Találatok a következő kifejezésre: Nem tom de a barátnőmet nem (8 db)

Van 1 lány (igzából a barátnőm. ) tehát, nagyon szeretjük egymást. Szeretném megcsókolni. De nem tom hogy mit tegyek (azt tom hogy nem szabad idegeskedni) de a csok "szabályát" nem tom. Vagy hogy nyelves vagy nem? :D

Legjobb válasz: nyelves az igazi, a másik csak szájrapuszi. csókold meg a száján, aztán lassan nyissátok ki a szátokat és csusztasátok össze a nyelvetek, kezdjétek el mozgatni egymáson, a többi menni fog meglátjátok :)

nyelves az igazi, a másik csak szájrapuszi. csókold meg a száján, aztán lassan nyissátok ki a szátokat és csusztasátok össze a nyelvetek, kezdjétek el mozgatni egymáson, a többi menni fog meglátjátok :)
egy csomó ilyen témával foglalkozó anyag van a neten(nem kimondottan 1. csók, de joljöhet.) ha irsz e-mail akk küldök anyagot!!!
A kérdező hozzászólása: Ohh...kössz:D Remélem menni fog 1 kicsit azért izgulok...

A barátnőmnek van 1 nyelv pirszinge (nem tom hogy kell írni xD) és le akar szopni de félek hogy meg fog karcolni most mit tegyek?

segítsetek!!!!!

Legjobb válasz: és most ott vár az ágy szélénél térdelve, de te kértél egy pillanat türelmet, hogy feltehesd a kérdést?

és most ott vár az ágy szélénél térdelve, de te kértél egy pillanat türelmet, hogy feltehesd a kérdést?
imádkozz XD
Le akar szopni egy csaj és te tényleg ezen parázol? hátjó.. :o
A száj belsõ része legalább olyan sérülékeny mint a makkod ha nem sérülékenyebb. Nem hiszem, hogy aggódnod kéne. Ha el tudja viselni a szájában és smároláskor sem sérti fel a nyelved akkor nem tudom mitõl parázol.
ha gondolod vagyunk itt egy páran és elõtted megnézzük, hogy hogyan csinálja, s utána elmondjuk. S akkor már nyugodtabb lehetsz, mert tudni fogod, hogy karcol-e vagy sem. Rendben? :D:D
Hát nekem csinálták már piercinggel és semmi gond nem volt belõle. Sõt.. úgyhogy ne aggódj emiatt.
A kérdező hozzászólása: most màr mind 1 ;D :3
Nem fog! Az nem karcol
Na. De milyen volt?

A barátnőm alapozót használ az arcára de állandóan, mihent felkel akkor már keni is kifele magát. És a börre ez hogy hat? Mrt vannak az arcán ilyen kis pöttyök de nem tom hogy pattanás-e vagy kiütés.

Legjobb válasz: ez bõrtipustól függ.Mindehol azt hallani,hogy ártalmas a bõrnek,mert nem engedi lélegezni,így eltömõdnek a pórusok.De manapság a jó minõségû alapozók már nem ilyenek,így vékony rétegben felkenve még védik is a bõrt,fõleg télen.A lényeg,hogy mindig mossa le és ne a legolcsóbabt használja.meg perzse fontos hogy hidratálja a bõrét.ennyi.

ez bõrtipustól függ.Mindehol azt hallani, hogy ártalmas a bõrnek, mert nem engedi lélegezni, így eltömõdnek a pórusok.De manapság a jó minõségû alapozók már nem ilyenek, így vékony rétegben felkenve még védik is a bõrt, fõleg télen.A lényeg, hogy mindig mossa le és ne a legolcsóbabt használja.meg perzse fontos hogy hidratálja a bõrét.ennyi.
Én azt vallom, hogy akármilyen jó is az alapozó, akkor is árt. Én nagyon ritkán használok. Nyáron, tavasszal egyáltalán nem. Hagyom, hogy szellõzzön a bõröm. télen nagy hidegbe használok. 28 éves vagyok, de még most is elhiszik, hogy 23-24 vagyok. a sok 18-20 éves meg úgy tud kinézni, mint egy 30 éves. szóval szerintem nem egészséges dolog. Ha nagyon csúnya bõre, akkor is csak akkor kellene használnia, ha olyan helyre megy.

Nem tom miért de a barátnőmet nem tudom kielégíteni már többször is közösültünk de 1-2 sikerült csak és nem 5 perces sexekről van szó! A régebbi barátnőimet ki tudtam elégíteni de őt nem én csinálok nála vmit rosszul vgay mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem haggyuk a régi barátnõket és beszéljünk a fontosabb mostaniról. Jó volna tudni hány éves vagy. Azt is jó volna tudni, hogy vajon a barátnõd volt e már fiúval, tudja e hogy mi és hogy jó neki a szexben. Lehet vaginálisan nem tud elélvezni csak csiklón át ha izgatja, viszont az meg lehet ciki neki, hogy csinálja elötted. Ki tudja? Ez egy bonyolult kérdés.Próbáltátok megbeszélni, hogy neki miért nem megy? Hogy hogy lenne jó neki? Mi fél évig csiszolódtunk míg sikerült a férjemmel egyrõl a kettõre jutnunk. Ha van kérdésed még szívesen megválaszolom ha tudom.

Szerintem haggyuk a régi barátnõket és beszéljünk a fontosabb mostaniról. Jó volna tudni hány éves vagy. Azt is jó volna tudni, hogy vajon a barátnõd volt e már fiúval, tudja e hogy mi és hogy jó neki a szexben. Lehet vaginálisan nem tud elélvezni csak csiklón át ha izgatja, viszont az meg lehet ciki neki, hogy csinálja elötted. Ki tudja? Ez egy bonyolult kérdés.Próbáltátok megbeszélni, hogy neki miért nem megy? Hogy hogy lenne jó neki? Mi fél évig csiszolódtunk míg sikerült a férjemmel egyrõl a kettõre jutnunk. Ha van kérdésed még szívesen megválaszolom ha tudom.
Nem mindenkinél megy ez egyik napról a másikra.Nem kell keresni se magadban a hibát...se a barátnõdben...ez csak összeszokás kérdése. A párommal az elején nekünk sem ment minden simán...de aztán sikerült összeszoknunk. Nálunk ez ugy mûködött, hogy folyamatosan kérdezgettük egymástól hogy jó a másik félnek, és akkor az alapján próbálkoztunk..nekünk ez bevált...
http://www.durex.com/hu/positions.asp?id=350&intMenuOpen=6 http://mobilpictures.freeweb.hu/2005/pozok/pozok.htm http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20060329variaciok.html Tanulj!Minden nõ más, mindegyiknek más kell, mi jól tudunk színlelni és 10-8 nem élvezi a hüvelyi szexet csak az orálisat.Röviden ennyi.
Pl. ne közösüljetek, mint az állatok, hanem szeretkezzetek.
A régi barátnõid lehet hogy csak megjátszották az orgazmust.
Szerinted ha a régebbi barátnõidet ki tudtad elégíteni, akkor merre fele kell keresni a problémát?
ajándékot
A kérdező hozzászólása: lány vagyok te hülye..-.-"
Kép, bögre, párna, plüss, fürdõsó, póló, tusfürdõ, testápoló, öv. Most ezek jutottak eszembe amiknek én örülnék :)
A kérdező hozzászólása: júj nagyon köszi ezek télleg jók :) már tudom mit veszek..még egyszer köszi :D
Csináljon, mégegy tesztet elõször. Aztán ha az is negatív keressen fel egy orvost.
Paráztok mert nem védekeztek? Ha meg védekeztetek akkor meg minek paráztok? Másnak is késik pár napot hõségben. De kort sem írtál meg semmit csak a para megy, lehet még nem is rendszeres a menszesz. Szóval kérdezni tudni kellene!
4 nap késés? túl korán aggódtok. 2 hét késésnél szoktak tesztet venni. 4 hét késésnél mondjuk a teszt se mutathat pozitívat. lehet hogy csak felfázott a leányzó. tapasztalat. 26/N
A kérdező hozzászólása: 20/F vagyok a bnõm 3 évvel fiatalabb!Védekeztünk óvszerrel!Csak az se 100%!
Nagyon sok oka lehet, hogy késik.Pár nap múlva csináljon még egy tesztet, ha az is negatív, akkor menjen el orvoshoz, mert komoly fertõzése is lehet vagy ciszta, de csak egy sima felfázás is okozhatja.Na meg hát igen, a gumi sem 100%-os és lehet csak a teszt nem mutatja ki a terhességet.De amúgy még évek óta menstruáló nõknek is késhet pár napot.
lehet sokat idegeskedik. tornázzon, ússzon, felülésezzen. ez elõsegíti, hogy megjõjjön
1-2 hét kell hogy kimutatható legyen....
life is life
vanezígy.. ha nemkell a pasinak ne huzza már magát rajta.. meg miaz h nem reagál? meghalt v mi?:D
mondj a fiúnak jókat róla, dicsérd a barátnõdet. Ez mindig beválik :) 15l
A kérdező hozzászólása: kérlek titek ez nagyon fontos nekem.
Szerintem az elsõ tali okés volt. Mondjuk az h véletlenül hozzá vágtál 50ft-t xD Érdekes..:D Mondjuk én a helyébe poénosra vettem volna figut és hozzád vágtam volna:P Szerintem maradj poénos. És egy tali után nem baj az ha nem-met mond. Az még nem jelent semmit. Vedd fel msn-re kérd el a telefon számát. Ha 2-en vagytok dícsérd meg, hogy milyen szép vagy valami.. 16/L
A kérdező hozzászólása: 3 éve ismerem tom minden baját kinyát titkait ottvoltam mikor szomoru volt és az elsõ talin nem kérdeztem meg hogy járna-e velem az még régebben votl... msn-en már nem tudunkbeszélni telószámlám tul nagy ... már nagyon rég ismerem és rég óta szeretem segit mit tegyek hogy igen legyen a 2 talin am találkoztunk már töbszir is az a 2. a hosszó szünet után a második.... kérlek segits holnap vele leszek 5 órátol 7 ig és valahogy meg kelle oldanom mert félek hogy az utcsó esélyem....
Ez tök édes! Szorítok! :D
A kérdező hozzászólása: Kérlek inkább segits . tom hogy tök jó meg minden de akkor is inkább segitsetek valami ötlet kéne ma lesz a találkozó help sos mit irjak még félek utoljára látom.
hát hallod, ha valamivel elrontod az csak az lesz hogy túlstresszeled... elhiszem hogy izgulsz, meg is értem... viszont ne fogd fel ilyen vészesen a dolgot... légy megint vicces, annál jobb nincs ha egy lánnyal sokat lehet nevetni... sztem nem vagy tapasztalatlan, tudod hogy mikor mit szabad csinálnod... bókolj neki, azt szeretik ;) sztem ha a 2. tali is lesz olyan jó mint ahogy leírtad, akkor nincs mitõl félned... csak ne stresszelj, vagy legalábbis ne látszódjon rajtad túlságosan... egyébként sok sikert :)
am szerintem vregyél kicsit visszaebbõl a stílusból arra értem mikor szomjas meg hasonló dolgokat hagyd el. az 50 forintos véletlen volt bár mondhattad volna h bocsika. atöbbi szerintem rendben van:) ) .hát hívd el id -oda légy kettesben vele sokat hogy megtudja õ is hogy mit szeretnél amíg csak társaságban talizol vele addig azt hiszi csak haver. a telód meg fogd vissza és arra költs aki fontos neked így marad rá pár perced hogy felhívd és csak megkérdezd spontán hogy van , rá ér -e.20/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a komenteket am ha mellete vagyok akk agy kicsit sem izgulok csak kéne valami jó ötelet amit szeretnek a nõk és tudnám éreztetni vele hogy menyire szeretem és hogy elérjem nálla hogy õ is szeressen...
A kérdező hozzászólása: ja és 2.-dik randni szeretnék majd összejönni vele és ehez valami tuti ötlet kéne. am ma hivtam el az elsõ randira és azt mondta hogy igen... =D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!