Találatok a következő kifejezésre: Nem túl hogy már 16 (4 db)

Nem túl korai hogy már 16. hetesen éreztem a picit? És most már 18. hetes vagyok és eddig csak nagyon lennt éreztem, de tegnap óta már a köldököm körül éreztem, sőtt hajnalban a mellbimbómon több apró kis verejtékszerű átlátszó lé volt

Ráadásul nagyon élénken mozog hosszabb ideig és naponta sokszor! Nem túl koraiak még ezek?

Legjobb válasz: szia! szerintem nem korai én 10 hetes vagyok egy kedves ismerõsöm pedig 16 hetes ugyanannyi mint te vagy és már õ is mondta hogy érezte a picurkát nem is egyszer!ami a melledbõl jött nem valami elõtej? csak azért mert neki is folyik!és akkora lett a melle mint egy kosárlabda! boldog babavárást kivánok neked és örülj hogy ilyen aktiv a babókád! üdv:egy 10 hetes kismami

szia! szerintem nem korai én 10 hetes vagyok egy kedves ismerõsöm pedig 16 hetes ugyanannyi mint te vagy és már õ is mondta hogy érezte a picurkát nem is egyszer!ami a melledbõl jött nem valami elõtej? csak azért mert neki is folyik!és akkora lett a melle mint egy kosárlabda! boldog babavárást kivánok neked és örülj hogy ilyen aktiv a babókád! üdv:egy 10 hetes kismami
Szia! Én is már 16 hetesen éreztem a babót, pedig ez csak az elsõ terhességem. Jó babavárást. 17 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Igen elsõ terhesség ráadásul 7 évet vártunk rá, a mellbimbómon pedig lehet hogy ilyen elõtej féleség volt, és az én melleim is óriásiak, nem tudom mi lesz még de ha tényleg nem korai, akkor jöjjön aminek jönni kell:) ))
Szia!Én most 33hetes vagyok, már 15 hetesen éreztem.
Szia! Én is 16 hetesen kezdtem érezni a hasam aljánál, most 18 hetes vagyok én is, és néha a köldököm alatt érzem, igen intenziven, és sokáig, sõt mintha egész nap mozogan, én is csodálkoztam azon, hogy a köldök alatt érzem. Szerintem nem korai.
Az elõzõ válaszoló vagyok: a cicim nekem is nagyot nõtt, 75B-bõl már 90C- méretû. Az elõtejet nem vettem még észre, mondjuk nekem az elsõ terhességemnél sem szivárgott az elõtej.
Nem hiszem, hogy problémád lesz belõle... Ha igen, késõbb elmúlik. Csak rajtad múlik minden.
Az egyáltalán nem számít!Attól még 16 éves vagy!
Szerintem nem számít! Nem tudnál képet belinkelni? Vagy esetleg ha van myviped priviben megírni hogy hol laksz meg hogy hívnak??
Ízlés kérdése. Én 30 vagyok, de olyan 20-25 nek nézek ki. Valakinek bejön, valakinek nem. Nekem jó, hogy ennyi idõsen nem úgy nézek ki, mint egy nyugdíjas papa, a többi meg nem érdekel. :)
A kérdező hozzászólása: Igen ez ilyen, hogy egyszer majd elõnyévé válik az embernek! Hallottam már nem is 1x! Köszönöm! :)
szerintem nem gáz, Zac Efron a nagy tinibálvány a HSM-bõl is a kölyök képû szépfiúként volt elhíresült hány tini csaj volt odáig érte... lehetsz te még a közel jövõben nagy tinibálvány is fõleg hogy kék szemû szõke hajú vagy. Van csaj aki erre bukik!
Biztos helyesen nézzel ki!! :D :$
Ha azt mondja neked a csaj, hogy "Ez mi?" akkor egyszerûen magyarázd el neki.
De Afrikában a 45 cm-t is elérhetik, fõleg Egyiptomban, mert ott most jó a font eurónkénti ára.
Az ember már 3-4 éves korában találkozik azzal a ténnyel, hogy a fiúknak van fütyije a lányoknak meg nincs. Nem hiszem, hogy belefutnál olyan lányba, akinek ne lenne fogalma arról, hogy mi van a gatyádban.
Ez most egy rejtett "Elég nagy a farkam?" kérdés? Igen, elég nagy.
idióta vagy neked nem való a szex
Ne izgulj ez is valami...... Borotváld le a szõrt nagyobbnak tûnik.
Kicsit nagy a botod, nem?
-.-
Semmi problémád nem lehet. Ez egy teljesen átlagos méret. Ha ez kicsi neki, akkor a probléma az õ készülékében van...
Rendben van! Tökéletes méret, semmi probléma! Valaki írta itt neked, hogy idióta vagy! Kérlek, ne vedd figyelembe, vannak ilyenek, akik keményen megbántják a kérdezõt. Közben meg lehet, hogy pont õ az, aminek téged nevezett!
Te elmaradottnak érzed önmagad? Magadnak válaszold meg ezt a kérdést, a többi nem számít! :)
én 18 voltam amikor elõször csókolóztam valakivel. már nem is emlékszem a srác nevére sem csak túl akartam rajta lenni, mert már cikinek éreztem hogy még soha nem smároltam. nem volt nagy szám. mikor viszont elõször olyannal történt meg aki tényleg fontos volt nekem, na az már nagyon nagyon jó volt :) szóval én azt mondom hogy várj addig amíg nem jön egy megfelelõ srác.
teljesen igy vagyok csok mar volt de amikor hallom h 14 eves leankak miket csinalnak... teljesen furan erzem magam de ugyerzem h en meg nem vagyok felkeszulve :/ 16/l
szerintem ha érett vagy már ezekre a dolgokra akkor sokkal jobb lesz, és elmondhatod magadról hogy érett voltál mire eljutottál idáig. nem csak a menõzésrõl hanem a szerelemrõl fog szólni, csak gratulálni tudok, komolyan!!
sztem nem vagy elkésve semmivel, sõt büszke lehetsz magadra, ne akarj hasonlítani a többiekre, majd mikor eljön az ideje veled is megtörténik minden, és sokkal jobban fogod értékelni ezeket a dolgokat :)
Nem gáz egyáltalán... Legalább különlegesebb vagy, mint a sok divatmajom!! :) Én pl. 17 voltam mikor elõször csókolóztam és szeretkeztem. Nem bántam meg, mert szerettem az akkori páromat. Azóta 25 lettem és azalatt a 8 év alatt amióta pasizok 3-mal csókolóztam és 2-vel feküdtem le. Jaah nem, nem érzem cikinek. Sõt, az a gázos szerintem, ha minden 2. napon más jár a szádba és minden héten más a bugyidba...
Ugyanez. Fel a fejjel. Sorra kerülünk mi is. Értékelni fogjuk. :) 16/L
teljesen ugyan ez csak én fiú vagyok :D
Nem vagy. Aki túl korán kezd el tapasztalatot gyûjteni, az nem tudja késõbb értékelni ezeket a dolgokat, mert már fiatalon sem tudta. Sokan csak úgy belevetik magukat a szexbe kíváncsiságból vagy mások nyomására teljesen felkészületlenül, és nem úgy élik meg, ahogy azt kellene vagy lehetne. Azt pedig már visszahozni vagy megváltoztatni nem lehet.
Egyszer úgyis megtörténik. Semmit sem kell elsietni.
Minek akarnál rájuk hasonlítani és beállni a sorba? :D Nem tök mindegy, aranyom? Ki nem szarja le?
Akkor én még elmaradottabb vagyok, mert 20 évesen nem volt párkapcsolatom. A többit meg lehet sejteni. Igen, manapság már 14 évesen kezdik, de lehet már 12 évesen is.:/ Aki meg 17, 18, vagy akár 23 évesen se volt senkivel se párkapcsolatban, az vagy szégyenkezik emiatt (hogy neki nem volt) vagy letojja magasból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!