem ne várjatok keddig, ha nem tud inni, enni. Menjetek be a kórházba ügyeletre.

Jézusom! Hogyan történt? Szerintem ne várjatok keddig, ha nem tud inni, enni. Menjetek be a kórházba ügyeletre.
Talán orvost kéne kérdezni.
Nem akarlak elszomorítani, de nekem is volt egy ismerõsömm, aki sósavat ivott és még egy hónapig élt. Sõt, még fuvarozott is a lovával. Rettentõen lefogyott, mielõtt meghalt. Persze õ sem tudott se enni, se inni.
Miután a sósav egy maró folyadék, sérült a garat és a nyelõcsõ nyálkahártyája. Itt gyógyuláskor hegesedés keletkezik, ami szûkületet okozhat. Lassan gyógyul, de egyre jobb lesz, lehet hogy kell tágítani 1-2x, de sokat fog javulni. Kitartást hozzá mindkettõtöknek.
Jesszus :O Hát amúgy lehetséges igen attól, hogy gyógyul a seb, de ha tényleg baj van, menjetek kórházba :/ mert inni azért kell...
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy már is ennyien irtatok tud inni csak nehezen a huslevesböl sem megy neki le a tészta csak nehezen, vissza köhögi sajnos..baja nem lehet már elvileg mert 2 honapja történt nem lyukadt ki semmije..tegnap engedték haza, volt elmegyogyban is..öngyilkossági hajlama volt sajnos..Egész jol van csak hát sokat fogyott, és most bosszantja hogy nem tud enni vagy is csak nehezen nagyon nehezen, 1-2 falatot küszködve..de én mondtam neki hogy fel épül, és én is gondoltam hogy sebes neki, de job lesz remélem :)
A kérdező hozzászólása: ja és a tejbegriz meg iylenek mennek neki szoval nem nagyon éhezik csak na a jo szalonna meg a jó kis káposztás paszuly hiányzik neki:) Meg nekünk is roszab lesz igy enni elötte ma pl lapcsánkát csináltunk, és abból evett de csak vagy 2 harapást nem eröltette..
Azért vigyétek vissza, õk jobban tudják majd, hogy mi a helyzet.

Szerintetek mit tudnék tenni hogyha egy CD-t nem tud a DVD lejátszóm lejátszani egy filmet?

pedig ki is irtam CD-re és a gép mutatja,hogy rajt van

Legjobb válasz: Megnézed a dvd lejátszó milyen lemezeket és formátumokat tud lejátszani, és úgy írod ki.

Megnézed a dvd lejátszó milyen lemezeket és formátumokat tud lejátszani, és úgy írod ki.
Használj TDK-R (minuszos(-)) lemezt. Megprobalhatsz beruhazni tisztitolemezre. Ez egy olyan cd amin kefek vannak. Kapsz hozza alkoholszeru lotyit is ami segiti a tisztitast. Parszor atengeded rajta, van rajta vmi sav amiert olvasni kezdi agep. Mediamarkt szeru helyeken leht kapni. Ha ez nem segit talan forro a keszulek belseje, vagy mert mar tele van porral es azert nem hul vagy csak a helyzete amiatt nem tud. Aztan van az is, hogy az iro lezerfejek egy ido utan meghalnak. Mennyi idos az a eszulek? Mindenesetre akarmenyi ezeket megcsinalnam es leveve a burkolatot, ha csak par csavar tartja utananeznek a belso kosznak. Ha regi es majd csereled tipp probalj ki vasarlas elott egy LG-t.

Miért nem tud a csúcsra juttatni?

A barátommal már több mint egy éve együtt vagyunk,de szeretkezéskor egyszer sem élveztem még el. Ha orális dologról van szó, eddig 4x sikerült elmennem és egyszer ujjal segített. Az elözö barátaim,ha nyaltak nagyon hamar az orgazmushoz tudtak juttatni,pedig fiatalabbak és kevesebb lánnyal voltak,mint a mostani. Mi lehet a gond ? Kérlek titeket csak normális válaszokat adjatok!!

Legjobb válasz: Béna a pasid, és valószínûleg önzõ mód szexel. Máshogy nyilván nem is tud.

Béna a pasid, és valószínûleg önzõ mód szexel. Máshogy nyilván nem is tud.
Azt nyilván te tudod, mit csinál rosszul nyaláskor, mivel voltak már jobb tapasztalataid! Ez nem mi tudjuk, hanem te! -.- Vele beszéld meg. És szex közben a korábbiakkal sem ment az orgazmus? És amúgy ne csak õt hibáztatsd, benned is lehet hiba (mégpedig hogy azon nõk táborába tartozol akik nehezen mennek el hüvelyileg.)
A kérdező hozzászólása: Hát ezért tettem fel a kérdést, hogy mi lehet a gond. Ha csak öt hibáztatnám nem tettem volna fel a kérdést... ' -.- ' ... Nem az elözöeknél sem sikerült egyébként.
Csak érted, akkor nem azt kellene írnod, hogy Õ miért nem tud... Nem, inkább TE nem tudsz hüvelyileg elmenni. Használod a csiklódat? G-pontot kerestétek? De komolyan te érzed hogy jó neked ha nyalnak, úgyhogy ezt kettõtöknek kell megbeszélni. A hüvelytorna meg segíthet a hüvelyi orgazmus elérésében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

4 éve ismerek egy srácot abból 2 szer jártunk! Szakítót velem! és már eltelt 1 év és azóta várok rá már lefeküdtem velle és még mindig semmi! Meg azt mondta hogy azzért nem foglalkozik velem mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igazz?

Legjobb válasz: Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?

Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?
üdv az átvert lányok klubjába :DDDDDD IGAZ!!!az hogy kihasznált gratula szép :D
Ha épp nincs nõje akkor vagy csak jó neki egy kis szexre
A kérdező hozzászólása: figyelj akkor nem kell ide irni nem mind 1 neked hogy én higy irok hmm??? ne legyen mán ojan fontos nah szijja jah ls ha ilyeneket írsz ide akkor nem muszáj nah szia
Szerintem igaz, a pasik már csak ilyenek.. nem mind!!:D 85%-a... Én is már jártam így nemolyan rég....:S Elõször ismerd meg és utána dönts ilyen dolgokról sztem.. 14/L

7 hós babám nem tud a pelenkába kakilni, más baba is van így?

nemrég váltottunk nagyobb pelusra amire az van írva hogy 14kg-ig jó, mégis kislányom ha pelus van rajta mindegy hogy fekszik vagy ül, nem tud kakilni csak egy picit, és nyügös, amint kibontom kakil is (sokat)

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy ennek a pelus az oka.Sztem valami más miatt nem akar v nem tud.

Nem hinném, hogy ennek a pelus az oka.Sztem valami más miatt nem akar v nem tud.

Ha megváltoztattam a routerem felhasználónevét és jelszavát az alap 'admin, admin'-ról, akkor a szomszédok már nem tudnak a netemre csatlakozni?

Legjobb válasz: De tudnak. A routereden állits be valamilyen titkositást. A legjobb a MAC filter ami szûrõ, amivel csak bizonyos számítógépekne engedsz hozzáférést. Ezen kívül lehet WEP, vagy WPA jelszót megadni vagy a kettõt egyszerre és akkor õk már nem tudnak majd netezni a te neteddel.

De tudnak. A routereden állits be valamilyen titkositást. A legjobb a MAC filter ami szûrõ, amivel csak bizonyos számítógépekne engedsz hozzáférést. Ezen kívül lehet WEP, vagy WPA jelszót megadni vagy a kettõt egyszerre és akkor õk már nem tudnak majd netezni a te neteddel.
Az admin-admin felhasználónév általában csak a router beállításához való belépésre szolgál. Neked be kell még állítani a wireless titkositást és jelszót is, hogy ne tudjanak csatlakozni idegenek a routerhez.
A kérdező hozzászólása: Akkor állítsak be egy filtert... De hogy? segít valaki? TP-LINK routerem van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nekem pl. Security: - WPA2 PSK Passphrase: és ezek kapásból nincsenek ott :S lehet én csináltam vmit rosszul :S
Enable Wireless Router Radio Enable SSID Broadcast pipáld ki (enable = bekapcsol, engedélyez) http://img503.imageshack.us/img503/8140/wirelessset.jpg
A kérdező hozzászólása: De ez nekem még mindig nem jó http://noob.hu/2010/01/25/router.JPG
Security Option: WPA2 PSK Encryption: AES
...ja és indítsd újra a routert (legegyszerübben - húzd ki az árambetáp csatlakozót)
A kérdező hozzászólása: Úgy csináltam, de most a Radius Server IP-jét kéri

Lányok, hány centiig tudtok mélytorkozni? (Fiúk, nektek mekkorával tud/nem tud a barátnőtök? )

Nekem 18 cm-es, és a barátn?m azt mondta, hogy ekkorát nem lehet... De már volt olyan lány, aki tudta, csak ezt nem mondhatom meg a barátn?mnek, mert akkor kevesebbnek érezné magát :] (22/F vagyok)

Legjobb válasz: Még elég tapasztalatlanka vagyok, de olyan 11 cm sikerül talán.. A 16-ból. Már nincs sok :P

Még elég tapasztalatlanka vagyok, de olyan 11 cm sikerül talán.. A 16-ból. Már nincs sok :P
hát nekem még csak 2 lánytól volt benne részem, de hozzászoknak, mindkettõ nálam tanulta meg. hozzá kell õket szoktatni. te is gyakoroltasd a nõddel, menni fog neki csak egy kis gyakorlás kell hozzá.
nem szoktam mérni meddig kapom be... :D de neki 17, és hát egy 2-3 cm maradt ki
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy nem egyezik a többséggel a szexualitásról alkotott elképzelésed. Mindenesetre itt szerintem egyikünk sem kritizálja, ha Te csak ágyban, sötétben, misszionárius pózban szeretkezel a pároddal, orális elõjáték nélkül, és kizárólag gyerekvállalási szándékkal.
Ti nem vagytok normálisak.miért nem tudjátok elfogadni a normális szexet!legközelebb szeleteljétek fel, és egyétek is meg!
Nekem ment a 22cm-es is tövig. :) Mondd meg a barátnõdnek, hogy legalább próbálja meg. Szerintem ez csak ürügy, mert nem akarja. Ha már lement a torkon, akkor igazából tök mindegy, hogy 16 cm megy le vagy 25.
Nekem 18 centi, és a barátnõm gond nélkül bekapja.
A páromnak kb. 13-14 cm és teljesen be tudom kapni. Szerintem több is menne.
nekem sajnos az oklenedezest nem sikerul lekuzdeni es felek h ha eroltetem balul sulhet el igy igazan nem tudom a torkomba csusztatni, inkabb csak a szamba ami fer es a torkom kezdeteig. meg dolgozok rajta. sajnos a reflexet nagyon nehez lekuzdeni, meg gyakorlassal is, nekem vhogy nem akar sikerulni. na meg a legjobb poziciot se talalom ra. igy a 16 cm-bol ugy 2-4 cm marad ki. de ez meg nem az igazi melytorok, szoval ez alapjan a 18 igenis be kene ferjen. vegulis az oklendezos kritikus pont utan mar siman kene menjen, nem az a par cm ide vagy oda a lenyeg. lehet h o sem tud meg igazi melytorkot, csak olyat amilyet en. "sekely torkot" :P ugyh gyakoroljatok, ha van poz amiben konnyebb javasold neki. ne eroltesd de ha tudod h hogy kell, segits neki, mind2nek jobb lesz. sokan elotte 1 pohar bort is javasolnak a lazitas kedveert de en pl nem szeretem a bort :P
16 centissel már 2en is tövig nyelték. :)
17, 5 centi a barátomé, és elõfordult, hogy sikerült tövig ;) szóval a kérdésre a válasz: 17, 5 centiig
az én pasimnak 19 cm és 16ot tudok... :S hát igen..még gyakorolni kell
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ kommentem egy nem hasznos válasznak szólt, ami már nem látszik... Mielõtt még valaki összezavarodna :)

Miért nem tud a barátom belémhatolni?

"Igazi" -behatolásos- szexet eddig csak egyszer sikerült összehoznom. Vagy a legeslegutolsó pillanatban nemet mondok (szegény pasi:S) vagy egyszer?en nem tudja bedugni. Nem megy be. Ez rettenetesen megalázó. Most már annyira félek attól, hogy nem jön össze, hogy próbálkozni sem merek. PEdig kívánom a szexet.

Legjobb válasz: Figyi,a hüvelyed nem túl szük,mert a természer olyan csodásan alkotta meg a nõt,h egy baba kifér a hüvelyén.Neh már egy pénisz meg ne be. Szerintem a probléma ott lehet,h nagyon feszült vagy.Nekem is volt ilyen.És egyszerûen nem megy.Ami segíthet.1-2 pohár vörösbor ellazulásnak,kezdetnek egy kis orális szex,és mikor már majdnem készen vagy,akkor kell próbálkozni.De ha egyfolytában azon görcsölsz,h nem fog sikerülni,akkor nem is fog menni. Másik probléma,mert a korodat ne mírtad,túl fiatal vagy ehhez,van benned valami pszichológiai gát,valami feszültség,szégyenérzet,ami annyira leköti a buksid,h csak erre tudsz gondolni.Az ilyet csak fejben lehet megoldani.Vagy várni kell néhány évet az egész szexxel.Az nem elég,h kívánod.Legalábbis a legtöbb nõnél nem. Van még egy C verzió,h a pasi túl ügyetlen.Amúgy õ is tud tágítgatni,úgy,h megujjaz,elõször csak egy,aztán kettõ..és ha már három ujja is befér(persze attól függ mekkora újjai vannak)akkor te sem hiheted,h fizikai okai vannak annak,h nem tud behatolni. Ezeket a hüvelytágítós holmikat nem ajánlom.Hiszen amúgy is nagyon ki kell tudnia tágulni a hüvelynek.

Figyi, a hüvelyed nem túl szük, mert a természer olyan csodásan alkotta meg a nõt, h egy baba kifér a hüvelyén.Neh már egy pénisz meg ne be. Szerintem a probléma ott lehet, h nagyon feszült vagy.Nekem is volt ilyen.És egyszerûen nem megy.Ami segíthet.1-2 pohár vörösbor ellazulásnak, kezdetnek egy kis orális szex, és mikor már majdnem készen vagy, akkor kell próbálkozni.De ha egyfolytában azon görcsölsz, h nem fog sikerülni, akkor nem is fog menni. Másik probléma, mert a korodat ne mírtad, túl fiatal vagy ehhez, van benned valami pszichológiai gát, valami feszültség, szégyenérzet, ami annyira leköti a buksid, h csak erre tudsz gondolni.Az ilyet csak fejben lehet megoldani.Vagy várni kell néhány évet az egész szexxel.Az nem elég, h kívánod.Legalábbis a legtöbb nõnél nem. Van még egy C verzió, h a pasi túl ügyetlen.Amúgy õ is tud tágítgatni, úgy, h megujjaz, elõször csak egy, aztán kettõ..és ha már három ujja is befér(persze attól függ mekkora újjai vannak)akkor te sem hiheted, h fizikai okai vannak annak, h nem tud behatolni. Ezeket a hüvelytágítós holmikat nem ajánlom.Hiszen amúgy is nagyon ki kell tudnia tágulni a hüvelynek.
lazulj el a barátod meg ujjazon meg és ugy könnyeben bemegy
Szia! Nekem is volt régen ilyen problémám, hogy nagyon ráparáztam a szexre. Ezt csak akkor tudod megoldani, ha beszélgettek errõl a pasiddal és õ türelmes veled, nem kell feltétlenül szexelned, ne csak az õ kedvéért tedd, máshogy is ki lehet elégíteni és én is ajánlanám, hogy kicsit lazuljatok, akár alkohollal is, a szex elõtt és csak kényeztessétek egymást és ne az legyen a cél, hogy szexeljetek, beszéld meg a psiddal is, hogy nem biztos, hogy lesz szex a kényeztetés végén, így õ is tudja mire számíthat és ha már tényleg nedves vagy és tényleg akarod, akkor csak ürölni fog neki. Ez tényleg fejben dõl el és az is kell, hogy megbízz a pasiban és megbeszéljétek.
nem a kézfejét kell bedugni, hanem az ujjait.
szerintem próbálkozz jégcsapretekkel. Gyakorlogass otthon, aztán meg a barátoddal. Az a lényeg, hogy minél jobban be tudja dugni a kézfejét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!