Találatok a következő kifejezésre: Nem túl jó megbízható (5 db)

Jó képű, de elég bunkó pasi, vagy rendes, kedves, megbízható, de nem túl jó külsejű?

33 évesen eddig mindig jól beválasztottam. Sajnos. :( Jelenlegi párom én szeretem, 1.5 éve együtt vagyunk, "közös" jöv?t tervezünk, baba téma stb. Csak hogy nekem abszolút kezd nem szimpatikus lenni a stilusa, a hozzám állása, hogy szinte csak tárgyként kezel, hogy legyen végre gyereke,mivel már ? is 38 éves, és hiba engem sürgetne az id? n? létemre, sokszor érzem azt, nem úgy szeret ahogy az a nagy könyvben meg volna írva. De Õt megszoktam,jókép?, bár a stilusát nem tudom elviselni, nagyon sokszor bunkó. Ellenben van egy másik férfi, aki kedves, minta férjnek való,intelligens, humoros,csak hát elég csúnyácska ,illetve nem az esetem küls?leg,de a csillagokat lehozná értem. Ti mit tennétek? Tudom,kicsit gáz a szitu, ezért kérek tanácsokat... Mert sajna eddig bebizonyosodtak utólag a rossz döntéseim.

Legjobb válasz: nekem a második típusú férfi kellene, a külsõ nem minden, a kérdés hosszú távon együtt tudsz e élni egy olyan emberrel, aki helyes, de a személyisége nem olyan amit te kedvelsz?

nekem a második típusú férfi kellene, a külsõ nem minden, a kérdés hosszú távon együtt tudsz e élni egy olyan emberrel, aki helyes, de a személyisége nem olyan amit te kedvelsz?
A kérdező hozzászólása: Nem rossz gondolat... :P
Én a helyedben lennék felcsinálnám magam a jóképûvel és utána dobnám a másikra, oszt a gyerek is jóképû lesz, meg a párod is rendes lesz. De én csak egy pisis kis 1. éves egyetemista vagyok szal úgy kezeld ezt a kommentet :DDD
Nah most tutira lepontoznak. Elõre bocsájtom, hogy bár az erkölcsõrök lázadnak, a világ sajnos nem egy rózsaszínû vattacukor. Ez már csak így megy... "Csald meg a párod"! Próbáld ki mit nyújthat a ketteske. Ha a szikra meg van a döntés már könnyû... Az elhatározás a nehéz, hogy változtass a jelenlegi életeden. Te szerintem már amúgy is többet kacérkodtál ezzel a gondolattal, mint amennyit kellett volna! Ha már idáig el jutottál nem fogsz bele törõdni a mostani pasid viselkedésébe, ami súrlódásokhoz fog vezetni köztetek. Igaz, nem ismerem a párodat...
A kérdező hozzászólása: A jelenlegi is házias, nincs azzal gond, megcsinál mindent...csak engem nem néz semmibe, a szeretetét soha egy öleléssel nem mutatta ki még.Max. van mellette egy nõ, aki még esetleg jól is néz ki, és jöhet a gyerek, mert imádja Õket.A kérdéses csúnyácska pasi, pedig egy álom...emberileg.A 10 éves fiát egyedül neveli 5 éve, és szeretne is még gyereket... Szóval adott lehetne a szitu, csak az a fránya külsõségek ne számítanának egy picit sem...
Ha a váltás gondolata felmerül benned, és ennyire bizonytalan vagy a gyermekvállalással kapcsolatban akkor hiba lenne a mostani párodnak szülni csak azért, hogy legyen. Milyen életed lenne utána? És a gyereknek? Válás lenne a vége, vagy egy rémes élet egy bunkó oldalán. A gyereknek egyik sem jó. Ezt gondolom nem akarnád neki. A másik férfirõl nem mondok semmit. Neked kell tudni, hogy a külsõ mennyire ellenszenves. De apának valószínûbb, hogy jobb lenne.
#4 voltam javítok: A béta az aki leül a gyerekkel tanulni, segít a házimunkában, el megy bevásárolni.... nevezhetjük hûségesnek/odaadónak/papucsnak. A tárgyias jelenlegi párod...hmm... nõvéremnek volt egy ilyen kapcsolata. Nem õ kellett neki, hanem a gyerek. Mert ez már presztizs kérdés volt. Most egy gyönyörû 4 éves kisfiú egyedülálló anyja... Még annyit azért hozzá fûznék, hogy a csúnyácska pasival csak akkor érdemes kezdeni, ha érzel vagy tudnál érezni iránta valamit
A kérdező hozzászólása: Hát ez, az, hogy lassan azt gondolom, semmiben nem tudok JÓL dönteni, ill.az eddigiek azt bizonyítják, hogy elég rosszul alakítom az életem... :(
Ez egy tipikus nõi dilemma. Alfa&béta hím. Az alfa a szórakozás a béta a jövõ és a legtöbb nõ a kettõ között õrlõdik.... sok esetben egyszerre, mint azt ezen az oldalon is észre lehet venni. Mindenképpen azt válaszd akivel el tudsz képzelni egy közös jövõt. Egy tuskó mellett megöregedni elég nagy hiba.
a te életed... ha ebben nem tudsz dönteni akkor miben igen?
a külsõ nem jelelnt semmti se.. a tetttek azok már inkább :)
Viszont lesznek olyan férfiak mint én, aki sosem fog hozzámenni egy gyerekes anyához. De a te esetedben ez kivétel. Nagy szerencséd van! Bár én a 2-es férfi döntését nem látom jónak, de ha õ el tudja fogadni a gyereked, akkor OK. Nekem vagy egyedülálló nõ kell, vagy semmilyen. Pont.

Törökbálinton vagy környékén megbízható, jó, nem túl drága mosógépszerelő?

Tud valaki ajánlani egy ilyen szerel?t?

Legjobb válasz: Nekem a párom háztartási gépszerelõ. Érden lakunk, megkérdezzem,hogy megnézi e?

Nekem a párom háztartási gépszerelõ. Érden lakunk, megkérdezzem, hogy megnézi e?
A kérdező hozzászólása: Igen, megköszönném :)

Erdélyben keresek szállást Parajdon vagy Szovátán. Tudnátok ajánlani valami jó megbízható, nem túl drága, de tiszta igényes panziót, vagy szállodát?

Legjobb válasz: Parajdon Ambrus Zoltán http://www.szekelyfoldiinfo.ro/Menu/Szallashelyek/parajd-sza.. Voltunk más szálláson is, Szovátán is, de ez volt a legjobb. Érdemes befizetni vacsorára mert nagyon jól fõznek és a kerten keresztül folyik a patak, nagyon hangulatos.

Parajdon Ambrus Zoltán http://www.szekelyfoldiinfo.ro/Menu/Szallashelyek/parajd-sza.. Voltunk más szálláson is, Szovátán is, de ez volt a legjobb. Érdemes befizetni vacsorára mert nagyon jól fõznek és a kerten keresztül folyik a patak, nagyon hangulatos.
Edelweiss hotel Szovatan :)
Szia, Ha még nem késõ, akkor inkább Parajdot (http://www.travelminit.eu/hu/szallasok/parajd) válaszd (jóbb ár és csedesebb)


Mikrogyűrűs hajhosszabbítást szeretnék csináltatni. Egy megbízható, jó és nem túl drága fodrászt keresek Pest megyében (lehetőleg ne Pesten) vagy Szegeden? Esetleg Kecskeméten?

A haj megvan hurok is van rajta meg úgy minden szall úgy kimondottan mikrogy?r?s hajhosszabbításhoz lett vásárolva és csak rá kéne illeszteni. Estleg ha árat is tudnátok mondani az jó lenne . köszike :)

Legjobb válasz: Fenn van azóta már a hajad? Mert ha esetleg messzebbre is hajlandó vagy eljönni,akkor én Komárom-Esztergom megyében tudok neked egy szuper fodrászt aki felrakja 20.000-ért!Ez nagyon olcsó,és érti a dolgát!

Fenn van azóta már a hajad? Mert ha esetleg messzebbre is hajlandó vagy eljönni, akkor én Komárom-Esztergom megyében tudok neked egy szuper fodrászt aki felrakja 20.000-ért!Ez nagyon olcsó, és érti a dolgát!

Nem túl drága, jó+megbízható nőgyógyászt (férfit) keresek Bpen, aki délutánonként is rendel! Hol találok ilyet?

Legjobb válasz: Ha nincs Bp-i lakcímed,akkor a Szt. Jánosban rendel Dr. Dömötöri Jenõ.Neki van magánrendelése is,kedd délutánonként.7ezer Ft egy vizsgálat.(Ez a Bp-i nagy átlag.)Eddigi életem egyik legjobb nõgyógyásza.Úgyeskezû,diszkrét,szimpatikus,kedves. www.domotorijeno.hu

Ha nincs Bp-i lakcímed, akkor a Szt. Jánosban rendel Dr. Dömötöri Jenõ.Neki van magánrendelése is, kedd délutánonként.7ezer Ft egy vizsgálat.(Ez a Bp-i nagy átlag.)Eddigi életem egyik legjobb nõgyógyásza.Úgyeskezû, diszkrét, szimpatikus, kedves. http://www.domotorijeno.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!